8 Καλύτερα Μαθήματα Προετοιμασίας GRE για να βελτιώσετε τις βαθμολογίες σας

Η προετοιμασία GRE είναι απολύτως απαραίτητη εάν σκοπεύετε να εγγραφείτε σε μια από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων, νομικές σχολές ή μεταπτυχιακές σχολές στις ΗΠΑ, τον Καναδά και άλλες χώρες.

Ωστόσο, η προετοιμασία για τις εξετάσεις είναι μια πρόκληση. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές περίπλοκες εργασίες που πρέπει να αναλάβετε για να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία τη βαθμολογία σας GRE. Ως εκ τούτου, σας προσφέρουμε ένα ευνόητο άρθρο για να γνωρίζετε τα πάντα για την προετοιμασία GRE και GRE.

Τι είναι η εξέταση GRE;

Το Graduate Record Examination (GRE) είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο και τυποποιημένο τεστ που ζητούν από τους φοιτητές τους τα περισσότερα φημισμένα πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εγγραφούν σε προγράμματα όπως το μεταπτυχιακό, η αποφοίτηση από τη σχολή επιχειρήσεων, τα επαγγελματικά μαθήματα και το Ph.D. πρέπει να εξασφαλίσετε μια καλή βαθμολογία GRE.

Είναι μια ευέλικτη εξέταση για τη δοκιμή ακαδημαϊκών δεξιοτήτων, καθώς μπορείτε να αναφέρετε τη βαθμολογία σας GRE για εγγραφή σε MBA, Science και άλλα μαθήματα μεταπτυχιακών σπουδών. Επιπλέον, οι περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες που αποτελούν το hot spot για την ακαδημαϊκή εκπαίδευση για παγκόσμιους φοιτητές δέχονται βαθμολογίες GRE.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να σπουδάσετε μαθήματα μεταπτυχιακού επιπέδου στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη, τον Καναδά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα χρειαστείτε μια καλή βαθμολογία GRE.

Μια σημαντική σημείωση είναι ότι μεμονωμένα μεταπτυχιακά σχολεία, σχολές επιχειρήσεων και πανεπιστήμια δεν διεξάγουν GRE. Υπάρχει ένας ανεξάρτητος οργανισμός, το Education Testing Service (ETS), που διαχειρίζεται και διεξάγει το τεστ σε παγκόσμια κλίμακα. Ως εκ τούτου, τα ιδρύματα μπορούν να περιμένουν υποψηφίους υψηλής ποιότητας από πολλές χώρες που θα υποβληθούν σε έλεγχο μέσω ενός χρυσού προτύπου δοκιμής δεξιοτήτων.

Ακαδημαϊκές Δεξιότητες που καλύπτονται από το Τεστ GRE

Το τεστ GRE καλύπτει κυρίως τρεις ακαδημαϊκές δεξιότητες: λεκτική, μαθηματικά και αναλυτική γραφή.

#1. Τμήμα Λεκτικής Συλλογισμού GRE

Το λεκτικό και συλλογιστικό τμήμα του GRE είναι πολύ ισοδύναμο με το τμήμα συλλογισμού του SAT. Αποτελείται από μερικές ερωτήσεις συμπλήρωσης του κενού, ισοδυναμία προτάσεων και κριτική ανάγνωση.

Η ισοδυναμία προτάσεων είναι μια μοναδική προσέγγιση που βρίσκεται μόνο στο τεστ GRE που δοκιμάζει προηγμένες γλωσσικές και λεξιλογικές δεξιότητες. Οι ερωτήσεις σας καθοδηγούν να συμπληρώσετε το κενό διάστημα μιας πρότασης χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές λέξεις. Ο απώτερος στόχος της ερώτησης είναι να παράγει δύο προτάσεις παρόμοιας σημασίας.

