7 Καλύτερη φιλοξενία διακομιστή V Rising για όλους

Το V Rising είναι ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου για παίκτες που λατρεύουν να παίζουν παιχνίδια επιβίωσης. Θα σας μεταφέρει σε έναν νέο κόσμο όπου αναδεικνύεστε ως βαμπίρ μετά από πολλούς αιώνες ύπνου.

Στο παιχνίδι, θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το καυτό φως του ήλιου, να κυνηγήσετε φαγητό για να αποκτήσετε δύναμη και να πολεμήσετε με τέρατα για να ανακτήσετε την αυτοκρατορία σας.

Έτσι, αν είστε λάτρης των παιχνιδιών και αναζητάτε νέα παιχνίδια, το V Rising είναι για εσάς. Από το να επιζήσετε από πολλές πιθανότητες μέχρι να φτιάξετε το δικό σας κάστρο, απολαύστε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού σας με τα μοναδικά γραφικά και την ταχύτητά του.

Και αν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι σας με εξαιρετική ταχύτητα χωρίς διακοπές, η φιλοξενία διακομιστή V Rising θα μπορούσε να είναι μια σοφή και ευεργετική απόφαση.

Με έναν premium διακομιστή στην πλάτη σας αντί για self-hosting, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα όσον αφορά τη λειτουργικότητα, την ταχύτητα, τις δυνατότητες, την ισχύ, τη διαθεσιμότητα και το χρόνο λειτουργίας.

Η καλύτερη ποιότητα γραφικών και η καλύτερη απόδοση θα σας προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού για εσάς και τους φίλους σας.

Ας κατανοήσουμε περισσότερο το V Rising και ας δούμε την καλύτερη φιλοξενία διακομιστή V Rising για εσάς.

Τι είναι το V Rising;

V Ανύψωση είναι ένα γοτθικό βιντεοπαιχνίδι ανοιχτού κόσμου όπου μπορείτε να εξερευνήσετε έναν τεράστιο κόσμο και να ταξιδέψετε σε ανοιχτή ύπαιθρο, σκοτεινά μπουντρούμια και καταπράσινα δάση για να ανακαλύψετε βασικούς πόρους για επιβίωση. Στο παιχνίδι, θα σηκωθείτε ως βαμπίρ μετά από έναν μακρύ ύπνο και θα ανακτήσετε την αυτοκρατορία σας.

Η Stunlock Studios έχει αναπτύξει αυτό το νέο παιχνίδι για εσάς όπου μπορείτε να γίνετε ένας κακός βαμπίρ σε έναν πραγματικό κόσμο. Το V Rising ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 2021 και θα κυκλοφορήσει το 2022. Αναπτύχθηκε μέσω της τελευταίας τεχνολογίας της Unity, δηλαδή, DOTS. Μετά από τη μεγαλύτερη ανάπτυξη, η Stunlock Studios έχει αναπτύξει ένα μοναδικό βιντεοπαιχνίδι για να προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία στους παίκτες.

Ως παίκτης παιχνιδιού, πρέπει να επιβιώσετε στον κόσμο για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Και για να επιβιώσετε, θα πρέπει να διατηρήσετε τις θανατηφόρες ακτίνες του ήλιου, να κυνηγήσετε αίμα, να πολεμήσετε με φυσικές υπερδυνάμεις και να απαλλαγείτε από την κατάθλιψη και τη θλίψη. Έρχεται με διάφορα χαρακτηριστικά. πάμε ένα-ένα:

  • Είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης ανοιχτού κόσμου που συνδυάζεται με τα παιχνίδια hack’n’slash.
  • Σηκωθείτε από έναν μακρύ ύπνο με πείνα και αδυναμία
  • Παίξτε με φίλους και απαλλαγείτε γρήγορα από την πείνα
  • Μάθετε δεξιότητες από τη μάχη και το κυνήγι

Το παιχνίδι απαιτεί λειτουργικό σύστημα Windows 10 και επεξεργαστή 64 bit. Τώρα, ξεπεράστε τα όνειρά σας, σηκωθείτε από τον λήθαργο και κατεβείτε στο Vardoran.

Παιχνίδι

Το V Rising διαδραματίζεται σε έναν Γοτθικό Ανοιχτό Κόσμο όπου τυχαίνει να είσαι βαμπίρ. Ξυπνάς από τον βαθύ σου ύπνο μετά από αιώνες. Θα ξυπνήσετε σε αδύναμη κατάσταση, λαχταρώντας το αίμα ως τροφή για τον εαυτό σας για να αποκτήσετε δύναμη. Η κύρια πρόκληση εδώ είναι να επιβιώσετε, ως βαμπίρ, από τις καυτές ακτίνες του ήλιου, τα υπερφυσικά θηρία και πολλά άλλα πράγματα για να ανακτήσετε την αυτοκρατορία σας.

