7 Εργαλεία μάρκετινγκ Twitter για να αναπτύξετε τον λογαριασμό σας

Δείτε τις καλύτερες πλατφόρμες μάρκετινγκ Twitter για να σας κρατήσουν στην κορυφή του παιχνιδιού Twitter.

Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να διαφημιστείτε στο Twitter σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram, το Pinterest και το LinkedIn, επειδή το Twitter είναι περισσότερο μια πλατφόρμα πολυμέσων.

Ωστόσο, δεν πρέπει να το αφήσετε αυτό να σας εμποδίσει να το χρησιμοποιήσετε. Η τρέχουσα κατάσταση της επιχείρησής σας θα μπορούσε να ανατραπεί πλήρως από το μάρκετινγκ στο Twitter.

Η διατήρηση του σερί συνοχής σας δεν αποτελεί πλέον πρόκληση με τις πλατφόρμες μάρκετινγκ Twitter. Αν και υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Μια αποτελεσματική πλατφόρμα μάρκετινγκ Twitter μπορεί να είναι η μοναδική σας στάση για όλα τα tweet σας, από τη δημιουργία έως τη συγκέντρωση αναλυτικών στοιχείων, και να κάνει αυτές τις αναρτήσεις των 280 χαρακτήρων να μετρούν.

Ακολουθούν μερικά στατιστικά στοιχεία της Hootsuite σχετικά με το Twitter που θα σας κάνουν να καταλάβετε ότι δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να κάνετε μάρκετινγκ στο Twitter:-

 • Το 5,8% του παγκόσμιου πληθυσμού άνω των 13 βλέπει διαφημίσεις στο Twitter.
 • Ο 9ος πιο δημοφιλής ιστότοπος παγκοσμίως είναι το Twitter.com.
 • Το Twitter είναι ο έβδομος πιο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.
 • Αναμένεται ότι θα υπάρχουν περισσότεροι από 329 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες του Twitter.
 • Ένα από τα φιλελεύθερα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης είναι το Twitter.
 • Το μέσο εισόδημα των χρηστών του Twitter είναι υψηλότερο.
 • Το 54% των χρηστών του Twitter είναι πιο πιθανό να κάνει αγορές νέων προϊόντων.
 • Η πρώτη προβολή στο Twitter επιμηκύνει τον χρόνο παρακολούθησης βίντεο κατά 1,4 φορές.
 • Το 77% των χρηστών του Twitter έχει πιο ευνοϊκή γνώμη για τις εταιρείες που δίνουν προτεραιότητα στην κοινότητα και την κοινωνία.

Τα παραπάνω στατιστικά είναι απλώς η ουσία του «τι θαύματα μπορεί να κάνει το twitter marketing για την επωνυμία σας με τη βοήθεια των πλατφορμών μάρκετινγκ Twitter.

Τα εργαλεία μάρκετινγκ του Twitter δεν προορίζονται μόνο για τον προγραμματισμό αναρτήσεων ή για μαζικές αναρτήσεις, αλλά θα σας δώσουν επίσης ιδέες επιμέλειας περιεχομένου.

Επιπλέον, πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες μάρκετινγκ Twitter είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ που έχετε θέσει.

Παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα εργαλεία μάρκετινγκ Twitter και οι δυνατότητές τους, ώστε να μπορείτε να τα επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Αλλά προτού συζητήσουμε τις πλατφόρμες μάρκετινγκ του Twitter, ας ελέγξουμε πρώτα πώς προσεγγίζουν οι επωνυμίες το Twitter για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και τι είδους περιεχόμενο πρέπει να δημοσιεύσετε στο Twitter.

Πώς προσεγγίζουν οι επωνυμίες στο Twitter;

Το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας είναι εύκολο με τη σωστή στρατηγική και τα σωστά εργαλεία. Σήμερα, οι επωνυμίες γίνονται πιο έξυπνες και προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να ξεχωρίσουν.

Χρησιμοποιώντας το μάρκετινγκ στο Twitter, οι επωνυμίες αλληλεπιδρούν με τους οπαδούς τους, μαθαίνουν περισσότερα για τους πελάτες τους και κάνουν retweet τα tweets των οπαδών τους στη σελίδα της επωνυμίας τους για να αυξήσουν την αφοσίωση των πελατών.

