8 καλύτερα επιχειρηματικά πρότυπα μιας σελίδας για χρήση το 2023

Ψάχνετε για αποτελεσματικά, απλά πρότυπα μιας σελίδας για να παρουσιάσετε υπηρεσίες σε πελάτες και επιχειρηματικούς πελάτες; Αυτά είναι τα καλύτερα εργαλεία και πρότυπα που πρέπει να γνωρίζετε.

Οι σημερινοί πελάτες και οι επιχειρηματικοί πελάτες έχουν λιγότερο χρόνο για να αξιολογήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Αναζητούν ένα ισχυρό βήμα που μπορεί να διαβαστεί αστραπιαία για να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Εδώ έρχονται έγγραφα για μια σελίδα.

Δεδομένου ότι μια επιχείρηση προσφέρει πολλές υπηρεσίες, οι έξυπνες επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να δημιουργούν έτοιμες προς χρήση μορφές για να παρουσιάσουν προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες τους. Τώρα, ουσιαστικά δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε το δικό σας pitch deck για μία σελίδα.

Έχω δημιουργήσει μια επιλεγμένη λίστα με τα καλύτερα εργαλεία και πρότυπα για πρότυπα μιας σελίδας. Ανατρέξτε στα παρακάτω εργαλεία, επιλέξτε και εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο.

Ένα πρότυπο μιας σελίδας είναι ένα pitch deck μιας σελίδας. Κυρίως η ομάδα πωλήσεων και μάρκετινγκ μιας επιχείρησης χρησιμοποιεί τέτοια διαφημιστικά έγγραφα. Συνοψίζει τις προδιαγραφές ή τα οφέλη του προϊόντος ή των υπηρεσιών σας σε ένα μικρό χώρο. Η γλώσσα του εγγράφου είναι τέτοια που το κοινό δεν αντιμετωπίζει καμία πρόκληση να κατανοήσει το περιεχόμενο.

Επίσης, δεν χρειάζεται να εξηγήσετε το περιεχόμενο. Επιπλέον, περιλαμβάνει έναν επιστημονικό συνδυασμό γραφικών, παλετών χρωμάτων και συνδυασμών γραμματοσειρών, ώστε να μπορείτε να πείσετε το κοινό να διαβάσει ολόκληρο το έγγραφο.

Θα μπορούσε να περιλαμβάνει οτιδήποτε θέλετε. Η ιδέα είναι να συμπεριληφθεί ολόκληρο το περιεχόμενο σε μία σελίδα χωρίς να στριμώχνεται ο χώρος. Ωστόσο, από την πρώτη χρήση του από το πρακτορείο μάρκετινγκ και διαφήμισης J. Walter Thompson στις αρχές του 1900, η ​​ιδέα της δημιουργίας αυτού του εγγράφου έχει εξελιχθεί πολύ. Βρείτε παρακάτω μερικά από το τυπικό περιεχόμενο που πρέπει να χρησιμοποιήσετε:

Αυτή η ενότητα συνήθως περιέχει το όνομα ή το λογότυπο της εταιρείας ή του έργου, μαζί με ένα πιασάρικο tagline ή σύνθημα.

#2. ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μια σύντομη περίληψη που αποτυπώνει την ουσία της εταιρείας, του έργου ή της πρότασής σας. Παρέχει μια εισαγωγική επισκόπηση και τραβά την προσοχή του αναγνώστη.

#3. Δήλωση προβλήματος

Δηλώστε ξεκάθαρα το πρόβλημα ή την πρόκληση που σκοπεύει να αντιμετωπίσει η εταιρεία/το έργο σας. Αυτή η ενότητα επισημαίνει τα σημεία πόνου ή τα κενά στην αγορά που η λύση σας σκοπεύει να λύσει.

#4. Λύση

Περιγράψτε πώς η εταιρεία/το έργο σας επιλύει το πρόβλημα που αναφέρθηκε προηγουμένως. Εστιάστε στα μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οφέλη ή τα πλεονεκτήματα που ξεχωρίζουν τη λύση σας από άλλες.

#5. Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Αναφέρετε τα κύρια χαρακτηριστικά ή τα οφέλη του προϊόντος, της υπηρεσίας ή της λύσης σας. Αυτή η ενότητα υπογραμμίζει τι κάνει την προσφορά σας πολύτιμη και ελκυστική για πιθανούς πελάτες.

