7 Καλύτερο Λογισμικό Ενσωμάτωσης Υπαλλήλων για HR το 2023

Η επιβίβαση σε έναν νέο οργανισμό είναι πράγματι μια συντριπτική διαδικασία για τους επαγγελματίες και μια μη οργανωμένη διαδικασία ενσωμάτωσης συχνά τους αφήνει μια δυσάρεστη εντύπωση.

Για να αφήσουν μια αιώνια πρώτη εντύπωση στους νέους υπαλλήλους και να επιταχύνουν τη διαδικασία ενσωμάτωσης, οι εταιρείες βασίζονται σε ισχυρά εργαλεία λογισμικού ενσωμάτωσης υπαλλήλων.

Το λογισμικό ενσωμάτωσης είναι μια λύση που βοηθά τις εταιρείες να βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση εγγράφων και τη διαδικασία ενσωμάτωσης και να εξαλείψουν τις περιττές εργασίες για να διασφαλίσουν ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν παρακινημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια.

Οφέλη από τη χρήση λογισμικού ενσωμάτωσης εργαζομένων

Μια χαοτική διαδικασία επιβίβασης όχι μόνο τονίζει τις νέες προσλήψεις, αλλά είναι επίσης ενδεικτική της κακής εργασιακής κουλτούρας, της ποιότητας επικοινωνίας και της διαχείρισης γραφείου. Η υιοθέτηση του λογισμικού ενσωμάτωσης για τον οργανισμό σας απλοποιεί την ενσωμάτωση για τους ενδιαφερόμενους και τις προσλήψεις και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων.

 • Δημιουργεί μια ισχυρή πρώτη εντύπωση και ενισχύει την εταιρική κουλτούρα.
 • Προσφέρει εξατομικευμένη εμπειρία, απαλύνοντας το άγχος των προσλήψεων.
 • Μειώνει το κόστος της εναλλαγής των εργαζομένων
 • Εγγυάται τη συμμόρφωση στο χώρο εργασίας
 • Βελτιώνει τη διαδικασία ενσωμάτωσης
 • Βελτιώνει την παραγωγικότητα των νέων προσλήψεων
 • Βοηθά στην αυτοματοποίηση εργασιών για τον εξορθολογισμό της ροής εργασιών HR

Λειτουργίες που πρέπει να αναζητήσετε στο Λογισμικό ενσωμάτωσης υπαλλήλων

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει το υποχρεωτικό σύνολο δυνατοτήτων που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα σύστημα ενσωμάτωσης υπαλλήλων πριν επιλέξετε ένα για τον οργανισμό σας.

Φιλική προς το χρήστη διεπαφή: Το λογισμικό ενσωμάτωσης θα πρέπει να διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διάταξη, και αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο την εμφάνιση και την αίσθηση. Η διεπαφή πρέπει να είναι γρήγορη στην εκμάθηση και θα πρέπει να έχει μια διαισθητική σχεδίαση, ώστε οι νέες προσλήψεις να μπορούν να ενσωματωθούν ομαλά.

Ενσωματώσεις: Το σύστημα ενσωμάτωσης πρέπει να μπορεί να ενσωματωθεί άψογα με το υπάρχον λογισμικό που χρησιμοποιεί ο οργανισμός σας για να διασφαλίσει ότι όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την επιτυχή ενσωμάτωση είναι διαθέσιμα.

Αυτοματοποίηση ροής εργασιών: Ένα συνεκτικό λογισμικό ενσωμάτωσης θα πρέπει να αυτοματοποιεί τη ροή εργασίας εξαλείφοντας τα περιττά βήματα. Οι HR μπορούν να επιβλέπουν τη διαδικασία επιβίβασης σε όλα τα τμήματα και να διασφαλίζουν ότι όλα γίνονται συστηματικά.

