7 Λογισμικό καταλόγου για να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο με εξειδικευμένες καταχωρίσεις

Μπορείτε να κάνετε τις λίστες της επιχείρησής σας, τους καταλόγους, τα καλύτερα παρόμοια μέρη και τους ιστότοπους με αγγελίες να εμφανίζονται γρήγορα και οικονομικά με αυτές τις πύλες λογισμικού καταλόγου.

Οι επιχειρηματικοί κατάλογοι και οι ιστότοποι με καταχωρίσεις βοηθούν τους καταναλωτές να βρουν το σωστό προϊόν και υπηρεσίες που αναζητούν. Αυτοί οι κατάλογοι βοηθούν τους ταξιδιώτες, τους τουρίστες και τους μη μυημένους να βρουν αξιόπιστες επιχειρήσεις.

Πριν από μερικά χρόνια, η ανάπτυξη και η φιλοξενία τέτοιων ιστοσελίδων ήταν τρομακτικές εργασίες. Όχι πια — καθώς πολλοί προγραμματιστές λογισμικού προσφέρουν τώρα εφαρμογές ιστού λογισμικού καταλόγου.

Αλλά δεν μπορείτε απλώς να επιλέξετε κάποιο από αυτά χωρίς να κάνετε κάποια έρευνα ιστορικού.

Σε αυτό το άρθρο, ερευνήσαμε για να επιλέξετε την πύλη που ταιριάζει στην επιχείρηση και τον προϋπολογισμό σας. Διαβάστε παρακάτω για να εξερευνήσετε το λογισμικό δημιουργίας καταλόγου και μερικά δημοφιλή ονόματα σε αυτόν τον τομέα.

Τι είναι το λογισμικό καταλόγου; 👩‍💻

Το λογισμικό καταλόγου είναι μια προσέγγιση χωρίς κώδικα ή χαμηλού κώδικα για τη δημιουργία εσωτερικών και εξωτερικών καταλόγων, καταχωρίσεων, αγγελιών, αποθεμάτων προϊόντων, αποθεμάτων υπηρεσιών και πολλά άλλα.

Η ανάπτυξη ενός διαδικτυακού καταλόγου απαιτεί ειδικούς προγραμματιστές που μπορούν να εργαστούν στη διεπαφή ιστότοπου, το περιεχόμενο, τη βάση δεδομένων, τη φιλοξενία, την ασφάλεια δεδομένων και πολλά άλλα. Με λίγα λόγια, η δημιουργία και η διαχείριση μόνο ενός επιχειρηματικού καταλόγου θα μπορούσε να σπάσει τα χρήματα.

Οι εφαρμογές ιστού δημιουργίας καταλόγων χειρίζονται όλες τις τεχνικές εργασίες και κάνουν την ανάπτυξη καταλόγου μια πεζοπορία. Για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων με μεταφορά και απόθεση για να δημιουργήσετε εξειδικευμένες λίστες.

Τα περισσότερα από αυτά τα εργαλεία συνοδεύονται επίσης από επαγγελματικά πρότυπα. Μπορείτε να προσθέσετε τα στοιχεία της επωνυμίας σας, όπως παλέτα χρωμάτων, θέμα, λογότυπο, φωτογραφίες κ.λπ., και ο ιστότοπος είναι έτοιμος σε λίγα λεπτά.

Το καλύτερο πράγμα για τέτοιες εφαρμογές είναι ότι μπορείτε να σχεδιάσετε, να δημιουργήσετε και να εκκινήσετε εκατοντάδες σελίδες καταλόγου μέσα σε λίγες ώρες. Χρειάζεται μόνο να προμηθεύσετε ονόματα επιχειρήσεων, επαφές, διευθύνσεις, εικόνες και τοποθεσίες των Χαρτών Google για να συμπληρώσετε τον κατάλογο.

Εν ολίγοις, οι εφαρμογές δημιουργίας καταλόγου έχουν καταστήσει τη δημιουργία καταλόγου και τη φιλοξενία μια προσοδοφόρα επιχειρηματική ευκαιρία για επιχειρηματίες με γνώσεις τεχνολογίας που θέλουν να κερδίσουν έσοδα από καταχωρίσεις επιχειρήσεων, διαφημίσεις PPC, διαφημίσεις banner, προωθημένο επιχειρηματικό περιεχόμενο, συνεργάτες ηλεκτρονικού εμπορίου και πολλά άλλα.

