7 Κινητά εργαλεία CRM για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας εν κινήσει

Τα CRM για κινητά διευκολύνουν την εύκολη πρόσβαση σε επιχειρηματικούς πόρους από τις ομάδες λειτουργιών της επιχείρησής σας από πωλήσεις, μάρκετινγκ και εξυπηρέτηση πελατών για αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο με τους πελάτες.

Οι επιχειρήσεις πρέπει να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τους ανθρώπους. Ένα εργαλείο διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) διευκολύνει την αποτελεσματική και ομαλή αλληλεπίδραση πελατών και εκπροσώπων επιχειρήσεων.

Σχεδόν κάθε ψηφιακός και εκτός σύνδεσης οργανισμός χρησιμοποιεί κάποιου είδους CRM για την καταγραφή αλληλεπιδράσεων, την έναρξη επιχειρηματικών συνομιλιών ή την παροχή υπηρεσιών ψηφιακά.

Ωστόσο, με την ευρεία ανάπτυξη των φορητών συσκευών, τα CRM δεν μπορούν πλέον να παραμένουν σε σταθμούς εργασίας γραφείου. Σήμερα, οι ομάδες πρώτης γραμμής και back office πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ένα φορητό εργαλείο CRM που λειτουργεί απρόσκοπτα σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή υπολογιστών.

Διαβάστε παρακάτω για να εξερευνήσετε μερικά από τα καλύτερα λογισμικά CRM για κινητά που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε σχέσεις με τους πελάτες.

Τι είναι ένα Mobile CRM Tool;

Ένα εργαλείο CRM για φορητές συσκευές, όπως υποδηλώνει το όνομα, λειτουργεί σε smartphone και tablet που τρέχουν σε λειτουργικά συστήματα iOS και Android. Επίσης, αυτά τα CRM για κινητά συχνά συνοδεύονται από ένα μεγαλύτερο εργαλείο CRM που μπορείτε να εγκαταστήσετε σε φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές ή πρόσβαση στον ιστό.

Ακριβώς όπως η επιτραπέζια έκδοση και η έκδοση ιστού, τα εργαλεία CRM για κινητά διαθέτουν επιλογές για λειτουργίες εκτός σύνδεσης και online.

Όταν δεν βρίσκεστε εντός της εμβέλειας του Διαδικτύου, η εφαρμογή θα αποθηκεύει δεδομένα στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης της συσκευής. Μόλις το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet αποκτήσει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, το εργαλείο θα ανεβάσει δεδομένα σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή ή διακομιστή cloud, έτσι ώστε όλα τα δεδομένα να παραμένουν ενημερωμένα.

Γιατί το Mobile CRM Tool είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις;

Η πρωταρχική σημασία μιας εφαρμογής CRM για κινητά είναι να μετριάσει το χάσμα μεταξύ των ομάδων πληροφοριών και των επιχειρήσεων.

Πριν από τις εφαρμογές διαχείρισης πελατειακών σχέσεων για κινητά, τα στελέχη επιχειρήσεων πρώτης γραμμής έπρεπε να ζητήσουν εξασφαλίσεις μάρκετινγκ ή πωλήσεων, προσφορές, συμβόλαια και άλλα έγγραφα από την ομάδα υποστήριξης.

Όταν το back office κανονίζει τα έγγραφα, οι πράκτορες πρώτης γραμμής πρέπει να επισκεφτούν οποιοδήποτε περιφερειακό ή εγγεγραμμένο επιχειρηματικό γραφείο για να συλλέξουν αυτά τα έγγραφα. Στη συνέχεια, οι υπάλληλοι του χωραφιού επισκέπτονταν ξανά τους πελάτες.

Αυτό το χρονικό κενό είναι αρκετό για να επηρεάσει τη διαπραγμάτευση σας με τον πελάτη, καθώς ο ανταγωνιστής σας μπορεί να προσεγγίσει τον πελάτη και να κλείσει τη συμφωνία.

