8 καλύτερα εργαλεία δοκιμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις καμπάνιες σας

Το email marketing δεν έχει πεθάνει. Ακόμη και με την αυξανόμενη δημοτικότητα των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης για επικοινωνία, τα email εξακολουθούν να είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους προσέγγισης ανθρώπων.

Η έρευνα έχει δείξει η αύξηση του ημερήσιου αριθμού χρηστών email, γεγονός που καθιστά το email marketing έναν από τους πιο εξατομικευμένους τρόπους μάρκετινγκ.

Ωστόσο, θα πρέπει να δοκιμάσετε το email σας πριν το στείλετε. Η παράβλεψη αυτού μπορεί να επιφέρει ανεπιθύμητα αποτελέσματα για την επιχείρηση και την επωνυμία σας.

Ας μάθουμε ποια είναι αυτά τα εργαλεία δοκιμών και πώς βοηθούν τον συνδρομητή email να έχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Τι είναι τα Εργαλεία δοκιμής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Η δοκιμή email είναι η διαδικασία ελέγχου των μηνυμάτων email σας πριν τα στείλετε στους συνδρομητές σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να αναλύετε και να κάνετε κατάλληλες αλλαγές σε διάφορα στοιχεία, όπως τυπογραφικά λάθη, σχεδιασμός και μορφοποίηση, επεξεργάζοντας αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Γιατί όμως χρειαζόμαστε ένα εργαλείο δοκιμής email;

Δεν θέλετε τα email σας να φτάνουν στο κουτί ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του συνδρομητή σας. Μπορεί να εμποδίσει όλες τις προσπάθειές σας χωρίς καν να γίνει αντιληπτό. Για να στείλετε την καλύτερη έκδοση του email σας που προσγειώνεται εκεί που πρέπει να είναι, πρέπει να επαληθευτεί σε διαφορετικά στάδια.

Η δοκιμή σάς επιτρέπει να διακρίνετε τα διάφορα στοιχεία της καμπάνιας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να δείτε πώς επηρεάζουν τους συνδρομητές σας. Αυτά τα εργαλεία διασφαλίζουν ότι το μήνυμά σας μεταδίδεται στα εισερχόμενα των δυνητικών πελατών σας, με αποτέλεσμα καλύτερη αφοσίωση και μετατροπές.

Γιατί χρειάζονται τα εργαλεία δοκιμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Με τον αυξανόμενο αριθμό χρηστών email καθημερινά, μια επιτυχημένη διαδικασία μάρκετινγκ απαιτεί μια αποτελεσματική καμπάνια email.

Ωστόσο, εάν τα μηνύματα μάρκετινγκ εξακολουθούν να εμφανίζονται στους φακέλους ανεπιθύμητων μηνυμάτων ή τα μηνύματα συναλλαγών σας έχουν χαμηλότερες αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, η καμπάνια σας έχει σοβαρό πρόβλημα.

Αλλά υπάρχει τρόπος.

Δείτε πώς η δοκιμή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συμβάλλει στην επιτυχία της καμπάνιας μάρκετινγκ και προώθησης:

#1. Πρόσκληση σε δράση

Η δοκιμή του email σας διασφαλίζει την επισήμανση της δυνατότητας παρότρυνσης για δράση, πείθοντας τον χρήστη να κάνει μια αγορά. Με ελκυστικά γραφικά και γραφικά, η παρότρυνση για δράση παραμένει ορατή στον συνδρομητή και αυξάνει την πιθανότητα αφοσίωσης.

#2. Κάντε κλικ στην αναλογία

Η γραμμή θέματος είναι το πιο σημαντικό πράγμα που βλέπει ένας χρήστης πριν ανοίξει ένα email. Ο έλεγχος των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δίνει μια σαφή ιδέα σχετικά με το σύνολο της γραμμής θέματος που απαιτείται για να αλληλεπιδράσει ο χρήστης με το μήνυμά σας.

#3. Μήνυμα χωρίς σφάλματα

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ορισμένα σφάλματα κωδικοποίησης, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν την παράδοση σπασμένων μηνυμάτων. Η δοκιμή διασφαλίζει ότι έχετε διορθώσει και οριστικοποιήσετε το μήνυμα που σκοπεύετε να στείλετε.

  5 εύκολα βιντεοπαιχνίδια που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε σε στρεσογόνες στιγμές

#4. Απόδοση

Απόδοση σημαίνει να παραδίδετε το μήνυμά σας διατηρώντας ανέπαφες τις γραμματοσειρές, το χρώμα και τις ρυθμίσεις εικόνας.

Ορισμένες πλατφόρμες email δεν υποστηρίζουν ορισμένες γραμματοσειρές και ρυθμίσεις, οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν ακατάλληλες γραμματοσειρές και κατεστραμμένες εικόνες κατά την παράδοση.

