8 Εργαλεία δημιουργίας γραμμής θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για καλύτερη μετατροπή

Η σύνταξη συναρπαστικών και εστιασμένων στη μετατροπή γραμμών θέματος email δεν είναι εύκολη. Είναι το πρώτο πράγμα που κάνουν οι παραλήπτες σας, επομένως πρέπει να είναι πειστικό.

Οι επιτυχημένοι έμποροι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ξοδεύουν τον περισσότερο χρόνο τους γράφοντας μια γραμμή θέματος. Πρέπει να προσελκύει την προσοχή των αναγνωστών και να τους αναγκάζει να διαβάσουν το σώμα του email σας. Σας εξασφαλίζει μεγαλύτερη αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και ενισχύει τις πωλήσεις μέσω email.

Γιατί είναι σημαντικές οι γραμμές θέματος email;

Το ανοιχτό ποσοστό μιας καμπάνιας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθορίζει την επιτυχία της.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη της Smart Insights, μόνο το 17% των email ανοίγονται από τους παραλήπτες. Επομένως, κοιτάζοντας μόνο τη μέτρηση ανοικτού επιτοκίου, μπορείτε να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα της απόδοσης της καμπάνιας σας.

Μια καλή γραμμή θέματος είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που οι άνθρωποι παραβλέπουν. Είναι μια καλή γραμμή θέματος που ιντριγκάρει τους ανθρώπους να ανοίξουν το email σας ή να το μετακινήσουν σε ανεπιθύμητο χωρίς να διαβάσουν το email.

Ένας άλλος παράγοντας είναι η συχνότητα με την οποία στέλνετε email. Εάν στείλετε πάρα πολλά, ο κόσμος θα αρχίσει να τα αγνοεί. Αλλά αν δεν στείλεις αρκετά, ο κόσμος θα σε ξεχάσει.

Σε επιτυχημένες καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η εστίαση παραμένει στην επίτευξη υψηλού ποσοστού ανοίγματος, γι’ αυτό και οι γραμμές θέματος είναι τόσο σημαντικές.

Τι είναι τα εργαλεία δημιουργίας γραμμής θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Τα εργαλεία δημιουργίας γραμμής θέματος email προσφέρονται κυρίως από παρόχους SaaS μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ελκυστικές γραμμές θέματος.

Αυτές οι εταιρείες κατανοούν βαθιά τη βιομηχανία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η έρευνά τους υποστηρίζεται από δεδομένα. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα τους, εφαρμόζουν τεχνητή νοημοσύνη για να έχουν καλύτερες γραμμές θέματος email.

Δεδομένου ότι οι γραμμές θέματος email καθορίζουν τα ποσοστά ανοιχτών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το να τραβήξετε την προσοχή από το κοινό-στόχο σας από την πρώτη στιγμή γίνεται ζωτικής σημασίας.

Ακολουθούν ορισμένα οφέλη από τη χρήση εργαλείων δημιουργίας γραμμής θέματος email:

Γρήγορα αποτελέσματα: Η χρήση εργαλείων γραμμής θέματος σάς βοηθά να βρίσκετε νέες ιδέες πιο γρήγορα.

Τεχνολογία: Δεδομένου ότι τα περισσότερα εργαλεία χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη, υποστηρίζονται από τεράστιες ποσότητες δεδομένων.

Δωρεάν: Τα περισσότερα εργαλεία δημιουργίας γραμμής θέματος email είναι δωρεάν ή πρέπει να εγγραφείτε στις πλατφόρμες τους για να τα χρησιμοποιήσετε.

Τύπος: Έχετε την επιλογή να επιλέξετε τον τύπο των γραμμών θέματος email ανάλογα με τα email που θέλετε να παραδώσετε.

  Πώς το Mac θα αλλάξει από την Intel στα δικά του τσιπ ARM ​​της Apple

Τόνος: Πολλά από αυτά τα εργαλεία σάς επιτρέπουν να ορίσετε τον τόνο των γραμμών θέματός σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε τον τόνο ως φιλικό, επαγγελματικό, επείγον, αφήγηση ιστορίας, εξατομίκευση, κουπόνια και άλλα.

