8 Καλύτερα Προγράμματα Μεταμόρφωσης Ζωής από το Mindvalley

Ο γρήγορος τρόπος ζωής και οι διαρκώς απαιτητικές προσδοκίες προκαλούν περιττό άγχος και άγχος σε όλους, οδηγώντας σε αγώνα και άβολη ζωή. Τα προγράμματα που θα μεταμορφώσουν τη ζωή θα προσθέσουν θετικές δονήσεις στη ζωή σας.

Ποια είναι η ανάγκη για προγράμματα που μετασχηματίζουν τη ζωή;

Στον 21ο αιώνα, η ζωή γίνεται όλο και πιο περίπλοκη λόγω του αυξανόμενου ανταγωνισμού, της ώθησης για ανάπτυξη και της αύξησης των προσδοκιών.

Ξέρεις ότι υπάρχει μια συνεχής μάχη μέσα σε όλους; Ο αγώνας για επιτεύγματα, τελειότητα, οικονομική σταθερότητα, επαγγελματική ανάπτυξη και οτιδήποτε άλλο. Αν πάρετε οποιοδήποτε άτομο, χώρα ή επάγγελμα, υπάρχει πάντα μια βιασύνη να αρπάξετε περισσότερα.

Σε παρακαλώ, μην το πάρεις αλλιώς. Αν θέλουμε να ζήσουμε σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, τότε υπάρχει ανάγκη για τα πάντα, αλλά υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ ανάγκης και επιθυμίας. Η επιθυμία κάνει έναν άνθρωπο να τρέχει, και όπως είναι επιθυμία, θα συνεχίσει να εμφανίζεται το ένα μετά το άλλο και το άτομο θα συνεχίσει να τρέχει σε όλη του τη ζωή.

Λαμβάνοντας υπόψη τον σύγχρονο κόσμο, λαμβάνουμε συνεχώς κίνητρα, συχνά χωρίς να γνωρίζουμε γιατί οδηγούμαστε σε ανησυχία και ατέλεια. Άλλοι παράγοντες που δημιουργούν χάος εσωτερικά (εντός) και εξωτερικά στη ζωή όλων είναι οι σημερινοί απομονωμένοι χώροι εργασίας, ο αυξανόμενος ανταγωνισμός και οι επαγγελματικές προκλήσεις.

Ένας τέτοιος τρόπος ζωής οδηγεί σε άγχος, ανησυχία, άγχος, ανυπομονησία και τραύμα, οδηγώντας σε μια δυστυχισμένη ζωή και σε πολλές ασθένειες που διαρκούν.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα και να λάβουν άμεσα μέτρα για να τα περιορίσουν για να βρουν ουσιαστικές λύσεις. Ακόμα, δυστυχώς, οι περισσότεροι από εμάς αγνοούμε αυτά τα ζητήματα εν αγνοία τους λόγω κοσμικών δραστηριοτήτων και εργασιών, αλλά κάπου κάτω από την καρδιά, ξέρετε ότι δεν θέλετε να το αποδεχτείτε.

Υπάρχει ένα αρχαίο απόφθεγμα στον Ινδουισμό – Αλλάξτε τις σκέψεις σας και θα αλλάξουν τη ζωή σας.

Έτσι, για να ξεπεραστούν όλα αυτά τα σημεία συμφόρησης και να ζήσετε μια ζωή ικανοποίησης, υπάρχει ανάγκη για προγράμματα μεταμόρφωσης της ζωής ή αυτο-μεταμόρφωσης.

Ο μετασχηματισμός της ζωής είναι μια εσωτερική και εξωτερική αλλαγή που μας φέρνει σε ευθυγράμμιση με τις υψηλότερες δυνατότητές μας. Αν όχι το υψηλότερο δυναμικό, τότε τουλάχιστον αυτά τα προγράμματα θα σας βοηθήσουν να ζήσετε μια φυσιολογική, ειρηνική και ικανοποιημένη ζωή. Ακούγεται υπέροχο, έτσι δεν είναι;

Μία από τις ελεύθερες και πιο προσιτές (θεωρητικά) μεθόδους μεταμόρφωσης είναι η πραγματοποίηση αλλαγών στις σκέψεις μέσω της καθημερινής διαμεσολάβησης. Αλλά περιττό να πούμε ότι ο διαλογισμός είναι ένα από τα όγδοα θαύματα.

