8 διαδικτυακές πηγές για να βρείτε και να ξεκινήσετε μια πρόκληση ευτυχίας

Η ευτυχία είναι το κλειδί για να ζεις μια γεμάτη ζωή. Ωστόσο, τα αρνητικά συναισθήματα μπορεί μερικές φορές να καταναλώνουν τους ανθρώπους, καθιστώντας δύσκολη την εστίαση στην ευτυχία.

Χρειάζεσαι λίγη ευτυχία στη ζωή σου; Αν ναι, μια πρόκληση ευτυχίας μπορεί να είναι το πράγμα που χρειάζεστε για να σας φέρει λίγη απόλαυση, χαρά και θετικές δονήσεις! Δοκιμάστε ένα ή όσα θέλετε, αυτές οι διαδικτυακές προκλήσεις και μαθήματα ευτυχίας μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνετε πιο ευτυχισμένος άνθρωπος μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

1. Κάπως Απλό

Κάπως Simple’s 30-Day Happiness Challenge μπορεί να είναι ένας ολόκληρος μήνας, αλλά είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βρείτε την ευτυχία κάνοντας απλώς κάτι μικρό. Η πρόκληση συνίσταται στο να εκτελείτε μια δραστηριότητα ή εργασία για να σας κάνει χαρούμενους κάθε μέρα για 30 ημέρες.

Μερικές από τις καθημερινές πράξεις περιλαμβάνουν το να κάνετε μια τυχαία πράξη καλοσύνης, να μαγειρέψετε το αγαπημένο σας γεύμα και να κάνετε μια λιχουδιά για έναν φίλο. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να ξεκινήσετε είναι να προσθέσετε το όνομα και τη διεύθυνση email σας και θα λάβετε το ημερολόγιο ευτυχίας για λήψη και εκτύπωση.

Εκτός από την Πρόκληση Ευτυχίας 30 Ημερών, υπάρχει πλήθος άλλου ενδιαφέροντος περιεχομένου στο Somewhat Simple για να σας κάνει χαρούμενους, όπως συμβουλές καθαρισμού, υγιεινές συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι και διασκεδαστικά οικογενειακά έργα.

2. Αγάπη+Γάμος

Χρειάζεται λίγη έως καθόλου δουλειά για να λάβεις μέρος Love+Marriage’s 30-day Happiness Challenge. Κατεβάστε και εκτυπώστε το ημερολόγιο και, στη συνέχεια, βάλτε το στο ψυγείο σας ή τοποθετήστε το στο γραφείο σας για μια ώθηση ευτυχίας ενώ εργάζεστε από το σπίτι. Καθώς ολοκληρώνετε τις καθημερινές εργασίες, μπορείτε να τις σημειώσετε στο ημερολόγιο.

  12 καλύτερα πρότυπα αγωγών πωλήσεων για να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία πωλήσεών σας

Επιπλέον, το Love+Marriage συνιστά να κάνετε ημερολόγιο ευγνωμοσύνης και θετικά μάντρα μαζί με τις καθημερινές σας δραστηριότητες ευτυχίας. Ακριβώς όπως ο Κάπως Απλός ιστότοπος, το Love+Marriage προσφέρει πολύ περισσότερο περιεχόμενο μαζί με την Πρόκληση Ευτυχίας 30 ημερών.

Μερικά περιλαμβάνουν νόστιμες συνταγές και συμβουλές για γονείς, καθώς και άλλες προκλήσεις όπως α Πρόκληση αποταμίευσης Χριστουγέννων και ένα Πρόκληση εξοικονόμησης διακοπών 6 μηνών.

3. Happiness.com

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια πρόκληση ευτυχίας αλλά δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να δεσμευτείτε για ολόκληρες 30 ημέρες, ίσως μια πρόκληση ευτυχίας 21 ημερών να σας ταιριάζει καλύτερα. Διδάσκεται από τους Joeel και Natalie Rivera, Happiness.com προσφέρει α Πρόκληση ευτυχίας 21 ημερών αυτό είναι περισσότερο μια πορεία παρά μια πρόκληση.

Χωρισμένη σε πέντε βασικές ενότητες που καλύπτουν θέματα όπως η αγάπη για τον εαυτό, το γέλιο και η συγχώρεση, αυτή η πρόκληση είναι απλή, κατανοητή και δεν διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά την ημέρα. Συνολικά, το καλύτερο μέρος αυτής της πρόκλησης ευτυχίας είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν.

4. Δράση για την ευτυχία

Σύντομη και γλυκιά είναι ακριβώς πώς να περιγράψει το Online προπονητικό πρόγραμμα 10 Days of Happiness παρέχεται από τον ιστότοπο Action For Happiness. Το μάθημα ξεκινά με ένα εισαγωγικό βίντεο από τον προπονητή σας στην ψηφιακή ευτυχία, Abi.

Κάθε μέρα η Abi τρέχει πάνω από ένα από τα 10 κλειδιά που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο ευτυχισμένη. Η προσφορά, η άσκηση, τα συναισθήματα, το νόημα και η αποδοχή είναι πέντε παραδείγματα των 10 κλειδιών για πιο ευτυχισμένη ζωή. Από εκεί θα λάβετε μια νέα δραστηριότητα που σχετίζεται με αυτό το κλειδί και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε την απάντησή σας.

Θέλετε να συμμετάσχετε δωρεάν στο πρόγραμμα 10 Days of Happiness; Απλώς προσθέστε τα προσωπικά σας στοιχεία, τη χώρα και τη διεύθυνση email σας και είστε έτοιμοι.