Επιπλέον, οι επωνυμίες γνωρίζουν πλέον ότι το Twitter λειτουργεί ως κανάλι μέσων ενημέρωσης, κάθε αμφιλεγόμενη ανάρτηση (καλή ή κακή) μπορεί να γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Επομένως, ένα κακό ή καλό tweet για οποιαδήποτε επωνυμία μπορεί να αλλάξει το «πώς αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι την επωνυμία».

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη και το εμφανιζόμενο όνομα στο Twitter από οποιαδήποτε συσκευή

Εδώ, οι πλατφόρμες μάρκετινγκ Twitter βοηθούν στη γρήγορη επαναφορά σε οποιοδήποτε tweet και διευκολύνουν την αντιμετώπιση ερωτημάτων πελατών.

Επιπλέον, δημοφιλείς μάρκες όπως τα Starbucks, η Samsung και τα McDonald’s δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να κάνουν tweet σχετικά με τις αξίες της επωνυμίας τους, να αλληλεπιδρούν με τους ακόλουθούς τους και να απαντούν στους πελάτες τους. Έτσι, αυτές οι δραστηριότητες σίγουρα θα βοηθήσουν τις μάρκες να κάνουν το σήμα της επωνυμίας σας και να αυξήσουν τις πωλήσεις.

Οι επωνυμίες γνωρίζουν επίσης ότι το να παρακολουθούν τα tweets των ανταγωνιστών είναι εξίσου σημαντικό με την οικοδόμηση μιας στρατηγικής μάρκετινγκ για το εμπορικό σήμα τους. Χρησιμοποιούν εργαλεία μάρκετινγκ Twitter για να ελέγξουν τι τιτιβίζει ο ανταγωνιστής τους, πώς αλληλεπιδρούν με τους πελάτες και πώς αποδίδουν τα tweets τους.

Έτσι, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια επωνυμία και να αυξήσετε την απόδοση επένδυσης (ROI), τότε το Twitter είναι το κατάλληλο μέρος για να ενημερώσουμε τους πελάτες μας για την επωνυμία σας και να λύσουμε τις απορίες τους. Οι πλατφόρμες μάρκετινγκ Twitter σάς βοηθούν να διευκολύνετε τη δουλειά.

Ποιο περιεχόμενο λειτουργεί καλύτερα στο Twitter;

Ορισμένοι συγκεκριμένοι τύποι περιεχομένου μπορούν να ωφελήσουν την επισκεψιμότητα και την επωνυμία σας στο Twitter.

Ακολουθεί μια σύγκριση κάθε τύπου περιεχομένου με τους άλλους. Ωστόσο, μπορείτε να δημοσιεύσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο στο Twitter, όπως βίντεο, εικόνες και κείμενο.

Ακολουθεί η σύγκριση κάθε τύπου περιεχομένου με τους άλλους από το Quick Sprout.

 • Τα βίντεο είναι λιγότερο αποτελεσματικά από τις εικόνες.
 • Οι εικόνες λαμβάνουν συνήθως περισσότερα από διπλάσια retweet σε σύγκριση με βίντεο.
 • Το κείμενο αποδίδει καλύτερα από τις εικόνες και
 • Τα εισαγωγικά ξεπερνούν τις ερωτήσεις. Ωστόσο, οι ερωτήσεις είχαν περισσότερες απαντήσεις από τα εισαγωγικά. Οι ερωτήσεις λαμβάνουν γενικά 1.050% περισσότερες απαντήσεις.

Σημείωση: Τα μιμίδια δεν είναι κάτι μεγάλο μεταξύ των χρηστών του Twitter. Δεν υπάρχουν τόσα πολλά μιμίδια που μοιράζονται στο Twitter όσα υπάρχουν στο Facebook και το Instagram. Και αντιπροσωπεύουν ένα πολύ μικρό μέρος των tweets στο Twitter.

Τώρα, κοιτάζοντας αυτά τα γεγονότα, μπορεί να αναρωτηθείτε, “Τι είδους περιεχόμενο πρέπει να δημοσιεύσω στο Twitter;”

Λοιπόν, δεν είναι επιστήμη πυραύλων. όποιο περιεχόμενο και αν δημοσιεύετε, φροντίστε να διατηρήσετε τη φωνή και τη συνέπεια της επωνυμίας. Εδώ, τα εργαλεία μάρκετινγκ του Twitter θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε μοντέρνα θέματα και ποιο είδος περιεχομένου είναι δημοφιλές.

Ας δούμε τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία μάρκετινγκ Twitter.

Τα καλύτερα εργαλεία μάρκετινγκ Twitter

Audiense

Το Audiense είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ Twitter που λειτουργεί σαν στολίδι αν θέλετε να εστιάσετε στο Twitter και να δημιουργήσετε μια κοινότητα. Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να γνωρίζετε καλύτερα το κοινό σας.

Μπορείτε να ελέγξετε τα δημογραφικά στοιχεία, τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητά του κοινού σας με τη διαχείριση και την ανάλυση της κοινότητας. Επιπλέον, η λειτουργία Chatbots και Broadcasts αυτοματοποιεί τη διαδικασία απευθείας σύνδεσης με τους ακολούθους (ή τους πελάτες σας).

Θεμελιώδη χαρακτηριστικά.

 • Σας λέει πότε είναι η καλύτερη στιγμή να δημοσιεύσετε στο Twitter για περισσότερη αφοσίωση.
 • Φιλτράρετε πιθανούς χρήστες και οπαδούς και εντοπίστε ανεπιθύμητους και ανενεργούς χρήστες.
 • Γνωρίστε την κοινότητά σας στο Twitter, λαμβάνοντας τα δημογραφικά στοιχεία των οπαδών σας.
 • Λάβετε σαφείς αναλύσεις των εργαλείων.
 • Η δυνατότητα αναγνώρισης επιρροής μπορεί να ελέγξει ποια άτομα επηρεάζουν την επωνυμία σας.
 • Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν δεδομένα για να ενημερώσουν τον προγραμματισμό και τη δημιουργική ανάπτυξη σε κάθε στάδιο, από την προβολή έως την αξιολόγηση μετά την εκστρατεία.

Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να συγκρίνετε τον λογαριασμό σας στο Twitter με τον λογαριασμό του ανταγωνιστή σας για να ελέγξετε τι λειτουργεί γι ‘αυτούς και πώς αντιδρούν οι ακόλουθοί τους σε αυτό, κάτι που σίγουρα σας βοηθά να σκεφτείτε το περιεχόμενό σας.

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε σελιδοδείκτες Twitter στην επιφάνεια εργασίας σας

Έτσι, σας κρατά μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

SocialPilot

Το SocialPilot δεν είναι απλώς άλλο ένα εργαλείο μάρκετινγκ Twitter, αλλά ένα πλήρες πακέτο που ενισχύει το μάρκετινγκ στο Twitter και σας επιτρέπει να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ που έχετε θέσει πιο γρήγορα. Μπορείτε να χειριστείτε πολλούς λογαριασμούς Twitter και να προγραμματίσετε πάνω από 500 tweets ταυτόχρονα, διατηρώντας εσάς και την επωνυμία σας ενημερωμένα.

Αυτό το εργαλείο μάρκετινγκ Twitter δεν σας επιτρέπει απλώς να κάνετε tweet έξυπνα, αλλά σας δίνει επίσης ιδέες περιεχομένου με τη λειτουργία επιμέλειάς του, που θα αρέσει στο κοινό σας.

Επιπλέον, μπορείτε να δημοσιεύσετε εικόνες, βίντεο και κείμενο και να τα εξατομικεύσετε με emoji και προσαρμοσμένα πεδία. Έτσι, μπορείτε να ορίσετε το σημείο αναφοράς σας και να αφήσετε το κοινό-στόχο σας να σας θυμάται.

Επιπλέον, το SocialPilot σάς επιτρέπει να κάνετε τα εξής:

 • Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη προβολή όλων των προγραμματισμένων tweet σας για έναν συγκεκριμένο λογαριασμό καθημερινά, εβδομάδα με την εβδομάδα και μηνιαία.
 • Κάντε τα tweets σας ειδικά για τον λογαριασμό σας.
 • Κάντε τις εικόνες και τα GIF πιο προσιτά προσθέτοντας εναλλακτικό κείμενο.
 • Μοιραστείτε σχετικούς συνδέσμους χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα συντομευτικά URL.
 • Αναλύστε την απόδοση των tweet με βάση τα likes, τα retweets, τις δεσμεύσεις κ.λπ., με αναφορές αναλυτικών στοιχείων.

Εκτός από το μάρκετινγκ στο Twitter, το SocialPilot εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς, όπως αναλύσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το Facebook, το LinkedIn, το Instagram και το Google Business.

Tweepi

Το μάρκετινγκ στο Twitter είναι δύσκολο, αλλά όχι με το Tweepi. Σας βοηθά να μεταφέρετε το μάρκετινγκ στο Twitter σε άλλο επίπεδο. Η τεχνητή νοημοσύνη του Tweepi ενισχύει το Tweepi και το καθιστά ένα από τα καλύτερα εργαλεία μάρκετινγκ στο Twitter.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε χιλιάδες followers. Θα έχουν νόημα εάν δεν αλληλεπιδράσετε μαζί τους και δεν απαντήσετε στα ερωτήματά τους. Αλλά η ενασχόληση με κάθε ακόλουθο και η αναμονή μερικών να απαντήσουν απαιτεί πολύ χρόνο.

Επιπλέον, τα ακόλουθα χαρακτηριστικά του ενισχύουν το μάρκετινγκ σας.

 • Αναλύστε τη λίστα παρακολούθησης και εντοπίστε ανενεργούς, άσχετους ή ανεπιθύμητους λογαριασμούς, ώστε να μπορείτε να ενεργήσετε όπως θέλετε.
 • Βρείτε σχετικά hashtags και αυτά που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας.
 • Πάρτε μια ιδέα για την ικανότητα πληρωμής ή την κοινωνική αξία του κοινού σας.
 • Αυξήστε το ποσοστό αφοσίωσης με τις προηγμένες λειτουργίες του Tweepi.
 • Παρακολούθηση συγκεκριμένων χρηστών ή ανταγωνιστών.
 • Αποκτήστε χρήστες σχετικούς με το θέμα που σας ενδιαφέρει και προσαρμόστε την αφοσίωση σας.

Το Tweepi κάνει το μάρκετινγκ στο Twitter απλό.

Tweethunter

Δημιουργήστε έσοδα από τον λογαριασμό σας στο Twitter με το Tweethunter όπως ποτέ άλλοτε. Σας επιτρέπει να δημοσιεύετε 100 προγράμματα με έως και 100 tweets σε λιγότερο από 60 λεπτά. Έρχεται με τεχνολογία AI που κατανοεί την επωνυμία και το κοινό-στόχο σας και σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα ιδεών περιεχομένου και τάσεων της αγοράς.

Επιπλέον, με το Tweethunter, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

 • Βρείτε μοντέρνα tweets και αντλήστε έμπνευση
 • Λάβετε καθημερινά προσαρμοσμένες προτάσεις tweet, ξαναγράψτε τα tweets που σας αρέσουν και διατηρήστε τα νήματα περιεχομένου.
 • Λάβετε σαφείς και συνοπτικές αναλύσεις tweet των προηγούμενων tweet σας και ταξινομήστε τα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
 • Αποκτήστε περισσότερη προσέγγιση χρηστών και οπαδούς με την αυτοματοποίηση.
 • Ελέγξτε ποιο tweet έχει καλή απόδοση.
 • Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις επισκέψεις στο προφίλ.

Επιπλέον, αυτό το εργαλείο θα σας καθοδηγήσει να μάθετε τους πιθανούς πελάτες σας και τα δεδομένα τους.

Κοινωνική Αντοχή

Φτάστε στο κάτω μέρος των πραγμάτων με αυτό το ισχυρό εργαλείο ανάλυσης Twitter που σας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζετε και να φιλτράρετε τους οπαδούς σύμφωνα με παράγοντες όπως η τοποθεσία, τα δημογραφικά στοιχεία ή η αφοσίωση.

  3 εύκολοι τρόποι αναζήτησης λογαριασμού Twitter με αριθμό τηλεφώνου

Εάν δοκιμάζετε ένα εργαλείο μάρκετινγκ Twitter, επιλέξτε το Social Bearing και πάρτε μια ιδέα για το πώς λειτουργούν τα εργαλεία μάρκετινγκ Twitter, καθώς αυτό το εργαλείο παρέχει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Επιπλέον, ελέγξτε αυτά τα χαρακτηριστικά της κοινωνικής συμπεριφοράς:

 • Προσαρμόστε τον πίνακα ελέγχου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας
 • Λάβετε αναφορές Premium για όλα τα tweets που έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν
 • Ελέγξτε ποιος μιλάει για εσάς ή την επιχείρησή σας.
 • Ταξινομήστε τα tweets κατά δεσμεύσεις, γλώσσα και άλλους παράγοντες.
 • Δείτε κορυφαία hashtags, αναφορές και επιρροές
 • Βρείτε φίλους, οπαδούς και χρονοδιαγράμματα χρηστών.
 • Τοίχοι εικόνας Twitter
 • Ανάλυση συναισθημάτων των tweets
 • Φιλτράρετε τις αναφορές, τις δεσμεύσεις και το χρονολόγιό σας
 • Tweet με geotag και χάρτης
 • Εξαγωγή γραφικών δεδομένων Twitter

Επιπλέον, έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την αύξηση των ακολούθων σας με την πάροδο του χρόνου.

Twitonomy

Γνωρίστε καλύτερα τους ακολούθους σας με το twitonomy. Αυτό το εργαλείο μάρκετινγκ Twitter σάς παρέχει βαθιά ανάλυση δεδομένων για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα μοτίβα συμπεριφοράς των χρηστών, τον τρόπο σκέψης τους και τι προτιμούν.

Το Twitonomy παρέχει στατιστική ανάλυση του λογαριασμού ενός χρήστη, των ακολούθων, των καμπανιών, της απόδοσης των hashtag κ.λπ.

Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του Twitonomy:-

 • Λάβετε ολοκληρωμένες και οπτικές αναλύσεις για τα tweets, τις απαντήσεις, τις αναφορές και τα hashtag οποιουδήποτε. Επιπλέον, είναι εξαιρετικό στο να αναλύεις ποια από τα tweets σου κέρδισαν τα περισσότερα retweets.
 • Περιηγηθείτε, αναζητήστε και φιλτράρετε τα άτομα που ακολουθείτε και τα άτομα που σας ακολουθούν.
 • Τα tweets, τα retweets, οι αναφορές και οι αναφορές μπορούν όλα να εξαχθούν σε Excel και PDF με ένα μόνο κλικ.
 • Παρακολουθήστε τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους χρήστες του Twitter, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών, των αγαπημένων και των retweets.
 • Τα δύο εξάγουν χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε φράση, hashtag, URL ή @user, αναλυτικά στοιχεία αναζήτησης.
 • Ανακαλύψτε πληροφορίες και κατεβάστε τα αγαπημένα οποιουδήποτε χρήστη και κάντε retweet tweet.
 • Ανακαλύψτε ποιον ακολουθείτε αλλά ποιος δεν ανταποδίδει γρήγορα τη χάρη.
 • Αποκτήστε πρόσβαση στο εργαλείο στο τηλέφωνό σας οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά αναλύοντας ποια από τα tweet σας έλαβαν τα περισσότερα retweets. Επιπλέον, έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την αύξηση των ακολούθων σας με την πάροδο του χρόνου.

Φάκελος

Λάβετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο με όλες τις αναφορές, τα retweet, τα hashtags, τους ακόλουθους κ.λπ., σε έναν πίνακα ελέγχου με το Foller. Βρείτε τους πιο δημοφιλείς όρους στο Twitter με “σύννεφα ετικετών”.

Επιπλέον, το Foller σάς παρέχει ακριβή δεδομένα σχετικά με τους χρήστες του Twitter, όπως πότε εγγράφηκαν, τη ζώνη ώρας τους και την αναλογία ακολούθων προς ακόλουθους. Έτσι, σας βοηθά να αποφασίσετε αν θα ακολουθήσετε κάποιον ή όχι.

Η λειτουργία συνοπτικού πίνακα του Foller παρέχει τα πρόσφατα δεδομένα των χρηστών, δηλαδή τις αναρτήσεις, τα tweets, τις ετικέτες, τα retweet και τα σχόλιά τους. Επομένως, μπορείτε να προσδιορίσετε γρήγορα αυτοματοποιημένους λογαριασμούς και αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας με αυτά τα δεδομένα.

Μπορείτε να ελέγξετε ποια ώρα οι χρήστες είναι πιο ενεργοί. Κατά συνέπεια, μπορείτε να δημοσιεύσετε και να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις σας.

συμπέρασμα

Το Twitter έχει τεράστιο εύρος αν θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας ή να κάνετε personal branding, αλλά χρειάζεστε τη σωστή στρατηγική και εργαλεία. Παραθέσαμε μερικά από τα πιο χρήσιμα και χωρίς σφάλματα εργαλεία παραπάνω. Συγκρίνετε και δοκιμάστε αυτές τις πλατφόρμες μάρκετινγκ Twitter και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

Μπορείτε επίσης να δείτε μια σύνθετη αναζήτηση στο Twitter που βοηθά το μάρκετινγκ και την επωνυμία σας.

Συνέχισε να κάνεις tweet!