8 καλύτερα εργαλεία βαθιάς σύνδεσης για τη βελτίωση των μετατροπών

Υπάρχει ισχυρή συσχέτιση μεταξύ της εμπειρίας του χρήστη και της ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά.

Υπολογίζεται ότι το 77% των εφαρμογών για κινητές συσκευές εγκαταλείπονται εντός τριών ημερών από την εγκατάσταση.

Επομένως, η εμπειρία ενσωμάτωσης ενός χρήστη είναι πολύ σημαντική. Μια εξαιρετική διαδικασία ενσωμάτωσης χρήστη θα πρέπει να απλοποιεί την πολυπλοκότητα, να περιορίζει τα βήματα και να διασφαλίζει την ταχύτητα ανά πάσα στιγμή.

Επιπλέον, η ενσωμάτωση εφαρμογών για κινητά απαιτεί με επιτυχία συνδέσμους σε βάθος.

Η βαθιά σύνδεση είναι ένας από τους όρους μάρκετινγκ με τους οποίους θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι στη βιομηχανία μάρκετινγκ για κινητά. Οι χρήστες και οι έμποροι μπορούν και οι δύο να επωφεληθούν από τη βαθιά σύνδεση.

Επιπλέον, απλοποιεί τη διαδρομή του χρήστη εξαλείφοντας την τριβή. Αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση των ποσοστών μετατροπών και στη διατήρηση των χρηστών. Είναι win-win!

Οι εφαρμογές για κινητά με συνδέσμους σε βάθος είναι πιο εύκολη στην πλοήγηση και οι επωνυμίες βλέπουν χαμηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI). Ένας σύνδεσμος σε βάθος επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούνται μεταξύ καμπανιών και εφαρμογών γρήγορα και να λαμβάνουν μια στοχευμένη, εξατομικευμένη εμπειρία. Οι σύνδεσμοι σε βάθος μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να κατευθύνουν τους χρήστες στο σωστό περιεχόμενο με βάση την πρόθεση της επίσκεψής τους.

Αυτό το άρθρο εξηγεί τη σύνδεση σε βάθος για κινητά και ποια εργαλεία σύνδεσης σε βάθος λειτουργούν καλύτερα.

Τι είναι το Deep Linking;

Η βαθιά σύνδεση κάνει τις εφαρμογές να λειτουργούν σαν ιστότοποι. Σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο στον ιστό, σε ένα email ή SMS ή σε άλλη εφαρμογή και να μεταβούν κατευθείαν στις δυνατότητές της. Βοηθά τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ για κινητά να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα ταξίδια πελατών, εμπειρίες ενσωμάτωσης εφαρμογών και μετατροπές εμπορίου για κινητά.

Ο σύνδεσμος σε βάθος ξεκινά με το όνομα της εφαρμογής αντί για “https://” όπως μια κανονική διεύθυνση URL. Παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε μια προκαθορισμένη σελίδα εντός μιας εφαρμογής, όπως μια σελίδα μάρκετινγκ για κινητά, όπου τα κανονικά URL δεν λειτουργούν.

Ο απώτερος στόχος της σύνδεσης σε βάθος είναι η μετατροπή, επομένως φροντίστε να κατευθύνετε τους χρήστες στην εκδήλωση εντός της εφαρμογής στην οποία θέλετε να παρευρεθούν. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αγοράσουν ένα προϊόν από τη σελίδα προϊόντος. Θα ενθαρρύνετε τις μετατροπές ελέγχοντας τη διαδρομή του χρήστη και ελαχιστοποιώντας τα σημεία απόρριψης.

 • Ενισχύστε την αξία ζωής σας – Η βαθιά σύνδεση οδηγεί τους χρήστες στο σωστό περιεχόμενο, το οποίο αυξάνει τα έσοδα, την αφοσίωση και την αξία ζωής (LTV).
 • Ενισχύστε τις αποκτήσεις σας – Οι σύνδεσμοι σε βάθος προσκαλούν τους χρήστες στις αγαπημένες τους εφαρμογές ή προσφέρουν ειδικές προσφορές. Μπορείτε επίσης να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα χρησιμοποιώντας πολλά κανάλια, επομένως οι πιθανότητές σας να τα μετατρέψετε είναι καλύτερες.
 • Βελτιώστε την εμπειρία χρήστη – Οι σε βάθος σύνδεσμοι διευκολύνουν τους χρήστες να βρίσκουν περιεχόμενο χωρίς πλοήγηση. Επιπλέον, επιτρέπουν στους χρήστες να πάνε κατευθείαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έναν ιστότοπο για κινητά κ.λπ., στην εφαρμογή σας.
 • Προσελκύστε ξανά τους χρήστες σας – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση σε βάθος για να κατευθύνετε τους χρήστες σε συγκεκριμένο περιεχόμενο αφού δεν είναι ενεργοί. Μπορείτε να προσελκύσετε ξανά τους χρήστες στέλνοντάς τους μια ειδοποίηση push με συνδέσμους προς ενημερωμένες λειτουργίες, αποκλειστικές προσφορές ή άλλα πράγματα που θα τους κάνουν να θέλουν να κάνουν check in.
  Πώς να θολώσετε μια φωτογραφία στο iPhone

