7 καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης διάθεσης για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας

Θέλετε να παρακολουθείτε τη διάθεσή σας με έναν εύχρηστο τρόπο, ενώ εξακολουθείτε να έχετε τα οφέλη; Βρείτε τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης διάθεσης που λειτουργούν για εσάς μέσω αυτής της ανάρτησης.

Όλοι μας βιώνουμε περιοδικά εναλλαγές της διάθεσης, έτσι δεν είναι; Η σύγχυση είναι μόνο ένα από τα πολλά συναισθήματα που μπορούν να προκαλέσουν οι εναλλαγές της διάθεσης.

Μπορείτε να αποφύγετε πολλά μπερδεμένα και ενοχλητικά συναισθήματα κρατώντας ένα ημερολόγιο διάθεσης. Δυστυχώς, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε τον χρόνο να καθίσουμε κάθε μέρα και να καταγράψουμε τα συναισθήματά μας σε ένα ημερολόγιο διάθεσης. Ως αποτέλεσμα, χρειάζεστε ένα υποκατάστατο—Ένα εργαλείο παρακολούθησης της διάθεσης.

Αλλά πριν από αυτό, θα σας καθοδηγήσουμε για το πώς τα εργαλεία παρακολούθησης της διάθεσης μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας, τα οφέλη, τις δυνατότητες και την εργασία τους.

Πώς η διάθεση επηρεάζει την ποιότητα ζωής;

Οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν ότι η διάθεσή μας μπορεί να επηρεάσει το πώς νιώθουμε σωματικά. η επιστήμη το γνωρίζει από καιρό αυτό. Γενικά βιώνουμε πιο ανάλαφρα, φωτεινά και πιο ανέμελα συναισθήματα όταν είμαστε χαρούμενοι.

Από την άλλη, μετά από μια επιπλοκή, συχνά βιώνουμε έλλειψη κινήτρων, κόπωση, ακόμη και σωματική ασθένεια.

Συχνά, αμελούμε να προσέχουμε τη διάθεσή μας επειδή μας αποσπούν οι καθημερινές μας εργασίες και οι λίστες υποχρεώσεων.

Μπορεί να εμφανίσουμε συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης εάν αυτό αφεθεί χωρίς θεραπεία. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι βιώνουν υψηλότερα επίπεδα κατάθλιψης και λιγότερη αισιοδοξία.

Εάν συμβαίνει αυτό, πρέπει πρώτα να παρακολουθήσετε τη διάθεσή σας, εάν θέλετε να την ελέγξετε. Ελέγξτε με τον εαυτό σας.

Πώς μπορούν να βοηθήσουν τα εργαλεία παρακολούθησης της διάθεσης;

Η παρακολούθηση, η καταγραφή και η ανάλυση της διάθεσης ενός ατόμου αποτελούν μέρος της πρακτικής θετικής ψυχολογίας που είναι γνωστή ως παρακολούθηση διάθεσης.

Τα εργαλεία παρακολούθησης της διάθεσης μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε παράγοντες που επηρεάζουν τη διάθεσή σας και να ελέγξετε τις καταστάσεις ψυχικής υγείας. Μπορείτε να μάθετε έγκαιρα προειδοποιητικά σήματα και να δημιουργήσετε αντίμετρα για κακή διάθεση.

Μπορείτε να παρακολουθείτε συμπεριφορές, την πρόσληψη τροφής, τα πρότυπα ύπνου και άλλες δραστηριότητες εκτός από τη διάθεσή σας.

Αυτά τα εργαλεία είναι άμεσα διαθέσιμα για όσους είναι πολύ απασχολημένοι ή δεν τους αρέσει να γράφουν τα συναισθήματα και τις εμπειρίες τους.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ένα γενικό ημερολόγιο για να σας βοηθήσει να χειριστείτε επιδέξια τη νοητική και συναισθηματική σας επίγνωση.

Δεν θα μπορείτε μόνο να παρακολουθείτε τα συναισθήματά σας και να διατηρείτε τη συναισθηματική σταθερότητα, αλλά θα έχετε επίσης την ευκαιρία να εντοπίσετε τα ερεθίσματα των συναισθημάτων σας και τα αρνητικά μοτίβα σκέψης σας.

