7 εφαρμογές για κινητά για να μαθαίνετε κάτι νέο κάθε μέρα

Τα smartphone αποδείχτηκαν η πιο καινοτόμος εφεύρεση σε αυτήν την ψηφιακή εποχή.

Η χρήση των smartphone έχει αυξηθεί σε τεράστιο βαθμό με την πάροδο του χρόνου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν πολλά νέα πράγματα που έρχονται στα smartphone σας και στο διαδίκτυο.

Τα smartphone το καθιστούν ικανό να έχει τα πάντα στα χέρια σας. Χρειάζεται μόνο να βρείτε τα σωστά πράγματα και θα δείτε τον εαυτό σας σε ένα ταξίδι εξερεύνησης πολλών πραγμάτων. Όμως, όλα θα εξαρτηθούν εξ ολοκλήρου από τον τρόπο χρήσης των smartphone σας.

Συχνά βλέπουμε ανθρώπους να παραπονιούνται ότι τα smartphone καταναλώνουν πολύ χρόνο, με αποτέλεσμα να σπαταλά χρόνο. Λοιπόν, βασίζεται πλήρως στο πώς το βλέπετε και επίσης στο πώς το χρησιμοποιείτε.

Οι εφαρμογές για smartphones μπορούν να σπαταλήσουν το χρόνο σας εάν έχετε τις λάθος. Από την άλλη πλευρά, τα smartphone μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να μάθετε κάτι νέο κάθε μέρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει το σωστό σύνολο εφαρμογών. Αν σας ενδιαφέρει περισσότερο η φυσική κατάσταση, μπορείτε να αποκτήσετε μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε φόρμα. Ομοίως, υπάρχουν πολλές εφαρμογές smartphone για να δουλέψουν πάνω στη δημιουργικότητά σας, να σας εμπνεύσουν, να σας ψυχαγωγήσουν, ακόμη και να σας εκπαιδεύσουν.

Λοιπόν, αφήστε μας να ξεκινήσουμε αυτό το φανταστικό ταξίδι για να εξερευνήσουμε μερικές εντυπωσιακές εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε κάτι νέο κάθε μέρα.

Trivia Crack

Σας εκπλήσσουν τα γεγονότα και τα ασήμαντα πράγματα;

Αν ναι, τότε το Trivia Crack είναι η καλύτερη εφαρμογή που είναι γεμάτη με ενδιαφέροντα γεγονότα και ασήμαντα στοιχεία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφιερώσετε 5 λεπτά από την ημέρα σας στην εφαρμογή και θα μπορείτε να μάθετε κάτι ενδιαφέρον από διάφορους τομείς. Υπάρχει κάτι νέο για εξερεύνηση σε αυτήν την εφαρμογή κάθε μέρα, από πολιτιστικούς κανόνες μέχρι την επιστήμη των υπολογιστών.

Η εφαρμογή είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι trivia που μπορείτε είτε να παίξετε μόνοι σας είτε ακόμη και να φέρετε τους φίλους σας για να τους προκαλέσετε. Είτε είστε λάτρης των γενικών γνώσεων και των κουίζ σε παμπ είτε είστε υποψήφιος που προετοιμάζεται για εξετάσεις γενικών γνώσεων, θα βρείτε ότι αυτή η εφαρμογή είναι η τέλεια για να ταιριάζει στο πρόγραμμα της ημέρας σας.

Θα βρείτε έξι διαφορετικές κατηγορίες κουίζ για εξερεύνηση. Από τη γεωγραφία μέχρι την τέχνη, μπορείτε να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει. Υπάρχουν χιλιάδες ερωτήσεις που έρχονται καθημερινά στην εφαρμογή. Αυτή η εφαρμογή μοιάζει λίγο με το κλασικό παιχνίδι Trivial Pursuit, όπου ο στόχος ήταν να συλλέξει έναν χαρακτήρα με βάση κάθε κατηγορία.

Εάν κάποιες βασικές πληροφορίες είναι σαφείς, είστε στο σωστό δρόμο για να αποκτάτε πολύ περισσότερες γνώσεις κάθε μέρα. Μπορείτε να βρείτε το Trivia Crack και στα δύο Google Play Store και App Store.