Για να λύσετε ερωτήσεις ισοδυναμίας προτάσεων, θα χρειαστείτε προηγμένες δεξιότητες στην αγγλική γραμματική, το λεξιλόγιο, την κατανόηση ανάγνωσης και τη λογική συλλογιστική.

#2. GRE Math or Quant Section

Αυτή η ενότητα αφορά τα μαθηματικά. Το ETS προετοιμάζει την ερώτηση με τρόπο ώστε να δοκιμάσει τις ποσοτικές σας συλλογιστικές δεξιότητες. Ως εκ τούτου, πρέπει να εστιάσετε στα βασικά των μαθηματικών γυμνασίου όπως η άλγεβρα, η ανάλυση δεδομένων, η αριθμητική, η γεωμετρία κ.λπ.

#3. GRE Analytical Writing Assessment (AWA)

Αυτή η ενότητα θα μετρήσει την ικανότητά σας να δίνετε εστιασμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις. Θα πρέπει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην εξήγηση σύνθετων ιδεών με εύκολη γλώσσα, τον έλεγχο ισχυρισμών και αποδεικτικών στοιχείων, τη διατήρηση μιας συνεκτικής συζήτησης, τον έλεγχο των γραπτών αγγλικών κ.λπ.

  Οι 3 διαφορετικοί τύποι ψεύτικων εφαρμογών στο Google Play Store

Μια επισκόπηση του τεστ GRE

Τέλη Εξετάσεων

Βρείτε παρακάτω μια αναλυτική λίστα με τα τέλη GRE:

 • Το GRE General Test κοστίζει 231,30 $ στην Κίνα, 213,00 $ στην Ινδία και 205,00 $ στον υπόλοιπο κόσμο.
 • Το τέλος επαναπρογραμματισμού κυμαίνεται μεταξύ 50,00 $ και 53,90 $.
 • Πρέπει να πληρώσετε 50,00 $ εάν θέλετε να αλλάξετε το προεπιλεγμένο κέντρο δοκιμών.

Διάρκεια

Η συνολική διάρκεια του GRE General Test είναι 3 ώρες και 45 λεπτά. Ο χρόνος του τεστ περιλαμβάνει διαλείμματα, μη βαθμολογημένες και ερευνητικές ερωτήσεις.

Ενότητες και Αριθμός Ερωτήσεων

Το GRE General Test αποτελείται από επτά ενότητες ερωτήσεων όπως αναφέρονται παρακάτω:

 • Αναλυτική Γραφή: μία ενότητα. δύο ερωτήσεις? 30 λεπτά το καθένα
 • Ποσοτική συλλογιστική: δύο ενότητες. 35 λεπτά ανά ενότητα. συνολικά 40 ερωτήσεις
 • Προφορικός συλλογισμός: δύο ενότητες. 30 λεπτά ανά τμήμα. συνολικά 40 ερωτήσεις
 • Μεταβλητοί αριθμοί ερωτήσεων χωρίς βαθμολογία
 • Μεταβλητός αριθμός ερευνητικών ερωτήσεων

Όλοι θα λάβουν την ενότητα Αναλυτική Γραφή στην αρχή του τεστ. Στη συνέχεια, ο αλγόριθμος δοκιμής θα ανακατέψει τις ενότητες και τις ερωτήσεις κατά ενότητα για να αφαιρέσει τις πιθανότητες απάτης και μεροληψίας.

Απαιτούνται μέσες βαθμολογίες

Η μέση βαθμολογία που απαιτείται εξαρτάται από το μεταπτυχιακό, το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό πρόγραμμα και το ίδρυμα. Ωστόσο, τα ακόλουθα θεωρούνται ως ακατέργαστος μέσος όρος βαθμολογιών GRE:

 • Βαθμολογία 149,97 στο Προφορικό Τμήμα
 • 153 – 158 στην Ποσοτική Ενότητα
 • 4.0 στην ενότητα Αναλυτική Γραφή

Περίοδος εγκυρότητας βαθμολογίας

Η βαθμολογία σας GRE θα παραμείνει έγκυρη για μια περίοδο 5 ετών από την ημερομηνία έναρξης των εξετάσεων.

