8 καλύτερα εργαλεία λογισμικού προμηθειών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Βελτιώστε τη διαδικασία προμήθειας SMB με αυτές τις κορυφαίες εφαρμογές λογισμικού προμηθειών.

Η διαχείριση της διαδικασίας προμήθειας είναι πολύπλοκη καθώς περιλαμβάνει αγορές, απόθεμα, παραγγελίες, τιμολόγια, πωλητές, πληρωμές και άλλα. Αλλά ταυτόχρονα, είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της εταιρείας. Γι’ αυτό οι επιχειρήσεις πρέπει να αυτοματοποιήσουν και να διαχειριστούν αυτή τη διαδικασία με εφαρμογές.

Εάν περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να αναπτύξετε λογισμικό προμηθειών στην εταιρεία σας, θα υπάρξουν συνέπειες από τη μη αυτόματη επεξεργασία. Ως εκ τούτου, είναι συνετό να ξεκινήσετε την εφαρμογή αυτών των εργαλείων μόλις παρατηρήσετε την τριβή των μη αποδοτικών χειροκίνητων διαδικασιών.

Ας βουτήξουμε βαθιά στα βασικά του λογισμικού προμηθειών και ας μάθουμε για τα καλύτερα εργαλεία σε αυτόν τον τομέα.

Τι είναι το λογισμικό προμηθειών;

Προμήθειες σημαίνει την εύρεση και την απόκτηση των αγαθών και των υπηρεσιών που χρειάζεται μια επιχείρηση. Ως εκ τούτου, το λογισμικό προμηθειών αναφέρεται σε μια επιχειρηματική λύση που αυτοματοποιεί διάφορες φάσεις της διαδικασίας προμηθειών.

Είτε πρόκειται για την ανάλυση δαπανών, τη διαχείριση των συμβάσεων ή την πραγματοποίηση πληρωμών, τέτοια εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε λειτουργία της διαδικασίας. Αυτά μπορούν επίσης να ενσωματωθούν με διάφορες πλατφόρμες ERP για να κάνουν τη διαδικασία πιο ομαλή.

Επιπλέον, ορισμένα εργαλεία επιτρέπουν επίσης σε όλους τους υπαλλήλους να έχουν πρόσβαση και να εκτελούν εργασίες από μια κεντρική μονάδα με άδεια χρήστη του Pepper.

Τι κάνουν αυτά τα εργαλεία;

Μια εφαρμογή λογισμικού προμηθειών μπορεί να κάνει πολλές εργασίες για να κάνει τη διαδικασία προμήθειας αβίαστη για την ομάδα σας. Οι εργαζόμενοι μπορούν να παραγγείλουν αγορές από οπουδήποτε και να επικοινωνήσουν με τα μέλη της ομάδας. Ακολουθούν οι κορυφαίες εργασίες που μπορεί να εκτελέσει αυτό το λογισμικό:

 • Δημιουργήστε μια εντολή αγοράς και επαληθεύστε την
 • Αυτοματοποιήστε τη μετάδοση παραγγελίας μέσω ηλεκτρονικής αγοράς
 • Σας υπενθυμίζει τις πρόσφατες παραγγελίες αγορών και τις ακυρώσεις
 • Στείλτε εκκρεμείς παραγγελίες αγοράς στο κατάλληλο προσωπικό για περαιτέρω ενέργειες
 • Εκτελέστε συναλλαγές οικονομικών και αποθεμάτων μετά την άφιξη της παραγγελίας
 • Αποφύγετε τις σημειακές ελλείψεις διατηρώντας ένα απόθεμα
 • Συλλέξτε δεδομένα και αναλύστε τις τάσεις για μέγιστη κερδοφορία
 • Βελτιώστε τη διαδικασία τυποποίησης σε διαφορετικές πλατφόρμες

Τώρα, ας συζητήσουμε πότε χρησιμοποιείτε εργαλεία λογισμικού προμηθειών.