#6. Ομάδα

Παρουσιάστε τα βασικά μέλη της ομάδας σας. Επισημάνετε τη σχετική εμπειρία, την τεχνογνωσία ή τα επιτεύγματά τους που συμβάλλουν στην επιτυχία της εταιρείας/του έργου σας.

  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Forza Horizon 5 FH301

#7. Στοιχεία επικοινωνίας

Συμπεριλάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όπως διεύθυνση email, αριθμό τηλεφώνου και ιστότοπο. Διευκολύνετε τα ενδιαφερόμενα μέρη να επικοινωνήσουν μαζί σας για περαιτέρω ερωτήσεις ή συνεργασίες.

Βρείτε παρακάτω τις περιπτώσεις χρήσης για επιχειρήσεις και κλάδους για πρότυπα μιας σελίδας:

#1. Επιχειρηματικές προτάσεις

Όταν παρουσιάζετε μια επιχειρηματική ιδέα, προϊόν ή υπηρεσία σε έναν πιθανό επενδυτή, συνεργάτη ή πελάτη, το πρότυπο μιας σελίδας βοηθά στη σύνοψη των βασικών πραγμάτων. Για παράδειγμα, η επιχειρηματική πρόταση, συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης προβλήματος, της λύσης, της ανάλυσης αγοράς και των προβλεπόμενων αποτελεσμάτων.

#2. Επισκοπήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών

Οι ομάδες μάρκετινγκ χρησιμοποιούν συχνά θέσεις προβολής μιας σελίδας για να παρέχουν μια μικρή περίληψη της υπηρεσίας ή του προϊόντος που πρέπει να προωθήσουν. Χρησιμοποιώντας αυτό το έγγραφο, οι ομάδες μάρκετινγκ και πωλήσεων μπορούν να μεταφέρουν γρήγορα το επιχειρηματικό μήνυμα που πείθει τους πελάτες να κάνουν μετατροπή.

#3. Περιλήψεις Έργων

Όταν παρουσιάζετε ένα έργο στους ενδιαφερόμενους, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο μιας σελίδας για να περιγράψετε τους στόχους, το χρονοδιάγραμμα, τα παραδοτέα και τα αναμενόμενα αποτελέσματα του έργου. Παρέχει ένα σαφές στιγμιότυπο των βασικών λεπτομερειών του έργου και βοηθά τους ενδιαφερόμενους να κατανοήσουν το εύρος και τον πιθανό αντίκτυπό του.

#4. Καμπάνιες μάρκετινγκ

Οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ συχνά χρησιμοποιούν πρότυπα μιας σελίδας για να δημιουργήσουν επισκόπηση καμπάνιας, περιγράφοντας τους στόχους, το κοινό-στόχο, τα μηνύματα, τα κανάλια και τις μετρήσεις της καμπάνιας. Επιτρέπει στις ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ να ευθυγραμμίσουν τις προσπάθειες και να παρουσιάσουν στρατηγικές καμπάνιας σε πελάτες, στελέχη ή ομάδες πολλαπλών λειτουργιών.

#5. Προσφορές εκδηλώσεων

Για συνέδρια, εργαστήρια ή σεμινάρια, ένα πρότυπο μιας σελίδας μπορεί να μεταφέρει αποτελεσματικά τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, όπως την ημερομηνία, την τοποθεσία, την ατζέντα, τους ομιλητές και τις πληροφορίες εγγραφής. Βοηθά στη δημιουργία ενδιαφέροντος και ενθαρρύνει τη συμμετοχή.

Οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραγωγές, εκθέσεις γκαλερί τέχνης, παραστάσεις stand-up comedy, ροκ συναυλίες κ.λπ., χρησιμοποιούν επίσης πρότυπα μιας σελίδας για να προσελκύσουν το κοινό.

#6. σχέσεις επενδυτών

Τα πρότυπα μιας σελίδας είναι επίσης πολύτιμα στις σχέσεις με τους επενδυτές για να παρέχουν ένα στιγμιότυπο της οικονομικής απόδοσης, της στρατηγικής ανάπτυξης, του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και των μελλοντικών προοπτικών μιας εταιρείας. Χρησιμεύουν ως συνοπτικό υλικό αναφοράς κατά τη διάρκεια παρουσιάσεων ή συναντήσεων επενδυτών.

#7. Προτάσεις συνεργασίας ή συνεργασίας

Όταν αναζητάτε συνεργασίες ή συνεργασίες με άλλες επιχειρήσεις, ένα πρότυπο μιας σελίδας μπορεί να παρουσιάσει τα πιθανά οφέλη, τις συνέργειες και τις ευκαιρίες για αμοιβαία ανάπτυξη. Παρέχει μια συνοπτική επισκόπηση των στόχων και της πιθανής αξίας της προτεινόμενης εταιρικής σχέσης.