Σε αυτήν την ανάρτηση λοιπόν, θα δούμε μερικά προγράμματα μεταμόρφωσης της επαγγελματικής ζωής που θα παρέχουν καθοδήγηση και υποστήριξη για να ξεπεραστεί η υπάρχουσα κατάσταση και θα βοηθήσει να προχωρήσουμε με ουσιαστικό τρόπο.

Τα προγράμματα που μεταμορφώνουν τη ζωή επικεντρώνονται στο να βοηθήσουν τα άτομα να ξεκαθαρίσουν την τρέχουσα κατάστασή τους και να δημιουργήσουν ένα σχέδιο δράσης για εκμάθηση νέων δεξιοτήτων, προσωπική ανάπτυξη, πρόγραμμα διατροφής, θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής και πολλά άλλα για να επιτύχουν τους επιθυμητούς στόχους τους.

Διαβάστε επίσης: Εφαρμογές διαλογισμού σχεδιασμένες για παιδιά

Πώς θα βοηθήσουν τα άτομα τα προγράμματα μεταμόρφωσης της ζωής;

Τα προγράμματα που μεταμορφώνουν τη ζωή μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους βελτιώνοντας την ψυχολογική τους ευεξία. Τέτοια προγράμματα δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους και να κάνουν θετικές αλλαγές.

Προσφέρουν πόρους για να υποστηρίξουν τους ανθρώπους στην επίτευξη των στόχων και την κατεύθυνση που έχουν για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε τομέα της ζωής τους όπου μπορεί να αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Το παρακάτω βίντεο από το Mindvalley εξηγεί την ανάγκη για προγράμματα μεταμόρφωσης της ζωής.

Ένα πρόγραμμα μεταμόρφωσης ζωής προσφέρει την ευκαιρία να χτίσετε δεξιότητες, να αποκτήσετε γνώσεις και να αναλάβετε ενέργειες που μπορούν να οδηγήσουν σε καλύτερη ολοκλήρωση στον σημερινό κόσμο της τεχνολογίας και της ταχείας αλλαγής.

Έχει γίνει πιο δύσκολο να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να δημιουργήσουμε βαθιές επαγγελματικές ή προσωπικές συνδέσεις καθώς οι ζωές μας έχουν γίνει πιο περίπλοκες. Τα προγράμματα μεταμόρφωσης της ζωής επιτρέπουν στους ανθρώπους να εξερευνήσουν και να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητές τους και τους δίνουν ένα μέρος για να γνωρίσουν νέους ανθρώπους και να αποκτήσουν χρήσιμες εμπειρίες.

Οι άνθρωποι μπορούν να επενδύσουν στον εαυτό τους και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους υιοθετώντας προγράμματα ζωής ή αυτο-μεταμόρφωσης.

Αυτά τα προγράμματα γίνονται για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους και να επιτύχουν τεράστια επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Αυτά τα μαθήματα δίνουν έμφαση στην ενίσχυση των ικανοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της ομαδικής εργασίας, της ηγεσίας και της επίλυσης προβλημάτων.

  9 Εύχρηστοι Αριθμομηχανές Χρονοκάρτας για Μισθοδοσία

Προσφέρουν επίσης βοήθεια και κατεύθυνση που μπορούν να ενισχύσουν τα κίνητρα, την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα επιτυχίας των ανθρώπων. Τα προγράμματα που αλλάζουν τη ζωή απαιτούν τη δέσμευση του συμμετέχοντος στην αλλαγή και η καθοδήγηση ενός ειδικού προπονητή μπορεί να βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι αυτές οι αλλαγές είναι καρποφόρες και μακροχρόνιες.

Αυτά τα προγράμματα μπορούν να δώσουν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα και τις πληροφορίες να αναγνωρίζουν, να αντιμετωπίζουν και να αποτρέπουν κοινωνικά και προσωπικά προβλήματα. Η εγγραφή σε ένα πρόγραμμα μπορεί να έχει πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες και πόρους, από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας μέχρι την ψυχολογική υποστήριξη.

Επίσης, αυτά τα προγράμματα δημιουργούν ένα σύστημα υποστήριξης ευρείας εμβέλειας που μπορεί να αποτελέσει πηγή δύναμης σε δύσκολες στιγμές.