Με την αφθονία των κινητών εργαλείων CRM, οι υπάλληλοί σας μπορούν να μοιράζονται φυλλάδια προϊόντων, λευκές βίβλους, σχεδιαγράμματα, καλώδια, σχέδια, σχέδια τιμολόγησης και συμβόλαια κατά την πρώτη αλληλεπίδραση με τον πελάτη.

Αυτό μειώνει σημαντικά τον χρόνο που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να μετατρέψει έναν υποψήφιο πελάτη σε πελάτη. Επιπλέον, σε ειδικές περιπτώσεις, οι επιτόπιοι πράκτορες μπορούν να στείλουν αιτήματα έγκρισης εκπτώσεων και προώθησης απευθείας στους διευθυντές μάρκετινγκ ή εσόδων.

Μόλις ο υπεύθυνος επόπτης ή διευθυντής εγκρίνει τη συμφωνία, ο πράκτορας μπορεί να υποβάλει μια προσφορά για να τον βοηθήσει να κερδίσει τον πελάτη.

Άλλα αξιοσημείωτα οφέλη που απολαμβάνουν η επιχείρησή σας, η ηγετική ομάδα, οι εργαζόμενοι και οι πελάτες σας από ένα εργαλείο CRM για κινητά είναι τα εξής:

  • Στις επιχειρήσεις ψηφιακών υπηρεσιών, οι τεχνικοί πεδίου χρησιμοποιούν CRM για την παροχή και την ανάκληση υπηρεσιών σε έναν πελάτη. Η παροχή ενός CRM για φορητές συσκευές σε τεχνικούς πεδίου θα τους δώσει τη δυνατότητα να επιλύουν γρήγορα τα ερωτήματα των πελατών κατά την πρώτη επίσκεψη.
  • Εάν ο οργανισμός σας επιτρέπει την απομακρυσμένη εργασία στους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών, μπορούν να χρησιμοποιήσουν κινητές συσκευές που παρέχονται από επιχειρήσεις ή BYOD για να υποστηρίξουν πελάτες από απομακρυσμένα γραφεία και οικιακά γραφεία.
  • Το Mobile CRM μειώνει την ανάγκη για φυσική τεκμηρίωση που εκτελείται από τους πράκτορες ή προετοιμάζεται από το back office για υπαλλήλους.
  • Ένα τέτοιο CRM βοηθά επίσης τους επιτόπιους πράκτορες να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα μειώνοντας τις συχνές μετακινήσεις στο οικείο γραφείο ή την έδρα για έγγραφα και εξουσιοδοτήσεις απόκτησης πελατών.
  • Οι επόπτες εξυπηρέτησης πελατών δεν χρειάζεται πλέον να κάθονται στα γραφεία τους. Μπορούν να γίνουν πιο ευέλικτοι και να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους αποτελεσματικά με μια εφαρμογή CRM για κινητά που είναι εγκατεστημένη στα tablet τους.
  Πώς να αποθηκεύσετε ένα Google Doodle εκτός σύνδεσης

Τώρα, ας δούμε πώς να επιλέξετε το κατάλληλο εργαλείο CRM για κινητά για την επιχείρησή σας.

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο εργαλείο CRM για κινητά για την επιχείρησή σας

Αναζητήστε τις ακόλουθες δυνατότητες όταν αγοράζετε ένα εργαλείο CRM για κινητά για τον οργανισμό σας:

#1. Συνοδεύεται από έκδοση επιφάνειας εργασίας ή Web

Είναι έξυπνο να επιλέξετε ένα CRM για την εταιρεία σας που προσφέρει δωρεάν έκδοση φιλική για φορητές συσκευές.

#2. Ενσωματώνεται με CRM τρίτων

Εάν έχετε ήδη προμηθευτεί ένα CRM επιτραπέζιου υπολογιστή πριν από χρόνια και τώρα ψάχνετε για μια εφαρμογή CRM για κινητά, προτιμήστε αυτήν που θα συγχρονίζεται επίσης με το υπάρχον λογισμικό CRM σας.

