8 καλύτερα εργαλεία για τη δημιουργία σύγχρονης επιχείρησης κοινότητας και μελών

Πολύ υποτιμημένοι, αλλά οι ιστότοποι μελών μπορεί να είναι πραγματικά κερδοφόροι αν γίνουν σωστά.

Η δημιουργία μιας πύλης κοινότητας ή μελών μπορεί να σας βοηθήσει να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας και να ανοίξετε μια ροή επαναλαμβανόμενων εσόδων που αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.

Εάν έχετε ένα προϊόν που μπορεί να παρέχεται κάθε μήνα, για παράδειγμα, ένα πρόγραμμα γυμναστικής, ένα μάθημα τραγουδιού ή σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να μάθουν οι άνθρωποι σε μια χρονική περίοδο, τότε μπορείτε να κάνετε μια επιτυχημένη επιχείρηση από αυτό.

Μερικά παραδείγματα ιστότοπων μελών που κάνουν μια θανάτωση περιοδικά είναι KetoConnect και Lady Boss Απώλεια Βάρους. Και οι δύο έχουν εξαιρετικές κριτικές και κρατούν τους πελάτες κολλημένους στο πρόγραμμα για να επιτύχουν τους στόχους τους, και είναι κάτι από το οποίο μπορούμε όλοι να εμπνευστούμε όσον αφορά τον τρόπο παράδοσης του προϊόντος σας με τον σωστό τρόπο.

Αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι, πώς δημιουργείτε μια κοινότητα ή έναν ιστότοπο μέλους; Λοιπόν, δεν είναι τόσο δύσκολο, τουλάχιστον όχι με τα εργαλεία και τις πλατφόρμες που θα αναφέρω παρακάτω.

Αν αυτό ακούγεται ενδιαφέρον, τότε ας τα ελέγξουμε. 🙂

BuddyBoss

BuddyBoss είναι χτισμένο στο WordPress και το εμπιστεύονται περισσότερες από 50.000 επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των ProBlogger, InfusionSoft και Foundr. Όπως και άλλες λύσεις σε αυτήν τη λίστα, σας επιτρέπει να δημιουργείτε ιστότοπους κοινότητας, ιστότοπους μελών και να πουλάτε μαθήματα με απόλυτη ελευθερία και ευελιξία.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διάφορους σκοπούς, αλλά αν το χρησιμοποιείτε για διδακτικούς σκοπούς, τότε είστε σε μια απόλαυση. Ο λόγος είναι ότι το BuddyBoss σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας εφαρμογή White label εντός της πλατφόρμας, την οποία οι χρήστες σας μπορούν να κατεβάσουν στο κινητό τους και να μάθουν το υλικό σας εν κινήσει. Αυτό είναι μια απόλυτη αλλαγή παιχνιδιού για την επιχείρησή σας.

Ακολουθούν ορισμένα κύρια χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφερθούν:

 • Ενσωματωθείτε με άλλα πρόσθετα WordPress, όπως το LearnDash
 • Δημιουργήστε διαδραστικά κουίζ
 • Απόθεση περιεχομένου ροής
 • Ενεργοποιήστε τις ανταμοιβές, τους βαθμούς, τις τάξεις και τα επιτεύγματα για να αλληλεπιδρούν συνεχώς οι χρήστες στον ιστότοπό σας.
 • Ευέλικτες διατάξεις και εξαιρετικά προσαρμόσιμα στοιχεία
 • Υποστήριξη πολλών γλωσσών
  Πώς να εγγράψετε ήχο σε iPhone και iPad

Όταν δημιουργείτε μια κοινότητα χρησιμοποιώντας αυτήν τη λύση, οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν δικές τους ομάδες συμφερόντων, να παρακολουθούν εκδηλώσεις, να δημιουργούν τα εξατομικευμένα προφίλ τους, να μοιράζονται πολυμέσα, να στέλνουν προσωπικά μηνύματα και πολλά άλλα.

Φυλή

Χρησιμοποιείται κυρίως για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας κοινότητας ή μιας βάσης γνώσεων, Φυλή μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής των πελατών παρέχοντάς τους ένα κέντρο για όλες τις αμφιβολίες και τις συζητήσεις τους. Μπορούν να δημιουργούν αναρτήσεις, να ακολουθούν άτομα, να σχολιάζουν, να ψηφίζουν θετικά, ακόμη και να μοιράζονται περιεχόμενο από την κοινότητα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα έτοιμα προς χρήση γραφικά στοιχεία τους για να κάνετε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα και διαδραστικά, όπως βιτρίνες αγορών και δημοσκοπήσεις. Σας επιτρέπει επίσης να ενσωματώσετε γραφικά στοιχεία iFrame και να ενσωματώσετε την πλατφόρμα με άλλες εφαρμογές όπως το Google Translate, το Google Analytics, το Messenger και το Zapier.