Τι κάνει το λογισμικό καταλόγου; 🏃🏻‍♂️

Με μια ευρύτερη έννοια, μια εφαρμογή δημιουργίας καταλόγου αυτοματοποιεί όλες τις εργασίες (εκτός από το περιεχόμενο) που διαφορετικά θα πρέπει να κάνετε με μη αυτόματο τρόπο. Για παράδειγμα, ο σχεδιασμός, η δημοσίευση, η φιλοξενία και η διαχείριση μιας επιχειρηματικής πλατφόρμας ή μιας πλατφόρμας διαφημίσεων.

Ορισμένες εφαρμογές, αυτές τις μέρες, σας προσφέρουν επίσης καταχώριση επιχειρήσεων αυτοεξυπηρέτησης, έτσι ώστε οι τοπικές και παγκόσμιες εταιρείες να μπορούν να εγγραφούν δωρεάν, αυξάνοντας έτσι γρήγορα τον εξειδικευμένο ιστότοπό σας.

Όταν χρησιμοποιείτε λογισμικό καταλόγου για να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό κατάλογο, δεν χρειάζεται να προσλάβετε προγραμματιστή ιστού. Πρέπει να εστιάσετε στις εργασίες μάρκετινγκ, πωλήσεων και επιχειρηματικής ανακάλυψης. Άλλες κρίσιμες εργασίες που χειρίζεται είναι:

  14 καλύτερες επεκτάσεις κώδικα VS για προγραμματιστές

#1. Επωνυμία καταλόγου επιχειρήσεων

Μια εύκολη διεπαφή χρήστη σάς επιτρέπει να ανεβάσετε τα στοιχεία της επιχείρησης μία φορά και το πρόγραμμα back-end προσαρμόζει ένα πρότυπο καταλόγου με τον τρόπο που το χρειάζεστε.

#2. Διαχείριση περιεχομένου

Η διεπαφή του σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε περιεχόμενο καταλόγου όπως επιχειρήσεις, καταστήματα, τοπικά αξιοθέατα, μέλη, ενημερωτικά δελτία και άλλα.

#3. Ψηφιακό μάρκετινγκ

Ορισμένο λογισμικό καταλόγου προσφέρει αποκλειστικά εργαλεία διαδικτυακού μάρκετινγκ, όπως μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Google Ads, υπηρεσίες SEO κ.λπ.

#4. Απόρρητο και ασφάλεια δεδομένων

Τα μεγάλα ονόματα της επιχείρησης εφαρμογών ιστού καταλόγου προσφέρουν ασφάλεια ιστότοπου μέσω κρυπτογράφησης SSL, ελέγχου ταυτότητας σύνδεσης κ.λπ. Συμμορφώνονται επίσης με τους τοπικούς και διεθνείς κανονισμούς απορρήτου δεδομένων, όπως ο GDPR, ο νόμος περί απορρήτου των καταναλωτών της Καλιφόρνια (CCPA) κ.λπ.

#5. Αποδεχτείτε πληρωμές και δωρεές

Οι εφαρμογές δημιουργίας καταλόγου ενσωματώνουν τον διαδικτυακό ταξινομημένο ιστότοπό σας με την πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών. Ως εκ τούτου, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κουμπί πληρωμής και δωρεάς στην πύλη καταχώρισής σας για τη συλλογή πληρωμών από πελάτες, δωρητές, μέλη, επιχειρήσεις κ.λπ.

#6. Φιλοξενήστε τον Ιστότοπο

Μπορείτε να φέρετε τον τομέα σας, αλλά τα περισσότερα λογισμικά καταχώρισης επιχειρήσεων σάς ζητούν να φιλοξενήσετε την ηλεκτρονική σας πύλη μαζί τους. Κάποιοι το καθιστούν υποχρεωτικό. Έτσι, εάν δεν έχετε ακόμη πάροχο φιλοξενίας, το λογισμικό καταλόγου μπορεί να σας βοηθήσει.