  Η επεξεργασία μισθοδοσίας είναι πιο εύκολη από όσο νομίζετε με το Rippling grtechpc.org

Αυτοεξυπηρέτηση εργαζομένων: Οι νεοπροσληφθέντες υπάλληλοι θα πρέπει να μπορούν να παρέχουν προσωπικά και επαγγελματικά στοιχεία, να διαχειρίζονται όλα τα έγγραφα και να αυτοεξυπηρετούνται χωρίς να ζητούν εξωτερική βοήθεια.

Τεχνολογία βασισμένη στο νέφος: Το λογισμικό ενσωμάτωσης θα πρέπει να λειτουργεί σε απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας και τόσο οι προσλήψεις όσο και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτό εν κινήσει.

Τούτου λεχθέντος, ας προχωρήσουμε και ας εξερευνήσουμε τη λίστα με το πιο δημοφιλές λογισμικό ενσωμάτωσης εργαζομένων που διατίθεται στην αγορά για να βρούμε το τέλειο κατάλληλο για την εταιρεία σας.

Freshteams

Το Freshteams της Freshworks είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο που επιτρέπει στις εταιρείες να προσφέρουν μια εξατομικευμένη εμπειρία πρόσληψης για νέες προσλήψεις. Μειώνει σημαντικά τον χρόνο που αφιερώνεται στην ενσωμάτωση αυτοματοποιώντας τις περισσότερες από τις εργασίες, όπως η αυτοματοποίηση της επικοινωνίας μέσω email, η κοινή χρήση εγγράφων, η συλλογή πληροφοριών και πολλά άλλα.

Χαρακτηριστικά:

 • Λίστα ελέγχου ενσωμάτωσης για την ανάθεση εργασιών.
 • Κιτ καλωσορίσματος για αποστολή όλων των εγγράφων και των εγχειριδίων με ένα κλικ.
 • Προσαρμόσιμα πρότυπα email για αυτοματοποίηση της διαδικασίας αποστολής email.
 • Ενσωμάτωση Signeasy και DocuSign για την ασφαλή υπογραφή των εντύπων και των εγγράφων.
 • Παρακολουθήστε τις εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν ως μέρος της νέας διαδικασίας ένταξης.

Συναρμολόγηση

Το Coassemble προσφέρει ποιοτικές εκπαιδευτικές εμπειρίες ενσωμάτωσης σε νέους υπαλλήλους, γεγονός που επιταχύνει τη διαδικασία εκπαίδευσης και βελτιώνει τον επιχειρηματικό αντίκτυπο.

Το σύστημα βοηθά τους οργανισμούς να δημιουργήσουν εκπληκτικά μαθήματα ενσωμάτωσης που μεγιστοποιούν τη δέσμευση χωρίς την απαίτηση κωδικοποίησης ή σχεδίασης. Η ισχυρή λειτουργία αναλυτικών στοιχείων σάς επιτρέπει να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες και επιχειρηματικό αντίκτυπο.

Το Coassemble είναι εξοπλισμένο με ένα πλούσιο σετ χαρακτηριστικών ικανό να μειώσει τον χρόνο επιβίβασης κατά σχεδόν 41%:

Χαρακτηριστικά:

 • Πρότυπα για την υποδοχή νέων προσλήψεων.
 • Λίστα ελέγχου επιβίβασης για νέο προσωπικό επιβίβασης.
 • Εκπαιδεύστε τους υπεύθυνους για την πρόσληψη νέων μελών της ομάδας.
 • Πρότυπο μαθήματος για να ενσωματωθούν νέοι ασκούμενοι.
 • 30+ οθόνες μαθημάτων για διαδραστική παρουσίαση μαθημάτων ενσωμάτωσης.

Ενημερώστε

Το Innform είναι εξοπλισμένο με απλές και προσαρμόσιμες λειτουργίες ενσωμάτωσης που εξοικονομούν χρόνο αυτοματοποιώντας τη διαδικασία ενσωμάτωσης για νέα μέλη της ομάδας. Η ενσωμάτωση μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες μεμονωμένων προσλήψεων, εκχωρώντας ένα σύνολο εκπαιδευτικών στοιχείων στον αυτόματο πιλότο.

