7 Πλατφόρμες δώρων εργαζομένων για να εξασφαλίσουν έναν πιο ευτυχισμένο χώρο εργασίας

Τα δώρα είναι ο τέλειος τρόπος για να δείξετε συναισθήματα και συναισθήματα ή να εκτιμήσετε την προσπάθεια κάποιου. Δεν είναι έτσι;

Η εκτίμηση για την καλή εργασιακή ηθική θα τονώσει την αυτοπεποίθηση του ατόμου και θα παρακινήσει το άτομο να εργαστεί ακόμα πιο σκληρά. Το να εκτιμάς κάποιον μεταφέρει το μήνυμα ότι η προσπάθεια που καταβάλλει το άτομο είναι σημαντική και έχει σημασία.

Επιπλέον, η προσφορά δώρων στους υπαλλήλους ενισχύει το ηθικό, βοηθά στη βελτίωση των δεσμών της ομάδας και διασφαλίζει έναν πιο χαρούμενο χώρο εργασίας. Η τόνωση του ηθικού κάποιου θα βελτιώσει επίσης την εργασιακή του εμπειρία και θα ανεβάσει την παραγωγικότητα του εργαζομένου. Έτσι, η εκτίμηση με το δώρο θα καταλήξει να επηρεάσει θετικά την επιτυχία μιας εταιρείας.

Εδώ και πολύ καιρό, παρατηρείται ότι ένας πιο ευτυχισμένος εργασιακός χώρος οδηγεί σε πιο ευτυχισμένους εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι ασχολούνται περισσότερο με ένα πιο χαρούμενο και πιο υγιές περιβάλλον παρά σε ένα συνηθισμένο περιβάλλον.

Η επιλογή ενός κατάλληλου δώρου για δώρο στους υπαλλήλους σας είναι ένα δύσκολο έργο που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Πολλές πλατφόρμες δώρων εργαζομένων είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που είναι κατάλληλο για τους εργαζόμενους.

Εδώ, θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όλες τις αμφιβολίες σχετικά με το περιστασιακό πρόγραμμα δώρων εργαζομένων, τα οφέλη και το είδος δώρου που είναι κατάλληλο—ακολουθούμενα από τις κορυφαίες πλατφόρμες για δώρο εργαζομένων. Ας εμβαθύνουμε σε αυτό.

Τι ακριβώς είναι ένα περιστασιακό πρόγραμμα δώρων εργαζομένων;

Μπορεί να μην ξέρετε τι να κάνετε για μια πρωτοβουλία να δώσετε δώρα σε υπαλλήλους. Ένας τρόπος για να δείξετε στους υπαλλήλους πόσο εκτιμάτε τη σκληρή δουλειά τους είναι μέσω περιστασιακών ή εποχιακών πρωτοβουλιών δώρων. Η λέξη «περιστασιακά» σημαίνει ότι τα δώρα δίνονται τυχαία και όχι σε καθορισμένο πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, μπορείτε να κάνετε στους υπαλλήλους σας δώρα με θέμα τις διακοπές. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε ένα σχέδιο δώρων χωρίς να το προγραμματίσετε εκ των προτέρων. Αυτό θα εκπλήξει τους εργαζόμενους και θα τους κάνει χαρούμενους. Η κουλτούρα της προσφοράς δώρων στους υπαλλήλους τους βοηθά να αποφεύγουν τις συγκρούσεις στην εργασία και μειώνει τα επίπεδα άγχους τους στην εργασία.

Το να τους κάνετε δώρα δείχνει ότι εκτιμάτε αυτό που κάνουν για να κάνουν την εταιρεία επιτυχημένη. Αυτό το είδος επικύρωσης κάνει τον χώρο εργασίας έναν πιο χαρούμενο χώρο όπου οι άνθρωποι αισθάνονται ελεύθεροι να εργαστούν. Τα προγράμματα δώρων για τους εργαζόμενους θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να είναι πιο παραγωγική και επιτυχημένη.

