7 κορυφαίες πλατφόρμες οπτικής υποστήριξης πελατών για καλύτερη αφοσίωση

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, η παροχή άριστης εξυπηρέτησης πελατών είναι πιο σημαντική από ποτέ. Και ένας από τους καλύτερους τρόπους για την παροχή άριστης εξυπηρέτησης πελατών είναι μέσω της οπτικής υποστήριξης πελατών.

Η οπτική υποστήριξη πελατών φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες παρέχουν υποστήριξη πελατών και φέρνει μια πιο ελκυστική και διαδραστική εμπειρία για τους πελάτες.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν την οπτική υποστήριξη πελατών για να δημιουργήσουν μια προσωπική σύνδεση με τους πελάτες τους, οδηγώντας σε καλύτερη αφοσίωση και ικανοποίηση πελατών.

Φτάσατε στο σωστό μέρος, αν θέλετε επίσης να ενσωματώσετε την οπτική υποστήριξη πελατών στην επιχείρησή σας. Αυτό το άρθρο θα ρίξει φως στο τι σημαίνει οπτική υποστήριξη, τα οφέλη της, τις περιπτώσεις χρήσης και μια λίστα με τα καλύτερα εργαλεία.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι η Visual Customer Support;

Η οπτική υποστήριξη πελατών είναι ένας τύπος υποστήριξης πελατών που χρησιμοποιεί οπτικά βοηθήματα για να βοηθήσει τους πελάτες με τις ερωτήσεις ή τα προβλήματά τους. Μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση διαγραμμάτων, γραφημάτων, εικόνων ή ακόμα και βίντεο για να εξηγήσετε μια ιδέα ή να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα.

Η οπτική υποστήριξη πελατών μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από τις παραδοσιακές μεθόδους υποστήριξης πελατών, όπως τα φόρουμ υποστήριξης πελατών που βασίζονται σε κείμενο ή η τηλεφωνική υποστήριξη, καθώς είναι ένας πιο οικείος τρόπος αλληλεπίδρασης με τους πελάτες ένας προς έναν.

Είναι ένα ισχυρό εργαλείο για επιχειρήσεις που θέλουν να βελτιώσουν την αφοσίωση των πελατών. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσωπική και διαδραστική εμπειρία πελάτη χρησιμοποιώντας αυτήν την ολοκαίνουργια τεχνική υποστήριξης. Όταν οι επιχειρήσεις αφιερώνουν χρόνο για να παρέχουν στους πελάτες σαφείς και χρήσιμες πληροφορίες, χτίζει την εμπιστοσύνη και την εμπιστοσύνη των πελατών.

Συνολικά, η οπτική υποστήριξη πελατών είναι ένα πολύτιμο εργαλείο υποστήριξης πελατών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες καταστάσεις. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών και στη μείωση του χρόνου που απαιτείται για την επίλυση των ερωτημάτων των πελατών.

  Το Icecream Image Resizer είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα αλλαγής μεγέθους εικόνας με προεπιλογές μεγέθους

Πώς είναι χρήσιμη η οπτική υποστήριξη πελατών;

Η οπτική υποστήριξη πελατών μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη με πολλούς τρόπους, όπως:

Αναπτύξτε μια θετική σχέση με τους πελάτες

Η οπτική υποστήριξη πελατών επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσφέρουν μια εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη εμπειρία πελάτη, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας καλής σχέσης μαζί τους.

Όταν αλληλεπιδράτε ένας προς έναν, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσωπική σύνδεση με τον πελάτη μέσω αλληλεπίδρασης σε πραγματικό χρόνο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια σχέση για μελλοντική ανάγνωση.

Επόμενο επίπεδο επικοινωνίας

Η εφαρμογή οπτικής υποστήριξης μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να καλύψουν το κενό επικοινωνίας. Η συνεργασία με πελάτες μέσω βιντεοκλήσεων επιτρέπει στους αντιπροσώπους να κατανοούν και να επιλύουν προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η οπτική υποστήριξη πελατών βοηθά στη σαφή και συνεπή αλληλεπίδραση σε όλα τα σημεία επαφής πελατών και οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν μια ισχυρή και συνεκτική επωνυμία που οι πελάτες θα αναγνωρίσουν και θα εκτιμήσουν.

