7 εργαλεία για τη δημιουργία μολύβδου μαγνητών που μετατρέπουν

Η προσφορά δωρεάν πόρων σε αντάλλαγμα για στοιχεία επικοινωνίας, όπως διευθύνσεις email ή αριθμούς τηλεφώνου, είναι γνωστή ως μολύβδινος μαγνήτης.

Οι μαγνήτες μολύβδου είναι ισχυρά και εξαιρετικά αποτελεσματικά εργαλεία μάρκετινγκ για αυξανόμενους πιστούς πελάτες. Βοηθά τις επιχειρήσεις να προσελκύσουν και να μετατρέψουν τους υποψήφιους πελάτες σε πελάτες που πληρώνουν.

Οι μαγνήτες μολύβδου είναι απαραίτητοι για τις επιχειρήσεις επειδή μπορούν να ωφελήσουν το κοινό, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του και να αναπτύξουν μια σχέση. Βοηθά τις επιχειρήσεις να δηλώνουν ότι είναι επαγγελματίες στον κλάδο τους. Επίσης, βοηθά στην κατανόηση των απαιτήσεων των πελατών και στον εντοπισμό των προκλήσεων τους για την επίλυσή τους. Αλλά το κόλπο είναι ότι προσφέρετε τη λύση για κάτι πολύτιμο δωρεάν.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας που αποκτήθηκαν μέσω ενός μολύβδου σε αντάλλαγμα για παρακολούθηση με υποψήφιους πελάτες. Ως αποτέλεσμα, αναπτύσσουν σχέσεις με τους πελάτες και τελικά τους μετατρέπουν σε πελάτες που πληρώνουν. Έτσι, οι μολύβδινοι μαγνήτες λειτουργούν αποτελεσματικά για να προσελκύσουν κατάλληλους υποψήφιους πελάτες που έχουν περισσότερες δυνατότητες να γίνουν αφοσιωμένοι πελάτες.

Η συλλογή δυνητικών πελατών δεν είναι απλή γιατί περιλαμβάνει μια σειρά από εργασίες. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά αποτελεσματικά εργαλεία και λύσεις που θα σας βοηθήσουν να συλλέξετε και να καλλιεργήσετε εξειδικευμένους πελάτες. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε διάφορους τύπους μαγνητών μολύβδου για καλύτερη κατανόηση. Στη συνέχεια θα παρουσιάσουμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία εκεί έξω για να σας βοηθήσουμε στη δημιουργία μαγνητών μολύβδου που μετατρέπουν.

Τύποι μαγνητών μολύβδου

Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια δομή μολύβδου μαγνήτη που ταιριάζει στους στόχους μάρκετινγκ και στις απαιτήσεις της αγοράς-στόχου. Επομένως, λάβετε υπόψη τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του κοινού σας ενώ κάνετε αυτή την επιλογή. Επίσης, σκεφτείτε την αξία που αναζητούν οι δυνητικοί πελάτες.

Λάβετε υπόψη ότι ο κύριος μαγνήτης πρέπει να παρέχει στο κοινό-στόχο σχετικό και αξιόλογο περιεχόμενο. Επίσης, πρέπει να σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε στοιχεία επικοινωνίας για να τα παρακολουθήσετε στις προσπάθειές σας μάρκετινγκ.

Τώρα, ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω μαγνήτες μολύβδου που μπορούν να είναι αποτελεσματικοί

Ηλεκτρονικά βιβλία

Τα ebook είναι ισχυροί μαγνήτες μολύβδου που μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία δυνητικών πελατών και στην ανάπτυξη της επωνυμίας. Οι επιχειρήσεις μπορούν να προσελκύσουν νέους πελάτες και να τοποθετηθούν ως αρχές στον κλάδο τους. Έτσι, χρειάζεται απλώς να προσφέρουν διορατικές και σχετικές πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Τα ηλεκτρονικά βιβλία μπορούν να προσαρμοστούν στα ενδιαφέροντα και τα προβλήματα του κοινού-στόχου και μπορούν να καλύπτουν διάφορα θέματα. Για μια εταιρεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ένα ebook με θέμα «10 αποδεδειγμένες στρατηγικές για να ενισχύσετε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» θα ήταν ένας εξαιρετικός μαγνήτης. Ομοίως, ένας σύμβουλος επιχειρήσεων μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ebook με τίτλο «Ο απόλυτος οδηγός για την έναρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης» ως οδηγό.

