7 καλύτεροι επεξεργαστές PDF σε Mac για ενίσχυση της παραγωγικότητας

Το PDF ή το φορητό έγγραφο είναι χρήσιμο όταν θέλετε να μοιραστείτε το έγγραφο σε διαφορετικό υπολογιστή χωρίς να διαταράξετε τη μορφοποίηση και τη διάταξη της σελίδας.

Για τον ίδιο λόγο, η μορφή αρχείου PDF χρησιμοποιείται ευρέως σε ακαδημαϊκά και επιχειρηματικά σενάρια όταν οι χρήστες θέλουν η μορφοποίηση του εγγράφου να φαίνεται τέλεια στο άκρο λήψης όταν τα αρχεία μοιράζονται μέσω του δικτύου.

Αν και πολλοί μπορεί να μην το γνωρίζουν αυτό, είναι δυνατό να επεξεργαστείτε τα αρχεία PDF χωρίς να τα μετατρέψετε σε μορφή εγγράφου. Πλήθος λογισμικού και εφαρμογών σάς δίνουν τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε ένα PDF σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία, μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τη σύνταξη, όπως την προσθήκη, την τροποποίηση και τη διαγραφή του κειμένου, των εικόνων και των συνδέσμων, τη συμπλήρωση των φορμών και ό,τι όχι!

Κατανοούμε πόσο χρήσιμες μπορεί να είναι αυτές οι εφαρμογές επεξεργασίας PDF σε κρίση, γι’ αυτό αποφασίσαμε να ανακαλύψουμε τον κρυμμένο θησαυρό και να σας φέρουμε το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας PDF.

Κατά την αναζήτησή μας, διαπιστώσαμε ότι πολλοί επεξεργαστές PDF είναι συμβατοί με τις πλατφόρμες Windows και Android, αλλά υπάρχουν περιορισμένες εναλλακτικές λύσεις για Mac. Επιπλέον, το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού συμβατό με Mac πληρώνεται και όσοι προσφέρουν δωρεάν έκδοση διαθέτουν περιορισμένες δυνατότητες.

Επομένως, πρέπει είτε να αγοράσετε μια εφάπαξ άδεια είτε να επιλέξετε μια μηνιαία συνδρομή για να αξιοποιήσετε τις προηγμένες δυνατότητες επεξεργασίας PDF.

Παρακάτω αναφέραμε τους Επεξεργαστές PDF στους οποίους μπορείτε να συνεισφέρετε όποτε πρέπει να επεξεργαστείτε ένα έγγραφο PDF στο Mac σας και να περιμένετε καλά αποτελέσματα.

PDF Expert

Το PDF Expert είναι μια αξιόπιστη λύση επεξεργασίας PDF για χρήστες Mac που θέλουν να διαβάσουν, να επεξεργαστούν ή να προσθέσουν σχολιασμούς σε αρχεία PDF. Χρησιμοποιώντας αυτό το βοηθητικό εργαλείο, μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε φόρμες που έχετε λάβει σε μορφή PDF και να τις υπογράψετε χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές υπογραφές.

Το λογισμικό υποστηρίζει επίσης τη σκοτεινή λειτουργία και επιτρέπει στους εξουσιοδοτημένους χρήστες να προσθέτουν σχόλια σε PDF, διευκολύνοντας τη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας στο χώρο εργασίας. Χρησιμοποιώντας το PDF Expert, μπορείτε εύκολα να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης ευαίσθητα αρχεία PDF από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και να τα μεταφέρετε σε οποιαδήποτε συσκευή Apple.

