7 Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα του Crypto Cloud Mining

Βασικά Takeaways

  • Βασικά συμπεράσματα από το άρθρο σχετικά με την εξόρυξη κρυπτογραφικού νέφους:
  • Το Crypto cloud mining προσφέρει προσβασιμότητα, ευκολία και οικονομική αποδοτικότητα, καθιστώντας το ένα αξιόλογο εγχείρημα και επένδυση για όσους ενδιαφέρονται για την εξόρυξη κρυπτογράφησης.
  • Το Cloud Mining εξαλείφει την ανάγκη για ανησυχίες σχετικά με τη συντήρηση και επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν παθητικό εισόδημα ενοικιάζοντας υλικό ή ισχύ κατακερματισμού από παρόχους εξόρυξης cloud.
  • Ωστόσο, υπάρχουν μειονεκτήματα στην εξόρυξη κρυπτογραφικού νέφους, όπως η επικράτηση των απατών, τα δυνητικά χαμηλά κέρδη και η έλλειψη ελέγχου της λειτουργίας και του εξοπλισμού εξόρυξης.
  • Συνολικά, η εξόρυξη κρυπτογραφικού νέφους μπορεί να είναι μια βιώσιμη επιλογή για όσους επιθυμούν να ερευνήσουν και να επαληθεύσουν τη νομιμότητα μιας υπηρεσίας πριν επενδύσουν.

Η εξόρυξη Crypto cloud είναι σαν να έχετε μια λειτουργία εξόρυξης χωρίς τη χρήση αξίνας. Προσφέρει μια μοντέρνα ανατροπή στο πανάρχαιο εγχείρημα της εξόρυξης θησαυρού, αλλά αυτή τη φορά, είναι τα ψηφιακά στοιχεία που αναζητάτε.

Λοιπόν, τι είναι μοναδικό στην εξόρυξη κρυπτογραφικού νέφους; Έχει πλεονεκτήματα το crypto cloud mining ή είναι τόσο επικίνδυνο όσο η αγορά του δικού σας υλικού;

4 Πλεονεκτήματα του Crypto Cloud Mining

Υπάρχουν τέσσερις λόγοι για τους οποίους το Crypto Cloud Mining είναι μια αξιόλογη επιχείρηση και επένδυση.

  Ένας οδηγός για αρχάριους στο Google Web Stories [+4 Tools]

1. Προσβασιμότητα και ευκολία

Οι εταιρείες εξόρυξης Crypto cloud σάς προσφέρουν την επιλογή να νοικιάσετε υλικό ή ισχύ κατακερματισμού για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων χωρίς την ταλαιπωρία της φυσικής διαχείρισης του εξοπλισμού μόνοι σας. Μειώνει τα εμπόδια εισόδου, καθιστώντας το προσβάσιμο σε όποιον θέλει να δοκιμάσει την εξόρυξη κρυπτογράφησης.

Εξαλείφει επίσης τις ταλαιπωρίες της φιλοξενίας υλικού εξόρυξης κρυπτογράφησης, το οποίο θα απαιτούσε να αφιερώσετε χρόνο για την παρακολούθηση. Αντίθετα, με τις εταιρείες εξόρυξης cloud, μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία πακέτων με βάση την επένδυσή σας και την όρεξη για κινδύνους.

2. Κόστους-Αποτελεσματικότητας

Η εξόρυξη ήταν πάντα έντασης κεφαλαίου, τόσο παραδοσιακά όσο και στη σύγχρονη εποχή. Χρειάζεστε φανταχτερό εξοπλισμό βελτιστοποιημένο για εξόρυξη και μεγάλο προϋπολογισμό για τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος που θα αυξηθεί η εγκατάσταση εξόρυξής σας, εκτός εάν πρόκειται για κρυπτογράφηση που μπορείτε να εξορύξετε στο σπίτι.

Ωστόσο, με το cloud mining, μισθώνετε υπολογιστική ισχύ από μεγάλα κέντρα δεδομένων χωρίς να αγοράζετε εξοπλισμό και να πληρώνετε υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις εξόρυξης cloud είναι σαν τις συνδρομητικές υπηρεσίες. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες και την απόδοση επένδυσης (ROI), απλώς καταργείτε την εγγραφή σας.

3. Καμία ανησυχία συντήρησης

Οι λειτουργίες εξόρυξης κρυπτογράφησης απαιτούν την εγκατάσταση και τη συντήρηση από επαγγελματίες. Αλλά όταν μπορεί να γίνει στο σύννεφο, η ταλαιπωρία αφαιρείται από το τραπέζι. Καταργεί τα παραδοσιακά εμπόδια της τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης και τις ανησυχίες συνεχούς συντήρησης.

Δεν υπάρχει διαδικασία εγκατάστασης, δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε κανένα υλικό και το βάρος του να συμβαδίζετε με τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό εξόρυξης δεν είναι στους ώμους σας. Γίνετε συνδρομητής και μπείτε πίσω, καθώς όλη η δουλειά γίνεται για εσάς.

