7 καλύτερα εργαλεία παράδοσης email για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10, πόσο δύσκολο είναι να μεταφέρετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενα του συνδρομητή σας; – Εντεκα!

Εάν τα email σας συχνά καταλήγουν σε ανεπιθύμητα μηνύματα και τα αποτελέσματα της καμπάνιας σας έχουν φτάσει στον πάτο, είστε στο σωστό μέρος.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε όλες τις δυνατότητες παράδοσης email, τις βέλτιστες πρακτικές για τη διατήρηση των τιμών παράδοσης και μια λίστα εργαλείων παράδοσης email που σας βοηθούν να κάνετε τη δουλειά σας χωρίς κόπο.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι η δυνατότητα παράδοσης email;

Η δυνατότητα παράδοσης email μετρά τον αριθμό των φορών που τα email σας μεταφέρονται με ασφάλεια στα εισερχόμενα του παραλήπτη.

Αν και αυτό μπορεί να μην φαίνεται μεγάλο θέμα, το 75% των επαγγελματιών μάρκετινγκ θεωρούν το «Ποσοστό παράδοσης» ως σημαντικό KPI (Βασικός Δείκτης Απόδοσης) κατά τη μέτρηση της επιτυχίας των καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Φυσικά, έχουν όλους τους λόγους να το κάνουν.

Πώς επηρεάζει η παράδοση το μάρκετινγκ μέσω email;

Η δυνατότητα παράδοσης email έχει άμεσο αντίκτυπο στην επιτυχία των καμπανιών email σας. Παρακάτω δίνονται μερικές επιπτώσεις από το χαμηλό ποσοστό παράδοσης email.

Μειώστε τα ποσοστά ανοίγματος και κλικ

Δεδομένου ότι τα email σας δεν έχουν παραδοθεί ακόμη, δεν τίθεται θέμα ανοίγματος και κλικ. Το πιο πιθανό είναι ότι το καλά συνταγμένο email σας βρίσκεται στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, για να μην γίνει ποτέ αντιληπτός.

Ένα χαμηλότερο ποσοστό παράδοσης παρεμποδίζει πάντα τις βασικές μετρήσεις της αφοσίωσης, δηλαδή τις αναλογίες ανοίγματος και κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Ως αποτέλεσμα, οι αναμενόμενοι αριθμοί απέχουν πολύ.

Μειώνει τα ποσοστά μετατροπής σας

Οι μετατροπές σχετίζονται άμεσα με – ανοίγματα, κλικ και δυνατότητα παράδοσης – χάνετε μία και η μέτρηση μετατροπών σας κάνει μεγάλη βουτιά.

Τα χαμηλότερα ποσοστά παράδοσης μειώνουν τις πιθανότητες να ενεργήσουν οι συνδρομητές στα email σας, με αποτέλεσμα λιγότερες μετατροπές και απώλεια πιθανών εσόδων για την επιχείρησή σας.

Μειώνει την αφοσίωση του κοινού

Η κακή παράδοση email κάνει τους συνδρομητές να αμφισβητούν την αξιοπιστία σας. Βλέπετε, η εκτέλεση μιας καμπάνιας email μέσω ενός φακέλου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας δεν είναι καλή ιδέα.

Ένα λογικό ποσοστό παράδοσης email διασφαλίζει ότι τα email σας θα πέφτουν συνεχώς στα εισερχόμενα των συνδρομητών. Τώρα, αυτό βοηθά με δύο τρόπους:

Πρώτον, οι συνδρομητές σας είναι βέβαιο ότι θα λαμβάνουν τα email σας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Και στη συνέχεια, χαίρονται να ασχοληθούν αφού σας βρίσκουν συχνά στα εισερχόμενα.

Παράγοντες που επηρεάζουν τη δυνατότητα παράδοσης των email

#1. Η φήμη του αποστολέα

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα email σας δεν διαβιβάζονται είναι λόγω της κακής φήμης του αποστολέα. Τι είναι αυτό?

Οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) εκχωρούν συγκεκριμένες βαθμολογίες σε επιχειρήσεις. Όπως μια πιστωτική βαθμολογία, μια βαθμολογία αποστολέα μεταξύ 0 και 100 υποδηλώνει την υγεία και την αξιοπιστία του προγράμματος email σας.

Πριν από την παράδοση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου πραγματοποιούν έλεγχο φήμης για να καταλάβουν πόσο νόμιμοι είστε ως αποστολέας.

Μια βελτιωμένη βαθμολογία σημαίνει καλύτερη φήμη τομέα, η οποία οδηγεί σε καλύτερα ποσοστά παράδοσης και καλή τοποθέτηση στα εισερχόμενα.

#2. Ποιότητα λίστας επαφών

Ας είμαστε ειλικρινείς; Η δημιουργία μιας λίστας email απαιτεί χρόνο και τεχνικές. Το να βασίζεστε σε συντομεύσεις, όπως η αγορά μιας μεταχειρισμένης λίστας, θα μπορούσε να εμποδίσει τα αποτελέσματα της καμπάνιας σας.

Γενικά, μια ποιοτική λίστα email έχει συνδρομητές που επιλέγουν να λαμβάνουν τα email σας. Από την άλλη πλευρά, όταν στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συνδρομητές εκτός του γαλάζιου φεγγαριού, τείνουν είτε να διαγραφούν είτε να αναφέρουν το email σας.

Επομένως, το να ξοδέψετε $$ για να αποκτήσετε μια έτοιμη λίστα email δεν θα είναι αποτελεσματικό μακροπρόθεσμα.

Στη συνέχεια, ελέγξτε για επαφές που δεν έχουν ανταποκριθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η επανειλημμένη αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτές τις επαφές μπορεί να παρεμποδίσει τη δυνατότητα παράδοσης.

  Πώς να αναζητήσετε το κείμενο σε πολλά αρχεία PDF χωρίς να τα ανοίξετε

#3. Αφιερωμένη έναντι κοινής διεύθυνσης IP

Λαμβάνοντας υπόψη ότι στέλνετε καμπάνιες και όχι μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου on-off, μια αποκλειστική διεύθυνση IP θα σας έδινε καλύτερο έλεγχο της διαδικασίας.

Οι αποκλειστικές διευθύνσεις IP έχουν καθοριστεί για την αποστολή μόνο των email σας. Με αυτόν τον τύπο IP, μπορείτε να στέλνετε email από μια διεύθυνση που είναι αποκλειστικά δική σας, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο της φήμης του αποστολέα σας.

Μια κοινόχρηστη διεύθυνση IP είναι διαφορετική. Εδώ, μοιράζεστε την IP σας με άλλους αποστολείς και η φήμη σας μπορεί να χτυπηθεί λόγω των κακόβουλων δραστηριοτήτων άλλων αποστολέων.

Το παρακάτω διάγραμμα ροής θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό είδος διεύθυνσης IP.

Πηγή εικόνας: Litmus

#4. Παγίδες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Οι παγίδες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας είναι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούν οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) και οι χειριστές λιστών αποκλεισμού για τον εντοπισμό αποστολέων που δεν ακολουθούν τις βέλτιστες πρακτικές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με απλά λόγια, αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λειτουργούν ως δόλωμα για τη σύλληψη των spammers.

Για παράδειγμα, εάν μια από τις επαφές σας έπιανε δουλειά σε μια νέα εταιρεία, η παλιά διεύθυνση email εργασίας της θα καθιστούσε άκυρη. Στη συνέχεια, οι πάροχοι υπηρεσιών χρησιμοποιούν αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να παρακολουθούν τις υγιείς πρακτικές μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των επιχειρήσεων.

