8 εργαλεία για να συνδυάσετε εύκολα βίντεο στο iPhone

Τα social media άλλαξαν τα πάντα στη ζωή των ανθρώπων. Το να κάνετε κλικ σε φωτογραφίες και βίντεο και να τα δημοσιεύσετε στα social media έγινε κάτι περισσότερο από χόμπι.

Όταν χτύπησε η πανδημία, όλα έγιναν διαδικτυακά. Αυτό είναι όπου πολλοί άνθρωποι άρχισαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για να κερδίσουν την προσοχή και ακόμη και να δημιουργήσουν μια προσωπική επωνυμία. Κάποιοι μάλιστα πέτυχαν με διαφορετικές ιδέες.

Δεν έχουν όλοι κάμερα για να κάνουν κλικ σε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας. Όμως, τα smartphone σίγουρα άλλαξαν το παιχνίδι για τους ανθρώπους. Εάν είστε χρήστης iPhone, σίγουρα θα είστε περήφανοι για την ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεο που μπορείτε να κάνετε κλικ.

Τα iPhone χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους για διάφορους σκοπούς όσον αφορά τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση. Αρκετοί άνθρωποι χρησιμοποιούν iPhone για να πυροβολούν σεμινάρια ή ακόμα και να φτιάχνουν τροχούς στο σπίτι. Ακόμη και ορισμένες μικρές επιχειρήσεις προτιμούν τη φωτογραφία προϊόντων με iPhone, καθώς μπορούν να εξοικονομήσουν πολλούς από τους πόρους τους μέσω αυτής της λήψης.

Έτσι, μπορεί κανείς να πει ότι το iPhone είναι σίγουρα μια αξιόλογη επιλογή για υψηλής ποιότητας φωτογραφία και βιντεοσκόπηση, εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ή να διαχειριστείτε μια επαγγελματική λήψη φωτογραφικής μηχανής.

Αν σας αρέσει να τραβάτε βίντεο υψηλής ποιότητας στο iPhone σας και προσπαθείτε να αναζητήσετε τρόπους να τα συνδυάσετε, τότε εδώ πρέπει να είστε. Εδώ, θα συζητήσουμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία για να συνδυάσετε εύκολα βίντεο σε iPhone.

Τώρα, ας μεταβούμε απευθείας στη λίστα των εργαλείων.

iMovie

iMovie είναι η εσωτερική εφαρμογή της Apple. Σας επιτρέπει να συγχωνεύετε πολλά κλιπ στο iPhone αρκετά εύκολα. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε διασκεδαστικά και απλά βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά μέσω αυτής της εφαρμογής.

Το iMovie σάς επιτρέπει να αλλάξετε εντελώς την εμφάνιση του βίντεο μέσω διαφορετικών φίλτρων. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε διαφορετικές μεταβάσεις ενώ συγχωνεύετε διαφορετικά κλιπ σε ένα. Το καλύτερο πράγμα για το iMovie είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ακόμα κι αν δεν ξέρετε να χρησιμοποιείτε κάποια λειτουργία. Μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο Ερώτηση και θα εμφανιστεί μια μικρή σημείωση που εμφανίζει τη χρήση της συγκεκριμένης δυνατότητας.

  Πώς να συμμετάσχετε στην εκδήλωση για την Ημέρα της Φύσης «Animal Crossing: New Horizons».

Το iMovie δεν είναι πραγματικά γεμάτο με προηγμένες λειτουργίες, αλλά σίγουρα μπορείτε να βρείτε μερικές χρήσιμες λειτουργίες σε αυτήν την εφαρμογή. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε ένα τρέιλερ ταινίας σε στυλ Χόλιγουντ με τη βοήθεια διαφορετικών έτοιμων προτύπων.

FilmoraGo

FilmoraGo σας παρέχει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για να απλοποιήσετε τα πράγματα για εσάς όταν πρόκειται για επεξεργασία βίντεο. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε πολλά, όπως περικοπή, διαχωρισμό, προσθήκη μεταβάσεων και πολλά άλλα στα βίντεό σας.

