8 Καλύτερα Εργαλεία και Λογισμικό Ποιότητας Δεδομένων [2022]

Τα εργαλεία ποιότητας δεδομένων μπορούν να επιθεωρήσουν και να αναλύσουν τα επιχειρηματικά δεδομένα για να προσδιορίσουν εάν τα δεδομένα είναι αρκετά χρήσιμα ώστε να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων.

Τούτου λεχθέντος, η διαχείριση ποιότητας δεδομένων είναι ζωτικής σημασίας στα κέντρα δεδομένων, καθώς η πολυπλοκότητα του cloud αυξάνεται.

Χρειάζεστε έναν τρόπο για να καθαρίσετε, να διαχειριστείτε και να αναλύσετε αποτελεσματικά δεδομένα από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των αρχείων καταγραφής, του IoT, του email και των βάσεων δεδομένων.

Αυτό είναι όπου η χρήση εργαλείων ποιότητας δεδομένων έχει νόημα.

Αυτά τα εργαλεία μπορούν να διορθώσουν δεδομένα σε περίπτωση σφαλμάτων μορφοποίησης, τυπογραφικών σφαλμάτων κ.λπ. και να εξαλείψουν τα περιττά δεδομένα. Αυτά μπορούν επίσης να εφαρμόσουν κανόνες, να αφαιρέσουν δαπανηρές ασυνέπειες στα δεδομένα και να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες για να βελτιώσουν τα έσοδα και την παραγωγικότητα της εταιρείας σας.

Ας καταλάβουμε τι σημαίνει ποιότητα δεδομένων, ας εξερευνήσουμε τον σκοπό και τα κοινά χαρακτηριστικά και ας δούμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία ποιότητας δεδομένων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Τι εννοείτε με τον όρο Ποιότητα δεδομένων;

Η ποιότητα των δεδομένων μετρά πόσο πολύτιμο είναι ένα δεδομένο κομμάτι δεδομένων με βάση παράγοντες, όπως η πληρότητα, η αξιοπιστία, η συνέπεια και η ακρίβεια. Η μέτρηση της ποιότητας των δεδομένων είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό σφαλμάτων, την άρση των ασυνεπειών και τη σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Οι διαδικασίες ποιότητας δεδομένων περιλαμβάνουν απορρόφηση δεδομένων, δημιουργία προφίλ δεδομένων, ανάλυση δεδομένων, καθαρισμό δεδομένων, τυποποίηση, αντιστοίχιση δεδομένων, εκτέλεση δεδομένων, αφαίρεση διπλών δεδομένων, συγχώνευση δεδομένων και, τέλος, εξαγωγή δεδομένων.

Γιατί είναι απαραίτητα τα εργαλεία ποιότητας δεδομένων;

Ένας από τους παράγοντες επιτυχίας για πολλούς οργανισμούς είναι η ποιότητα των δεδομένων που χρησιμοποιούν. Τα ποιοτικά δεδομένα παρέχουν πληροφορίες που μπορείτε να εμπιστευτείτε και να αξιοποιήσετε στις επιχειρηματικές σας διαδικασίες και αποφάσεις, ενώ παράλληλα μειώνετε τη σπατάλη πόρων. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της κερδοφορίας του οργανισμού σας.

Τι συμβαίνει όμως όταν δεν χρησιμοποιείτε ποιοτικά δεδομένα;

Λοιπόν, εάν χρησιμοποιείτε κακά ή ανεπαρκή δεδομένα, θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες για την επιχείρησή σας. Μπορεί να καταλήξετε να κάνετε κακές επιχειρηματικές αποφάσεις, στρατηγικές και αναλύσεις με ανακριβή, ελλιπή και αναξιόπιστα δεδομένα.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που μπορεί να προκαλέσουν ανακριβή δεδομένα, όπως λανθασμένες διευθύνσεις πελατών, ελλιπή αρχεία πελατών, χαμένες πωλήσεις, ακατάλληλες οικονομικές αναφορές και πολλά άλλα. Ως αποτέλεσμα, η επιχείρησή σας μπορεί να υποφέρει τρομερά όσον αφορά τα χρήματα, τη φήμη και οτιδήποτε άλλο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση ποιοτικών δεδομένων είναι μια σοφή απόφαση για κάθε επιχείρηση και τα εργαλεία ποιότητας δεδομένων σας προσφέρουν ακριβώς αυτό.

Θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε δεδομένα υψηλής ποιότητας που μπορούν να σας επιτρέψουν να ικανοποιήσετε διάφορες διεθνείς και τοπικές κανονιστικές απαιτήσεις. Συνολικά, θα βελτιώσετε την επιχειρηματική ευελιξία και αποτελεσματικότητα με ακριβή και αξιόπιστα δεδομένα χρησιμοποιώντας λογισμικό καλής ποιότητας δεδομένων.

Κοινά χαρακτηριστικά στο λογισμικό ποιότητας δεδομένων

Οι λύσεις ποιότητας δεδομένων παρέχουν διαδικασίες και διαδικασίες για τη δημιουργία ποιοτικών δεδομένων, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να χρησιμοποιούν πολύτιμα δεδομένα όταν χρειάζεται. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της παραγωγικότητας, της αξιοπιστίας και της σταθερότητας.

Ακολουθούν μερικά από τα κοινά χαρακτηριστικά που μπορείτε να περιμένετε στα εργαλεία ποιότητας δεδομένων:

 • Νομιμότητα και εγκυρότητα
 • Υψηλή ακρίβεια
 • Συνάφεια με την κατάλληλη επικαιρότητα
 • Συνέπεια και αξιοπιστία
 • Περιεκτικότητα και πληρότητα
 • Μοναδικότητα και λεπτομέρεια
 • Προσβασιμότητα και διαθεσιμότητα
 • Τυποποίηση και αντιγραφή δεδομένων
 • Δημιουργία προφίλ και ανακάλυψη δεδομένων
 • Καθαρισμός και ενσωμάτωση

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο εργαλείο ποιότητας δεδομένων;

Η επιλογή της σωστής λύσης ποιότητας δεδομένων είναι σημαντική για τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις. Δεδομένου ότι πολλά εργαλεία ποιότητας δεδομένων είναι διαθέσιμα στην αγορά, το να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Λάβετε λοιπόν υπόψη σας αυτά τα σημεία κατά την επιλογή ενός εργαλείου ποιότητας δεδομένων:

 • Προσδιορίστε τις προκλήσεις δεδομένων στην επιχείρησή σας
 • Κατανοήστε ποια εργαλεία ποιότητας δεδομένων μπορεί να είναι επωφελής για τον οργανισμό σας που μπορούν να λύσουν αυτές τις προκλήσεις
 • Γνωρίστε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των πολλαπλών εργαλείων καθαρισμού δεδομένων για να διαμορφώσετε την απόφασή σας
 • Ελέγξτε τα σχέδια τιμολόγησης και επιλέξτε αυτό εντός του προϋπολογισμού σας. Μπορείτε επίσης να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή πριν πληρώσετε για το εργαλείο.
  Πώς να ελέγξετε διαφορετικές ζώνες ώρας σε iPhone και iPad

Τώρα, ας εξερευνήσουμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία ποιότητας δεδομένων με τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματά τους.

Ταλέντο

Αποκτήστε την καλύτερη λύση ποιότητας δεδομένων για την επιχείρησή σας με το Talend. Σας επιτρέπει να εντοπίζετε γρήγορα προβλήματα ποιότητας, να ανακαλύπτετε μοτίβα και να εντοπίζετε ανωμαλίες με τη βοήθεια γραφικών και στατιστικών αναπαραστάσεων.

Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε, να τυποποιήσετε και να προφίλ εύκολα δεδομένα στα συστήματά σας. Το Talend μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει προβλήματα ποιότητας δεδομένων καθώς τα δεδομένα σας ρέουν μέσω των διαδικασιών. Διαθέτει διεπαφή αυτοεξυπηρέτησης που είναι βολική για επαγγελματίες και τεχνικούς χρήστες.