Εάν σας πιάσει μια παγίδα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, το πιθανότερο είναι ότι ο τομέας ή η διεύθυνση IP σας θα μπορούσε να αποκλειστεί. Ή, θα μπορούσατε να δείτε τα email σας να δρομολογούνται στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Βέλτιστες πρακτικές για καλύτερη παράδοση email

#1. Κρατήστε μια υγιεινή λίστα email

Οι λίστες email δεν είναι εφάπαξ υλικό. Πρέπει να τα σαρώνετε και να τα ενημερώνετε συχνά για να παραμένετε στην κορυφή του ποσοστού παράδοσης. Τώρα, μπορείτε να διατηρήσετε μια υγιεινή λίστα email με τρεις τρόπους:

Ανιχνευτές email τρίτων: Η συλλογή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ιστότοπους δεν είναι καλή ιδέα. Υπάρχουν πολλά προγράμματα εύρεσης email τρίτων που σας βοηθούν να βρείτε αμέσως τη νόμιμη διεύθυνση email οποιουδήποτε. Αυτά τα εργαλεία διαθέτουν ενσωματωμένα μοντέλα επαλήθευσης που μπορούν να σας βοηθήσουν να συλλέξετε και να επιμεληθείτε μια υγιή λίστα email με ένα κλικ.

Τμηματοποίηση email: Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους δυσκολεύεται η παραδοτέα σας οφείλεται στην έλλειψη εξατομίκευσης. Η τμηματοποίηση της λίστας email σας με βάση το γούστο του κοινού, τα δημογραφικά στοιχεία και τις προτιμήσεις μπορεί να είναι το νέο πράγμα που πρέπει να κάνετε.

Λειτουργία διπλής συμμετοχής: Η διπλή συμμετοχή προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για την επικύρωση των email. Σε αυτό, αποστέλλεται ένας σύνδεσμος επιβεβαίωσης στο αναγνωριστικό. Μόνο όσοι επαληθεύουν την αυθεντικότητά τους λαμβάνουν περαιτέρω email.

Ένας άλλος τρόπος εδώ είναι να χρησιμοποιήσετε εργαλεία επαλήθευσης email για να καθαρίσετε τη λίστα email σας χωρίς προβλήματα.

#2. Ρύθμιση SPF και DKIM

Το SPF (Sender Policy Framework) και το DKIM (DomainKeys Identified Mail) είναι δύο αναπόσπαστα στοιχεία του συστήματος ονομάτων τομέα (DNS).

Με απλά λόγια, οι εγγραφές DNS δείχνουν στον κόσμο ότι έχουμε επίγνωση της φήμης του τομέα μας και της φήμης μας ως αποστολέα.

Η ρύθμιση του SPF και του DKIM θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε την καλή φήμη του τομέα σας και έτσι να βελτιώσετε τη δυνατότητα παράδοσης των email σας.

Ευτυχώς, τα περισσότερα εργαλεία παράδοσης email σάς βοηθούν να ρυθμίσετε εγγραφές DNS. (περισσότερα για αυτό παρακάτω)

#3. Γραμμές θεμάτων

Ναι, μια μόνο γραμμή μπορεί να αλλάξει την πορεία του email σας. Στην πραγματικότητα, το 69% των παραληπτών επισημαίνει τα email ως ανεπιθύμητα μετά την ανάγνωση της γραμμής θέματος.

Πηγή

Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε; Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να κάνετε τη γραμμή θέματός σας να ακούγεται νόμιμη.

 • Μην χρησιμοποιείτε όλα τα κεφαλαία στη γραμμή θέματός σας
 • Μείνετε μακριά από τη χρήση σημείων στίξης στη γραμμή θέματος (όπως θαυμαστικά)
 • Αποφύγετε τις λέξεις ενεργοποίησης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας όπως “Δωρεάν”, “Εγγύηση” και άλλα
 • Γράψτε τη γραμμή θέματός σας λαμβάνοντας υπόψη το περιεχόμενο του email

Επιπλέον, οι γραμμές θεμάτων δοκιμών A/B μπορούν να αυξήσουν την απόδοση επένδυσης (ROI) έως και 28%.

