7 Τεχνικές Εργασίες Εξωτερικής Χρήσης που Πληρώνουν Καλά

Βασικά Takeaways

 • Βασικά συμπεράσματα:
 • Οι θέσεις εργασίας τεχνολογίας σε εξωτερικούς χώρους προσφέρουν ευκαιρίες για ενεργή μετακίνηση και μπορούν να πληρώσουν ακόμη περισσότερα από τις τεχνολογικές εργασίες εσωτερικού χώρου. Εξετάστε το ενδεχόμενο να γίνετε κριτικός gadget τεχνολογίας ή γεωπόνος μηχανικός για επιλογές σταδιοδρομίας σε εξωτερικούς χώρους.
 • Οι ειδικοί της τηλεπισκόπησης χρησιμοποιούν αισθητήρες για να ερμηνεύουν δεδομένα και να συμβάλλουν στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος. Οι αναλυτές περιβαλλοντικών δεδομένων συλλέγουν και αναλύουν δεδομένα για να κατανοήσουν τη δυναμική της κλιματικής αλλαγής και της ρύπανσης. Αυτές είναι ικανοποιητικές τεχνολογικές εργασίες που κάνουν τη διαφορά.
 • Οι τεχνικοί επιτόπιων σέρβις εργάζονται για την εγκατάσταση, την επισκευή και τη συντήρηση τεχνολογικών συστημάτων. Οι χειριστές drone χειρίζονται UAV και καταγράφουν δεδομένα. Οι αναλυτές θαλάσσιων δεδομένων ειδικεύονται στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων από θαλάσσια περιβάλλοντα. Αυτές οι υπαίθριες θέσεις εργασίας τεχνολογίας παρέχουν συναρπαστικές και ανταποδοτικές διαδρομές σταδιοδρομίας.

Ενώ οι εργασίες τεχνολογίας απαιτούν ως επί το πλείστον ρύθμιση γραφείου ή απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας, υπάρχουν εργασίες τεχνολογίας σε εξωτερικούς χώρους που απαιτούν λειτουργία πεδίου και ενεργή κίνηση. Μερικές από αυτές τις υπαίθριες δουλειές πληρώνουν ακόμη περισσότερο από τις εσωτερικές.

Εάν σας αρέσει να μετακινείστε ενώ εργάζεστε, σκεφτείτε να αναλάβετε μια τεχνολογική δουλειά σε εξωτερικούς χώρους. Από δουλειές που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας μέχρι δουλειές που απαιτούν ομάδα, εδώ είναι δουλειές τεχνολογίας σε εξωτερικούς χώρους που μπορούν να σας πληρώσουν καλά.

1. Tech Gadgets Reviewer

Μέσος ετήσιος μισθός (ΗΠΑ): 55.093 $

Οι αναθεωρητές τεχνολογικών gadget δοκιμάζουν νέα τεχνολογικά gadget και καταγράφουν τις κριτικές τους για αυτά, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να κάνουν καλύτερες επιλογές όταν αγοράζουν gadget. Εάν επιθυμείτε να γίνετε αναθεωρητής τεχνολογικών gadget, τα καθήκοντά σας θα περιλαμβάνουν την αξιολόγηση και τον σχολιασμό διαφόρων τεχνολογικών προϊόντων, από smartphone έως φορητούς υπολογιστές και άλλο τεχνολογικό υλικό.

Στις κριτικές σας, θα προσφέρετε πληροφορίες, απόψεις και προτάσεις που βοηθούν τους καταναλωτές να κάνουν καλά ενημερωμένες επιλογές σχετικά με τις αγορές gadget τους. Για να αξίζει τον κόπο η κριτική σας, πρέπει να αξιολογήσετε την απόδοση, τη σχεδίαση, τις δυνατότητες, τη φιλικότητα προς το χρήστη και τη σχέση ποιότητας/τιμής των gadget.