#3. Ενσωματώνεται με επαγγελματικές εφαρμογές

Η εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατών για κινητά θα πρέπει να μπορεί να επικοινωνεί με άλλες επιχειρηματικές εφαρμογές όπως το Google Workspace, το Microsoft 365, το Office 365, το Trello, το Asana, το Jira, το Notion κ.λπ.

#4. Συνοδεύεται από Διαχείριση Έργων, Εργασιών και Επαφών

Επιλέξτε μια εφαρμογή που παρέχει τις ακόλουθες λειτουργίες εντός της εφαρμογής για κινητά:

  • Δυνατότητα δημιουργίας και διαχείρισης εργασιών
  • Σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να εκτελείτε έργα
  • Σας δίνει την επιλογή να δημιουργήσετε λεπτομερείς λίστες επαφών
  • Ενσωματώνεται στο ημερολόγιο του χώρου εργασίας

#5. Διαθεσιμότητα εκτός σύνδεσης

Η εφαρμογή θα πρέπει να λειτουργεί εκτός σύνδεσης και να αποθηκεύει δεδομένα τοπικά στη συσκευή. Όταν συνδέεστε στο διαδίκτυο, το εργαλείο θα πρέπει να ανεβάζει δεδομένα στον κύριο διακομιστή της εταιρείας.

#6. Ασφάλεια δεδομένων

Το εργαλείο θα πρέπει να συνοδεύεται από πρωτόκολλα κρυπτογράφησης ψηφιακών δεδομένων και ελέγχου ταυτότητας για την προστασία των επιχειρηματικών δεδομένων συνεχώς.

Δεν θα πρέπει να υπάρχει φάκελος Android όπου οι υπάλληλοι ή άλλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αρχεία επιχειρήσεων. Όλα τα δεδομένα CRM θα πρέπει να είναι κρυπτογραφημένα στην τοπική συσκευή.

Ας εξερευνήσουμε τα καλύτερα εργαλεία CRM για κινητά.

monday.com

Η monday.com είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα CRM στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω εφαρμογών για κινητά. Το ευέλικτο CRM του μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί και να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε. Οι εταιρείες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να διαχειριστούν την αναζήτηση, το μάρκετινγκ, τα έργα πελατών, τους αγωγούς πωλήσεων και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με τις ανάγκες σας για παρακολούθηση και διαχείριση των εργασιών, μπορείτε να το προσαρμόσετε για να ξεκινήσετε αμέσως. Καθώς αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μεταφέρετε το γραφείο σας οπουδήποτε, μπορείτε να επιβλέπετε τη ροή των συμφωνιών σας και να απαντάτε γρήγορα.

Μπορείτε επίσης να αυτοματοποιήσετε τη ροή εργασίας για να παραλείψετε επαναλαμβανόμενες εργασίες κατά τη ρύθμιση υπενθυμίσεων και ειδοποιήσεων. Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό αυτού του CRM για κινητά είναι ο διαισθητικός πίνακας εργαλείων που σας βοηθά να οπτικοποιήσετε τη διαδικασία πωλήσεων.

Μπορείτε να απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία της εναλλαγής μεταξύ διαφόρων εργαλείων ενσωματώνοντας το monday.com με τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε. Έτσι, όλα τα δεδομένα σας θα συγχρονιστούν σε έναν κεντρικό κόμβο.

  Πώς να μοιραστείτε την τοποθεσία στο iPhone

Το CRM διαθέτει μια συλλογή προτύπων για επαφές, απλό CRM, CRM πωλήσεων, προηγμένο CRM κ.λπ. Χρησιμοποιώντας αυτά τα πρότυπα, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις ροές εργασίας, να αυτοματοποιήσετε υπενθυμίσεις και να λάβετε πολύτιμες επιχειρηματικές πληροφορίες. Η κατηγοριοποίηση των επαφών ανά τύπο πελάτη, στοιχεία επικοινωνίας και προτεραιότητα είναι επίσης δυνατή σε αυτό το CRM.