Πλεονεκτήματα των εργαλείων παρακολούθησης της διάθεσης

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους τα εργαλεία παρακολούθησης της διάθεσης είναι ωφέλιμα. Θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για εσάς, για παράδειγμα:

Προσβασιμότητα: Επειδή αυτά τα εργαλεία είναι εύχρηστα, μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμο πόρο για άτομα που μπορεί να δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση σε άλλες επιλογές.

Αξιοπιστία: Εντοπίζοντας τις αρνητικές σας διαθέσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια αυτοβελτίωσης που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τα μοτίβα της διάθεσής σας.

Ευκολία: Επειδή μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα προϊόντα οποιαδήποτε στιγμή, είναι μια εξαιρετική επιλογή για δραστήριους ανθρώπους που κινούνται συνεχώς.

Ανωνυμία: Τα περισσότερα εργαλεία παρακολούθησης διάθεσης περιέχουν λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να αναζητούν πληροφορίες και να αναζητούν θεραπεία ιδιωτικά και με ασφάλεια.

Δέσμευση: Η εκμάθηση για την ψυχική υγεία και η βελτίωση της ευεξίας μπορεί να είναι ωφέλιμη και ακόμη και ευχάριστη με τη βοήθεια αυτών των εργαλείων.

Χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε

Τα εργαλεία για την παρακολούθηση της διάθεσης είναι ευρέως διαθέσιμα, αλλά δεν θα σας παρέχουν όλα τα ίδια χαρακτηριστικά. Μερικοί σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη διάθεση και τη δραστηριότητά σας, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν μια πρακτική γνωσιακής συμπεριφορικής θεραπείας.

  5 καλύτερος αναλυτής επικεφαλίδων που πρέπει να χρησιμοποιήσετε πριν δημοσιεύσετε την επόμενη ανάρτηση ιστολογίου

Ακολουθούν μερικά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης διάθεσης για τις ανάγκες σας:

Προσωπικές σημειώσεις: Ακόμα κι αν δεν γράφετε καθημερινά ημερολόγιο, το να έχετε τη δυνατότητα να καταγράφετε σημαντικές περιστάσεις και άλλα πράγματα εκτός από την παρακολούθηση της διάθεσής σας μπορεί να είναι αρκετά ωφέλιμο.

Προσαρμογή: Οι διαθέσεις μερικές φορές είναι υποκειμενικές. Έτσι, η δυνατότητα προσαρμογής της εφαρμογής την κάνει πιο προσιτή. Τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης διάθεσης σάς επιτρέπουν να αλλάζετε χρώματα, emoticon, ετικέτες συναισθημάτων και δραστηριότητας, ειδοποιήσεις και πολλά άλλα.

Παρακολούθηση δραστηριότητας: Μπορείτε να εντοπίσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τα ερεθίσματα και τις τεχνικές ευεξίας κρατώντας ένα αρχείο καταγραφής των ενεργειών σας.

Υποστήριξη κοινότητας: Μπορείτε να κάνετε φίλους και να αναζητήσετε καθοδήγηση ανώνυμα εάν διστάζετε να μιλήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για την ψυχική σας υγεία.

Υπενθυμίσεις: Τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης της διάθεσης προσφέρουν μια επιλογή ειδοποίησης που σας προτρέπει να καταγράφετε τη διάθεσή σας κάθε μέρα σε μια συγκεκριμένη ώρα.

Πώς λειτουργούν τα εργαλεία παρακολούθησης της διάθεσης;

Τα εργαλεία παρακολούθησης της διάθεσης προκαθορίζουν τα ημερήσια διαστήματα, αναλύουν τα δεδομένα και αναζητούν «ενέργειες».

Επιπλέον, ορισμένα εργαλεία χρησιμοποιούν μηχανική εκμάθηση—συστήματα υπολογιστών που εκτελούνται αυτόματα με βάση την εισαγωγή δεδομένων—για να προβλέψουν τη διάθεση του χρήστη.

