8 εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια δευτερεύουσα εργασία

Πολλές εφαρμογές προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο εύρεσης άμεσων δευτερευουσών εργασιών. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το laptop ή το smartphone σας για να αναζητήσετε προσωρινές δουλειές που μπορείτε να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Πραγματοποιήστε λήψη αυτών των χρήσιμων εφαρμογών για να σας βοηθήσουν να βρείτε μια παράπλευρη φασαρία.

1. Βρείτε προσωρινές θέσεις εργασίας με το Wonolo

Wonolo προσφέρει έναν βολικό τρόπο σύνδεσης επιχειρήσεων και εργαζομένων μέσω προσωρινών θέσεων εργασίας. Η αναζήτηση εργασίας είναι διαθέσιμη σε πολλές πόλεις στις ΗΠΑ και λέει ο Wonolo ότι εργάζονται για την επέκταση της εμβέλειάς τους. Μπορείτε να βρείτε νόμιμες προσωρινές θέσεις εργασίας στην περιοχή σας μέσω της εφαρμογής Wonolo για iOS και Android.

Η Wonolo έχει αυστηρούς κανόνες για τους εργαζομένους της. Η εφαρμογή πληρώνει εντός τριών έως πέντε ημερών, αλλά μόνο εάν ο πελάτης επαληθεύσει ότι έχετε ολοκληρώσει την εργασία. Εάν δεν εμφανιστείτε για μια εργασία, ο λογαριασμός σας ενδέχεται να περιοριστεί και η Wonolo μπορεί να αφαιρέσει τη δυνατότητά σας να αποδεχτείτε μελλοντικές εργασίες.

Εάν αποσυρθείτε από την εργασία λιγότερο από 12 ώρες πριν την έναρξη, αποκτάτε επίσης πόντους παραβίασης. Αν και η πολιτική φαίνεται αυστηρή, δίνει στους εργαζόμενους αξιοπιστία, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα για εσάς εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε.

Εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε περισσότερες θέσεις εργασίας, ακολουθήστε τις επαγγελματικές συμβουλές του Wonolo. Εργαστείτε για να γίνετε Preferred Wonoloer για να εμφανίζονται περισσότερες θέσεις εργασίας στη ροή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει επίσης τα ακόλουθα:

  • Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.
  • Κάντε το γρήγορο κουίζ σχετικά με τους κανόνες του Wonolo για τους εργαζόμενους.
  • Ρυθμίστε τον τρόπο πληρωμής σας.
  • Παρακολουθήστε ένα διαδικτυακό μάθημα διάρκειας μιας ώρας σχετικά με τα βασικά της εφαρμογής.
  • Ολοκληρώστε την πρώτη σας δουλειά.

Λήψη: Wonolo για Android | iOS (Ελεύθερος)

2. Πολύ κατάλληλο για την εφοδιαστική, την κατασκευή και την αποθήκευση

Πολύ δυνατό σας βοηθά να αναζητήσετε εργασίες κατασκευής, εφοδιαστικής και αποθήκευσης κατά παραγγελία. Εάν γίνετε χειριστής ή εργαζόμενος στην εφαρμογή, μπορείτε να εργαστείτε σε ευέλικτους χρόνους και να αναζητήσετε θέσεις εργασίας στην περιοχή σας. Η εφαρμογή λειτουργεί σε σύστημα υποβολής προσφορών, ώστε να μπορείτε να υποβάλετε προσφορές για εργασίες σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

  6 Έργα σεναρίου Google Apps για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο Gmail

Ένα σκιερό διαδικτυακό προφίλ είναι ένα από τα κόκκινα σημάδια που αναζητούν οι εργοδότες όταν προσλαμβάνουν υποψηφίους, επομένως η Veryable καταβάλλει κόπο για να πραγματοποιήσει έλεγχο ιστορικού στους χειριστές της. Δώστε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση και άλλες πληροφορίες για τον απαιτούμενο έλεγχο ιστορικού. Μόλις περάσετε τον έλεγχο ιστορικού, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για λογαριασμό Vault, όπου θα λαμβάνετε τις πληρωμές σας στο διαδίκτυο. Η Veryable ζητά επίσης το φορολογικό έντυπο W9.