Η δοκιμή διασφαλίζει τη σωστή απόδοση του μηνύματος διατηρώντας αντίγραφα ασφαλείας γραμματοσειρών ή εικόνων.

Τώρα που ξέρετε τι και γιατί ήρθε η ώρα να εξετάσετε ορισμένες δυνατότητες που πρέπει να έχει το εργαλείο δοκιμών email σας.

Τι χαρακτηριστικά θα έχει ένα ιδανικό εργαλείο δοκιμών email;

#1. Ενσωμάτωση

Ένα ιδανικό εργαλείο δοκιμής email πρέπει να λειτουργεί τέλεια με τους πιο δημοφιλείς παρόχους email όπως το Gmail, το Outlook, το Yahoo, κ.λπ. Έτσι, ανεξάρτητα από τον πάροχο email που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να δοκιμάσετε/επεξεργαστείτε τα αντίγραφα email σας.

#2. Ικανός να προσδιορίσει τη φήμη του αποστολέα

Μια βαθμολογία αποστολέα, όπως και μια πιστωτική βαθμολογία, αναλύει την υγεία του email σας.

Προσδιορίζει την ποιότητα της φήμης του αποστολέα και δίνει μια ιδέα για το πώς είναι πιθανό να γίνετε αντιληπτοί μπροστά στο κοινό-στόχο σας.

Ένα καλό εργαλείο δοκιμών email θα πρέπει να μπορεί να αναγνωρίζει την κατάσταση φήμης του αποστολέα σας και να σας ενημερώνει εάν τα email σας καταλήγουν στα εισερχόμενα ή στον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

#3. Έλεγχος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Η προσγείωση στους φακέλους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας της λίστας των συνδρομητών σας μηδενίζει την προκύπτουσα προσπάθεια. Τα εργαλεία δοκιμών email θα πρέπει να ελέγχουν εάν το μήνυμα email σας περνά από κοινά φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή όχι. Και αν δεν το κάνει, το εργαλείο θα πρέπει να προτείνει τι πρέπει να γίνει.

#4. Παρακολούθηση ελαττωμάτων

Η δοκιμή email σας είναι άχρηστη εάν δεν μπορεί να παρακολουθήσει και να σας ενημερώσει για οποιοδήποτε πρόβλημα. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, το εργαλείο δοκιμών πρέπει να επισημάνει και να δώσει το μήνυμα στην ομάδα για την έγκαιρη επίλυσή του.

Ας δούμε τώρα μερικά εργαλεία που μπορείτε να δοκιμάσετε για τη δοκιμή email.

GlockApps

GlockApps είναι ένα λογισμικό δοκιμών email που παρακολουθεί προβλήματα με τις καμπάνιες email και παρέχει λύσεις για καλύτερη παράδοση των email.

Χαρακτηριστικά

 • Ο έλεγχος ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς επιτρέπει να ελέγχετε την υγεία του αντιγράφου του email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και παρέχει πληροφορίες για το πώς να το βελτιώσετε.
 • Ο έλεγχος αναλυτικών στοιχείων DMARC εξαλείφει αμφίβολα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προστατεύει την επωνυμία σας από ηλεκτρονικό ψάρεμα και πλαστογράφηση.
 • Το εργαλείο παρακολούθησης χρόνου λειτουργίας διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί πάντα
 • Ο ελεγκτής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εισερχομένων σας βοηθά να μάθετε πού ακριβώς έχουν φτάσει τα email σας
 • Το Gappie, το bot εισερχομένων email, παρέχει άμεσες αναφορές σχετικά με τον τομέα και την ασφάλεια του email σας.

Εκτός από τη δωρεάν δοκιμή, που περιορίζεται σε 3 δοκιμές ανεπιθύμητης αλληλογραφίας email, το GlockApps σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο σύμφωνα με τις ανάγκες σας για να ενισχύσετε την καμπάνια μάρκετινγκ μέσω email.

  Πώς να αποκλείσετε διαφημίσεις σε παιχνίδια iPhone

DeBounce

Το DeBounce είναι ένα απλό και γρήγορο εργαλείο επικύρωσης email που αφαιρεί ανεπιθύμητα μηνύματα που έχουν παγιδευτεί και απενεργοποιηθεί, εξοικονομώντας τον συνδρομητή σας από ανεπιθύμητα μηνύματα. Αυτό οδηγεί σε μια καθαρή λίστα email που ενισχύει την καμπάνια μάρκετινγκ και προώθησης.

