7 καλύτερες εφαρμογές Όλα σε Ένα για Android

Η λήψη εφαρμογών τρίτων είναι το καλύτερο πράγμα για την προσαρμογή Android. Ωστόσο, γιατί να κατεβάσετε πολλές εφαρμογές όταν λίγοι κάνουν το κόλπο;

Οι προγραμματιστές εφαρμογών συνήθως δημιουργούν εφαρμογές για συγκεκριμένο σκοπό με βάση το ενδιαφέρον των χρηστών. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που προσπαθούν να καλύψουν οτιδήποτε σχετίζεται με μια κατηγορία για να προσφέρουν τα πάντα κάτω από μια στέγη.

Προσωπικά λατρεύω τέτοιες εφαρμογές καθώς είναι συνήθως πιο εύχρηστες και δεν συνοδεύονται από ενοχλητικά κουδούνια και σφυρίχτρες. Και το καλύτερο από όλα, δεν χρειάζεται να μεταπηδάω μεταξύ πολλών εφαρμογών, κάνω απλώς απλές εργασίες.

Εάν θέλετε επίσης να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, να μειώσετε την ακαταστασία και ίσως να εξοικονομήσετε και χώρο αποθήκευσης, τότε ξέρω μόνο τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Παρακάτω θα βρείτε εφαρμογές Android all-in-one που δεν είναι μόνο η υποδοχή όλων των συναλλαγών αλλά και οι κύριοι ορισμένων.

Τηλεχειριστήριο Mi

Το Mi Remote Controller είναι εγκατεστημένο από προεπιλογή στα περισσότερα τηλέφωνα Xiaomi Android, αλλά μπορείτε να το κατεβάσετε σε οποιοδήποτε τηλέφωνο Android. Είναι μια εφαρμογή all-in-one τηλεχειριστηρίου που δεν περιορίζεται στην τηλεόραση ή το smart box. Μπορείτε να ελέγξετε AC, ανεμιστήρες, συσκευές αναπαραγωγής DVD, κάμερες, προβολείς και πολλές άλλες συσκευές.

Η ρύθμιση του ελεγκτή είναι επίσης πολύ εύκολη. Απλώς επιλέξτε τον τύπο της συσκευής σας και τον κατασκευαστή και, στη συνέχεια, μετά από μια μικρή δοκιμή, θα γίνει σύζευξη. Αν και δεν καλύπτει όλα τα κουμπιά που είναι διαθέσιμα σε ένα πραγματικό τηλεχειριστήριο, οι βασικές λειτουργίες είναι πάντα εκεί. Για παράδειγμα, η σύζευξη με το AC σίγουρα θα σας επιτρέψει να αλλάξετε θερμοκρασία, αιώρηση και λειτουργίες.

Καλύπτει σχεδόν όλους τους κατασκευαστές για τις παρεχόμενες συσκευές και διευκολύνει την αναζήτηση του κατασκευαστή της συσκευής σας χρησιμοποιώντας μια γραμμή αναζήτησης. Από την εμπειρία μου, έχει επίσης καλή υποστήριξη για παλαιότερες συσκευές. Κατάφερα να το κάνω να λειτουργήσει στο DVD player μου από το 2002.

Το καλύτερο από όλα, είναι εντελώς δωρεάν και δεν έχει διαφημίσεις. Σε αντίθεση με τις περισσότερες παρόμοιες εφαρμογές που εμφανίζουν τουλάχιστον διαφημίσεις.

Σημείωση: Χρειάζεστε ένα τηλέφωνο με υποστήριξη υπέρυθρων για να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Universal Copy

Τα τηλέφωνα Android υποστηρίζουν την αντιγραφή κειμένου, αλλά οι εφαρμογές μπορούν να σας εμποδίσουν να αντιγράψετε κείμενο, όπως σχόλια στην εφαρμογή YouTube. Επίσης, δεν μπορείτε να αντιγράψετε κείμενο από εικόνες. Εδώ το Universal Copy μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας που σχετίζονται με την αντιγραφή σε μία μόνο εφαρμογή. Μπορεί να αντιγράψει κείμενο από όλες τις εφαρμογές και τις εικόνες, εφόσον μπορείτε να ανοίξετε την ενότητα όπου είναι γραμμένο το κείμενο.