Σε έναν αρχαίο κόσμο, οι βρικόλακες κυβέρνησαν πολλές περιοχές, αλλά κυνηγήθηκαν, και κανένας βρικόλακας δεν έμεινε να κυβερνήσει. Ξαφνικά, ξυπνάς στο φέρετρό σου με απογυμνωμένες τις προηγούμενες δυνάμεις σου. Τώρα, πρέπει να συγκεντρώσετε πόρους για την επιβίωσή σας. Μπορείτε να μετατρέψετε τους ανθρώπους σε πιστούς συντρόφους σας και να επεκτείνετε την αυτοκρατορία σας. Ξεκινήστε την ανοικοδόμηση του κάστρου σας και μετά πολεμήστε έναν ισχυρό εχθρό που έρχεται στο δρόμο σας.

Το παιχνίδι ενσωματώνει PvE και PvP καθώς και κατασκευή κάστρων, μάχη με γρήγορο ρυθμό και χειροτεχνία με χρήση χειριστηρίων WASD μαζί με στόχευση βάσει δρομέα. Οι παίκτες θα έχουν την ευελιξία να επιλέξουν το δικό τους μονοπάτι, ενώ θα ανεβάσουν το επίπεδο του χαρακτήρα τους.

Εσείς, ως παίκτης, μπορείτε να εστιάσετε σε μάχες σε απόσταση, ισχυρά κιτ ξόρκι και μάχη σώμα με σώμα. Εξερευνήστε τον κόσμο είτε μόνοι σας είτε με φίλους και κάντε επιδρομές σε χωριά, διασχίστε τις περιοχές των θηρίων και σκοτώστε τέρατα για να κερδίσετε ό,τι έχετε χάσει. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας ώστε να ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού σας συνδυάζοντας διάφορα όπλα με διαφορετικά ξόρκια. Όντας διπλωμάτης σε αυτό το παιχνίδι εξουσίας, μπορείτε να γίνετε φίλοι με άλλους σαν εσάς, να τους προδώσετε, να κάνετε επιδρομές στα κάστρα άλλων παικτών και πολλά άλλα – μπορείτε να αποφασίσετε τι θέλετε να γίνετε.

  Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον λογαριασμό μου PSN από άλλο PS4

Για να παίξετε ένα τόσο συναρπαστικό παιχνίδι, χρειάζεστε μια αποκλειστική υπηρεσία φιλοξενίας διακομιστή V Rising.

Μα γιατί?

Ας καταλάβουμε!

Γιατί είναι ευεργετική η φιλοξενία διακομιστή V Rising;

Φανταστείτε ένα παιχνίδι όπου τα πάτε τόσο καλά, κατακτάτε τους εχθρούς σας και χτίζετε την αυτοκρατορία σας.

Ξαφνικά το παιχνίδι σας καθυστερεί και χάνετε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο μεταξύ, η δυναμική έχει αλλάξει. Οι σύμμαχοί σας σφαγιάζονται και οι πόροι σας κατασχέθηκαν ενώ είστε εκτός σύνδεσης, μάχεστε με τις τεχνικές λεπτομέρειες του παιχνιδιού ή κατηγορείτε το Διαδίκτυό σας.

Τελικά, χάνετε όλα όσα έχετε χτίσει με τον καιρό.

Αυτό είναι απογοητευτικό, έτσι δεν είναι;

Είτε δεν θα θέλατε ποτέ να το παίξετε είτε αναζητήστε λύσεις που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να είστε στο παιχνίδι και να το παίξετε χωρίς εμπόδια.

Για αυτό, θα χρειαστείτε έναν διακομιστή που μπορεί να σας προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού ενώ χειρίζεται όλα τα τεχνικά ζητήματα για να σας προσφέρει καλύτερο έλεγχο. Θα παρέχει καλύτερη απόδοση, ποιότητα, ταχύτητα, διαθεσιμότητα και ασφάλεια. Ένας διακομιστής καλύπτει τα πάντα για εσάς, ώστε να γίνετε ο επαγγελματίας στο παιχνίδι σας.