  Πώς να αποκλείσετε καλλιτέχνες στο Spotify

Headspace

Εδώ και μερικά χρόνια, ο διαλογισμός έχει δοθεί τεράστια σημασία για την ευημερία. Αυτό είναι πραγματικά ένα υπέροχο πράγμα στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι ο διαλογισμός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τη βελτίωση της προσοχής, την ενίσχυση της συγκέντρωσης και την ανακούφιση των συμπτωμάτων του πόνου, της κατάθλιψης και του άγχους. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε το ταξίδι διαλογισμού σας, θα πρέπει να το σκεφτείτε Headspace Εφαρμογή διαλογισμού για αρχή.

Το Headspace θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός τσέπης για σκοπούς διαλογισμού. Η εφαρμογή αποτελείται από διάφορες ασκήσεις που έχουν συστήσει ειδικοί στον ίδιο τομέα. Μαζί με κάθε άσκηση υπάρχει μια χαλαρωτική φωνή που σας λέει να ελευθερώσετε το μυαλό σας και να δώσετε ήρεμα προσοχή στον κύκλο της αναπνοής σας.

Η εφαρμογή έχει κατασκευαστεί για να σας επιτρέπει να εστιάσετε περισσότερο στην προσωπική σας ανάπτυξη. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να δουλέψετε πάνω στο θυμό σας, να φέρετε μια αλλαγή στη ζωή σας, να απαλλαγείτε από το άγχος ή να επαναπροσδιορίσετε τη μοναξιά. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δείτε τις συστάσεις διαλογισμού που παρέχονται από το Headspace.

Μπορείτε να βρείτε το Headspace και στα δύο Google Play Store και App Store. Όταν κάνετε λήψη της εφαρμογής, μπορείτε πρώτα να συνεννοηθείτε με τη δωρεάν δοκιμή δύο εβδομάδων. Μόλις τελειώσει η δοκιμαστική περίοδος, μπορείτε να πάτε για το πρόγραμμα συνδρομής που είναι 12,99 $/μήνα ή 69,99 $/έτος για ξεκλείδωμα διαφορετικών πρακτικών ή μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα που θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τις βασικές αρχές του διαλογισμού δωρεάν.

Blinkist

Τα βιβλία είναι γνωστό ότι είναι η καλύτερη πηγή για την απόκτηση γνώσης καθώς και την ανάπτυξη με το χρόνο. Ωστόσο, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να διαβάσετε όλα τα βιβλία στη λίστα υποχρεώσεων σας. Αυτό είναι όπου το Blinkist είναι διαθέσιμο για τη διάσωσή σας. Εάν υπάρχει μια τεράστια συλλογή βιβλίων διαθέσιμη στη λίστα υποχρεώσεων σας, τότε αυτή είναι η τέλεια εφαρμογή για τις ανάγκες σας.

Το καλύτερο πράγμα για αυτήν την εφαρμογή είναι ότι παρέχει 15λεπτες πληροφορίες για περισσότερα από 4000 βιβλία. Πριν διαβάσετε ολόκληρο το βιβλίο, μπορείτε είτε να ακούσετε είτε να διαβάσετε την περίληψη του βιβλίου για να αποκτήσετε μια βασική κατανόηση του θέματος του βιβλίου. Υπάρχει μια τεράστια κατηγορία βιβλίων που διατίθενται στο Blinkist, από την Ψυχολογία και τη μη μυθοπλασία έως την αυτοανάπτυξη και τη μυθοπλασία.

Εκτός από βιβλία, η εφαρμογή προσφέρει επίσης πρωτότυπο περιεχόμενο με τη μορφή podcast και άλλες προοπτικές. Θα λάβετε συστάσεις για βιβλία με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Αυτή η εφαρμογή είναι χρήσιμη για να αποφασίσετε εάν ένα βιβλίο αξίζει να επενδύσετε τον χρόνο σας. Μπορείτε να βρείτε αυτήν την εφαρμογή και στα δύο Google Play Store και App Store.

Duolingo

Θα έχετε ακούσει για το Duolingo πολλές φορές όποτε πρόκειται για εκμάθηση γλωσσών. Θέλετε να μάθετε ισπανικά ή γαλλικά ή οποιαδήποτε άλλη ξένη γλώσσα; Το Duolingo σας έχει καλύψει καθώς παρέχει εκμάθηση για 37 διαφορετικές γλώσσες.