  Τρόπος αναζήτησης και κοινής χρήσης GIF στο Android χωρίς εναλλαγή εφαρμογών

Έχει δύο τρόπους λειτουργίας. κανονική λειτουργία και λειτουργία σαρωτή. Σε κανονική λειτουργία, σας επιτρέπει να αντιγράψετε κείμενο από εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών περιορισμένης πρόσβασης. Για να αντιγράψετε κείμενο από εικόνες ή κείμενο όπου η κανονική λειτουργία αποτυγχάνει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία σαρωτή.

Για τη λειτουργία σαρωτή, χρησιμοποιεί τεχνολογία OCR για την εξαγωγή κειμένου που είναι δύσκολο να διαβαστεί. Κατάφερα να εξαγάγω ένα χειρόγραφο κείμενο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία σαρωτή. Η εφαρμογή παραθέτει τον συνολικό αριθμό των λέξεων στην οθόνη και σας επιτρέπει να τις επιλέξετε μεμονωμένα. Αναγνωρίζει ακόμη και αριθμούς, email και διευθύνσεις για να σας επιτρέψει να ανοίξετε απευθείας μια συσχετισμένη εφαρμογή για να τα χρησιμοποιήσετε.

Όλες οι δυνατότητες της εφαρμογής είναι δωρεάν, αλλά εμφανίζει διαφημίσεις. Μπορείτε να καταργήσετε διαφημίσεις με μια αγορά εντός εφαρμογής.

Καθολική εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εάν διαθέτετε πολλούς λογαριασμούς email με διαφορετικές υπηρεσίες email, δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής για κάθε υπηρεσία email όταν διαθέτετε την εφαρμογή Universal Email. Αυτή η απλή εφαρμογή σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε όλους τους λογαριασμούς email σας, ανεξάρτητα από τις υπηρεσίες email που χρησιμοποιείτε σε ένα μέρος.

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για Gmail, Outlook, AOL ή Yahoo, μπορείτε να συνδεθείτε στους λογαριασμούς email σας και να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ τους στην εφαρμογή. Η εφαρμογή απαιτεί απλώς πρόσβαση στους λογαριασμούς email σας και θα ταξινομήσει και θα εμφανίσει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη δική της διεπαφή.

Η διεπαφή παραμένει ίδια για όλες τις υπηρεσίες email, αλλά οι φάκελοι μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με την υπηρεσία email. Μπορείτε να κάνετε όλες τις απαραίτητες εργασίες όπως προβολή email σε διαφορετικούς φακέλους, σύνταξη νέων email, απάντηση, προώθηση, διαγραφή κ.λπ.

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη email ως PDF, να επισημάνετε email, να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο όνομα, να προστατέψετε λογαριασμούς με κωδικό πρόσβασης/δαχτυλικό αποτύπωμα, να συνδυάσετε το βιβλίο διευθύνσεων και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή είναι επίσης πολύ ελαφριά σε πόρους και απλή στη χρήση. Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν διαθέτει τις προηγμένες δυνατότητες των αποκλειστικών εφαρμογών. Για τη βασική διαχείριση email, είναι τέλειο για τη διαχείριση όλων σε ένα μέρος.

Μετατροπέας μονάδων

Κατεβάστε το Unit Converter και δεν θα χρειαστεί να ξαναδείτε την Αναζήτηση Google για οποιοδήποτε είδος μετατροπής. Όχι, πραγματικά, αυτή η εφαρμογή προσφέρει σχεδόν κάθε τύπο μετατροπής που θα χρειαστείτε ποτέ στη ζωή σας. Υπάρχουν συνολικά 72 κατηγορίες, η καθεμία με δεκάδες μονάδες που συνολικά ξεπερνούν τις 3000 μονάδες.

