7 Εργαλεία Μετασχηματισμού Δεδομένων για Καλύτερη Διαχείριση των Δεδομένων σας

Ανακαλύψτε αξιόπιστα εργαλεία μετασχηματισμού δεδομένων που επιτελούν τον ρόλο «μεταμόρφωσης» σε οποιαδήποτε διαδικασία ETL ενοποίησης δεδομένων ή μακροπρόθεσμης αποθήκευσης επιχειρηματικών δεδομένων.

Όταν οι επιχειρήσεις συλλέγουν δεδομένα και τα επεξεργάζονται για σκοπούς ανάλυσης, πραγματοποιούν πολλά βήματα στη δέουσα διαδικασία. Ένα τέτοιο κρίσιμο βήμα είναι ο μετασχηματισμός των δεδομένων έτσι ώστε να ταιριάζουν με τις απαιτήσεις της επιχειρηματικής ευφυΐας (BI) ή των εργαλείων της αποθήκης δεδομένων.

Εάν η φάση μετασχηματισμού πάει στραβά, ενδέχεται να χάσετε πολύτιμες πληροφορίες, να χάσετε δεδομένα ή να αντιμετωπίσετε προβλήματα συμβατότητας με το εργαλείο όπου σκοπεύετε να επεξεργαστείτε τα δεδομένα.

Ως εκ τούτου, η επιλογή του σωστού εργαλείου μετασχηματισμού δεδομένων είναι απαραίτητη πριν ξεκινήσετε το έργο. Αλλά πώς το κάνετε αυτό με τόσες πολλές εργασίες και ευθύνες στο πιάτο σας;

Κάνεις έρευνα αγοράς! Μην ανησυχείτε, αφού το έχουμε κάνει ήδη για εσάς. Εξερευνήσαμε λειτουργίες, χαρακτηριστικά, μοντέλα τιμολόγησης, χρηστικότητα κ.λπ. και καταλήξαμε στα ακόλουθα εργαλεία μετασχηματισμού δεδομένων που πρέπει να δοκιμάσετε μόνοι σας.

Τι είναι ο Μετασχηματισμός Δεδομένων;

Ο μετασχηματισμός δεδομένων είναι το δεύτερο βήμα της διαδικασίας Εξαγωγή, Μετασχηματισμός και Φόρτωση (ETL), όπου η ομάδα επιστήμης δεδομένων μετασχηματίζει δομημένα ή μη δεδομένα σε σταθερή μορφή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Περιλαμβάνει τις ακόλουθες διαδικασίες:

 • Τυποποίηση δεδομένων για τη μετατροπή όλων των δεδομένων σε μια συγκεκριμένη μορφή
 • Καθαρισμός της ακατέργαστης βάσης δεδομένων, όπως αφαίρεση ανακρίβειων και ασυνεπειών
 • Συνδυασμός στοιχείων δεδομένων από πολλαπλά μοντέλα δεδομένων ή χαρτογράφηση δεδομένων
 • Λήψη σχετικών δεδομένων από πηγές διαφορετικές από τις υπάρχουσες βάσεις δεδομένων ή την αύξηση δεδομένων

Οι ειδικοί εφαρμόζουν επίσης αρκετές επιχειρηματικές λογικές και κανόνες κατά τη διαδικασία μετασχηματισμού δεδομένων. Τέτοιοι κανόνες και συλλογισμοί βοηθούν τους επιστήμονες δεδομένων να παράγουν χρήσιμες πληροφορίες που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Λειτουργίες που πρέπει να αναζητήσετε στα Εργαλεία Μετασχηματισμού Δεδομένων

#1. No-Code και Low-Code

Ο μετασχηματισμός των δεδομένων σας θα πρέπει να είναι εύκολος και τα περισσότερα μέλη της ομάδας ανάλυσης δεδομένων θα πρέπει να μπορούν να το κάνουν ανεξάρτητα. Δεν πρέπει να αναζητήσετε ένα εργαλείο που απαιτεί προηγμένες δεξιότητες κωδικοποίησης. Αναζητήστε εφαρμογές που προσφέρουν εύκολη ροή εργασίας.