Τέλος, σημαντικό είναι και το περιεχόμενο του email σας. Εάν τα email σας είναι ενδιαφέροντα και σχετικά, οι άνθρωποι θα είναι πιο πιθανό να τα ανοίξουν. Αλλά αν είναι βαρετά ή γεμάτα ανεπιθύμητα μηνύματα, οι άνθρωποι θα χάσουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους.

Τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας γραμμής θέματος email

Τώρα που γνωρίζετε τη σημασία των γραμμών θέματος email για καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ας ελέγξουμε πώς μπορείτε να τις δημιουργήσετε γρήγορα με έτοιμα εργαλεία.

Ακολουθεί μια λίστα με τα εργαλεία δημιουργίας γραμμής θέματος email:

Αντιγραφή.ai

Το Copy.ai είναι ένα εργαλείο συγγραφής κειμένων που υποστηρίζεται από τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Το Copy.ai είναι κυρίως ένα εργαλείο για τη δημιουργία άρθρων, αλλά βοηθά και στη δημιουργία θεμάτων email.

Το Copy.ai παρέχει επίσης έτοιμα προς χρήση πρότυπα email για επακόλουθα email, ψυχρά email και ευχαριστήρια email. Διαθέτει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας γραμμών θέματος email που σας βοηθά να δημιουργήσετε γραμμές θέματος με τεχνητή νοημοσύνη για ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μόλις συνδεθείτε στο Copy.ai, θα βρείτε το εργαλείο γραμμής θέματος email στην εργαλειοθήκη τους. Αφού κάνετε αυτήν την επιλογή, θα σας ζητηθεί να προσθέσετε πληροφορίες προϊόντος ή προώθησης.

Με βάση τα στοιχεία σας, το εργαλείο σάς παρέχει μια λίστα ιδεών για τις γραμμές θέματος. Μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερες ιδέες κάνοντας κλικ στο κουμπί “Δημιουργία περισσότερων” και στις γραμμές θέματος στη λίστα σας.

Frase.io

Το Frase.io είναι μια πλατφόρμα γραφής περιεχομένου AI που σας βοηθά να γράφετε άρθρα και αναρτήσεις περιεχομένου βελτιστοποιημένου για τεχνητή νοημοσύνη μέσα σε λίγα λεπτά.

Μόλις συνδεθείτε, θα βρείτε διάφορα εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου, όπως τη δημιουργία περιεχομένου AI, τη δημιουργία περιλήψεων ιστολογίου, τη δημιουργία εισαγωγής άρθρων, τη δημιουργία τίτλων ιστολογίου και πολλά άλλα.

Το Frase.io διαθέτει ένα πρόγραμμα δημιουργίας γραμμής θέματος email που βοηθά στη δημιουργία ελκυστικών γραμμών θέματος. Απλώς εισαγάγετε την κύρια λέξη-κλειδί ή θέμα και ο συγγραφέας τεχνητής νοημοσύνης θα προτείνει γραμμές θέματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις καμπάνιες σας.

Το εργαλείο του Frase είναι δωρεάν και περνάει ελέγχους λογοκλοπής για να διασφαλίζει ότι λαμβάνετε μοναδικό περιεχόμενο κάθε φορά. Ωστόσο, είναι καλή ιδέα να ελέγξετε το περιεχόμενο που δημιουργείται από AI από ένα εργαλείο ελέγχου λογοκλοπής όπως το Grammarly ή το Copyscape.

ActiveCampaign Generator

Η ActiveCampaign είναι ένας δημοφιλής πάροχος υπηρεσιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προσφέρουν όλες τις δυνατότητες για τη δημιουργία επιτυχημένων καμπανιών email, όπως αυτοματοποίηση μάρκετινγκ, ενσωματώσεις με CRM, τμηματοποίηση email και έτοιμα πρότυπα email.

Ως εξέχων ηγέτης στον κλάδο του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ActiveCampaign κατανοεί την αξία της δημιουργίας ελκυστικών γραμμών θέματος email και ως εκ τούτου προσφέρει ένα δωρεάν εργαλείο δημιουργίας γραμμής θέματος email.