Ποια είναι τα οφέλη από την ύπαρξη κουλτούρας δώρων εργαζομένων;

Πολλές εταιρείες έχουν υιοθετήσει μια κουλτούρα για τα δώρα των εργαζομένων για να αποκτήσουν έναν πιο χαρούμενο και υγιή χώρο εργασίας. Υπάρχουν πολλά οφέλη, τα οποία περιλαμβάνουν:

 • Βελτιώνει τις σχέσεις των συναδέλφων: Η εκτίμηση μέσω του δώρου κάνει τη μέρα του εργαζομένου αξέχαστη. Οι εργαζόμενοι θα ξέρουν ότι τους καταλαβαίνετε πολύ καλά, κάτι που οδηγεί σε μια θετική σχέση μαζί σας.
 • Παρέχει επικύρωση: Η κουλτούρα των δώρων των εργαζομένων διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους ότι αποτελούν επίσης ουσιαστικό μέρος της εταιρείας. Η επικύρωση σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα βοηθά τους εργαζόμενους να είναι πιο παραγωγικοί και καινοτόμοι.
 • Αυξάνει τη δέσμευση: Τα δώρα εμπλουτίζουν το μυαλό με περισσότερη ευτυχία, η οποία βοηθά περαιτέρω τους υπαλλήλους να χειρίζονται και να αντιμετωπίζουν το άγχος στο χώρο εργασίας πιο γρήγορα. Ένα θετικό μυαλό είναι πάντα καινοτόμο, οδηγώντας σε παραγωγικά αποτελέσματα και βελτιώνοντας τη συνολική δέσμευση.
 • Ενισχύστε την αφοσίωση: Η εκτίμηση κάνει πάντα τον δεσμό μεταξύ δύο ανθρώπων πιο υγιή. Τα δώρα ενισχύουν επίσης τον επαγγελματικό δεσμό ανάμεσα σε εσάς και τα μέλη της ομάδας σας. Επιπλέον, η ενίσχυση των ομολόγων αυξάνει το ποσοστό πίστης μεταξύ εσάς και των εργαζομένων σας.
 • Ενισχύει το ηθικό: Η προσφορά δώρων στους υπαλλήλους για τα επιτεύγματα των εργαζομένων θα κάνει τους εργαζόμενους να αισθάνονται ότι τους προσέχουν, τους εκτιμούν και τους αυτάρκεις, κάτι που θα τονώσει το ηθικό τους.
 • Αυξάνει το ποσοστό παραγωγικότητας: Το μειωμένο επίπεδο άγχους αυξάνει το ενδιαφέρον και σας κάνει πιο συγκεντρωμένους στην εργασία σας. Ομοίως, οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν επίσης συγκεντρωμένοι. Ως αποτέλεσμα, η αποδοτικότητα θα αυξηθεί μαζί με την παραγωγικότητα. Τα δώρα κάνουν τους εργαζόμενους να αισθάνονται επιθυμητοί και οι εργαζόμενοι είναι πιθανό να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κίνητρο. Όλα αυτά οδηγούν σε αυξημένο ποσοστό παραγωγικότητας.
  Διορθώστε το σφάλμα Google Play Store κατά τον έλεγχο για ενημερώσεις

Ας μιλήσουμε για κάποια ηθική του δώρου στο χώρο εργασίας για να κάνουμε τη στιγμή αξέχαστη για μια ζωή στον εργαζόμενο.

Ποια είναι η ηθική της προσφοράς δώρων στο χώρο εργασίας;

Μερικές φορές το να κάνεις δώρα στο χώρο εργασίας μπορεί να είναι δύσκολο και πρέπει να σπάσεις τον πάγο για να σκεφτείς δημιουργικά. Ίσως αναρωτιέστε τι είδους δώρο θα ήθελε να λάβει ο εργαζόμενος και πώς να δώσει δώρα στη δουλειά.

Ένα κατάλληλο δώρο για τους υπαλλήλους τους τονώνει με την ενέργεια να εργαστούν ακόμα πιο σκληρά και ενθαρρύνει περαιτέρω τη συνέχισή του. Τους βοηθά επίσης να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και παρακινημένοι. Από την άλλη πλευρά, ένα ακατάλληλο δώρο κάνει τους εργαζόμενους να αισθάνονται ανεπαρκείς και ανεπαρκείς.

Ενώ δίνετε δώρα στους πελάτες ή τους υπαλλήλους σας, να έχετε πάντα στο μυαλό σας αυτά τα παρακάτω σημεία:

 • Μην κάνετε ποτέ δώρα στους ανωτέρους σας.
 • Αποφύγετε να δίνετε δώρα εντός του χρόνου ελέγχου απόδοσης.
 • Επιλέξτε ένα αντικείμενο που αντικατοπτρίζει τις προθέσεις σας επαγγελματικά.
 • Επιλέξτε ένα ομαδικό δώρο με την υπόλοιπη ομάδα σας. Η ομαδική προσφορά δώρων ενοποιεί την εργασία και τείνει να αυξάνει τον προσωπικό αντίκτυπο στον παραλήπτη.