Ημερομηνίες δοκιμών GRE

Το GRE στο σπίτι και το GRE στα Εξεταστικά Κέντρα έχουν πολλές ημερομηνίες εξετάσεων σε ένα ημερολογιακό έτος. Πρέπει να κάνετε το τεστ 3 μήνες πριν από τη λήξη της προθεσμίας της αίτησης εγγραφής στο πρόγραμμα. Μπορείτε να επαναλάβετε το τεστ εάν απαιτείται περίπου ένα μήνα πριν.

Ημερομηνίες ανακοίνωσης αποτελεσμάτων

Θα λάβετε ένα email από το ETS σχετικά με τη διαθεσιμότητα των βαθμολογιών. Κανονικά, μπορείτε να περιμένετε το φύλλο βαθμολογίας εντός 10 έως 15 ημερών μετά την ημερομηνία της δοκιμής.

Ας δούμε τώρα μερικά από τα καλύτερα online μαθήματα προετοιμασίας GRE.

Magoosh GRE Προετ

ο Εκπαιδευτικό σεμινάριο GRE από τη Magoosh είναι απλά value for money. Είναι το πιο προσιτό διαδικτυακό μάθημα που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Όταν το συγκρίνετε με άλλα μαθήματα, θα διαπιστώσετε ότι το Magoosh σας χρεώνει ένα κλάσμα, αλλά το περιεχόμενο του μαθήματος είναι περίπλοκο.

Παίρνετε μήνες πρόσβασης στο ακόλουθο premium εκπαιδευτικό υλικό για το GRE από το Magoosh:

 • Τρία ολόκληρα έγγραφα εικονικής εξέτασης.
 • 1.400+ προβλήματα για εξάσκηση.
 • Περισσότερες από 100 βιντεοδιαλέξεις για τακτική κατανάλωση.

Η στρατηγική αυτής της πλατφόρμας προετοιμασίας GRE είναι να προσφέρει στους υποψηφίους ευελιξία, αξία και εστιασμένο υλικό πρακτικής για απόλυτη επιτυχία. Ως εκ τούτου, εάν ψάχνετε για συνοπτικό υλικό μελέτης, πρέπει να ελέγξετε αυτόν τον πόρο.

Αν και μπορείτε να βρείτε περισσότερες ερωτήσεις πρακτικής και εικονικές εξετάσεις αλλού, οι ερωτήσεις του Magoosh είναι οι πραγματικές εργασίες GRE από τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης, υπάρχει ένα κομψό ψηφιακό μέσο για την παράδοση περιεχομένου που μπορείτε να εξατομικεύσετε ανάλογα με τον αριθμό, τον τύπο, το χρονοδιάγραμμα, τη δυσκολία κ.λπ.

Μαθήματα προετοιμασίας GRE για το Udemy

GRE Complete Prep

Μια άλλη λύση one-stop για προετοιμασία πριν από το GRE είναι αυτή Udemy σειρά μαθημάτων. Φέρνει όλες τις ενότητες όπως προφορικές, γραπτές και ποσοτικές και το περιεχόμενο των μαθημάτων τους σε μια πλατφόρμα. Επιπλέον, ο συγγραφέας αυτού του υλικού μελέτης ενημερώνει περιοδικά το περιεχόμενο του μαθήματος για να διατηρεί το αναλυτικό πρόγραμμα σε συγχρονισμό με το ETS.

  Παίξτε παιχνίδια 3DS σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή Citra 3DS

Τα βασικά σημεία του μαθήματος είναι:

 • Διαλέξεις υψηλής απόδοσης για γρήγορη κατάκτηση θεμάτων GRE.
 • Μαθηματικές αρχές.
 • Ποσοτική σύγκριση.
 • Στατιστική και άλγεβρα.
 • Συμπλήρωση κειμένου.
 • Ερμηνεία δεδομένων.
 • Εξειδικευμένο υλικό μελέτης όπως 28,5 ώρες βίντεο κατά παραγγελία και 150 διαλέξεις.