Μπορείτε να εμφανίσετε ηλεκτρονικά βιβλία σε διάφορες πλατφόρμες, όπως email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σελίδες προορισμού. Είναι εύκολο να παρέχετε ένα Ebook που περιέχει πολύτιμες πληροφορίες σε αντάλλαγμα για τη διεύθυνση email του χρήστη και οποιαδήποτε άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Τελικά, μπορείτε να προσθέσετε τον χρήστη στη λίστα email της επιχείρησής σας και να στείλετε πρόσθετο υλικό μάρκετινγκ για προώθηση.

Λευκό χαρτί

Η Λευκή Βίβλος είναι ένας άλλος πολύτιμος τύπος μαγνήτη μολύβδου που μπορεί να παρέχει εις βάθος γνώση για ένα συγκεκριμένο θέμα ή ζήτημα. Συχνά εφαρμόζεται στο μάρκετινγκ B2B ως μέσο επίδειξης εμπειρογνωμοσύνης σε θέματα. Μια καλά συντονισμένη λευκή βίβλος μπορεί να τοποθετήσει μια επιχείρηση ως ηγέτη στον τομέα της. Ομοίως, μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση να αναπτύξει εμπιστοσύνη με υποψήφιους πελάτες.

Οι λευκές βίβλοι είναι ως επί το πλείστον αρκετά εις βάθος και εξελιγμένες στη φύση τους σε σύγκριση με τα ηλεκτρονικά βιβλία. Συχνά δημιουργούνται για να κάνουν τα ηλεκτρονικά βιβλία περιεκτικά και προσιτά. Οι μελέτες περιπτώσεων, τα αποτελέσματα της έρευνας, η ανάλυση δεδομένων και άλλα υποστηρικτικά στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή λύσης σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

Ας υποθέσουμε ότι διευθύνετε μια επιχείρηση χρηματοοικονομικών συμβούλων και έχετε γράψει μια λευκή βίβλο σχετικά με τις καλύτερες τεχνικές για επενδύσεις σε απρόβλεπτες αγορές. Με αυτήν τη λευκή βίβλο, μπορείτε να παρέχετε μια λεπτομερή επισκόπηση της κατάστασης της οικονομίας. Επίσης, μπορείτε να παρέχετε συστάσεις για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων και την ενίσχυση των κερδών.

Ωστόσο, η εις βάθος γνώση της λευκής βίβλου σας μπορεί να επιδείξει την τεχνογνωσία της επιχείρησής σας. Ως αποτέλεσμα, οι υποψήφιοι πελάτες θα ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σας αφού λάβουν σχετικές και εξειδικευμένες πληροφορίες.

Διαδικτυακά σεμινάρια

Η αποτελεσματικότητα των διαδικτυακών σεμιναρίων ως εργαλείου για την προσέλκυση νέων πελατών και την παραγωγή κορυφαίων πελατών έχει αναγνωριστεί εδώ και καιρό. Οι διαδικτυακές εκδηλώσεις, όπως τα διαδικτυακά σεμινάρια, μπορούν να είναι ζωντανά ή να καταγράφονται, γεγονός που μπορεί να παρέχει οξυδερκείς πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο θέμα. Σε αντίθεση με τα ηλεκτρονικά βιβλία ή τις λευκές βίβλους, τα διαδικτυακά σεμινάρια παρέχουν ένα πιο ελκυστικό περιβάλλον.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και να λάβουν άμεσες απαντήσεις από τους παρουσιαστές ενός διαδικτυακού σεμιναρίου. Αυτό θα βελτιώσει την πιθανότητα μιας πώλησης ενισχύοντας τη σύνδεση μεταξύ της εταιρείας και του υποψήφιου πελάτη.