#4. Απλοποιήστε τη διαδικασία απεγγραφής

Σύμφωνα με τον νόμο CAN-SPAM, ένας αποστολέας πρέπει να παρέχει έναν σαφή και προφανή τρόπο εξαίρεσης από κάθε email.

Η συμπερίληψη των κουμπιών απεγγραφής στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς φέρνει καλούς όρους με τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου. Το πιο σημαντικό, δείχνει στους παραλήπτες ότι τους σέβεστε, τα προσωπικά τους δεδομένα και τις ανάγκες τους.

Για παράδειγμα, δείτε πώς το Sparkian, μια αποκλειστική πλατφόρμα εκδόσεων διαδικτυακών παιχνιδιών, προσθέτει ένα κουμπί εξαίρεσης στο κάτω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.

  Γιατί το 2020 είναι η τέλεια στιγμή για να ξαναεπισκεφτείτε το IRC

#5. Παρακολούθηση περιεχομένου email

Το περιεχόμενο στο email είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την παράδοση και αυξάνει τις πιθανότητες να χαρακτηριστεί ως ανεπιθύμητο. Πριν πατήσετε το κουμπί αποστολής, βεβαιωθείτε για μερικά πράγματα.

Πρώτον, οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών email δεν επιτρέπουν την προβολή εμπλουτισμένων μέσων όπως αρχεία Flash ή βίντεο. Επομένως, η προσθήκη περιεχομένου βίντεο στο email σας είναι άσκοπη αλλά και ανεπιθύμητη. αντ’ αυτού χρησιμοποιήστε μια εικόνα του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο που συνδέεται με τα μέσα σε μια σελίδα ιστότοπου.

Δεύτερον, μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλές εικόνες ή συνδέσμους. Οι ESP υποψιάζονται ότι πρόκειται για πρακτική ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Το SpamAssassin συνιστά να προσθέτετε τουλάχιστον 60% κείμενο και μέγιστο 40% εικόνες στα email σας.

Στη συνέχεια, αποφύγετε την ενσωμάτωση οποιωνδήποτε μορφών σε αυτό. Αντίθετα, η προσθήκη ενός CTA για την ανακατεύθυνση των χρηστών σε μια φόρμα ή μια σελίδα προορισμού είναι πάντα καλύτερη.

Και τέλος, χρησιμοποιήστε ορθογραφικούς ελέγχους για να διορθώσετε το περιεχόμενο λόγω της αποστολής του.

#6. Να είστε συνεπείς με τον όγκο

Η εκτέλεση καμπανιών email χωρίς σημαντικές πτώσεις ή αιχμές είναι ζωτικής σημασίας για την οικοδόμηση καλής φήμης. Οι παρατυπίες στον όγκο αποστολής μπορεί να ειδοποιήσουν τους ISP να υποπτεύονται τα email σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να είστε συνεπείς είναι να τηρείτε τη λίστα email σας και να στέλνετε καμπάνιες σε καθορισμένες ημέρες. Σύμφωνα με το Campaign Monitor:

 • Τα email που αποστέλλονται τη Δευτέρα λαμβάνουν τα υψηλότερα ποσοστά ανοίγματος 22%.
 • Οι Τετάρτες και οι Τρίτες λαμβάνουν τα υψηλότερα ποσοστά κλικ για άνοιγμα 10,8%.
 • Τα ποσοστά κλικ/εμφανίσεων κυμαίνονται μεταξύ 2,1% και 2,4% για όλες τις ημέρες, με τα Σάββατα και τις Κυριακές στο χαμηλό τέλος και την Τρίτη στο υψηλό.

Ωστόσο, οι αριθμοί ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης και του κλάδου. Είναι πάντα καλύτερο να κρατάτε στη σειρά μερικά πειράματα και να βρίσκετε την καλύτερη ώρα προβολής για τα email της επιχείρησής σας.

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα εργαλεία παράδοσης email που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη και μοναδικούς αλγόριθμους για να αυξήσουν την παραδοσιμότητα email.