  21 Εφαρμογές παραγωγικότητας για προγραμματιστές

4. Έσοδα από εξόρυξη νέφους

Η ενοικίαση ισχύος κατακερματισμού ή υλικού από παρόχους εξόρυξης σύννεφων θα σας δώσει μια επιστροφή σε κρυπτογράφηση. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να επανεπενδύσετε το εισόδημά σας από την εξόρυξη κρυπτογραφικού νέφους κατευθείαν στην πλατφόρμα, αγοράζοντας περισσότερη ισχύ εξόρυξης cloud και αυξάνοντας το ρυθμό κατακερματισμού εξόρυξης καθώς προχωράτε. Μπορείτε επίσης να αναλάβετε μακροπρόθεσμα συμβόλαια, τα οποία έχουν καλύτερες αποδόσεις.

Γενικά, η εξόρυξη κρυπτογραφικού νέφους παρουσιάζει ένα μοναδικό μείγμα προσβασιμότητας, αποτελεσματικότητας και δυνατότητας παθητικού εισοδήματος. Ωστόσο, δεν είναι τέλειο.

3. Μειονεκτήματα του Crypto Cloud Mining

Ενώ η εξόρυξη κρυπτογραφικού νέφους μπορεί να είναι δελεαστική, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τα πιθανά μειονεκτήματά της.

1. Απάτες Cloud Mining

Ένα σημαντικό μειονέκτημα της εξόρυξης κρυπτογραφικού νέφους είναι η επικράτηση των απατών. Ένα μεγάλο μέρος των υπηρεσιών εξόρυξης cloud λειτουργούν από εγκληματίες, γεγονός που το καθιστά επικίνδυνο εγχείρημα για όσους θέλουν να εμπλακούν. Οι απάτες Crypto cloud mining είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους απάτης κρυπτογράφησης σήμερα.

Η επένδυση σε λειτουργίες εξόρυξης cloud απαιτεί τη δέουσα επιμέλεια. Πρέπει να ερευνήσετε και να επαληθεύσετε τη νομιμότητα μιας υπηρεσίας εξόρυξης κρυπτογραφικού νέφους μέσω διαδικτυακών κριτικών από άλλους χρήστες και υπηρεσιών εντοπισμού απάτης προτού αποφασίσετε να επενδύσετε.

2. Δυνητικά χαμηλά κέρδη

Ένα άλλο μειονέκτημα των πισινών εξόρυξης cloud είναι οι σημαντικά χαμηλές αποδόσεις, οι οποίες μπορεί να διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό παρά τους ισχυρισμούς που έγιναν κατά την αγορά. Πρώτον, η εξόρυξη cloud περιλαμβάνει την κοινή χρήση κερδών εξόρυξης με τους παρόχους υπηρεσιών σας. Ανεξάρτητα από την αναλογία, αυτό περιορίζει τις πιθανές ανταμοιβές σας.

  9 διαδικτυακά μαθήματα για να μάθετε τα βασικά της επενδυτικής τραπεζικής

Δεύτερον, οι συνθήκες της αγοράς επηρεάζουν τις λειτουργίες εξόρυξης κρυπτονομισμάτων. Σε μια bear market, η δυσκολία δικτύου αυξάνεται, καίγοντας περισσότερα μετρητά με τη μορφή λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας από τα κέρδη από τις ανταμοιβές. Αυτό οδηγεί εγγενώς σε πτώση των αποδόσεων σας.

3. Έλλειψη ελέγχου

Όταν επενδύετε σε λειτουργίες εξόρυξης κρυπτογραφικού νέφους, δεν έχετε κανέναν έλεγχο στον εξοπλισμό εξόρυξης ή σε άλλες διαδικασίες εξόρυξης κρυπτογράφησης. Αυτό σημαίνει ότι εξαρτάστε από τον πάροχο για την εκτέλεση της λειτουργίας, επομένως δεν έχετε καμία επιρροή στην αποτελεσματικότητα ή την ασφάλειά της.

Επιπλέον, βρίσκεστε στο έλεος της επιχειρηματικής σταθερότητας και των ηθικών πρακτικών του παρόχου. Εάν η υπηρεσία εξόρυξης κρυπτογραφικού νέφους σταματήσει να λειτουργεί ή εμπλέκεται σε δόλιες δραστηριότητες, τα πιθανά κέρδη σας και το επενδεδυμένο κεφάλαιο θα τεθούν σε κίνδυνο.

Τα μειονεκτήματα της εξόρυξης νέφους κρυπτογράφησης προέρχονται κυρίως από τους περιορισμούς των συμβατικών συμφωνιών που υπογράφονται όταν εγγραφείτε στις υπηρεσίες τους. Είναι το τίμημα του να μην χρειάζεται να αγοράσετε και να φιλοξενήσετε τον δικό σας εξοπλισμό εξόρυξης κρυπτονομισμάτων.

Αξίζει το Crypto Cloud Mining;

Η εξόρυξη Crypto cloud μπορεί να έχει σημαντικές ανησυχίες που θα αποθάρρυνε πιθανούς χρήστες με ορέξεις χαμηλού κινδύνου. Ωστόσο, οι ευκαιρίες που προσφέρει και η δυνατότητα δημιουργίας παθητικού εισοδήματος χωρίς να φέρετε την ευθύνη αγοράς, εγκατάστασης και συντήρησης του εξοπλισμού δικαιολογούν την επένδυση σε αυτόν. Εφόσον κάνετε τη δέουσα επιμέλεια για να εξακριβώσετε τη νομιμότητα και την κερδοφορία μιας υπηρεσίας εξόρυξης cloud πριν επενδύσετε, θα πρέπει να είστε εντάξει.