  10 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης το 2022

Μέσω διαδικτυακών σεμιναρίων, μπορείτε να συζητήσετε διάφορα θέματα, όπως επιδείξεις προϊόντων, τάσεις της αγοράς ή βέλτιστες πρακτικές. Μια εταιρεία μάρκετινγκ μπορεί να προσφέρει ένα διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μια επιχείρηση λογισμικού θα πραγματοποιήσει ένα για να παρουσιάσει το προϊόν της.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια παρέχουν στις εταιρείες την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν προσωπικά με υποψήφιους πελάτες. Και κοινοποιήστε οξυδερκείς πληροφορίες. Εξαιτίας αυτού, εταιρείες όλων των μεγεθών μπορούν να τα χρησιμοποιούν ως μολύβδινους μαγνήτες.

Δωρεάν Δοκιμές

Η προσφορά δωρεάν δοκιμής είναι ένας άλλος ελκυστικός τύπος μαγνήτη μολύβδου που επιτρέπει στους υποψήφιους αγοραστές να δοκιμάσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Ο απώτερος στόχος είναι να τους δελεάσουν να αγοράσουν το προϊόν. Αυτή η στρατηγική λειτουργεί ιδιαίτερα καλά για εταιρείες που βασίζονται σε λογισμικό και συνδρομές, καθώς επιτρέπουν στους πελάτες να δοκιμάσουν ένα προϊόν πριν εγγραφούν.

Η προσφορά δωρεάν δοκιμής 30 ημερών από το Netflix είναι ένα παράδειγμα δωρεάν δοκιμής. Το Netflix είναι μια πλατφόρμα ροής που απαιτεί συνδρομή. Προσφέρει πρόσβαση σε τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και άλλα είδη περιεχομένου. Οι νέοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της πλατφόρμας κατά τη διάρκεια μιας δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου 30 ημερών που παρέχεται από την εταιρεία. Ως αποτέλεσμα, ένας νέος χρήστης μπορεί να δοκιμάσει τις δυνατότητες της πλατφόρμας και να αποκτήσει μια συνολική εμπειρία χρήστη.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το Netflix αποκτά περισσότερους συνδρομητές και κατάλληλους δυνητικούς πελάτες μέσω δωρεάν δοκιμών. Όσοι εγγράφονται για τη δωρεάν δοκιμή ενδιαφέρονται περισσότερο και ασχολούνται με τον ιστότοπο.

Επιπλέον, οι καταναλωτές ενδέχεται να αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου.

Έτσι, η πιθανότητα ανανέωσης της συνδρομής θα αυξηθεί μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου.

Infographics

Αναπαριστάτε σύνθετα δεδομένα σε κατανοητή οπτική μορφή χρησιμοποιώντας τον μαγνήτη Infographics. Επειδή είναι ελκυστικά, ελκυστικά και κοινοποιήσιμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μαγνήτες μολύβδου.

Χρησιμοποιώντας γραφήματα, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσφέρουν αποτελέσματα έρευνας, δεδομένα αγοράς ή βέλτιστες πρακτικές με πιο κατανοητό τρόπο. Έτσι, μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή του πελάτη σας, με την εμπιστοσύνη του, και τελικά να τον μετατρέψετε σε πελάτες που πληρώνουν.

Για παράδειγμα, μια εταιρεία μάρκετινγκ μπορεί να παράγει ένα infographic για τις καλύτερες τεχνικές μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης που παρουσιάζει σημαντικά δεδομένα και συμβουλές με οπτικά ελκυστικό τρόπο. Εκτός από την προσέλκυση υποψηφίων πελατών, αυτό θα καθιερώσει την εταιρεία ως ηγέτη σκέψης στον τομέα.

ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Μια λίστα ελέγχου είναι ένας ακόμη μαγνήτης που παρέχει μια απλή και πρακτική λύση σε ένα ζήτημα. Οι επιχειρήσεις τα χρησιμοποιούν συχνά για να παρέχουν αξία στους υποψήφιους πελάτες και να τοποθετούνται ως αρχές στον τομέα τους. Είναι ένας ευέλικτος μαγνήτης μολύβδου που μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορους τύπους επιχειρήσεων, αλλά καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Αν θέλετε να επεκτείνετε την παρουσία της επιχείρησής σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια εταιρεία μάρκετινγκ μπορεί να δημιουργήσει μια λίστα ελέγχου για εσάς. Η λίστα ελέγχου θα μπορούσε να περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα:

 • Εργασίες που μπορούν να βελτιώσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Δημιουργήστε κίνητρο και ενθαρρυντικό περιεχόμενο
 • Αξιολογήστε τη συνολική αποτελεσματικότητα του λογαριασμού σας

Έτσι, η εταιρεία μάρκετινγκ θα σας παρουσιάσει μια πρακτική απάντηση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές εταιρείες. Έτσι, θα παρέχουν μια λίστα ελέγχου στους υποψήφιους πελάτες τους.

Μια λίστα ελέγχου παραγωγικότητας που αναπτύχθηκε από έναν προπονητή διαχείρισης χρόνου είναι ένα άλλο απλό παράδειγμα λίστας ελέγχου. Η λίστα ελέγχου μπορεί να περιλαμβάνει το ακόλουθο σύνολο οδηγιών:

 • Στόχοι
 • Εργασία προγραμματισμού
 • Μείωση των διακοπών

Αυτή είναι λοιπόν η λίστα ελέγχου που θα παρουσιάσει ο time coach στον υποψήφιο πελάτη ως εργαλείο. Το εργαλείο θα βοηθήσει τα άτομα να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η λίστα ελέγχου είναι εύκολο να παραχθεί και να παρέχει γρήγορα αποτελέσματα. Είναι ένας ευρέως χρησιμοποιούμενος μαγνήτης μολύβδου. Παρέχει μια απλή απάντηση σε μια συγκεκριμένη κατάσταση που μπορεί να είναι αρκετά δελεαστική για τους υποψήφιους πελάτες. Σε διάφορα στάδια του ταξιδιού του πελάτη, από την ευαισθητοποίηση έως τη σκέψη έως τη λήψη αποφάσεων, μια λίστα ελέγχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύριος μαγνήτης.

Πρότυπα

Τα πρότυπα είναι προκαθορισμένα έγγραφα ή πόροι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε μια συγκεκριμένη εργασία. Βοηθά τους υποψήφιους πελάτες που δεν έχουν τις ικανότητες ή την εμπειρία να κάνουν μια δουλειά ανεξάρτητα. Τα πρότυπα είναι ισχυροί μολύβδινοι μαγνήτες, καθώς παρέχουν στους πελάτες απτή αξία. Ως εκ τούτου, οι πελάτες θα ολοκληρωθούν και θα αλληλεπιδράσουν με το εμπορικό σήμα περισσότερο από πριν.

Για παράδειγμα, μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ μπορεί να παρέχει ένα πρότυπο για τη δημιουργία χρονοδιαγράμματος περιεχομένου κοινωνικών μέσων. Με τη βοήθεια αυτού του προτύπου, θα είναι διαθέσιμο ένα προσχεδιασμένο έγγραφο με οδηγίες και συστάσεις για τη δημιουργία ενός προγράμματος περιεχομένου.

Επιπλέον, θα προσφέρει τη βάση για την ολοκλήρωση της εργασίας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αλλά ο χρήστης μπορεί να το αλλάξει ανά πάσα στιγμή για να καλύψει τις προσωπικές του προτιμήσεις.

Ένα άλλο παράδειγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η προσφορά προτύπων για διαφορετικά εργαλεία διαχείρισης έργων, όπως το Agile ή το Waterfall. Οι χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτούς τους όρους μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα πρότυπα ως σημείο εκκίνησης.

  Πώς να δημιουργήσετε υπότιτλους για ήχο και βίντεο; [9 Best Tools]

Εκπαιδευτικά βίντεο ή σεμινάρια

Τα εκπαιδευτικά βίντεο ή τα σεμινάρια στοχεύουν να εκπαιδεύσουν και να καθοδηγήσουν τους εκπαιδευτές για την ολοκλήρωση μιας συγκεκριμένης εργασίας. Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σεμινάριο για να τραβήξουν την προσοχή των λάτρεις της φυσικής κατάστασης και των πελατών. Με αυτό, οι πελάτες θα μετατραπούν εάν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά τους μέσω του βίντεο.

