8 δωρεάν εφαρμογές και εργαλεία εσωτερικής διακόσμησης με τεχνητή νοημοσύνη

Δεν υπάρχει έλλειψη δωρεάν εφαρμογών εσωτερικής διακόσμησης. Ωστόσο, όταν πρόκειται για δωρεάν εφαρμογές εσωτερικού σχεδιασμού με τεχνητή νοημοσύνη, οι επιλογές σας είναι πιο περιορισμένες. Ακολουθεί μια επιμελημένη λίστα με τις κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές και εργαλεία εσωτερικής διακόσμησης που υποστηρίζονται από AI που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τα έργα εσωτερικής διακόσμησης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το Homestyler είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή εσωτερικού σχεδιασμού με δυνατότητες AI και AR. Η εφαρμογή προσφέρει πρότυπα στα οποία μπορείτε να χτίσετε για να σχεδιάσετε τον χώρο σας και η λειτουργία AI Designer σάς επιτρέπει να ανεβάσετε εικόνες ή σκίτσα του χώρου σας για να δημιουργήσει επανασχεδιασμένες ιδέες.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία στυλ σχεδίασης, όπως Japandi, Scandinavian, Bohemian, Industrial, Glam, Contemporary κ.λπ. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης στυλ σχεδίασης που βασίζονται σε διακοπές, όπως η Ημέρα των Ευχαριστιών, τα Χριστούγεννα και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η εφαρμογή Homestyler διαθέτει μια λειτουργία Design Challenge όπου μπορείτε να προβάλλετε τα σχέδιά σας στην κοινότητα των χρηστών της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Homestyler για να δημιουργήσετε εναλλακτικά σχέδια για τον χώρο σας χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθήσετε μάθημα εσωτερικής διακόσμησης.

Το Homestyler έχει ένα περιορισμένο δωρεάν πρόγραμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και επίσης δίνει επιπλέον πιστώσεις για την πρόσκληση φίλων στην εφαρμογή. Ωστόσο, απαιτεί αναβάθμιση για να αποκτήσετε πλήρη και απεριόριστη πρόσβαση στις δυνατότητές του. Η συνδρομή Premium ξεκινά από 9,99 $/μήνα (3,99 $ για τον πρώτο μήνα).

Λήψη: Homestyler για iOS | Android (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Το Remodel AI είναι μια απλή αλλά ισχυρή εφαρμογή για τον προγραμματισμό δωματίου. Τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής χωρίζονται σε δύο κατηγορίες σχεδίασης: εσωτερικό και εξωτερικό. Η κατηγορία εσωτερικού σχεδιασμού του περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως το Interior Remodel, Interior Editor, New Flooring, Object Reskin και Paint Explorer, όλα με τεχνητή νοημοσύνη.

Για να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις δυνατότητες του, κάντε κλικ σε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, μεταφορτώστε ή τραβήξτε μια φωτογραφία του χώρου σας και βάλτε το να δημιουργήσει αποτελέσματα με βάση την εικόνα που έχετε ανεβάσει. Το Remodel AI έχει επίσης πολλά στυλ σχεδίασης για να διαλέξετε, καθώς και την επιλογή να ανεβάσετε μια εικόνα στυλ.

  6 Καλύτερο API αποστολής για την επιχείρησή σας για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων

Λαμβάνετε οκτώ δωρεάν υδατογραφημένες γενιές κατά την εγγραφή σας. Η αναβάθμιση στο πρόγραμμα Pro κοστίζει 5,99 $/μήνα για απεριόριστες γενιές.

Λήψη: Αναδιαμόρφωση AI για iOS | Android (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Εάν ένα εργαλείο εσωτερικού σχεδιασμού τεχνητής νοημοσύνης που βασίζεται στον ιστό μοιάζει με κάτι που θα θέλατε να δοκιμάσετε, δώστε μια ευκαιρία στο REimagineHome. Το REimagineHome είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο εσωτερικής διακόσμησης με πολλά χαρακτηριστικά που υποστηρίζονται από AI που μπορούν να βοηθήσουν τα έργα εσωτερικού σχεδιασμού σας.

Προσφέρει εικονική τοποθέτηση, αποσυμφόρηση χώρου, εικονική ανακαίνιση και χαρακτηριστικά σχεδιαστών κουζίνας και μπάνιου που τροφοδοτούνται από AI. Υπάρχουν επίσης πρόσθετα χαρακτηριστικά για εξωτερικό σχεδιασμό επίσης.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το REimagineHome χρησιμοποιώντας τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών (δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα). Η δοκιμή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έως και 30 renders δωρεάν. Μετά από αυτό, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα επί πληρωμή πακέτα του, τα οποία ξεκινούν από 49 $/μήνα για 300 γενιές.

Το AI Room Planner είναι ένα απλό (μινιμαλιστικό, αν θέλετε) εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης εσωτερικού σχεδιασμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανανεώσετε τον χώρο σας. Το εργαλείο εσωτερικής διακόσμησης AI δημιουργεί νέα σχέδια σχεδίασης που διατηρούν το χρωματικό θέμα του χώρου σας.

Αν ψάχνετε για γρήγορες ιδέες για τη βελτίωση της εσωτερικής διακόσμησης του δωματίου σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε πολλές ιδέες σχεδίασης για το χώρο σας δωρεάν. Το AI Room Planner είναι δωρεάν και επιτρέπει απεριόριστες γενιές, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε όσες renders θέλετε μέχρι να βρείτε αυτό που σας αρέσει.

