7 Tech Prank Ιδέες για το Halloween Party σας

Εάν σχεδιάζετε το ίδιο παλιό πάρτι για το Halloween με jump scares, τρομακτικές μάσκες και ιστορίες τρόμου, περιμένετε μέχρι να ακούσετε τι μπορούν να κάνουν τα καθημερινά σας gadget.

Όλοι ονειρευόμαστε ένα τρομακτικό αποκριάτικο πάρτι, αλλά το να σχεδιάζουμε τρομακτικές φάρσες είναι συχνά κουραστικό και χρονοβόρο. Ωστόσο, σας φέραμε τις καλύτερες ιδέες φάρσας που μπορείτε να εφαρμόσετε με τα καθημερινά τεχνολογικά gadgets γύρω σας.

Εμείς, ως χρήστες, έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε τα τεχνολογικά μας gadget με συγκεκριμένο τρόπο και είναι πραγματικά τρομακτικό όταν αυτές οι συσκευές δεν λειτουργούν όπως προβλέπεται. Γι’ αυτό σας φέραμε μερικές από τις καλύτερες ιδέες φάρσας που δεν χρειάζονται τίποτα άλλο από την τεχνολογία του σπιτιού σας και λίγη καινοτομία.

Εκπαιδεύστε την Alexa σας στο Scream

Φανταστείτε την αντίδραση των φίλων σας αφού ακούσουν μια απροσδόκητη τρομακτική κραυγή από το πουθενά. Τα έξυπνα οικιακά gadget σας με δυνατότητα Alexa μπορούν εύκολα να το κάνουν αυτό για εσάς και το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να του δώσετε εντολές για την κραυγή.

Αντίθετα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια τρομακτική κραυγή ή ήχο της επιλογής σας από το κατάστημα δεξιοτήτων Alexa και να το χρησιμοποιήσετε για να τρομάξετε όλους στο πάρτι σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να εκτελέσετε αυτή τη φάρσα είναι να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο στον ήχο που κραυγάζει. Μπορείτε να πείτε, “Η Alexa παίζει το Spooky Scream σε Χ λεπτά/ώρες” και αυτό είναι όλο.

Φανταστείτε να παίζετε με το αστείο και να προσποιείστε ότι δεν γνωρίζετε τις κραυγές ενώ καταγράφετε τις αντιδράσεις των φίλων σας χρησιμοποιώντας μια κρυφή κάμερα. Οι ηχογραφημένες απαντήσεις θα γίνονταν ένα ξεκαρδιστικό σημείο συζήτησης για χρόνια.

Τι θα λέγατε για έναν Στοιχειωμένο Καθρέφτη;

Φανταστείτε τους φίλους σας να τους τσεκάρουν στον καθρέφτη όταν βλέπουν ένα τρομακτικό φάντασμα να εμφανίζεται από το πουθενά στον καθρέφτη! Λοιπόν, δεν χρειάζεται να πάτε σε έναν μάγο για να βρείτε έναν τόσο στοιχειωμένο καθρέφτη, καθώς η έξυπνη τηλεόρασή σας μπορεί να κάνει τη δουλειά χωρίς να φέρει αυτά τα κακά πνεύματα στο αποκριάτικο πάρτι σας.

  Αγοράστε δωροκάρτες με Crypto χρησιμοποιώντας αυτές τις πλατφόρμες [2022]

Η ιδέα εδώ είναι να τοποθετήσετε έναν καθρέφτη διπλής κατεύθυνσης στην έξυπνη τηλεόρασή σας, που την κάνει να μοιάζει με κανονικό καθρέφτη και όχι με τηλεόραση. Στη συνέχεια, η τηλεόραση θα πρέπει να έχει μια προεγκατεστημένη τρομακτική εικόνα που μπορεί να βγει ζωντανή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Στη συνέχεια, μόλις ένας από τους φίλους σας πάει να τον δει στον καθρέφτη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εικόνα και να παρακολουθήσετε τον φίλο σας να ουρλιάζει πιο δυνατά από την κραυγή Alexa που μόλις σχεδιάσαμε. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε ένα βήμα μπροστά για να τοποθετήσετε μια κρυφή κάμερα ακριβώς κάτω από την οθόνη της τηλεόρασης για να καταγράψετε τις αντιδράσεις των φίλων σας.