Στην παρακάτω ενότητα, θα δούμε ένα από τα γνωστά και ευρέως δημοφιλή προγράμματα μεταμόρφωσης ζωής από το MindValley.

Το Mindvalley είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα εκμάθησης προσωπικών μετασχηματισμών που αντιμετωπίζει όλες τις πτυχές της ευημερίας, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων, της υγείας, της νοοτροπίας κ.λπ.

Mindvalley Superbrain

Ένα διαδικτυακό μάθημα που ονομάζεται Mindvalley Superbrain έχει σκοπό να βοηθήσει όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την ικανότητά τους για μάθηση, εστίαση και μνήμη. Το πρόγραμμα βασίζεται στην επιστημονική ιδέα της νευροπλαστικότητας, η οποία επιτρέπει στον εγκέφαλό σας να προσαρμοστεί, να αναπτυχθεί και να επανασυνδεθεί.

Αυτή η εκπαίδευση ενισχύει τις νοητικές δεξιότητες για να υπερφορτώσει τον εγκέφαλό σας και να απελευθερώσει πλήρως τις δυνατότητές σας. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τις πιο ενημερωμένες στρατηγικές και πόρους για κορυφαία απόδοση, ταχύτητα ανάγνωσης και νευροεπιστήμη για τη μεγιστοποίηση των γνωστικών ικανοτήτων.

Ο Jim Kwik βελτιστοποιεί επιδέξια τη διαδικασία για την απελευθέρωση της υπεράνθρωπης μνήμης, της εστίασης και της ταχύτητας εκμάθησης και δημιούργησε το πρόγραμμα.

Έχει εξειδίκευση στο να διδάσκει επαγγελματίες να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στην καριέρα τους, τους σούπερ σταρ του Χόλιγουντ να θυμούνται τις γραμμές τους, τους CEO και τους επιχειρηματίες για να ανεβάσουν τις επιχειρήσεις τους σε νέα ύψη. Εμφανίζεται συχνά σε περιοδικά όπως Success, Forbes, CNBC κ.λπ.

Μια μεγαλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι λειτουργίες του εγκεφάλου και οι γνωστικές δεξιότητες αναπτύσσονται μέσω αυτού του μαθήματος, το οποίο υποστηρίζεται από την επιστήμη. Αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιεί μια προσέγγιση τόσο απλή που σχεδόν ο καθένας μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να αφυπνίσει γρήγορα το πλήρες δυναμικό του εγκεφάλου του και να βιώσει μεταμορφωτικά αποτελέσματα.

Δεδομένου ότι απαιτεί μόνο 20 λεπτά καθημερινά για 30 ημέρες, το πρόγραμμα είναι απλό να το συμπεριλάβετε στην καθημερινότητά σας. Τρία εκατομμύρια άτομα έχουν ήδη εγγραφεί σε αυτό το πρόγραμμα μέχρι στιγμής.

Διαλογισμός Mindvalley

Το Mindvalley παρέχει ένα πλαίσιο για τη Διαμεσολάβηση για να αποκομίσει πραγματικά οφέλη στον σύγχρονο κόσμο. Αυτός ο διαλογισμός έχει σχεδιαστεί από την ιδρύτρια του διαλογισμού Ziva, Emily Fletcher.

Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί μια σύγχρονη και εφαρμόσιμη προσέγγιση και παρέχει πρακτικά εργαλεία για να αλλάξετε εντελώς την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Αυτό το πρόγραμμα συνιστάται για όλους, αλλά τα πραγματικά οφέλη μπορούν να καρπωθούν από άτομα που θέλουν να διαχειριστούν το άγχος και να ζήσουν μια άνετη ζωή.

Το πλαίσιο διαλογισμού που καλύπτεται σε αυτό το πρόγραμμα σας βοηθά να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι και να διαχειρίζεστε εύκολα τα εμπόδια στη ζωή σας.

Η τεχνική που παρέχεται σάς βοηθά να διαπρέψετε και να φτάσετε στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και να ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας και να δημιουργήσετε απεριόριστη ενέργεια.

