8 εφαρμογές σαρωτή για να ψηφιοποιήσετε τις παλιές σας φωτογραφίες

Παρουσιάστε τις παλιές σας χάρτινες φωτογραφικές αναμνήσεις με δημοφιλείς εφαρμογές σαρωτών.

Όλοι θέλουν να διατηρήσουν τις παλιές τους αναμνήσεις με τη μορφή φωτογραφιών. Και επομένως όλοι τραβάμε φωτογραφίες σε όλες τις ειδικές περιστάσεις. Αυτές τις μέρες οι φωτογραφίες υπάρχουν τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή. Ωστόσο, τις προηγούμενες ημέρες, τα smartphones και οι προηγμένες ψηφιακές συσκευές δεν παρουσιάστηκαν. Ακόμα κι αν υπήρχαν, ήταν σπάνια προσβάσιμες.

Σίγουρα θα έχετε επίσης αναμνήσεις από την παιδική σας ηλικία ή τις πρώτες μέρες της ζωής σας σε αυτά τα παραδοσιακά άλμπουμ. Ίσως έχετε προσπαθήσει να τραβήξετε φωτογραφίες από αυτές τις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το smartphone σας για να τις ψηφιοποιήσετε.

Αλλά μια κανονική εφαρμογή κάμερας στο smartphone σας δεν θα μπορεί να δώσει τόσα πολλά αποτελεσματικά αποτελέσματα. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να δοκιμάσετε εφαρμογές σαρωτή φωτογραφιών. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε τις καλύτερες εφαρμογές σάρωσης για την ψηφιοποίηση των παλιών σας φωτογραφιών.

Γιατί να ψηφιοποιήσετε τις παλιές σας φωτογραφίες;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θέλετε να ψηφιοποιήσετε τις παλιές σας φωτογραφίες. Ας ανακαλύψουμε.

Κρατήστε τις αναμνήσεις σας για χρόνια

Η πλειοψηφία των ανθρώπων αναφέρεται στις παλιές φωτογραφίες των προγόνων τους ως ένα από τα πολύτιμα περιουσιακά τους στοιχεία. Σε μια τέτοια περίπτωση, η ψηφιοποίηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι αυτά τα περιουσιακά στοιχεία είναι ασφαλή για χρόνια. Μόλις τα ψηφιοποιήσετε, δεν υπάρχει φόβος να ξεθωριάσουν. Ακόμα κι αν οι αρχικές σας φωτογραφίες καταστραφούν, αυτές θα παραμείνουν ασφαλείς.

Πιο εύκολο στην αποθήκευση και οργάνωση

Ψηφιοποιώντας φωτογραφίες, μπορείτε να τις αποθηκεύσετε στον υπολογιστή, στο φορητό υπολογιστή, στο smartphone, στο cloud ή οπουδήποτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε αριθμό αντιγράφων και να τα αποθηκεύσετε σε πολλές τοποθεσίες. Οι ψηφιακές φωτογραφίες είναι επίσης αρκετά εύκολες και βολικές για αποθήκευση και οργάνωση. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε τις φωτογραφίες ανάλογα με περιστάσεις, πρόσωπα ή, με οποιαδήποτε σειρά και ετικέτα, ανάλογα με την ευκολία σας.

  PSA: Προσέξτε για αυτή τη νέα απάτη παράδοσης πακέτου μηνυμάτων κειμένου

Εύκολη κοινή χρήση

Σε αυτήν την εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σίγουρα θα θέλατε να δείξετε τις παλιές σας φωτογραφίες στους φίλους σας. Οι ψηφιοποιημένες φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας μπορούν εύκολα και γρήγορα να εντοπιστούν και να κοινοποιηθούν σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Μπορείτε να δημιουργήσετε παρουσιάσεις, λευκώματα, ακόμη και έντυπες εκδόσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Διατηρήστε το οικογενειακό σας ιστορικό

Τα αρχεία οικογενειακού ιστορικού σας μπορούν να αναγνωριστούν αποτελεσματικά μέσω των παλιών οικογενειακών φωτογραφιών σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλοδιατηρημένη ψηφιακή συλλογή των παλιών σας φωτογραφιών. Αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά και τα εγγόνια σας να έχουν εύκολη πρόσβαση και να εξερευνήσουν τις παλιές σας αναμνήσεις.