Σύμφωνα με ορισμένες κριτικές χρηστών και τον συγγραφέα του μαθήματος, πολλοί υποψήφιοι έχουν λάβει 320+ βαθμολογίες στο GRE με την εγγραφή τους και την επιμελή παρακολούθηση του περιεχομένου του μαθήματος. Επομένως, εάν φιλοδοξείτε επίσης να σπουδάσετε μαθήματα επιπέδου Master ή Graduate από κορυφαία ιδρύματα στις ΗΠΑ, μπορείτε να ελέγξετε το περιεχόμενο του μαθήματος.

GRE Ποσοτική

Αν ψάχνετε για ένα μάθημα προετοιμασίας GRE που θα ξεκινήσει τις συνεδρίες εκμάθησης από την αρχή, ελέγξτε αυτό Udemy σειρά μαθημάτων. Δεν υπάρχουν υποχρεωτικές προϋποθέσεις για αυτό το μάθημα και όποιος θέλει να πάρει έναν καλό βαθμό GRE μπορεί να παρακολουθήσει, υπό την προϋπόθεση ότι ακολουθείτε επιμελώς το πρόγραμμα σπουδών.

Σημαντικά χαρακτηριστικά του μαθήματος είναι:

 • Καλύπτονται όλα τα ποσοτικά θέματα που προτείνει το ETS.
 • Επίλυση προβλημάτων για όλα τα ποσοτικά θέματα για αρκετά χρόνια.
 • Κόλπα υπολογισμού χωρίς χρήση αριθμομηχανής.
 • Προσαρμοσμένα τεστ άλγεβρας.
 • Διδασκαλία σαν την τάξη.
 • Λυμένη πρακτική δοκιμασία GRE που προσφέρεται από το ETS.
 • Ολοκληρωμένη συνεδρία 6 ωρών για τα τετράγωνα για τους μη μυημένους.

Από μια προσεκτική ματιά στο περιεχόμενο του μαθήματος, αυτό το εκπαιδευτικό υλικό είναι εξίσου ωφέλιμο τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς υποψηφίους του GRE quant. Επειδή το μάθημα καλύπτει τόσο βασικά όσο και προχωρημένα θέματα GRE quant σε 457 διαλέξεις. Η συνολική διάρκεια περιεχομένου είναι 41 ώρες και 9 λεπτά.

The Princeton Review

Δεν είναι δύσκολο για The Princeton Review για να γίνετε μέρος της λίστας μας με τα καλύτερα μαθήματα προετοιμασίας GRE. Τα διεξοδικά και συναρπαστικά βιντεομαθήματά του συνδυάζουν τέλεια τη διάλεξη και την αλληλεπίδραση. Εκτός από τα εκπαιδευτικά βίντεο, προσφέρει και πρακτικά τεστ πλήρους μήκους. Και οι 8 πρακτικές του εξετάσεις είναι ρεαλιστικές καθώς σας παρέχουν την αρχική διεπαφή και δυσκολία GRE.

Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του προγράμματος περιλαμβάνουν:

 • Διαδικτυακό μάθημα αυτο-ρυθμού.
 • Ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 4 ενότητες της εξέτασης.
 • Τρυπάνι Έξυπνο πρόγραμμα με βάση τη δυσκολία.
 • Τα καλύτερα μαθήματα βίντεο στην τάξη με φανταστικές οδηγίες.

Το πρόγραμμα σπουδών του The Princeton Review διαθέτει διάφορες διαδραστικές ενότητες μάθησης.