Η διάρκεια αυτού του προγράμματος διαμεσολάβησης, το οποίο είναι αποδεδειγμένο και αποτελεσματικό, είναι 33 ημέρες. Ο εκπαιδευτής θα καθοδηγεί καθημερινά, βήμα προς βήμα, να επιτύχει καλό ύπνο, να αυξήσει τη ζωτικότητα και να ενισχύσει την παραγωγικότητα.

Mindvalley Quantum Jumping

Αυτό το μάθημα Quantum Jumping από το Mindvalley μπορεί να είναι μια ισχυρή πηγή θεραπείας, είτε προσπαθείτε να θεραπεύσετε έναν σωματικό τραυματισμό ή ασθένεια, να τερματίσετε μια πνευματική κρίση ή ακόμα και να ηρεμήσετε μια συναισθηματική πληγή ή τραύμα.

Ο Burt Goldman δημιούργησε το διαδικτυακό πρόγραμμα Quantum Jumping για να σας επιτρέψει να συνδεθείτε με τους άλλους εαυτούς σας χρησιμοποιώντας τη δύναμη της βελτιωμένης οπτικοποίησης.

Το μάθημα θα είναι επωφελές με τους εξής τρόπους:

 • Μάθετε οποιεσδήποτε νέες δεξιότητες με ταχύτερο ρυθμό
 • Βοηθά να βρείτε απαντήσεις και λύσεις που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε προβλήματα
 • Βοηθά να διευρύνετε το πεδίο και τον ορίζοντά σας για να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και όραμα
 • Ρυθμίστε τις σκέψεις σας για να εκδηλώσετε όνειρα και επιθυμίες
 • Μπορείτε να λάβετε διαισθητική καθοδήγηση για να αναζητήσετε το σωστό μονοπάτι

Ενσωματώνει τα πιο πρόσφατα ευρήματα στην κβαντική φυσική και ψυχολογία. Προσφέρει μια πρωτότυπη και καλά ισορροπημένη στρατηγική που βασίζεται στην κβαντική φυσική για την ενίσχυση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Οι αρχές και οι θεωρίες του αποσκοπούν στην εφαρμογή των ευρημάτων της κβαντικής έρευνας στην καθημερινή ζωή.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης στον Microsoft Edge

Είναι μια τεχνική οπτικοποίησης αιχμής που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ζωή με ατελείωτες δυνατότητες. Το πρόγραμμα Quantum jumping προσφέρει στρατηγικές για να αυξήσετε την ικανότητά σας να φτάσετε τις δυνατότητές σας και να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

Δεν απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις για να ακολουθήσετε και να γίνετε ένας πολύ εξειδικευμένος Quantum Jumper. το πρόγραμμα σπουδών είναι φτιαγμένο για απλή μελέτη με την ταχύτητά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ανοιχτό μυαλό. Για την εκμάθηση αυτής της μετασχηματιστικής πρακτικής, η εκπαίδευση παρουσιάζεται μέσω μιας σειράς διδασκαλιών βίντεο, γραφικών και ασκήσεων μυαλού σε επίπεδο άλφα.

Mindvalley Uncompromised Life

Το Πρόγραμμα Uncompromised της Mindvalley έχει σχεδιαστεί για να επαναπρογραμματίζει το μυαλό σας έτσι ώστε τα μοτίβα σκέψης σας να λειτουργούν σύμφωνα με εσάς.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα Μετασχηματιστικής Υπνοθεραπείας που σχεδιάστηκε από την υπ’ αριθμόν ένα θεραπεύτρια του Ηνωμένου Βασιλείου Marisa Peer, η οποία θα σας καθοδηγήσει σε μια δοκιμασμένη διαδικασία για να επανασυνδέσετε το μοτίβο του μυαλού και των σκέψεών σας που θα ξεμπλοκάρει πλήρως τις δυνατότητες της ζωής σας.

Η Μετασχηματιστική Υπνοθεραπεία είναι μια διαδικασία για τη δημιουργία βαθιάς και διαρκούς αλλαγής στον εσωτερικό σας προγραμματισμό που επανασυνδέει τον εγκέφαλό σας για κορυφαία απόδοση και αντιμετωπίζει διάφορες πτυχές της ζωής, όπως η κατάθλιψη, η διαχείριση του πόνου, το στρες και πολλά άλλα.