Ποιος χρησιμοποιεί λογισμικό προμηθειών;

Θα χρειαστείτε λογισμικό προμηθειών όταν αγοράζετε πρώτες ύλες, υλικό υπολογιστών, είδη γραφείου κ.λπ., σε μεγάλες ποσότητες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ως εκ τούτου, κάθε επιχείρηση που αγοράζει συχνά προμήθειες από τρίτους προμηθευτές και θέλει να κάνει το σύστημα προμηθειών διαφανές.

Θα βρείτε κυρίως τις ακόλουθες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν εργαλεία προμηθειών:

 • Κατασκευαστές καταναλωτικών αγαθών και συσκευών
 • Κατασκευαστές οχημάτων
 • επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και λιανικής

Ωστόσο, υπάρχει μια εξειδικευμένη επιχείρηση που χρησιμοποιεί επίσης αυτό το λογισμικό, και αυτή είναι σύμβουλοι προμηθειών ή πρακτορεία.

Οι περισσότερες επωνυμίες αναθέτουν σε τρίτους τις εργασίες προμηθειών τους σε αυτές τις εταιρείες για ευκολία και οικονομική προσιτότητα. Επιχειρήσεις όπως η Capgemini, η Bain & Company, η GEP Worldwide, η Accenture κ.λπ., είναι οι ηγέτες στην παροχή συμβουλών προμηθειών.

Πώς βοηθάει τις επιχειρήσεις το λογισμικό προμηθειών;

#1. Αυτοματισμός Προμηθειών

Η αυτοματοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών είναι εμφανής σε κάθε τομέα, συμπεριλαμβανομένων των προμηθειών. Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε επιτυχώς ολόκληρη τη λειτουργία της προμήθειας χρησιμοποιώντας λογισμικό προμηθειών.

Από την ανακάλυψη του προμηθευτή έως την εγγραφή, την επιλογή προϊόντος έως τον έλεγχο ποιότητας και, τέλος, την υπογραφή συμφωνίας, όλα έρχονται κάτω από ένα λογισμικό.

  Ποια iPhone έχουν ασύρματη φόρτιση;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το εργαλείο επεξεργάζεται αυτόματα αιτήματα αγοράς εσωτερικών προμηθειών. Χρειάζεται απλώς την έγκριση ενός διαχειριστή πριν από την αποστολή της παραγγελίας αγοράς.

#2. Διαφάνεια στις αγορές

Τα ενδιαφερόμενα μέρη της επιχείρησης, όπως οι διευθυντές και οι Οικονομικοί Διευθυντές, μπορούν να δουν τις τάσεις αγοράς από ένα κεντρικό λογισμικό. Δεν χρειάζεται να περνάτε μέσα από κρίκους για να λαμβάνετε αναφορές σχετικά με τις προμήθειες.

Επίσης, το εργαλείο παρακολουθεί κάθε βήμα μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, διασφαλίζοντας εταιρική διαφάνεια υψηλού επιπέδου για την αποφυγή της διαφθοράς.

#3. Βελτιστοποίηση έγκρισης

Τέτοια εργαλεία συνοδεύονται από έξυπνους αλγόριθμους για να διαχωρίζουν τις γνήσιες παραγγελίες αγοράς από τη σπατάλη. Ως εκ τούτου, οι διαχειριστές έγκρισης λαμβάνουν μόνο αιτήματα αγοράς που είναι γνήσια τις περισσότερες φορές. Στη συνέχεια, οι διαχειριστές μπορούν να εγκρίνουν γρήγορα εντολές αγοράς.

#4. Ορατότητα στις δαπάνες

Ο πίνακας εργαλείων σάς δείχνει αμέσως τις συνολικές δαπάνες της εταιρείας για αγορές προμηθειών, ποιοι είναι οι προμηθευτές σας, πόσα τους πληρώνετε και ούτω καθεξής. Σας βοηθά να προϋπολογίσετε έργα, να εξοικονομήσετε περιττές αγορές κ.λπ.