Εάν φιλοξενείτε ήδη άλλες διαδικτυακές ιδιοκτησίες ιστού με άλλο πάροχο φιλοξενίας, τότε ίσως χρειαστεί να μετεγκαταστήσετε το στοιχείο σας. Επειδή η φιλοξενία του καταλόγου της επιχείρησής σας με τον πάροχο λογισμικού μετριάζει τα προβλήματα συμβατότητας.

Βασικά χαρακτηριστικά του λογισμικού καταλόγου 💪

Εξετάσαμε τις ακόλουθες δυνατότητες και λειτουργίες για την καταχώριση του καλύτερου λογισμικού καταλόγου από το οποίο μπορεί να επωφεληθεί η επιχείρησή σας. Θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε τα ίδια χαρακτηριστικά όταν εκτελείτε μόνοι σας την έρευνα.

#1. Πολλαπλοί τύποι καταλόγου

Η πύλη που θα επιλέξετε πρέπει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λίστα τύπων καταλόγου. Για παράδειγμα:

 • Καταχώρηση επιχειρήσεων
 • Κατάλογος προϊόντων/υπηρεσιών
 • Λίστα προσφορών/εκπτώσεων/κουπονιών
 • Κατάλογος με τοπικά/παγκόσμια αξιοθέατα
 • Κατάλογος εκδηλώσεων
 • Μικρές αγγελίες

#2. Ευκαιρίες απόκτησης εσόδων

Το λογισμικό καταλόγου θα σας βοηθήσει επίσης να συνδέσετε τα στοιχεία σας στο διαδίκτυο με τα Google AdSense, Ezoic, BuySellAds, Earnify, Nativo κ.λπ., για διαφήμιση στους ιστότοπούς σας.

Εκτός από τις διαφημίσεις Ιστού, το εργαλείο θα πρέπει να προσφέρει μάρκετινγκ θυγατρικών, προώθηση επιχειρήσεων, καταχώριση πωλήσεων χώρου κ.λπ.

#3. Έκδοση και διαχείριση περιεχομένου

Η διεπαφή χρήστη για τη διαχείριση περιεχομένου δεν πρέπει να απαιτεί κωδικοποίηση ή εκμάθηση. Οποιοσδήποτε θα πρέπει να μπορεί να ανεβάζει επαγγελματικούς χώρους και να δημοσιεύει αβίαστα.

#4. Εύκολη ενημέρωση ιστότοπου

Ο προγραμματιστής λογισμικού καταλόγου θα πρέπει να ενημερώσει τον ιστότοπο στο πίσω μέρος χωρίς να τραβήξει την πύλη προς τα κάτω για ώρες.

#5. Είσπραξη πληρωμών

Θα πρέπει να υπάρχει μια επιλογή ενοποίησης πύλης πληρωμών για διάφορους επεξεργαστές ηλεκτρονικών πληρωμών. Εάν το λογισμικό σάς επιτρέπει να συνδέσετε τον ιστότοπο με μερικούς επεξεργαστές πληρωμών, προσπαθήστε να το αποφύγετε.

#6. Προσιτότητα

Η συνδρομή για ένα βασικό και ενδιάμεσο πακέτο δεν πρέπει να είναι δαπανηρή. Μόλις ξεκινάτε την επιχείρηση, επομένως η απόκτηση εσόδων θα διαρκέσει λίγο. Επιλέξτε ένα εργαλείο που είναι προσιτό και προσφέρει όλες τις απαιτούμενες δυνατότητες.

#7. Συμβατότητα πολυμέσων

Η εφαρμογή ιστού δημιουργίας καταλόγου θα πρέπει να υποστηρίζει μια σειρά μέσων όπως βίντεο, GIF, εικόνες, SVG, προβολές διαφανειών και άλλα.

#8. Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων πολλαπλών ιστοσελίδων

Τέλος, ο κατασκευαστής καταλόγου θα πρέπει να υποστηρίζει πολλαπλά διαδικτυακά στοιχεία σε ένα προφίλ. Εάν το εργαλείο παρέχει επίσης έναν πίνακα εργαλείων ή ένα κέντρο ελέγχου για την οπτικοποίηση και την επίβλεψη όλων των ιδιοτήτων ιστού από μία οθόνη, αυτό είναι πολύ βολικό.