Τώρα ας εξερευνήσουμε μερικές ενδιαφέρουσες εφαρμογές σαρωτή φωτογραφιών που μπορούν να σας βοηθήσουν να ψηφιοποιήσετε τις παλιές σας φωτογραφίες.

PhotoScan από το Google Photos

Το PhotoScan είναι ένα εκπληκτικό προϊόν εφαρμογής σαρωτή φωτογραφιών από το Google Photos. Η Google Photos παρουσίασε αυτό το προϊόν ειδικά για να σας επιτρέψει να σαρώσετε τις παλιές εκτυπωμένες φωτογραφίες σας και να τις ψηφιοποιήσετε αποτελεσματικά. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να σαρώνετε και στη συνέχεια να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες χρησιμοποιώντας την κάμερα του smartphone σας.

Σας επιτρέπει να σαρώσετε μια εικόνα χωρίς λάμψη της εκτυπωμένης φωτογραφίας σας. Μπορεί να εντοπίσει τις άκρες της σαρωμένης φωτογραφίας και να την περικόψει αυτόματα. Η τεχνολογία έξυπνης περιστροφής του διατηρεί τη φωτογραφία με τη δεξιά πλευρά, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο τη σαρώνετε. Αυτή η εφαρμογή διασφαλίζει επίσης την ασφάλεια των φωτογραφιών σας καθώς και των προσωπικών σας στοιχείων.

Εφαρμογή σάρωσης φωτογραφιών από τη Photomyne

Το Photo Scan είναι μια εφαρμογή σαρωτή φωτογραφιών από τη Photomyne Ltd. που σας προσφέρει έναν γρήγορο τρόπο να σαρώσετε τις παλιές σας φωτογραφίες. Αυτή η εφαρμογή που βασίζεται στην τεχνολογία AI μπορεί να σαρώσει πολλές εκτυπωμένες φωτογραφίες με μία μόνο λήψη. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να σαρώσετε το άλμπουμ σας μέσα σε λίγα λεπτά με αυτήν την εφαρμογή.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την κάμερα Snap στο Google Meet

Ο σαρωτής του μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα τα όρια των φωτογραφιών. Μπορεί να περικόψει, να επαναφέρει, να περιστρέψει και να χρωματίσει τις εικόνες αυτόματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη, ωστόσο προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μεταβείτε στο premium πρόγραμμα και να απολαύσετε πολλές προηγμένες λειτουργίες.

Σαρωτής αρνητικών φιλμ FilmBox

Το FilmBox είναι μια εφαρμογή σαρωτή αρνητικών φιλμ που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη και έχει αναπτυχθεί από τη Photomyne. Εάν έχετε διαθέσιμα αρνητικά για τις παλιές σας φωτογραφίες, μπορεί να τις σαρώσει γρήγορα και να τις μετατρέψει σε ψηφιακές φωτογραφίες μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ο αλγόριθμος σάρωσης που χρησιμοποιεί αυτή η εφαρμογή μπορεί να αποκαλύψει και να σαρώσει πλήρως αρνητικές εικόνες. Αντιστρέφει τα χρώματα και βελτιώνει τις αντιθέσεις της εικόνας, ώστε να μπορείτε να έχετε την καλύτερη σάρωση των αρνητικών σας.

SlideScan – Εφαρμογή Slide Scanner

Το SlideScan είναι μια άλλη υπέροχη εφαρμογή σαρωτή φωτογραφιών από τη Photomyne. Σας επιτρέπει να σαρώσετε τις παλιές εκτυπωμένες φωτογραφίες σας και να δημιουργήσετε ψηφιακές εικόνες υψηλής ποιότητας. Η τεχνολογία του που βασίζεται σε AI του επιτρέπει να περικόπτει και να βελτιώνει αυτόματα τις σαρωμένες φωτογραφίες.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις σαρωμένες φωτογραφίες στο τηλέφωνο, τον υπολογιστή ή οποιαδήποτε συσκευή σας και να τις μοιραστείτε εύκολα με τους φίλους σας. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη στο Google Play Store δωρεάν. Ωστόσο, μπορείτε να απολαύσετε λειτουργίες όπως απεριόριστη σάρωση και κοινή χρήση, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών κ.λπ. με ένα premium πρόγραμμα.