  8 καλύτερα εργαλεία υπολογισμού εύρους ζώνης

5. Πανεπιστήμιο Αμήν

Νιώθετε καταβεβλημένοι, αρνητικοί και χαμηλοί σε ενέργεια τον τελευταίο καιρό; Πρόκληση ευτυχίας 30 ημερών του Dr. Amen θα μπορούσε να είναι το μάθημα για εσάς. Το μάθημα μπορεί να ενισχύσει την ευτυχία σας σε 30 ημέρες χρησιμοποιώντας την καθοδήγηση από τον ψυχίατρο και γιατρό, Daniel Amen και τη σύζυγό του, Tana Amen, η οποία είναι νοσοκόμα νευροχειρουργικής ΜΕΘ.

Μερικά από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του μαθήματος είναι τα 7 μυστικά της ευτυχίας, τα εργαλεία για να καταπολεμήσετε την αρνητικότητα και τις στρατηγικές για την ενίσχυση των σχέσεων.

Η μόνη διαφορά μεταξύ της πορείας του Dr. Amen και των άλλων επιλογών είναι ότι αυτή δεν είναι δωρεάν. Η τιμή του είναι 49 $ και παρόλο που πρέπει να πληρώσετε, αξίζει τον κόπο αν θέλετε να επωφεληθείτε από την πάνω από 30 χρόνια εμπειρία του Dr. Amen.

6. Εξοχική κατοικία και στυλ

Για όσους θέλουν να διατηρήσουν την πρόκληση της ευτυχίας τους όσο πιο εύκολη και αβίαστη γίνεται, υπάρχει το Πρόκληση ευτυχίας 30 ημερών βρίσκεται στον ιστότοπο Cottage Living and Style. Η πρόκληση ευτυχίας είναι διαθέσιμη ως δωρεάν PDF για λήψη και εκτύπωση, και το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά βασικά πράγματα, όπως τα παπούτσια και τα ρούχα προπόνησης.

Οι εργασίες θα σας κάνουν να κάνετε πράξεις όπως να πάτε για μια βόλτα έξω, να πάρετε έναν υπνάκο και να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή διαλογισμού για να σας βοηθήσει να σταματήσετε για μια προσεκτική στιγμή. Αν θέλετε να αλλάξετε λίγο τα πράγματα, μπορείτε να ανταλλάξετε τις εργασίες μεταξύ των ημερών—αρκεί να ολοκληρώνετε μία πράξη κάθε μέρα.

7. Udemy

Η Udemy είναι γνωστή για την ύπαρξη μιας τεράστιας επιλογής διαδικτυακών μαθημάτων για να σας διδάξει σχεδόν τα πάντα. Υπάρχουν μαθήματα για να σας διδάξουν οτιδήποτε, από επιχειρηματικές δεξιότητες και παραγωγικότητα γραφείου μέχρι ψυχική υγεία και χορό, καθώς και διάφορα μαθήματα που επικεντρώνονται στην ευτυχία.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Lens σε iPhone ή iPad [2022]

Είναι μερικά από τα μαθήματα ευτυχίας που πρέπει να δοκιμάσετε Το πλήρες μάθημα της ευτυχίας και το Πιστοποίηση Happiness Life Coach. Το Complete Happiness Course διευθύνεται από τον TJ Walker και καλύπτει πτυχές όπως οι 7 σφαίρες της ευτυχίας της ζωής και ο καθορισμός στόχων.

Από την άλλη, το διαπιστευμένο μάθημα Happiness Life Coach Certification προέρχεται από τη Natalie και τον Joeel Rivera και περιλαμβάνει 40 διαλέξεις συνολικά. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να λάβετε μερικά καταπληκτικά δωρεάν μαθήματα από το Udemy.

8. Πιο χαρούμενος

Ευτυχέστερη πρόκληση 21 ημερών του Happier Το μάθημα αποτελείται από μία ενότητα την εβδομάδα με κάθε εβδομάδα να επικεντρώνεται σε κάτι διαφορετικό. Το μάθημα διδάσκεται από τη Nataly Kogan, η οποία είναι επιχειρηματίας, συγγραφέας, ειδικός στην ευτυχία και ιδρύτρια του Happier.

Η πρώτη εβδομάδα επικεντρώνεται στη συναισθηματική υγεία, η δεύτερη εβδομάδα στις σχέσεις και, τελευταία, η τρίτη εβδομάδα στην ευτυχία στην εργασία. Όπως πολλές από τις άλλες διαθέσιμες προκλήσεις ευτυχίας, αυτή είναι εντελώς δωρεάν αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Συνολικά, το μάθημα παρέχει 21 εκπαιδευτικά βίντεο και περιλήψεις PDF, τακτικές υπενθυμίσεις μέσω email, εμπνευσμένα αποσπάσματα και πρόσβαση σε όλη τη ζωή. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να βρείτε προγράμματα ηγεσίας και βιβλία όπως το The Awesome Human Project στον ιστότοπο του Happier.

Αυξήστε τα επίπεδα ευτυχίας σας σε λίγες μόνο μέρες

Η ευτυχία δεν είναι μόνο σημαντική γιατί σε κάνει να νιώθεις καλά στο μυαλό και το σώμα σου. Η ευτυχία είναι σημαντική γιατί μπορεί να αυξήσει την ικανοποίηση από τη ζωή σας, να επαναπροσδιορίσει τις αρνητικές σκέψεις και να ενισχύσει τις σχέσεις σας.

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε την ευτυχία στην καθημερινότητά σας, ίσως χρειαστείτε λίγη βοήθεια. Πώς, λοιπόν, φέρνεις την ευτυχία και τη θετικότητα σε λίγες μόνο μέρες; Φροντίστε να δοκιμάσετε αυτές τις διαδικτυακές πηγές για να βρείτε τις καλύτερες προκλήσεις, μαθήματα και προγράμματα ευτυχίας.