7 πλατφόρμες για να αποκτήσετε τις καλύτερες ενέργειες Photoshop

Εκτός από την επαγγελματική εμφάνιση και αίσθηση στις εικόνες, το Photoshop Actions προσφέρει πολλά άλλα πλεονεκτήματα. Ας δούμε τα οφέλη από τη χρήση του Photoshop Actions που θα σας κάνουν να τα ερωτευτείτε.

Το Adobe Photoshop είναι το πιο προτιμώμενο εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών μεταξύ των σχεδιαστών λόγω των εκτεταμένων χαρακτηριστικών και εργαλείων του. Το Photoshop είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να επιδείξετε εξαιρετικές δεξιότητες επεξεργασίας φωτογραφιών και να δημιουργήσετε εικονικά σχέδια φωτογραφιών.

Ωστόσο, το Photoshop είναι ένα εξελιγμένο λογισμικό που απαιτεί σημαντική τεχνογνωσία για την επεξεργασία φωτογραφιών. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσχεδιασμένα Photoshop Actions για να επιταχύνετε τη διαδικασία επεξεργασίας φωτογραφιών και να έχετε αβίαστα αποτελέσματα.

Το Photoshop Actions είναι μια δέσμη εντολών που καταγράφονται από ειδικούς του Photoshop και δίνουν εφέ στις φωτογραφίες. Όπως οι μακροεντολές στο Excel, αυτά τα αρχεία εκτελούν διαδοχικά τα προηχογραφημένα βήματα στις φωτογραφίες και εφαρμόζουν τα επιδιωκόμενα εφέ. Αυτές οι ενέργειες Photoshop είναι χρήσιμες για ερασιτέχνες σχεδιαστές που θέλουν να βελτιώσουν την οπτική εμφάνιση των εικόνων τους.

Οφέλη από τη χρήση του Photoshop Actions

Εύχρηστος

Οι ενέργειες Photoshop είναι μια απίστευτη επιλογή για αρχάριους χρήστες που δεν είναι αρκετά ικανοί να δημιουργήσουν εξαιρετικά σχέδια. Οι ενέργειες σάς επιτρέπουν επίσης να μάθετε Photoshop, το οποίο είναι ένα άλλο πλεονέκτημα για αρχάριους. Το γεγονός ότι οι φωτογραφίες φαίνονται εντυπωσιακές παρά την έλλειψη δεξιοτήτων στο Photoshop κάνει το Photoshop Actions να ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

Μάθετε Photoshop

Καθώς θα χρησιμοποιείτε ενέργειες Photoshop στα έργα σας, θα εξοικειωθείτε περισσότερο με τα παξιμάδια και τα μπουλόνια του Photoshop. Αυτές οι ενέργειες σάς δίνουν επίσης την ελευθερία να εξερευνήσετε τις έννοιες του Photoshop συνδυάζοντας διαφορετικές ενέργειες. Αυτό σας βοηθά να αυξήσετε την τεχνογνωσία σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Όταν χρησιμοποιείτε προσχεδιασμένες ενέργειες Photoshop, κατανοήστε προσεκτικά κάθε βήμα. Αυτό θα δώσει μια ιδέα για το εργαλείο και θα καταλάβετε πώς να σχεδιάσετε τις δικές σας ενέργειες στο Photoshop.

Δεν χρειάζεται να επαναλάβετε τα βήματα

Εάν επεξεργάζεστε φωτογραφίες μαζικά, μπορεί να γίνει κουραστικό, ειδικά εάν πρέπει να επαναλαμβάνετε τα ίδια βήματα επανειλημμένα. Ευτυχώς, μπορείτε να καταγράψετε τα βήματα για πρώτη φορά κατά την επεξεργασία φωτογραφιών ως Photoshop Action και μπορείτε να εφαρμόσετε τις ενέργειες σε άλλες φωτογραφίες για να αποφύγετε τα επαναλαμβανόμενα βήματα επεξεργασίας.