Χαρακτηριστικά

 • Ελαχιστοποιεί την αναπήδηση και αφαιρεί τις μη έγκυρες διευθύνσεις email για να διατηρεί τη λίστα email σας καθαρή.
 • Εντοπίζει διπλότυπα email στο φύλλο σας και τα διαγράφει αυτόματα
 • Η έξυπνη αφαίρεση της παγίδας ανεπιθύμητης αλληλογραφίας εξαλείφει όλες τις εγγραφές ανεπιθύμητων διευθύνσεων email
 • Οι ισχυρές ενσωματώσεις με διάφορους παρόχους υπηρεσιών email σάς βοηθούν να αυτοματοποιείτε, να εισάγετε και να διατηρείτε καθαρές τις λίστες σας.
 • Το Debounce restless API σάς επιτρέπει να επαληθεύετε άμεσα τις διευθύνσεις email

Το DeBounce είναι μια λιγότερο δαπανηρή επιλογή σε σύγκριση με άλλα εργαλεία επικύρωσης. Το καλύτερο μέρος είναι ότι πληρώνετε μόνο ό,τι χρησιμοποιείτε και οι πιστώσεις σας δεν θα λήξουν ποτέ.

Ηλιοτρόπιο

Ηλιοτρόπιο είναι μια λύση μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου all-in-one που βοηθά στη βελτιστοποίηση του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και την αύξηση της αφοσίωσης.

Με περισσότερους από 70.000 χρήστες σε εταιρείες όπως η JP Morgan και η Ford, η Litmus είναι μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χαρακτηριστικά

 • Διαθέτει εργαλεία για τη δημιουργία email με μεγάλο αντίκτυπο για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις σε κλίμακα
 • Επιτρέπει σε ολόκληρη την ομάδα σας να συνεργαστεί και να εργαστεί σε ένα κεντρικό μέρος, με αποτέλεσμα υψηλότερη απόδοση.
 • Το Litmus Personalize σάς δίνει τη δυνατότητα να στέλνετε εξατομικευμένες, αυτοματοποιημένες καμπάνιες email με προτάσεις που βασίζονται στο AI.
 • Η αυτόματη δοκιμή email ενισχύει την ακρίβεια και βελτιστοποιεί το email σας για περισσότερες μετατροπές.
 • Οι ενσωματώσεις με διαφορετικά ESP εξοικονομούν χρόνο και προσπάθεια για τη διαχείριση μη αυτόματων εργασιών email.

Το Litmus προσφέρει τρία σχέδια προσαρμοσμένα στις ανάγκες της καμπάνιας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορείτε να συνεχίσετε και να δοκιμάσετε το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στην ομάδα σας.

Mail Tester

Mail Tester είναι ένα απλό εργαλείο που αναλύει την ποιότητα του ενημερωτικού δελτίου σας και εντοπίζει οποιοδήποτε υπάρχον τεχνικό πρόβλημα.

Χαρακτηριστικά

 • Ελέγχει τη βαθμολογία ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας κάθε φορά που στέλνετε το email στη διεύθυνση email που δημιουργήθηκε πρόσφατα.
 • Ενσωματώστε αποτελέσματα ελέγχου αλληλογραφίας με την εφαρμογή σας χρησιμοποιώντας το JSON API
 • Δεν υπάρχει διαφήμιση στα τεστ email σας
 • Λάβετε στατιστικά στοιχεία καθημερινής, εβδομαδιαίας και μηνιαίας χρήσης

Το Mail-tester προσφέρει διάφορα πακέτα ανάλογα με τον αριθμό των χρηστών, όπου πληρώνετε μόνο για ό,τι χρησιμοποιείτε.

MailSlurp

MailSlurp είναι ένα εργαλείο δοκιμών από άκρο σε άκρο που έχει σχεδιαστεί για προγραμματιστές, δοκιμαστές QA και ομάδες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τους βοηθά να στέλνουν και να λαμβάνουν email από απεριόριστες προσαρμοσμένες διευθύνσεις email.

Χαρακτηριστικά

 • Δημιουργήστε προσωρινές και μόνιμες προσαρμοσμένες διευθύνσεις email χρησιμοποιώντας το χώρο συγκέντρωσης τομέα MailSlurp.
 • Σας επιτρέπει να δημιουργείτε εισερχόμενα email για αποστολή και λήψη email
 • Ενσωματωμένη δοκιμή ολοκλήρωσης χρησιμοποιώντας Selenium και άλλα πλαίσια
 • Τα εικονοστοιχεία παρακολούθησης email σάς δίνουν τη δυνατότητα να δείτε ποιος άνοιξε το email στον πίνακα εργαλείων.
 • Υποστηρίζει αυτόματη προώθηση email με βάση τα αντίστοιχα πεδία όπως το σώμα και η γραμμή θέματος.
  Πώς να αλλάξετε ένα λογότυπο σχεδίου στο Microsoft Planner

Το MailSlurps προσφέρει ευέλικτα σχέδια τιμολόγησης για ομάδες όλων των μεγεθών. Μπορείτε να ξεκινήσετε από το πρόγραμμα εκκίνησης και να αναβαθμίσετε όσο προχωράτε.