Είναι μια συνολική επιστήμη βελτιστοποίησης του μυαλού που μεταμορφώνει εντελώς τη σκέψη και τη ζωή ενός ατόμου. Βοηθά να ξαναγράψετε το πρόγραμμα του μυαλού για να μεταμορφώσετε την εικόνα του εαυτού σας και την αυτοεκτίμηση και επίσης σας βοηθά να αποκτήσετε ανοσία στην κριτική που μπορεί να καταστρέψει το μυαλό σας.

Το πρόγραμμα είναι για μια συνεδρία 8 εβδομάδων. Η Marisa Peer θα συνδέεται μαζί σας εβδομαδιαία μέσω μιας σειράς διαδραστικών συνεδριών Μετασχηματιστικής Υπνοθεραπείας μέσω των μεσαίων σεμιναρίων, των υπνωτικών ασκήσεων και των συνεδριών Q&A.

Ήδη 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα και αν θέλετε να ξεπεράσετε την αυτοαμφιβολία και τις περιοριστικές πεποιθήσεις και να επιτύχετε, αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να πετύχετε το όνειρό σας.

Mindvalley Sleep

Ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον ύπνο στον κόσμο, ο Δρ Michael Breus, ο οποίος έχει βοηθήσει εκατομμύρια άτομα να αποκτήσουν ποιοτικό ύπνο σε όλο τον κόσμο, δημιούργησε το πρόγραμμα. Ίσως ρωτάτε σε αυτό το σημείο γιατί ο ύπνος είναι τόσο σημαντικός. Αυτό το Πρόγραμμα στο Sleep έχει σχεδιαστεί για άτομα που στερούνται ύπνου.

Μπορείτε να βρείτε πολλές έρευνες και μελέτες περιπτώσεων σχετικά με το πώς ο ύπνος επηρεάζει τη συνολική ευημερία ενός ατόμου στο Google.

Αξίζει να διαβάσετε μια αναφορά με τίτλο Γιατί ο ύπνος είναι σημαντικός από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρδιάς, Πνευμόνων και Αίματος των ΗΠΑ.

Δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε; Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν κόπωση και νωθρότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας και προφανή προβλήματα με την επιδερμίδα, το ανοσοποιητικό, την πέψη, τη συναισθηματική ευεξία κ.λπ. σειρά μαθημάτων.

Σύμφωνα με μια μελέτη της Εθνικής Ιατρικής Βιβλιοθήκης των ΗΠΑ, μόνο στις ΗΠΑ ζουν μεταξύ 50 και 70 εκατομμύρια χρόνια άτομα με αϋπνία. Η έρευνα καταγράφει επίσης μια σειρά από προβλήματα υγείας που μπορεί να προκύψουν από την έλλειψη ύπνου.

Αυτό το πρόγραμμα είναι για όποιον δυσκολεύεται να κοιμηθεί ή έχει πρόβλημα να κοιμηθεί όλη τη νύχτα. Η προπόνηση διαρκεί μόνο πέντε ώρες σε είκοσι οκτώ ημέρες και σας διδάσκει πώς να χρησιμοποιείτε μια τεχνική ύπνου που εσκεμμένα χειρίζεται το περιβάλλον και τα ορμονικά σας επίπεδα για να προκαλέσετε βαθύ ύπνο με βάση τον κιρκάδιο ρυθμό σας.

Θα ανακαλύψετε πώς να επανασυνδέσετε το μυαλό και το σώμα σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ξυπνήσετε με ενέργεια και να μην χρησιμοποιήσετε ξανά ξυπνητήρι. Ανεξάρτητα από το αν ξυπνάτε νωρίς, νυχτερινό άτομο ή «κοιμάται ελαφρά», θα αρχίσετε να κοιμάστε τον καλύτερο ύπνο της ζωής σας μετά το τέλος του προγράμματος των 28 ημερών.

Θα ανακαλύψετε πώς να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη έρευνα ύπνου για να προσδιορίσετε την ιδανική ώρα ύπνου και την ακριβή ποσότητα ύπνου που χρειάζεται το σώμα και το μυαλό σας.

Mindvalley Ultramind

Θέλετε να απελευθερώσετε την πλήρη δύναμη του μυαλού σας; Και αναζητώντας έναν τρόπο να ξεπεράσετε τη δυσκολία και την αβεβαιότητα σας, αυτό το επιστημονικά επικυρωμένο πρόγραμμα για την ενδυνάμωση του Ultramind είναι για εσάς.