Για να αποκτήσετε χρήσιμες λειτουργίες, εργαλεία ασφαλείας, προσαρμογές, εργαλεία τρίτων, προσθήκες και καλό χρόνο λειτουργίας, χωρίς σφάλματα και καθυστερήσεις, χρειάζεστε μια αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή V Rising.

Ας δούμε μερικά από τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης μιας αποκλειστικής υπηρεσίας φιλοξενίας παιχνιδιών.

Εγγυημένο χρόνο λειτουργίας

Μπορείτε να δείτε να αναφέρετε διάφορους χρόνους λειτουργίας σε διαφορετικές πλατφόρμες φιλοξενίας διακομιστών που ξεκινούν από 90% έως 100%. Οι μέγιστοι πάροχοι εγγυώνται χρόνο λειτουργίας 99,99%, που σημαίνει ότι το παιχνίδι σας είναι διαθέσιμο τις περισσότερες φορές και σπάνια θα αντιμετωπίσετε χαμηλή καθυστέρηση, χρόνο διακοπής λειτουργίας και καθυστέρηση.

Χρήσιμες λειτουργίες και πρόσθετα

Μια αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή προσφέρει πολλά πρόσθετα και χρήσιμες λειτουργίες, όπως χάρτες, επιλογή εναλλαγής μεταξύ παιχνιδιών, πρόσβαση FTP, υποστήριξη mod, εναλλαγή τοποθεσίας, προσαρμογή και πολλά άλλα. Αυτές οι προσθήκες κάνουν την εμπειρία παιχνιδιού σας καλύτερη και πιο βολική.

Ασφάλεια

Η χρήση του Διαδικτύου ενέχει τον κίνδυνο από εισβολείς στον κυβερνοχώρο που μπορούν να παραβιάσουν τα διαδικτυακά παιχνίδια για να κλέψουν πληροφορίες και να κάνουν κακή χρήση των δεδομένων. Επομένως, οι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων ασφαλών κέντρων δεδομένων, προστασίας DDoS, ασφαλών συνδέσεων και άλλων.

Εκτέλεση

Οι διακομιστές χρησιμοποιούν πάντα τεχνολογίες προηγμένης τεχνολογίας, όπως τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel/AMD, μονάδες NVMe, κ.λπ. Αυτή η τεχνολογία αιχμής δίνει τη δύναμη στον διακομιστή να λειτουργεί ομαλά χωρίς διακοπές. Θα έχετε επίσης καλύτερο εύρος ζώνης που επιτρέπει μια ασταμάτητη εμπειρία παιχνιδιού. Μπορείτε να επιλέξετε την πλησιέστερη τοποθεσία και να αποκτήσετε μια επιλογή αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας για τα αποθηκευμένα παιχνίδια και τις διαμορφώσεις σας.

Τώρα, ας δούμε μερικούς από τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας V Rising για εσάς.

Αδιάφορο μπρόκολο

Αδιάφορο μπρόκολο είναι ο ιδανικός κεντρικός υπολογιστής για εσάς και τους φίλους σας όταν ξυπνάτε από τον βρικόλακα ύπνο σας. Με την απλή εγκατάσταση διακομιστή με ένα κλικ, μπορείτε να εκκινήσετε έναν διακομιστή V Rising μέσα σε λίγα λεπτά. Επικεντρωθείτε στο κυνήγι του αίματος και στην κατασκευή κάστρων και αφήστε το Indifferent Broccoli να φροντίσει τα υπόλοιπα.

Το αδιάφορο μπρόκολο έχει κακή εξυπηρέτηση πελατών. Έχουν μέλη της ομάδας – που ονομάζονται «μπροκολίνι» – διαθέσιμα για βοήθεια όλες τις ώρες στον διακομιστή Discord τους. Η υποστήριξή τους είναι φιλική, εξυπηρετική και γρήγορη. Γνωρίζουν ότι το V Rising είναι ένα παιχνίδι πρώιμης πρόσβασης που θα έχει αυξανόμενους πόνους και είναι εκεί για να βοηθήσουν.

Το καλύτερο μέρος της φιλοξενίας του Indifferent Broccoli είναι το υλικό υψηλής απόδοσης. Οι διακομιστές παιχνιδιών τους έχουν ελάχιστη καθυστέρηση χάρη στα μηχανήματα υψηλής RAM (64GB έως 256GB RAM). Με κέντρα δεδομένων σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, μπορείτε να απολαύσετε κορυφαία απόδοση όπου κι αν βρίσκεστε.