Η δομή των ενοτήτων είναι επίσης απλή — πρώτα, υπάρχει ένα σύντομο βίντεο που συζητά τα βασικά, ακολουθούμενο από ένα μάθημα. Τέλος, παίρνετε μια σειρά από ασκήσεις.

Καπλάν

Όταν πρόκειται για μαθήματα προετοιμασίας GRE, Καπλάν είναι το όνομα στο οποίο πρέπει να υπολογίζετε. Αυτή η φημισμένη πλατφόρμα προσφέρει μια δοκιμασμένη φόρμουλα για την προετοιμασία των μαθητών για τις δύσκολες δοκιμασίες GRE.

Τα μαθήματα βίντεο υψηλής ποιότητας βρίσκονται στο επίκεντρο του διαδικτυακού προγράμματος σπουδών του Kaplan.

Εδώ, έμπειροι εκπαιδευτές σας καθοδηγούν στα προβλήματα χρησιμοποιώντας έναν ψηφιακό πίνακα. Με βάση τα βίντεο, υπάρχουν μερικά καλά σχεδιασμένα κουίζ, καθένα από τα οποία συνοδεύεται από ένα επεξηγηματικό κείμενο που συζητά τα προβλήματα με μεγάλη σαφήνεια.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά αυτού του μαθήματος είναι:

 • Πάνω από 5.000 ερωτήσεις πρακτικής
 • 7 πρακτικές δοκιμές πλήρους μήκους
 • Ένα εξατομικευμένο σύνολο προβλημάτων για εξάσκηση
  Πώς να εφαρμόσετε τη σκίαση σε εναλλακτικές σειρές στο Excel

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο Kaplan QBank, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα κουίζ με βάση διάφορους παράγοντες όπως ο τύπος προβλήματος, ο χρόνος και η δυσκολία. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε βοήθεια από τα έντυπα βιβλία προετοιμασίας του Kaplan εάν προτιμάτε την εκμάθηση εκτός σύνδεσης.

GradPrep

Όσοι αναζητούν εγγυημένη υψηλή βαθμολογία στο GRE θα πρέπει να αναζητήσουν GradPrep. Οι ειδικοί του Revered LearningExpress ετοίμασαν αυτό το μάθημα που περιέχει μερικά μοναδικά πρακτικά τεστ. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό το πρόγραμμα από Windows Mac, Android και iOS.

Αυτό το συμβατό με το ADA 508 πρόγραμμα δοκιμών με αυτόματο ρυθμό σάς βοηθά να βελτιώσετε τη συνολική βαθμολογία σας. Ως χρήστης, πρέπει να εισαγάγετε την ημερομηνία εξέτασης και τις ώρες μελέτης την εβδομάδα. Το πρόγραμμα θα προσθέσει τις πληροφορίες στο σχέδιο μελέτης σας και θα δημιουργήσει μαθήματα και πρακτικές δοκιμασίες, δίνοντας προτεραιότητα στις πιο αδύναμες περιοχές σας πρώτα.

Τα άλλα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

 • 3 τρόποι δοκιμής: εκπαιδευόμενος, εξάσκηση και προσομοίωση.
 • Μια διαγνωστική αναφορά μετά από πρακτικές δοκιμές για τον εντοπισμό δυνατών και αδυναμιών
 • 50+ μικρο μαθήματα για πλήρη κάλυψη GRE
 • Μαθήματα για την ανάπτυξη ποσοτικού και λεκτικού συλλογισμού
 • Εργαλείο πρόβλεψης για τη βαθμολογία αξιολόγησης
 • 500+ ερωτήσεις για ποσοτική σύγκριση και συμπλήρωση προτάσεων μεμονωμένα

Οικονομολόγος GRE Καθηγητής

Οικονομολόγος GRE Καθηγητής θεωρείται το απόλυτο εργαλείο προετοιμασίας για το τεστ GRE. Με τη βοήθεια αυτού του διαδικτυακού προγράμματος εκμάθησης, μπορείτε να επιτύχετε απρόσκοπτα τη βαθμολογία-στόχο σας, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητές σας. Αυτή η εξατομικευμένη πλατφόρμα προετοιμασίας GRE μπορεί να εντοπίσει τα μαθησιακά μοτίβα και τις συνήθειές σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής.