Όταν η εργασία απαιτεί μερικούς κωδικούς, ένα αυτοματοποιημένο bot συμπλήρωσης κώδικα θα πρέπει να σαρώσει τις λέξεις-κλειδιά που πληκτρολογείτε και να εμφανίσει τις συντακτικές που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

#2. Προαιρετικές δυνατότητες δέσμης ενεργειών

Για την αντιμετώπιση προβλημάτων και περίπλοκων υποθέσεων, θα πρέπει να υπάρχει μια επιλογή κωδικοποίησης, ώστε οι ειδικοί να μπορούν να επιλύσουν ζητήματα.

#3. Χαρτογράφηση δεδομένων

Ένα παράδειγμα χαρτογράφησης δεδομένων από το Tableau

Μπορείτε να λάβετε ολιστικές πληροφορίες για την ανάπτυξη της επιχείρησης αντιστοιχίζοντας πολλά μοντέλα δεδομένων σε μια κοινή οπτικοποίηση. Ως εκ τούτου, πριν αγοράσετε ένα εργαλείο μετασχηματισμού δεδομένων, βεβαιωθείτε ότι προσφέρει χαρτογράφηση δεδομένων.

#4. Αυτοματοποίηση

Σε ένα έργο μετασχηματισμού δεδομένων, η ομάδα σας πρέπει να εκτελεί τακτικά τις ακόλουθες εργασίες:

 • Λήψη και αποστολή email με συνημμένα
 • Αιτήματα Ιστού και κλήσεις API
 • Κωδικοποίηση στο PowerShell
 • Εκτέλεση εφαρμογών τρίτων
 • Διαχείριση αρχείων

Αυτές είναι επαναλαμβανόμενες εργασίες. Θα πρέπει να επιλέξετε μια εφαρμογή που μπορεί να αυτοματοποιήσει αυτές τις εργασίες, ώστε να μπορείτε να βασιστείτε σε μια μικρή ομάδα ανάλυσης δεδομένων και να μειώσετε τα γενικά έξοδα.

#5. Προγραμματισμός Εργασίας

Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε εργασίες, να λάβετε καταστάσεις εργασιών και πολλά άλλα από έναν οπτικό πίνακα εργαλείων ή ένα χρονοδιάγραμμα έργου.

  Προστατέψτε το διαδικτυακό σας απόρρητο με το Swiss ProtonVPN [Hands-On Testing and Review]

#6. Πρότυπα μετασχηματισμού δεδομένων

Αναζητήστε λογισμικό που προσφέρει ορισμένα δημοφιλή πρότυπα μετασχηματισμού δεδομένων που χρησιμοποιούν οι περισσότερες βιομηχανίες. Αυτό θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε αδόμητα και μη οργανωμένα δεδομένα αστραπιαία χρησιμοποιώντας απλώς ένα πρότυπο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε έναν κλάδο όπως το ψηφιακό μάρκετινγκ, την υγειονομική περίθαλψη, την κατασκευή, το ηλεκτρονικό εμπόριο και πολλά άλλα.

Τώρα που έχετε μάθει τα βασικά, όπως τον ορισμό του μετασχηματισμού δεδομένων και τις δυνατότητες που πρέπει να αναζητήσετε, βρείτε παρακάτω μερικά εξαιρετικά εργαλεία που πρέπει να δοκιμάσετε τώρα:

EasyMorph

Το EasyMorph φέρνει τις υπερδυνάμεις δεδομένων στα χέρια της ομάδας σας, ακόμη και χωρίς καμία ικανότητα κωδικοποίησης. Τώρα, μπορείτε να πείτε αντίο σε δυσκίνητα υπολογιστικά φύλλα και σενάρια του Excel, SQL, VBA ή Python.

Έρχεται με 150+ ενσωματωμένες ενέργειες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αυτοματοποίηση και τη μετατροπή οπτικών δεδομένων. Ως εκ τούτου, οι ομάδες μπορούν να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο σε εργασίες που σχετίζονται με δεδομένα και πρέπει να βασίζονται λιγότερο στο τμήμα πληροφορικής τους.

Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να αυτοματοποιείτε πολύπλοκους μετασχηματισμούς δεδομένων και να ανακτάτε δεδομένα από οπουδήποτε. Το UI του είναι απλοϊκό και εντελώς οπτικό. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε SQL ή προγραμματισμό για να εκτελέσετε αυτό το λογισμικό.