  Κατανόηση του UCaaS σε έναν συνδεδεμένο κόσμο [+6 Solutions for SMBs]

Βελτιώστε τις φωτογραφίες με ένα κλικ

Η επεξεργασία φωτογραφιών είναι πράγματι μια χρονοβόρα εργασία, αλλά εάν επιλέξετε το Photoshop Actions για να επεξεργαστείτε φωτογραφίες, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες με ένα κλικ στο κουμπί. Όλα τα βήματα που περιλαμβάνονται στο Photoshop Actions εφαρμόζονται στη φωτογραφία αμέσως και σας δίνουν αξιοσημείωτες φωτογραφίες. Οι ενέργειες σας αφήνουν πολύ χρόνο για να επεξεργαστείτε όλο και περισσότερες φωτογραφίες.

Εξοικονόμηση χρόνου

Η εξοικονόμηση πολύ χρόνου είναι ένα άλλο προφανές πλεονέκτημα που θα έχετε χρησιμοποιώντας το Photoshop Actions στα σχεδιαστικά σας έργα. Αυτό είναι χρήσιμο όταν έχετε πολλές εργασίες στη διάθεσή σας και πολύ λίγο χρόνο. Οι ενέργειες μειώνουν επίσης τον χρόνο οθόνης σας κάνοντας την ίδια μονότονη εργασία επανειλημμένα.

Επαγγελματικά Αποτελέσματα

Το Photoshop Actions σάς βοηθά να αποδώσετε επαγγελματικά αποτελέσματα επεξεργασίας φωτογραφιών ακόμα κι αν δεν είστε καλά γνώστες του Photoshop. Μετά την εφαρμογή των ενεργειών, θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα που φαίνεται στην προεπισκόπηση που δημιουργήθηκε από έναν ειδικό σχεδιαστή.

Αρκετές πλατφόρμες επιτρέπουν στους χρήστες να κατεβάζουν και να χρησιμοποιούν το Photoshop Actions, είτε δωρεάν είτε πληρώνοντας μια ελάχιστη τιμή. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με ιστότοπους όπου είναι πιθανό να βρείτε τις καλύτερες ενέργειες photoshop που μπορούν να ανεβάσουν τις δεξιότητές σας στην επεξεργασία φωτογραφιών στο επόμενο επίπεδο.

Envato

Με την υποστήριξη μιας κοινότητας καταξιωμένων σχεδιαστών, το Envato προσφέρει μια πληθώρα ενεργειών και προεπιλογών Photoshop υψηλής ποιότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας ή να εμπνευστείτε. Αυτές οι ενέργειες ταξινομούνται σε τέσσερις κατηγορίες, Ενέργειες και προεπιλογές, Πινέλα, Στυλ επιπέδου και Παλέτες, διευκολύνοντας την εύρεση αυτού που ψάχνετε.

Το Envato παρέχει ενέργειες photoshop για όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Adobe Photoshop, Adobe Lightroom και Adobe Illustrator.

Η υπέροχη συλλογή από προσεκτικά επιλεγμένες ενέργειες που βρέθηκαν στο Envato είναι ικανή να ζωντανέψει τα σχέδια σχεδίασής σας. Δεδομένου ότι το Envato συνεχίζει να προσθέτει νέους πόρους κάθε μήνα και επιτρέπει απεριόριστες λήψεις προτύπων, οι συνδρομητές δεν χρειάζεται να ανησυχούν μήπως εξαντληθούν οι επιλογές.

PanosFX

Σχεδιαστές που αναζητούν μερικές από τις καλύτερες ενέργειες Photoshop που μπορούν να επισκεφτούν PanosFX, το οποίο παρέχει τόνους δωρεάν και premium Photoshop Actions. Οι χρήστες έχουν άδεια να χρησιμοποιούν αυτές τις ενέργειες Photoshop σε προσωπικά και εμπορικά έργα. Θα βρείτε επίσης εκπαιδευτικά βίντεο στην πλατφόρμα που είναι χρήσιμα για όποιον θέλει να μάθει να χρησιμοποιεί το Photoshop Actions στο έργο. Επιπλέον, πολλά βίντεο βοηθούν στη δημιουργία ιδεών για τη δημιουργική χρήση των ενεργειών του Photoshop.

Μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα δωρεάν Photoshop Actions ως αρχεία ZIP. Πριν κάνετε λήψη μιας Ενέργειας Photoshop, μπορείτε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της έκδοσης για να αποφύγετε προβλήματα συμβατότητας. Ορισμένες από τις premium ενέργειες είναι διαθέσιμες ως δοκιμαστική έκδοση, ενώ οι προηγμένες θα είναι διαθέσιμες μόνο όταν αγοράσετε μια συνδρομή.

  Πώς να καθαρίσετε με ασφάλεια τα χειριστήρια των δυσάρεστων παιχνιδιών σας

GraphicRiver

Δημιουργήστε καλύτερα και πιο γρήγορα σχέδια σχεδίασης με τους τόνους των ενεργειών Photoshop που είναι διαθέσιμα στο GraphicRiver. Όλοι οι πόροι του Photoshop που θα βρείτε εδώ αποτελούν μέρος του Envato Market και λειτουργούν ως έμπνευση για τα επόμενα έργα και σας βοηθούν να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές φίλτρου και ταξινόμησης στον ιστότοπο για να αναζητήσετε κατάλληλες ενέργειες photoshop που ταξινομούνται ως εφέ φωτογραφίας, εφέ κειμένου ή βοηθητικά προγράμματα.

Όλα τα Photoshop Actions που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα έχουν λεπτομέρειες όπως αξιολογήσεις, τον αριθμό των πωλήσεων που πραγματοποιήθηκαν, το όνομα του σχεδιαστή και την τιμή του. Το GraphicRiver σας προτρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα πριν κάνετε μια αγορά. Ορισμένοι από τους πόρους εδώ είναι προς πώληση, επομένως πιθανότατα θα κάνετε μια καλή συμφωνία στην πλατφόρμα.

PixelBuddha

PixelBudda φιλοξενεί περισσότερες από 300 επιλεγμένες ενέργειες Photoshop και θα βρείτε ένα που μπορεί να προσθέσει εκπληκτικά εφέ στο επόμενο σχέδιό σας. Ορισμένες από τις Ενέργειες του Photoshop στην πλατφόρμα είναι διαθέσιμες δωρεάν και οι άλλες είναι διαθέσιμες ως μέρος των πόρων plus. Πρέπει να αγοράσετε τη συνδρομή plus για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υψηλής ποιότητας βιβλιοθήκη Photoshop Action.

Η συλλογή στο PixelBuddha ενημερώνεται εβδομαδιαία και οι ενέργειες photoshop που είναι διαθέσιμες εδώ μπορούν να μετατρέψουν κείμενο και φωτογραφίες σε κομψά έργα τέχνης. Οι ενέργειες Photoshop που είναι διαθέσιμες στο PixelBuddha είναι συμβατές με το Adobe Photoshop, το Illustrator και το Lightroom και είναι εύχρηστες με ένα κλικ του κουμπιού, βελτιώνοντας έτσι τη ροή εργασίας σας.

Αποκλίνουσα Τέχνη

Αποκλίνουσα Τέχνη είναι η μεγαλύτερη κοινότητα τέχνης στο διαδίκτυο. Είναι δημοφιλές στους λάτρεις της τέχνης λόγω των εντυπωσιακών πόρων σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένων των πολύ δημιουργικών και χρήσιμων πόρων σχεδιασμού. Οι ενέργειες Photoshop που είναι διαθέσιμες εδώ χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες που σας επιτρέπουν να βρείτε το κατάλληλο για το έργο σας χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Περισσότερες από εξήντα χιλιάδες Photoshop Actions υπάρχουν στην πλατφόρμα και η μικρογραφία απεικονίζει δίπλα-δίπλα τις εικόνες πριν και μετά, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε τη σωστή ενέργεια photoshop.