Ο José Silva καθιέρωσε αυτό το πρόγραμμα το 1960, το οποίο τώρα θαυμάζουν πάνω από 6 εκατομμύρια άτομα σε 110 έθνη.

Αυτό το σύστημα Ultramind είναι ένα εξαιρετικά βελτιστοποιημένο πλαίσιο για να αφυπνίσετε τις μέγιστες δυνατότητες του μυαλού σας, τηρώντας μια επιστημονική κατανόηση των τεσσάρων πρωταρχικών καταστάσεων της ανθρώπινης συνείδησης και πώς να τις χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε στο απόγειό σας.

  Τα 10 καλύτερα Mesh Wi-Fi συστήματα για μεγαλύτερα σπίτια

Η εκπαίδευση σάς δίνει τους πόρους για να αποκτήσετε πρόσβαση στις έμφυτες φυσικές σας ικανότητες, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε δραστικά και αβίαστα τη ζωή σας.

Το μάθημα περιλαμβάνει τους ακόλουθους βασικούς παράγοντες:

 • Βελτιστοποιημένη διαδικασία διαμεσολάβησης για σωματική και ψυχική χαλάρωση
 • Άσκηση για να εισέλθετε στη λειτουργία του επιπέδου άλφα (μία από τις τέσσερις καταστάσεις της πρωταρχικής συνείδησης του νου).
 • Μια προηγμένη τεχνική για τον εντοπισμό κρυφών πληροφοριών
 • Τεχνικές επίλυσης προβλημάτων και εστίασης στο προσδόκιμο
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας για να θεραπεύσετε το σώμα σας, τον εαυτό σας και τους άλλους

Καθώς προχωράτε, θα αρχίσετε να διοχετεύετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις με απροσδόκητους τρόπους. Η εφευρετικότητα και η διαίσθησή σας, για παράδειγμα, θα εκτιναχθούν στα ύψη. Καινοτόμες απαντήσεις θα έρθουν ξαφνικά σε εσάς, με αποτέλεσμα περισσότερη αγάπη για τον εαυτό σας και η αυτοπεποίθηση θα ρέει από μέσα σας.

Η πηγή εκτείνεται σε 28 ημέρες και φιλοξενείται διαδικτυακά από τον ιδρυτή της Mindvalley. Τα εργαλεία και η εκπαίδευσή του θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τα ταλέντα του μυαλού σας και ένα σαφές μονοπάτι για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας, εάν μπορείτε να αφιερώσετε μόνο 15 έως 20 λεπτά κάθε μέρα από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας.

Το Mindvalley εστιασμένο και αδιάσπαστο

Αποσπάτε εύκολα την προσοχή σας, κάτι που σας εμποδίζει να εστιάσετε και να εκτελέσετε τις καθημερινές σημαντικές σας εργασίες; Αυτό το μάθημα για το να γίνετε Εστιασμένοι και Αδιάσπαστοι σας βοηθά να ξεπεράσετε την απόσπαση της προσοχής εσωτερικά και εξωτερικά στη διαδικασία των 27 ημερών.

Ο συγγραφέας του μαθήματος είναι ο Nir Eyal, ο οποίος είναι ο καλύτερος προπονητής για τη στρατηγική διαμόρφωσης συνήθειας και το μάθημα περιλαμβάνει καθημερινά εργαλεία προπόνησης, εκπαίδευσης και μετασχηματισμού.

Το μάθημα βασίζεται σε προηγμένες και επιστημονικές πτυχές όπως η νευροεπιστήμη, η ψυχολογία και η τεχνολογία σχηματισμού συνήθειας που οδηγεί τον εσωτερικό προγραμματισμό σας να επιτύχει την καλύτερη διαύγεια, απόδοση και παραγωγικότητα.

Παρακάτω είναι μερικοί από τους κρίσιμους παράγοντες που τονίζει το μάθημα:

 • Βασικοί ψυχολογικοί παράγοντες που προκαλούν περισπασμούς
 • Πώς να διαχειριστείτε καλά τον χρόνο σας και πώς να ξεπεράσετε τον πειρασμό
 • Πώς να αποτρέψετε περισπασμούς όπως στο χώρο εργασίας, ψηφιακά gadget κ.λπ.
 • Τεχνικές για τη δημιουργία αδιάσπαστων σχέσεων

Το μάθημα σας βοηθά επίσης να ανακαλύψετε μοτίβα και τυφλά σημεία για να ξεπεράσετε τους περισπασμούς και να κατευθύνετε την ενέργειά σας όπου θέλετε να αποκτήσετε αληθινό μέσα σας και τον κόσμο γύρω σας.