Στη συνέχεια, με βάση αυτές τις εισροές, παρακολουθούν τις διαθέσεις σας και εμφανίζουν τα αποτελέσματα κατάλληλα.

Ορισμένα εργαλεία συνιστούν επίσης μηχανισμούς αντιμετώπισης, όπως η γνωστική αναδιάρθρωση, που μειώνουν αποτελεσματικά την παρορμητικότητα ενώ δυσκολεύονται.

Όσο πιο συχνά χρησιμοποιείτε έναν ιχνηλάτη διάθεσης, τόσο περισσότερο αρχίζετε να βλέπετε πώς οι συγκεκριμένες περιστάσεις επηρεάζουν συγκεκριμένες διαθέσεις. Η αυτογνωσία σας είναι αυξημένη, γεγονός που σας βοηθά να τροποποιήσετε τις καθημερινές σας επιλογές.

Τώρα, ας συζητήσουμε τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης της διάθεσης που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε όλα αυτά τα οφέλη.

eMoods

Μπορείτε εύκολα να καταγράφετε δραστηριότητες καθημερινά αγγίζοντας απλά τα κουμπιά που σχετίζονται με το επίπεδο για κάθε διάθεση στην εφαρμογή eMoods.

Αν και μπορεί να φαίνεται λίγο περίπλοκο, αυτό είναι σχετικά απλό. Ολόκληρη η εικόνα γίνεται σαφής όταν τα δεδομένα συγκεντρώνονται σε λίγες ημέρες και εμφανίζονται σε ένα διδακτικό γράφημα.

Κάθε δραστηριότητα καταγράφεται στο ημερολόγιο, εμφανίζοντας μικρές κουκκίδες για τα συναισθήματα που τεκμηριώνονται εκείνη την ημέρα.

Χαρακτηριστικά:

 • Αυτό το εργαλείο διαθέτει επίσης ένα αποκλειστικό ιστολόγιο για να βοηθά τους χρήστες με γενικές ερωτήσεις σχετικά με τη διάθεση και την υγεία. Εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με τη γραμμή βοήθειας.
 • Παρέχουν επίσης διαδικτυακή συμβουλευτική, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον καλύτερο θεραπευτή για τις ανάγκες σας.
 • Εάν αγοράσετε το εργαλείο, μπορείτε να επισημάνετε χρονική σήμανση στις σημειώσεις, κάτι που είναι απίστευτα χρήσιμο για την ακριβή περιγραφή του περιστατικού.
 • Εάν ξεχνάτε συχνά να παίρνετε τα φάρμακά σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις φαρμάκων, κάτι που είναι μια εξαιρετική δυνατότητα.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν απολογισμό των καθημερινών σας ενεργειών και να τον δώσετε στον σύμβουλό σας, κάτι που θα βοηθήσει σε μια πιο ακριβή διάγνωση.

Πράγματι, το eMoods είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία παρακολούθησης διάθεσης. Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να αναπτύξετε ένα λεπτομερές προφίλ των καθημερινών σας δραστηριοτήτων και να πραγματοποιήσετε ανάλυση δεδομένων για να κατανοήσετε τη διάθεσή σας.

Παρακολούθηση διάθεσης

Η παρακολούθηση της διάθεσης δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, χάρη στο Mood Tracker. Είναι μια συναρπαστική επιλογή εάν θέλετε να καταγράψετε τις διαθέσεις σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στις προηγούμενες διαθέσεις σας στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη ρουτίνα της προπόνησής σας χωρίς κόπο και να οργανώνετε υπενθυμίσεις μέσω email ή κειμένου.

Υπάρχουν υπενθυμίσεις για τη λήψη φαρμάκων και ορισμένες σχετικές πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες ύπνου.