  Είναι θολές οι φωτογραφίες του smartphone σας; Να γιατί

Παρακάτω, βρείτε κάποιο εξαιρετικό λογισμικό καταλόγου που χρησιμοποιούν εξειδικευμένες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες.

Εξαιρετικοί κατάλογοι

Θέλετε να δημιουργήσετε επαγγελματικούς καταλόγους ή ιστότοπους μέλους μόνοι σας, αλλά δεν ξέρετε πώς να προχωρήσετε; Το Brilliant Directories είναι εδώ για να σας βοηθήσει με τις 1000+ χρήσιμες και αποτελεσματικές λειτουργίες του. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που επισημάνθηκαν είναι:

 • Διαχείριση μελών από την περιοχή Admin
 • Επιτρέψτε στα μέλη να δημοσιεύουν άρθρα, αγγελίες, εκδηλώσεις και κουπόνια
 • Επαγγελματικός ηλεκτρονικός κατάλογος με δυνατότητα αναζήτησης
 • Συλλέξτε αυτοματοποιημένες πληρωμές από μέλη και διαφημίσεις
 • Πουλήστε χώρους διαφημίσεων banner για επιπλέον έσοδα
 • Προωθήστε μελλοντικές εκδηλώσεις στα μέλη
 • Δυναμικό SEO για περισσότερους επισκέπτες και καλύτερη κατάταξη SERP
 • Προσθέστε το λογότυπο της εταιρείας σας και στοιχεία σχεδίασης για την επωνυμία

Αυτή η πλατφόρμα είναι τόσο εύκολη στη χρήση που μπορείτε να ξεκινήσετε τον ηλεκτρονικό σας κατάλογο μέσα σε λίγα λεπτά και να συνεχίσετε να αναπτύσσετε την επιχείρησή σας με επαναλαμβανόμενα έσοδα. Επιλέξτε ένα θέμα για να ξεκινήσετε με έναν ιστότοπο για τοπικούς οδηγούς πόλεων, κοινότητες μελών, μικρές αγγελίες, καταχωρίσεις ακινήτων και επιχειρηματικούς καταλόγους.

Είτε είστε προγραμματιστής είτε αρχάριος, το Brilliant Directories είναι ιδανικό για εσάς. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα ή να δημιουργήσετε τον ιστότοπο με τις ρυθμίσεις point-and-click.

Ιδανικοί Κατάλογοι

Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα προωθώντας τοπικές επιχειρήσεις και εκδηλώσεις, η δημιουργία ενός ιστότοπου καταλόγου επιχειρήσεων στο διαδίκτυο με τους Ideal Directories είναι μια βιώσιμη επιλογή. Δεν χρειάζεστε καμία τεχνική ή σχεδιαστική εμπειρία για να το δουλέψετε. Τα κορυφαία χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

 • Εύκολη εγκατάσταση για την εκκίνηση του ιστότοπου σε 24 ώρες
 • Δείγματα σεναρίων πωλήσεων, φυλλαδίων και μπροσούρων για την προώθηση της επιχείρησης
 • Προσφέρει εκπαίδευση και υποστήριξη για βέλτιστες πρακτικές πλοήγησης πλατφόρμας και πωλήσεων
 • Παρέχετε επαγγελματικά σχεδιασμένα υλικά για πωλήσεις και μάρκετινγκ

Επιπλέον, σας επιτρέπει να ορίσετε την τιμή σας για τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Μπορείτε επίσης να ονομάσετε τους καταλόγους με το λογότυπό σας και να τους φιλοξενήσετε στον τομέα σας.

Διευθυντής

Στο Directorist, λαμβάνετε κορυφαία θέματα WordPress κατάλληλα για τους καταλόγους της επιχείρησής σας. Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας θέματα από τη γκάμα των συλλογών του. Αυτά τα θέματα είναι προσαρμόσιμα και εξαιρετικά ανταποκρίνονται έτσι ώστε τα άτομα που χρησιμοποιούν οποιαδήποτε συσκευή να έχουν την καλύτερη εμπειρία.

Επιπλέον, αυτά τα θέματα είναι φιλικά προς το χρήστη και λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις για να παραμένουν συμβατά με τις τρέχουσες τάσεις. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε ισχυρούς και εξατομικευμένους ιστότοπους καταχωρίσεων WordPress χωρίς καμία εμπειρία κωδικοποίησης.