Λειτουργίες που πρέπει να αναζητήσετε κατά την επιλογή λογισμικού προμηθειών

Τα περισσότερα εργαλεία προμηθειών προσφέρουν ένα τυπικό σύνολο λειτουργιών. Ωστόσο, πριν αγοράσετε ένα, βεβαιωθείτε ότι διαθέτουν τουλάχιστον τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Το εργαλείο θα πρέπει να συνοδεύεται από έναν πίνακα εργαλείων διαχείρισης προμηθευτών όπου μπορείτε να ενσωματώσετε νέους προμηθευτές ή να ελέγξετε τις συμβάσεις με υπάρχοντες.
 • Θα είναι βολικό εάν το λογισμικό προσφέρει επίσης μια λειτουργία εντοπισμού προμηθευτή.
 • Πρέπει να υπάρχει ένα βοηθητικό πρόγραμμα διαχείρισης κινδύνου που θα μπλοκάρει τις περιττές δαπάνες ή τις παράνομες εντολές αγοράς.
 • Το εργαλείο προμηθειών σας πρέπει να διαθέτει λειτουργία ελέγχου, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε παραγγελίες αγοράς, πληρωμές προμηθευτών κ.λπ.
 • Το καλύτερο εργαλείο προμηθειών θα προσφέρει επίσης μια λειτουργικότητα προϋπολογισμού όπου μπορείτε να εισαγάγετε έναν μηνιαίο ή τριμηνιαίο προϋπολογισμό και να διατηρήσετε τις αγορές εντός αυτού του αριθμού.
 • Θα πρέπει επίσης να υπάρχει μια λειτουργία επικοινωνίας που θα ειδοποιεί τον χρήστη του λογισμικού για νέες εντολές αγοράς, τιμολόγια, οφειλόμενες παραγγελίες κ.λπ.
 • Είναι καλό εάν η εφαρμογή προσφέρει μια έκδοση για κινητά για παρακολούθηση δαπανών, εγκρίσεις παραγγελιών, οριστικοποίηση συμφωνίας και πολλά άλλα.
 • Το αξιόπιστο λογισμικό προμηθειών θα σας επιτρέπει να ορίζετε εταιρική πολιτική για τις αγορές.
 • Τέλος, το εργαλείο πρέπει να επιτρέπει στους αντιπροσώπους προμηθειών να δημιουργούν προσαρμοσμένες ροές εργασίας προμηθειών, εάν το λογισμικό δεν διαθέτει πρότυπα για ορισμένα σενάρια αγορών.

Τώρα που γνωρίζετε την ιδέα αυτού του εργαλείου και τις εργασίες που μπορεί να εκτελέσει, δείτε τις καλύτερες εφαρμογές λογισμικού προμηθειών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Precoro

Εάν ανήκετε σε μια μικρή ή μεσαία ομάδα, το Precoro μπορεί να σας βοηθήσει με τον εξορθολογισμό της διαδικασίας αγοράς και την εξάλειψη της χειρωνακτικής εργασίας. Σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και χρήμα και σας επιτρέπει να εστιάσετε σε πιο επείγοντα θέματα.

Αυτό το καινοτόμο και απίστευτα γρήγορο λογισμικό μπορεί να βελτιστοποιήσει το σύστημα προμήθειας προς πληρωμή του οργανισμού σας για καλύτερη απόδοση εργασίας. Χειρίζεται αποτελεσματικά τις εργασίες που εμπλέκονται στη διαδικασία αγοράς, όπως η παραγγελία, η παραγγελία και η τιμολόγηση.

Επιπλέον, το Precoro βελτιώνει το σύστημα αγορών σας βελτιώνοντας τη ροή εργασιών έγκρισης. Τα στάδια ροής εργασιών, όπως η διαδικασία αιτήματος, οι παραγγελίες αγοράς, η έγκριση, η τιμολόγηση και η διαχείριση τιμολογίων μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά με αυτό το εργαλείο.

Η εφαρμογή κάνει επίσης πολύ πιο εύκολο τον έλεγχο της διαδικασίας, την έγκριση και την ανάλυση εξόδων εν κινήσει.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την αξιόπιστη λύση, οι εταιρείες μπορούν να έχουν τακτικές αναφορές και ανάλυση δεδομένων. Οι λεπτομερείς και ολοκληρωμένες εκθέσεις καλύπτουν όλες τις διαδικασίες του διαγράμματος ροής και τα δεδομένα προμηθειών.

Επιπλέον, αυτές οι αναφορές σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε και να επιλύετε σφάλματα, να προσαρμόζετε τις μορφές αναφορών για τα ενδιαφερόμενα μέρη και δεδομένα εξαγωγής σε πραγματικό χρόνο για λογιστική και οικονομική ανάλυση.

  Πώς να αλλάξετε τον λογαριασμό PayPal από επαγγελματικό σε προσωπικό

Kissflow

Θέλετε να έχετε τον έλεγχο της διαδικασίας προμήθειας προς πληρωμή αλλά με επαρκή ευελιξία; Το Kissflow σάς επιτρέπει να το έχετε αυτό με την απλή και προσαρμόσιμη λύση του. Για αιτήσεις αγοράς, προσφέρει ρευστά έντυπα, ώστε να μπορείτε να συλλέγετε, να εγκρίνετε και να παρακολουθείτε τα αιτήματα αγοράς.

Μόλις εγκριθεί ένα αίτημα, δημιουργεί αυτόματα παραγγελίες και εκδίδει PO. Για τη διαχείριση προμηθευτών, αυτό το εργαλείο προσφέρει μια αποτελεσματική πύλη για ενσωμάτωση, διαχείριση και συντήρηση προμηθευτών.

Καθώς χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή, η έγκριση τιμολογίων εν κινήσει καθίσταται δυνατή. Υποστηρίζει επίσης αυτοματοποιημένη τριπλή αντιστοίχιση, έλεγχο τιμολογίων με συμβόλαια, εντολές αγοράς και φύλλα καταχώρισης υπηρεσιών.

Το Kissflow μπορεί επίσης να δημιουργήσει πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα και λειτουργούν σχετικά με τις τάσεις αγορών, τις δαπάνες και την απόδοση του προμηθευτή. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν άμεσες αναφορές που περιλαμβάνουν προσαρμόσιμες παραμέτρους.

Υποστηρίζει επίσης απρόσκοπτη ενσωμάτωση με διάφορα εργαλεία τρίτων. Απαλλαγείτε από κάθε πλεονασμό χρησιμοποιώντας το με διάφορες εφαρμογές ERP και χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Dynamics, Quickbooks, Xero, SAP και NetSuite. Αυτή η λύση σάς επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε ισχυρά πρόσθετα και API.

Προμήθεια ομάδας

Ως SMB, είναι καιρός να απλοποιήσετε τη διαδικασία προμήθειας με το Team Procure. Ωστόσο, αυτό το λογισμικό μπορεί επίσης να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρήσεων που ασχολούνται με πολύπλοκες διαδικασίες προμηθειών σε διεθνές επίπεδο.

Αυτή η ενιαία πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο μπορεί να χειριστεί όλες τις εγκρίσεις, τις παραγγελίες αγορών και το απόθεμά σας. Όταν πρόκειται για αιτήματα αγοράς, η λύση μπορεί να τα ταξινομήσει ανάλογα με τον προϋπολογισμό, το τμήμα και τη σοβαρότητα. Από αυτά τα αιτήματα, οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν PO και να παρακολουθούν τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης.

Το Team Procure προσφέρει επίσης μια λειτουργία μήτρας τιμολόγησης, χρησιμοποιώντας την οποία οι εταιρείες μπορούν να διαχειρίζονται τις προσφορές που υποβάλλονται από πολλούς προμηθευτές που έχουν αγοραστεί από τον πλειοδότη. Δεδομένου ότι διαφορετικοί οργανισμοί έχουν διαφορετικές ανάγκες, επιτρέπει στους οργανισμούς να δημιουργούν προσαρμοσμένες ροές εργασιών έγκρισης.