Χαρακτηριστικά:

 • Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας τους. Με τη βοήθεια αυτής της δυνατότητας, οι κλινικοί γιατροί μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα που εισάγονται στην εφαρμογή, επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν την κατάστασή σας.
 • Υπάρχει ένα δημόσιο φόρουμ όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας και να λάβετε συναισθηματική υποστήριξη.
 • Όταν νιώθετε κατάθλιψη, μπορεί να ειδοποιήσει τους αγαπημένους σας, επιτρέποντάς τους να σας βοηθήσουν και να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα.
 • Μια premium αναβάθμιση στο Mood Tracker περιλαμβάνει παρακολούθηση για συμπληρώματα, απεριόριστες μετρήσεις, απαντήσεις σε μηνύματα κειμένου και αναζητήσεις.
  Πώς να χρησιμοποιήσετε την κάμερα Snap στο Google Meet

Το Mood Tracker είναι εξ ολοκλήρου διαδικτυακό, επομένως είναι εύκολο να μοιραστείτε το διάγραμμα διάθεσής σας με άλλους, ώστε να μπορούν να σας υποστηρίξουν στην επίτευξη των στόχων ευεξίας σας.

Sanvello

Ο σκοπός του Sanvello είναι «να βοηθήσει τους ανθρώπους να χτίσουν τις δεξιότητες ζωής που χρειάζονται, οποτεδήποτε, οπουδήποτε, με όποιον τρόπο επιλέξουν».

Προσφέρει επαγγελματικά επικυρωμένους τρόπους χειρισμού του στρες, του άγχους και της κατάθλιψης.

Σας ζητείται να κρατήσετε ένα καθημερινό ημερολόγιο διάθεσης όταν κάνετε λήψη του Sanvello.

Χαρακτηριστικά:

 • Η εφαρμογή προσφέρει σύντομες ερωτήσεις για να σας βοηθήσει να ονομάσετε τα συναισθήματά σας και να εντοπίσετε τις τάσεις στη διάθεσή σας.
 • Τα εργαλεία για τη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία διατίθενται στους χρήστες από τη Sanvello.
 • Επιπλέον, θα ανακαλύψετε πόρους που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε συγκεκριμένα προβλήματα όπως ο πρωινός τρόμος, το άγχος των εξετάσεων και η δημόσια ομιλία.
 • Υπάρχει μια κοινότητα όπου μπορείτε να συνδεθείτε με άτομα ανώνυμα και να μιλήσετε με άτομα που μπορούν να σχετίζονται.

Τα εργαλεία Sanvello αποδείχθηκε ότι μειώνουν τα συμπτώματα σε τυχαιοποιημένη έρευνα 500 ατόμων με ήπιο έως μέτριο άγχος και κατάθλιψη. Όταν οι χρήστες σταμάτησαν τη χρήση της εφαρμογής, τα εφέ συνεχίστηκαν.

Το Sanvello μπορεί να είναι ιδανικό αν αναζητάτε τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης της διάθεσης για να διατηρείτε υπό έλεγχο την ψυχική σας υγεία.

Mood Panda

Ποιο είναι το επίπεδο της ευτυχίας σας; Το MoodPanda είναι ένας διαδραστικός ιχνηλάτης διάθεσης που μετρά και παρατηρεί τη χαρά σας. Σε καθοδηγεί για το πώς νιώθεις με τον καιρό. Το κάνει αυτό παράγοντας ελκυστικά γραφήματα πίτας και γραφήματα.

Παρόμοια με ένα ημερολόγιο διάθεσης, αυτή η εφαρμογή παρακολουθεί τη διάθεσή σας. Όσο συχνά θέλετε, μπορείτε να αλλάζετε τις εναλλαγές της διάθεσής σας.

Δημοσιεύστε μια ενημέρωση διάθεσης στην εφαρμογή όταν παρατηρήσετε μια αλλαγή στη διάθεσή σας, ίσως σε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας. Περιγράψτε πώς αισθάνεστε (για παράδειγμα, μεταβαίνοντας από χαρούμενος σε λυπημένος) και βαθμολογήστε πώς αισθάνεστε σε μια κλίμακα από το 0 έως το 10.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε επίσης να δείτε τη διάθεσή σας σε ένα ημερολόγιο με το MoodPanda.
 • Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να παρέχετε εικονικές αγκαλιές σε άλλους χρήστες και να ενημερώνετε τη διάθεσή σας στο Facebook και στο Twitter.
 • Σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις αλλαγές στη διάθεσή σας τις τελευταίες ημέρες, εβδομάδες ή μήνες.