  Πώς να βελτιώσετε την ποιότητα μιας σαρωμένης εικόνας

Θα εκπλαγείτε από τις γλώσσες που προσφέρει το Duolingo. Από τις γλώσσες που απειλούνται με εξαφάνιση, όπως η Χαβάη και η Ναβάχο μέχρι τις φανταστικές γλώσσες όπως η High Valyrian από το Game of Thrones και το Klingon από το Star Trek, μπορείτε να τα μάθετε όλα. Μπορείτε να μάθετε όλες τις γλώσσες από μία μόνο εφαρμογή.

Το καλύτερο πράγμα για το Duolingo είναι ότι ακολουθεί μια προσέγγιση που μοιάζει με παιχνίδι για την παροχή μαθημάτων. Με κάθε λάθος απάντηση στο κουίζ, ο χρήστης θα χάσει «καρδιές» και ο χρήστης μπορεί επίσης να τις ξαναγεμίσει με τη βοήθεια εικονικών νομισμάτων. Οι χρήστες μαθαίνουν λεξιλόγιο με τη βοήθεια εικόνων για να το θυμούνται με καλύτερο τρόπο. Ομοίως, η γραμματική διδάσκεται στους χρήστες ζητώντας τους να μεταφράσουν τη γλώσσα σε μορφή πλήρους πρότασης.

Μπορείτε να βρείτε το Duolingo στο App Store, Microsoft Storeκαι Google Play Store. Με την αυξανόμενη δημοτικότητα αυτής της εφαρμογής, οι προγραμματιστές την έκαναν διαθέσιμη για διάφορες πλατφόρμες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του Duolingo δωρεάν. Εάν θέλετε να καταργήσετε τις ενοχλητικές διαφημίσεις και να συνεχίσετε με εκμάθηση εκτός σύνδεσης, πρέπει να πληρώσετε 9,99 $/μήνα για να αποκτήσετε τη Συνδρομή Duolingo Plus.

ΑΠΛΩΝΩ ΧΟΡΤΑ

Το TED Talks είναι μια διάσημη εφαρμογή για την παροχή ποιοτικού περιεχομένου με τη μορφή βίντεο για διάφορα θέματα. Μόλις κάνετε λήψη της εφαρμογής, θα έχετε μια πλήρη βάση δεδομένων με βίντεο που καλύπτουν διάφορα θέματα. Τα TED Talks είναι πολύ μικρά βίντεο με μεγάλη αξία να τραβήξετε από αυτά. Σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει κάθε μέρα και θα σας βοηθά να μαθαίνετε κάτι νέο κάθε μέρα.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών TED, μπορείτε να αποφασίσετε για το θέμα που θέλετε να μάθετε. Εάν δεν είστε σίγουροι για την κατηγορία, για αρχή, μπορείτε να δείτε τις 25 πιο δημοφιλείς ομιλίες όλων των εποχών. Αυτή η εφαρμογή είναι η πρώτη επιλογή για τις μετακινήσεις σας ή για ένα διάλειμμα, επειδή τα περισσότερα βίντεο διαρκούν λιγότερο από 20 λεπτά στο TED Talks.

Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή στο δικό σας Android ή iOS συσκευή και αρχίστε να παρακολουθείτε βίντεο, θα λάβετε πολλές προτάσεις με βάση τα ενδιαφέροντά σας και το ιστορικό παρακολούθησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια δική σας λίστα αναπαραγωγής για να αποθηκεύσετε βίντεο για παρακολούθηση αργότερα.

Yousician

Ασχολείστε με τα μουσικά όργανα;

Αν ναι, τότε το Yousician είναι μια τέλεια εφαρμογή που πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσετε στη συσκευή σας. Θα είχατε μάθει πολλά όταν πρόκειται για κιθάρα, αλλά τώρα είναι η ώρα να ανεβάσετε τις δεξιότητές σας στο επόμενο επίπεδο. Το Yousician μπορεί να σας βοηθήσει να το πραγματοποιήσετε και να μάθετε να παίζετε μια πραγματική κιθάρα ακόμα και από την αρχή. Εκτός από κιθάρα, μπορείτε ακόμη και να μάθετε να παίζετε πιάνο, γιουκαλίλι, μπάσο και να τραγουδάτε με αυτήν την εφαρμογή.