Το FilmoraGo έρχεται με μερικά τέλεια εφέ για κάθε σενάριο. Μπορείτε να προσθέσετε λίγη διασκέδαση στα βίντεό σας μέσω αυτοκόλλητων ή ακόμα και να προσθέσετε κείμενα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για να επισημάνετε κάτι. Δεν υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τη χρήση μουσικής στο FilmoraGo. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κυριολεκτικά οποιαδήποτε μουσική της επιλογής σας από το iTunes, την προσωπική βιβλιοθήκη ή ακόμα και να ηχογραφήσετε κάτι εκεί.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τα βίντεό σας σε διαφορετικές λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης με ένα μόνο πάτημα μετά την επεξεργασία στο FilmoraGo. Έτσι, μπορείτε να απελευθερώσετε εντελώς τη δημιουργική σας πλευρά και να επεξεργαστείτε μερικά ωραία βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το FilmoraGo.

Συγχώνευση βίντεο

Συγχώνευση βίντεο έρχεται με μια απλή και εύχρηστη διεπαφή που σας επιτρέπει να συνδυάσετε όλα τα κλιπ σας και να δημιουργήσετε 1 όμορφο βίντεο. Η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να συνδυάσετε πολλά κλιπ και να προσθέσετε κείμενο, λεζάντες, φίλτρα και πολλά άλλα σε κάθε βίντεο.

Χρειάζεται μόνο να εισαγάγετε τα βίντεο κλιπ και να χρησιμοποιήσετε το απλό πρόγραμμα επεξεργασίας συγχώνευσης βίντεο για να τα συνδυάσετε όλα. Μπορείτε είτε να αποθηκεύσετε το συνδυασμένο βίντεο στην εφαρμογή Φωτογραφίες είτε ακόμη και να το μοιραστείτε απευθείας στις λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την ίδια την εφαρμογή.

Αν ψάχνετε για κάτι απλό στη χρήση και κατανόηση, τότε το Video Merger είναι σίγουρα η σωστή επιλογή για εσάς.

Video Mixer

Video Mixer είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδυάζετε βίντεο αρκετά εύκολα. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα σε εφαρμογές για τη συγχώνευση βίντεο, επειδή αυτή η εφαρμογή μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά δωρεάν.

Η όλη διαδικασία είναι επίσης αρκετά απλή. Χρειάζεται μόνο να επιλέξετε αρχικά τα βίντεο από τη συλλογή σας με την αρχική ανάλυση. Αργότερα, μπορείτε να προσθέσετε φίλτρα, να επικαλύψετε σχήματα και να προσθέσετε μουσική υπόκρουση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τέλος, δεν έχετε παρά να πατήσετε το κουμπί “Συγχώνευση” και όλα θα γίνουν.

  Πώς να προστατέψετε τον ιστότοπο WordPress σας με το iThemes Security Pro

Τώρα, μπορείτε να μοιραστείτε το συνδυασμένο βίντεό σας με ένα μόνο κλικ σε διαφορετικές πλατφόρμες. Το Video Mixer σάς επιτρέπει επίσης να εργάζεστε σε πολλά έργα ταυτόχρονα καθώς αποθηκεύεται η πρόοδος και μπορείτε να συνεχίσετε ανά πάσα στιγμή.

Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Rush είναι η τέλεια εφαρμογή για τη δημιουργία και την κοινή χρήση βίντεο που φαίνονται και επαγγελματικά. Η εφαρμογή παρέχει απεριόριστες εξαγωγές δωρεάν. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση είτε να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση pro για πρόσβαση σε λειτουργίες premium, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων κινούμενων τίτλων, γραφικών, επικαλύψεων, ηχητικών εφέ και άλλων.

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με την εφαρμογή είναι η ενσωματωμένη λειτουργία λήψης βίντεο υψηλής ποιότητας. Έτσι, μπορείτε να τραβήξετε τα βίντεο από την ίδια την εφαρμογή και να ξεκινήσετε αμέσως την επεξεργασία. Οι λειτουργίες μεταφοράς και απόθεσης διευκολύνουν την επεξεργασία των βίντεο με τον τρόπο που σας αρέσει. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες soundtrack και γραφικά χωρίς δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας για να προσθέσετε μπαχαρικά στα βίντεό σας.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να δημιουργήσει εντυπωσιακά εφέ, όπως split-view και picture-in-picture. Το Adobe Premiere Rush σάς επιτρέπει να αλλάξετε άμεσα το μέγεθος όλων των βίντεό σας σε διαφορετικές αναλογίες διαστάσεων για να τα μοιραστείτε σε διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, το TikTok, το Facebook κ.λπ.

Έτσι, μπορείτε να περιμένετε μια εμπειρία πλούσια σε χαρακτηριστικά Adobe Premiere Rush και λάβετε επεξεργασία βίντεο υψηλής ποιότητας με αυτό.