Οι κριτικές αναφέρουν ότι η Veryable πληρώνει γρήγορα μέσα σε δύο ημέρες και έχει ανταποκρινόμενη εξυπηρέτηση πελατών. Ωστόσο, ο αριθμός των ευκαιριών εξαρτάται από την περιοχή σας. Εάν έχετε μια καλή συναυλία, χτίστε μια σχέση με την εταιρεία και μείνετε σε αυτήν.

Λήψη: Πολύ δυνατό για Android | iOS (Ελεύθερος)

3. Tasker από την TaskRabbit για συναυλίες ανεξάρτητων επαγγελματιών

Tasker από την TaskRabbit μπορεί να είναι η εφαρμογή για εσάς αν ψάχνετε για τα καλύτερα μέρη για να βρείτε εργασία ανεξάρτητου επαγγελματία. Το TaskRabbit προσφέρει μια ποικιλία από άμεσες δευτερεύουσες εργασίες. Οι εργασίες κυμαίνονται από εργασίες γραφείου, όπως το γράψιμο ή η λογιστική έως πιο χειρωνακτική εργασία, όπως το τρέξιμο, ο καθαρισμός παραθύρων ή το βάψιμο εσωτερικών χώρων.

Το TaskRabbit έγινε πρωτοσέλιδο με α Λειτουργία Business Insider σε τέσσερις κορυφαίους χρήστες που φέρεται να έκαναν έξι νούμερα στην εφαρμογή. Ως Tasker, δεν εργάζεστε μόνο σε μια παράπλευρη δουλειά. μεγαλώνεις την επιχείρησή σου. Μπορείτε να ορίσετε τις τιμές και τη διαθεσιμότητά σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αποδεχτείτε εργασίες την ίδια ημέρα.

Οι απαιτήσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία σας. Για να ξεκινήσετε ως Tasker, συμπληρώστε το διαδικτυακό σας προφίλ και πληρώστε το εφάπαξ τέλος εγγραφής 25 $, το οποίο ισχύει σε ορισμένες πόλεις. Εάν βρίσκεστε στην Καλιφόρνια, το TaskRabbit απαιτεί επαγγελματική άδεια για να συμμορφωθεί με τους τοπικούς κανονισμούς.

Λήψη: Tasker από TaskRabbit για Android | iOS (Ελεύθερος)

4. Αναζήτηση εργασίας Hyer για διαφορετικές προσφορές εργασίας

Hyer προσφέρει στους χρήστες διάφορες πλευρικές φασαρίες. Μπορείτε να εγγραφείτε ως μπάρμαν, ταμίας, πλυντήριο πιάτων, βοηθός στο κατάστημα, επιστάτης κατοικίδιων, τοπιογράφος ή περισσότερα. Για να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα, πρέπει να παρακολουθήσετε έναν προσανατολισμό, να κάνετε έναν έλεγχο ιστορικού και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Stripe όπου θα πληρωθείτε.

Το Hyer διευκολύνει την αναζήτηση εργασίας και τη λήψη γρήγορων πληρωμών. Μπορείτε να αναζητήσετε θέσεις εργασίας σε 27 πολιτείες στις ΗΠΑ. Μόλις ολοκληρώσετε μια εργασία, μπορείτε να ζητήσετε Άμεση πληρωμή ή να περιμένετε την προεπιλεγμένη εβδομαδιαία πληρωμή. Το τελευταίο διεκπεραιώνεται κάθε Δευτέρα και θα πρέπει να φτάσει στον τραπεζικό σας λογαριασμό το αργότερο την Πέμπτη. Ωστόσο, οι αργίες μπορεί να επηρεάσουν αυτό το πρόγραμμα, έτσι διαβάστε τις οδηγίες του Hyer εάν χρειάζεστε μετρητά αμέσως.