Quisquee

Το Quisquee είναι ένας σαρωτής φωτογραφιών και εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που εκτός από θαυμάσιες δυνατότητες σάρωσης προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες. Ο σαρωτής του συνοδεύεται από έναν συμπαγή αλγόριθμο σάρωσης φωτογραφιών. Ο επεξεργαστής φωτογραφιών του διαθέτει μεγάλο αριθμό καρέ, αυτοκόλλητα, βελτιώσεις και εφέ που μπορείτε να εφαρμόσετε στις φωτογραφίες σας.

Το Quisquee σάς επιτρέπει να προβάλλετε σαρωμένες φωτογραφίες ακριβώς όπως μια γκαλερί. Σας επιτρέπει να διαγράφετε ή να μοιράζεστε φωτογραφίες και να τις ορίζετε ως ταπετσαρίες του τηλεφώνου σας.

Microsoft Lens

Το Microsoft Lens είναι ένα προϊόν της Microsoft που σας επιτρέπει να βελτιώσετε, να περικόψετε και να κάνετε έτσι ορατές παλιές φωτογραφίες. Σας επιτρέπει να σαρώνετε τις φωτογραφίες σας και έτσι να τις αποθηκεύετε στη συσκευή σας. Εκτός από φωτογραφίες, κάνει ευανάγνωστες τις εικόνες εγγράφων και πίνακες. Μπορεί επίσης να σαρώσει τα έγγραφά σας σε πιο ευανάγνωστη και ψηφιοποιημένη μορφή.

  Πώς να στείλετε μηνύματα κειμένου από τον υπολογιστή σας

Σας επιτρέπει να μετατρέψετε αρχεία εικόνας σε Word, PDF, Excel και PowerPoint και στη συνέχεια να τα αποθηκεύσετε στην τοπική συσκευή σας ή στην αποθήκευση cloud. Αυτή η εφαρμογή δεν είναι κατάλληλη μόνο για τη σάρωση παλιών φωτογραφιών, αλλά είναι επίσης ιδανική για φοιτητές και επαγγελματίες.

Χρυσός σαρωτής φωτογραφιών

Το Pic Scanner Gold είναι μια εφαρμογή σαρωτή φωτογραφιών για iPhone που συνοδεύεται από μεγάλο αριθμό λειτουργιών. Μπορεί να σαρώσει τις παλιές σας φωτογραφίες και στη συνέχεια να τις περικόψει και να τις επεξεργαστεί αυτόματα. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ευχετήριες κάρτες, προβολές διαφανειών και ημερολόγια χρησιμοποιώντας αυτές τις φωτογραφίες.

Ο σαρωτής του είναι σε θέση να παρέχει σάρωση υψηλής ποιότητας μαζί με τη δυνατότητα να σαρώνει πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λεζάντες στις σαρωμένες φωτογραφίες σας και να εξαγάγετε αυτά τα αρχεία σε οποιαδήποτε συσκευή ή ηλεκτρονικό χώρο αποθήκευσης.

Photo Scanner Pro

Το Photo Scanner Pro είναι μια δροσερή εφαρμογή σαρωτή φωτογραφιών που έχει σχεδιαστεί για iPhone και iPad. Μπορεί να εντοπίσει, να σαρώσει και να περικόψει άμεσα τις φωτογραφίες σας σε χρόνο μηδέν. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε φίλτρα για να αναζωογονήσετε τα ξεθωριασμένα χρώματα αυτών των εκτυπωμένων φωτογραφιών. Οι σαρωμένες φωτογραφίες μπορούν να αποθηκευτούν στο iCloud ανά πάσα στιγμή.

Σας επιτρέπει να μοιράζεστε απευθείας τις φωτογραφίες σας στο Apple Photos, στο Facebook κ.λπ. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν απεριόριστο αριθμό άλμπουμ χρησιμοποιώντας αυτό. Είναι μια εξαιρετικά εύχρηστη και γρήγορη εφαρμογή σαρωτή για iPhone.

συμπέρασμα

Έτσι, εάν βρίσκετε έναν ιδανικό τρόπο για να διατηρήσετε με ασφάλεια τις παλιές σας αναμνήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, η ψηφιοποίησή τους μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις προτεινόμενες εφαρμογές και να σαρώσετε τα εκτυπωμένα άλμπουμ σας και μια ψηφιακή συλλογή που είναι πιο εύκολη στη διαχείριση, αποθήκευση και προβολή. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τις καλύτερες δωρεάν ή επί πληρωμή εφαρμογές κάμερας iPhone για χρήση.