Φρέσκα πωλήσεις

Για κάθε επιχείρηση, η γνώση όλων των προοπτικών είναι σίγουρα ένα όφελος. Το Freshsales mobile CRM τους επιτρέπει να καταγράφουν και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις προοπτικές τους και να κλείνουν περισσότερες συμφωνίες με αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα.

Καθώς σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε λογαριασμούς, επαφές και προσφορές εν κινήσει, είστε πάντα σε επαφή με την ομάδα και τους πελάτες σας. Με όλα τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα σε αυτήν την προσαρμόσιμη εφαρμογή CRM, μπορείτε να προσφέρετε εξαιρετικές εμπειρίες πελατών. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να ενδυναμώσετε μια παραγωγική ομάδα πωλήσεων.

Από το Freshsales, μπορείτε να στέλνετε ατομικά ή μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να πραγματοποιείτε κλήσεις. Καθώς αποθηκεύει το αρχείο καταγραφής κλήσεων για κάθε επαφή, μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε σημειώσεις σε αυτό για περιεχόμενο και ανάμνηση. Η δυνατότητα εγγραφής φωνητικών σημειώσεων σάς επιτρέπει να ηχογραφείτε οδηγίες για μελλοντική αναφορά όταν η πληκτρολόγηση δεν είναι η πιο βολική επιλογή.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή CRM για φορητές συσκευές Freshsales για να προσθέσετε εργασίες, συναντήσεις και σημειώσεις, ώστε ολόκληρη η ομάδα σας να ενημερώνεται για τις δραστηριότητες και την πρόοδο στις προσφορές. Η αρχική οθόνη αυτής της εφαρμογής Android και iOS περιέχει κάρτες ειδοποιήσεων, καθυστερημένες εργασίες, εβδομαδιαίο ημερολόγιο και άλλες βασικές μετρήσεις.

Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα check-in, μπορείτε να ενημερώσετε την ομάδα σας για τις προγραμματισμένες συναντήσεις εκτός σύνδεσης με τους πελάτες. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη γλώσσα και τις ειδοποιήσεις σε αυτήν την εφαρμογή. Η Freshsales προσφέρει επίσης πρόσβαση εκτός σύνδεσης για δημιουργία και πρόσβαση σε δεδομένα επαφών ακόμη και με κακή συνδεσιμότητα δικτύου.

Pipedrive

Είτε η ομάδα πωλήσεών σας χρησιμοποιεί συσκευές Android είτε iOS, το Pipedrive είναι ένα από τα καλύτερα CRM που μπορούν να αποκτήσουν για κινητά. Έχετε το στην παλάμη σας και διαχειριστείτε τις σχέσεις από οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Σας παρέχει επίσης οδηγούς διαδικασίας και συγχρονίζει αυτόματα τις επικοινωνίες (τηλεφωνικές κλήσεις και email) για να σας απαλλάξει από εργασίες διαχειριστή στο τέλος της ημέρας.

Αυτό το CRM εμφανίζει τις επερχόμενες συναντήσεις, τις κλήσεις, τις καθυστερημένες δραστηριότητες και τα μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να απεικονίσει την επόμενη μέρα σας. Ενώ προετοιμάζεστε για μια σύσκεψη, μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τις συμφωνίες μαζί με το χρονοδιάγραμμα της συμφωνίας και το ιστορικό επικοινωνίας. Επιπλέον, όλες οι προσαρμογές που γίνονται στην εφαρμογή Ιστού θα αντικατοπτρίζονται απρόσκοπτα εδώ.