Εδώ, η ενσωμάτωση των προμηθευτών και των πωλητών είναι εύκολη. Επίσης, διαθέτει ενσωματωμένους KPI για παρακολούθηση απόδοσης. Ακόμα κι αν έχετε αποθήκες σε πολλές τοποθεσίες, αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να έχετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αποθήκης. Μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε την υπηρεσία του στο υπάρχον σύστημά σας μέσω εξατομικευμένου API.

ProcurementExpress

Το ProcurementExpress είναι ένα ιδανικό λογισμικό προμηθειών που μπορεί να απλοποιήσει όλες τις σχετικές ροές εργασίας. Σας βοηθά επίσης να εξαλείψετε χρονοβόρες χειροκίνητες διαδικασίες, ίχνη χαρτιού και πιθανά περιστατικά απάτης.

Το καινοτόμο σύστημα έγκρισής του σάς επιτρέπει να ορίζετε τα μέγιστα έξοδα και να προσδιορίζετε αλυσίδες έγκρισης. Οι εταιρείες μπορούν επίσης να εκχωρήσουν προκαθορισμένα επίπεδα έγκρισης σε διαφορετικούς υπαλλήλους. Επιπλέον, οι οργανισμοί μπορούν να προσαρμόσουν και να αυτοματοποιήσουν όλα τα βήματα μιας αλυσίδας έγκρισης για βελτιστοποιημένη απόδοση.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορες και ακριβείς PO με βάση τη σχέση σας με μεμονωμένους προμηθευτές. Μπορείτε να συμπεριλάβετε τα απαραίτητα πεδία και τα αναπτυσσόμενα μενού για τη δημιουργία επαγγελματικών και συμφραζόμενων PO.

Σύμφωνα με την οικονομική δομή της εταιρείας σας, μπορείτε να κατανείμετε το κόστος σε διαφορετικές τοποθεσίες για να αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες. Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα αναφοράς εντός εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν επίσης να αναλύσουν τις εκτενείς αναλύσεις των δαπανών. Επιπλέον, η λύση μπορεί να δημιουργήσει προϋπολογισμούς για διαφορετικά έργα και τμήματα.

Προμηθευτείτε

Πείτε αντίο στις διαδικασίες χαρτιού, την αργή έγκριση και τις πολύπλοκες λύσεις με το Procurify. Αυτό το προληπτικό λογισμικό διαχείρισης δαπανών προσφέρει πλήρη ορατότητα και έλεγχο των δαπανών της εταιρείας.

  Πώς να δείτε το ιστορικό τηλεφωνικών κλήσεων στο Google

Καθώς χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο, καθίσταται δυνατή η έγκριση όλων των εντολών αγοράς από ένα μέρος. Εδώ, μπορείτε επίσης να δείτε τις δαπάνες σε πραγματικό χρόνο σε σχέση με τους προϋπολογισμούς. Προσφέρει επίσης φυσικές και εικονικές κάρτες δαπανών για απρόσκοπτες δαπάνες.

Το Procurify υποστηρίζει επίσης τη δημιουργία μιας ροής εργασίας για την αυτοματοποίηση και την παρακολούθηση κάθε βήματος της διαδρομής αγοράς. Μπορείτε επίσης να ορίσετε άδεια αγοράς με βάση το τμήμα και την τοποθεσία. Η δυνατότητα ταξινόμησης όλων των παραγγελιών για έναν προμηθευτή είναι ένα άλλο επισημασμένο χαρακτηριστικό αυτού του εργαλείου.

Η εφαρμογή μπορεί να εκτελέσει ανάλυση απόδοσης προμηθευτή, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωμένες αποφάσεις αγορών και επιχειρήσεων. Εδώ, μπορείτε να εισαγάγετε στοιχεία καταλόγου και λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων εικόνων.

Αυτή η λύση ενσωματώνεται απευθείας με τις αγαπημένες σας επιχειρηματικές εφαρμογές όπως το Amazon Business, το Oracle, το Quickbooks και το Slack.