Βοηθά στη διατήρηση της εικόνας της επωνυμίας

Δεν είναι μυστικό ότι η διατήρηση πελατών είναι καλύτερη και ευκολότερη από την απόκτηση. Παρά τις κατάλληλες προσπάθειες, οι επιχειρήσεις δυσκολεύονται να διατηρήσουν τους πελάτες τους και να διατηρήσουν την εικόνα της επωνυμίας τους λόγω του αυξανόμενου ανταγωνισμού.

Η οπτική υποστήριξη πελατών μπορεί να είναι η λύση στα τραύματά σας. Με την ενσωμάτωση αυτής της λύσης, οι επιχειρήσεις μπορούν να διασφαλίσουν ότι συνδέονται με τους πελάτες τη σωστή στιγμή και αντιμετωπίζουν τα ζητήματα προσωπικά μέσω ενός προς έναν. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες έχουν μια θετική εμπειρία με την επωνυμία σας.

Καταγράψτε τις κλήσεις για μελλοντική ανάγνωση.

Τα εργαλεία οπτικής υποστήριξης πελατών διαθέτουν μια ενσωματωμένη δυνατότητα εγγραφής που σας επιτρέπει να ελέγχετε τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες και να αντιμετωπίζετε προβλήματα αργότερα που μπορεί να έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της κλήσης. Οι καταγεγραμμένες κλήσεις μπορούν επίσης να εκπαιδεύσουν το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών παρέχοντας μια αναφορά για βέλτιστες πρακτικές.

Βοηθά να εξηγήσετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας

Η υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφωνικών κλήσεων μπορεί μερικές φορές να είναι προκλητική, ειδικά όταν πρόκειται για σύνθετα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Η οπτική υποστήριξη πελατών μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εξηγήσουν καλύτερα την επιχείρηση και τα προϊόντα τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες, βίντεο και άλλα γραφικά που βοηθούν τους πελάτες να κατανοήσουν καλύτερα το προϊόν/τις υπηρεσίες σας.

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν οι επιχειρήσεις έχουν να κάνουν με πελάτες που μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες.

Αλληλεπιδράστε προσωπικά με παγκόσμιους πελάτες

Η οπτική υποστήριξη πελατών είναι ένας τρόπος με τον οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τους παγκόσμιους πελάτες τους σε προσωπικό επίπεδο. Οι εκπρόσωποί σας μπορούν να συνδεθούν με πελάτες σε διάφορα μέρη του κόσμου μέσω τηλεδιάσκεψης, συνομιλίας και άλλων οπτικών μέσων.

Αυτό το είδος υποστήριξης επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές τους και να οικοδομούν θετικές σχέσεις με τους πελάτες τους. Μπορεί επίσης να βοηθήσει τις εταιρείες να διατηρήσουν τους πελάτες τους ευχαριστημένους παρέχοντας έναν πιο βολικό και προσωπικό τρόπο αλληλεπίδρασης.

Ποιες είναι οι περιπτώσεις χρήσης της Visual Customer Support;

Τεχνολογία

Η οπτική υποστήριξη πελατών είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τις εταιρείες τεχνολογίας και λογισμικού, καθώς μπορεί να τις βοηθήσει να εξηγήσουν αποτελεσματικά το προϊόν τους παρέχοντας γραφικά, παρουσιάσεις και αλληλεπιδρώντας σε βίντεο με πελάτες. Μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο για πελάτες που είναι νέοι στο προϊόν ή δεν είναι φιλικοί προς την τεχνολογία.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να συνδεθούν με τους χρήστες σε πραγματικό χρόνο μέσω οπτικής υποστήριξης και να παρέχουν στους πελάτες εξατομικευμένη βοήθεια για την καλύτερη κατανόηση του λογισμικού.

  Τα κορυφαία 13 εργαλεία μάρκετινγκ περιεχομένου για ανάπτυξη και αφοσίωση

Η εξατομικευμένη υποστήριξη μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να αισθάνονται σίγουροι για τη χρήση μιας συγκεκριμένης εφαρμογής λογισμικού και μπορεί επίσης να βοηθήσει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ μιας εταιρείας και των χρηστών της.

