7 Υψηλά αμειβόμενοι ρόλοι εργασίας στην πληροφορική

Αναβαθμίστε τις δεξιότητές σας για να πληρώνεστε υψηλότερα…

Στις μέρες μας, η αντίληψη των νέων για τις θέσεις εργασίας της πληροφορικής έχει αλλάξει σε σύγκριση με το παρελθόν. Αναζητούν μια εξαιρετική καριέρα από τα κανονικά streams. Σε όλο τον κόσμο, πολλοί νέοι πτυχιούχοι και φοιτητές αναζητούν θέσεις εργασίας που όχι μόνο τους ικανοποιούν αλλά αναζητούν και υψηλά αμειβόμενους και συνεπείς ρόλους προσανατολισμένους στην ανάπτυξη.

Ειδικά στις αναδυόμενες χώρες, η αγορά εργασίας πρόκειται να γνωρίσει αξιοπρεπή ανάπτυξη στον τομέα της πληροφορικής όπου η αυτοκινητοβιομηχανία παίρνει τη μερίδα του λέοντος. Υπάρχουν πολλά καλοπληρωμένη καριέρα διαθέσιμες επιλογές, και εδώ θα συζητήσουμε τη λίστα των τεχνολογιών που προσανατολίζονται στην ανάπτυξη.

«Αυτές οι μετρήσεις μισθών αναφέρονται με την αναφορά του LinkedIn

Πιστοποίηση Tableau

Το Tableau είναι ένα από τα πιο αξιόλογα εργαλεία επιχειρηματικής ευφυΐας που σας επιτρέπει να λαμβάνετε γρήγορες αποφάσεις και λάμπει ως εργαλείο οπτικοποίησης δεδομένων, μειώνει τη χρονική διάρκεια για την αναπαράσταση ραβδώσεων, γραφημάτων πίτας κ.λπ.

Το Tableau είναι φτιαγμένο για απόδοση και προσφέρει οπτικές αναλύσεις πολύ γρήγορα. Το Tableau έχει τρεις παραλλαγές προϊόντων: Tableau Desktop, Tableau Server και Tableau Digital. Αν θέλετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στην Business Intelligence, τότε επιλέξτε Πιστοποίηση Tableau είναι πιο συμφέρουσα για την καριέρα σας.

 • Μέσος Βασικός Μισθός: $10.000+

Απαιτούμενες Δεξιότητες: Απαιτούμενες δεξιότητες σε Γλώσσες Δομημένων Ερωτημάτων, αναλυτικές δεξιότητες, γνώσεις που απαιτούνται σε λογισμικό συστήματος, Απαιτείται εμπειρία στην Αρχιτεκτονική Δεδομένων και τη Μικροστρατηγική και Αποτελεσματικές προφορικές και γραπτές δεξιότητες.

Ακούγεται ενδιαφέρον για εκμάθηση Tableau; Δείτε αυτό Μάθημα Udemy.

Επιστήμονας Δεδομένων

Ο επιστήμονας δεδομένων είναι επαγγελματίας που εκτελεί αναλύσεις σε διάφορες ροές, όπως στατιστικές, προγραμματισμός και μαθηματικά. Όλα αυτά έχουν κάνει τους επιστήμονες δεδομένων να διαχειρίζονται όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με δεδομένα πολύ αποτελεσματικά. Οι εταιρείες προσλαμβάνουν επιστήμονες δεδομένων για να προβλέψουν τις τάσεις, τον ρυθμό ανάπτυξης και τις επιχειρηματικές γνώσεις αναλύοντας τα δεδομένα.

  9 καλύτερα αραβικά κανάλια στο Kodi

Η δουλειά του επιστήμονα δεδομένων έχει τεράστια ζήτηση σε όλο τον κόσμο. Μια έκθεση του Linkedin το 2018 δήλωσε ότι οι θέσεις εργασίας των επιστημόνων δεδομένων θα σημείωσαν ρυθμό ανάπτυξης 45% ετησίως. Ένας επιστήμονας δεδομένων πρέπει να διαθέτει ισχυρές δεξιότητες Πύθων γλώσσα προγραμματισμού.

 • Μέσος Βασικός Μισθός: $130.000+

Απαιτούμενες δεξιότητες: Python, Μηχανική μάθηση, Εξόρυξη Δεδομένων, Επιστήμη Δεδομένων και Ανάλυση δεδομένων.