Θα ήταν καλύτερο να έχετε μια τηλεόραση που να υποστηρίζει εντολές smartphone, καθώς κρατώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης στο χέρι σας όλη την ώρα θα μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν τη φάρσα.

Βάλτε ένα κεφάλι στο βάζο!

Θυμάστε εκείνες τις παλιές ταινίες στις οποίες ο κατά συρροή δολοφόνος ή ο τρελός επιστήμονας κρατούσε τα κεφάλια σε γυάλινα βάζα; Γιατί λοιπόν να μην αφήσετε τους φίλους σας να βιώσουν την ίδια φρίκη και αυτοπροσώπως; Ναι, θα δημιουργήσουμε παρόμοια βάζα, αλλά δεν χρειάζεται να σκοτώσετε τους κολλητούς σας για αυτή τη φάρσα.

Αντίθετα, μια έγχρωμη εκτύπωση μιας εικόνας σε μέγεθος κεφαλιού και λίγη χρωστική τροφίμων θα κάνουν το κόλπο για εσάς.

Για να εκτελέσετε το κόλπο, θα χρειαστείτε ένα διαφανές γυάλινο βάζο αρκετά μεγάλο για να υποστηρίξει μια κεφαλή σε μέγεθος ανθρώπου, μια έγχρωμη εκτύπωση μιας εικόνας σε μέγεθος κεφαλής και λίγο ωχροκίτρινο χρωματισμό τροφίμων. Αρχικά, τοποθετήστε την έγχρωμη εκτύπωση μέσα στο γυάλινο βάζο και γεμίστε το με νερό.

Αργότερα προσθέστε μερικές σταγόνες χρωστική τροφίμων για να δώσετε την εντύπωση ενός συντηρητικού οργάνου. Τέλος, τοποθετήστε το βάζο σε ένα ελαφρώς κρυφό τμήμα του σπιτιού σας, όπως ένα ντουλάπι κουζίνας, και περιμένετε τις τρομακτικές αντιδράσεις όταν οι φίλοι σας ανοίξουν την ντουλάπα και βρουν ένα ανθρώπινο κεφάλι.

  13 καλύτερες πλατφόρμες επικοινωνίας εργαζομένων το 2022

Drone φάντασμα

Τα drones είναι υπέροχα για πολλούς λόγους, αλλά μπορεί να είναι πολύ τρομακτικά αν εκτελέσετε καλά αυτή τη φάρσα. Η βασική ιδέα είναι να δημιουργήσετε μια εικόνα σαν φάντασμα που κάνει έναν τρομακτικό ήχο και πετά από μόνη της. Τώρα αυτό είναι κάτι που μπορεί να τρομάξει ακόμα και τους τολμηρούς!

Για να εκτελέσετε τη φάρσα, θα χρειαστείτε ένα drone αρκετά ισχυρό για να υποστηρίξει ένα μικρό ηχείο και κάποιο επιπλέον βάρος. Η εκτέλεση αυτής της φάρσας εξαρτάται απόλυτα από τη δημιουργικότητά σας και το πώς σχεδιάζετε το drone σας για να το κάνετε τρομακτικό.

Η χρήση κομματιών χαρτιού για να δώσετε μια εντύπωση σαν φάντασμα θα ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος για να προχωρήσετε, αλλά οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Οπότε, μην περιμένετε και δοκιμάστε οπωσδήποτε αυτή τη φάρσα στους φίλους σας, αν έχετε ήδη ένα drone στο πλευρό σας.

Εγκαταστήστε μια εφαρμογή Jump Scare

Το jump scare είναι μια ξαφνική και απροσδόκητη τρομακτική εικόνα που ξεπροβάλλει και οι ταινίες τρόμου χρησιμοποιούν πάντα αυτό το κόλπο. Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι το τηλέφωνό σας είναι αρκετό για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό jump scare;

Ναι, το διάβασες σωστά! Οι εφαρμογές Jump Scare είναι κοινές σε όλα τα μεγάλα καταστήματα εφαρμογών και κάνουν πολύ καλή δουλειά στο να τρομάζουν τους ανθρώπους.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή jump scare της επιλογής σας και να παραδώσετε το τηλέφωνο σε έναν φίλο, που δεν γνωρίζει τη φάρσα. Επίσης, φροντίστε να καταγράψετε τις αντιδράσεις τους όταν η εφαρμογή σπρώχνει το jump scare όταν κανείς δεν το περιμένει.