Φροντίδα υγείας

Οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να προσφέρουν κατ’ ιδίαν διαβουλεύσεις και άμεση καθοδήγηση στην οθόνη στους ασθενείς τους με τη βοήθεια οπτικής υποστήριξης πελατών. Μπορεί να καταστήσει εξαιρετικά εύκολο για τους ασθενείς να κατανοήσουν τη διαδικασία θεραπείας και να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της ενσωμάτωσης της οπτικής υποστήριξης στην υγειονομική περίθαλψη είναι ότι οι ασθενείς μπορούν να λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται αμέσως αντί να περιμένουν μια επανάκληση ή ένα ραντεβού.

Υποστήριξη πελατών

Η οπτική υποστήριξη πελατών μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον κλάδο υποστήριξης πελατών για την παροχή βοήθειας πελατών σε πραγματικό χρόνο με την κοινή χρήση της αλληλεπίδρασης οθόνης και βίντεο του αντιπροσώπου.

Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί εικόνες και βίντεο για να βοηθήσει τους πελάτες να επιλύσουν προβλήματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή εξατομικευμένων εμπειριών στους πελάτες.

Επιπλέον, η οπτική υποστήριξη πελατών μπορεί να προσθέσει μια προσωπική πινελιά, δημιουργώντας μια σύνδεση μεταξύ του πελάτη και του αντιπροσώπου υποστήριξης πελατών.

Τραπεζικές, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και ασφάλειες (BFSI)

Οι τράπεζες, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και οι ασφαλιστικές εταιρείες αναζητούν πάντα τρόπους βελτίωσης της εξυπηρέτησης πελατών και μείωσης του κόστους, εφαρμόζοντας λύσεις οπτικής υποστήριξης πελατών.

Οι λύσεις οπτικής υποστήριξης πελατών επιτρέπουν στους τραπεζικούς συμβούλους, στους οικονομικούς συμβούλους και στους ασφαλιστικούς πράκτορες να μπουν στα παπούτσια των πελατών για να εξηγήσουν το προϊόν.

Επιπλέον, η οπτική υποστήριξη πελατών βοηθά τις εταιρείες να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες και υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο και να μειώνουν τους χρόνους αναμονής. οι πελάτες θα είναι πιο πιθανό να συναλλάσσονται με αυτές τις εταιρείες. Εδώ, εξερευνούμε τις καλύτερες πλατφόρμες οπτικής υποστήριξης πελατών για καλύτερη αφοσίωση.

Viewabo

Το Viewabo είναι μια οπτική πλατφόρμα υποστήριξης πελατών που βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την αφοσίωση των πελατών, να μειώσουν τον χρόνο διεκπεραίωσης και να προσφέρουν στους πελάτες μια απόλυτη εμπειρία.

Είναι περισσότερο γνωστό για τις δυνατότητές του να ενσωματώνει αυτήν τη λύση με τις εφαρμογές της επιχείρησής σας χωρίς καμία ταλαιπωρία για τη λήψη της εφαρμογής.

Με δυνατότητα εγγραφής, βιντεοκλήσεις σε πραγματικό χρόνο και έναν ενιαίο πίνακα εργαλείων που βασίζεται στον ιστό, το Viewabo είναι μια ενιαία λύση για τις επιχειρήσεις να κρατούν τους πελάτες τους στην πρώτη γραμμή.

Το καλύτερο μέρος για το Viewabo

 • Η υποστήριξη πελατών με τη βοήθεια βίντεο καθιστά εύκολη και βολική την επικοινωνία τόσο για τους πελάτες όσο και για τους αντιπροσώπους.
 • Αυτό το εργαλείο διαθέτει λειτουργίες όπως εγγραφή, παύση ή επανεξέταση συνομιλιών πελατών.
 • Επιτρέπει στους πράκτορες να επικοινωνούν αμέσως με έναν μόνο σύνδεσμο χωρίς περίπλοκες προσθήκες ή λήψεις.

Προσφέρει δύο προγράμματα επί πληρωμή, συμπεριλαμβανομένου του βασικού, το οποίο ξεκινά από 20 $ το μήνα ανά άδεια και του τυπικού, το οποίο κοστίζει 40 $ το μήνα ανά άδεια.

Το Immerss είναι η πρώτη στο είδος της πλατφόρμας ζωντανής εμπειρίας αγορών που εστιάζει στην παροχή στους πελάτες της καλύτερης εικονικής εμπειρίας αγορών.

Διαθέτει μια λύση που επικεντρώνεται στο λιανικό εμπόριο για να εξανθρωπίσει την εμπειρία αγορών, την τεχνολογία μάρκετινγκ για τη βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας και τους εικονικούς βοηθούς πωλήσεων.