  Πώς να οργανώσετε εφαρμογές μέσω φακέλων στο iPhone σας

Οι δυνατότητες αυτοματοποίησης του Innform σάς δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε την ανάθεση δεσμών ενσωμάτωσης σε μεμονωμένους μαθητές και συγκεκριμένες ομάδες. Είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε τα πακέτα ενσωμάτωσης συμπεριλαμβάνοντας πολλαπλά εκπαιδευτικά στοιχεία όπως μαθήματα, κουίζ, κλήσεις και εγχειρίδια.

Χαρακτηριστικά:

 • Κεντρικός πίνακας εργαλείων για την παρακολούθηση, την εκ νέου ανάθεση και τον έλεγχο της προόδου επιβίβασης των εργαζομένων.
 • Προσαρμόσιμη εμπειρία ενσωμάτωσης του εκπαιδευόμενου
 • Διαδρομή μάθησης που παρέχει αυτόματα μαθήματα και κουίζ.
 • Υποστήριξη πολλών γλωσσών για αυτόματη μετάφραση των μαθημάτων ενσωμάτωσης σε άλλες γλώσσες.
 • Ενσωμάτωση ζουμ για εγγραφή βιντεοκλήσεων για νέους εκπαιδευτικούς σκοπούς.
 • Υπενθυμίσεις για διαχειριστές και προσλήψεις για την ολοκλήρωση εργασιών, μαθημάτων και κουίζ.

Factohr

Το Factohr αυτοματοποιεί τη διαδικασία ενσωμάτωσης για να προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία ενσωμάτωσης και να επιδείξει μια ποιοτική εργασιακή κουλτούρα. Η λύση ενισχύει τη λειτουργική αποτελεσματικότητα των διευθυντών HR, προκαθορίζοντας τα έγγραφα που πρέπει να αποσταλούν μέσω email. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να στέλνετε συνδέσμους προσκλήσεων σε νεοσύλλεκτους για να ανεβάσετε μόνοι σας τα απαραίτητα έγγραφα.

Χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε προσαρμόσιμες επιστολές και έγγραφα για το νέο εργατικό δυναμικό.
 • Δημιουργήστε και εκχωρήστε στοιχεία ενεργητικού σε προσλήψεις και δημιουργήστε αναφορές εργαζομένων.
 • Δημιουργήστε και κατεβάστε αναφορές σχετικά με τη λήξη των εγγράφων, αναφορές αποθεμάτων περιουσιακών στοιχείων και λεπτομέρειες εγγράφων.
 • Υπενθυμίστε στους υποψηφίους σημαντικά γεγονότα, ώστε να μένουν ενημερωμένοι για τα τελευταία γεγονότα.
 • Δημιουργήστε λογαριασμούς υπαλλήλων από τα στοιχεία των υποψηφίων, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο επιβίβασης.

Bamboohr

Χρησιμοποιήστε το Bamboohr για την επιβίβαση εργαζομένων για να αποφύγετε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο σε τυπικές διαδικασίες και να εστιάσετε περισσότερο σε ουσιαστικές εμπειρίες. Τα πακέτα προεπιβίβασης αυτοματοποιούν τις ηλεκτρονικές υπογραφές και άλλες διαδικασίες συλλογής εγγράφων.

Διασφαλίζοντας μια οργανωμένη και αποτελεσματική διαδικασία ενσωμάτωσης για νέες προσλήψεις, το BambooHR βελτιώνει τη διατήρηση των εργαζομένων.

Χαρακτηριστικά:

 • Προσαρμόστε τα πρότυπα ενσωμάτωσης σύμφωνα με τους τύπους εργασίας, τα τμήματα, τις τοποθεσίες και άλλα.
 • Κάντε τις νέες προσλήψεις να παραμείνουν παραγωγικές και αφοσιωμένες από την πρώτη μέρα, αναθέτοντας εργασίες επιβίβασης.
 • Διαχειριστείτε τη βάση δεδομένων των εργαζομένων και εξοικονομήστε πολύ χρόνο μειώνοντας τη γραφειοκρατία.
 • Επιτρέπει σε έναν οργανισμό να δημιουργήσει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καλωσορίσματος και λίστες ελέγχου πληροφορικής για προσλήψεις.
  Πώς να χρησιμοποιήσετε τους τελεστές αποσυσκευασίας (*, **) στην Python;