  Οι καλύτερες ταινίες TCM για ροή στο HBO Max (Ιούνιος 2020)

Δοκιμάστε το Indifferent Broccoli αν ψάχνετε για έναν εξυπηρετικό, φιλικό και αποτελεσματικό κεντρικό υπολογιστή για όταν παρακολουθείτε τον Alpha Wolf ή πολεμάτε τον Errol the Stonebreaker. Το Indifferent Broccoli προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή δύο ημερών (δεν απαιτούνται πληροφορίες πληρωμής), ακολουθούμενη από $12 το μήνα για έναν διακομιστή V Rising 8 παικτών.

XGamingServer

Οι άπειροι κουλοχέρηδες, οι αποκλειστικοί διακομιστές υψηλής απόδοσης και οι εύκολα παραμετροποιήσιμοι διακομιστές είναι αυτά που φέρνει το XGamingServer στο V Rising.

XGamingServer προσφέρει τους καλύτερους εικονικούς αποκλειστικούς διακομιστές για να διασφαλίσει ότι θα έχετε απρόσκοπτο, αδιάκοπο παιχνίδι. Εσείς αποφασίζετε την ποσότητα ισχύος που θέλετε και με τις πιο πρόσφατες CPU και μια σειρά επιλογών RAM για να διαλέξετε, επιλέγετε αυτό που θέλετε και θα είστε στο Vardoran σε ελάχιστο χρόνο.

Προσφέρουν μια σειρά διακομιστών που τροφοδοτούνται όλοι από τους κορυφαίους επεξεργαστές AMD 5600X στον κλάδο και γρήγορη μνήμη RAM DDR4 που κυμαίνεται από 3 GB έως 16 GB. Με 1 λογικό πυρήνα έως 4 λογικούς πυρήνες, χωρίς καθυστέρηση παιχνιδιού, απλώς καθαρή απόδοση.

Όσον αφορά την εξοικονόμηση της προόδου, της διαμόρφωσης και του αποθηκευτικού χώρου σας, διαθέτουν εκρηκτικά NVMe SSD από 30 GB έως 100 GB. Ο XGamingServer δεν πιστεύει στους κουλοχέρηδες και γι’ αυτό σας δίνει απεριόριστους κουλοχέρηδες στον διακομιστή σας. Για προστασία δεδομένων, έχουν τα καλύτερα DDoS σε κάθε διακομιστή. Επιπλέον, λαμβάνετε αυτοματοποιημένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας cloud στην απίθανη περίπτωση που συμβεί κάτι στα δεδομένα σας.

Έχουν κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, από τις δύο ακτές της Αμερικής, την Αυστραλία έως την Ευρώπη. Απλώς επιλέξτε αυτό που βρίσκεται πιο κοντά σας για καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από την υποστήριξή τους μέσω email ή Discord.

GTX Gaming

Αυτήν τη στιγμή φιλοξενεί πάνω από 500 διακομιστές V-Rising Gaming, GTX Gaming είναι προσαρμοσμένο για μια εμπειρία χωρίς καθυστερήσεις λόγω της παγκόσμιας παρουσίας του.

Το GTX Gaming υπόσχεται άμεση εγκατάσταση και εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας με την υποδομή που προστατεύεται από DDoS.

Επιπλέον, δημιουργείται αντίγραφο ασφαλείας του διακομιστή σας κάθε φορά που ξεκινά στον χώρο αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας εκτός τοποθεσίας, συμπεριλαμβανομένων των αποθηκευμένων φακέλων και των πρόσθετων API.

Τα παιχνίδια GTX διασφαλίζουν την απόδοση διακομιστή σε επίπεδο επιχείρησης, προσφέροντας αδιάκοπη ψυχαγωγία. Και τέλος, μπορείτε να περιμένετε τεχνική υποστήριξη 24/7 και να τη δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους με την 24ωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Διακομιστές Survival

Αποκτήστε τη φιλοξενία διακομιστή V Rising από Διακομιστές Survival που συνοδεύεται από ισχυρά χαρακτηριστικά και απόδοση. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον διακομιστή σας άμεσα και να αλλάξετε τοποθεσίες ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε.

Για έμπειρους παίκτες, οι Survival Servers παρέχουν πλήρη πρόσβαση FTP για τη διαμόρφωση του διακομιστή με βάση τις απαιτήσεις σας και σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τα αρχεία σας. Ρυθμίστε την αυτόματη επανεκκίνηση του διακομιστή σας και λάβετε ειδοποιήσεις ή ειδοποιήσεις.