Το καλύτερο μέρος για τις αγορές ζωντανής ροής Immerss και τη λύση ψηφιακής πελατείας

 • Παρέχει αλληλεπιδράσεις ένα προς πολλά για αγορές στο Livestream, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με πολλούς πιθανούς αγοραστές ταυτόχρονα
 • Παρέχει ένα καρουζέλ προϊόντος για να βοηθήσει τους καταναλωτές να δουν τον κατάλογό σας.
 • Η πλατφόρμα παρέχει λεπτομερή στατιστικά στοιχεία, όπως ζωντανούς αριθμούς πωλήσεων, αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο και παρακολούθηση προμηθειών.
  Πώς να χρησιμοποιήσετε εκθέτες στο Excel

Είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα οπτικής υποστήριξης εμπειρίας ηλεκτρονικού εμπορίου που παρέχει δύο λύσεις για αγορές μέσω ζωντανής ροής και ψηφιακή πελατεία. Αν δείτε το εύρος τους στον τομέα οπτικής υποστήριξης ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορεί επίσης να σκεφτείτε το ίδιο.

Assistbox

Το Assistbox δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να συνδέονται, να επικοινωνούν και να αναλύουν τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες σε όλα τα σημεία επαφής, παρέχοντας ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες λύσεις υποστήριξης πελατών.

Το καλύτερο μέρος για το Assistbox

 • Παρέχει αλληλεπιδράσεις σε πραγματικό χρόνο μέσω σύγχρονων λειτουργιών βιντεοκλήσεων με επιλογές κοινής χρήσης οθόνης.
 • Το Assistbox μπορεί να ρυθμιστεί απρόσκοπτα και ενσωματωμένο, διασφαλίζοντας τον προγραμματισμό και την ανάπτυξη του εργαλείου χωρίς προβλήματα.
 • Παρέχει πρόσβαση σε διορατικούς πίνακες εργαλείων και KPI για την εξέταση των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες.

Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις από διάφορους τομείς να παρέχουν υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης πελατών παγκοσμίως. Οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το εκπληκτικό εργαλείο για να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους μέσω της βελτιωμένης προβολής στις συνομιλίες των πελατών.

Viibe

Το Viibe παρέχει έναν συνδυασμό λύσεων οπτικής υποστήριξης και παρακολούθησης αφοσίωσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτιστοποίηση των σημείων επαφής των πελατών.

Αυτό το οπτικό εργαλείο υποστήριξης πελατών προσφέρει λειτουργίες όπως οπτική διεπαφή, ζωντανή συνομιλία και διαχείριση υποθέσεων και γνώσης. Το Viibe δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να επιταχύνουν τις επιχειρηματικές τους στρατηγικές με τη βοήθεια δεδομένων πελατών που λαμβάνονται μέσω συνομιλιών.

Το καλύτερο μέρος για το Viibe

 • Διαθέτει κατ’ απαίτηση και δυνατότητες προγραμματισμού.
 • Διευκολύνει την επικοινωνία μέσω σχολιασμών κάνοντας τις συνομιλίες με τους πελάτες αλληλεπιδρώντας
 • Το Viibe μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τα δεδομένα σε γόνιμες πληροφορίες που σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη άποψη των πελατών

Σας παρέχει τρία πακέτα οπτικής υποστήριξης πελατών που συνοδεύονται από δωρεάν δοκιμές. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ένα προσαρμοσμένο πακέτο με αυτά προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Ομαδική υποστήριξη

Η ομαδική υποστήριξη παρέχει την ευκολία ενδυνάμωσης των εταιρειών να επιλύουν ζητήματα υψηλού κινδύνου μέσω συνομιλιών μέσω βίντεο και κλήσεων.