MailFlow

Το MailFlow είναι ένα εύχρηστο αλλά πλούσιο σε λειτουργίες βοηθητικό εργαλείο παράδοσης email που συμβάλλει στη βελτίωση της δυνατότητας παράδοσης email σας άμεσα. Το εργαλείο είναι δωρεάν στη χρήση και λειτουργεί με το Gmail, το Outlook και άλλα ESP για τη βελτίωση της δυνατότητας παράδοσης email.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Βοηθά στη ρύθμιση εγγραφής DNS. επαληθεύει και διαμορφώνει βασικά στοιχεία DNS όπως το SPF και το DKIM
 • Παρακολουθεί σχεδόν 100 λίστες αποκλεισμού, οπότε θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε αν κάποιος από αυτούς αποφασίσει να σας βάλει στη λίστα
 • Το ενσωματωμένο εργαλείο Auto-warmer βοηθά στη βελτίωση της δυνατότητας παράδοσης των email σας με αυτόματη αποστολή και απάντηση σε email
 • Παρακολουθήστε και παρακολουθήστε εύκολα τη φήμη του αποστολέα με διάφορους παρόχους κάτω από την ίδια στέγη και με ένα κλικ

Επιπλέον, ορισμένες λειτουργίες που θα είναι σύντομα διαθέσιμες, όπως ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για κατεστραμμένους ή μη προσβάσιμους συνδέσμους και αναλυτικά στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έρχονται στην πλατφόρμα.

Σαλεσάντι

Το Saleshandy είναι ένα εργαλείο αυτοματισμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται καλύτερα για την αύξηση των διαδικασιών δημιουργίας κρύων δυνητικών πελατών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διατηρώντας παράλληλα την παραδοσιμότητα. Το εργαλείο φιλοξενεί ορισμένες ισχυρές λειτουργίες, τις οποίες εμπιστεύονται οι GoDaddy, το Content Studio και άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διαθέτει βοηθό γραφής με τεχνητή νοημοσύνη για τη σύνταξη εξατομικευμένων αντιγράφων email και τον έλεγχο για ανεπιθύμητες λέξεις
 • Κάντε εύκολα προεπισκόπηση των email και ελέγξτε ξανά τις διευθύνσεις πριν από την αποστολή. χρησιμοποιήστε την προθέρμανση μέσω email για να βελτιώσετε σταδιακά τη φήμη του τομέα
 • Ενσωματωμένο Bounce Guard που διακόπτει αυτόματα τις ακολουθίες σας στην ένδειξη αναπηδήσεων
 • Προωθήστε τη δυνατότητα Email Ramp Up για να κλιμακώσετε την καθημερινή συχνότητα αποστολής και να βελτιώσετε τη φήμη του τομέα σας με την πάροδο του χρόνου

Το Saleshandy προσφέρει επίσης λειτουργίες αυτοματισμού ψυχρού email, όπως αυτοματοποίηση παρακολούθησης ή διαδοχικών email. Σας βοηθά επίσης να δημιουργήσετε έως και 26 διαφορετικές παραλλαγές αντιγράφων email, έτοιμες να εκταμιευτούν κατόπιν εντολής.

Το καλύτερο από όλα, το Saleshandy προσφέρει μια δοκιμή 7 ημερών χωρίς κίνδυνο, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε το εργαλείο μόνοι σας.

Εφαρμογές Glock

Το GlockApps συνοδεύεται από ένα σύμπλεγμα εργαλείων, προϊόντων και επαγγελματικών υπηρεσιών που βοηθούν τις επιχειρήσεις να μπουν απευθείας στα εισερχόμενα των παραληπτών.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Χρησιμοποιήστε τον Έλεγχο ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μάθετε το ποσοστό των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενα των παραληπτών, να λάβετε αναφορές παράδοσης και πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο
 • Διαθέτει ενσωματωμένο έλεγχο DMARC για τον εντοπισμό, την εξάλειψη και την αποτροπή ανεπιθύμητων περιστατικών στον τομέα στον κυβερνοχώρο
 • Λάβετε ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για τυχόν προβλήματα που προσθέτουν σημεία συμφόρησης σε καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και παρεμποδίζουν την παραδοσιμότητα
 • Διαθέτει “Gappie”, ένα AI-bot που ενσωματώνεται εύκολα με το Slack ή το Telegram και σας κρατά ενήμερους για την υγεία και την ασφάλεια του τομέα σας
  Πώς να μάθετε εάν έχετε αποκλειστεί στο Reddit