Τα επισημασμένα χαρακτηριστικά αυτού του εργαλείου περιλαμβάνουν:

 • Προγραμματισμός μετασχηματισμού και ανάκτησης δεδομένων στη διαδικασία ETL
 • Συλλογή, δημοσίευση και διανομή δεδομένων
 • Web API και webhook για ενοποίηση μεταξύ συστημάτων
 • Κατάλογος δεδομένων για εποπτευόμενη παράδοση δεδομένων σε επιχειρηματικούς χρήστες
 • Εξοικονομήστε την επιφάνεια εργασίας σας από την εκτέλεση βαριών εργασιών υπολογισμού

Με το EasyMorph, οι εταιρείες μπορούν να οργανώσουν τα δεδομένα τους στον Κατάλογο Δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης που διευκολύνει την απρόσκοπτη και ελεγχόμενη αυτοεξυπηρέτηση. Όλα τα μέλη της ομάδας έχουν πρόσβαση στα δεδομένα και μπορούν να τα ανακτήσουν από οποιαδήποτε απομακρυσμένη τοποθεσία.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τα δεδομένα σε αρχείο ή βάση δεδομένων, καθώς αυτό το λογισμικό μπορεί να αντλήσει δεδομένα από web API, απομακρυσμένους φακέλους, υπολογιστικά φύλλα, αρχεία κειμένου και εφαρμογές cloud.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εσωτερικές εφαρμογές για την ενοποίηση δεδομένων και ενεργειών διαφόρων συστημάτων. Αυτές οι εφαρμογές όχι μόνο βελτιώνουν την παραγωγικότητα της ομάδας αλλά και μειώνουν την ταλαιπωρία της συντήρησης.

Qlik Compose

Έχετε βαρεθεί να προετοιμάζετε τα δεδομένα της εταιρείας σας για ανάλυση; Μην ανησυχείτε άλλο καθώς σας παρουσιάζουμε το Qlik Compose, ένα εργαλείο μετασχηματισμού δεδομένων που μπορεί να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία και να μεταφέρει δεδομένα με μεγάλη ταχύτητα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό ως ένα ευέλικτο εργαλείο αυτοματισμού ETL που απελευθερώνει τους διαχειριστές δεδομένων από την κουραστική μη αυτόματη κωδικοποίηση. Μειώνει σημαντικά τον χρόνο, την πιθανότητα λάθους και το κόστος μετασχηματισμού δεδομένων με την αυτόματη δημιουργία κώδικα ETL και τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού της αποθήκης δεδομένων.

Αυτό το εργαλείο μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα της διαδικασίας ETL και τη δημιουργία λίμνης δεδομένων κατά 10 φορές. Επιπλέον, μπορεί επίσης να σχεδιάσει, να δημιουργήσει, να φορτώσει και να ενημερώσει αποθήκες και λίμνες δεδομένων με υψηλή ταχύτητα.

Οι εταιρείες που χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα μπορούν επίσης να δημιουργούν ροή εργασιών από άκρο σε άκρο αυτόματα και να εφαρμόζουν αποτελεσματικά τις βέλτιστες πρακτικές για έργα ανάλυσης χρησιμοποιώντας πρότυπα. Εξουσιοδοτεί επίσης τους διαχειριστές δεδομένων με τα ακόλουθα λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • Απορροφήστε, συγχρονίστε, διανείμετε και συσσωρεύστε εύκολα δεδομένα
 • Μειώστε τον αντίκτυπο στην παραγωγή με την αρχιτεκτονική μηδενικού αποτυπώματος
 • Αυτοματοποιήστε την εξαγωγή δεδομένων από ετερογενείς πηγές με την ενσωμάτωση Qlik Replicate
 • Επιλογή επιλογής μεθόδου βάσει μοντέλου ή μεθόδου για ανάπτυξη αποθήκης δεδομένων
 • Τεχνολογία CDC για εξαγωγή, φόρτωση και συγχρονισμό δεδομένων σε πραγματικό χρόνο
  11 Καλύτερος Πίνακας Ελέγχου που βασίζεται σε Cloud για τη Διαχείριση Διακομιστών και Ιστοσελίδων

Πάνω απ ‘όλα, το Qlik Compose ενσωματώνεται αβίαστα με διαφορετικές λύσεις ETL όπως το SSIS ETL και λειτουργεί ως έμπειρο εργαλείο για τη μετεγκατάσταση cloud και SQL.