  18 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας ήχου για Android

Από κοινές μονάδες όπως το βάρος, το νόμισμα, η ταχύτητα και ο όγκος έως σπάνιες όπως η πυκνότητα θερμότητας, το ιξώδες, η αγωγιμότητα και η αιμοσφαιρίνη, όλα είναι διαθέσιμα για γρήγορη μετατροπή. Σας επιτρέπει ακόμη και να υπολογίζετε τη μετατροπή με βάση δευτερεύοντες παράγοντες όπως διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

Οι κατηγορίες χωρίζονται περαιτέρω σε ενότητες όπως υγρά, μηχανική, ηλεκτρική ενέργεια, φως, ιατρική και μερικά ακόμη. Κατά τη μετατροπή, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε θέσεις μονάδας, να μοιραστείτε ή να αντιγράψετε αποτελέσματα, ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μια επιστημονική αριθμομηχανή.

Η εφαρμογή υποστηρίζεται από διαφημίσεις και όλες οι μετατροπές είναι δωρεάν. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε την έκδοση premium για να αφαιρέσετε διαφημίσεις και να ξεκλειδώσετε τη δυνατότητα για αγαπημένες ενότητες.

Μεταφραστής όλων των γλωσσών

Για την πλήρη άρση των γλωσσικών φραγμών, το All Languages ​​Translator είναι η τέλεια εφαρμογή. Σας επιτρέπει να μεταφράζετε λέξεις, να ελέγχετε το λεξικό για νόημα με παραδείγματα, να μαθαίνετε λεπτομέρειες για μια χώρα και να μεταφράζετε ολόκληρα έγγραφα. Όλες οι μεταφράσεις μπορούν να γίνουν σε έως και 109 γλώσσες.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ομιλία σε κείμενο και αντίστροφα για γρήγορη μετάφραση σε οποιαδήποτε γλώσσα θέλετε. Υπάρχει ακόμη και μια ενότητα συνομιλίας όπου δύο άτομα που χρησιμοποιούν διαφορετικές γλώσσες μπορούν να έχουν συνομιλίες ένας προς έναν και η εφαρμογή θα αφηγηθεί τη μεταφρασμένη συνομιλία.

Το λεξικό λειτουργεί σε 14 γλώσσες και εμφανίζει πολλούς ορισμούς και παραδείγματα για κάθε λέξη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ομιλία σε κείμενο για να εκφωνήσετε λέξεις για να ορίσετε και να ακούσετε τα αποτελέσματα. Εάν ταξιδεύετε συχνά, τότε αυτή είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχετε.

Η εφαρμογή υποστηρίζεται από διαφημίσεις και χρειάζεστε μια premium συνδρομή για να αφαιρέσετε διαφημίσεις και να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας. Εάν θέλετε συγκεκριμένα τη δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας και δεν θέλετε να εγγραφείτε, δοκιμάστε το Universal Translator. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να κάνετε συνομιλίες ένας προς έναν σε 40 γλώσσες.

Όλα σε ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο

Το Google Play Store είναι γεμάτο με εφαρμογές για λήψη βίντεο από εφαρμογές κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram, το YouTube ή το WhatsApp. Ωστόσο, με το All in One Video Downloader, μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο από οποιαδήποτε εφαρμογή ή ιστότοπο σε μία μόνο εφαρμογή.

Ακριβώς όπως αυτές οι αποκλειστικές εφαρμογές, σας επιτρέπει να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του βίντεο για γρήγορη λήψη βίντεο.

Υπάρχουν απευθείας κουμπιά για λήψη βίντεο από το Facebook, το WhatsApp, το Instagram και το YouTube. Για οτιδήποτε άλλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης για αναζήτηση και λήψη. Θα εντοπίσει αυτόματα βίντεο στο πρόγραμμα περιήγησης και θα εμφανίσει ένα κουμπί για λήψη.

  Αποθήκευση, σχολιασμός και κοινή χρήση αποσπασμάτων Ιστού στο Android με το Nimbus Clipper

Εκτός από βίντεο, μπορεί επίσης να κατεβάσει αρχεία ήχου και εικόνες. Υπάρχει μια ειδική ενότητα όπου μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο, τον ήχο και τις εικόνες που έχετε λάβει.