Οι διακομιστές Survival μπορούν να προστατεύσουν τον διακομιστή σας από ζητήματα κυβερνοασφάλειας, όπως επιθέσεις DDoS, ενώ δεν χρησιμοποιείτε τον διακομιστή. Τροποποιήστε τις ρυθμίσεις του διακομιστή σας και διαχειριστείτε προσαρμοσμένα πάνω από 60 ρυθμίσεις διακομιστή μέσω του πίνακα ελέγχου του διακομιστή.

Οι διακομιστές Survival χρησιμοποιούν τους υψηλότερους μεμονωμένους επεξεργαστές αναφοράς Thread Benchmark AMD ή Intel για καλύτερη απόδοση. Διαθέτει μονάδες NVMe για εξαιρετικά γρήγορους διακομιστές και θα λάβετε εναλλαγές PvPvE, κλείδωμα πρόσβασης διακομιστή και υποστήριξη DLC. Θα βρείτε επίσης πολλές επιλογές για το καλύτερο παιχνίδι σας, όπως plugins, install mods, πρόσβαση τρίτων, έναν εσωτερικό πίνακα ελέγχου και πολλά άλλα.

Οι προσαρμοσμένες παράμετροι σάς επιτρέπουν να εκκινήσετε τον διακομιστή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αποθηκεύστε το παιχνίδι σας και ξεκινήστε να παίζετε από το αποθηκευμένο. Λάβετε ενημερώσεις κατάστασης του διακομιστή σας, συμπεριλαμβανομένης της διακοπής, επανεκκίνησης και εκκίνησης. Μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας μπαίνοντας στον διακομιστή σας V Rising και να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα διαχείρισης και να διαχειριστείτε τα πάντα.

Οι διακομιστές Survival είναι διαθέσιμοι σε πολλές χώρες, επομένως θα βρίσκετε πάντα υψηλό χρόνο λειτουργίας. Διαθέτει κέντρα δεδομένων σε πολλές τοποθεσίες, όπως το Λος Άντζελες, το Σιάτλ, τη Γερμανία, τη Σιγκαπούρη, τη Νέα Υόρκη και τη Γαλλία.

Αντικαταστήστε την πλήξη σας με το V Rising και αποκτήστε έναν διακομιστή που ξεκινά από $14/μήνα. Επιλέξτε την πλησιέστερη τοποθεσία σας και εκτελέστε τη διαδικασία εγκατάστασης τώρα.

  Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το φορτιστή άλλου φορητού υπολογιστή στο φορητό σας υπολογιστή;

1GServerHost

1GServerHost διαθέτει κορυφαίους διακομιστές στον κλάδο με 16 σημεία παρουσίας παγκοσμίως για να εξασφαλίσει ομαλό παιχνίδι για όλους.

Μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το απίστευτα γρήγορο NVMe Storage, απεριόριστες θέσεις αναπαραγωγής και προστασία DDoS. Επιπλέον, παρέχουν ωριαία αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε την πιο πρόσφατη έκδοση σε περίπτωση οποιουδήποτε ζητήματος από την πλευρά του διακομιστή.

Εξάλλου, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των κουλοχέρηδων παικτών και μπορείτε να φιλοξενήσετε όσους θέλετε.

Έχετε επίσης άμεση ρύθμιση, πλήρη πρόσβαση FTP και τη δυνατότητα να προσθέτετε mods χωρίς καμία ταλαιπωρία με τον προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου τους.

Τέλος, το 1GServerHost σάς επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ παιχνιδιών και υπόσχεται μια πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 72 ωρών χωρίς ερωτήσεις.

GPORTAL

GPORTAL προσφέρει έναν premium διακομιστή παιχνιδιών, ώστε να μην λείψετε ποτέ όταν παίζετε το V Rising. Λάβετε πολλές επιλογές διαμόρφωσης όταν νοικιάζετε τον διακομιστή V Rising. Το GPORTAL συνιστά έως 40 θέσεις ανά διακομιστή.

Το GPORTAL χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο και ταχύτερο υλικό διακομιστή NVMe SSD. Όχι μόνο η διαμόρφωση αλλά και ο εφεδρικός χώρος των 50 GB για την αποθήκευση των διαμορφώσεων και των παιχνιδιών σας. Μόλις εγγραφείτε στο GPORTAL, μπορείτε να ξεκινήσετε τη ρύθμιση του διακομιστή σας γρήγορα μέσα σε 3 λεπτά.

Η GPORTAL συνεργάζεται με το Corero, το οποίο είναι ένα πολυεπίπεδο αμυντικό σύστημα, για να προστατεύει τον διακομιστή σας από επιθέσεις DDoS και να σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού. Μπορείτε εύκολα, γρήγορα και με ευελιξία να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφόρων παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα στο GPORTAL.