  Απενεργοποιήστε και αποσυνδέστε τον λογαριασμό σας σε ανεπιθύμητες συσκευές στο Netlifx

Θα χρειαστεί να αποκτήσετε ένα πραγματικό όργανο για την καλύτερη χρήση αυτής της εφαρμογής. Μόλις το έχετε στα χέρια σας, θα οδηγηθείτε στα διαδραστικά μαθήματα κινουμένων σχεδίων και στα δοκιμαστικά βίντεο για να μάθετε το όργανο. Θα λάβετε επίσης σχόλια με βάση τον ήχο που παράγεται από τα όργανά σας.

Ένα άλλο εκπληκτικό πράγμα εδώ είναι ότι μπορείτε να μάθετε τα αγαπημένα σας τραγούδια με τη βοήθεια βήμα προς βήμα σεμιναρίων. Υπάρχει ένα πράγμα που ίσως χρειαστεί να αναβαθμίσετε στην έκδοση premium plus για να μάθετε συγκεκριμένα τραγούδια.

Το Yousician διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store και App Store. Μπορείτε να έχετε περίπου 10 λεπτά χρόνο ανατροφοδότησης ή ένα μάθημα δωρεάν από την εφαρμογή καθημερινά. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε απεριόριστα μαθήματα και χρόνο σχολίων, θα πρέπει να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας στην έκδοση premium plus για 14,99 $/μήνα.

Σκίτσο AR

Θυμάστε τις παλιές καλές εποχές που χρησιμοποιούσατε βιβλία αντιγραφής για να γράφετε ABC στο νηπιαγωγείο;

Το Sketch AR είναι κάτι με παρόμοια ιδέα, αλλά μια πολύ έξυπνη και προηγμένη προσέγγιση. Αυτή η εφαρμογή είναι ειδικά κατασκευασμένη για τους λάτρεις της ζωγραφικής.

Τα μαθήματα που προσφέρει η εφαρμογή μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε να σχεδιάζετε σχεδόν οτιδήποτε. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε με τα βασικά, μπορείτε να ξεκινήσετε με τα σχέδια τμημάτων προσώπου, χεριών και φιγούρων. Εάν είστε στο προχωρημένο επίπεδο, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας να σχεδιάζετε πορτρέτα, χαρακτήρες anime, σκίτσα και πολλά άλλα.

Το καλύτερο πράγμα εδώ είναι ότι η εφαρμογή θα σας οδηγήσει σε ολόκληρη τη διαδικασία βήμα προς βήμα για κάθε μάθημα. Είτε σχεδιάζετε ένα πλήρες πορτρέτο είτε απλώς συμπληρώνετε τις λεπτομέρειες, θα καθοδηγηθείτε με τα πάντα.

Μπορείτε είτε να ξεκινήσετε ζωγραφίζοντας απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο με τη βοήθεια των δακτύλων σας είτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία επαυξημένης πραγματικότητας για να το σχεδιάσετε σε έναν τοίχο, ένα φύλλο σκίτσου ή ένα κομμάτι χαρτί. Εδώ, θα πρέπει μόνο να ακολουθήσετε τα εικονικά ίχνη για να αποκτήσετε το τέλειο σχήμα. Για μια πιο ομαλή εμπειρία, μπορείτε να συνδυάσετε τα γυαλιά AR μαζί με αυτήν την εφαρμογή.

Το Sketch AR διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store, Microsoft Storeκαι App Store. Ωστόσο, θα πρέπει να αποκτήσετε την επαγγελματική έκδοση της εφαρμογής για 4,99 $/μήνα ή 29,99 $/έτος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα βήμα προς βήμα και σε πολλές άλλες δυνατότητες.

Τελικές Λέξεις

Τα smartphone μπορούν να χρησιμοποιηθούν παραγωγικά εάν αποκτήσετε πρόσβαση στις σωστές εφαρμογές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε μερικές εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν πραγματικά και να ξεκινήσετε το ταξίδι για να μάθετε κάτι νέο κάθε μέρα στα χέρια σας. Λοιπόν, τι περιμένεις? Κατεβάστε τις προαναφερθείσες εφαρμογές για να ξεκινήσετε με αυτό το εκπληκτικό ταξίδι εκμάθησης.