Το περιεχόμενο που θα βρείτε εδώ συνεισφέρει αρκετοί σχεδιαστές που αποτελούν μέρος της κοινότητας. Κάνοντας κλικ σε μια ενέργεια Photoshop θα μεταβείτε στη σελίδα του συνεισφέροντος σχεδιαστή και βλέπετε επίσης πόσες φορές η δράση προβλήθηκε και έγινε αρεστή. Εάν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε λήψη οποιουδήποτε από τους πόρους σχεδιασμού από την πλατφόρμα, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην πλατφόρμα για να το ξεκινήσετε. Ενώ ορισμένες από τις ενέργειες του photoshop που είναι διαθέσιμες εδώ πληρώνονται, μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα δωρεάν κομμάτι για τον εαυτό σας.

  8 Συνοψιστές άρθρων για μείωση του χρόνου ανάγνωσης

Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud είναι μια άλλη πλατφόρμα που προσφέρει πολλές ενέργειες Photoshop που αυτοματοποιούν τη διαδικασία επεξεργασίας φωτογραφιών χωρίς να χρειάζεται να έχετε εξειδίκευση. Θα βρείτε περισσότερες από 400 ενέργειες εδώ και όλες εμφανίζουν την προεπισκόπηση των ενεργειών στη μικρογραφία. Λεπτομέρειες όπως οι υποστηριζόμενες πλατφόρμες, το μέγεθος λήψης και οι πληροφορίες έκδοσης μπορούν να προβληθούν μετά την επιλογή μιας συγκεκριμένης ενέργειας.

Περισσότερες από 40 βασικές ενέργειες photoshop είναι διαθέσιμες για δωρεάν λήψη και εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις προηγμένες ενέργειες του Photoshop, θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε για την premium συνδρομή. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 400 premium ενέργειες photoshop, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε πιο γρήγορα και να ρετουσάρετε τις φωτογραφίες σας χωρίς να κάνετε επαναλαμβανόμενες εργασίες.

Finessefx

Τέλος, έχουμε Finessefx στη λίστα όπου μπορείτε να βρείτε μερικά από τα καλύτερα Photoshop Actions για χρήση σε προσωπικά ή εμπορικά έργα σχεδιασμού. Θα βρείτε περισσότερα από 70 φανταστικά Photoshop Actions που βελτιώνουν τις γραφικές και φωτογραφικές σας φωτογραφίες.

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου που προσφέρεται στον ιστότοπο είναι δωρεάν, διατίθεται και κάποιο premium περιεχόμενο, το οποίο παρέχει μια επαγγελματική πινελιά στις φωτογραφίες σας. Η πλατφόρμα συνεχίζει να προσθέτει νέους πόρους τακτικά, τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή.

Εκτός από τις ενέργειες photoshop που αφορούν συγκεκριμένες φωτογραφίες, ορισμένα από τα εφέ κειμένου Photoshop Actions είναι επίσης διαθέσιμα στην πλατφόρμα που παράγει τοπογραφικά εφέ. Η προεπισκόπηση στον ιστότοπο δίνει μια σύντομη ιδέα για το πώς θα λειτουργήσει το Photoshop Action και τι επίδραση θα έχει στην εικόνα-στόχο. Όταν επιλέγετε μια ενέργεια Photoshop, θα δείτε μια σύντομη περιγραφή της ενέργειας Photoshop, τα ονόματα των συμβατών πλατφορμών και το μέγεθος του αρχείου.

Συμπέρασμα

Το Photoshop Actions εξαλείφει με επιτυχία τα επαναλαμβανόμενα βήματα, μειώνοντας έτσι τον χρόνο που αφιερώνεται σε έργα σχεδιασμού. Όλες οι πλατφόρμες που αναφέρονται παραπάνω είναι εξαιρετικά μέρη για να αποκτήσετε τις καλύτερες ενέργειες Photoshop και να επεξεργαστείτε παραγωγικά φωτογραφίες. Αυτοί οι ιστότοποι προσφέρουν τόσο δωρεάν όσο και premium Photoshop Actions. Συνιστάται να ελέγξετε τη συμβατότητα και να πραγματοποιήσετε το demo πριν αγοράσετε οποιοδήποτε premium Photoshop Action.