7 Εργαλεία υπενθύμισης λήξης για να λαμβάνετε έγκαιρα ειδοποιήσεις ημερομηνιών λήξης

Τα εργαλεία υπενθύμισης λήξης μπορούν να βοηθήσουν τους οργανισμούς ή τις επιχειρήσεις να παρακολουθούν τις ημερομηνίες λήξης.

Αυτά τα εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν στην αυτόματη παρακολούθηση των ημερομηνιών λήξης διαφόρων σημαντικών εγγράφων που σχετίζονται με υπαλλήλους, επιχειρήσεις ή άλλα.

Τα έγγραφα μπορεί να περιλαμβάνουν ασφάλιση, άδειες, συμφωνίες, συμβάσεις, πιστοποιήσεις υπαλλήλων ή περισσότερα. Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τις ανανεώσεις και να ρυθμίσετε υπενθυμίσεις για τις πλησιέστερες λήξεις. Οι οργανισμοί μπορούν να προσφέρουν στους υπαλλήλους ατομικές συνδέσεις, ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται μόνοι τους τα στοιχεία τους.

Γιατί είναι σημαντικές οι υπενθυμίσεις λήξης;

  • Αυτά συνοδεύονται από έναν πίνακα ελέγχου επισκόπησης που προσφέρει ένα στιγμιότυπο οθόνης με όλες τις τελευταίες λήξεις και ανανεώσεις με μια ματιά.
  • Ορισμένα εργαλεία υπενθύμισης λήξης συνοδεύονται από πρότυπα κατηγοριών που σας βοηθούν να κατηγοριοποιήσετε εύκολα τις ανανεώσεις και τις λήξεις.
  • Τα εργαλεία υπενθύμισης λήξης μπορούν να στέλνουν απεριόριστα SMS, email κ.λπ., στις επαφές για να υπενθυμίζουν σημαντικές ημερομηνίες λήξης.
  • Αυτά επιτρέπουν επίσης στους υπαλλήλους να αυτοδιαχειρίζονται τα στοιχεία τους σε ένα μέρος προσφέροντας ξεχωριστές συνδέσεις.
  • Τα εργαλεία υπενθύμισης λήξης παρακολουθούν επίσης εάν κάθε στοιχείο είναι ενημερωμένο με τις δέουσες υπενθυμίσεις.
  • Αυτά τα εργαλεία εξαλείφουν το βάρος της μη αυτόματης καταγραφής και παρακολούθησης ημερομηνιών λήξης. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να χάσετε οποιαδήποτε ημερομηνία ανανέωσης.
  Επιδιόρθωση Το πρόγραμμα εγκατάστασης Nvidia δεν μπορεί να συνεχίσει Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών δεν μπόρεσε να βρει Σφάλμα υλικού συμβατών γραφικών

Τώρα ας εξερευνήσουμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία υπενθύμισης λήξης.

Υπενθύμιση λήξης

Η υπενθύμιση λήξης εξαλείφει την ανάγκη να θυμάστε ή να σημειώσετε τυχόν σημαντικές ημερομηνίες με μη αυτόματο τρόπο. Αυτό το εργαλείο στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις καθώς πλησιάζουν οι ημερομηνίες λήξης. Εκτός από την παροχή ειδοποιήσεων, μπορεί να πραγματοποιήσει ελέγχους συμμόρφωσης, σάρωση εγγράφων και παρακολούθηση κατάστασης για εσάς.

Αυτό το εργαλείο είναι ιδανικό για πιστοποιητικά ασφάλισης, πιστοποιήσεις υπαλλήλων, άδειες, συμβόλαια ή οποιοδήποτε είδος συμφωνίας. Προσφέρει μια ενιαία προβολή όλων των πληροφοριών, όπως τι είναι τρέχον και τι θα λήξει.

Remindax

Το Remindax έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες να παρακολουθούν τις λήξεις, τις ημερομηνίες λήξης και τις ανανεώσεις τους. Στέλνει ειδοποιήσεις ή υπενθυμίσεις μέσω SMS, Whatsapp, email κ.λπ.

Σας επιτρέπει να ορίσετε την υπενθύμιση λήξης. Με αυτό το λογισμικό, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο βιβλίο διευθύνσεών σας, ώστε αυτές οι υπενθυμίσεις να μπορούν να αποστέλλονται στη λίστα επαφών σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς χρήστες και να αναθέσετε εργασία. Χρησιμοποιεί τον χώρο αποθήκευσης cloud AWS της Amazon, ο οποίος είναι αρκετά ασφαλής.

Asana

Η Asana σάς προσφέρει τον καλύτερο και πιο βολικό τρόπο για να ενημερώσετε τους υπαλλήλους σας σχετικά με τις ημερομηνίες λήξης ή λήξης. Αυτό το εργαλείο δημιουργεί αυτόματα μια εργασία στο Asana με στοιχεία που θα λήξουν τις επόμενες ημέρες.