Το πρόγραμμα απαιτεί μόνο 5-15 λεπτά την ημέρα για να κατανοήσετε σημαντικές διαστάσεις της ζωής, όπως πεποιθήσεις, καθημερινές συνήθειες και ρουτίνες, και να εστιάσετε και να αποδώσετε τα μέγιστα.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα αποκτήσετε δεξιότητες για να ζήσετε μια πιο παραγωγική, ικανοποιητική και ήρεμη ζωή, κάτι που είναι σημαντικό για να ζήσετε μια ειρηνική ζωή.

Mindvalley Business Freedom Blueprint

Είστε επιχειρηματίας ή έχετε επιχειρηματική νοοτροπία; Στη συνέχεια, οι προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο, όπως το άγχος, ο συντριπτικός φόρτος εργασίας και η οικονομική αβεβαιότητα, μπορούν όλες να ξεφορτωθούν με τη βοήθεια αυτού του μαθήματος για το σχέδιο επιχειρηματικής ελευθερίας.

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από τον διεθνή επιχειρηματία και μέντορα επιχειρήσεων Eric Edmeades, ο οποίος έχει δεκαετίες εμπειρίας στη δημιουργία επιτυχημένων επιχειρήσεων σε διάφορους τομείς και βιομηχανίες.

Η εκπαίδευση προορίζεται για τη δημιουργία μιας εξαιρετικά επιτυχημένης επιχείρησης και η περίοδος εκπαίδευσης εκτείνεται σε έξι εβδομάδες. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιχειρηματιών και παρέχει λεπτομέρειες για τα καλύτερα συστήματα και εργαλεία για την αυτοματοποίηση και τη βελτιστοποίηση της επιχείρησής σας.

Τα κύρια σημεία της εκπαίδευσης Business Freedom είναι:

 • Δημιουργώντας το όραμα για την επιχείρηση
 • Διαχείριση ατόμων όσον αφορά τις προσλήψεις και τη δημιουργία συστήματος αναθεώρησης
 • Σχέδια για CSI (συνεχείς βελτιώσεις υπηρεσιών)
 • Μάρκετινγκ για να πάει η επιχείρηση σε νέα ύψη
 • Δημιουργία σχεδίου εξόδου και αυτοματοποίηση των επιχειρήσεων

Καθώς πλησιάζετε στο τέλος της εκπαίδευσης, θα βιώσετε γρήγορες ανακαλύψεις σε κάθε πτυχή της επιχείρησης, όπως εσωτερικές διαδικασίες, διαχείριση ομάδας και ρόλων, μάρκετινγκ, ακόμη και τις ηγετικές σας δεξιότητες.

Το πρόγραμμα χρειάζεται απλώς να αφιερώσετε 20 λεπτά την ημέρα και σας μεταφέρει σε βίντεο εκπαίδευσης σε βάθος, εργαλεία, πλαίσια και διαδικασίες για τη δημιουργία μιας εξαιρετικά βελτιστοποιημένης και αυτοματοποιημένης επιχείρησης.

Τελικές Λέξεις

Ο εκτενής διαδικτυακός κόμβος πόρων Mindvalley προωθεί τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική ευεξία. Ο ιστότοπος προσφέρει μια ποικιλία από σεμινάρια, βίντεο, podcast και άλλο υλικό για να βοηθήσει τους χρήστες στην αναζήτησή τους για πνευματική και προσωπική ανάπτυξη.

Επίσης, παρέχει τα εργαλεία που απαιτούνται για την επίτευξη στόχων, την ενίσχυση του επιχειρηματικού πνεύματος και την ενίσχυση της σωματικής ευεξίας.

Τα προγράμματα ακολουθούν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για να διδάξουν στους μαθητές πώς να σκέφτονται πιο κριτικά, να δημιουργούν βαθύτερες συνδέσεις με άλλους και να ζουν πιο ευτυχισμένες και πιο ικανοποιητικές ζωές.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης του κύκλου ύπνου.