Το Talend διασφαλίζει ότι τα αξιόπιστα δεδομένα θα είναι πάντα διαθέσιμα κατά την ενσωμάτωση, γεγονός που βελτιώνει αποτελεσματικά την απόδοση των πωλήσεων και μειώνει το κόστος. Το ενσωματωμένο Talend Trust Score προσφέρει άμεσες, εφαρμόσιμες και εξηγήσιμες αξιολογήσεις εμπιστοσύνης για τη διαφοροποίηση των καθαρισμένων συνόλων δεδομένων από τα δεδομένα που χρειάζονται καθαρισμό.

Το Talend καθαρίζει αυτόματα τα εισερχόμενα δεδομένα με την επικύρωση, την τυποποίηση και την κατάργηση των αντιγράφων με δυνατότητα μηχανικής εκμάθησης. Το εργαλείο εμπλουτίζει τα δεδομένα σας ενώνοντάς τα με στοιχεία εξωτερικών πηγών, όπως η ταυτότητα επιχείρησης ή οι ταχυδρομικοί κωδικοί επικύρωσης.

Μπορείτε να συνεργάζεστε επιλεκτικά και να μοιράζεστε δεδομένα με αξιόπιστους χρήστες χωρίς να εκτίθενται προσωπικές πληροφορίες σε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες. Το Talend προστατεύει ευαίσθητα δεδομένα με κάλυψη και διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τους εξωτερικούς και εσωτερικούς κανονισμούς απορρήτου και προστασίας δεδομένων.

Αποκτήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα.

OpenRefine

Παλαιότερα γνωστό ως Google Refine, το OpenRefine είναι ένα ισχυρό εργαλείο που χρησιμοποιείται για την εργασία με ακατάστατα δεδομένα, τον καθαρισμό τους και τη μετατροπή τους από τη μια μορφή στην άλλη. Μπορείτε ακόμη να επεκτείνετε τα δεδομένα σας με εξωτερικά δεδομένα και υπηρεσίες web.

Το OpenRefine διατηρεί τα δεδομένα ιδιωτικά στο σύστημά σας μέχρι να θέλετε να συνεργαστείτε ή να μοιραστείτε. Διατίθεται σε περισσότερες από 15 γλώσσες και αποτελεί μέρος του Code for Science and Society. Θα μπορέσετε να εξερευνήσετε γρήγορα μεγάλα σύνολα δεδομένων με το OpenRefine.

Επεκτείνετε και συνδέστε εύκολα το σύνολο δεδομένων σας με πολλές υπηρεσίες web με τη βοήθεια του OpenRefine. Ορισμένες υπηρεσίες web επιτρέπουν στο OpenRefine να ανεβάσει τα καθαρισμένα δεδομένα σε μια βάση δεδομένων, όπως τα Wikidata. Σας βοηθά επίσης να καθαρίσετε και να μεταμορφώσετε τα δεδομένα.

Μπορείτε να εφαρμόσετε προηγμένους μετασχηματισμούς κελιών κατά την εισαγωγή δεδομένων σε διαφορετικές μορφές. Εδώ, τα κελιά περιέχουν διάφορες τιμές που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα δεδομένα σας και να τα χωρίσετε με κανονικές εκφράσεις. Επιπλέον, μπορείτε να προσδιορίσετε αυτόματα θέματα χρησιμοποιώντας την εξαγωγή ονόματος-οντότητας στα πεδία πλήρους κειμένου.

ZoomInfo OperationsOS

Λάβετε τα καλύτερα εμπορικά δεδομένα υψηλής απόδοσης B2B που παρέχονται με τους όρους σας. Το ZoomInfo OperationsOS προσφέρει ευέλικτα, βασικά και προσβάσιμα δεδομένα που σας βοηθούν να επιταχύνετε την επιχείρησή σας. Η καλύτερη ακρίβεια πλήρωσης στην κατηγορία του, τα ποσοστά αντιστοίχισης και ο ρυθμός πλήρωσης προσφέρουν την καλύτερη αξιοπιστία δεδομένων.

Εισαγάγετε το MAP, την αποθήκη δεδομένων cloud και το CRM και εντοπίστε τους πελάτες σας στα κανάλια για να καταγράψετε τα πιο αξιόπιστα και ακριβή δεδομένα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την παγκόσμια βάση δεδομένων διαφορετικών εταιρειών, από μικρές έως παγκόσμιες επιχειρήσεις που καλύπτουν ιεραρχίες, τεχνολογικά και γραφικά στοιχεία.