Το Tribe χρησιμοποιείται από εταιρείες όπως η IBM, η Decathlon και η ConvertKit. Μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το δωρεάν σχέδιό τους και να το προχωρήσετε από εκεί.

Κύκλος

Εμπιστεύονται μερικές μεγάλες εταιρείες εκεί έξω, όπως η Teachable και η Forte Labs, Κύκλος μπορεί να σας βοηθήσει να φέρετε συζητήσεις, συνδρομές και εκπληκτικό περιεχόμενο σε ένα μέρος για να αλληλεπιδράσει και να καταναλώσει το κοινό σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια κοινότητα για σχεδόν κάθε σκοπό, όπως:

 • Ιδιότητα μέλους
 • Σειρά μαθημάτων
 • Προπόνηση
 • Podcast
 • Μικροσχολεία
 • Ενημερωτικό δελτίο
 • Ξεκίνα

Αυτή η λύση μπορεί να χαρακτηριστεί με λευκή ετικέτα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χαρίσετε την επωνυμία σας και να την κάνετε δική σας για να διατηρήσετε ανέπαφο τον επαγγελματισμό μπροστά στο κοινό σας.

Επιπλέον, μπορείτε να οργανώσετε συζητήσεις σε διαφορετικές κατηγορίες, να προσφέρετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για επαγγελματίες μέλη και να δημιουργήσετε κλαμπ σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στις συζητήσεις με βάση αυτό που τους αρέσει.

Είναι κατασκευασμένο για να δημιουργεί πραγματικές συνδέσεις με το κοινό σας και να επιτρέπει προφίλ μελών, πλούσιες αναρτήσεις, απευθείας μηνύματα και άλλες δυνατότητες που θα τους κρατούσαν κολλημένους στην πλατφόρμα.

  12 καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας για την αγορά της Γερμανίας

Το Circle μπορεί να ενσωματωθεί με έναν τόνο εφαρμογών τρίτων για περαιτέρω βελτίωση και αυτοματοποίηση των ροών εργασίας σας.

MemberPress

Πολύ εύκολο στη ρύθμιση, το MemberPress είναι ένα πρόσθετο για το WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ιστότοπους μέλους, να πουλάτε μαθήματα και άλλες ψηφιακές λήψεις με πλήρη έλεγχο.

Είναι μια ισχυρή λύση που σας δίνει επίσης την επιλογή να διαχειρίζεστε συνδρομές, να παραχωρείτε/ανακαλείτε την πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο για χρήστες με βάση το σχέδιό τους και να ενσωματώνεστε με εφαρμογές τρίτων όπως το PayPal, το ConvertKit, το HelpScout.

Ιστότοποι όπως το WP Engine και το WPbeginner έχουν προτείνει το MemberPress και μπορείτε να ξεκινήσετε με το βασικό πρόγραμμα με τιμή 149 $/έτος. Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν υποστήριξη προτεραιότητας, πρόγραμμα συνεργατών, ροή περιεχομένου, προστασία περιεχομένου και άλλα φανταστικά χαρακτηριστικά.

Mighty Networks

Με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, Mighty Networks είναι μια πλατφόρμα κοινότητας, αλλά κάνει πολλά περισσότερα από αυτό. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, να πουλήσετε διαδικτυακά μαθήματα και να δημιουργήσετε ένα μοντέλο μέλους, μεταξύ διαφόρων άλλων δυνατοτήτων, όλα με τη δική σας επωνυμία.

Είναι ισχυρό και μπορεί να χειριστεί τη βαριά δουλειά του κοινού σας για να δημιουργήσει έναν χώρο όπου η επιχείρησή σας λειτουργεί για εσάς αντί να εργάζεστε σε αυτό 24/7. Έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα για να ξεκινήσετε, και αυτό δεν είναι καθόλου κακό, αλλά τα πληρωμένα προγράμματα σας ανοίγουν πολλές πόρτες, συμπεριλαμβανομένων ενσωματώσεων, premium analytics, επόπτες κ.λπ.

Ωστόσο, όλα τα σχέδια είναι χωρίς διαφημίσεις και συνοδεύονται από εφαρμογές smartphone για χρήση εν κινήσει.

BuddyPress

Ένα άλλο εξαιρετικό πρόσθετο WordPress, BuddyPress, έχει σχεδιαστεί για την εύκολη δημιουργία ιστοτόπων κοινότητας. Προσφέρει ένα σωρό δροσερά χαρακτηριστικά, μερικά από τα οποία δεν θα βρείτε αλλού, όπως:

 • Μεμονωμένα προφίλ μελών
 • Απευθείας αποστολή μηνυμάτων
 • Μικροκοινότητες ή ομάδες για άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα
 • Άμεσες ειδοποιήσεις και σήματα ανάγνωσης/μη αναγνωσμένων
 • Δυνατότητα προσθήκης μελών ως φίλων

Αυτή η προσθήκη είναι ευέλικτη και μπορεί να συνδεθεί με άλλες εφαρμογές τρίτων για να επεκτείνει περαιτέρω τη λειτουργικότητα. Ωστόσο, το καλύτερο είναι ότι το BuddyPress είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση. Δεν υπάρχουν κρυφές δαπάνες. Απλώς κατεβάστε, εγκαταστήστε και ξεκινήστε τη συναρμολόγηση του δικού σας ιστότοπου της κοινότητας μέσα σε λίγα λεπτά.

  18 προσοδοφόρα προγράμματα θυγατρικών Crypto για να εγγραφείτε και να κερδίσετε χρήματα το 2022

Μαθητής

Πουλήστε εύκολα μαθήματα, συνδρομές και δημιουργήστε μια παθιασμένη κοινότητα με Μαθητής. Μπορείτε να το ονομάσετε πλήρως ως δικό σας και ακόμη και να επιλέξετε την εφαρμογή για κινητά για να εξερευνήσετε εκατομμύρια χρήστες από τα καταστήματα εφαρμογών. Σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο του περιεχομένου που δημοσιεύετε καθώς και των μελών που αφήνετε στην κοινότητα.

Εκτός από τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά, εδώ είναι μερικά μοναδικά που πρέπει να γνωρίζετε:

 • Δυνατότητα ζωντανής ροής
 • Χρησιμοποιήστε το ημερολόγιο συμβάντων
 • Συντονισμός μελών
 • Λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία
 • Αναφορά περιεχομένου

Το Disciple είναι 100% ασφαλές, συμβατό με το GDPR και λαμβάνει ενημερώσεις τακτικά με νέες δυνατότητες. Ένα άλλο καλό πράγμα είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δημόσιο API τους για να ενσωματώσετε την πλατφόρμα κοινότητας με τα υπάρχοντα εργαλεία σας.

MemberSpace

Ξεκινήστε να δημιουργείτε μια συνδρομή για εκπαιδευτικά βίντεο, μαθήματα, σκηνοθέτες και οτιδήποτε θέλετε MemberSpace. Επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώνουν την πρόσβαση σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα που επιτρέπει την είσοδο μόνο για μέλη. Το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση και δεν απαιτεί εμπειρία κωδικοποίησης για μόχλευση.

Προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά όπως:

 • Άμεσες πληρωμές
 • Εγγραφές που έχουν εγκαταλειφθεί
 • Αναβαθμίσεις και υποβαθμίσεις
 • Απεριόριστα μέλη
 • Συνδέστε απεριόριστους ιστότοπους
 • Αυτοματοποιημένες ανοδικές πωλήσεις
 • Αποτυχία ανάκτησης χρέωσης

Είναι δημοφιλές σε CMS όπως το Squarespace και το WordPress, καθώς δεν επηρεάζει καμία λειτουργία ούτε κλειδώνεται στο σύστημα. Το MemberSpace προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία μετεγκατάστασης που καθιστά ανώδυνη τη μετεγκατάσταση από οποιοδήποτε λογισμικό.

Προσφέρει απρόσκοπτη ενοποίηση με το podcast, τον κατάλογο Zapier, το Stripe, το φόρουμ και το affiliate. Το λογισμικό ανταποκρίνεται σε κινητά και προσφέρει υποστήριξη VIP. Μαζί με αυτό, οι χρήστες μπορούν να το προσθέσουν οπουδήποτε, να επωφεληθούν από προσαρμοσμένο στυλ και να χρησιμοποιήσουν το API σε χαρακτηριστικά δεδομένων.

συμπέρασμα

Οι παραπάνω λύσεις θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το κοινό σας αφοσιωμένο και να διατηρήσετε το ενδιαφέρον του, παρέχοντάς του έναν χώρο για να αλληλεπιδράσει με εσάς και με άλλους ομοϊδεάτες που βρίσκονται στην ίδια σελίδα με αυτούς.