Θα μπορούσατε επίσης να προχωρήσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο τηλέφωνο του φίλου σας, κάτι που κάνει τη φάρσα πιο τρομακτική.

Τρομακτικές κλήσεις φάρσας με Voice Changer

Οι κλήσεις φάρσας υπάρχουν από την αρχή και η αποτελεσματικότητα αυτής της φάρσας εξαρτάται από τη δημιουργικότητά σας. Ωστόσο, σε αντίθεση με μια συμβατική κλήση φάρσας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διαμορφωτή φωνής για να κάνετε καλύτερη φάρσα στους φίλους σας.

  Παραδείγματα εντολών 15 tar για Sysadmin και προγραμματιστές

Κατεβάστε ένα τρομακτικό πρόγραμμα αλλαγής φωνής για το τηλέφωνό σας, όπως το Scary Voice Changer στο Android ή το Scary Voice Change and Modulator στο App Store.

Τώρα χρησιμοποιήστε έναν αριθμό κινητού που είναι νέος ή δεν είναι αποθηκευμένος στην επαφή του φίλου σας και προχωρήστε στην κλήση φάρσας. Μπορεί ακόμη και να ηχογραφήσετε ένα τρομακτικό μήνυμα και να το στείλετε στον φίλο σας. Αυτή η φάρσα έχει τεράστιο χώρο για αυτοσχεδιασμό, επομένως μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε όλη τη δημιουργικότητά σας για να τρομάξετε τους φίλους σας.

Κάντε τα φώτα σας να τρεμοπαίζουν

Τραβήξτε οποιαδήποτε ταινία τρόμου και τα φώτα που τρεμοπαίζουν είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να μειώσετε τη ρίγη του θεατή. Φανταστείτε λοιπόν ένα σενάριο όπου όλα τα φώτα στο σπίτι σας αρχίζουν να τρεμοπαίζουν μαζί.

Αυτό θα ήταν αρκετό για να τρομάξεις όλους τους φίλους σου. Θα μπορούσατε ακόμη και να πάτε μια βαθμίδα ψηλότερα και να χρησιμοποιήσετε την έξυπνη συσκευή του σπιτιού σας για μερικές τρομακτικές κραυγές.

Για αυτή τη φάρσα, θα χρειαστείτε μια δέσμη έξυπνων LED που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη λειτουργία φωτισμού τους. Προχωρήστε και αλλάξτε τον ρυθμό τρεμοπαίσματος σε περίπου 0,5 δευτερόλεπτα σε όλους τους λαμπτήρες σας και ρυθμίστε ένα χρονόμετρο για τη φάρσα. Επίσης, ευθυγραμμίστε την κραυγή Alexa ώστε να ταιριάζει με τα τρεμόπαιγμα και περιμένετε μερικές ξεκαρδιστικές αντιδράσεις.

Φροντίστε να τα καταγράψετε όλα και να γελάσετε με αυτές τις αντιδράσεις.

Τελικές λέξεις

Τα αποκριάτικα πάρτι γίνονται ενδιαφέροντα μόνο όταν οι τρομακτικές φάρσες οδηγούν σε ένα καλό γέλιο. Παραθέσαμε μερικές από τις πιο εύκολες αλλά και πιο αποτελεσματικές αποκριάτικες φάρσες που θα μπορούσατε να κάνετε κατά τη διάρκεια των αποκριάτικων πάρτι σας.

Αν και αυτές οι φάρσες είναι υπέροχες, συνιστούμε επίσης να μην πάτε πολύ μακριά με αυτές. Θυμηθείτε, αυτές οι φάρσες πρέπει να λειτουργούν ως τρόποι για να φέρετε το πάρτι σας κοντά και όχι να τραυματίσετε τους καλεσμένους σας.

Τώρα μπορείτε να δείτε τις καλύτερες εφαρμογές αλλαγής φωνής για τηλεφωνικές κλήσεις.