Το GlockApps είναι δωρεάν για προσωπική χρήση. Εάν είστε αρχάριοι, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ενισχύσετε τις καμπάνιες σας μέσω email. Εκτός από αυτό, το GlockApps προσφέρει premium μοντέλα τιμολόγησης για μικρές επιχειρήσεις και προσαρμοσμένες προσφορές για μεγάλες επιχειρήσεις.

NeverBounce

Το NeverBounce είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων επαλήθευσης και καθαρισμού email, με στόχο να βελτιώσετε τη δυνατότητα παράδοσης email. Η πλατφόρμα εξυπηρετεί πάνω από 100.000 πελάτες, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων επωνυμιών όπως η Uber, η Indeed, η Dell και άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πάνω από 80+ ενσωματώσεις με τα μεγαλύτερα ESP και CRM όπως το HubSpot, το MailChimp και άλλα για εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή λιστών, δεδομένων και άλλων
 • Εύκολη μεταφορά και απόθεση λιστών email από σύνολα δεδομένων τρίτων. χρησιμοποιήστε μαζικό καθαρισμό λίστας email για να αφαιρέσετε διπλότυπα και εσφαλμένα συντακτικά email και να κατεβάσετε τμηματοποιημένες λίστες, όλα από έναν ενοποιημένο πίνακα ελέγχου
 • Μια άμεση επαλήθευση email από κάθε σημείο εισόδου μέσω Enterprise API, JavaScript ή Zapier για επαλήθευση email σε πραγματικό χρόνο
 • Προσφέρει δωρεάν ανάλυση άμεσης εγκατάλειψης για να σας βοηθήσει να υπολογίσετε τα ποσοστά εγκατάλειψης και να σχεδιάσετε καμπάνιες ανάλογα

Το NeverBounce ακολουθεί ένα μοντέλο τιμολόγησης pay-as-you-go, καθιστώντας το εργαλείο προσιτό για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Το καλύτερο από όλα είναι ότι η τιμολόγηση μειώνεται όταν επαληθεύετε περισσότερα.

Φακελάκι

Το Folderly είναι ένα ενιαίο λογισμικό παράδοσης email που σας επιτρέπει να διατηρείτε ένα υγιές γραμματοκιβώτιο και να μεγιστοποιείτε τις αποδόσεις μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Η δυνατότητα τοποθέτησης παραδοσιμότητας δίνει πλήρη ορατότητα στο σημείο που καταλήγουν τα email σας — εισερχόμενα, ανεπιθύμητα μηνύματα ή άλλους φακέλους
 • Λάβετε αναφορές λεπτομερειών που αφορούν τη βαθμολογία φακέλου και την παράδοση με ένα κλικ
 • Προσφέρει πίνακα ελέγχου προτύπων email για τη δημιουργία και τη διαχείριση προσαρμοσμένων προτύπων email, την ανάλυση τους για πιθανούς παράγοντες ενεργοποίησης ανεπιθύμητων μηνυμάτων
 • Ενσωματώνεται με τα μεγάλα ESP, CRM και πλατφόρμες λογισμικού μάρκετινγκ όπως το Amazon Google Workspace, το AWS, το Office 365 και άλλα

Σύντομα, το Folderly έρχεται με λειτουργίες ενεργοποίησης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που θα σας πουν τον ακριβή λόγο για τον οποίο τα email σας φτάνουν στον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Ζεστό

Το Warmy είναι ένα εργαλείο παράδοσης email με τεχνητή νοημοσύνη που σας βοηθά να βελτιώσετε, να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε τις καμπάνιες email για να βελτιώσετε την παραδοσιμότητα. Οι ζεστοί χρήστες, ειδικά οι εταιρείες, μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένους πίνακες εργαλείων για να παρακολουθούν τις εισόδους και τις εισόδους και να κρατούν τις ομάδες στην ίδια σελίδα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Η «Adeline», η μηχανή τεχνητής νοημοσύνης του Warmy, βοηθά στην αυτοματοποίηση ολόκληρης της διαδικασίας – από την ανάλυση email μέσω εκατοντάδων παραμέτρων έως τη δημιουργία αυτοματοποιημένων απαντήσεων εκ μέρους σας
 • Ανταλλάξτε μηνύματα προθέρμανσης με πραγματικούς ανθρώπους και οποιονδήποτε κύριο πάροχο email, συμπεριλαμβανομένων των Gmail, Google WorkSpace, Microsoft 365, Outlook, Zoho και ακόμη και προσαρμοσμένου SMTP
 • Δωρεάν εργαλεία όπως ο Υπολογιστής απόδοσης επένδυσης (ROI Calculator), το Health Checker email, το Template Checker και το Placement Test βοηθούν στη μέτρηση της προόδου
 • Ενσωματώνεται με δημοφιλείς ιστότοπους και λογισμικό όπως Zapier, HubSpot, Salesforce, Shopify, Monday.com και άλλα

Το Warmy το εμπιστεύονται περισσότεροι από 2500+ χρήστες και τους έχει βοηθήσει να δημιουργήσουν έσοδα 8 εκατομμυρίων $ μέχρι στιγμής.

Αποστολή ανάρτησης

Το SendPost είναι το πρώτο CRM παράδοσης email που παρέχει σε προγραμματιστές, επιχειρήσεις και ESP τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζονται για την τακτική παράδοση, μέτρηση και βελτιστοποίηση των email.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ενσωματωθείτε εύκολα με τον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας χρησιμοποιώντας API SDK που είναι διαθέσιμα σε 14+ διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού ή συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ρελέ SMTP
 • Χρησιμοποιήστε το API επικύρωσης ή την υπηρεσία μαζικής επικύρωσης για να προστατεύσετε τα εισερχόμενα email σας από κακά ή μη έγκυρα email
 • Τμηματοποιήστε τα email σας σε δευτερεύοντες λογαριασμούς και ομάδες με ένα κλικ. Λάβετε λεπτομερή στατιστικά για την παράδοση και πληροφορίες για συγκεκριμένες ομάδες μέσω αναλυτικών στοιχείων σε πραγματικό χρόνο
 • Ρυθμίστε αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις μέσω Slack και email όταν η παράδοση πέσει ένα καθορισμένο όριο

Το SendPost στέλνει πάνω από 400 Mn+ email σε καθημερινή βάση. Το εργαλείο είναι τέλειο για αποστολείς μεγάλου όγκου και ESP που επικοινωνούν με δεκάδες χιλιάδες πελάτες μέσω email.

Τυλίγοντας

Το 77% των επαγγελματιών του μάρκετινγκ έχει δει σημαντική αύξηση στα ποσοστά αφοσίωσης μέσω email τους τελευταίους 12 μήνες.

Δεν είναι περίεργο που οι επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να αυτοσχεδιάζουν τρόπους για να δημιουργήσουν δέσμευση και πιθανά έσοδα.

Το ερώτημα είναι, ενώ το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γίνεται απολύτως ανταγωνιστικό, δεν μπορείτε να φτάσετε στα εισερχόμενα των συνδρομητών;

Εάν απαντήσατε ΟΧΙ, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να μεταβείτε σε ένα από τα εργαλεία παράδοσης email και να παίξετε άσσο στο παιχνίδι.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά καλύτερα εργαλεία δοκιμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις καμπάνιες αλληλογραφίας σας.