#8. Μη κερδοσκοπικός έρανος

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί χρησιμοποιούν συχνά πρότυπα μιας σελίδας για να παρουσιάσουν την αποστολή, τον αντίκτυπο, τα προγράμματα και τις χρηματοδοτικές τους ανάγκες σε πιθανούς δωρητές ή οργανισμούς που χορηγούν επιχορηγήσεις. Βοηθά στη μετάδοση της ιστορίας και των στόχων του οργανισμού με συναρπαστικό τρόπο. Εάν είστε μη κερδοσκοπικός οργανισμός και κλιμακώνετε τη ΜΚΟ, μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτό το δημοφιλές μη κερδοσκοπικό λογιστικό λογισμικό για εύκολη τήρηση βιβλίων.

Ο κλάδος της διαφήμισης, του μάρκετινγκ, των πωλήσεων και των εκδόσεων Ιστού απολαμβάνει πολυδιάστατα οφέλη από τη χρήση προτύπων προώθησης μιας σελίδας. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα είναι:

#1. Μεταφέρετε επαγγελματικά μηνύματα άμεσα

Τα προγράμματα μιας σελίδας βοηθούν στη μετατροπή σύνθετων πληροφοριών σε μια συνοπτική και εύκολα κατανοητή μορφή. Σας επιτρέπουν να παρουσιάζετε συνοπτικά βασικές λεπτομέρειες και μηνύματα, διευκολύνοντας το κοινό σας να κατανοήσει τα κύρια σημεία.

#2. Εξοικονομεί χρόνο και κόπο

Τα πρότυπα παρέχουν μια προσχεδιασμένη δομή, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια για τη δημιουργία μιας διάταξης από την αρχή. Προσφέρουν ένα έτοιμο πλαίσιο που μπορείτε να προσαρμόσετε με το περιεχόμενό σας, εξαλείφοντας την ανάγκη να σχεδιάσετε και να μορφοποιήσετε ολόκληρο το έγγραφο.

  Πώς λειτουργεί και επηρεάζει την πιστωτική σας βαθμολογία;

#3. Σταθερό περιεχόμενο και στοιχεία επωνυμίας

Τα πρότυπα παρέχουν μια συνεπή μορφή για τους χρήστες μιας σελίδας, εξασφαλίζοντας επαγγελματική και συνεκτική εμφάνιση σε διάφορα έγγραφα. Η συνέπεια στο σχεδιασμό και τη δομή συμβάλλει στην οικοδόμηση της αναγνώρισης της επωνυμίας και του επαγγελματισμού.

#4. Έκκληση προς τον επικεφαλής οπτικά

Τα πρότυπα μιας σελίδας συχνά σχεδιάζονται με οπτικά ελκυστικά στοιχεία, όπως ελκυστική τυπογραφία, χρώματα και γραφικά. Βοηθούν να κάνουν το περιεχόμενό σας ελκυστικό οπτικά και να ενισχύσουν τον αντίκτυπό του στον αναγνώστη.

#5. Συνεργαστείτε αποτελεσματικά

Όταν εργάζεστε σε έργα με εσωτερικές και εξωτερικές ομάδες, η χρήση προτύπων μιας σελίδας προωθεί μια βελτιωμένη συνεργασία. Όλα τα μέλη της ομάδας μπορούν να εργαστούν στο ίδιο πρότυπο, διευκολύνοντας την ενσωμάτωση των συνεισφορών τους και τη διατήρηση ενός ενοποιημένου οπτικού στυλ.

#6. Προσαρμόσιμες εξασφαλίσεις μάρκετινγκ

Μπορείτε να προσαρμόσετε πρότυπα μιας σελίδας σε διάφορους σκοπούς και κλάδους. Είτε παρουσιάζετε μια επιχειρηματική ιδέα, είτε συνοψίζετε ένα έργο είτε παρουσιάζετε ένα προϊόν/υπηρεσία, τα πρότυπα μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

#7. Ενημερώστε και αναθεωρήστε εύκολα

Εάν χρειάζεται να κάνετε ενημερώσεις ή αναθεωρήσεις στο περιεχόμενό σας, η χρήση ενός προτύπου απλοποιεί τη διαδικασία. Μπορείτε εύκολα να τροποποιήσετε το κείμενο, να αντικαταστήσετε εικόνες ή να προσαρμόσετε ενότητες χωρίς να ξεκινήσετε από την αρχή.