  Ο κέρσορας του ποντικιού εξαφανίζεται στο Mac; 18 λύσεις για να διορθώσετε το πρόβλημα!

Το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση. Πρέπει να καθορίσετε τον τύπο κατηγορίας λέξης-κλειδιού και να εισαγάγετε τη λέξη-κλειδί σας. Για παράδειγμα, καταχωρήσαμε το Blogging ως λέξη-κλειδί και η κατηγορία είναι ευεργετική.

Με βάση τα στοιχεία μας, εδώ είναι οι γραμμές θέματος του email που δημιουργούνται. Μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές κατηγορίες λέξεων-κλειδιών και να δημιουργήσετε όσες θεματικές γραμμές θέλετε.

Απάντηση.io

Το Reply.io είναι μια πλατφόρμα ενεργοποίησης πωλήσεων που αυτοματοποιεί την εργασία εύρεσης διευθύνσεων email, ενσωμάτωσης με πλατφόρμες CRM και δημιουργίας αναφορών αναλυτικών στοιχείων για επιχειρήσεις.

Σας βοηθά με τη δέσμευσή σας μέσω email εισερχόμενων και εξερχόμενων πωλήσεων, αυτοματοποιεί την ανάπτυξη δυνητικών πελατών και παρακολουθεί τις αναφορές απόδοσης πωλήσεων.

Το Reply.io προσφέρει μια δωρεάν γεννήτρια γραμμής θέματος email παρόμοια με τη γεννήτρια ActiveCampaign. Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο κατηγορίας από τις τέσσερις διαφορετικές επιλογές που παρέχονται και να εισαγάγετε τη λέξη-κλειδί που προτιμάτε.

Ένα πρόσθετο είναι η εξατομικευμένη κατηγορία που σας επιτρέπει να καθορίσετε το όνομα, τα στοιχεία της εταιρείας και το όνομα της εταιρείας σας. Σας βοηθά να παρέχετε μια εξατομικευμένη πινελιά στον υποψήφιο πελάτη σας.

Keap.com

Το Keap, πρώην InfusionSoft, είναι ένα λογισμικό αυτοματισμού CRM που σας βοηθά να συλλέγετε δυνητικούς πελάτες, να τους καλλιεργείτε και να κλείνετε τις πωλήσεις. Προσφέρει προκατασκευασμένα πρότυπα για μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σελίδες προορισμού και εκπομπές ενημερωτικών δελτίων.

Η Keap διαθέτει μια δωρεάν και εύχρηστη συσκευή δημιουργίας γραμμής θέματος email που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπό της.

Σε αντίθεση με άλλες γεννήτριες όπου επιλέγετε μια κατηγορία, το Keap παρέχει επιλογές για την επιλογή του τύπου μηνύματος. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε έναν τύπο email από την παρακάτω λίστα:

  • Ενημερωτικό δελτίο,
  • Νέα μίσθωση,
  • Ακολουθω,
  • προωθητικό email,
  • Πόροι,
  • Εγγραφή.

Αφού επιλέξετε τον τύπο email, ήρθε η ώρα να εισαγάγετε το κοινό-στόχο σας, να ορίσετε τη λέξη-κλειδί σας και το τελικό αποτέλεσμα που πρέπει να επιτύχετε αφού διαβάσετε το email σας.

Με βάση τα στοιχεία σας, λαμβάνετε διάφορες γραμμές θέματος email που μπορείτε να αντιγράψετε στις καμπάνιες σας.

Encharge.io

Το Encharge.io είναι ένα εργαλείο αυτοματισμού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας βοηθά να τμηματοποιείτε τις λίστες email με βάση τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών στον ιστότοπό σας. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια σειρά από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να καλλιεργήσετε δυνητικούς πελάτες, ενσωματωμένους πελάτες και να αυτοματοποιήσετε τις εργασίες πωλήσεών σας.

Βασισμένο σε φυσική γλώσσα επεξεργασίας, το encharge.io προσφέρει μια δωρεάν δημιουργία γραμμής θέματος email. Λαμβάνει 3 τύπους εισόδου: το θέμα του email, το όνομα της εταιρείας σας και τον τόνο του email σας.