Filmmaker Pro

Filmmaker Pro είναι ένα άλλο εργαλείο συνδυασμού και επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε απεριόριστα έργα ταυτόχρονα. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης βίντεο 4K για επεξεργασία. Ακόμα κι αν είστε νέοι στην επεξεργασία βίντεο, θα το βρείτε πολύ εύκολο στο Filmmaker Pro λόγω του χρωματικά κωδικοποιημένου χρονοδιαγράμματος. Θα σας βοηθήσει στη διάκριση μεταξύ των περιουσιακών στοιχείων πολύ εύκολα.

Θα λάβετε 39 επαγγελματικές επιλογές μετάβασης, 96 προσαρμοσμένα κομμάτια ήχου, 79 κλασικές γραμματοσειρές για επικαλύψεις κειμένου και 220 υπέροχες ετικέτες και εικονογραφήσεις. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε πολλές επιλογές για κάθε μεμονωμένη δυνατότητα επεξεργασίας σε αυτήν την εφαρμογή.

Εάν χρησιμοποιείτε την ίδια εφαρμογή σε iPad με Apple Pencil, θα δείτε ότι η επεξεργασία γίνεται πολύ πιο απλή.

  Πού βρίσκεται ο Πίνακας Ελέγχου σε Mac;

InShot

InShot είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και φωτογραφιών HD. Ανεξάρτητα από τον τύπο επεξεργασίας που αναζητάτε, μπορείτε να τα κάνετε όλα με το InShot. Ένα εξαιρετικό πράγμα για το InShot είναι ότι δεν υπάρχουν υδατογραφήματα όταν αποθηκεύετε το τελικό επεξεργασμένο βίντεο.

Το InShot διαθέτει πολλές επαγγελματικές δυνατότητες για να προσθέσετε μεταβάσεις, μουσική, emoji, φίλτρα, καθώς και μουσική στα βίντεό σας. Μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα βίντεο κλιπ και να δημιουργήσετε ένα φανταστικό βίντεο προσθέτοντας μεταβάσεις και φίλτρα σε αυτά.

Το InShot υποστηρίζει αποθήκευση βίντεο σε 4K στα 60 fps. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ανάλυση βίντεο για όλα τα συνδυασμένα και επεξεργασμένα βίντεό σας από αυτήν την εφαρμογή. Η κοινή χρήση σε διαφορετικές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα απλό πάτημα στο InShot. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στις premium λειτουργίες της εφαρμογής αγοράζοντας την επαγγελματική έκδοση. Αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην επεξεργασία βίντεο.

Kinemaster

Αν ψάχνετε για μια επαγγελματική εφαρμογή σύνδεσης βίντεο στο iPhone σας, τότε δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτό Kinemaster. Λοιπόν, πρέπει να έχετε κάποιες γνώσεις για τη χρήση αυτής της εφαρμογής, επειδή μπορεί να τη βρείτε λίγο μπερδεμένη ενώ την κοιτάζετε για πρώτη φορά.

Μπορείτε να περιμένετε λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο τύπου επιτραπέζιου υπολογιστή με το Kinemaster. Κάθε δυνατότητα επεξεργασίας που έρχεται στο μυαλό σας είναι διαθέσιμη στο Kinemaster για να σας βοηθήσει να συνδυάσετε μικρά βίντεο κλιπ και να δημιουργήσετε μερικά εξαιρετικά βίντεο. Το Kinemaster σάς επιτρέπει να εξάγετε αρχεία βίντεο έως 39,8 GB δωρεάν.

Το καλύτερο πράγμα για το Kinemaster είναι ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε όλα τα βίντεό σας σε οριζόντια λειτουργία. Έτσι, θα έχετε περισσότερο χώρο για να δείτε τα αποτελέσματα. Μοιάζει περισσότερο με έναν επαγγελματία κατασκευαστή ταινιών που μπορεί να κάνει κάθε εργασία επεξεργασίας βίντεο πιο απλή και εύκολη για εσάς. Θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μάθετε τις λειτουργίες καθώς δεν είναι εύκολο για αρχάριους.

συμπέρασμα

Η τεχνολογία έχει κάνει αρκετά εύκολο τον συνδυασμό καθώς και την επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο εν κινήσει. Όταν οι άνθρωποι έχουν ένα iPhone, μπαίνουν πολύ στον πειρασμό για τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση. Αν είστε κι εσείς ένας από αυτούς, θα βρείτε χρήσιμο τα προαναφερθέντα εργαλεία συνδυασμού βίντεο.