Ας βρούμε παρακάτω μερικά συναρπαστικά πρότυπα και εργαλεία μιας σελίδας που χρησιμοποιούν συχνά οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ:

Αγάπη μιας σελίδας

Το One Page Love διαθέτει μια συλλογή από 100+ δωρεάν πρότυπα μιας σελίδας για διάφορους σκοπούς. Τα πρότυπα περιέχουν επεξεργάσιμα πλακίδια που μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εταιρείας. Αυτή η αγορά συλλέγει πρότυπα από διαφορετικές πηγές.

Ως εκ τούτου, για να επεξεργαστείτε καθένα από αυτά τα πρότυπα, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην αρχική του πλατφόρμα. Ενώ ορισμένα πρότυπα μπορούν να επεξεργαστούν χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης, πολλά θα απαιτήσουν από εσάς να έχετε εξειδίκευση σε μια συγκεκριμένη γλώσσα προγραμματισμού.

Canva

Η Canva είναι γνωστή για τη σειρά προτύπων μιας σελίδας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επιχειρήσεις για διάφορους σκοπούς. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτά τα πρότυπα είναι ότι κάθε στοιχείο αυτών των προτύπων είναι επεξεργάσιμο. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε πρότυπο και να κάνετε όσες αλλαγές θέλετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπάρχουσες λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως μορφοποίηση κειμένου, αλλαγή μεγέθους και χρώματος κειμένου, προσθήκη φωτογραφιών και στοιχείων, σχέδιο και χρήση των στοιχείων επωνυμίας του Canva για την προσαρμογή του προτύπου.

Nicepage

Το Nicepage φιλοξενεί μία από τις τεράστιες βιβλιοθήκες προτύπων μίας σελίδας επαγγελματικής ποιότητας για κάθε κλάδο. Επί του παρόντος, η βιβλιοθήκη προτύπων εμφανίζει περισσότερες από 10.000 διατάξεις προβολής μιας σελίδας που μπορείτε να επεξεργαστείτε εκτός σύνδεσης στην εφαρμογή Windows και Mac.

Οι σημαντικότερες βιομηχανίες που καλύπτει η βιβλιοθήκη της Nicepage είναι η Τέχνη και το Σχέδιο, οι Επιχειρήσεις και το Δίκαιο, η Τεχνολογία, η Μόδα και η Ομορφιά, τα Ταξίδια και τα Ξενοδοχεία, τα Αθλητισμός, το Φαγητό και το Εστιατόριο κ.λπ. Τα πρότυπά του συνοδεύονται από σχετικά και σύγχρονα γραφικά που προσελκύουν εύκολα τα μάτια του κοινού σας.

Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη Nicepage θα μπορούσε σίγουρα να είναι ο προορισμός σας για πρότυπα μιας σελίδας, αλλά δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο που έχετε λάβει χωρίς την εφαρμογή Nicepage.

  10 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστή Rust το 2022 [Updated]

Template.net

Το Template.net σάς παρέχει δωρεάν επαγγελματικά πρότυπα μιας σελίδας που μπορούν να επεξεργαστούν μέσα σε λίγα λεπτά πριν το χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε αποκλειστικό σκοπό. Το σχέδιο προτύπου μπορεί να επεξεργαστεί για να συγχρονιστεί με το χρώμα και το σχέδιο της επωνυμίας σας.

Αυτά έχουν επίσης επιλογές για αλλαγή κειμένου, εικόνων, οπτικών συμβόλων και υπερσυνδέσμων. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη των προτύπων σε Word, Text, PSD, Apple Pages και άλλες μορφές αρχείων.

Freepik

Το Freepik σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες επεξεργάσιμα πρότυπα μιας σελίδας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περιηγηθείτε σε αυτά και να επιλέξετε το πρότυπο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το φίλτρο να βρίσκει πρότυπα διαφορετικών μορφών, προσανατολισμών, χρωμάτων, τύπων αδειών κ.λπ.

Αφού επιλέξετε ένα πρότυπο, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου PSD και να το εισαγάγετε στο Adobe Photoshop για επεξεργασία. Ή, μπορείτε να επιλέξετε να ανοίξετε το πρότυπο στο Freepik Editor και να χρησιμοποιήσετε τα εσωτερικά εργαλεία για την επεξεργασία προτύπων.