  10 Regex Cheat Sheets για σελιδοδείκτη για προγραμματιστές και Sysadmin

Το Visualize AI είναι ένα εργαλείο σχεδιασμού με τεχνητή νοημοσύνη για σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές προϊόντων. Υποστηρίζει τη δημιουργία σχεδιαγραμμάτων από σκίτσα, κατόψεις, όψεις και φωτογραφίες και δεν υδατογραφεί τις γενιές — ακόμη και στη δωρεάν κάτοψη!

Η αναδιαμόρφωση ενός χώρου δεν απαιτεί πάντα μια γενική επισκευή, μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές μόνο ιδέες για το πώς να τον βελτιώσετε. Εκεί μπαίνει το εργαλείο Ask AI του Visualize AI. Το εργαλείο σάς επιτρέπει να ανεβάσετε εικόνες του χώρου σας και να λάβετε προσαρμοσμένες ιδέες βελτίωσης.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Visualize AI με τις τρεις δωρεάν πιστώσεις που δίνει κατά την εγγραφή σας. Προσφέρει επίσης ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα 5 $ που σας δίνει 60 μονάδες για ένα μήνα. Ωστόσο, το τυπικό μηνιαίο του πρόγραμμα ξεκινά από 19 $/μήνα.

Το SofaBrain προσφέρει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που λείπουν από πολλά εργαλεία εσωτερικού σχεδιασμού AI. Το Advanced Editor του σάς επιτρέπει να προσθέσετε προσαρμοσμένες βελτιώσεις σε συγκεκριμένα μέρη του χώρου σας και μπορείτε να ζωγραφίσετε πάνω από ένα χώρο και να ζητήσετε από το AI να προσθέσει ένα έπιπλο, ένα παράθυρο, ένα φυτό ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Η λειτουργία Style Mix σάς επιτρέπει να επαναπροσδιορίσετε το χώρο σας ανεβάζοντας μια εικόνα του τρέχοντος εσωτερικού σας και εικόνες του προτιμώμενου στυλ εσωτερικού σχεδιασμού σας. Αναμιγνύει τα στυλ και δημιουργεί renders με βάση αυτά.

Μπορείτε επίσης να πάρετε ιδέες για τη βελτίωση του τρέχοντος χώρου σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Roast My Room του SofaBrain. Μπορείτε να λάβετε συγκεκριμένες συμβουλές βελτίωσης χώρου για το δωμάτιό σας από τέσσερις χαρακτήρες κριτικής τεχνητής νοημοσύνης: αριστοκρατικό εσωτερικό, μοντέρνο κομψό, μεσίτη και φυσιοδίφης.

Το δωρεάν πρόγραμμα είναι περιορισμένο και δεν υποστηρίζει τη λήψη δημιουργημένων αποδόσεων. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο βασικό πρόγραμμα για 18 $/μήνα (περιορίζεται σε 50 σχέδια) ή στο τυπικό πρόγραμμα για 29 $/μήνα για πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες.

  Οι καλύτεροι έξυπνοι συναγερμοί καπνού

Είναι αξιοσημείωτη η δυνατότητα δημιουργίας ντιζάιν renders με βάση την εμφάνιση και τις διαστάσεις του χώρου σας. Ωστόσο, δεν βλάπτει να έχετε επιπλέον δυνατότητες και αυτό προσφέρει το Room AI.

Το Room AI όχι μόνο υποστηρίζει τη μεταφόρτωση εικόνων αναφοράς του χώρου σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε τις προτιμώμενες παλέτες χρωμάτων εξόδου, να επιλέξετε υλικά που θέλετε να δείτε (ύφασμα, ξύλο, μέταλλο κ.λπ.) και να προσθέσετε αρνητικά μηνύματα για αντικείμενα που θέλουν να αποκλείσουν.

Μπορείτε επίσης να συνοδεύσετε την εικόνα που ανεβάσατε με ένα μήνυμα κειμένου εάν υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες που θέλετε να ακολουθήσει η τεχνητή νοημοσύνη.

Οι νέοι χρήστες λαμβάνουν 10 δωρεάν γενιές κατά την εγγραφή τους. Μόλις εξαντληθεί, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε οποιοδήποτε από τα επί πληρωμή του προγράμματα (τα οποία ξεκινούν από 29 $/μήνα) για να συνεχίσετε.

Το RoomGPT σάς επιτρέπει να ανεβάσετε εικόνες της τρέχουσας εσωτερικής σας διακόσμησης και στη συνέχεια δημιουργεί εναλλακτικά σχέδια σχεδίασης για τον χώρο σας. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα διαθέσιμα θέματα δωματίων για να καθοδηγήσετε τη δημιουργία παραγωγής του, συμπεριλαμβανομένων των Μοντέρνα, Vintage, Industrial και Παράκτια

Η έξοδος από το RoomGPT είναι τόσο γυαλισμένη που μπορεί να χρειαστείτε έναν ανιχνευτή εικόνας AI για να το ξεχωρίσετε από το πρωτότυπο. Το RoomGPT προσφέρει τρεις δωρεάν γενιές, μετά τις οποίες θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το εργαλείο. Τα πληρωμένα σχέδιά του ξεκινούν από 9 $ για 30 renders σχεδίασης.

Τα εργαλεία εσωτερικής διακόσμησης με τεχνητή νοημοσύνη διευκολύνουν την οπτικοποίηση του χώρου σας με μια αλλαγή επίπλων και μερικά άλλα αξεσουάρ. Απλώς ανεβάστε μια εικόνα του χώρου σας σε οποιοδήποτε από αυτά τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και αφήστε το να δημιουργήσει πολλαπλές επαναλήψεις για το πώς μπορεί να φαίνεται ο χώρος σας. Το καλύτερο κομμάτι? Είναι όλοι ελεύθεροι να δοκιμάσουν.