Μην είστε πολύ προσωπικοί και μην ξοδεύετε υπερβολικά. Ο πελάτης μπορεί να αισθανθεί ότι τον εκμεταλλεύονται ή τον χειραγωγούν το δώρο σας, επομένως είναι υποχρεωτική η θέσπιση κατάλληλων επαγγελματικών ορίων. Αποφύγετε την ευνοιοκρατία κάνοντας δώρο μόνο σε ένα άτομο και προσπαθήστε να συμπεριφέρεστε σε όλους ισότιμα.

Η επιλογή πάντα παρόμοιων δώρων για όλους τους παραλήπτες είναι εξαιρετικά σημαντική. Μια κάρτα με επίσημο σημείωμα ευγνωμοσύνης είναι συνήθως τέλεια και φιλική προς τον προϋπολογισμό. Μπορείτε επίσης να στείλετε μια δωροκάρτα ώστε ο παραλήπτης να τη ξοδέψει σε αυτό που του αρέσει σύμφωνα με τις επιθυμίες του.

Γιατί οι εταιρείες χρειάζονται βοήθεια από μια πλατφόρμα δώρων εργαζομένων;

Αυτές οι πλατφόρμες είναι μια κατάλληλη προσέγγιση για τους επιχειρηματίες για να ενισχύσουν τον επαγγελματικό δεσμό τους με τους εργαζομένους τους. Ωστόσο, είναι πιο εύκολο να είσαι δημιουργικός όταν τρέχεις ευρέως, φυσικά ή μεταφορικά. Ο κύριος στόχος του δώρου των εργαζομένων είναι να ενθαρρύνει τους εργαζόμενους να αποδίδουν καλά καταβάλλοντας όλη την προσπάθεια που είναι αποθηκευμένη μέσα τους.

Οι πλατφόρμες δώρων εργαζομένων διευκολύνουν την επιλογή των κατάλληλων δώρων για τους υπαλλήλους σας. Αυτή η πλατφόρμα θα διασφαλίσει ότι κάθε ανάγκη εκπληρώνεται χωρίς να χάνετε χρόνο. Διατίθενται διάφορα είδη προσαρμοσμένων δώρων από τα οποία πρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με ακρίβεια στις ανάγκες σας.

Εδώ είναι μερικές πλατφόρμες δώρων που σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και να επιλέξετε ένα μοναδικό και κατάλληλο δώρο για τα μέλη της ομάδας σας.

Ζωηρός

Το Snappy παρέχει μια απλή και απρόσκοπτη διεπαφή χρήστη. Η αποστολή δώρων στους υπαλλήλους θα τους κάνει να νιώσουν επιθυμητοί και ξεχωριστοί. Μπορείτε να στείλετε ένα δώρο οποιαδήποτε στιγμή, ανεξάρτητα από την περίσταση, είτε για γενέθλια είτε για ένα φεστιβάλ. Το Snappy είναι ο σύντροφός σας στη διάδοση της ευτυχίας και στη δημιουργία ενός πιο χαρούμενου εργασιακού χώρου.

  Δημιουργήστε Heap Dump, Java Core & System Dump στο WebSphere

Διατίθεται μεγάλη ποικιλία συλλογών δώρων με χιλιάδες ενημερωμένα δώρα. Κάποιος μπορεί να επιλέξει τι θα δώσει ανάλογα με την ευκολία του. Με βάση δεδομένα και τάσεις, οι ειδικοί της μόδας το κρατούν πάντα ενημερωμένο.

Με το Snappy, μπορείτε να στείλετε δώρα στους υπαλλήλους σας, κάτι που τους κάνει να νιώθουν ότι αναγνωρίζονται. Η αναγνώριση ενθαρρύνει πάντα ένα άτομο να αποδώσει καλύτερα δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό. Για τη διευκόλυνση των πελατών, το Snappy είναι διαθέσιμο τόσο σε φορητές όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Η πρόσβαση στα δώρα γίνεται μέσω πολλών γνωστών και διάσημων εμπορικών σημάτων όπως η Amazon, η Best Buy κ.λπ. Το σύστημα είναι επίσης διαμορφωμένο με ένα ευχαριστήριο σημείωμα στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε ένα μήνυμα που θέλετε να μεταφέρετε.

SnackNation

Ο κύριος στόχος του SnackNation είναι να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον μεταξύ των εργαζομένων σας. Προσαρμόστε τα σνακ του γραφείου σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις όλων εύκολα χρησιμοποιώντας το SnackNation.