CoSchedule

CoSchedule είναι ένας ελεγκτής γραμμών email που δημιουργεί ελκυστικές γραμμές θέματος για περισσότερα κλικ και καλύτερη αφοσίωση.

Χαρακτηριστικά

 • Οι θεματικές γραμμές που δημιουργούνται στο CoSchedule εγγυώνται 40 φορές περισσότερο ανοιχτό ποσοστό από μια ανάρτηση στο Facebook όταν έχετε μια ενεργή βάση κοινού.
 • Αναλύει τα email σας και σας δίνει μια πολύ σχετική και εξατομικευμένη γραμμή θέματος
 • Λάβετε υπόψη τη σωστή ποσότητα λέξεων για μια γραμμή θέματος και χαρακτήρες για να βελτιστοποιήσετε τα ποσοστά ανοίγματος.
 • Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε emojis στη γραμμή θέματος για να αυξήσετε το ποσοστό ανοίγματος έως και 57%
 • Ας δοκιμάσετε A/B τις γραμμές θέματός σας.

Ο ελεγκτής γραμμής θέματος του CoSchedule είναι ένα δωρεάν εργαλείο στη χρήση.

Ταχυδρομική παγίδα

Ταχυδρομική παγίδα σας επιτρέπει να αναλύσετε και να δοκιμάσετε τα email σας για να βελτιστοποιήσετε την καμπάνια email σας πριν τα στείλετε στους συνδρομητές σας.

Σημείωση: Το Mailtrap δεν μπορεί να παραδώσει πραγματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πραγματικές διευθύνσεις. Είναι σχεδιασμένο μόνο για δοκιμαστικούς σκοπούς.

Χαρακτηριστικά

 • Ο ισχυρός αυτοματισμός για δοκιμαστικούς σκοπούς καλύπτει όλα τα σενάρια δοκιμών με το API του Mailtrap.
 • Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την υποστήριξη HTML και CSS για κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών email όπως το Gmail, το Outlook και τα email της Apple.
 • Έξυπνη και αποτελεσματική δοκιμή email με τον διακομιστή SMTP του Mailtrap χωρίς κίνδυνο αποστολής πραγματικών email στους χρήστες.
 • Η αυτοματοποιημένη δοκιμή email με το API εξοικονομεί σημαντικό χρόνο και ελέγχει τη βαθμολογία ανεπιθύμητων μηνυμάτων τους.

Παρόλο που το Mailtrap δεν παραδίδει πραγματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο δοκιμών που προσφέρει διάφορα σχέδια τιμολόγησης ξεκινώντας από μια δωρεάν δοκιμή.

[email protected] είναι μια εφαρμογή ελέγχου email που προσφέρει τον έλεγχο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ως το κύριο εργαλείο δοκιμών.

Χαρακτηριστικά

 • Το πρόγραμμα επεξεργασίας HTML σάς επιτρέπει να επιθεωρείτε και να δοκιμάσετε τη δομή του email σας για να βελτιώσετε την αφοσίωση.
 • Η δοκιμή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μας επιτρέπει να κάνουμε προεπισκόπηση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να ελέγχουμε εάν το μήνυμα θα φτάσει στο σωστό μέρος ή όχι.
 • Υποστηρίζει ενσωματωμένο δημοφιλές ESP όπως το Outlook και το Gmail
 • Το εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης email σάς παρέχει μια άμεση προεπισκόπηση του τελικού προχείρου αντιγράφου email σας

[email protected] έχει τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή προγράμματα. Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε την πλατφόρμα, να δείτε πώς σας αρέσει και να αποφασίσετε για την αναβάθμιση.

Ολοκληρώνοντας 📧

Κάθε εργαλείο δοκιμής email είναι μοναδικό στα δυνατά του σημεία. Αυτά τα εργαλεία έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη δυνατότητα παράδοσης των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον επιδιωκόμενο συνδρομητή.

Ταυτόχρονα, αυτά τα εργαλεία μειώνουν τον κίνδυνο αποστολής σπασμένου email στον χρήστη, κάτι που μπορεί να είναι ανθυγιεινό μακροπρόθεσμα.

Επομένως, εάν θέλετε να εκτελέσετε μια ομαλή καμπάνια μάρκετινγκ μέσω email, δοκιμάστε ένα από αυτά τα εργαλεία και δείτε τη μαγεία μόνοι σας.