Πώς λειτουργεί το Deep Linking;

Οι σύνδεσμοι σε βάθος χαρτογραφούν κάθε οθόνη σε μια εφαρμογή όπως ένας ιστότοπος. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού έχει μια οθόνη στην εφαρμογή, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να περάσουν απρόσκοπτα από την περιήγηση στον ιστό στην περιήγηση σε εφαρμογές.

Όταν ένας χρήστης αναζητά ένα προϊόν σε μια μηχανή αναζήτησης για κινητά και έχει ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή, κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο σε βάθος θα τον πάρει κατευθείαν. Η σύνδεση σε βάθος βελτιώνει τα ποσοστά μετατροπών καταργώντας ένα βήμα από τη διαδικασία συναλλαγής.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνδέσμους σε βάθος σε ιστότοπους για κινητά, ειδοποιήσεις push και καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email. Με αυτόν τον τρόπο, η ειδοποίηση αποκτά μεγαλύτερη αξία παρέχοντας σχετικές πληροφορίες και αυξάνοντας τις μετατροπές.

Ας δούμε τα εργαλεία δημιουργίας συνδέσμων σε βάθος ή δοκιμών για τη βελτίωση των μετατροπών.

URL Genius

Η δημιουργία συνδέσμων σε βάθος URL Genius έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Ο Brian Klais το ίδρυσε το 2015. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας συνδέσμων εφαρμογών σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τη δημιουργία συνδέσμων εφαρμογών για οποιαδήποτε εφαρμογή χωρίς κωδικοποίηση ή τεχνικές δεξιότητες.

Είναι εύκολο στη χρήση και μπορείτε να ανακατευθύνετε την κυκλοφορία αντιγράφοντας και επικολλώντας διευθύνσεις URL. Είναι μια πλατφόρμα χωρίς PII (δεν συλλέγονται προσωπικές πληροφορίες!) και κώδικα QR που επιτρέπει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να ανοίγουν εφαρμογές από οπουδήποτε. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα κοινωνικό προφίλ ή μια σελίδα προϊόντος.

Χαρακτηριστικά του URL Genius

 • Οι σύνδεσμοι εφαρμογών δεν απαιτούν SDK
 • Αναπτύξτε άμεσα τους συνδέσμους της εφαρμογής σας
 • Κάθε σύνδεσμος εφαρμογής έχει έναν δυναμικό κωδικό QR
 • Έξυπνες πληροφορίες με το URL Genius
 • Μια προσαρμοσμένη διαδικασία προϋπολογισμού

Αυτό το εργαλείο για τη δημιουργία συνδέσμων σε βάθος είναι επίσης πιο φιλικό προς το χρήστη, επειδή τα SDK και άλλοι τεχνικοί πόροι είναι προαιρετικοί.

Κλαδί

Το Branch είναι ένα εργαλείο απόδοσης και σύνδεσης μεταξύ πλατφορμών που βοηθά τις επιχειρήσεις να αξιολογούν και να βελτιώνουν τις εμπειρίες των χρηστών από κινητά. Οι χρήστες μπορούν να αυξήσουν τα ποσοστά μετατροπών, την αφοσίωση και τη διατήρηση χρησιμοποιώντας σύνδεση σε βάθος, banner για κινητά και απόδοση.

  Πώς να παίξετε εξ αποστάσεως επιτραπέζια παιχνίδια ρόλων χρησιμοποιώντας το Slack

Σας βοηθά να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε ολόκληρη την καμπάνια βαθιάς σύνδεσης. Μπορείτε να αποθηκεύσετε πληροφορίες σχετικά με τα συμφραζόμενα σχετικά με τους χρήστες, πού θέλουν να πάνε και από πού προέρχονται. Θα δημιουργήσετε καλύτερα αποτελέσματα και θα βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενό σας.

Χαρακτηριστικά του κλάδου

 • Ένα αναγνωριστικό περσόνας μεταξύ πλατφορμών
 • Μια καθολική διαφήμιση
 • Η καλύτερη υποστήριξη καμπάνιας
 • Ανάλυση κοόρτης
 • Αναλύστε, βελτιστοποιήστε και ενσωματώστε τα δεδομένα του κλάδου.

Τα κινητά διχάζουν τις επιχειρήσεις σήμερα, οδηγώντας σε ανακριβείς αποδόσεις και κατεστραμμένους συνδέσμους, σπαταλώντας χρήματα μάρκετινγκ και καταστρέφοντας τις εμπειρίες των πελατών.