Τα σνακ μεταξύ των ωρών εργασίας τροφοδοτούν την απόδοση του εργαζομένου και κάνουν τους πάντες ξανά ενεργητικούς. Τα υγιεινά σνακ ενισχύουν και ενθαρρύνουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων και δημιουργούν υγιείς κοινωνικούς δεσμούς.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το μοναδικό σας μείγμα σύμφωνα με τα μοναδικά γούστα του υπαλλήλου σας. Το SnackNation τροφοδοτεί τους υπαλλήλους παρέχοντας νόστιμα και υγιεινά σνακ και η παροχή σνακ ενδιάμεσα δείχνει ότι φροντίζετε για την υγεία και την όρεξή τους. Οι εργαζόμενοι πρέπει επίσης να τρώνε ένα γρήγορο δάγκωμα για να έχουν σημαντική απόδοση.

Γλύκισμα

Το Goody θα σας βοηθήσει να επιλέξετε μοναδικά δώρα για τους υπαλλήλους σας που θα τονώσουν το ηθικό του υπαλλήλου σας. Κάνει τα πάντα εύκολα και γρήγορα, από το να κάνετε δώρο σε έναν εργαζόμενο μεμονωμένα σε ολόκληρη την εταιρεία, να επιλέξετε μια κομψή κάρτα για κάθε περίσταση και να προσθέσετε ένα μήνυμα κειμένου που θέλετε να μεταφέρετε, μαζί με άλλες λειτουργίες, υποστηρίζονται από την Goody.

Το Goody σάς παρέχει πρόσβαση σε επιμελημένα δώρα που θα λατρέψουν οι υπάλληλοί σας. Μπορείτε να προγραμματίσετε λειτουργίες δώρων αυτοματισμού για υπαλλήλους ή πελάτες. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ανταλλάξουν εναλλακτικές λύσεις εάν χρειάζονται βοήθεια για να βρουν το δώρο που αξίζει. Η ομάδα υποστήριξης είναι πάντα ένα μήνυμα ή μια κλήση μακριά για να επιλύσει κάθε ερώτημά σας.

Baudville

Η εκτίμηση των προσπαθειών που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι μπορεί να είναι ευκολότερη με τη βοήθεια του Baudville. Τα τέλεια δώρα μπορούν να ενισχύσουν τη δέσμευση των εργαζομένων και να τους τροφοδοτήσουν για να είναι το καλύτερό τους.

Το Baudville βοηθά στη δημιουργία ενός χαρούμενου, υγιούς και καινοτόμου χώρου εργασίας για τους υπαλλήλους σας. Η αναγνώριση της ικανότητας κάποιου μπορεί να αυξήσει το κίνητρο για να αποδώσεις το καλύτερό σου.

Το Baudville εστιάζει κυρίως στη δέσμευση και την αναγνώριση ενός ατόμου. Οι αφοσιωμένοι εργαζόμενοι επικεντρώνονται περισσότερο στην επιτυχία της εταιρείας.

Η περίσταση, ο προϋπολογισμός και η ποσότητα δεν έχουν σημασία κατά τη σύντομη λίστα των δώρων σύμφωνα με την επιλογή του υπαλλήλου σας. Εξασφαλίστε μια αξέχαστη εμπειρία για τους υπαλλήλους σας επιλέγοντας το τέλειο δώρο για αυτούς με το Baudville.

Blueboard

Το Blueboard σας παρέχει πολλές επιλογές για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας μέσω μιας ανταμοιβής ή ενός δώρου. Μπορείτε να στείλετε το δώρο απευθείας στα εισερχόμενα του υπαλλήλου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι εργαζόμενοι μπορούν επίσης να περιηγηθούν στη συλλογή και να επιλέξουν ένα κατάλληλο δώρο για αυτούς.

  Πώς να διαγράψετε τη μορφοποίηση κειμένου στο Gmail

Η παροχή ενός υγιούς και χαρούμενου περιβάλλοντος στο χώρο εργασίας είναι ο πρωταρχικός σκοπός του Blueboard. Το να επιτρέπεται στους εργαζομένους να μετατοπίσουν το μυαλό τους προς ένα χαλαρό περιβάλλον είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί κανείς να κάνει.

Κάντε τα δώρα σας αξέχαστα επιτρέποντας στους υπαλλήλους να κάνουν αναμνήσεις αποκτώντας νέες εμπειρίες. Ο ποιοτικός χρόνος είναι αυτό που όλοι θέλουν στις μέρες μας. Κάντε τους υπαλλήλους σας να απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο με οικονομικά προγράμματα διακοπών Blueboard.