Το ZoomInfo OperationsOS προσφέρει μια ενιαία πλατφόρμα για πρόθεση ροής, βέλτιστα δεδομένα επαφών και σέσουλες, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε πέρα ​​από τα δεδομένα στην πλήρη εικόνα. Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε δεδομένα B2B σε οποιαδήποτε ροή εργασίας ή σύστημα της επιλογής σας μέσω API, εφαρμογών ενορχήστρωσης, επίπεδων αρχείων ή κοινών χρήσεων δεδομένων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνδρομές και να εμπλουτίσετε τα API και την ολοκληρωμένη αναζήτηση για να ενσωματώσετε τη νοημοσύνη και τα δεδομένα του ZoomInfo σε πραγματικό χρόνο. Θα λάβετε επίσης αυτοματοποιημένη ενορχήστρωση δεδομένων για καλύτερα δεδομένα έτοιμα για αφοσίωση.

Επιπλέον, το ZoomInfo OperationsOS σάς βοηθά να βελτιώσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας ενσωματώνοντας την καινοτόμο τεχνολογία και τα ολοκληρωμένα δεδομένα του στις πλατφόρμες σας.

Αποκτήστε ευέλικτα πακέτα σε λύσεις και εφαρμογές που βασίζονται σε δεδομένα. Κάντε μια δωρεάν δοκιμή ή προγραμματίστε μια επίδειξη για να μάθετε πώς λειτουργεί.

Ataccama

Κατανοήστε την κατάσταση των δεδομένων, βελτιώστε τα και αποτρέψτε τα κακά δεδομένα να εισέλθουν στα συστήματά σας με την αυτόνομη πλατφόρμα διαχείρισης ποιότητας δεδομένων της Ataccama. Θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε συνεχώς την ποιότητα των δεδομένων σας με ελάχιστη προσπάθεια.

  Πώς να μετακινήσετε ένα παράθυρο εκτός οθόνης στην κύρια οθόνη σας

Το Ataccama One αυτοματοποιεί τη διαχείριση ποιότητας των δεδομένων σας συνδέοντάς το με την πηγή σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη για γρήγορα αποτελέσματα, πράγμα που σημαίνει καλύτερη ποιότητα δεδομένων χωρίς επιπλέον προσπάθεια. Παρέχει μια φιλική διεπαφή για τους χρήστες να απολαμβάνουν πιο έξυπνη και ταχύτερη διαχείριση ποιότητας δεδομένων.

Εντοπίστε άμεσα πιθανά προβλήματα στα δεδομένα σας εν κινήσει. Η μηχανή αυτομάθησης της Ataccama προσδιορίζει επιχειρηματικούς όρους και τομείς δεδομένων και εκχωρεί κανόνες στην ποιότητα των δεδομένων από μια βιβλιοθήκη. Βελτιώνει επίσης τη συνολική ποιότητα με την πάροδο του χρόνου και εντοπίζει αυτόματα τις αλλαγές για να αναλάβει άμεσα δράση εάν χρειαστεί.

Από τη γενεαλογία δεδομένων έως τους τομείς MDM και επιχειρήσεων, η ποιότητα των δεδομένων είναι απαραίτητη παντού. Ως εκ τούτου, η Ataccama παρέχει με επιτυχία εργαλεία ποιότητας δεδομένων για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τους κανόνες εύκολα σε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή με τη βοήθεια πλούσιας γλώσσας έκφρασης ή συνθηκών που μοιάζουν με προτάσεις.

Επιπλέον, επεξεργαστείτε οποιοδήποτε όγκο δεδομένων πιο γρήγορα με το Ataccama. Είναι κατασκευασμένο για ομάδες τεχνικών δεδομένων, ομάδες διακυβέρνησης με υψηλή ρύθμιση, ομάδες γρήγορων αναλυτικών στοιχείων και άλλες ομάδες. Μπορείτε επίσης να βασίσετε τις αποφάσεις σας σε ολοκληρωμένες και ακριβείς αναφορές.