Ας δούμε τι μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας το PDF Expert:

 • Συγχωνεύστε πολλά έγγραφα PDF σε ένα.
 • Επιλέξτε μερικές σελίδες από ένα PDF και δημιουργήστε ένα νέο αρχείο PDF.
 • Επεξεργαστείτε ή αντικαταστήστε εικόνες και συνδέσμους στο PDF.
 • Μετατρέψτε το αρχείο PDF σε άλλες μορφές αρχείων όπως
 • Microsoft Word, Apple Pages και πολλά άλλα.
 • Αλλάξτε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος γραμματοσειράς και τη διαφάνεια κειμένου στα αρχεία PDF.
 • Απόκρυψη ευαίσθητων πληροφοριών που υπάρχουν στα αρχεία PDF.
  Πώς να μεταφέρετε δεδομένα δραστηριότητας από την εφαρμογή Health σε ένα νέο iPhone

Η άδεια ζωής αυτού του εύχρηστου εργαλείου κοστίζει 139,99 USD.

pdfFiller

Το pdfFiller by airSlate είναι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης PDF για τη δημιουργία, επεξεργασία, διαχείριση και συνεργασία σε έγγραφα PDF χρησιμοποιώντας το Mac σας. Σε αντίθεση με το PDF Expert, το pdfFiller είναι μια εφαρμογή Ιστού, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση απευθείας μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού και να συνεργάζεστε εξ αποστάσεως με άλλους χρήστες μέσω του δικτύου και να πηγαίνετε χωρίς χαρτί. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό εκτός σύνδεσης, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του λογισμικού στο Mac σας.

Το pdfFiller προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών:

 • Υποστηρίζει πολλαπλές μορφές αρχείων για μετατροπή ή συμπίεση PDF σε Word, PPT ή JPG.
 • Συγχωνεύστε πολλά PDF ή δημιουργήστε ένα νέο χρησιμοποιώντας ένα υποσύνολο σελίδων.
 • Ηλεκτρονική υπογραφή του PDF χρησιμοποιώντας ψηφιακές υπογραφές.
 • Ορίστε πρωτόκολλα ασφαλείας σε αρχεία PDF για να αποτρέψετε τη διαρροή πληροφοριών κατά την κοινή χρήση τους στο διαδίκτυο.
 • Πρόσβαση σε μια ενσωματωμένη βιβλιοθήκη 25 εκατομμυρίων επεξεργάσιμων φορμών.
 • Προσθέστε τεχνικές τραπεζικής ασφάλειας και κρυπτογράφησης σε έγγραφα PDF.

Τα προγράμματα ξεκινούν από 8 USD ανά μήνα, με χρέωση ετησίως.

Επεξεργαστής PDF από τη Nitro

Το Nitro PDF Editor για Mac είναι μια σουίτα διαχείρισης PDF που προσφέρει ξεχωριστά εργαλεία για τη δημιουργία, τη μετατροπή, τη διαχείριση και την επεξεργασία εγγράφων σε μορφή PDF. Περιέχει ένα ειδικό εργαλείο επεξεργασίας PDF που σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε, να διαγράψετε, να σχολιάσετε ή να γράψετε στα αρχεία PDF.

Το Nitro PDF Editor είναι μια εφαρμογή που βασίζεται σε σύννεφο που σας επιτρέπει να συνεργάζεστε στο PDF από οπουδήποτε και να βελτιώνετε τη ροή εργασίας. Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στο MS Office, διευκολύνοντας τη γρήγορη σύνδεση και μετατροπή αρχείων.

Χρησιμοποιώντας το Nitro PDF Editor, μπορείτε:

 • Δημιουργήστε πλούσια και εκλεπτυσμένα έγγραφα PDF προσθέτοντας, διαγράφοντας και τροποποιώντας το κείμενο και τις εικόνες.
 • Προσθέστε το λογότυπο της εταιρείας σας, σελιδοδείκτες, υδατογραφήματα, αριθμούς σελίδων και περισσότερα αντικείμενα στο PDF σας για να προσφέρετε μια επαγγελματική εμπειρία στους πελάτες σας.
 • Χρησιμοποιήστε την ισχυρή οπτική αναγνώριση χαρακτήρων (OCR) που υποστηρίζει πολλές γλώσσες για να σαρώσετε το έντυπο αντίγραφο των εγγράφων και να τα μετατρέψετε σε επεξεργάσιμα αρχεία PDF.
 • Ενσωματώστε υπερσυνδέσμους και άλλα αρχεία όπως έγγραφα Word, παρουσιάσεις, εικόνες και άλλα
 • Προσθέστε ετικέτες, ταυτότητες ή χρονικά σημεία σε νομικά έγγραφα και επεξεργαστείτε τα σε παρτίδες.
  Πώς να μην μοιράζεστε στιγμές στο WeChat

Η άδεια ζωής της πλήρους σουίτας διαχείρισης PDF κοστίζει 129,99 $.

