7 Καλύτερο Λογισμικό Ζωντανής Συνομιλίας ανοιχτού κώδικα για να μιλήσετε με τους πελάτες σας

Η υποστήριξη πελατών είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της λειτουργίας μιας επιχείρησης και αν έχετε μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας, αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Η ύπαρξη μιας επιλογής ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπό σας μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες αμέσως αντί να τους κρατά σε αναμονή για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αύξηση των εσόδων σας, όπως 38% των πελατών είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από μια εταιρεία που προσφέρει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

Αυτό το μεμονωμένο στατιστικό θα πρέπει να είναι αρκετό για να σας πείσει να δημιουργήσετε αμέσως μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπό σας. Μπορείτε είτε να αναζητήσετε μια λύση SaaS είτε μια αυτο-φιλοξενούμενη λύση ανοιχτού κώδικα, εάν θέλετε να εξοικονομήσετε κόστος και να έχετε περισσότερη ελευθερία.

Ας δούμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές που έχουμε.

Chatwoot

Γίνετε μέλος σε πάνω από 1.000 οργανισμούς που χρησιμοποιούν Chatwoot για την υποστήριξη της ζωντανής συνομιλίας τους. Αυτή η φανταστική λύση μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις συνομιλίες και να δημιουργήσετε σχέσεις, διατηρώντας παράλληλα τους πελάτες σας σε καλή διάθεση.

Το widget ζωντανής συνομιλίας τους διαθέτει πολύ διαισθητικό σχεδιασμό και μπορεί να προσαρμοστεί με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να ταιριάζει στην επωνυμία σας. Υποστηρίζει περισσότερες από δέκα γλώσσες, έχει emoji 😃, επιτρέπει συνημμένα και παρέχει δείκτες πληκτρολόγησης για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη. Για να είναι βολικό, ανοίγει σε ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο.

Σας επιτρέπει να δημιουργείτε πολλαπλά εισερχόμενα για την επωνυμία σας και μπορείτε επίσης να ορίσετε διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης για να ταιριάζουν στον κατάλληλο αντιπρόσωπο υποστήριξης πελατών τη δεδομένη στιγμή.

Το Chatwoot σάς παρέχει αναφορές σε πραγματικό χρόνο που θα σας δώσουν άμεσες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του συστήματος συνομιλίας σας στην πίσω πλευρά των πραγμάτων. Δεδομένου ότι είναι μια λύση ανοιχτού κώδικα, προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής και επέκτασης της στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

  15 Καταπληκτική προσθήκη WP Block Editor για τη δημιουργία όμορφης σελίδας

Ζωντανή συνομιλία βοήθειας

Απλή ρύθμιση ακόμα και για αρχάριους, Ζωντανή συνομιλία βοήθειας έχει πολλές λειτουργίες σε επίπεδο επιχείρησης που εξυπηρετούν περισσότερο από αρκετά τον σκοπό της υποστήριξης πελατών.

Σας επιτρέπει να ενσωματώσετε οποιοδήποτε REST API τρίτου μέρους με αυτό χωρίς να χρειάζεται να μπλέξετε με οποιαδήποτε κωδικοποίηση. Επιπλέον, η ζωντανή συνομιλία τους υποστηρίζει κοινή χρήση βίντεο, φωνής και οθόνης και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να τα συγχρονίσετε με λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης όπως το Rasa και το DeepPavlov για να κάνετε την απόδοση ακόμα καλύτερη.

Μερικές άλλες συναρπαστικές δυνατότητες του Live Helper Chat περιλαμβάνουν:

 • Ομιλία σε κείμενο
 • Στιγμιότυπα οθόνης
 • Σύρετε και αποθέστε μεταφορτώσεις αρχείων
 • Επέκταση Chrome
 • Υποστήριξη Telegram και Facebook messenger
 • Παρακολούθηση επισκεπτών σε ολόκληρο τον τομέα
 • Επιλογές για προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά φόρμας ή προσυμπλήρωση υπαρχουσών καταχωρήσεων

Από την πλευρά του προγραμματιστή, έχει μια δέσμη εξαιρετικών δυνατοτήτων, όπως το πλαίσιο CSS bootstrap 4, καθαρό κώδικα και γρήγορες διορθώσεις σφαλμάτων.

Βοηθητικός

Αυτό το αυτο-φιλοξενούμενο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας ονομάζεται Βοηθητικός μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των πελατών σας σε πραγματικό χρόνο, και αυτό πολύ αποτελεσματικά. Ακόμα κι αν δεν είστε κοντά για να συνομιλήσετε αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να συνεχίσετε τη συνομιλία μέσω email όποτε έχετε λίγο χρόνο στη διάθεσή σας.

Σας δίνει την επιλογή να συλλέγετε τα email των πελατών και μερικά άλλα δεδομένα για να επικοινωνήσετε αργότερα, αντί να χάσετε πιθανούς πελάτες. Επίσης, μπορείτε να αναθέσετε ορισμένα ερωτήματα συνομιλίας σε συγκεκριμένα μέλη της ομάδας υποστήριξής σας που μπορεί να είναι πιο εξοικειωμένα με το ζήτημα. Με αυτόν τον τρόπο, σας βοηθά να παρέχετε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους πελάτες σας.

Ένα πολύ βολικό χαρακτηριστικό του Helpy είναι ότι σας ειδοποιεί μέσω email κάθε φορά που υπάρχει νέο μήνυμα ή ξεκινά μια νέα συνομιλία από πελάτες. Διαθέτει επίσης ένα γραφικό στοιχείο που φέρνει στους πελάτες σας περιεχόμενο σχετικά με τα συμφραζόμενα από τη γνωσιακή σας βάση, όποτε υπάρχει απαίτηση για αυτό.

Υπάρχουν επίσης διάφορα άλλα χαρακτηριστικά που δεν έχω αναφέρει, οπότε φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και να τα δοκιμάσετε όλα.

  Μετατροπή βίντεο για προβολή πολλαπλών πλατφορμών: Wondershare Video Converter [Review]

Χάρτινα ποτήρια

Χάρτινα ποτήρια καθιστά εύκολη τη διαχείριση συνομιλίας, email και SMS από ένα μέρος. Μπορείτε να απαντήσετε και να συνεχίσετε τις συνομιλίες με τους πελάτες σας μέσω πολλών καναλιών, όπως το Slack ή η εφαρμογή τους για κινητά.

Διαθέτει έναν ισχυρό και πλούσιο σε δυνατότητες πίνακα ελέγχου για να σας διευκολύνει να βελτιστοποιήσετε την υποστήριξη πελατών. Και το καλύτερο μέρος του ταμπλό τους είναι, παρά το γεγονός ότι είναι βαρύ σε χαρακτηριστικά, παραμένει αρκετά εύκολο στην πλοήγηση και τη χρήση του.

Το γραφικό στοιχείο συνομιλίας τους είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, επιτρέποντάς σας να αλλάζετε χρώματα, κείμενο κ.λπ., χωρίς να μαθαίνετε να κωδικοποιείτε.

Η Papercups έχει κάνει εξαιρετική δουλειά διευκολύνοντας τις εργασίες των προγραμματιστών σας. Υποστηρίζει ενσωματώσεις HTML, React, React Native και Flutter, οι οποίες χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ρυθμιστούν. Επιπλέον, αυτό το λογισμικό μπορεί να αναπτυχθεί στο cloud σας και μπορεί να χειριστεί τη χρήση μεγάλου όγκου με τη βοήθεια των απίστευτων χαρακτηριστικών επεκτασιμότητας του.

Αν σε οποιοδήποτε σημείο αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη ρύθμιση των πραγμάτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών τους και θα χαρούν να σας το διορθώσουν.

Chaskiq

Μπορείτε να παρέχετε υποστήριξη πελατών με διάφορες μορφές χρησιμοποιώντας Chaskiqσυμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής συνομιλίας, των βιντεοκλήσεων και των μεμονωμένων μηνυμάτων.

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του λογισμικού:

 • Προγραμματίστε επαναλαμβανόμενες εργασίες με ενέργειες bot για εξοικονόμηση χρόνου
 • Ενσωματώστε βίντεο, συσκέψεις ζουμ και άλλα μέσα
 • Βρείτε εύκολα μηνύματα και πελάτες από τον πίνακα υποστήριξης χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικά
 • Χρησιμοποιήστε φίλτρα τμημάτων για να ενεργοποιήσετε μηνύματα στα σωστά άτομα
 • Ενσωματώστε κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο σύστημα για επικοινωνία μέσω πολλών πηγών
 • Δημιουργήστε τη βάση γνώσεων σας με άρθρα
 • Πληροφορίες για κάθε καμπάνια και συνομιλία

Το Chaskiq είναι κρυπτογραφημένο μέσω του JWE, το οποίο επιτρέπει τη λήψη δεδομένων μόνο από αξιόπιστες πηγές.

Tawk

Όχι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα, αλλά Tawk είναι δωρεάν στη χρήση και δεδομένου του είδους των δυνατοτήτων που διαθέτει, ήταν δύσκολο να μην το αναφέρουμε σε αυτήν τη λίστα.

  Διορθώστε το Office 365 Το όνομα αρχείου δεν είναι έγκυρο κατά την αποθήκευση σφάλματος

Εξαιρετικά εύκολο στη ρύθμιση, αυτό το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας ξεκινά να λειτουργεί αμέσως μόλις αντιγράψετε και επικολλήσετε μια γραμμή JavaScript στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να το παρακολουθείτε και να το ελέγχετε ακόμα και από το κινητό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή τους.

Διαθέτει λειτουργίες παρακολούθησης της προόδου, παρακολούθησης επισκεπτών ιστότοπου σε πραγματικό χρόνο, συνομιλίας με πελάτες σε περισσότερες από 45 διαφορετικές γλώσσες, γρήγορης απόκρισης με συντομεύσεις κ.λπ. Dominos και Chevrolet.

Tiledesk

Tiledesk είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή που μπορείτε να εξετάσετε για ζωντανή συνομιλία. Έρχεται με ένα ενσωματωμένο chatbot και μπορείτε να παρέχετε υποστήριξη ιστού και κινητής τηλεφωνίας.

Το chatbot λειτουργεί έξυπνα απαντώντας σε πελάτες με περιεχόμενο από τις Συχνές Ερωτήσεις σας προτού παραδώσει τον έλεγχο σε ένα από το προσωπικό υποστήριξής σας για εξοικονόμηση χρόνου σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων ερωτημάτων. Κάνει εξαιρετική δουλειά στην εύρεση ακριβών απαντήσεων χωρίς αποτυχία με τη βοήθεια τεχνικών μηχανικής εκμάθησης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές τους για κινητά για να απαντήσετε σε ερωτήματα εν κινήσει. Επίσης, μπορείτε να δρομολογήσετε ζητήματα σε συγκεκριμένα μέλη της ομάδας σας για να χειριστείτε πολύ καλύτερα το πρόβλημα ανάλογα με την πείρα και τη συνάφειά τους. Μερικά άλλα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Επιλογή αποστολής αρχείων
 • Αρχείο συνομιλίας για πρόσβαση σε προηγούμενες συνομιλίες αργότερα
 • Ενσωμάτωση πλατφορμών AI
 • Εργαλεία συνομιλίας όπως δείκτες πληκτρολόγησης, αποδείξεις παράδοσης κ.λπ. για ευκολία

Μπορείτε να ξεκινήσετε με το Tiledesk εντελώς δωρεάν.

Συμπέρασμα 👩‍🏫

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω λογισμικά ζωντανής συνομιλίας και να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε μόνο την καλύτερη εξυπηρέτηση από αυτά. Τα περισσότερα από αυτά είναι ανοιχτού κώδικα, σας δίνουν την ελευθερία να αλλάξετε τις λειτουργίες και να τις μετατρέψετε σε κάτι που εξυπηρετεί καλά τις απαιτήσεις σας.

Μόλις επιλέξετε το λογισμικό, μπορείτε να λάβετε ένα cloud VM για να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε τη ζωντανή συνομιλία για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

Αναζητάτε μια λύση συνομιλίας για να μιλήσετε με τους συναδέλφους σας; Δοκιμάστε αυτές τις επιλογές.