DBT

Όταν πρόκειται για τη μεταφορά αξιόπιστων δεδομένων με μεγαλύτερη ταχύτητα, το DBT επιτρέπει στις ομάδες δεδομένων να λειτουργούν σαν μηχανικοί λογισμικού. Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει στις ομάδες να δημιουργούν αξιόπιστα σύνολα δεδομένων για μοντελοποίηση ML, αναφορές και λειτουργικές ροές εργασίας.

Η διαδικασία εργασίας αυτού του εργαλείου είναι απλή. Οι επιχειρήσεις μπορούν να το αναπτύξουν με ασφάλεια και να αφήσουν τα μέλη της ομάδας να εργαστούν σε αυτό σε συνεργασία μέσω του ελέγχου έκδοσης με δυνατότητα Git. Οι εταιρείες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν κάθε μοντέλο και να μοιραστούν την τεκμηρίωση που δημιουργείται αυτόματα με τους ενδιαφερόμενους.

Τέλος, φροντίζει για τη διαχείριση εξαρτήσεων και σας επιτρέπει να γράφετε αρθρωτούς μετασχηματισμούς δεδομένων σε μορφή .sql ή .py. Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτού του εργαλείου είναι:

 • Δημιουργήστε μια έντυπη διαδρομή επικυρωμένων υποθέσεων για τους συνεργάτες
 • Δημιουργήστε αυτόματα λεξικά δεδομένων και γραφήματα εξαρτήσεων
 • Εφαρμογή πολιτικών προστασίας στα υποκαταστήματα για τη διακίνηση ελεγχόμενων δεδομένων
 • Μέτρα ασφαλείας με συμμόρφωση SOC-2, ανάπτυξη CI/CD, RBAC και ELT
 • Διακυβέρνηση δεδομένων με έλεγχο έκδοσης, ειδοποιήσεις, καταγραφή και δοκιμή

Επιπλέον, το DBT μπορεί να δημιουργήσει κωδικούς χρησιμοποιώντας μακροεντολές, εντολές αυτόματης συμπλήρωσης και δηλώσεις αναφοράς. Η υποστήριξη της μοντελοποίησης SQL και Python διευκολύνει έναν κοινό χώρο εργασίας που μπορεί να χρησιμοποιήσει η ομάδα επιστήμης δεδομένων και ανάλυσης.

Domo

Εργαλείο μετασχηματισμού δεδομένων Domo που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρηματικών χρηστών και των τμημάτων πληροφορικής. Όλοι μπορούν να έχουν ίση πρόσβαση στα δεδομένα για αναλυτικά στοιχεία από αυτήν την πλατφόρμα, η οποία διαθέτει διεπαφή χρήστη μεταφοράς και απόθεσης και υποστηρίζει σύνθετους μετασχηματισμούς SQL.

Αυτό το εργαλείο σάς προσφέρει διάφορες προσεγγίσεις για τον μετασχηματισμό δεδομένων, όπως τη δημιουργία ροών ενοποίησης οπτικών δεδομένων, τη χρήση εκφράσεων MySQL ή Redshift SQL και λειτουργίες ανάμειξης δεδομένων.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ροή εργασίας μία φορά και να βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζεται αυτόματα στην επιχειρηματική λογική κατά τη διάρκεια κάθε παρουσίας ενημέρωσης δεδομένων. Επίσης, το Domo σάς ειδοποιεί με ειδοποιήσεις όταν αποτυγχάνουν οι μετασχηματισμοί δεδομένων. Μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του είναι:

 • Καθαρίστε, ενώστε και μετασχηματίστε σύνολα δεδομένων χωρίς κωδικοποίηση SQL
 • Εξερευνήστε δεδομένα και εκτελέστε χειραγωγικές ενέργειες όπως φιλτράρισμα και ομαδοποίηση
 • Οπτικοποιήστε τη ροή δεδομένων με μεταφορά και απόθεση συνόλων δεδομένων
 • 1000+ προκατασκευασμένες υποδοχές cloud και πολλές υποδοχές εσωτερικής εγκατάστασης

Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να δημιουργήσουν γρήγορους και ανταποκρινόμενους μετασχηματισμούς με τα εργαλεία για την εξαγωγή νέων πληροφοριών. Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε μεγάλα σύνολα δεδομένων πολλαπλών πλατφορμών σε ένα σύνολο δεδομένων.