DevOps

Το Devops έγινε γνωστό ως κίνηση, μέθοδος και σύνολο εργαλείων. Σε ορισμένους τομείς, άλλοι αμφισβητούν ότι το DevOps δεν λειτουργεί ως προς τους στόχους του. Η επιλογή του DevOps ως διαδρομής σταδιοδρομίας δεν είναι απλώς πιο κερδοφόρο, αλλά και ένα από τα πιο ευχάριστα προσωπικά μεταξύ των πολλών σωστών κλάδων καριέρας του τομέα της πληροφορικής.

Σύμφωνα με το ρεκόρ της Indeed το 2018, ο ρόλος του μηχανικού DevOps κατατάσσεται στην τρίτη θέση όσον αφορά τον αριθμό των θέσεων εργασίας, τον μισθό και τις ευκαιρίες. Το 2019 το DevOps θα γίνει το πιο απαιτητικό μάθημα στην αγορά, επειδή αυτοί οι ρόλοι είναι σημαντικοί για τις εταιρείες να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο. Οι εταιρείες που έχουν μηχανικούς DevOps στους οργανισμούς τους έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε σύγκριση με άλλες εταιρείες.

Για να πετύχει σε αυτόν τον τομέα, ένα άτομο πρέπει να είναι καλά οργανωμένο και προετοιμασμένο.

 • Μέσος Βασικός Μισθός: $80.000+

Απαιτούμενες δεξιότητες: Σενάριο, Ασφάλεια, Συνεργασία, Γνώση Υποδομής και Λήψη Αποφάσεων.

Σήμερα, ο αυτοματισμός μπαίνει παντού, για να γίνουμε καλύτεροι, ας μιλήσουμε για ταινίες επιστημονικής φαντασίας στις οποίες τα ρομπότ καταλαμβάνουν τον κόσμο και εμείς απολαμβάνουμε το δράμα. Αλλά ο σημερινός ρυθμός αυτοματισμού διεισδύει σε κάθε τομέα. Στην κατασκευή, τα ρομπότ έχουν απασχολήσει πλήρως και εξαλείφουν τις ανθρώπινες ανάγκες. Με το τεράστιο χτύπημα του RPA, πραγματοποιούνται οι περισσότερες από τις κατηγορίες εργασίας.

Μπορεί να δούμε περισσότερες ευκαιρίες για τα Εργαλεία RPA. Η RPA έχει τεράστια ζήτηση στην αγορά και είναι η ιδανική στιγμή για να επιλέξετε την καριέρα σας στην πιο αναδυόμενη τεχνολογία, π.χ., RPA. Διάφοροι ρόλοι είναι διαθέσιμοι στο RPA, όπως Αρχιτέκτονας, Προγραμματιστής, Διαδικασία – σύμβουλος και RPA – Αντιπρόεδρος. Τώρα ο Σύμβουλος RPA έχει σημαντική ζήτηση. Εκτός από το RPA Consultant, ο προγραμματιστής RPA έχει επίσης περισσότερες θέσεις εργασίας.

 • Μέσος Βασικός Μισθός: $130.000+
  Τι συνέβη με το LimeTorrents;

Απαιτούμενες δεξιότητες: Dot Net, καλό σε οποιοδήποτε από τα εργαλεία αυτοματισμού όπως Automation Anywhere, Pega robotics, Blue prism.

Πύθων

Η Python ήταν μία από τις ταχέως αναπτυσσόμενες και πιο απαιτητικές γλώσσες προγραμματισμού το 2019. Έχει ξεπεράσει σημαντικά τις άλλες γλώσσες προγραμματισμού στους ενεργούς προγραμματιστές με βάση την κοινότητα. Η Python είναι μια από τις πιο γρήγορα διαδεδομένες γλώσσες για νέους πτυχιούχους που αναζητούν θέσεις εργασίας αρχικού επιπέδου.

Πιστοποίηση Python είναι μια από τις επιθυμητές δεξιότητες σε ολόκληρο τον κόσμο του προγραμματισμού. Η γλώσσα Python είναι απλή και εύκολη στην εκμάθηση, με τη δυνατότητα εύκολης σύνταξης και ολοκλήρωσης, ελαχιστοποιεί τον χρόνο ανάπτυξης και επίσης έχει πολλές βιβλιοθήκες που υποστηρίζουν οπτικοποίηση, ανάλυση δεδομένων και χειρισμό.

 • Μέσος Βασικός Μισθός: $110.000+

Απαιτούμενες δεξιότητες: Web frames, Core python, Ανάπτυξη και χρήση RESTful API, Δημιουργία εφαρμογών Python και δεξιότητες καλού σχεδιασμού.

