8 έξυπνα κουδούνια πόρτας για την ασφάλεια του σπιτιού σας

Ανεξάρτητα από το πόσο εκπληκτικά αισθανόμαστε στο σπίτι μας, είναι απαραίτητο να προσαρμοζόμαστε στην πιο πρόσφατη τεχνολογία ασφαλείας για να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από κάθε ενδεχόμενο.

Δεν μπορούμε ποτέ να μάθουμε τι έρχεται γιατί καλά, δεν είναι όλα στο χέρι μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας και τα έξυπνα κουδούνια είναι ένας από αυτούς. Τα έξυπνα κουδούνια πόρτας είναι απλά κουδούνια πόρτας που διαθέτουν πολύ περισσότερο έλεγχο και ευελιξία σε σύγκριση με τα παραδοσιακά.

Σας ειδοποιεί στο smartphone σας κάθε φορά που ένας επισκέπτης πατάει το κουδούνι ή ακόμα κι αν βρίσκεται γύρω του, οι αισθητήρες μπορούν να το εντοπίσουν. Σας επιτρέπει επίσης να λαμβάνετε μια ζωντανή προβολή βίντεο του επισκέπτη και να μιλήσετε μαζί του ένας προς έναν.

Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψω μερικά από τα καλύτερα έξυπνα κουδούνια για το σπίτι σας, αλλά πρώτα, επιτρέψτε μου να σας πω μερικά από τα πολλά οφέλη του.

Δείτε 👁️ ποιος είναι στην πόρτα χωρίς καν να την ανοίξει.

Ολόκληρο το μέτρο «ασφάλειας στο σπίτι» καταρρέει όταν πρέπει να ανοίξετε την πόρτα και να μιλήσετε προσωπικά με τους επισκέπτες. Σίγουρα δεν είναι η πιο ασφαλής μέθοδος.

Ευτυχώς, τα έξυπνα κουδούνια σάς επιτρέπουν να βλέπετε ποιος είναι στην πόρτα χωρίς καν να την ανοίξετε. Η ενδοεπικοινωνία 2 κατευθύνσεων σάς βοηθά να παρακολουθείτε ζωντανά βίντεο και ακόμη και να μιλάτε μαζί τους ένας προς έναν.

Δείτε επισκέπτες που ήρθαν στην πόρτα ενώ λείπατε.

Είναι αδύνατο να μένετε πάντα στο σπίτι και να βλέπετε επισκέπτες στην ενδοεπικοινωνία. Προς αυτή τη διάσωση, τα έξυπνα κουδούνια της πόρτας σας επιτρέπουν επίσης να παρακολουθείτε επισκέπτες που ήρθαν όταν δεν ήσασταν στο σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι ότι δεν συμβαίνει τίποτα ύποπτο όταν φεύγετε από το σπίτι.

Αποκτήστε καθαρή όραση ακόμα και τη νύχτα. 🌃

Με τη βοήθεια των τεχνολογιών νυχτερινής όρασης, τα περισσότερα έξυπνα κουδούνια πόρτας σάς βοηθούν να κοιτάτε σωστά ακόμα και τη νύχτα. Η συμπεριλαμβανόμενη κάμερα δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας και την ώρα του χρόνου. Λειτουργεί καλά όλη μέρα και όλες τις εποχές.

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα έξυπνα κουδούνια πόρτας για την ασφάλεια του σπιτιού σας. 🙂

  Διόρθωση Fire TV Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή αυτήν τη στιγμή

Κτύπησε το κουδούνι 3 Plus

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη λίστα εκτός από το Ring; Είναι μια από τις πιο γνωστές εταιρείες για την ασφάλεια του σπιτιού και το Video Doorbell 3 Plus είναι πιστό στη φήμη τους.

Είναι μια συσκευή που λειτουργεί με μπαταρία που διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως:

 • Ανίχνευση κίνησης
 • Ζώνη κοντά στην κίνηση
 • Τεχνολογία πριν το ρολό
 • Προεπισκόπηση βίντεο 4 δευτερολέπτων για κάθε κίνηση
 • Αμφίδρομη συζήτηση
 • Βίντεο HD 1080p

Διαθέτει συνδεσιμότητα διπλής ζώνης 2,4 GHz και 5 GHz, μαζί με νυχτερινή όραση, ώστε να μην ανησυχείτε ενώ κοιμάστε. Το Video Doorbell 3 Plus λειτουργεί επίσης με το Amazon Alexa, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγξετε πολλές πτυχές του με τις εντολές σας.

Είναι επίσης εξαιρετικά απλό να το ρυθμίσετε και συνοδεύεται από μια χρήσιμη εφαρμογή για λήψη ειδοποιήσεων, ζωντανή προβολή και για γενική ευκολότερη πρόσβαση στο έξυπνο κουδούνι της πόρτας σας.

Πριν από λίγο καιρό, έκανα μια κριτική για το Ring και τη σειρά προϊόντων τους, οπότε φροντίστε να το ελέγξετε και αυτό.

Nest Hello

Με βίντεο HD και καθαρή εικόνα ακόμα και τη νύχτα, της Google Nest Hello καθιστά εξαιρετικά βολικό να γνωρίζετε ποιος είναι στην πόρτα και μπορείτε να τους δείτε από την κορυφή μέχρι τα νύχια ή ακόμα και το δέμα στο έδαφος.

Λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο, οπότε ακόμα και όταν κοιμάστε, οι αισθητήρες συνεχίζουν να καταγράφουν τις δραστηριότητες που συμβαίνουν γύρω από την πόρτα. Μπορείτε είτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά είτε να δείτε ένα ιστορικό στιγμιότυπων 3 ωρών για να είστε πάντα πάνω από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Συνδέεται στο WiFi σας και σας επιτρέπει να μιλάτε με τους επισκέπτες σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν δεν μπορείτε να απαντήσετε, μπορείτε να ρυθμίσετε τις “γρήγορες απαντήσεις” για να απαντάτε στους επισκέπτες με προηχογραφημένα μηνύματα.

Κάθε βίντεο και δεδομένα που καταγράφει αυτό το έξυπνο κουδούνι αποθηκεύονται με ασφάλεια στη σύνδεσή τους, η οποία διαθέτει κρυπτογράφηση AES 128-bit.

Ως δευτερεύον χαρακτηριστικό, διαθέτει μια συνδρομητική υπηρεσία που ονομάζεται Nest Aware, η οποία σας ειδοποιεί και σας ειδοποιεί κάθε φορά που τα πακέτα σας παραδίδονται στην πόρτα σας χωρίς να χρειάζεται να την παρακολουθείτε ή να ελέγξετε την εφαρμογή Nest.

Το πιο ωραίο με αυτή την υπηρεσία είναι ότι σας ειδοποιεί επίσης εάν το δέμα παρέλαβε κάποιος από την πόρτα σας, είτε κατά λάθος είτε εσκεμμένα.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Nest Hello μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με άλλα προϊόντα της, όπως το Nest Hub.

  Πώς το Storytelling μπορεί να σας βοηθήσει να κλείσετε μια πώληση

Αύγουστος

Το Doorbell Cam Pro της August έχει ειδοποίηση κίνησης και συνεχή παρακολούθηση της πόρτας σας, ώστε να μπορείτε πάντα να γνωρίζετε ποιος είναι στην πόρτα χωρίς να την ανοίξετε.

Η βασική και δωρεάν συνδρομή εγγραφής βίντεο που συνοδεύει σάς επιτρέπει να προβάλλετε πλάνα των τελευταίων 24 ωρών, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο όταν ξυπνάτε το πρωί και θέλετε να δείτε ποιος ήρθε στην πόρτα ενώ κοιμόσασταν.

Διαθέτει βιντεοκάμερα HD, αμφίδρομο ήχο και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για να σας ειδοποιεί ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι. Η εγκατάσταση είναι επίσης αρκετά απλή και μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας. Λειτουργεί με την υπάρχουσα καλωδίωση για να αντικαταστήσει το παραδοσιακό κουδούνι της πόρτας σας.

RemoBell S

Λαμβάνετε προσαρμόσιμες ζώνες κίνησης, προηγμένη ανίχνευση κίνησης και βίντεο HD υψηλής ποιότητας με το RemoBell S. Είναι ένα έξυπνο κουδούνι βίντεο που συνοδεύεται από κάμερα γρήγορης απόκρισης, η οποία καταγράφει επίσης γραφικά σε πραγματικό χρόνο. Για να μην αναφέρουμε, μπορείτε επίσης να απολαύσετε αμφίδρομη ομιλία και υπέρυθρη νυχτερινή όραση για την καλύτερη δυνατή λήψη βίντεο.

Υπάρχει μια επιλογή για να ενεργοποιήσετε τις άμεσες ειδοποιήσεις απευθείας στο smartphone σας, επιτρέποντάς σας να αναλάβετε τον έλεγχο χωρίς να μετακινηθείτε ούτε μια ίντσα. Το RemoBell S μπορεί να ενσωματωθεί με την Alexa, το Google Assistant και το IFTTT.

Το εκπληκτικό είναι ότι μπορείτε να συνδέσετε έως και 5 διαφορετικούς χρήστες για να πάρετε τον έλεγχο αυτού του κουδουνιού. Αυτό σημαίνει ότι όταν είστε απασχολημένοι, άλλα μέλη μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τους επισκέπτες.

Ευφυ

Το Video Doorbell 2K της Eufy Security είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, διαθέτει απόκριση σε πραγματικό χρόνο και ανάλυση βίντεο 2K. Διαθέτει έναν έξυπνο αισθητήρα που σας ειδοποιεί μόνο όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται στην πόρτα. Μπορεί να ανιχνεύσει το σχήμα του σώματος και τα μοτίβα του προσώπου για να φιλτράρει τα αδέσποτα ζώα, ώστε να μην ενοχλείτε άσκοπα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο προσώπου του επισκέπτη απευθείας στο τηλέφωνό σας.

Το Eufy Security λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητο, γι’ αυτό όλα τα καταγεγραμμένα πλάνα σας αποθηκεύονται τοπικά με κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου. Και δεν είναι αυτό. Δίνει μεγάλη έμφαση στην ιδιωτικότητα, ακόμη και σε διαφορετικούς τομείς.

Η βιντεοκάμερα κάνει πολύ καλή δουλειά για να εμφανίζει καθαρή και καθαρή θέα ακόμα και τη νύχτα. Επίσης, ακολουθεί μια αναλογία διαστάσεων 4:3 για να εμφανίζει περισσότερα οπτικά στοιχεία από τις συνηθισμένες κάμερες με κουδούνι πόρτας.

Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε τις αυτόματες απαντήσεις και να τις ενσωματώσετε με το Google Assistant και την Alexa.

  Product Manager vs Project Manager: Ποιο να διαλέξω;

Άρλο

Με το Arlo Video Doorbell, μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε μια κλήση στο τηλέφωνό σας κάθε φορά που κάποιος στην πόρτα πατάει το κουδούνι. Διαθέτει αμφίδρομο ήχο, νυχτερινή όραση, ανίχνευση κίνησης και εκπληκτική βιντεοκάμερα με HDR. Μπορείτε επίσης να δείτε περισσότερα άτομα στην πόρτα, χάρη στη γωνία θέασης 180 μοιρών.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να απαντήσετε στην πόρτα, συμπεριλαμβανομένων των προηχογραφημένων μηνυμάτων, για να εξοικονομήσετε χρόνο, ειδικά όταν δεν είστε στο σπίτι. Το Arlo Video Doorbell είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, επομένως λειτουργεί σαν γούρι, ανεξάρτητα από το αν είναι χιόνι, βροχή ή ήλιος.

Εδώ είναι μερικά άλλα χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφερθούν:

 • Ιστορικό εγγραφής 30 ημερών
 • Ενσωματωμένη σειρήνα
 • Ενσύρματη εγκατάσταση
 • Ζωντανή ροή βίντεο από smartphone
 • Δυνατότητα ορισμού ζωνών δραστηριότητας που θα ειδοποιούνται μόνο εάν εντοπιστεί κίνηση σε συγκεκριμένες περιοχές

Αυτό το έξυπνο κουδούνι μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με το Amazon Alexa και το Google Assistant.

Δακτυλιοειδής κάμερα

Ένα κομψό και συμπαγές έξυπνο κουδούνι πόρτας που διαθέτει και ματάκι, το Ring’s Κάμερα με ματάκι είναι κάτι που είναι πολύ ελκυστικό για να αγνοηθεί. Έχει αμφίδρομη ομιλία όπως σχεδόν κάθε άλλο κουδούνι σε αυτήν τη λίστα, καθώς και ειδοποιήσεις βίντεο HD και ενεργοποιημένες με κίνηση απευθείας στο τηλέφωνό σας.

Εκτός από αυτό, έχει:

 • Ανίχνευση χτυπήματος
 • Ρυθμιζόμενες ζώνες κίνησης
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία που μπορεί να αφαιρεθεί
 • Προσαρμόσιμες ρυθμίσεις απορρήτου

Το Peephole Cam μπορεί να ενσωματωθεί με το Amazon Alexa και μπορείτε να συνδέσετε όλες τις συσκευές Ring στην εφαρμογή smartphone για να έχετε τα πάντα σε ένα μέρος.

Μάξιμους

Μπορείτε να απολαύσετε θέα μέρα και νύχτα 180 μοιρών με το Maximum Answer DualCam για να παρακολουθείτε συνεχώς τους ανθρώπους και τα πακέτα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, διαθέτει δύο ξεχωριστές κάμερες (πάνω και κάτω) για να σας βοηθήσουν να δείτε καλά ακόμα και ό,τι βρίσκεται στο έδαφος.

Έχετε μια επιλογή ανασκόπησης 2 ωρών, ώστε να μπορείτε να αναλύσετε κάθε δυσάρεστη δραστηριότητα που πρέπει να έχει συμβεί σε αυτό το διάστημα. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την κάμερα να καταγράφει χειροκίνητα για τις ώρες που υποψιάζεστε περισσότερο.

Με λίγα λόγια, είναι ένα καταπληκτικό έξυπνο κουδούνι πόρτας που έχει όλα τα χαρακτηριστικά όπως και άλλα σε αυτήν τη λίστα, και μπορείτε πραγματικά να αυξήσετε τα επίπεδα ασφάλειας του σπιτιού σας με αυτό.

συμπέρασμα

Ελπίζω τα παραπάνω έξυπνα κουδούνια πόρτας να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας και να ζήσετε ειρηνικά γνωρίζοντας ότι τα εγκλήματα αποτρέπονται.