Το Branch μπορεί να το διορθώσει εξετάζοντας όλα τα σημεία επαφής των χρηστών και διασφαλίζοντας ότι οι σύνδεσμοι οδηγούν στη σωστή θέση σε έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή.

JotURL

Το JotURL είναι ένα ενοποιημένο εργαλείο βελτιστοποίησης ψηφιακού μάρκετινγκ για εταιρείες μάρκετινγκ, επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και διαδικτυακούς εμπόρους. Θα το χρησιμοποιήσουν για τη διαχείριση, τη βελτιστοποίηση, τη σύγκριση και την παρακολούθηση των συνδέσμων μάρκετινγκ τους.

Το JotURL διευκολύνει τους χρήστες να αξιοποιήσουν σημεία επαφής μεταξύ καναλιών, να βελτιστοποιήσουν τους προϋπολογισμούς, να βελτιώσουν την υλοποίηση και την απόδοση της καμπάνιας και να βελτιώσουν τις μετατροπές.

Χαρακτηριστικά του JotURL

 • Κωδικός QR προσαρμοσμένου λογότυπου
 • Προσαρμογή τομέα
 • CTA με προσαρμοσμένο CSS
 • Παρατηρητής Υγείας
 • Ένα προσαρμόσιμο πρότυπο CTA

Η διαχείριση και η εκτέλεση παραδοσιακών διαδικτυακών καμπανιών συνεπάγεται πολλά έξοδα, όπως CTA, παρακολούθηση μετατροπών, επώνυμους συνδέσμους κ.λπ. Με το JotURL, μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις προσπάθειες μάρκετινγκ σε μία τοποθεσία.

Κότσαβα

Η ενοποιημένη πλατφόρμα κοινού της Kochava συνδυάζει χαρακτηριστικά απόδοσης για κινητά, αναλυτικά στοιχεία και διαχείριση δεδομένων.

Το σύστημα στέλνει ειδοποιήσεις όταν αλλάζουν βασικές μετρήσεις, αυξάνονται τα ποσοστά μετατροπών, μειώνονται τα έσοδα ή αλλάζουν οι όγκοι εγκαταστάσεων. Οι ειδοποιήσεις αποστέλλονται μέσω email, Slack, SMS ή PagerDuty.

Χαρακτηριστικά του Kochava

 • Ενοποίηση τμήματος
 • Ενσωμάτωση bot
 • Ενσωμάτωση αστικών αερόπλοιων
 • Λάβετε ρυθμίσεις για ειδοποιήσεις
 • Παρακολούθηση εφαρμογών πελατών με παρακολούθηση τρίτου μέρους

Αυτό είναι το μόνο εργαλείο απόδοσης για κινητά που μπορεί να αποδίδει εγκαταστάσεις χωρίς να ενσωματώνει SDK στην εφαρμογή. Έτσι, είναι δυνατή η απόδοση εφαρμογών μέσω της ενοποίησης στο cloud και όχι εντός της ίδιας της εφαρμογής.

Το λογισμικό συντόμευσης διευθύνσεων URL Geniuslink επιτρέπει σε δημιουργούς περιεχομένου, συγγραφείς, εμπόρους και πωλητές λιανικής να δρομολογούν αυτόματα συνδέσμους σε διαφορετικές ιστοσελίδες με βάση τις τοποθεσίες των πελατών τους.

Οι εκδότες μπορούν να κατευθύνουν τους πελάτες σε συγκεκριμένες σελίδες στις τοπικές βιτρίνες του Amazon χρησιμοποιώντας αλγόριθμους αντιστοίχισης προϊόντων.

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες του YouTube να δημιουργούν σελίδες προορισμού με εικόνες προϊόντων, κουμπιά CTA και προσαρμοσμένα λογότυπα. Το Geniuslink επιτρέπει στους διαχειριστές να δοκιμάσουν πολλές ιστοσελίδες με δοκιμή A/B. Επίσης, παρακολουθούν pixel σε υπερσυνδέσμους, επαναστοχεύουν επισκέπτες και αναλύουν τα κλικ σε διάφορες ιστοσελίδες.

Η δυνατότητα προσθήκης ετικετών Geniuslink επιτρέπει στους διαχειριστές να προσθέτουν ετικέτες UTM σε συνδέσμους, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συγκρίνουν καμπάνιες, κανάλια, πηγές, λέξεις-κλειδιά κ.λπ.