Επιπλέον, το GPORTAL σας παρέχει διάφορα κέντρα δεδομένων σε διαφορετικές ηπείρους, έτσι ώστε οποιοσδήποτε από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου να μπορεί να νοικιάσει τον διακομιστή χωρίς να αντιμετωπίζει χαμηλή καθυστέρηση και διαθεσιμότητα. Επιλέξτε τα πλησιέστερα κέντρα δεδομένων από Λονδίνο, Φρανκφούρτη, Βαρκελώνη, Λος Άντζελες, Ντάλας, Σάο Πάολο, Σίδνεϊ, Σιγκαπούρη, Τόκιο, Ταϊπέι κ.λπ.

Με το GPORTAL, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι με ευελιξία. Αποκτήστε το GPORTAL Gamecloud και συνδεθείτε άμεσα. Ξεκινήστε την περιπέτειά σας τώρα με 3,43 $ για 3 ημέρες, όπου θα λάβετε έως και 10 κουλοχέρηδες.

ΖΑΠ-Φιλοξενία

Παίξτε το αγαπημένο σας παιχνίδι V Rising με ΖΑΠ-Φιλοξενία, που είναι ένας από τους καλύτερους διακομιστές παιχνιδιών για παιχνίδια επιβίωσης συν hack’n’slash. Συλλέξτε τους πόρους που χρειάζεστε για να ανεβάσετε το επίπεδο του κάστρου σας στο παιχνίδι και να ζήσετε καλύτερο παιχνίδι.

Φτιάξτε τους δικούς σας κανόνες ενώ παίζετε και απολαύστε τα ισομετρικά γραφικά. Μπορείτε να νοικιάσετε εύκολα τον διακομιστή V Rising και να παίξετε με τους φίλους σας. Το Zap-Hosting προσφέρει επίσης πολλές χρήσιμες λειτουργίες για να ρυθμίσετε το παιχνίδι σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Επιπλέον, το Zap-Hosting προστατεύει τον διακομιστή σας από επιθέσεις DDoS. Ως εκ τούτου, όλα τα αποθηκευμένα παιχνίδια και τα αρχεία σας είναι ασφαλή. Διαχειριστείτε τον διακομιστή σας μέσω της διεπαφής ιστού και αποκτήστε πλήρη πρόσβαση FTP εάν είστε έμπειρος παίκτης.

Αν έχετε βαρεθεί να παίζετε ξανά και ξανά το ίδιο παιχνίδι και θέλετε κάποιες αλλαγές, μπορείτε να μεταβείτε σε άλλο παιχνίδι διαθέσιμο στο ZAP-Hosting και να επιστρέψετε στο V Rising όποτε θέλετε. Το ZAP-Hosting παρέχει μια επιλογή αυτόματης ρύθμισης, τη δική του διεπαφή ιστού, ισχυρό υλικό, προπληρωμένη επιλογή και πολλά άλλα.

Αφού πληρώσετε για τον διακομιστή σας, το ZAP-Hosting ρυθμίζει αυτόματα τον διακομιστή σας και τον κάνει έτοιμο για χρήση μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε τον διακομιστή σας με διάφορα mods, πρόσθετα και εργαλεία τρίτων. Το ισχυρό υλικό και η εξαιρετικά γρήγορη μνήμη εξασφαλίζουν την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Με επεξεργαστή Intel E5-2650v4 και μνήμη RAM 328 GB DDR4, δεν θα λείψετε ποτέ όταν παίζετε, ακόμα και σε λειτουργία πολλών παικτών.

Διαμορφώστε και ρυθμίστε τον διακομιστή σας τώρα και ετοιμάστε τον για το επόμενο παιχνίδι σας.

συμπέρασμα

Το να έχετε δίπλα σας έναν αποκλειστικό διακομιστή V Rising, έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας, πολλές δυνατότητες, βελτιωμένη ασφάλεια, υψηλή απόδοση και πολλά άλλα. Παίξτε V Rising χωρίς προβλήματα με τους φίλους σας και χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια των δεδομένων σας. Έτσι, επιλέξτε την καλύτερη φιλοξενία διακομιστή V Rising από την παραπάνω λίστα και ξεκινήστε να χτίζετε το κάστρο σας και να καταβροχθίζετε τους εχθρούς σας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει η καλύτερη φιλοξενία διακομιστή Project Zomboid.