Δώρογραμμα

Η αναζήτηση για «το τέλειο δώρο» καταναλώνει σημαντικό χρόνο. Διευκολύνετε τις διαδικασίες δώρου χρησιμοποιώντας μια δωροκάρτα Giftogram, επιτρέποντας στους παραλήπτες να επιλέξουν δώρα σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

Το Giftogram διασφαλίζει ότι το δώρο αρέσει σε όλους. Διατίθενται προσχεδιασμένοι κατάλογοι καρτών Giftogram με πολύχρωμα γιορτινά σχέδια. Είτε μπορείτε να επιλέξετε ένα είτε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χρησιμοποιώντας τα εργαλεία σχεδίασης εντός εφαρμογής.

Η δημιουργία αυτού που έχετε στο μυαλό σας θα είναι διασκεδαστική και μοναδική. Μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπο της εταιρείας σας δωρεάν, να επιλέξετε σχέδια και χρώματα και επίσης να προσθέσετε ένα μήνυμα για όλους σύμφωνα με την επιλογή σας.

Το Giftogram σάς επιτρέπει να στέλνετε ψηφιακές κάρτες χύμα χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα επιπλέον. Διατίθενται επίσης προγραμματισμένες λειτουργίες δωροκάρτας και εκατοντάδες επωνυμίες. Η φιλική προς το χρήστη και εύχρηστη διεπαφή επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται το πρόγραμμα δωροκάρτας χωρίς κόπο και γρήγορα μέσα σε λίγα λεπτά. Εδώ, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε φανταστική εξυπηρέτηση πελατών.

Κλοπιμαία

Κάντε τη διαδικασία σχεδιασμού και αγοράς σας απρόσκοπτη με το Swag. Μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε, από φούτερ μέχρι κομψά μπουκάλια για μεμονωμένα άτομα ή για ολόκληρα μέλη της ομάδας. Το Swag έκανε τα πάντα πολύ εύκολα και γρήγορα.

Το Swag σας επιτρέπει να σχεδιάσετε το κουτί σας μόνοι σας. Αντί να επιλέξετε από τη συλλογή, μπορείτε ακόμη και να σχεδιάσετε για να το κάνετε να φαίνεται μοναδικό. Είναι ένας δημιουργικός και διασκεδαστικός τρόπος να δείξετε στους υπαλλήλους σας ότι νοιάζεστε. Μπορείτε να επιλέξετε τα πράγματα που θέλετε να δώσετε στα μέλη της ομάδας σας μαζί με μια παράδοση χωρίς φασαρία.

Σχεδιάστε το μοναδικό σας κουτί swag ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα:

 • Περιηγηθείτε στην εκπληκτική συλλογή της μεγάλης γκάμα προϊόντων της Swag και προσθέστε προϊόντα που χρειάζεστε στο καλάθι.
 • Αφού προσθέσετε στο καλάθι, κάντε κλικ στο κουμπί «Δημιουργία κουτιού».

Εδώ το κουτί σας είναι έτοιμο για παράδοση. Η Swag δημιουργεί ένα εύχρηστο περιβάλλον για τους πελάτες της. Διατίθεται επίσης επιλογή παράδοσης κατά τη διάρκεια της νύχτας εάν χρειαστεί. Το API της Swag υποστηρίζει απρόσκοπτη αυτοματοποίηση, καθιστώντας το Swag πιο φωτεινό, ψηφιακό και καλύτερη επιλογή.

συμπέρασμα

Συνοψίζοντας, όλοι θέλουν να εργαστούν σε ένα μέρος που τους βοηθά να παραμείνουν υγιείς και ευτυχισμένοι. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εκτιμήσετε τις προσπάθειες των υπαλλήλων σας να κάνουν τον χώρο εργασίας πιο υγιή και πιο χαρούμενο. Τα δώρα των εργαζομένων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε την εκτίμησή σας για τους εργαζομένους σας και να κάνετε το γραφείο ένα πιο χαρούμενο μέρος.

Στο τέλος, ένα καλό εργασιακό περιβάλλον ενθαρρύνει τους εργαζόμενους να σκέφτονται έξω από τα πλαίσια και να είναι δημιουργικοί, κάτι που οδηγεί σε μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Έμμεσα, τα δώρα στους εργαζόμενους θα επιφέρουν καλές αλλαγές που θα βοηθήσουν την εταιρεία να είναι πιο επιτυχημένη.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τις καλύτερες πλατφόρμες δημιουργίας ψηφιακών πιστοποιητικών για να επιβραβεύσετε τους υπαλλήλους σας.