Θα πρέπει να φέρετε αυτό το εργαλείο στις συνεδρίες θεραπείας σας. Σας επιτρέπει να εντοπίζετε τις τάσεις και να κρατάτε την προσοχή σας σε ό,τι έχει σημασία.

Έχετε ήδη σημειώσει σημαντικά κέρδη για την ενίσχυση της ψυχικής σας υγείας, εάν αυτή η συνήθεια σας επιτρέπει να κατανοείτε και να δίνετε προσοχή στα συναισθήματά σας.

Με τη γραφική του ανάλυση των καταχωρίσεών σας με την πάροδο του χρόνου, το MoodPanda υπερβαίνει τους περισσότερους ιχνηλάτες διάθεσης.

Moodfit

Το Moodfit, ένα δωρεάν εργαλείο παρακολούθησης διάθεσης με πληροφορίες που αποσκοπούν να «διαμορφώσουν» τη διάθεσή σας, είναι εύκολα προσβάσιμο στο GooglePlay και στο Apple App Store. Αυτό το εργαλείο υποτίθεται ότι θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πνευματική φυσική κατάσταση, όπως ακριβώς θα μπορούσατε να αποφασίσετε να αποκτήσετε φυσική κατάσταση.

Το Moodfit είναι φτιαγμένο για να σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα, είτε θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας είτε αντιμετωπίζετε άγχος, θλίψη ή υπερβολικά επίπεδα στρες.

Χαρακτηριστικά:

 • Ένα κουίζ, μια ποικιλία άρθρων και αρχεία ήχου είναι όλα διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τα συμπτώματα που αντιμετωπίζετε.
 • Η λειτουργία του ερωτηματολογίου θα σας βοηθήσει να μετρήσετε πόσο σοβαρά είναι τα συμπτώματά σας.
 • Η εφαρμογή περιλαμβάνει μια ενότητα γνωσιακής συμπεριφορικής θεραπείας που μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να αμφισβητείτε τις υπερβολικά κυνικές πεποιθήσεις και ένα ημερολόγιο σκέψης που προσφέρει τεχνικές για την αλλαγή των παράλογων απόψεων, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε διαφορετικά.
  Πώς να διαγράψετε το παιχνίδι από το Game Center

Μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τη θεραπεία σας με το MoodFit. Σας βοηθά να αποφασίσετε ποιες θεραπευτικές στρατηγικές είναι πιο πολύτιμες, ώστε να μάθετε πώς να απαλύνετε τα συμπτώματά σας.

MoodKit από την Thriveport

Με τις αρχές της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας (CBT), οι κλινικοί ψυχολόγοι δημιούργησαν το MoodKit για να σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε πρακτικές θετικής ψυχολογίας στην καθημερινή σας ζωή.

Αυτό το εργαλείο παρακολούθησης της διάθεσης είναι φτιαγμένο για να σας βοηθά να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που βελτιώνουν τη διάθεση, να αναγνωρίζετε και να τροποποιείτε μη χρήσιμες σκέψεις και να παρακολουθείτε τη διάθεσή σας με την πάροδο του χρόνου.

Χαρακτηριστικά:

 • Δραστηριότητες, Σκέψεις, Διάθεση και Περιοδικό, είναι τα τέσσερα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής.
 • Η λειτουργία “Δραστηριότητες” έχει έναν χώρο όπου οι χρήστες μπορούν να εισάγουν συγκεκριμένους στόχους για την κοινωνική τους ζωή, τη σωματική δραστηριότητα και τις υγιεινές συνήθειές τους.
 • Μεταξύ των επιλογών που είναι διαθέσιμες στους χρήστες είναι διάφορες μορφές φυσικής κατάστασης, στρατηγικές διαχείρισης χρόνου, ασκήσεις επίγνωσης, συμβουλές για υγιεινή διατροφή και μέθοδοι για την ενίσχυση των κοινωνικών δεξιοτήτων.
 • Η λειτουργία “Σκέψεις” δίνει στον χρήστη ένα μέρος για να γράψει σχετικά με αναστατωτικά πρόσφατα γεγονότα και τις αντιδράσεις του σε αυτά. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να αντιπαραβάλουν τις καταγεγραμμένες απαντήσεις τους σε πολλές «παραμορφώσεις της σκέψης» που οι συμπεριφορικοί θεραπευτές έχουν αναγνωρίσει ως τυπικές.
 • Οι χρήστες καλούνται να βαθμολογήσουν τη διάθεσή τους στη λειτουργία “Διάθεση” και είναι ελεύθεροι να το κάνουν όσο συχνά θέλουν.
 • Οι χρήστες μπορούν να εισάγουν καταχωρήσεις ημερολογίου ή άλλες παρατηρήσεις στη λειτουργία “Ημερολόγιο”.

Είναι απλό και διαισθητικό να χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή για να παρακολουθείτε τη διάθεση. Είναι ένα πρακτικό εργαλείο για τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ψυχική τους υγεία, επειδή ακολουθεί ένα καλά ερευνημένο θεραπευτικό μοντέλο για όσους παλεύουν με άγχος, στρες και κατάθλιψη.

Καλύτερη Ζωή

Το Best life είναι μια σούπερ-εφαρμογή που χωράει στην παλάμη του χεριού σας για να σας βοηθήσει με όλες τις εργασίες που σχετίζονται με το ημερολόγιο κουκκίδων, το ημερολόγιο διάθεσης, την παρακολούθηση συμπτωμάτων και άλλες εργασίες. Κάνει την παρακολούθηση της διάθεσης απλή εάν θέλετε να κρατήσετε ένα ημερολόγιο διάθεσης ή ακόμα και να ξεκινήσετε.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να οργανώσετε την ημέρα σας ακολουθώντας τοπικούς προβληματισμούς, μεμονωμένες ρουτίνες, ποσοτικοποιήσιμους στόχους και ένα πρόγραμμα παρακολούθησης διάθεσης που υποστηρίζεται από την επιστήμη.
 • Μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα, από την υγεία μέχρι τη συντήρηση στο σπίτι, χρησιμοποιώντας την πλήρως προσαρμόσιμη λειτουργία παρακολούθησης συμβάντων και να βλέπετε τα αποτελέσματα σε απλά γραφήματα.
 • Για ψυχικά και σωματικά check-in, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να προσφέρετε στους γιατρούς της υγείας ακριβή δεδομένα από τις αναφορές συμπτωμάτων, τις συσκευές παρακολούθησης υγείας και τον ανιχνευτή διάθεσης.

Χρησιμοποιήστε αυτό το τεράστιο και ένα από τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης της διάθεσης για να βελτιώσετε την καθημερινή, εβδομαδιαία και μηνιαία παρακολούθηση της διάθεσής σας. Με τη βοήθεια μιας ποικιλίας εργαλείων που παρέχονται από αυτό το πρόγραμμα βελτίωσης της παραγωγικότητας, μπορείτε να σχεδιάσετε και να οργανώσετε τη ζωή σας με τρόπους που ποτέ δεν πιστεύατε ότι ήταν δυνατοί.

Τελικές Λέξεις

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα συναισθήματά σας 😒😁😢😂 και τους παράγοντες που τα πυροδοτούν παρακολουθώντας τη διάθεσή σας. Γνωρίζοντας ποιος είστε θα σας επιτρέψει να πάρετε καλύτερες αποφάσεις για τη βελτίωση της ευτυχίας σας.

Δοκιμάστε οποιοδήποτε από τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης διάθεσης που παραθέσαμε παραπάνω για να προσδιορίσετε την εφαρμογή που ταιριάζει περισσότερο στις προτιμήσεις σας. Θα μάθετε σημαντικά πράγματα για το τι επηρεάζει τη διάθεσή σας ευνοϊκά και δυσμενώς και θα το διαχειριστείτε καλύτερα με τον καιρό.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι Εφαρμογές Journaling.