  Διορθώστε το Virtualbox Unable to Insert Virtual Optical Disk

Λήψη: Hyer Αναζήτηση εργασίας για Android | iOS (Ελεύθερος)

5. Instawork για Εποχιακή και Φιλοξενική Εργασία

Instawork είναι ένας ιστότοπος οικονομικής συναυλίας που σας επιτρέπει να αποκτήσετε μια αξιοπρεπή δευτερεύουσα δουλειά εάν έχετε δεξιότητες φιλοξενίας, μαγειρικής και ελαφριάς βιομηχανίας. Οι επιχειρήσεις δημοσιεύουν εφάπαξ ή εποχιακές συναυλίες, ενώ οι εργαζόμενοι επιλέγουν βάρδιες που ταιριάζουν στο πρόγραμμά τους. Η Instawork είναι ο μεσάζων που φροντίζει για όλα τα χαρτιά και τα οικονομικά θέματα.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για την καλύτερη πρόσβαση στις θέσεις εργασίας στο Instawork:

  • Συμπληρώστε το προφίλ και το ιστορικό εργασίας σας.
  • Δώστε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες στην ενότητα απασχόλησης.
  • Ζητήστε μια σύσταση από έναν πρώην προϊστάμενο ή συνάδελφο για να ενισχύσετε το προφίλ σας.
  • Επωφεληθείτε από το δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό στην εφαρμογή. Μπορείτε να τα επιδείξετε στο προφίλ σας και να πληροίτε τις προϋποθέσεις για περισσότερες ευκαιρίες.

Το Instawork στέλνει πληρωμές στον τραπεζικό σας λογαριασμό κάθε Τετάρτη και όροι πληρωμής δηλώστε ότι πρέπει να περιμένετε μόνο μία έως τρεις ημέρες για να εμφανιστεί το ποσό. Εάν είχατε προσληφθεί ως εργαζόμενος στο W-2, το ποσό που θα λάβετε θα υπόκειται σε φόρους. Εάν χρειάζεστε τις πληρωμές σας το συντομότερο δυνατόν, μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία Instapay για να λάβετε την αποζημίωση σας εντός λίγων ωρών από την ολοκλήρωση μιας εργασίας.

Λήψη: Instawork για Android | iOS (Ελεύθερος)

6. Βρείτε μια ευέλικτη δευτερεύουσα εργασία με το Indeed Flex

Ίσως να είστε εξοικειωμένοι με το Indeed, έναν από τους καλύτερους ιστότοπους για πρόσληψη ατόμων στο διαδίκτυο. Το 2019, Μάλιστα ανακοινώθηκε ότι είχε αποκτήσει το Syft, μια πλατφόρμα προσωπικού με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο για μερική και ευέλικτη εργασία. Το 2020, ο δημοφιλής ιστότοπος εργασίας μετονομάστηκε στο Syft και εισήγαγε το Indeed Flex στις ΗΠΑ. Πράγματι Flex είναι η εφαρμογή για εσάς εάν αναζητάτε ρόλους φιλοξενίας, λιανικής, βιομηχανίας, εγκαταστάσεων, γραφείου και λιανικής.

Για πρόσβαση σε ανοιχτούς ρόλους, κατεβάστε την εφαρμογή και εγγραφείτε. Από εκεί, μπορείτε να ολοκληρώσετε το προφίλ σας και να επιλέξετε ποιες θέσεις εργασίας θέλετε να εξερευνήσετε. Θα πρέπει να λάβετε επαλήθευση για να αναζητήσετε περισσότερες θέσεις εργασίας. Βρείτε έναν ρόλο στη σελίδα Οι δουλειές μου και κάντε αίτηση, ώστε να μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια συνέντευξη ενσωμάτωσης για να επαληθευτείτε. Μετά από αυτό το βήμα, θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερες βάρδιες.

Πράγματι, οι όροι και οι προϋποθέσεις της Flex δηλώστε ότι θα πρέπει να λαμβάνετε εβδομαδιαίες πληρωμές με την ωριαία τιμή που συμφωνήσατε με τον πελάτη σας. Το Indeed Flex στη συνέχεια καταθέτει τα κέρδη σας στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε επιλέξει. Για να βεβαιωθείτε ότι πληρώνεστε με το σωστό ποσό, υποβάλετε ακριβή φύλλα χρόνου γυρίζοντας μέσα και έξω από την εφαρμογή για κινητά.