Το εργαλείο οπτικής υποστήριξης πελατών της Teamsupport είναι εξαιρετικό για τον εξανθρωπισμό των συνομιλιών και την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών. Παρέχει εικόνες υψηλής ανάλυσης σε ρυθμιζόμενες προβολές οθόνης έως ευέλικτες επιλογές βίντεο για επιχειρήσεις με επίκεντρο τον πελάτη.,

Το καλύτερο μέρος για την υποστήριξη ομάδας

 • Η δυνατότητα προβολής βίντεο είναι ιδανική για επιχειρήσεις που βασίζονται σε προϊόντα να προβάλλουν και να εξηγούν προϊόντα
 • Βοηθά στην εφαρμογή μιας στρατηγικής επιχειρηματικής προσέγγισης μέσω εγγραφών κλήσεων και πρόσβασης στο ιστορικό πελατών

Η υποστήριξη ομάδας έχει πολλές διαφορετικές προσφορές επί πληρωμή. Οι προσφορές τους ξεκινούν συνήθως από 29 $.

Απομακρυσμένη κλήση

Το Remotecall προσφέρει μια σειρά από διαφορετικά σχέδια που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν διαφορετικά μεγέθη επιχειρήσεων. Η γκάμα τους περιλαμβάνει τέσσερα πακέτα ανάλογα με τις δυνατότητες και τον αριθμό των συσκευών.

Αυτό το εργαλείο οπτικής υποστήριξης παρέχει λειτουργίες όπως κοινή χρήση βίντεο, διαδραστικά εργαλεία σχεδίασης, επιλογές κοινής χρήσης φωτογραφιών, κοινή χρήση περιόδων σύνδεσης, μετάδοση τοποθεσίας GPS, αναγνώριση γραμμικού κώδικα και επιλογή κοινής χρήσης εγγράφων.

Το καλύτερο μέρος για το Remotecall

 • Το εργαλείο έξυπνης διαχείρισης της Remotecall σάς εξοπλίζει με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες, όπως μεταφορά συνεδρίας, εξατομικευμένη σελίδα σύνδεσης, απρόσκοπτη μετάβαση δικτύου και επιλογή μη αυτόματης εστίασης.
 • Κανένας πονοκέφαλος των προσθηκών ή των λήψεων. Μπορείτε να συνδεθείτε με έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κλικ αμέσως σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Ομιλητικός

Το Talkative είναι μια καλή επιλογή για επιχειρήσεις που χρειάζονται μια ισχυρή λύση υποστήριξης πελατών και θέλουν να ενισχύσουν τους αριθμούς πωλήσεών τους αξιοποιώντας πληροφορίες και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Με τη βοήθεια του Talkative, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι εκπρόσωποί σας αλληλεπιδρούν με τους πελάτες την κατάλληλη στιγμή με τις σωστές πληροφορίες.

Το καλύτερο μέρος για το Talkative

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτών των εργαλείων είναι η εγγραφή βίντεο συμβατή με PCI, το σύστημα διαχείρισης απόδοσης αντιπροσώπου, η βελτιωμένη συνομιλία, τα δυναμικά κονσερβοποιημένα μηνύματα και οι δυνατότητες έξυπνης προβολής με επιλογή βίντεο σε ουρά

 • Το Talkative μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορες συσκευές και πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων κινητών τηλεφώνων, επιτραπέζιων υπολογιστών, tablet κ.λπ.
 • Ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις με έναν πιο έξυπνο τρόπο σύνδεσης και αλληλεπίδρασης με πελάτες μέσω της οπτικής υποστήριξης επόμενης γενιάς.
 • Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα χειριστήρια για να παρέχετε την καλύτερη εμπειρία πελάτη με την άνεσή σας.

Το Talkative προσφέρει τρία πακέτα υποστήριξης πελατών βίντεο ανάλογα με τις ανάγκες μιας επιχείρησης. Έχουν ένα πακέτο ομάδας, ένα επιχειρηματικό πακέτο και ένα προσαρμόσιμο πακέτο που ξεκινά από τα 199 $ ανά μήνα.

συμπέρασμα

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα σημαντικό μέρος οποιασδήποτε επιχείρησης και είναι εξίσου σημαντικό να αντιμετωπίζονται τα ζητήματα των πελατών γρήγορα και αποτελεσματικά.

Με μια πλατφόρμα οπτικής υποστήριξης πελατών, οι επιχειρήσεις μπορούν να παρέχουν υποστήριξη πελατών με τον πιο βολικό τρόπο για τους πελάτες τους. Και με λειτουργίες όπως η κοινή χρήση οθόνης και η εγγραφή οθόνης, η υποστήριξη που παρέχετε θα είναι πιο αποτελεσματική.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ορισμένες πλατφόρμες εξυπηρέτησης πελατών για να αυξήσετε τα ποσοστά διατήρησης.