Dataedo

Αυξήστε την εμπιστοσύνη και βελτιώστε την ποιότητα των δεδομένων σας με τα εργαλεία ποιότητας δεδομένων της Dataedo. Σας βοηθά να κατανοήσετε από πού προέρχονται τα δεδομένα σας και να επικυρώσετε την ποιότητά τους, κορυφώνοντας τις τιμές και συλλέγοντας ανεκτίμητα σχόλια.

Το Dataedo σάς επιτρέπει να εντοπίσετε, να κατανοήσετε και να διορθώσετε ελαττώματα στα δεδομένα σας για να υποστηρίξετε τις επιχειρηματικές διαδικασίες και την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων. Εξασφαλίζει ποιότητα δεδομένων σε διαφορετικά επίπεδα:

 • Μπορείτε να προσδιορίσετε την πηγή δεδομένων και τον τρόπο με τον οποίο μετασχηματίζεται από τη σειρά δεδομένων για να αξιολογήσετε την αξιοπιστία των δεδομένων.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δείγματα δεδομένων για να κατανοήσετε ποια δεδομένα αποθηκεύονται στα στοιχεία δεδομένων και να διασφαλίσετε ότι είναι καλής ποιότητας.
 • Συγκεντρώστε σχόλια σχετικά με την ποιότητα από χρήστες στην κοινότητα.

Η Dataedo δεν σας αφήνει ποτέ να πάρετε κακές αποφάσεις από τα δεδομένα σας που μπορεί να κοστίσουν στην εταιρεία σας εκατομμύρια δολάρια. Παρέχει πλαίσιο σε όλα τα δεδομένα με διαγράμματα γενεαλογίας δεδομένων, τεκμηρίωση δεδομένων και ανατροφοδότηση μέσω ενός καταλόγου δεδομένων.

Μπορείτε να δώσετε στους υπαλλήλους σας πρόσβαση στον κατάλογο δεδομένων, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τα δεδομένα και να μειώσουν τα σφάλματα.

Επιπλέον, χρησιμοποιήστε έναν κατάλογο δεδομένων ιστού που επιτρέπει στους χρήστες δεδομένων να δημοσιεύουν σχόλια. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε προειδοποιήσεις σε στοιχεία δεδομένων, ώστε τα άλλα μέλη να μπορούν να τα εξετάσουν. Επιπλέον, αυξήστε την εμπιστοσύνη στα δεδομένα σας και υποστηρίξτε τη διακυβέρνηση δεδομένων, καθώς η ποιότητα των δεδομένων είναι απαραίτητη. Το Dataedo προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως:

 • Δημιουργία προφίλ δεδομένων
 • Γενεαλογία δεδομένων για χαρτογράφηση πηγών δεδομένων
 • Γλωσσάρι επιχειρήσεων
 • Ανακαλύψτε και τεκμηριώστε τις σχέσεις και κάθε στοιχείο δεδομένων
 • Διασφάλιση ποιότητας με γνώμονα την κοινότητα

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών σήμερα και σταματήστε να παίρνετε κακές αποφάσεις.

Κλίμακα δεδομένων

Αποκτήστε έναν μηχανισμό αντιστοίχισης δεδομένων και ποιότητας από άκρο σε άκρο με το Data Ladder και βελτιώστε την ακρίβεια και την αξιοπιστία του περιβάλλοντος εταιρικών δεδομένων χωρίς τριβές. Το εργαλείο μπορεί έξυπνα να συνδέσει, να προετοιμάσει και να ενσωματώσει δεδομένα από οποιαδήποτε πηγή.

Το DataMatch Enterprise (DME) της Data Ladder είναι μια εργαλειοθήκη λογισμικού για δημιουργία προφίλ, αντιστοίχιση, αφαίρεση διπλότυπων και καθαρισμό χωρίς κώδικα. Βοηθά στον εντοπισμό πιθανών προβλημάτων στα δεδομένα σας. Θα λάβετε ένα εξωγενές εργαλείο δημιουργίας προφίλ που παρέχει μεταδεδομένα για τη δημιουργία μιας πειστικής ανάλυσης προφίλ σε όλα τα σύνολα δεδομένων.