Επεξεργαστής PDF Foxit

Το Foxit είναι ένα τέλειο εργαλείο επιλογής ως πρόγραμμα επεξεργασίας PDF για προσωπική και επαγγελματική χρήση και επιτρέπει στα μέλη της ομάδας από διαφορετικές τοποθεσίες να συνεργάζονται σε σημαντικά έργα. Η διεπαφή είναι φιλική προς το χρήστη και η εργαλειοθήκη σε σχήμα κορδέλας, εμπνευσμένη από το MS Office, βοηθά στον εντοπισμό οποιουδήποτε εργαλείου χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Αυτό το εργαλείο PDF υποστηρίζει περισσότερες από 40 γλώσσες επιτρέποντάς σας να επεξεργάζεστε αρχεία PDF στη μητρική σας γλώσσα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας PDF για να αναζητήσετε λάθη στο έγγραφο και να συμπληρώσετε τις φόρμες ηλεκτρονικά αφού σαρώσετε τα έγγραφα χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο αναγνώστη OCR και τα ανεβάσετε. Το πρόγραμμα επεξεργασίας PDF του Foxit υποστηρίζει επίσης την ενοποίηση με τα Έγγραφα Google, το OneDrive και το Box, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε, να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και να μοιράζεστε αρχεία PDF.

Το Foxit PDF Editor διαθέτει επίσης μια συνοδευτική εφαρμογή για τηλέφωνα iPhone και Android μέσω της οποίας μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στα επεξεργασμένα PDF από τα smartphone σας. Η ισχυρή του δυνατότητα προστασίας αρχείων διασφαλίζει την ασφάλεια των αρχείων PDF, ώστε να μην ανησυχείτε για μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Τα ετήσια προγράμματα αυτού του ισχυρού προγράμματος επεξεργασίας PDF ξεκινούν από 69 USD.

Sejda PDF

Το Sejda PDF είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση αρχείων PDF που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία αρχείων pdf σε Mac. Μια δωρεάν έκδοση αυτού είναι επίσης διαθέσιμη, αλλά σας επιτρέπει μόνο να επεξεργαστείτε έναν περιορισμένο αριθμό εγγράφων PDF.

Για την επεξεργασία αρχείων PDF μεγάλων μεγεθών για εμπορική ή εργασιακή χρήση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση Pro, η οποία καταργεί τον περιορισμό που επιβάλλεται στον αριθμό των αρχείων στη δωρεάν έκδοση.

Τα χαρακτηριστικά του εργαλείου Sejda PDF είναι τα εξής:

 • Συγχωνεύστε πολλά αρχεία PDF σε ένα ή χωρίστε ένα σε πολλά μικρότερα PDF.
 • Προστασία ευαίσθητων εγγράφων PDF με κωδικό πρόσβασης.
 • Μετατροπή PDF σε διαφορετικές μορφές αρχείων.
 • Προσθήκη υδατογραφήματος σε έγγραφα PDF.
 • Επεξεργαστείτε το κείμενο και τις εικόνες σε κλίμακα του γκρι.
 • Διορθώστε το κείμενο στα αρχεία PDF.
 • Προσθέστε σχολιασμούς στα αρχεία PDF χρησιμοποιώντας επιλογές επισήμανσης, διαγραφής και υπογράμμισης.
 • Προσθέστε κείμενο και μορφοποιήστε το υπάρχον κείμενο χρησιμοποιώντας επιλογές μορφοποίησης.
 • Προσθέστε εικόνες, συνδέσμους και υπογραφές στα αρχεία PDF.
  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Hulu 2 998

Το ετήσιο πάσο για επιτραπέζιο και διαδικτυακό λογισμικό κοστίζει 63 USD.

