7 καλύτερα εργαλεία για τη δημιουργία μοναδικών ιδεών για θέματα ιστολογίου

Αναζητάτε νέες καινοτόμες ιδέες για την επόμενη ανάρτησή σας στο blog;

Νιώθετε ότι έχετε κολλήσει στα ίδια παλιά θέματα; Τότε, είστε στο σωστό μέρος.

Όταν ξεμείνετε από θέματα, αφήστε τα εργαλεία ιστού να κάνουν το κόλπο για εσάς.

Ακολουθεί μια λίστα με δωρεάν και εύχρηστα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε υπέροχες πρωτότυπες ιδέες που έχετε χάσει.

Hubspot

Γεννήτρια από το Hubspot ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο απλούς δημιουργούς θεμάτων ιστολογίου. Για όλες εκείνες τις φορές που είστε κολλημένοι, θα σας δοθούν μια χούφτα θέματα για να ξεκινήσετε τη διαδικασία γραφής σας.

Αυτό το εργαλείο σάς παρέχει πέντε αποκλειστικές ιδέες για ένα σύνολο 3 λέξεων-κλειδιών ή φράσεων (κυρίως ουσιαστικά). Μπορείτε να εισαγάγετε ένα σύνολο έως και 3 λέξεων στη δεδομένη ενότητα πλαισίου και το εργαλείο θα σας παρέχει νέες επερχόμενες ιδέες για χρήση.

Εάν θέλετε να αλλάξετε τα αποτελέσματα, επιστρέψτε και εισαγάγετε ξανά το σύνολο λέξεων-κλειδιών.

Να είστε συγκεκριμένοι αν ψάχνετε για κάποιο ακριβές περιεχόμενο.

Αυτό δεν είναι το ιδανικό εργαλείο αν ψάχνετε για μια ντουζίνα νέα θέματα, αλλά για αρχή, αυτό είναι το καλύτερο για να βρείτε.

Σούμο

Γεννήτρια επικεφαλίδων σούμο γνωρίζει τη σημασία των πρωτοσέλιδων. Το να έχετε έναν εντυπωσιακό και εντυπωσιακό τίτλο θεωρείται το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός άρθρου. Ο τίτλος θα καθορίσει τις πιθανότητες να γίνει κλικ και να διαβαστεί το άρθρο σας. Επομένως, θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στη δημιουργία τίτλων που προσελκύουν το κοινό.

  Οι καλύτερες λύσεις διαχείρισης προνομιακής πρόσβασης (PAM) το 2022

Κάθε επιχείρηση ή συγγραφέας ιστολογίου θέλει να δημιουργήσει μια επικεφαλίδα που εμπίπτει στην κατηγορία των υψηλού κλικ. Αντί να δοκιμάζετε διαφορετικούς συνδυασμούς επικεφαλίδων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια του Sumo Headline Generator για να βρείτε εξαιρετικές προτάσεις επικεφαλίδων.

Μπορείτε να επιλέξετε από κατηγορίες όπως Αριθμημένες λίστες, Πώς να, Επεξηγηματικά και πολλά άλλα ενώ δημιουργείτε μια επικεφαλίδα. Αφού επιλέξετε μια συγκεκριμένη κατηγορία, χρειάζεται μόνο να βάλετε κάποιες απαραίτητες πληροφορίες στην αριστερή στήλη. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά της σελίδας, με πολλές προτάσεις επικεφαλίδων για να διαλέξετε.

Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα πολλούς τίτλους kickass και να επιλέξετε τον κατάλληλο για εσάς.

SEOPressor

SEOPressor είναι ένα πολύτιμο εργαλείο όταν ψάχνετε για μερικές ιδέες για blog. Με αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας τίτλων ιστολογίου, μπορείτε να λάβετε ατελείωτες προτάσεις για πιασάρικους τίτλους ιστολογίου. Δεν χρειάζεται να κάθεσαι και να ξύνεις το κεφάλι σου για να βρεις ένα νέο θέμα ιστολογίου γιατί μπορείς να πάρεις ένα τέλειο από εδώ.

Η λειτουργία αυτού του εργαλείου είναι αρκετά απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε μια λέξη-κλειδί γύρω από την οποία πρέπει να βρίσκονται οι τίτλοι του ιστολογίου. Εκτός από αυτό, πρέπει επίσης να επιλέξετε από μια αναπτυσσόμενη λίστα, είτε πρόκειται για συγκεκριμένη επωνυμία, έναν γενικό όρο, κάποια δεξιότητα ή ακόμα και όνομα οποιουδήποτε ατόμου. Αυτό διευκολύνει την αποτελεσματική εύρεση των σωστών τίτλων.

Μόλις κάνετε κλικ στο «Δημιουργία τίτλων», θα βρείτε χιλιάδες προτάσεις θεμάτων ιστολογίου με βάση τη λέξη-κλειδί που αναζητάτε. Πρέπει να είστε συγκεκριμένοι κατά την αναζήτηση ενός θέματος για να βρείτε σωστά και σχετικά θέματα.

  Τι είναι το Microsoft Planner και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Δεν θα χρειαστεί να ξεμείνετε από θέματα ιστολογίου επειδή το SEOPressor είναι εκεί για να σας σώσει.

Κακός οιωνός

Κακός οιωνός είναι ένα καινοτόμο εργαλείο για χρήση όταν χρειάζεστε θέματα. Αν και προτείνει μόνο ένα θέμα κάθε φορά, μπορείτε να λάβετε πολλά θέματα κάνοντας κλικ στο κουμπί ανανέωσης.

Δεδομένων τεσσάρων κενών κενών, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τη λέξη-κλειδί ή τη φράση αναζήτησης σε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα κενά και προσθέτει άλλο σχετικό περιεχόμενο στα άλλα. Επίσης, σας δίνει τον λόγο για τις άλλες τρεις θεματικές λέξεις που χρησιμοποιούνται.

Με άλλα λόγια, αυτό είναι ένα εύκολο αλλά χρονοβόρο εργαλείο αν ψάχνετε για μια λίστα θεμάτων. Ταυτόχρονα, λαμβάνετε πρωτότυπες ιδέες για θέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας για το ιστολόγιό σας, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους όπου λαμβάνετε μια φράση-κλειδί.

Tweak Your Biz

Χρειάζεστε έναν τεράστιο κατάλογο θεμάτων για να διαλέξετε; Στη συνέχεια, το εργαλείο Tweak Your Biz είναι η σωστή λίστα για εσάς. Σκεφτείτε ένα θέμα που θα μπορούσατε να πλαισιώσετε με τη λέξη-κλειδί σας και τα έχετε όλα εδώ σε αυτήν τη λίστα.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε ολόκληρη τη λίστα θεμάτων σε αυτήν τη σελίδα. Αυξήστε τη δημοτικότητά σας στο Facebook και στο Twitter επιλέγοντας το σωστό θέμα από αυτήν τη λίστα με ποικίλες επιλογές.

Σας δίνουν θέματα με κύριους τίτλους όπως ερωτήσεις, καριέρα, πώς να το κάνετε, μυστικά, επιχειρήσεις, αγάπη, μεταξύ πολλών άλλων.

Έτσι, αν νομίζατε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν μόνο μερικά θέματα από τη φράση-κλειδί σας, εδώ είναι μια λίστα που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

  Πώς να εισαγάγετε μια γραμμή υπογραφής στο Microsoft Word

Φτιάξτε το δικό σας ιστολόγιο

Αυτός ο ιστότοπος σας δίνει μια ελαφρώς διαφορετική αίσθηση από τα άλλα εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω. Σε αντίθεση με αυτούς σε αυτό γεννήτρια ταχυδρομείωνδεν μπορείτε να εισαγάγετε λέξη-κλειδί ή φράση-κλειδί για το αποτέλεσμα αναζήτησής σας.

Αντίθετα, αυτός ο ιστότοπος σάς δίνει μια μισοπλήρη επικεφαλίδα για αρχή.

Με ένα μόνο αποτέλεσμα ανά αναζήτηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο όταν δεν αναζητάτε κάτι συγκεκριμένο. Επιπλέον, ενισχύει τις πιθανότητές σας να είστε δημιουργικοί με το θέμα που προτείνει το εργαλείο.

Βάλτε τα όρια σκέψης σας και επιλέξτε έναν λαμπρό, καινοτόμο τίτλο για την επόμενη ανάρτησή σας.

Quora

Παρόλο Quora δεν είναι άμεση δημιουργία θεμάτων, σίγουρα θα συμφωνήσετε ότι τις περισσότερες φορές, ο ακόλουθος ιστότοπος στον οποίο προσγειώνεστε για αναζήτηση εκτός της Wikipedia είναι το Quora.

Κάποιος θα συμφωνούσε μαζί μου ότι αυτός ο ιστότοπος έχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος όταν ψάχνει για μια απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτηση στον κόσμο. Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένα θέματα ενδιαφέροντος ή να αναζητήσετε απευθείας ερωτήσεις για να λάβετε απαντήσεις γραμμένες από άτομα με γνώση σε όλο τον κόσμο.

Έτσι, αυτό το εργαλείο βρίσκει επίσης μια θέση σε αυτήν τη λίστα, επειδή σας δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ευκολία κατανόησης από πολλά άλλα.

Πολλές άλλες επιλογές είναι διαθέσιμες για να διαλέξετε σχετικά με θέματα ιστολογίου και δημιουργούς ιδεών. Ωστόσο, αυτή η λίστα θα πρέπει να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Στη συνέχεια, βελτιστοποιήστε το περιεχόμενο και αντιγράψτε με εργαλεία που υποστηρίζονται από AI.