AWS

Το 2019, το cloud computing ήταν μια από τις πιο αναδυόμενες τεχνολογίες παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότερες εταιρείες όλων των επιπέδων εκτοξεύουν τις επιχειρήσεις τους στο cloud. Στην πλατφόρμα υπολογιστικού νέφους, οι Υπηρεσίες Ιστού της Amazon είναι ευρέως δημοφιλείς και προσφέρονται από την Amazon.

Το χαρτοφυλάκιο AWS περιλαμβάνει 100+ υπηρεσίες cloud, όπως διαχείριση υποδομής, ανάπτυξη εφαρμογών, βάση δεδομένων και ασφάλεια. Το 2013 η AWS παρουσίασε την πιστοποίηση AWS. Έχει τεράστια ζήτηση στην παγκόσμια αγορά σε όλο τον κόσμο, αποδεκτή καθώς η πιστοποίηση AWS είναι μια παγκόσμια τυπική πιστοποίηση που μετατρέπει τις δεξιότητές σας στο cloud computing στο επόμενο επίπεδο.

Οδικός χάρτης πιστοποίησης AWS

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στο cloud AWS, τότε η πιστοποίηση AWS θα είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για εσάς και θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τους ρόλους εργασίας.

 • Μηχανικός DevOps
 • Cloud Software Engineer
 • AWS Solutions Architect
 • Διαχειριστής AWS SysOps
 • Μηχανικός Επιχειρησιακής Υποστήριξης
 • System Integrator — Cloud
 • Senior Solutions Architect
 • Ανώτεροι Αρχιτέκτονες Cloud AWS
  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ IPv4 και IPv6;

Απαιτούμενες δεξιότητες: Cloud computing, EC2, S3, RDS, VPC, Networking, Storage κ.λπ.

 • Μέσος Βασικός Μισθός: $90.000+

Τεχνητή νοημοσύνη

Όλος ο κόσμος μιλάει για την τεχνητή νοημοσύνη λόγω της καινοτομίας της. Οι περισσότερες εταιρείες επενδύουν στην τεχνητή νοημοσύνη για να λύσουν περίπλοκα ζητήματα και να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το εύρος της Τεχνητής Νοημοσύνης θα αυξηθεί κατά 60% το 2019.

Ενώ η ανάλυση των υφιστάμενων δυνατοτήτων τεχνητής νοημοσύνης και η έρευνα εγκατάστασης τεχνητής νοημοσύνης δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα σχετικά με την υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης. Έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τομείς όπως η εκπαίδευση, τα οικονομικά, οι μεταφορές, η ιατρική κ.λπ.

Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη ότι θα αφαιρέσει τις δουλειές που εκτελούν οι άνθρωποι. Ωστόσο, τα πράγματα θα φαίνονται εντελώς διαφορετικά όταν κοιτάξουμε από μια ευρεία προοπτική. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι όντα εξαλείφοντας τις μη δημιουργικές και περίπλοκες θέσεις εργασίας για τη δημιουργία θέσεων εργασίας όπου απαιτείται ανθρώπινη νοημοσύνη και δημιουργικότητα. Ωστόσο, οι νέοι που φιλοδοξούν να χτίσουν σταδιοδρομία σε ρομποτικό επιστήμονα, επιστήμονα ερευνητή, μηχανικούς μηχανικής μάθησης και προγραμματιστή Business Intelligence. Τότε το AI θα είναι πιο χρήσιμο για εσάς.

 • Μέσος Βασικός Μισθός: $134.000+

Απαιτούμενες δεξιότητες: Γνώση δημοφιλών γλωσσών προγραμματισμού όπως Java, Python, Lisp, Julia κ.λπ. Φυσική, Μαθηματικά και Ρομποτική.

συμπέρασμα

Οι εταιρείες κινούνται αρκετά γρήγορα ώστε να υιοθετήσουν τεχνολογίες που είναι νέες, καινοτόμες και μπορούν να έχουν την ικανότητα να ανεβάσουν την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο. Για να εφαρμόσουν και να εκτελέσουν όλες αυτές τις λειτουργίες στους οργανισμούς τους, χρειάζονται επαγγελματίες που διαθέτουν το σύνολο δεξιοτήτων για να εκτελούν όλες αυτές τις εργασίες. Οι προαναφερθέντες ρόλοι εργασίας είναι οι πλέον κατάλληλοι για όσους επιθυμούν να διαπρέψουν στην καριέρα τους σε τεχνολογίες που προσανατολίζονται στο μέλλον.

Πώς μαθαίνετε τις νέες τεχνολογίες;

Χάρη σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης όπως π.χ Udemyκαι Pluralsight, όπου μπορείτε να βρείτε χιλιάδες μαθήματα.