ScribeNow

Επιλέξτε ScribeNow για την ομαλή ενσωμάτωση νέων εργαζομένων και την ενίσχυση της παραγωγικότητάς τους. Οι δυνατότητες αυτοματοποιημένης διαχείρισης γνώσης μετατρέπουν άμεσα οποιαδήποτε εργασία σε οδηγό βήμα προς βήμα εξασφαλίζοντας ταχύτερη ολοκλήρωση.

Η κεντρική βιβλιοθήκη του Scribe επιτρέπει στους νέους προσλαμβάνοντες να έχουν πρόσβαση στη βάση γνώσεων, έχοντας απαντήσεις σε κοινές ερωτήσεις και εξαλείφοντας την ανάγκη απάντησης σε κάθε ερώτηση ξεχωριστά.

Χαρακτηριστικά:

 • Υποστηρίζει άμεση τεκμηρίωση και κοινή χρήση.
 • Η λύση που βασίζεται σε σύννεφο είναι εντελώς ανεξάρτητη από την πλατφόρμα.
 • Υποστηρίζει προσαρμογή κειμένου και συμβουλών μαζί με σχολιασμό στιγμιότυπου οθόνης.
 • Ενσωματώνεται με τις περισσότερες βάσεις γνώσεων, wiki και εργαλεία.

Trakstar

Ενδυναμώνοντας εταιρείες όπως η Forbes και η Pepsico, η Trakstar είναι μια σύγχρονη λύση για την παροχή εξαιρετικής απόδοσης και διαχείρισης ενσωμάτωσης. Αυτό το καινοτόμο λογισμικό καταργεί τη διαδικασία μη αυτόματης ενσωμάτωσης και τεκμηρίωσης, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε έξυπνες αποφάσεις για να προσελκύσετε, να διατηρήσετε και να δεσμεύσετε συμπαίκτες.

Το Trakstar ενσωματώνεται απρόσκοπτα με δημοφιλή εργαλεία HRIS και παραγωγικότητας, απλοποιώντας τη ροή εργασίας και εξαλείφοντας περιττές εργασίες.

Χαρακτηριστικά:

 • Διαχείριση απόδοσης για τη διαχείριση αξιολογήσεων, ερευνών και παρακολούθησης στόχων.
 • Αυτοματοποιήστε την εγγραφή, την παράδοση περιεχομένου και την ανάπτυξη δεξιοτήτων
 • Απλοποιήστε τη διαδικασία πρόσληψης και πραγματοποιήστε συλλογική πρόσληψη και προμήθεια χρησιμοποιώντας τη μονάδα παρακολούθησης αιτούντων.
 • Κεντρικός πίνακας εργαλείων για να λαμβάνετε πολύτιμες πληροφορίες για το Analytics στο Workplace και να παρακολουθείτε τις τάσεις και τις ευκαιρίες.

Σημείωση του συγγραφέα

Αναμφισβήτητα, το λογισμικό ενσωμάτωσης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσφέρετε μια εντυπωσιακή εμπειρία ενσωμάτωσης στους νεοσύλλεκτούς σας χωρίς να τους βομβαρδίζετε με πολλές εργασίες και γραφειοκρατία τις πρώτες ημέρες εργασίας τους.

Τα εργαλεία ενσωμάτωσης που αναφέρονται παραπάνω θα βοηθήσουν τους HR να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν τη διαδικασία ενσωμάτωσης και να θέσουν μια ισχυρή βάση για την ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας. Το βιώσιμο λογισμικό ενσωμάτωσης για εσάς θα είναι αυτό που καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού σας. Μπορείτε να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά και τις τιμές αυτών των λύσεων και να επιλέξετε αυτή που προσφέρει τη μεγαλύτερη αξία.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε κάποιο καλύτερο λογισμικό HRIS για τον εξορθολογισμό των εργασιών HR.