  12 καλύτεροι προγραμματιστές αναρτήσεων στο LinkedIn για αναρτήσεις με τέλειο χρόνο

Σε αντίθεση με πολλούς ρόλους που σχετίζονται με την τεχνολογία, μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε ως αναθεωρητής τεχνολογικών gadget με μια ρύθμιση εγγραφής βίντεο και gadget που γνωρίζετε. Αν κάποιο από τα βίντεό σας γίνει viral, σίγουρα θα αυξήσει τα κέρδη σας και η εύρεση των πιο πρόσφατων τεχνολογικών gadget και η αναθεώρησή τους είναι ένας τρόπος για να γίνει viral.

2. Γεωπόνος Μηχανικός

Μέσος ετήσιος μισθός (ΗΠΑ): 79.602 $

Ως γεωπόνος μηχανικός, οι βασικές σας ευθύνες περιστρέφονται γύρω από την έρευνα, την ανάπτυξη και τη δοκιμή διαφόρων γεωργικών προϊόντων για την ανάπτυξη τεχνολογίας που θα βελτιώσει τις γεωργικές πρακτικές. Εάν εκτιμάτε έναν τέλειο συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας, η γεωργική μηχανική θα σας ελκύσει πάρα πολύ.

Τα περισσότερα από τα καθήκοντά σας ως γεωπόνος μηχανικός θα είναι σε εξωτερικούς χώρους, όπου θα εγκαταστήσετε βασικό εξοπλισμό και θα διεξάγετε πειράματα για να βελτιώσετε την ποιότητα των καλλιεργειών και των ζώων.

Κατά συνέπεια, ο ρόλος σας είναι ένας συνδυασμός επιστημονικών ερευνών και πρακτικής εφαρμογής, συμβάλλοντας άμεσα στην προώθηση των γεωργικών πρακτικών. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτόν τον ρόλο, πρέπει να κατέχετε πτυχίο ή δίπλωμα στη γεωργική τεχνολογία, τη γεωργική επιστήμη ή έναν σχετικό τομέα.

3. Ειδικός Τηλεπισκόπησης

Μέσος ετήσιος μισθός (ΗΠΑ): 77.000 $

Ένας ειδικός τηλεπισκόπησης χρησιμοποιεί αισθητήρες για να ερμηνεύσει δεδομένα και να αποκρυπτογραφήσει προβλήματα στον αστικό σχεδιασμό, τη διαχείριση φυσικών πόρων και την πρόβλεψη του κλίματος. Αυτή η εργασία σε εξωτερικούς χώρους σάς επιτρέπει να εργάζεστε με τεχνολογία αιχμής, να συμβάλλετε στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και να παρέχετε πολύτιμες πληροφορίες για τη λήψη αποφάσεων.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ως ειδικός τηλεπισκόπησης, είστε επίσης εξοπλισμένοι για:

 • Αποκτήστε δορυφορικές εικόνες, αεροφωτογραφίες και δεδομένα LiDAR.
 • Επεξεργαστείτε και ερμηνεύστε δεδομένα τηλεπισκόπησης για εξαγωγή σημαντικών πληροφοριών.
 • Χρησιμοποιήστε εργαλεία λογισμικού για τη βελτίωση, το χειρισμό και την ανάλυση εικόνων.
 • Δημιουργήστε τρισδιάστατη απεικόνιση για να απεικονίσετε με ακρίβεια χωρικές πληροφορίες.
 • Πρόβλεψη και μοντελοποίηση μελλοντικών περιβαλλοντικών τάσεων.

Η τεχνητή νοημοσύνη διευκολύνει επίσης τη δουλειά των ειδικών τηλεπισκόπησης παρέχοντας νέους τρόπους για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Εάν αυτή η καριέρα σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας εξοικειώνοντας τον εαυτό σας με τις Γεωχωρικές Επιστήμες.