  11 Εργαλεία φωνητικής κλωνοποίησης AI για να δημιουργήσετε απρόσκοπτα αυθεντικά φωνητικά [2023]

Λήψη: Indeed Flex for Android | iOS (Ελεύθερος)

7. Χρησιμοποιήστε το Thumbtack για επαγγελματίες εάν έχετε δεξιότητες βελτίωσης του σπιτιού

Πινέζα για επαγγελματίες σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση θέσεων εργασίας και να δημοσιεύετε καταχωρίσεις αμέσως. Αυτή η εφαρμογή είναι η καλύτερη για εργολάβους που θέλουν να προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες όπως συγγραφή, επισκευή σπιτιού, θεραπεία μασάζ, καθαρισμός, εξωραϊσμός εξωτερικών χώρων, επισκευή τεχνολογίας, υδραυλικά, μετακόμιση επίπλων και άλλες περίεργες εργασίες. Σκεφτείτε τις συνήθεις εργασίες που καταναλώνουν τις ημέρες ανάπαυσης των ανθρώπων. Εάν έχετε τις δεξιότητες, εγγραφείτε ως επαγγελματίας Thumbtack.

Συμπληρώστε το προφίλ σας για να σας βρουν οι πελάτες. Το Thumbtack σάς βοηθά να δημιουργήσετε ένα προφίλ επιχείρησης που μπορείτε να προσαρμόσετε με το όνομα, την περιγραφή και τις ώρες της επιχείρησής σας. Ενώ η εγγραφή είναι δωρεάν, το Thumbtack θα σας ζητήσει να ορίσετε έναν εβδομαδιαίο προϋπολογισμό για άμεσους δυνητικούς πελάτες. Μόλις κάποιος επικοινωνήσει μαζί σας ή κλείσει ένα ραντεβού, θα χρεωθείτε για την αρχική επικοινωνία.

Λήψη: Thumbtack για επαγγελματίες για Android | iOS (Ελεύθερος)

8. Upwork για Landing Freelance Clients

Upwork αξίζει να ελέγξετε εάν έχετε κάποιες δεξιότητες σε έναν ψηφιακό τομέα, όπως το μάρκετινγκ ή το SEO. Θα βρείτε μερικά πετράδια με υψηλότερα αμειβόμενα καθώς γίνεστε πιο έμπειροι και μπορεί επίσης να έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε μια καριέρα ελεύθερου επαγγελματία πλήρους απασχόλησης, εάν αυτό είναι κάτι που πιστεύετε ότι θα σας άρεσε.

Όταν χρησιμοποιείτε το Upwork, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ από την αρχή ή να ανεβάσετε το βιογραφικό σας. Επιπλέον, έχετε την επιλογή να εισαγάγετε ένα PDF του προφίλ σας στο LinkedIn. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τους καλύτερους πελάτες, μπορείτε επίσης να δείτε πόσα θα πρέπει να περιμένετε να κερδίζετε ανά ώρα—μαζί με το εάν η αφίσα εργασίας έχει ξοδέψει χρήματα σε έργα στο παρελθόν.

Το Upwork παίρνει το 10% των κερδών σας και πρέπει επίσης να πληρώσετε για “Συνδέσεις” που σας επιτρέπουν να κάνετε αίτηση για θέσεις εργασίας. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε επιτυχία εάν βελτιστοποιήσετε το προφίλ σας, αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και παρέχετε αξία. Αν θέλετε να λάβετε περισσότερες συναυλίες στο Upwork, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις συμβουλές για την ενίσχυση του πελατολογίου σας στο Upwork.

Λήψη: Upwork για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Πολλές εφαρμογές προσωρινής εργασίας είναι διαθέσιμες εάν χρειάζεστε επιπλέον εισόδημα. Επιλέξτε την καλύτερη εφαρμογή για τις δεξιότητες και τους πόρους σας, λαμβάνοντας υπόψη πότε και πώς θα πληρωθείτε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να κερδίσετε γρήγορα μετρητά ή να μετατρέψετε τη φασαρία σας σε επιχείρηση. Θυμηθείτε να ελέγξετε και τα προφίλ κάθε εργοδότη. Ενώ οι εφαρμογές κάνουν έλεγχο ιστορικού, δεν βλάπτει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις διαδικτυακές απάτες εργασίας.