Η εφαρμογή υποστηρίζεται από διαφημίσεις, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να τις αφαιρέσετε. Ωστόσο, προσωπικά δεν τα βρήκα πολύ ενοχλητικά. τουλάχιστον δεν βασίζονται σε χρονοδιακόπτη.

Εργαλειοθήκη 3C All-in-One

Το 3C All-in-One Toolbox προσφέρει μια δέσμη προηγμένων εργαλείων διαχείρισης τηλεφώνου σε μία μόνο εφαρμογή. Υπάρχει ένας διαχειριστής συσκευών, ένας διαχειριστής εργασιών, ένας διαχειριστής χρήσης, ένας διαχειριστής αρχείων, ένας διαχειριστής μπαταρίας, ένας διαχειριστής δικτύου, ένας διαχειριστής CPU και ένας διαχειριστής συστήματος. Κάθε εργαλείο είναι πολύ πιο ισχυρό από τις εγγενείς ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

Αν και ορισμένες από τις προηγμένες επιλογές, όπως το overclocking, απαιτούν ένα τηλέφωνο με root, οι περισσότερες επιλογές λειτουργούν άψογα σε τηλέφωνα χωρίς root. Μερικά από τα ενδιαφέροντα πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε με αυτήν την εφαρμογή παρατίθενται παρακάτω:

  • Προγραμματισμός τηλεφώνου καθαρισμού.
  • Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων.
  • Ρυθμίστε συναγερμούς για καταστάσεις όπως θέρμανση τηλεφώνου ή ποσοστό μπαταρίας.
  • Ελέγξτε την απόδοση της CPU, της GPU, της RAM και του δικτύου σε πραγματικό χρόνο.
  • Παρακολουθήστε τη χρήση της εφαρμογής και προσθέστε όρια.
  • Δείτε τις τρέχουσες εφαρμογές και τον αντίκτυπό τους.
  • Διαχείριση εφαρμογών εκκίνησης.
  • Βαθμονόμηση μπαταρίας.
  • Προηγμένες λεπτομέρειες μπαταρίας, συμπεριλαμβανομένης της ροής της μπαταρίας.
  • Ελέγξτε την ισχύ της σύνδεσης.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορεί να κάνει αυτή η εφαρμογή. τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα πιο χρήσιμα πράγματα. Η εφαρμογή υποστηρίζεται από διαφημίσεις, με ορισμένες δυνατότητες προσαρμογής κλειδωμένες πίσω από την επαγγελματική έκδοση.

Εφαρμογή μπόνους 😎

Το All Tools δεν έχει συγκεκριμένη εστίαση, αλλά προσφέρει πάνω από 70 εργαλεία που κάνουν πραγματικά τη ζωή πιο εύκολη. Είναι ενδιαφέρον ότι τα περισσότερα από τα εργαλεία που παρέχει συνήθως προσφέρονται ως αποκλειστικές εφαρμογές στο Google Play Store. Μερικά από τα εργαλεία περιλαμβάνουν walkie talkie, τηλεχειριστήριο συσκευών, δοκιμή ταχύτητας Διαδικτύου, σαρωτή, ταχύμετρο, ανιχνευτή χρωμάτων και CCTV.

Σκέψεις που τελειώνουν

Είμαι βέβαιος ότι η λήψη αυτών των εφαρμογών θα σας βοηθήσει να εγκαταλείψετε ορισμένες από τις αποκλειστικές εφαρμογές στο τηλέφωνό σας και να διαχειριστείτε τα περισσότερα πράγματα χωρίς να μεταπηδήσετε μεταξύ των εφαρμογών. Ακόμα κι αν δεν κατεβάσετε όλες τις εφαρμογές, πιστεύω ότι το Universal Converter και το Mi remote είναι απαραίτητο, καθώς ο καθένας μπορεί να αντιμετωπίσει την ανάγκη να τα χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές καλύτερες χαλαρές εφαρμογές για να αυξήσετε την παραγωγικότητα.