  5 Καλύτερα Εργαλεία και Λογισμικό Διαχείρισης Active Directory

4. Αναλυτής Περιβαλλοντικών Δεδομένων

Μέσος ετήσιος μισθός (ΗΠΑ): 58.464 $

Ως αναλυτής περιβαλλοντικών δεδομένων (EDA), ο πρωταρχικός σας ρόλος περιλαμβάνει τη συλλογή δεδομένων από το περιβάλλον και την ανάλυσή τους για μια ολοκληρωμένη κατανόηση της κλιματικής αλλαγής και της δυναμικής της ρύπανσης, μεταξύ άλλων. Η εργασία ως αναλυτής περιβαλλοντικών δεδομένων είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους μια εργασία τεχνολογίας μπορεί να κάνει τη διαφορά στον κόσμο.

Ενώ οι EDA μπορούν να λειτουργήσουν μόνοι τους, μπορούν να συνεργαστούν με εταιρείες για να κατανοήσουν τις περιπλοκές του φυσικού περιβάλλοντος, να κατανοήσουν τις συνέπειες των αλληλεπιδράσεων τους με αυτό και να καταλάβουν πώς να μετριάσουν τις αρνητικές επιπτώσεις της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον.

Εκτός από την τεχνική εμπειρία, χρειάζεστε μια περιβαλλοντική επιστήμη ή έναν κλάδο σχετικό με την οικολογία για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτόν τον ρόλο.

5. Τεχνικός επιτόπου σέρβις

Μέσος ετήσιος μισθός (ΗΠΑ): 56.683 $

Αν σας αρέσει να χειρίζεστε την εγκατάσταση, την επιθεώρηση, την επισκευή και τη συντήρηση τεχνολογικών συστημάτων σε πολλές βιομηχανίες, αυτό είναι ιδανικό για εσάς. Ο τεχνικός επιτόπιας εξυπηρέτησης είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας που εργάζεται σε εξοπλισμό και μηχανήματα εξωτερικού χώρου.

Οι τύποι εξοπλισμού στον οποίο μπορείτε να εργαστείτε εξαρτώνται από την πείρα σας. μπορείτε να εργαστείτε σε ιατρικό εξοπλισμό, συστήματα συντήρησης αγροκτημάτων και συστήματα τηλεπικοινωνιών.

Για να γίνετε τεχνικός επιτόπιας υπηρεσίας σε οποιονδήποτε κλάδο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υποβληθείτε στην τεχνική εκπαίδευση που απαιτείται για τον ρόλο. Είναι μια από τις τεχνολογικές δουλειές που μπορείς να κάνεις χωρίς πτυχίο.

6. Χειριστής Drone

Μέσος ετήσιος μισθός (ΗΠΑ): 57.910 $

Επιθυμείτε μια καριέρα με αυξανόμενη ζήτηση, μια ζωή σε εξωτερικούς χώρους και ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον; Αν ναι, η εργασία ως πιλότος drone είναι ιδανική για εσάς.

Καθώς η βιομηχανία των drone γίνεται mainstream, πολλές εταιρείες έχουν βρει τρόπους να χρησιμοποιούν τα δεδομένα από τα drones, και κατά συνέπεια, υπάρχει αύξηση στη ζήτηση για χειριστές drone. Έτσι, εάν είστε εξοικειωμένοι με τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV), αξίζει να το σκεφτείτε να γίνετε χειριστής drone.

Εκτός από τον τηλεχειρισμό ενός μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος (UAV), οι χειριστές drone επίσης:

 • Πραγματοποιήστε ελέγχους ασφαλείας UAV πριν από την πτήση, κατά την πτήση και μετά την πτήση
 • Λήψη και αξιολόγηση δεδομένων και πλάνα από UAV
 • Βεβαιωθείτε ότι τα δρομολόγια και οι λειτουργίες πτήσεων ελέγξτε τους κανονισμούς της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας (FAA).
  Nintendo Switch Borderlands Pre Sequel Shift Codes: Εξαργυρώστε τώρα

Μπορεί να πιστεύετε ότι η πλοήγηση ενός UAV απαιτεί πάντα να εργάζεστε από απόσταση, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Ορισμένα UAV απαιτούν εγγύτητα με τον χειριστή και αυτό θα απαιτήσει από εσάς να μετακινηθείτε με το drone σας περιστασιακά.