Γενικά

Αν ψάχνετε για ένα διαδραστικό και κινούμενο επιχειρηματικό πρότυπο μιας σελίδας, επιλέξτε Genially. Εδώ, λαμβάνετε ένα όμορφο δωρεάν πρότυπο μιας σελίδας για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες και τους πιθανούς επενδυτές σας.

Το πρότυπο περιέχει διάφορα hotspot με δυνατότητα κλικ, όπου μπορείτε να συμπεριλάβετε οικονομικά δεδομένα, εταιρικά βίντεο, λεπτομέρειες επιχειρηματικής πρότασης, δεδομένα χρηματοδότησης εκκίνησης και ανταγωνιστές. Όντας ένα 100% προσαρμόσιμο πρότυπο, επιτρέπει στους χρήστες να το εξατομικεύουν σύμφωνα με την ταυτότητα της επωνυμίας.

Διαθέτει επίσης κουμπιά για την ιστοσελίδα της εταιρείας και λαβές κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες των κορυφαίων στελεχών της εταιρείας, μαζί με συνδέσμους στα κοινωνικά τους προφίλ. Εκτός από την παρουσίαση και την κοινή χρήση, μπορεί να ληφθεί σε μορφή PDF και MP4.

Ροή Ιστού

Η ροή ιστού είναι μια αγορά όπου μπορείτε να αποκτήσετε αποκριτικά πρότυπα μιας σελίδας για τον ιστότοπό σας. Τα πρότυπα κατασκευάζονται κυρίως για προϊόντα SaaS. Ωστόσο, ο σαφής και απλός σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιχειρήσεις που ανήκουν σε διάφορους κλάδους.

Δημιουργημένα με χρήση γλώσσας HTML5, τα πρότυπα μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας εργαλεία σχεδίασης χωρίς κώδικα του Webflow. Αργότερα, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν αυτόν τον ιστότοπο μιας σελίδας στο CMS τους και να τον εκκινήσουν για το κοινό.

xTiles

Στο xTiles, λαμβάνετε ένα πρότυπο εταιρείας τηλεειδοποίησης για να παρουσιάσετε την εταιρεία σας και να αφηγηθείτε την ιστορία της ομάδας σας. Αυτό το πρότυπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την επικοινωνία με επενδυτές και πελάτες ή κατά την ενσωμάτωση νέων προσλήψεων.

Μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπο της εταιρείας και τη φωτογραφία της ομάδας σε αυτό το πρότυπο για να το κάνετε αξιόπιστο. Υπάρχει επίσης ένα μέρος για την ενσωμάτωση συνδέσμων βίντεο YouTube. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο στα μπλοκ κειμένου, να αλλάξετε τα χρώματά τους, να αντιγράψετε, να αποκρύψετε και να διαγράψετε τα μπλοκ. Υπάρχει πολύς κενός χώρος κάτω από τα προεπιλεγμένα πλακίδια όπου μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα πλακίδια του μεγέθους που έχετε επιλέξει.

Το πρότυπο xTiles σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε τις επίσημες διευθύνσεις URL του ιστότοπου και τους συνδέσμους στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων της εταιρείας. Για κοινή χρήση, μπορείτε να στείλετε τις προσκλήσεις πρόσβασης χρησιμοποιώντας διευθύνσεις email με διαφορετικά δικαιώματα πρόσβασης. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή να το μοιραστείτε στον ιστό χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο.

Τυλίγοντας

Η παρουσίαση των υπηρεσιών της επιχείρησής σας με ελκυστικό και αποτελεσματικό τρόπο είναι το κλειδί για την επιτυχία του μάρκετινγκ και της προώθησης. Όταν συναλλάσσεστε με πελάτες εν κινήσει ή επισκέπτεστε έναν πελάτη στο γραφείο τους, δεν έχετε αρκετό χρόνο για να παρουσιάσετε τις προσφορές σας. Εκεί, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα προαναφερθέντα πρότυπα μιας σελίδας για να παρουσιάσετε υπηρεσίες και προϊόντα.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το pitch deck ώστε να περιλαμβάνει βασικές πληροφορίες προϊόντων, τιμές, υπηρεσίες μετά την πώληση και πληροφορίες εγγύησης για να κερδίσετε τα μάτια του πελάτη.

Θέλετε να προωθήσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας στην αγορά χρησιμοποιώντας έντυπα και ψηφιακά φυλλάδια; Βρείτε εδώ τα καλύτερα εργαλεία κατασκευής φυλλαδίων για να δημιουργήσετε επαγγελματικά φυλλάδια με λίγα κλικ.