Coupa

Η Coupa είναι μια πλατφόρμα που σας παρέχει την ορατότητα και τον έλεγχο των δαπανών που χρειάζεστε για τη διαχείριση της διαδικασίας προμήθειας. Η επιλογή αυτής της λύσης για την εταιρεία σας σημαίνει ότι μπορείτε να προμηθεύεστε με ευκολία στις αγορές των καταναλωτών, εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο στους υπαλλήλους σας.

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής είναι:

 • Απλοποίηση των διαδικασιών αίτησης αγοράς και παραγγελίας
 • Παρακολούθηση παραγγελιών αγοράς σε πραγματικό χρόνο
 • Ειδοποιήσεις για μειωμένες τιμές και άλλα οφέλη
 • Ευέλικτες φόρμες για την εισαγωγή δεδομένων για υπηρεσίες που βασίζονται σε SOW
 • Ταμπλό για διαχείριση προϋπολογισμού σε πραγματικό χρόνο

Επιπλέον, το εργαλείο υποστηρίζει έγκριση μέσω email και κινητών τηλεφώνων. Επίσης, οι εταιρείες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για διαχείριση αποθεμάτων και συμβολαίων.

Κριάρι με κουδούνι

Με το Bellwether, μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία προμήθειας διαφανή και γρήγορη. Σας βοηθά να καταργήσετε τις προφορικές εγκρίσεις και τη μακροχρόνια επικοινωνία μέσω email και τηλεφωνικών κλήσεων.

Αυτό το λογισμικό σάς επιτρέπει να ορίζετε αιτήσεις, παραγγελίες αγορών και τιμολόγια χρησιμοποιώντας ελάχιστο χρόνο και προσπάθεια. Λειτουργίες όπως η προηγμένη ροή εργασιών και ο προϋπολογισμός εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ορατότητα και έλεγχο των δαπανών.

Αυτό το εργαλείο που βασίζεται σε σύννεφο προσφέρει την απαραίτητη ευελιξία και προσαρμογή για τις ανάγκες σας. Εάν η εταιρεία σας χρειάζεται πολλές γλώσσες ή προσαρμοσμένα πεδία, η Bellwether μπορεί να σας το παρέχει. Επιπλέον, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή εκτός τοποθεσίας.

PairSoft

Το PairSoft είναι ένα φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επιχειρήσεις για να αυτοματοποιήσουν τη ροή εργασιών σε όλη τη διαδικασία P2P. Είναι επίσης χρήσιμο για την απόκτηση προβολής των δαπανών και την καλή σχέση με τους προμηθευτές και τους πωλητές.

Το λογισμικό μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα στο σύστημά σας ή στο υπάρχον ERP και να χρησιμοποιηθεί με ευκολία. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε PO με τον εξορθολογισμό της όλης διαδικασίας. Λαμβάνετε επίσης πλήρεις πληροφορίες δαπανών σε όλες τις κατηγορίες.

Το PairSoft μπορεί επίσης να διευκολύνει την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μεταξύ εταιρειών και προμηθευτών. Η επεξεργασία και η επικύρωση τιμολογίων είναι άλλη αυτοματοποίηση εργασιών που μπορείτε να κάνετε με αυτό το λογισμικό. Υποστηρίζει επίσης αναλυτικά στοιχεία και αναφορές.

Τελικές Λέξεις

Σε αυτήν την εποχή της ψηφιοποίησης, είναι πρόκληση για τις εταιρείες να διαχειρίζονται τη διαδικασία προμηθειών τους χωρίς λογισμικό ή αυτοματοποιημένη λύση. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να ανοίξουν πολλές νέες ευκαιρίες σε κάθε στάδιο αυτής της διαδικασίας.

Επιπλέον, οι εφαρμογές εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση ακόμη και όταν κλιμακώνετε την επιχείρησή σας. Ελέγξτε τη λίστα με το καλύτερο λογισμικό προμηθειών για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Επίσης, μπορείτε να δείτε τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα ισχυρό εργαλείο για αυτοματοποιημένες προμήθειες.

Ως SMB, ίσως θέλετε επίσης να μάθετε για τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης εγγράφων.