Ας υποθέσουμε ότι είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που πουλά εξοπλισμό γυμναστικής, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προπονητικά βίντεο ως οδηγό. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά εκπαιδευτικά βίντεο που μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τα προϊόντα γυμναστικής,
 • Πώς να κάνετε διαφορετικές προπονήσεις,
 • Πώς μπορείτε να τροποποιήσετε τη συσκευή για διαφορετικούς τύπους σώματος

Στη συνέχεια, μπορείτε να δημοσιεύσετε τα εκπαιδευτικά βίντεο ως οδηγός στον ιστότοπό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να συλλέξετε πιθανούς δυνητικούς πελάτες από τους πελάτες προσφέροντάς τους δωρεάν πρόσβαση σε αυτά τα σεμινάρια.

Lead Magnet Solutions

Ο πρωταρχικός στόχος ενός lead manet είναι να δώσει στους επισκέπτες ένα κίνητρο που τους ενθαρρύνει να μετατρέψουν. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες κάνουν την επιθυμητή ενέργεια, όπως εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο σας, λήψη πόρων και εγγραφή σε μια δωρεάν δοκιμή. Αλλά οι προσπάθειές σας θα ελαχιστοποιηθούν εάν μπορείτε να ολοκληρώσετε όλες αυτές τις εργασίες με το σωστό εργαλείο.

Ωστόσο, η επιλογή του σωστού λογισμικού δημιουργίας δυνητικών πελατών για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι δύσκολη επειδή υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών. Η επιλογή περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργίας σελίδων προορισμού, εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες λύσεις.

Για να βρείτε το εργαλείο που θα ωφελήσει την επιχείρησή σας, πρέπει να αξιολογήσετε τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα κάθε εργαλείου. Επιπλέον, πρέπει να συγκρίνετε τα εργαλεία και να επιλέξετε το καλύτερο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες λύσεις μαγνήτη μολύβδου που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Φάρος

Το Beacon είναι μια λύση μολύβδου μαγνήτη γεμάτη με μοναδικά χαρακτηριστικά που βοηθούν στην ανάπτυξη της βάσης του κοινού σας. Είναι το τέλειο εργαλείο για τη δημιουργία μαγνητών μολύβδου και τη μετατροπή τυχαίων επισκεπτών του ιστότοπου σε ποιοτικούς υποψήφιους πελάτες. Δημιουργήστε εύκολα εκπληκτικά βιβλία και παρέχετε οδηγούς, βιβλία εργασίας και πολλά άλλα για να βοηθήσετε τους επισκέπτες σας. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε τους μολύβδινους μαγνήτες σας και να διατηρείτε όλα τα υλικά από ένα μόνο σημείο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε ελκυστικούς μολύβδους μαγνήτες, όπως ηλεκτρονικά βιβλία, λίστες ελέγχου, λευκές βίβλους και άλλα.
 • Επιλέξτε εύκολα από προκατασκευασμένα στυλ ή ebook για το προσαρμοσμένο στυλ της επωνυμίας σας
 • Δημιουργήστε εξατομικευμένες φόρμες λήψης δυνητικών πελατών για να συλλέξετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες.
 • Δώστε στους επισκέπτες τη δυνατότητα λήψης μολύβδινων μαγνητών σε μορφή PDF
 • Αποκτήστε το προνόμιο της δημιουργίας απεριόριστων μαγνητών μολύβδου
 • Μετατρέψτε τις υπάρχουσες αναρτήσεις ιστολογίου σε μολύβδινους μαγνήτες
 • Δημιουργήστε πρότυπα χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης

Με το Beacon, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αυτόματα αναρτήσεις ιστολογίου σε eBook, λίστες ελέγχου και ενημερωτικούς οδηγούς. Μπορείτε να προσαρμόσετε και να φτιάξετε επαγγελματικά σχεδιασμένους μολύβδινους μαγνήτες που σίγουρα θα προσελκύσουν τους επισκέπτες.

Optinmonster

Το Optinmonster είναι μια ολοκληρωμένη λύση μαγνήτη μολύβδου που προσφέρει στις επιχειρήσεις αποτελεσματικά χαρακτηριστικά για τη δημιουργία μαγνητών μολύβδου. Έτσι, μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες στοχεύοντας πελάτες με υψηλές δυνατότητες. Μπορείτε να στοχεύσετε συγκεκριμένα είδη κοινού με βάση τη συμπεριφορά, την τοποθεσία και τη συσκευή τους. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε τη δράση του κοινού σας σε αναδυόμενα παράθυρα, floating ard, slide-in και άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ισχυρό εργαλείο δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία προσοδοφόρων και προσαρμόσιμων φορμών συμμετοχής.
 • Αποκτήστε έτοιμα και προσαρμόσιμα πρότυπα για να δημιουργήσετε μαγνήτες μολύβδου το συντομότερο δυνατό.
 • Εμφανίστε ένα αναδυόμενο παράθυρο lightbox για να αναπτύξετε τη λίστα email σας.
 • Δημιουργήστε και εμφανίστε κουπόνια και επιλογές περιστροφής τροχού
 • Μετατρέψτε άρθρα σε περιφραγμένο περιεχόμενο για να αναπτύξετε τη λίστα email σας
 • Εμφανίστε τον σωστό μαγνήτη δυνητικού πελάτη την κατάλληλη στιγμή μέσω της ενεργοποίησης της καμπάνιας
 • Στοχεύστε με ακρίβεια το κοινό σας και, στη συνέχεια, εμφανίστε μολύβδινους μαγνήτες
 • Παρακολουθήστε την απόδοση των καμπανιών σας με λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία
 • Ενσωματωθείτε με διάσημα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, CRM, Zapier και πολλά άλλα.

Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του Optinmonster διευκολύνει τις επιχειρήσεις να προσαρμόζονται και να δημιουργούν εύκολα μαγνήτες μολύβδου. Έτσι, μπορούν να δημιουργήσουν μαγνήτες μολύβδου σύμφωνα με τον επιχειρηματικό τους στόχο. Το εύρος των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων στόχευσης επιτρέπει στις εταιρείες να επικοινωνούν αποτελεσματικά. Οι μολύβδινοι μαγνήτες που δημιουργούνται μέσω του Optinmonster μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στη συνεχιζόμενη καμπάνια πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Προσελκύω

Δημιουργήστε συναρπαστικούς μαγνήτες μολύβδου με το Attract για να επεκτείνετε γρήγορα τη λίστα email σας. Είναι ένα δωρεάν εργαλείο που σας επιτρέπει να εντοπίσετε γρήγορα και εύκολα την ιδέα του ιδανικού μαγνήτη μολύβδου. Διευκολύνετε τα άτομα να συμμετάσχουν στη λίστα email σας δημιουργώντας αμέσως τον κύριο μαγνήτη σας.

Για να αποκτήσετε κατάλληλους δυνητικούς πελάτες, η Attract θα αναπτύξει έναν μαγνήτη μολύβδου χρησιμοποιώντας τη δική σας ιδέα ή αυτή που έχουν βρει. Ως αποτέλεσμα, η δημιουργία μιας λίστας ελέγχου, ο οδηγός πόρων, τα ηλεκτρονικά βιβλία και το εγχειρίδιο οδηγιών είναι απλή.

  Τι είναι το Kodi; Όλα όσα ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζετε για την εφαρμογή τηλεοπτικής ροής

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ενσωματωμένα πρότυπα για την υλοποίηση ηλεκτρονικών βιβλίων
 • Έρχεται με έτοιμους ελεύθερους και προκατασκευασμένους τύπους μαγνητών μολύβδου
 • Πολλές επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν εικόνων, παλετών χρωμάτων και πολλά άλλα.
 • Δημιουργεί συνδέσμους για τους μολύβδινους μαγνήτες σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να μοιραστείτε ανά πάσα στιγμή
 • Μια πολύ φιλική προς το χρήστη και γρήγορη διεπαφή χρήστη για τη δημιουργία δυνητικών πελατών

Το Attract προσφέρει μια βιβλιοθήκη με επαγγελματικά κατασκευασμένα πρότυπα εμπνευσμένα από αποτελεσματικούς μαγνήτες μολύβδου που χρησιμοποιούνται σε πραγματικές επιχειρήσεις. Μπορείτε να προσαρμόσετε γρήγορα και να ονομάσετε τα πρότυπα χρησιμοποιώντας το δικό σας περιεχόμενο, εικόνες και χρώματα. Επομένως, δεν χρειάζεται να εστιάσετε στη δημιουργία ενός προτύπου από την αρχή, ελαχιστοποιώντας την προσπάθεια και τον χρόνο σας.

Αλληλεπιδρώ

Το Interact είναι ένα άλλο εργαλείο που μπορεί να δημιουργήσει μαγνήτες μολύβδου μέσω κουίζ και να δημιουργήσει δυνητικούς πελάτες. Μπορείτε να αναπτύξετε τη λίστα email σας, να τμηματοποιήσετε τους πελάτες και να προτείνετε προϊόντα για να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε και εξατομικεύστε τα κουίζ με το Intuitive κουίζ builder
 • Πρότυπα εστιασμένα στη συνομιλία για τη δημιουργία ποιοτικών δυνητικών πελατών
 • Η παρότρυνση για δράση με το όνομα Πάρτε το Κουίζ είναι διαθέσιμη για να λάβετε συνδρομητές μέσω email.
 • Τμηματοποιήστε τους πελάτες προσθέτοντάς τους ετικέτες σύμφωνα με τα αποτελέσματα του κουίζ.
 • Η επιλογή κοινής χρήσης είναι διαθέσιμη για τη δημιουργία ιογενούς μαγνήτη μολύβδου
 • Προσαρμοσμένη σχεδίαση που ανταποκρίνεται σε κινητά για κουίζ
 • Σύρετε και αποθέστε τη λογική διακλάδωσης για τη δημιουργία κουίζ μέσα σε ένα κουίζ
 • Διατίθενται αναλυτικά στοιχεία τύπου έρευνας για τη μέτρηση των αποτελεσμάτων των κουίζ και των δυνητικών πελατών

Η συμμετοχή σε ένα κουίζ είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό σε σύγκριση με τη συμμετοχή με άλλους μολύβδινους μαγνήτες. Το Interact σάς επιτρέπει να δημιουργείτε κουίζ ως κύριος μαγνήτης και να εξατομικεύετε το μάρκετινγκ σας. Ως εκ τούτου, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους πιθανούς πελάτες σας και να επεκτείνετε τη λίστα email σας.

Getsiteconrol

Με το Getsitecontrol, μπορείτε να δημιουργήσετε μολύβδινους μαγνήτες που θα ενθαρρύνουν τους πελάτες σας να αναλάβουν δράση. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε τους πελάτες σας για να λάβετε περισσότερες εγγραφές, απαντήσεις σε έρευνες και, τελικά, καλύτερες πωλήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Τα πρότυπα είναι διαθέσιμα για φόρμες, μηνύματα, προγράμματα εκκίνησης και άλλα.
 • Προτείνετε προϊόντα και εφαρμόστε upsell & cross-sell
 • Προωθήστε νέα και προσφορές μέσω εντυπωσιακών αναδυόμενων παραθύρων
 • Σταματήστε την εγκατάλειψη του καλαθιού για την ενίσχυση των πωλήσεων μέσω αναδυόμενων παραθύρων
 • Αποκτήστε συνδρομητές μέσω αναδυόμενων παραθύρων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Μεταφέρετε έρευνες μέσω αναδυόμενων παραθύρων

Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να δελεάζετε τους πελάτες να εγγραφούν στη λίστα email σας. Για αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό αναδυόμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το κοινό σας. Επίσης, μπορείτε να φέρετε ουσιαστικά δεδομένα μέσω ερευνών στον ιστότοπο. Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε στοχευμένα αναδυόμενα παράθυρα, να προσφέρετε ειδικές προσφορές και να προτείνετε αντικείμενα μέσω αναδυόμενων παραθύρων.

GetResponse

Η δημιουργία μιας χοάνης Lead Magnet γίνεται ευκολότερη με τη λύση μολύβδου μαγνήτη GetResponse. Είναι ένα αυτοματοποιημένο και επεκτάσιμο εργαλείο δημιουργίας μαγνητών μολύβδου για επαγγελματίες του μάρκετινγκ. Μπορείτε να συλλέξετε τις διευθύνσεις των πελατών σε αντάλλαγμα για περιεχόμενο. Επίσης, θα λάβετε πρότυπα που θα ταιριάζουν με το περιεχόμενο και το στυλ μάρκετινγκ σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αυτοματοποιημένη και υψηλής ειδίκευσης παραγωγή μολύβδου
 • Προωθήστε τους μολύβδους μαγνήτες μέσω διαφημίσεων κοινωνικών μέσων
 • Σχεδιάστε σελίδες προορισμού φιλικές προς τις μετατροπές
 • Αυτόματη ενεργοποίηση μολύβδινων μαγνητών κατά την εγγραφή
 • Έξοδος από την αναδυόμενη φόρμα πρόθεσης διαθέσιμη στις σελίδες προορισμού
 • Αυτοματοποιημένες σειρές email για τη διατήρηση της αφοσίωσης των πελατών
 • Παρακολουθήστε την απόδοση των μολύβδινων μαγνητών σας

ThriveThemes

Το Thrive Leads by Thrive Themes είναι ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας δυνητικών πελατών για WordPress που προσφέρει μερικές φανταστικές δυνατότητες. Δημιουργεί τη λίστα email σας γρήγορα και αποτελεσματικά για να μετατρέψει τους επισκέπτες σε πελάτες. Θα έχετε πρόσβαση σε ορισμένα χαρακτηριστικά εργαλεία για τη δημιουργία μαγνητών μολύβδου υψηλής μετατροπής.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Σχεδιάστε και αναπτύξτε διαφορετικούς τύπους φόρμες Opt-in
 • Αποκτήστε προσχεδιασμένα πρότυπα για να ενισχύσετε τις μετατροπές
 • Σύρετε και αποθέστε πρόγραμμα επεξεργασίας για να δημιουργήσετε τις φόρμες σας
 • Ενισχύστε τις μετατροπές εμφανίζοντας στοχευμένες προσφορές
 • Διαθέσιμες λειτουργίες δοκιμής A/B για τη δοκιμή μετρήσεων μετατροπών
 • Λάβετε μια επισκόπηση των δυνητικών πελατών και των μετατροπών σας μέσω των αναλυτικών στοιχείων

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές λύσεις δημιουργίας λιστών, το Thrive Leads χρησιμοποιεί προηγμένες και αιχμής τακτικές μετατροπής. Έτσι, μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε αυτές τις τακτικές και να κερδίσετε εξαιρετικά αποτελέσματα με πολλαπλά οφέλη.

Τελικές σκέψεις

Η δημιουργία δυνητικών πελατών δεν αφορά μόνο τη συλλογή πληροφοριών επικοινωνίας από τους πελάτες σας. Παρέχει όμως κάποιες πολύτιμες πληροφορίες και δημιουργεί μια αμοιβαία σχέση μαζί τους.

Για να επιτύχετε μέσω των μολύβδινων μαγνητών, πρέπει να ευθυγραμμιστείτε με το επιχειρηματικό μοντέλο και τον στόχο σας. Επομένως, πρέπει να επιλέξετε μια λύση που θα αλληλεπιδρά με το κοινό και την επωνυμία σας.

Έχουμε συμπεριλάβει μερικές από τις καλύτερες λύσεις μολύβδου για να προσελκύσουμε κοινό και να το μετατρέψουμε σε πελάτες που πληρώνουν. Επομένως, μπορείτε να προσελκύσετε πελάτες εύκολα δημιουργώντας διαφορετικά είδη φόρμες συμμετοχής, λίστες email, λευκές βίβλους, ηλεκτρονικά βιβλία και πολλά άλλα. Τώρα είναι η σειρά σας να επιλέξετε μια λύση που ταιριάζει με τον τύπο της επιχείρησής σας και να λάβετε οφέλη μέσω της ανταλλαγής αξίας.