Το Pipedrive mobile CRM ενσωματώνεται με κορυφαίες εφαρμογές όπως το Gmail, το Outlook, το WhatsApp και τους Χάρτες Google. Έτσι, η επικοινωνία με τους υποψήφιους πελάτες και ο προγραμματισμός συναντήσεων εκτός σύνδεσης γίνεται ευκολότερος. Εξασφαλίζει επίσης συνεχή συνεργασία, προσέγγιση και πωλήσεις παρέχοντας πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, η ομάδα πωλήσεων μπορεί να προγραμματίσει εργασίες και να λάβει υπενθυμίσεις για να κλείσει έγκαιρα τις προσφορές. Μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στις επαφές σε λειτουργίες online και offline. Σας επιτρέπει επίσης να ιεραρχείτε εργασίες, να ενημερώνετε έγκαιρα τις προσφορές και να παρακολουθείτε την πρόοδό τους.

Zoho CRM

Με το Zoho CRM, η διαχείριση των πωλήσεων της επιχείρησής σας 24/7 γίνεται δυνατή. Επιτρέπει στην ομάδα πωλήσεων να είναι σε επαφή με τους δυνητικούς πελάτες τους, να έχει πρόσβαση και να καταγράφει κρίσιμα δεδομένα προοπτικών, να παρακολουθεί τους KPI και να λαμβάνει τεκμηριωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να λάβετε βασικές πληροφορίες σχετικά με τις τάσεις και τις μετρήσεις πωλήσεων. Αυτό σας βοηθά να κατανοήσετε την κατάσταση των διαδικασιών πωλήσεών σας. Εδώ, όλες οι κλήσεις καταγράφονται σε ένα αρχείο καταγραφής και μπορείτε ακόμη και να προγραμματίσετε μια επόμενη συνάντηση ή κλήσεις.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tinder με τρία απλά βήματα

Επιπλέον, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να επεξεργαστείτε δεδομένα ακόμη και σε λειτουργία εκτός σύνδεσης χρησιμοποιώντας το Zoho CRM. Μόλις η συσκευή αποκτήσει πρόσβαση στο διαδίκτυο, τα δεδομένα θα συγχρονιστούν αυτόματα.

HubSpot

Το HubSpot CRM είναι μια δημοφιλής λύση για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων. Τα καλά νέα είναι ότι το HubSpot είναι επίσης προσβάσιμο σε Android και iOS μέσω της εφαρμογής CRM για κινητά. Κάντε το συνεργάτη σας για τις πολυάσχολες μέρες που πρέπει να είστε εν κινήσει και να διαχειριστείτε τις πωλήσεις και τη συνεργασία.

Η λεπτομερής ροή δραστηριοτήτων σάς επιτρέπει να βρείτε και να διαχειριστείτε τις καλύτερες προσφορές. Μπορείτε επίσης να δώσετε προτεραιότητα στην προβολή σας για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι μπροστά από την ημέρα. Είναι η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η ενημέρωση για συναντήσεις σάς επιτρέπει να κλείσετε περισσότερες προσφορές.

Η εφαρμογή HubSpot για κινητά διαθέτει μια λεπτομερή οθόνη αναγνώρισης καλούντος, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε ποιος σας καλεί. Υποστηρίζει επίσης ζωντανή συνομιλία από οπουδήποτε — μια λειτουργία που είναι χρήσιμη όταν δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε ή να λάβετε μια κλήση.

Χρησιμοποιήστε το νέο πληκτρολόγιο HubSpot για να στείλετε στοιχεία και πληροφορίες σε οποιαδήποτε εφαρμογή με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα. Εδώ, μπορείτε επίσης να γράψετε ή να ηχογραφήσετε σημειώσεις και σημειώσεις συσκέψεων. Η αποθήκευση συνημμένων είναι μια άλλη χρήσιμη δυνατότητα αυτής της εφαρμογής.

Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναθέσετε εργασίες σε άλλους και να ενημερώσετε την πρόοδο της συμφωνίας. Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά επίσης να ανταποκρίνεστε στέλνοντας ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για βασικά συμβάντα.