Τυποποιήστε τα δεδομένα του οργανισμού σας και κάντε τα συνεπή, μοναδικά και ακριβή χρησιμοποιώντας ενσωματωμένες βιβλιοθήκες, εξελιγμένες δυνατότητες αναγνώρισης προτύπων και ιδιόκτητες δυνατότητες αντιστοίχισης. Η διαισθητική διεπαφή του Data Ladder μειώνει τον αριθμό των κλικ που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του καθαρισμού δεδομένων.

Το DME χρησιμοποιεί αλγόριθμους αντιστοίχισης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και ισχυρούς που λειτουργούν στη φύση των δεδομένων. Περιέχει αλγόριθμους φωνητικού, συγκεκριμένου τομέα, αριθμητικής και ασαφούς αντιστοίχισης. Επιπλέον, μπορείτε να συντονίσετε τις μεταβλητές βάρους και το επίπεδο αυτών των αλγορίθμων για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη ακρίβεια.

  Τι είναι ένα Υλικό Crypto Wallet;

Επιπλέον, το Data Ladder σάς βοηθά να ελέγξετε την εγκυρότητα των φυσικών ταχυδρομικών διευθύνσεων στις βάσεις δεδομένων των επαφών σας. Η ισχυρή μονάδα επαλήθευσης διευθύνσεων διορθώνει αυτόματα τις διευθύνσεις, προσθέτει πληροφορίες και συγκρίνει μια λίστα έγκυρων διευθύνσεων. Όλες οι λειτουργίες και οι δυνατότητες καθαρισμού δεδομένων γίνονται μέσω του τυποποιημένου και RESTful API της Data Ladder.

Επιπλέον, θα έχετε έξυπνο προφίλ και αναζήτηση μεγάλων συνόλων δεδομένων, ονομάτων περιπτώσεων, διαχωρισμού διευθύνσεων, μετατροπής τιμών δεδομένων και άλλων διαφημίσεων. Το DME προσφέρει επίσης υψηλή απόδοση, ισχυρή τεχνολογία αντιστοίχισης, απρόσκοπτη ενσωμάτωση, συγχρονισμούς σε πραγματικό χρόνο, μια διαισθητική διεπαφή και χαρακτηριστικά γρήγορης υλοποίησης.

Ζήστε την μοναδική λύση για όλα τα προβλήματα δεδομένων σας. Κάντε λήψη της δοκιμής σας σήμερα.

Insycle

Αντί να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο σε ακατάστατη εργασία δεδομένων, χρησιμοποιήστε το Insycle για να απολαύσετε έναν σύγχρονο τρόπο καθαρισμού, ενημέρωσης και οργάνωσης δεδομένων πελατών σε ένα μόνο μέρος. Θα επιτρέψει στην ομάδα σας να εκτελεί εργασίες αποτελεσματικά με τα δεδομένα CRM.

Προσδιορίστε διπλότυπες εταιρείες, συμφωνίες, επαφές κ.λπ., ανά πεδία και συγχωνεύστε μαζικά με τη βοήθεια ευέλικτων κανόνων, λειτουργίας προεπισκόπησης, αυτοματισμού και αναφοράς CSV. Το εργαλείο θα βελτιώσει την εξατομίκευση τυποποιώντας τη διεύθυνση, τη βιομηχανία, τους τίτλους εργασίας και άλλα πεδία κειμένου. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να τμηματοποιήσετε στοχευμένες καμπάνιες εύκολα χρησιμοποιώντας σταθερά δεδομένα.

Εισαγάγετε δεδομένα από αρχεία CSV χρησιμοποιώντας ευέλικτα στοιχεία ελέγχου ενημέρωσης και πρότυπα για να αποφύγετε την αντικατάσταση και την αντιγραφή σημαντικών δεδομένων. Καθαρίστε πριν από την εισαγωγή και εντοπίστε ακατάλληλα και ατελώς μορφοποιημένα δεδομένα και διορθώστε τα. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε γρήγορα ψεύτικα email επαφών, αριθμούς τηλεφώνου, δεδομένα κ.λπ.

Ενημερώστε μαζικά τις εγγραφές διαφημίσεων πεδίων χρησιμοποιώντας λειτουργίες όπως σωστά ονόματα πεζών, αφαίρεση κενού κενού και άλλα. Θα λάβετε ένα εύκολο ETL και την επιλογή να συγκρίνετε τις εγγραφές CSV με τις υπάρχουσες για να ταιριάξετε τις σειρές και να εντοπίσετε αυτές που λείπουν.

Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε εγγραφές και πεδία μαζικής ενημέρωσης με ένα κλικ χωρίς να χάνετε χρόνο εξαγωγής σε CSV και παλεύοντας με αναγνωριστικά, SQL και VLOOKUP.

Εξερευνήστε τη βάση δεδομένων της εταιρείας σας για να μάθετε ποια πεδία χρησιμοποιούνται και πόσες τιμές έχει κάθε πεδίο. Επιπλέον, ορίστε τις ροές εργασίας δεδομένων σας ώστε οι εργασίες να εκτελούνται αυτόματα και αυτόματα, να διορθώσετε δεδομένα και να διατηρήσετε μια ακριβή βάση δεδομένων. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε ενημερωμένες προβολές δεδομένων με τις ομάδες σας για να εργαστείτε μαζί στις ίδιες εγγραφές.

Δοκιμάστε το Insycle δωρεάν για 7 ημέρες και ζήστε την καλύτερη διαχείριση ποιότητας.

Μεγάλες Προσδοκίες

Κατανοήστε τι να περιμένετε από τα δεδομένα του οργανισμού σας με τις Μεγάλες Προσδοκίες. Βοηθά τις ομάδες να εξαλείψουν το χρέος του αγωγού μέσω τεκμηρίωσης δεδομένων, δοκιμών και δημιουργίας προφίλ. Υποστηρίζει μια ποικιλία περιπτώσεων χρήσης που σχετίζονται με ζητήματα επικύρωσης δεδομένων.

Το πλαίσιο Great Expectations παίζει ουσιαστικό ρόλο στα εργαλεία μηχανικής δεδομένων με σεβασμό των χώρων ονομάτων σας στα αρχεία σας και είναι ειδικά σχεδιασμένο για επεκτασιμότητα. Θα σας επιτρέψει επίσης να προσθέτετε μια επικύρωση έτοιμη για παραγωγή στον αγωγό καθημερινά και να διατηρείτε δεδομένα σε καθαρή και αναγνώσιμη από τον άνθρωπο τεκμηρίωση.

Επιπλέον, τα προφίλ δεδομένων της Great Expectations εκτελούνται αυτόματα για τη δημιουργία τεκμηρίωσης δεδομένων. Δημιουργεί επίσης άλλους τύπους τεκμηρίωσης, όπως λεξικά δεδομένων, προσαρμοσμένα σημειωματάρια, χαλαρές ειδοποιήσεις και άλλα.

Επιπλέον, το εργαλείο παρέχει γρήγορα δεδομένα και συλλαμβάνει πληροφορίες για μελλοντικές δοκιμές και τεκμηρίωση. Κάθε στοιχείο του έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να διατηρείτε καλύτερη ποιότητα δεδομένων.

Εγκαταστήστε το Great Expectations χρησιμοποιώντας το pip και δείτε το σε δράση στα δεδομένα της εταιρείας σας.

συμπέρασμα

Ανεξάρτητα από το πόσο εξειδικευμένες είναι οι ομάδες σας για την ποιότητα των δεδομένων, προβλήματα ποιότητας δεδομένων μπορεί να προκύψουν, εκτός εάν εξουσιοδοτηθούν με τα κατάλληλα εργαλεία. Ένα εργαλείο αυτοεξυπηρέτησης και όλα σε ένα για την ποιότητα δεδομένων, μπορεί να προφίλ δεδομένων, να εκτελεί καθαρισμό δεδομένων, να εξαλείφει τα διπλότυπα και να παρέχει ακριβή, πλήρη και αξιόπιστα δεδομένα για τη βελτίωση των στρατηγικών και των αποφάσεων της επιχείρησής σας.

Επομένως, επιλέξτε το καλύτερο εργαλείο ποιότητας δεδομένων με βάση τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά και τον προϋπολογισμό σας. Ελέγξτε εάν έχει δωρεάν δοκιμή για να καταλάβετε πώς λειτουργεί προτού το αγοράσετε.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα καλύτερα εργαλεία διαμάχης δεδομένων για να μορφοποιήσετε τα δεδομένα σας για αναλυτικά στοιχεία.