  Πώς να προσθέσετε έναν πίνακα περιεχομένων στο Microsoft Word

Το Asana διευκολύνει τη διαχείριση όλων των ανανεώσεων σε ένα μέρος χωρίς να ανησυχείτε μήπως ξεχάσετε τίποτα. Σας επιτρέπει να συγχρονίζετε με το Asana, ώστε εσείς ή η ομάδα σας να έχετε ειδοποιήσεις σχετικά με τις επερχόμενες λήξεις.

Monitask

Το Monitask συνοδεύεται από ενσωμάτωση υπενθυμίσεων λήξης και παρακολούθησης χρόνου. Μπορεί να παρακολουθεί αυτόματα τις ανανεώσεις και τις ημερομηνίες λήξης για τις άδειες, τις συμφωνίες, τις συμβάσεις ή τις πιστοποιήσεις εργαζομένων σας.

Απλά πρέπει να εγγραφείτε στο Monitask και να προσκαλέσετε τους υπαλλήλους ή τους εργαζομένους σας. Ένας λογαριασμός μπορεί να έχει απεριόριστο αριθμό εργαζομένων. Μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν δοκιμή 10 ημερών στο Monitask.

Ζάπιερ

Αν θέλετε να αυτοματοποιήσετε τις υπενθυμίσεις λήξης και τις ημερομηνίες ανανέωσης, το Zapier μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή. Σας επιτρέπει να ενσωματώνετε υπενθυμίσεις λήξης και το cloud λογισμικού Jira και να στέλνετε υπενθυμίσεις αυτόματα.

Μπορεί εύκολα να μετακινήσει πληροφορίες μεταξύ εφαρμογών web. Πρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα επαφών και μια εφάπαξ ρύθμιση υπενθύμισης. Ξεκουραστείτε θα γίνει μόνο του. Οι επαφές σας θα λαμβάνουν υπενθυμίσεις αυτόματα χωρίς μεγάλη παρέμβαση.

AladdinPro

Το AladdinPro είναι ένα τέλειο εργαλείο διαχείρισης λήξης που σας επιτρέπει να ορίζετε βολικές υπενθυμίσεις και να διαχειρίζεστε τις ημερομηνίες ανανέωσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό με το AladdinPro. Αυτό το εργαλείο είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή Android ή iOS για να σας προσφέρει τη μέγιστη ευκολία.

  Πώς να αλλάξετε email για γονικό έλεγχο στο Google

Το AladdinPro μπορεί να σας βοηθήσει να υπενθυμίσετε σημαντικές ημερομηνίες μέσω ειδοποιήσεων επιφάνειας εργασίας, email ή ειδοποιήσεων για κινητά. Μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε συμφωνίες μίσθωσης, έγγραφα υπαλλήλων, εμπορικές άδειες και πολλά άλλα.

SignNow

Το SignNow λειτουργεί πολύ πέρα ​​από ένα απλό εργαλείο διαχείρισης λήξης. Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τις υπενθυμίσεις λήξης και ανανέωσης, σας επιτρέπει να υπογράφετε έγγραφα στο διαδίκτυο.

Σας επιτρέπει να υπογράψετε τα έγγραφά σας ή να στείλετε έγγραφα για υπογραφή. Μπορείτε να ρυθμίσετε το eSignature API πολύ εύκολα. Εκτός από όλα αυτά, διατηρεί τα συμβόλαιά σας ασφαλή και ασφαλή. Μπορεί να ενσωματώσει το eSignature στην επιχειρηματική σας εφαρμογή. Μπορείτε να κλείσετε σημαντικές προσφορές εδώ εύκολα και να πληρωθείτε για την εργασία.

Τελικές Λέξεις

Η παρακολούθηση διαφόρων εγγράφων και η λήξη και οι ημερομηνίες ανανέωσής τους είναι ταραχώδης. Αυτά τα προηγμένα εργαλεία κάνουν αυτή τη δουλειά αρκετά βολική για εσάς. Αυτά μπορούν να κάνουν θαύματα για εσάς, εάν έχετε πάρα πολλή δουλειά να διαχειριστείτε. Επομένως, δοκιμάστε οποιοδήποτε από αυτά τα εργαλεία και εξοικονομήστε τον πολύτιμο χρόνο και τον κόπο σας.

Μπορεί επίσης να θέλετε να μάθετε για το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης συμβολαίων για τον εξορθολογισμό της ροής εργασιών σας.

Σας άρεσε να διαβάζετε το άρθρο; Τι θα λέγατε να μοιράζεστε με τον κόσμο;