Επιπλέον, η λειτουργία ενός UAV είναι μια εργασία που προσφέρει μεγάλη ασφάλεια σε σύγκριση με άλλες εργασίες τεχνολογίας εξωτερικού χώρου. Ενώ υπάρχουν άλλες απαιτήσεις για να γίνετε χειριστής drone, ένα πιστοποιητικό απομακρυσμένου πιλότου από την FAA είναι πολύ σημαντικό για τους πολίτες των ΗΠΑ.

7. Marine Data Analyst

Μέσος ετήσιος μισθός (ΗΠΑ): $85.040

Μια καριέρα στα θαλάσσια δεδομένα θα ταίριαζε απόλυτα αν είστε παθιασμένοι με το περιβάλλον σας και απολαμβάνετε να βυθίζεστε σε βαθιά νερά για έρευνα. Ως αναλυτής θαλάσσιων δεδομένων, θα ειδικευτείτε στη συλλογή, ερμηνεία και ανάλυση δεδομένων που σχετίζονται με θαλάσσια περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των θαλασσών και των ωκεανών.

Ομοίως, θα αναλύσετε πολύπλοκα δεδομένα που συλλέγονται από σημαδούρες, δορυφόρους, ερευνητικά σκάφη και υποβρύχιους αισθητήρες. Για να ξεκινήσετε ως αναλυτής θαλάσσιων δεδομένων, χρειάζεστε πτυχίο Bachelor στη Θαλάσσια Επιστήμη ή σε οποιονδήποτε από τους σχετικούς τομείς.

Υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας σε εξωτερικούς χώρους τεχνολογίας

Αν σας αρέσει να μετακινείστε ενώ εργάζεστε, αυτές οι τεχνολογίες στον τομέα της τεχνολογίας αξίζει να τις δοκιμάσετε. Ορισμένες προσφέρουν τόσο μεγάλη ασφάλεια εργασίας και προσωπική ασφάλεια όσο και οι τεχνολογικές εργασίες σε εσωτερικούς χώρους, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Εντυπωσιακά, ορισμένοι από αυτούς πληρώνουν ακόμη και περισσότερα από τις τεχνολογικές εργασίες σε εσωτερικούς χώρους και δεν απαιτούν κωδικοποίηση ή προγραμματισμό. Μπορείτε πάντα να συνεισφέρετε περισσότερα στον κόσμο με υπαίθριες εργασίες τεχνολογίας.

Να θυμάστε ότι οι μισθοί θα διαφέρουν ανάλογα με το αν εργάζεστε για τον εαυτό σας ή για κάποιον άλλο, μαζί με άλλους παράγοντες—όπως η εμπειρία σας και η πόλη στην οποία βρίσκεστε. Ωστόσο, τώρα θα πρέπει να έχετε ένα καλύτερο σχέδιο για κάτι στο οποίο μπορείτε να εργαστείτε.

FAQ

Ε: Ποια Τεχνική Καριέρα Να Διαλέξω;

Το να αποφασίσετε τη σωστή σταδιοδρομία στον τομέα της τεχνολογίας για εσάς εξαρτάται από τρία πράγματα γενικά: το πάθος και τα ενδιαφέροντά σας, τους επαγγελματικούς σας στόχους και πόσο ασφαλής είναι η επαγγελματική σας πορεία. Για παράδειγμα, εάν δεν είστε λάτρης της κωδικοποίησης, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να γίνετε σχεδιαστής προϊόντων, επιχειρηματικός αναλυτής, τεχνικός συγγραφέας ή ειδικός διασφάλισης ποιότητας. Ομοίως, εάν θέλετε μια ασφαλέστερη αλλά κερδοφόρα επαγγελματική πορεία, μπορείτε να ελέγξετε το καλύτερες τεχνολογικές δουλειές για το μέλλον.