Το πεδίο εισαγωγής τόνου email έχει πολλές επιλογές, όπως φιλικές, επαγγελματικές, επίσημες, αστείες, επείγουσες και άλλα. Ως απόκριση στις εισαγωγές σας και στο θέμα του email, λαμβάνετε πολλές γραμμές θέματος email για τις καμπάνιες email σας.

  Στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου eBook: Μια εισαγωγή

Το SalesBlink είναι ένα εργαλείο δημιουργίας δυνητικών πελατών B2B που σας βοηθά να βρείτε το υποψήφιο email, να στείλετε κρύα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να πραγματοποιείτε κλήσεις και να παρακολουθείτε τις μετατροπές δυνητικών πελατών σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Μπορείτε να ενσωματώσετε το SalesBlink με το LinkedIn και τα συστήματα CRM πελατών για να συνδεθείτε με πιθανούς πελάτες και να στείλετε έτοιμα αλλά προσαρμόσιμα μηνύματα για να λάβετε δυνητικούς πελάτες.

Με το SalesBlink Free κρύο πρόγραμμα δημιουργίας γραμμής θέματος email, μπορείτε εύκολα να γράψετε γραμμές θέματος email που σας βοηθούν να λαμβάνετε πιο ανοιχτές τιμές. Ένα από τα καλύτερα πράγματα είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις γραμμές θέματος απευθείας στα κρύα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SalesBlink και να αποφύγετε το βήμα αντιγραφής-επικόλλησης.

StoryLab.ai

Το Storylab.io είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο δημιουργίας περιεχομένου που σας βοηθά να γράφετε ελκυστικές ιστορίες με ένα έτοιμο αντίγραφο για τις ανάγκες μάρκετινγκ σας.

Το πρόγραμμα δημιουργίας γραμμών θέματος email του Storylab χρησιμοποιεί φυσική γλώσσα επεξεργασίας (NLP) και τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει ελκυστικές γραμμές θέματος που σας βοηθούν να έχετε πιο ανοιχτές τιμές.

Η πλατφόρμα είναι σχετικά εύκολη στη χρήση και πρέπει να καθορίσετε τον τύπο του αντιγράφου, το θέμα που προτιμάτε και την περιγραφή του και να εισαγάγετε μερικές λέξεις-κλειδιά για να δημιουργήσετε το αντίγραφό σας.

Όχι μόνο οι γραμμές θέματος του email, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα πλήρες αντίγραφο email για να ταιριάξετε τις προσπάθειες μάρκετινγκ με τα εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου του Storylab.

Συχνές ερωτήσεις

Η εξατομίκευση θα προσθέσει αξία στη γραμμή θέματος;

Η εξατομίκευση στις γραμμές θέματος προσθέτει αξία στους παραλήπτες των email σας. Υποδηλώνει ότι γράφετε ένα αποκλειστικό email στον παραλήπτη και όχι ένα email μάρκετινγκ που θα σταλεί σε εκατοντάδες συνδρομητές email.
Για να εξατομικεύσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε emoji, σύμβολα και ψευδώνυμα παραληπτών στις γραμμές θέματος.

Είναι οι δημιουργοί θεμάτων email ιδανικές για ενημερωτικά δελτία;

Ναι, οι δημιουργοί θεμάτων email μπορούν να βοηθήσουν με ιδέες για τη δημιουργία συναρπαστικών γραμμών θέματος email για ενημερωτικά δελτία. Ωστόσο, μπορείτε να τα τροποποιήσετε ώστε να ταιριάζουν με τον τόνο για να εξατομικεύσετε τους συνδρομητές email σας.

συμπέρασμα

Η δημιουργία νέων θεμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθημερινά μπορεί να είναι δύσκολη. Και επομένως, αυτά τα εργαλεία δημιουργίας γραμμής θέματος email μπορούν να σας βοηθήσουν με νέες ιδέες για να δοκιμάσετε στις προσπάθειες μάρκετινγκ.

Αυτά τα εργαλεία σίγουρα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πιο ελκυστικές θεματικές γραμμές που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το ποσοστό ανοιχτών και τις μετατροπές σας.

Επιπλέον, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα εργαλεία για να βρείτε άμεσα email.