Πρότυπο

Αναζητάτε μερικά εντυπωσιακά θέματα για τους ιστότοπους καταλόγου της επιχείρησής σας; Δοκιμάστε το Templatic. Ανεξάρτητα από τον κλάδο σας, μπορείτε να αποκτήσετε κατάλληλα θέματα καταλόγου γεμάτα δυνατότητες και λειτουργίες.

Αυτά τα θέματα δεν είναι μόνο προσαρμόσιμα, αλλά σας δίνουν επίσης τον έλεγχο του σχεδίου και των χρωμάτων. Επιπλέον, μπορείτε να συμπεριλάβετε προσαρμοσμένα πεδία, κατηγορίες και τύπους αναρτήσεων στα Templatic θέματα.

ηλεκτρονικός κατάλογος

Όταν επιλέγετε ένα επαγγελματικό λογισμικό ηλεκτρονικού καταλόγου, το eDirectory είναι ένας από τους κορυφαίους υποψήφιους. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εξελιγμένο ηλεκτρονικό κατάλογο και έναν ιστότοπο μελών με την ελάχιστη προσπάθεια από την πλευρά σας.

Προσφέρει ένα πλήρες σύνολο λειτουργιών για τη δημιουργία ενός εκπληκτικού διαδικτυακού ιστότοπου καταλόγου για κάθε κλάδο ή εξειδικευμένη θέση. Η εγκατάσταση και η εκκίνηση του ιστότοπού σας σε αυτήν την πλατφόρμα είναι εύκολη. Σας επιτρέπει επίσης να διαχειρίζεστε εύκολα το περιεχόμενο του ιστότοπου με απόλυτο έλεγχο. Τα κορυφαία χαρακτηριστικά του eDirectory είναι:

 • Δημιουργία καταλόγων για καταχωρίσεις, αγγελίες, προσφορές, εκδηλώσεις, διαφημιστικά banner, άρθρα και ιστολόγια
 • Ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας εφαρμογών για Android και iPhone χωρίς κώδικα
 • Επεξεργαστής οπτικού προτύπου για δημιουργικές και προσαρμοσμένες καταχωρίσεις
 • Η εσωτερική ομάδα ανάπτυξης για μικρές οπτικές αλλαγές στη σημαντική ανακατασκευή ροής εργασιών
 • Μια πλούσια βιβλιοθήκη με πρόσθετα και διαθεσιμότητα προηγμένων λειτουργιών
 • Ενσωματώστε τις αγαπημένες πύλες πληρωμής για να λαμβάνετε εύκολα επαναλαμβανόμενες πληρωμές
  Εδώ είναι μια αβλαβής φάρσα που μπορείτε να παίξετε την Πρωταπριλιά

Κάποιος μπορεί επίσης να δημιουργήσει έσοδα από τον κατάλογο και να δημιουργήσει μια επαναλαμβανόμενη ροή εσόδων πουλώντας επαναλαμβανόμενες συνδρομές, δημιουργώντας δυνητικούς πελάτες και προβάλλοντας διαφημίσεις.

MarketGrabber

Το MarketGrabber διευκολύνει κάθε επιχείρηση να ξεκινήσει έναν ηλεκτρονικό κατάλογο για εξειδικευμένες βιομηχανίες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τοπικές πόλεις. Αυτό το ισχυρό αλλά ευέλικτο λογισμικό μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί για την αγορά σας.

Ο ανταποκρινόμενος σχεδιασμός του προσφέρει πλήρη λειτουργικότητα από οποιαδήποτε συσκευή. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία, οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να δημοσιεύουν και να αναζητούν. Οι επιχειρήσεις μπορούν να εισάγουν καταχωρίσεις μέσω καταχώρισης δεδομένων διαχειριστή ή αρχείων CSV. Εδώ, μπορείτε να προσθέσετε βίντεο, να ενσωματώσετε κώδικα και γραφικά.