Salesforce

Κάντε την επιχείρησή σας έξυπνη και κινητή με το Salesforce Mobile CRM. Οι χρήστες Android μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την εφαρμογή που λειτουργεί με κεραυνούς για να ολοκληρώσουν περισσότερες εργασίες εν κινήσει. Χρησιμοποιεί λειτουργίες που υποστηρίζονται από AI, Einstein Analytics και Einstein Search, για να σας βοηθήσουν να πάρετε έξυπνες αποφάσεις.

Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει την ανάπτυξη χαμηλού κώδικα για να προσφέρει γρήγορα προσαρμοσμένες εμπειρίες για κινητά. Εδώ, έχετε όλες τις προσαρμοσμένες εφαρμογές Salesforce κάτω από μια ομπρέλα και έχετε πρόσβαση σε αυτές για μια απρόσκοπτη μετάβαση από υπολογιστή σε κινητό.

Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε ειδοποιήσεις push για σημαντικές εργασίες, να αναπτύσσετε ενσωματωμένα στοιχεία Lightning και να προσαρμόζετε την εφαρμογή σύμφωνα με την ταυτότητα της επωνυμίας σας.

Πάνω απ ‘όλα, σας επιτρέπει να οπτικοποιήσετε ολόκληρη την επιχείρηση, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε ευκαιρίες, να βρείτε προτάσεις και να προβλέψετε αποτελέσματα.

Agile CRM

Το Agile CRM προσφέρει επίσης μια φορητή δυνατότητα CRM που σας επιτρέπει να κρατάτε την επιχείρησή σας στην τσέπη σας και να ενημερώνεστε εν κινήσει. Διαθέτει εφαρμογές για κινητά για Android και iOS που επιτρέπουν στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να αποκτούν, να διατηρούν και να εξυπηρετούν πελάτες.

Αυτό το CRM επόμενης γενιάς είναι προσιτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτοματοποίηση μάρκετινγκ, πωλήσεις, γραφείο υποστήριξης, καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ για κινητά.

Εργασίες που χρειάζονται άμεση ανταπόκριση, όπως η κλήση πελατών, η ανταπόκριση σε αναφορές κοινωνικής δικτύωσης, η επίλυση προβλημάτων πελατών και η λήψη σημειώσεων μετά από μια συνάντηση, μπορούν να πραγματοποιηθούν από αυτό το CRM για κινητά.

Ο διαισθητικός πίνακας εργαλείων για κινητά σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την παραγωγικότητα των πωλήσεων, να ελέγχετε τα ποσοστά μετατροπής δυνητικών πελατών και να διαχειρίζεστε προσφορές. Έχει επίσης την επιλογή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας από εδώ. Αντί να διαχειρίζεστε τις επαφές μέσω υπολογιστικού φύλλου, το Agile CRM σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα επαφών με την εφαρμογή CRM για κινητά.

Οι εταιρείες μπορούν επίσης να έχουν μια εικόνα σε πραγματικό χρόνο της επιχειρηματικής τους διαδικασίας παρακολουθώντας την τρέχουσα κατάσταση των πιθανών και των τρεχουσών συμφωνιών τους. Υποστηρίζει ενσωμάτωση με τα ημερολόγια Google για απρόσκοπτο αμφίδρομο συγχρονισμό.

Τελικές Λέξεις

Τα πλεονεκτήματα ενός CRM για κινητά είναι απεριόριστα, από το CRM-on-the-go έως την απομακρυσμένη κοινή χρήση αρχείων και οτιδήποτε ενδιάμεσο.

Επειδή τώρα ξέρετε ποια είναι μερικά δημοφιλή CRM για κινητά στην αγορά, θα είναι ευκολότερο για εσάς να δοκιμάσετε ένα που ταιριάζει στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν οι καλύτερες λύσεις CRM cloud.