Matillion

Το Matillion είναι ένα εγγενές εργαλείο μετασχηματισμού δεδομένων με συμμόρφωση ETL. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιήσει τη διαδικασία ETL για τη μετακίνηση της βάσης δεδομένων από τη μια αποθήκη στην άλλη ή από ένα σύννεφο σε άλλο.

Μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτού του εργαλείου μετασχηματισμού δεδομένων είναι:

 • Μειώστε το χρόνο για τις πληροφορίες δεδομένων και την εφαρμογή σε επιχειρηματικά σενάρια
 • Κλιμακώστε ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας σχεδόν άπειρες δυνατότητες επεξεργασίας
 • Καλύτερη ασφάλεια δεδομένων
 • Πολύπλοκοι επιχειρηματικοί κανόνες για προκλητικά σύνολα δεδομένων
 • Κάνει τα επεξεργασμένα δεδομένα προσβάσιμα από τη σωστή ομάδα
 • Βελτιωμένη και αυτοματοποιημένη προετοιμασία δεδομένων

Το καλύτερο είναι ότι η πλατφόρμα προσφέρει οικονομικά σχέδια τιμολόγησης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και premium υπηρεσίες για επιχειρήσεις.

Είτε λαμβάνετε συνδρομή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις είτε για επιχειρήσεις, λαμβάνετε υποστήριξη εταιρικού επιπέδου για όλα τα επίπεδα. Επιπλέον, μόλις αγοράσετε πιστώσεις Matillion, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα Matillion, όπως Data Loader, ETL κ.λπ.

  Γιατί το iPhone σας ρωτά συνεχώς για τη χρήση τοποθεσίας στο παρασκήνιο

Datameer

Το Datameer είναι ένα δημοφιλές εργαλείο ανάλυσης δεδομένων, εάν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα Snowflake data-as-a-service για αποθήκευση και ανάλυση δεδομένων στο cloud.

Η πλατφόρμα Snowflake χρειάζεται να εκτελέσετε κώδικες για να μετασχηματίσετε δεδομένα προτού μπορέσετε να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες. Αυξάνει τα γενικά έξοδα αφού πρέπει να κρατήσετε μερικούς κωδικοποιητές στη μισθοδοσία.

Αντίθετα, μπορείτε να προχωρήσετε στο Datameter και να ξεχάσετε το τμήμα κωδικοποίησης στο Snowflake. Τα πακέτα συνδρομής του είναι γελοία προσιτά, και ως εκ τούτου εξοικονομείτε πολλά.

Εκτός από μια προσέγγιση χωρίς κώδικα, το εργαλείο σάς επιτρέπει να εκτελείτε μετασχηματισμό δεδομένων σε εγγενή μοντέλα που βασίζονται σε εντολές SQL χρησιμοποιώντας τη δήλωση SELECT. Και, όταν χρειάζεται, τόσο οι μη προγραμματιστές όσο και οι προγραμματιστές μπορούν να εργαστούν στο ίδιο έργο συνδυάζοντας την SQL με χωρίς κώδικα στον αρθρωτό χώρο εργασίας μετασχηματισμού δεδομένων.

Επιπλέον, η Datameer ακολουθεί μια ροή εργασιών επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο. Για παράδειγμα, καλύπτει ολόκληρο το ταξίδι του κύκλου ζωής των δεδομένων, όπως την ανακάλυψη δεδομένων, τον καθαρισμό δεδομένων, την ανάπτυξη δεδομένων, την καταλογογράφηση δεδομένων, την οργάνωση πληροφοριών δεδομένων κ.λπ., εντός της πλατφόρμας cloud Snowflake σε λειτουργία ζωντανής λειτουργίας.

Επιπλέον, προσφέρει αποκλειστικές λύσεις μετασχηματισμού δεδομένων για τα οικονομικά, την υγειονομική περίθαλψη, τις τηλεπικοινωνίες, το λιανικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό εμπόριο, την ενέργεια, τη χρησιμότητα, τη φιλοξενία και τα ταξίδια.

IRI

Το IRI είναι η αυτόματη εναλλακτική λύση στη συμβατική διαδικασία μετασχηματισμού δεδομένων, όπου πρέπει να χρησιμοποιήσετε σενάρια Perl, διαχείριση βάσης δεδομένων SQL, εργαλεία ETL και προσαρμοσμένα προγράμματα. Η συμβατική διαδικασία είναι πολύπλοκη, δαπανηρή και επιρρεπής σε σφάλματα. Αντίθετα, το εργαλείο μετασχηματισμού δεδομένων της IRI κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

Προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα έργο μετασχηματισμού δεδομένων και αυτά είναι:

 • Συγκέντρωση δεδομένων
 • Διασταυρούμενος υπολογισμός από μεγάλα σύνολα δεδομένων
 • Προσαρμοσμένοι κανόνες μετασχηματισμού δεδομένων
 • Μορφές και κλειδιά δεδομένων
 • Αναζήτηση δεδομένων
 • Αντιστοιχίστε ή ενώστε πολλά μοντέλα δεδομένων
 • Εφαρμόστε μορφοποίηση συγκεντρωτικών στοιχείων ή αφαιρέστε τα σημεία
 • Καθαρίστε ή καθαρίστε τα δεδομένα
 • Επαναμορφοποίηση και χαρτογράφηση
 • Συγχώνευση και ταξινόμηση δεδομένων
 • Φιλτράρισμα δεδομένων

Στην επιστήμη δεδομένων, το κύριο πρόβλημα είναι η ταχύτητα επεξεργασίας γιατί μιλάμε για εκατομμύρια σειρές δεδομένων και χιλιάδες στήλες δεδομένων. Τόσο οι λειτουργίες ETL όσο και SQL τείνουν να επιβραδύνουν καθώς εισάγετε μεγαλύτερα σύνολα δεδομένων.

Το IRI επιλύει αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας ένα ιδιόκτητο πρόγραμμα γνωστό ως SortCL. Βγαίνει από το κουτί στις εφαρμογές της IRI, όπως το πακέτο CoSort και η πλατφόρμα Voracity. Με λίγα λόγια, το εργαλείο μπορεί να επεξεργάζεται τεράστιους πίνακες δεδομένων, συγκεντρωτικά στοιχεία και να αναλύει με εξαιρετική ταχύτητα, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Τελικές Λέξεις

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις κατάλληλες τεχνικές και εργαλεία για την επεξεργασία των πόρων δεδομένων σας. Θα σας βοηθήσει να επενδύσετε το επιχειρηματικό σας κεφάλαιο προς τη σωστή κατεύθυνση και να εκπληρώσετε πλήρως τους βραχυπρόθεσμους ή μακροπρόθεσμους επιχειρηματικούς σας στόχους. Εάν δεν ακολουθήσετε αυτήν την ιδέα, οι επενδύσεις στο έργο επιστήμης δεδομένων σας θα είναι άσκοπες.

Ως εκ τούτου, χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από τα παραπάνω εργαλεία μετασχηματισμού δεδομένων για να αξιοποιήσετε σωστά τους πόρους και τις ομάδες δεδομένων σας. Όταν δοκιμάζετε, λάβετε υπόψη τα εξειδικευμένα επιχειρηματικά πεδία μιας εφαρμογής. Διαφορετικά, ενδέχεται να μην λάβετε εύκολα εύπεπτα δεδομένα που μπορείτε να φορτώσετε σε εφαρμογές επιχειρηματικής ευφυΐας (BI).

Περιγράψαμε αναλυτικά τις δυνατότητες και τις λειτουργίες, επομένως η εύρεση του κατάλληλου εργαλείου μετασχηματισμού δεδομένων από αυτήν τη λίστα δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα για εσάς ή την ομάδα των επιστημόνων δεδομένων σας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το data lake vs. data warehouse.