  Πώς να μάθετε αν κάποιος είναι παντρεμένος

Χαρακτηριστικά του Geniuslink

 • Διαχείριση καμπανιών
 • Προσαρμοσμένοι τομείς
 • Συμμετέχουσα παρακολούθηση
 • Διαφημίσεις και μάρκετινγκ
 • Αναλυτικοί σύνδεσμοι

Επιπλέον, η μηχανή αναφοράς προσφέρει πληροφορίες για παραπομπές, λειτουργικό σύστημα, συσκευές, προορισμούς, αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, μετατροπές, πωλήσεις και προμήθειες.

Delivr

Το Delivr σάς επιτρέπει να συντομεύετε συνδέσμους και να διαχειρίζεστε σύντομες διευθύνσεις URL και κωδικούς QR σε όλες τις καμπάνιες μάρκετινγκ και πολυμέσων σας, όλα με ένα μόνο κλικ.

Τα σύντομα URL και οι κωδικοί QR σάς επιτρέπουν να παραδίδετε διαφορετικές εφαρμογές με βάση τη συσκευή ή το λειτουργικό σας σύστημα.

Επίσης, πολλές σελίδες ιστότοπων, παράμετροι και προγράμματα οδήγησης καμπάνιας συνεχίζουν να κάνουν τους συνδέσμους μεγαλύτερους και το Delivr τους κρατά σύντομους για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το email και τα μηνύματα κειμένου.

Χαρακτηριστικά του Delivr

 • Ο κατασκευαστής UTM
 • Κάντε το URL σας πιο σύντομο
 • Επωνυμία ενός συνδέσμου
 • Παρακολούθηση συνδέσμων

Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την απόδοση κάθε καναλιού μάρκετινγκ κοινοποιώντας τους συνδέσμους σας μέσω email, SMS, προβολής, κοινωνικών δικτύων και πολλά άλλα.

AppURL

Η λύση AppURL από την Quixey σάς προσφέρει την επιλογή να επιλέξετε το σχήμα URL που είναι πιο κατάλληλο για την εφαρμογή σας.

Θα λάβετε ολοκληρωμένη τεκμηρίωση και έναν οδηγό για να κάνετε την εφαρμογή σας για κινητά προσβάσιμη στον ιστό.

Χαρακτηριστικά του AppURL

 • Βαθιά σύνδεση του ιστότοπού σας
 • Σύνδεση σε βάθος από εφαρμογή σε εφαρμογή
 • Προεπισκοπήσεις προσαρμοσμένων συνδέσμων
 • Αναλύστε την πρόσβασή σας
 • Αποστολή μηνυμάτων μέσω SMS

Η υπηρεσία AppURL σάς επιτρέπει να κατευθύνετε την εφαρμογή για κινητά στις εγγενείς εκδόσεις Android, Blackberry 10, iOS και Windows Phone.

Δυναμικοί σύνδεσμοι Firebase

Οι δυναμικοί σύνδεσμοι Firebase είναι σύνδεσμοι σε βάθος που έχουν προγραμματιστεί έξυπνα για να ανακατευθύνουν τους χρήστες στο αντίστοιχο App Store εάν δεν έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή στη συσκευή τους.

Αυτοί οι σύνδεσμοι ανακατευθύνουν επίσης τους χρήστες σε μια εναλλακτική σελίδα εάν η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη.

Αυτό θα επιτρέψει στην εφαρμογή να αναλύσει τις πληροφορίες συνδέσμου που οδήγησαν τον χρήστη στην εφαρμογή αρχικά, παρέχοντας έτσι μια προσαρμοσμένη εμπειρία για τον χρήστη.

Χαρακτηριστικά των Firebase Dynamic Links

 • Μετατρέψτε τους επισκέπτες του ιστότοπου σε χρήστες εφαρμογών
 • Ενσωματωμένες καμπάνιες πολλαπλών καναλιών
 • Κάντε το περιεχόμενο της εφαρμογής σας κοινόχρηστο
 • Μετατρέψτε τους επισκέπτες επιτραπέζιου υπολογιστή σε χρήστες εφαρμογών
 • Ενισχύστε την προσωπική προώθηση της εφαρμογής σας
 • Βελτιώστε την ορατότητα των αναλυτικών στοιχείων σας

Έτσι, οι χρήστες εφαρμογών απολαμβάνουν βελτιωμένες εμπειρίες χρήστη και εξοικονομούν χρόνο.

συμπέρασμα

Ένα σύστημα βαθιάς σύνδεσης μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους μέγιστους στόχους μάρκετινγκ για την εφαρμογή σας για κινητά με ελάχιστη επένδυση. Επιπλέον, αυτή η προσέγγιση διευκολύνει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο, προϊόντα και εκπτώσεις.

Μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από τη σύνδεση σε βάθος χρησιμοποιώντας τη στρατηγική ως έμπορος έξυπνων εφαρμογών. Επιλέξτε τα εργαλεία βαθιάς σύνδεσης από την παραπάνω λίστα με σύνεση!

Στη συνέχεια, ελέγξτε τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης συνδέσμων επωνυμίας.