Το MarketGrabber επιτρέπει στους οργανισμούς να φιλοξενούν τον ιστότοπο μαζί τους ή σε άλλους συμβατούς διακομιστές. Σας παρέχει τον πλήρη πηγαίο κώδικα για να τον προσαρμόσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Πρόσθετα χαρακτηριστικά αυτής της πλατφόρμας περιλαμβάνουν:

 • Μια πλήρως προσαρμόσιμη πλατφόρμα για μοναδικές απαιτήσεις που βασίζονται σε εξειδικευμένες ανάγκες
 • Υποστήριξη SEO με URL, μεταετικέτες, ετικέτες H1 και κατηγορία
 • Ενεργοποίηση έγκρισης διαχειριστή για καταχώριση στον ιστότοπο
 • Πρόσθετα για αυτόματη καταχώριση στα κοινωνικά δίκτυα και άλλες ανάγκες για συγκεκριμένες επιχειρήσεις
 • Ενσωμάτωση λογαριασμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κατάλογο
 • Συμπερίληψη βίντεο με την καταχώριση μέσω ενσωματωμένου κώδικα
 • Βελτιωμένη επιλογή αναζήτησης και φίλτρου για τους επισκέπτες

Εάν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διαφημίσεις banner στον ιστότοπό σας για πρόσθετη δημιουργία εσόδων. Οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν αυτήν την πλατφόρμα με διαφημίσεις Google Adsense ή εταιρείες.

Online Κατάλογος Μελών

Εάν θέλετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με όλα τα μέλη του οργανισμού σας, ο Κατάλογος μελών Online είναι το κατάλληλο λογισμικό για εσάς. Διευκολύνει τη γρήγορη και απρόσκοπτη επικοινωνία με μέλη της οικογένειας, το προσωπικό, τις ομάδες και άλλους.

Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί SSL για ασφαλή και ασφαλή επικοινωνία. Ως εκ τούτου, τα δεδομένα σας παραμένουν κρυπτογραφημένα και προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, μακριά από την πρόσβαση των χάκερ και των εγκληματιών του κυβερνοχώρου. Διαθέτει μια ταλαντούχα ομάδα καλλιτεχνών που σχεδιάζουν τον κατάλογό σας σύμφωνα με τις ταυτότητες της επωνυμίας σας, όπως χρώματα, γραμματοσειρές και λογότυπα.

Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε εάν τα μέλη μπορούν να επεξεργαστούν τα προφίλ τους με προσαρμόσιμα πεδία. Εν πάση περιπτώσει, θα σας ειδοποιήσει όταν κάποιος κάνει μια αλλαγή ή θα επιλέξει 100% έλεγχο διαχειριστή σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες. Επιπλέον, σας επιτρέπει να φιλοξενήσετε πρόσθετες διαφημίσεις banner που σας βοηθούν να καλύψετε τα έξοδα καταλόγου.

Ο διαδικτυακός κατάλογος μελών χρησιμοποιεί την εφαρμογή CTRN για κινητά για να διευκολύνει τη γρήγορη και αβίαστη επικοινωνία μεταξύ των μελών. Επίσης, υποστηρίζει την αποστολή μηνυμάτων σε όλα τα μέλη ή σε ένα τμήμα του για αλλαγές χρονοδιαγράμματος, ανακοινώσεις, υπενθυμίσεις και άλλα.

Τελευταίες λέξεις 👩‍🏫

Οι περισσότεροι καταναλωτές και επιχειρήσεις αναζητούν προϊόντα, υπηρεσίες και προμηθευτές στο διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, υπάρχει κενό επιχειρηματικών καταχωρίσεων και καταλόγων για όλους τους κλάδους.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπείτε στον επιχειρηματικό κατάλογο ανάπτυξης και φιλοξενίας επιχείρησης, καθώς μπορείτε να κερδίσετε έσοδα με πολλούς τρόπους από έναν ιστότοπο.

Και το λογισμικό καταλόγου κάνει τη δημιουργία της επιχείρησής σας ευκολότερη και φθηνή, καθώς πρέπει να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω εργαλεία. Εάν διαθέτετε ήδη το περιεχόμενο που θέλετε να δημοσιεύσετε, ο κατάλογος της επιχείρησής σας θα είναι έτοιμος και θα λειτουργεί σε ελάχιστο χρόνο.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν οι premium υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress για τη φιλοξενία προσαρμοσμένων επιχειρηματικών καταλόγων.