Το ολοκληρωμένο και προσαρμόσιμο πρόγραμμα μαθημάτων θα σας προετοιμάσει για όλες τις ενότητες του GRE σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ μάθησης. Το Economist GRE Tutor διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από εκπαιδευτικά βίντεο και στοχευμένες ερωτήσεις πρακτικής, μαζί με πιθανές στρατηγικές λύσης.

Η πλατφόρμα διδασκαλίας χρησιμοποιεί το λογισμικό εκμάθησης Crowd Wisdom και αλγόριθμους Machine Learning για να καθορίσει πώς μπορείτε να λύσετε κάθε ερώτηση με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, η ομάδα ειδικών δασκάλων της παρέχει συνεδρίες διδασκαλίας 1 προς 1, σήμανση δοκιμίων AWA, ανασκόπηση προόδου και πρόσθετη υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

examPAL

examPAL Η online προετοιμασία GRE εστιάζει στο πιο ζωτικό μέρος της πρακτικής σας, που έχει μεγαλύτερη σημασία για τη βαθμολογία των ονείρων σας. Μπορείτε να σπουδάσετε για το GRE με τη δική σας ταχύτητα. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να διαχειρίζεστε το χρόνο σας για να παρακολουθήσετε ένα μάθημα εκτός σύνδεσης.

Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να μελετάτε από την άνεση του σπιτιού σας ή οπουδήποτε αλλού, προσφέρει μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία μάθησης. Εδώ, θα μάθετε πώς να λύνετε περισσότερες ερωτήσεις σε λιγότερο χρόνο. Επίσης, αυτό το προσαρμοστικό μάθημα θα καταλήξει σε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο μελέτης με βάση το χρόνο που έχετε πριν από τη δοκιμή.

Αυτά είναι τα πρόσθετα πλεονεκτήματα της συμμετοχής στο πρόγραμμα προετοιμασίας του examPAL:

 • Εξασφαλίστε υψηλότερη βαθμολογία ενώ ξοδεύετε λιγότερο χρόνο
 • Λάβετε σχόλια σε πραγματικό χρόνο για τρόπους βελτίωσης
 • Μάθετε την καλύτερη δυνατή λύση για τα καλύτερα αποτελέσματα
 • Διαδραστικά βίντεο και κινούμενα σχέδια με στατιστικά σε πραγματικό χρόνο
 • Μάθετε να βρίσκετε τον πιο γρήγορο τρόπο επίλυσης κάθε ερώτησης

Τελικές Λέξεις

Περισσότεροι από 3.50.000 υποψήφιοι εμφανίστηκαν για το τεστ GRE μεταξύ Ιουλίου 2020 και Ιουνίου 2021. Ο μέσος όρος για τον Προφορικό Συλλογισμό, τον Ποσοτικό Συλλογισμό και την Αναλυτική Γραφή ήταν αντίστοιχα 151,4, 155,8 και 3,6.

Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν ότι πρόκειται για μια άκρως ανταγωνιστική εξέταση αφού ανταγωνίζεστε με παγκόσμιους φοιτητές για καλύτερες υποτροφίες και τοποθέτηση σε μεταπτυχιακά σχολεία πρεμιέρας στη Βόρεια Αμερική.

Πρέπει να ξεκινήσετε επιμελώς την προετοιμασία του GRE εάν θέλετε να εξασφαλίσετε μια καλή βαθμολογία GRE για την επερχόμενη σεζόν εισδοχής.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτά τα μαθήματα για να μάθετε αγγλικά εάν σκοπεύετε να σπουδάσετε στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία.