7 Ισχυρός επεξεργαστής GIF για βίντεο TikTok, Instagram ή YouTube grtechpc.org

Τα GIF έχουν γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή περιεχόμενο όλων των εποχών, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε να δείτε πλατφόρμες όπως το TikTok, το Instagram, ακόμη και το YouTube να πλημμυρίζουν από εκπληκτικά GIF. Αλλά το ερώτημα είναι πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

Τι είναι ένα GIF;

Με απλά λόγια, ένα GIF είναι ένα αρχείο εικόνας όπως και κάθε άλλη μορφή ακίνητης εικόνας όπως jpeg, png κ.λπ. Ωστόσο, έχει μια πρόσθετη δυνατότητα που μπορεί να παράγει κινούμενες εικόνες.

Μια μορφή GIF μπορεί να χωρέσει ταυτόχρονα περισσότερες από μία εικόνες που αποδίδονται διαδοχικά. Ως αποτέλεσμα, ο θεατής αντιλαμβάνεται ότι βλέπει ένα κινούμενο σχέδιο ή ένα μικροσκοπικό βίντεο.

Τα GIF χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα ως ένα δημοφιλές μέσο επικοινωνίας συναισθημάτων, αστείων και ιδεών. Επιπλέον, ο αυξημένος αριθμός ιστότοπων δημιουργίας GIF διευκολύνει τη δημιουργία και την κοινή χρήση GIF σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα GIF;

Η χρήση των GIF είναι τόσο απλή όσο αυτή των emoji. Πρέπει να επιλέξετε τα σωστά GIF που θεωρείτε ιδανικά για την περίσταση και απλώς να τα μοιραστείτε. Η χρήση GIF δεν απαιτεί λήψη ή εγκατάσταση.

Οι περισσότερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν ενώσει τα χέρια με δημοφιλείς ιστότοπους φιλοξενίας GIF, επομένως δεν χρειάζεται να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για τη χρήση τους.

Πώς να δημιουργήσετε το GIF σας;

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε το GIF σας χρησιμοποιώντας το περιεχόμενό σας, τότε πρέπει να ξεκινήσετε με ένα βίντεο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε βίντεο που είναι αποθηκευμένο στο τηλέφωνό σας ή έχει ληφθεί από το YouTube. Επίσης, η διάρκεια του βίντεο δεν έχει σημασία.

  Πώς να κάνετε αναζήτηση σε κάποιον στο TikTok χωρίς λογαριασμό

Αυτό συμβαίνει επειδή η πλατφόρμα δημιουργίας GIF θα σας βοηθήσει να περικόψετε αυτό το βίντεο σε ένα τέλειο GIF. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε κείμενο κ.λπ., σε αυτό αν θέλετε.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πλατφορμών δημιουργίας GIF. Ορισμένα βασίζονται σε υπηρεσίες που βασίζονται στο διαδίκτυο. Και ορισμένα μπορεί να ληφθούν ως εφαρμογές ή λογισμικό στη συσκευή σας. Αυτές οι πλατφόρμες όχι μόνο βοηθούν στη δημιουργία νέων GIF αλλά και στην επεξεργασία των υπαρχόντων με τον τρόπο που θέλετε.

Ας εξερευνήσουμε ορισμένα εργαλεία επεξεργασίας GIF που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τέλεια GIF για TikTok, Instagram ή YouTube.

Veed.io

Το Veed.io είναι ένας δωρεάν κατασκευαστής GIF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε ή να μετατρέψετε τα βίντεό σας σε εκπληκτικά GIF. Πρέπει να ανεβάσετε MP4, MOV, GIF ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο βίντεο και να το επεξεργαστείτε όπως απαιτείται.

Μπορείτε να κόψετε το υπάρχον GIF σας, να περιστρέψετε ή να περικόψετε τις εικόνες GIF σας ή να αλλάξετε την ταχύτητά του. Το Veed σάς επιτρέπει επίσης να αλλάξετε το μέγεθος των GIF σας ώστε να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Αυτός ο κατασκευαστής GIF λειτουργεί με το Giphy και άλλες πηγές. Έτσι, μπορείτε να προσθέσετε GIF απευθείας από εκεί.

Flixier

Το Flixier είναι ένα υπέροχο εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ελκυστικές και πικάντικες ιστορίες Instagram. Σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε τα υπάρχοντα βίντεο ή τα GIF σας και να δημιουργείτε ενδιαφέροντα μιμίδια.

  Πώς να βρείτε το παλιό σας βιογραφικό στο Instagram

Αυτός ο επεξεργαστής GIF συνοδεύεται από μια ενσωματωμένη βιβλιοθήκη GIF από την Giphy, από όπου μπορείτε εύκολα να εισάγετε GIF. Σας επιτρέπει να προσθέτετε κινούμενο κείμενο στα gif σας, να συνδυάζετε πολλά gif ή να προσθέτετε ήχο σε αυτά. Με αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε gif στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Είναι δωρεάν η χρήση του εργαλείου επεξεργασίας gif.

Kapwing

Το Kapwing είναι ένα τέλειο εργαλείο επεξεργασίας gif όλα σε ένα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα gif. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπάρχον gif σας και να το επεξεργαστείτε για να περικόψετε, να προσθέσετε περισσότερο κείμενο, εφέ κ.λπ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο Kapwing για να εξερευνήσετε τη βιβλιοθήκη των gif του, εάν δεν έχετε να επεξεργαστείτε.

Σας επιτρέπει να δημιουργείτε συναρπαστικά κινούμενα gif που μπορείτε να μοιραστείτε στο Instagram, το TikTok, το Discord, το Reddit, το Twitter ή άλλα. Αυτό είναι δωρεάν για χρήση του εργαλείου. Ωστόσο, μπορείτε να απολαύσετε προηγμένες λειτουργίες κάνοντας αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή.

Αν ψάχνετε για έναν γρήγορο τρόπο δημιουργίας GIF από διαθέσιμα βίντεο, το Descript είναι η σωστή επιλογή. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε κινούμενα GIF για να εμπλουτίσετε τις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δυνατότητες επεξεργασίας GIF του Descript σάς επιτρέπουν να προσθέτετε ελκυστικούς υπότιτλους, να αλλάζετε μέγεθος βίντεο ή να προσθέτετε μεταβάσεις. Σας βοηθά να δημιουργήσετε GIF που έχουν τέλειο μέγεθος για διαφορετικές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

  Πώς να δείτε τους πρόσφατους ακόλουθους στο Instagram

Το Adobe Photoshop παρουσιάζει κατασκευαστές κινούμενων GIF υψηλής απόδοσης. Σας επιτρέπει να κάνετε αυτή τη δουλειά από την αρχή δημιουργώντας αρχικά σκίτσα. Μόλις ολοκληρωθούν τα σκίτσα, μπορείτε να στρώσετε τα καρέ σας και να ρυθμίσετε το κινούμενο σχέδιο. Τέλος, μπορείτε να εξαγάγετε αυτά τα κινούμενα βίντεο ως GIF.

Αυτός ο κατασκευαστής GIF σάς επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα αυτά τα GIF σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Ezgif.com

Εάν ενδιαφέρεστε για έναν απλό κατασκευαστή GIF, μπορείτε να δοκιμάσετε το Ezgif. Καλύπτει τις βασικές σας ανάγκες επεξεργασίας GIF.

Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε, να περικόψετε, να αλλάξετε το μέγεθος, να βελτιστοποιήσετε και να αντιστρέψετε τα GIF σας. Με αυτό, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ορισμένα εφέ σε αυτά. Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τα αρχεία βίντεο σας σε σύντομα GIF και να τα μοιραστείτε σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δημιουργός GIF

Το GIF Maker είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας GIF για iOS από τη Float Tech, LLC. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μετατρέπετε τα βίντεό σας σε υπέροχα GIF.

Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, αυτοκόλλητα και πολλά άλλα στα επεξεργασμένα GIF.

Τελικές Λέξεις

Δοκιμάστε αυτούς τους επεξεργαστές GIF και δημιουργήστε εκπληκτικό περιεχόμενο για τις ιστορίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να προσελκύσετε όλο και περισσότερα άτομα στο TikTok, το Youtube και το Instagram.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε το λογισμικό για να δημιουργήσετε GIF.