PDFElement

Το PDFElement by Wondershare είναι ένα προηγμένο λογισμικό επεξεργασίας PDF για Mac που διευκολύνει την εύκολη επεξεργασία, σχολιασμό, μετατροπή, συνδυασμό και προστασία εγγράφων PDF.

Χρησιμοποιώντας το PDFElement μπορείτε:

 • Προσθέστε, τροποποιήστε και διαγράψτε κείμενο και εικόνες που αποτελούν μέρος του εγγράφου PDF.
 • Μετατρέψτε τα αρχεία PDF σας σε Word, Excel, EPUB, Images και άλλες μορφές με μερικά κλικ.
 • Προσθέστε και επεξεργαστείτε κεφαλίδες, υποσέλιδα, κείμενο, υδατογράφημα, σελίδες, φόντα και άλλα στοιχεία.
 • Σημειώστε το περιεχόμενο PDF χρησιμοποιώντας μια δέσμη εργαλείων σήμανσης και σχολιασμού.
 • Συμπληρώστε τις φόρμες, εξάγετε τα δεδομένα ή μετατρέψτε τα σε PDF.
 • Σαρώστε το PDF σας χρησιμοποιώντας OCR και επεξεργαστείτε το σαρωμένο έγγραφο PDF.
 • Επεξεργαστείτε κείμενο χρησιμοποιώντας επιλογές μορφοποίησης κειμένου, όπως γραμματοσειρά, στυλ γραμματοσειράς, μέγεθος γραμματοσειράς και τύπο γραμματοσειράς.
 • Περικοπή, Αφαίρεση, Αντιγραφή, Επικόλληση, Αντικατάσταση, Εξαγωγή ή Περιστροφή στοιχείων γραφικών.

Το Wondershare προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο τιμολόγησης για αυτό το ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας PDF, ξεκινώντας από 49,99 USD για έξι μήνες.

Acrobat Reader DC

Η Adobe δημιούργησε τη μορφή αρχείου PDF και έχει αναπτύξει πολλά εργαλεία για τους χρήστες να διαχειρίζονται τα αρχεία PDF. Ένα τέτοιο εργαλείο είναι το Acrobat Reader DC, ένα υποσύνολο του πλήρους λογισμικού Acrobat.

Το Acrobat Reader DC είναι ένα δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας PDF που διαθέτει αξιοπρεπή αριθμό λειτουργιών. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο εργαλείο Acrobat Pro DC χρησιμοποιώντας τις προηγμένες λειτουργίες του.

Ας δούμε τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:

 • Προβάλετε, επεξεργαστείτε και σχολιάστε τα αρχεία PDF.
 • Προσθέστε ή επεξεργαστείτε αρχεία κειμένου ή εικόνας, αλλάξτε γραμματοσειρές, προσθέστε υδατογράφημα, σχολιασμούς και πολλά άλλα.
 • Αλληλεπιδράστε με αρχεία PDF, συμπληρώστε φόρμες ή μετατρέψτε τις σε παρουσιάσεις πολυμέσων.
 • Η λειτουργία του εργαλείου που βασίζεται σε σύννεφο σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε τα αρχεία PDF σε όλες τις συσκευές Apple.

Η έκδοση Pro του εργαλείου Acrobat DC κοστίζει 14,99 USD ανά μήνα, με χρέωση ετησίως.

Τυλίγοντας

Αυτές είναι λοιπόν οι πιο αξιόπιστες εφαρμογές επεξεργασίας PDF που κάνουν την επεξεργασία αρχείων PDF σε Mac μια εργασία χωρίς προβλήματα. Λογισμικό όπως το PDF Expert και το Adobe Acrobat DC είναι ήδη δημοφιλείς επιλογές για επαγγελματίες και φοιτητές. Μερικά από αυτά τα εργαλεία έχουν δωρεάν έκδοση αλλά προσφέρουν περιορισμένη λειτουργικότητα. Μπορείτε να ελέγξετε την πλήρη λίστα δυνατοτήτων και να αγοράσετε το λογισμικό που έχει τις δυνατότητες που ανταποκρίνονται στις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες.