7 αποτελεσματικές εφαρμογές για την παρακολούθηση της χρήσης δεδομένων στο iPhone σας

Ο εικονικός κόσμος είναι τόσο χρήσιμος και συναρπαστικός, σωστά; Αλλά δυστυχώς, όλα καταρρέουν μόλις φτάσετε στο όριο χρήσης δεδομένων σας. Τα δεδομένα είναι το δομικό στοιχείο του διαδικτύου και, πρέπει να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα για να μπείτε στον συναρπαστικό κόσμο του Διαδικτύου.

Ενώ το δημόσιο Wi-Fi είναι μια δημοφιλής πηγή δωρεάν internet στις μέρες μας, οι χρήστες πρέπει να βασίζονται σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας όταν δεν έχουν πρόσβαση σε δημόσια hotspot. Επιπλέον, το δημόσιο Wi-Fi δεν είναι η κατάλληλη επιλογή για πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα, καθώς είναι το σημείο ψαρέματος για χάκερ και απατεώνες.

Γενικά, τα προγράμματα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας είναι περιορισμένα και δαπανηρά. ένας χρήστης iPhone καταναλώνει περίπου 2GB-5GB δεδομένων καθημερινά. Εάν δεν διαθέτετε πρόγραμμα απεριόριστων δεδομένων και δεν έχετε πρόσβαση στο Wi-Fi, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρακάμψετε τα ημερήσια όρια χρήσης δεδομένων σας λόγω αυτών των εφαρμογών iPhone που καταβροχθίζουν δεδομένα. Σε αυτό το σενάριο, είναι βέβαιο ότι θα υπερβείτε τον προϋπολογισμό δεδομένων σας και θα πρέπει να πληρώσετε υπέρβαση δεδομένων. Έχοντας υπόψη πόσο ακριβά είναι τα προγράμματα δεδομένων, θα κάψουν μια τρύπα στην τσέπη σας.

Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε την εξάντληση του λογαριασμού σας; Θα πρέπει να παρακολουθείτε τα στατιστικά της κατανάλωσης δεδομένων σας σε καθημερινή και μηνιαία βάση για να αποφύγετε υπερβολές δεδομένων. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να λάβετε μερικά αποδεδειγμένα μέτρα για να περιορίσετε τη χρήση δεδομένων. Αυτά θα σας βοηθήσουν να οπτικοποιήσετε τη χρήση των δεδομένων σας, ώστε να μην ξεμείνετε από δεδομένα.

Πώς να ελέγξετε τη χρήση δεδομένων στο iPhone σας

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις αξιόπιστες μεθόδους για να ελέγξετε τη χρήση των δεδομένων σας στο iPhone.

Χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες ρυθμίσεις χρήσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας της Apple

Τα εγγενή στατιστικά χρήσης δεδομένων της Apple είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους παρακολούθησης της κατανάλωσης δεδομένων σας. Η Apple σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τα στατιστικά της χρήσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας απευθείας από τις ενσωματωμένες Ρυθμίσεις της. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον εγγενή παρακολούθηση δεδομένων, πρέπει να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις > Γενικά > Χρήση. Αυτή η καρτέλα θα εμφανίσει μια σύνοψη του κύκλου χρέωσής σας και των συνολικών δεδομένων που αποστέλλονται και λαμβάνονται μέσω του iPhone σας.

Το μειονέκτημα αυτού του ενσωματωμένου εργαλείου είναι ότι δεν είναι ακριβές και παρέχει μόνο μια κατάσταση χρήσης δεδομένων σε συνοπτική μορφή. Το πρόγραμμα παρακολούθησης χρήσης δεδομένων δεν είναι ακριβές και, υπάρχει πάντα μια αντίφαση μεταξύ των ενσωματωμένων στατιστικών και εκείνων της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας. Επιπλέον, πρέπει να επαναφέρετε μη αυτόματα τα στατιστικά στοιχεία στην αρχή κάθε κύκλου χρέωσης.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του μεταφορέα σας

Ακολουθεί μια άλλη μέθοδος ελέγχου της χρήσης δεδομένων του iPhone σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του παρόχου δικτύου σας για να μάθετε τα συνολικά δεδομένα που καταναλώνετε. Ενώ τα στατιστικά στοιχεία είναι σχεδόν ακριβή, η αναφορά χρήσης δεδομένων δεν είναι σε πραγματικό χρόνο. δεν είναι εφικτό να επισκέπτεστε τον ιστότοπο κάθε λίγα λεπτά.

Εξάλλου, οι αναφορές χρήσης δεδομένων δεν είναι λεπτομερείς. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατο να κατανοήσετε ποιες εφαρμογές καταναλώνουν τα δεδομένα σας τόσο γρήγορα.

Χρησιμοποιήστε εφαρμογές τρίτων για την παρακολούθηση της κατανάλωσης δεδομένων.

Όπως αναφέρθηκε, ο ενσωματωμένος ανιχνευτής χρήσης δεδομένων δεν είναι ακριβής και λεπτομερής για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση δεδομένων σας. Από την άλλη πλευρά, η αναφορά στον ιστότοπο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας για να παρακολουθείτε την κατανάλωση δεδομένων σας δεν είναι καθόλου χρήσιμη.

Ευτυχώς, πολλοί αποτελεσματικοί ιχνηλάτες χρήσης δεδομένων τρίτων σάς επιτρέπουν να ελέγχετε την κατανάλωση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο στο iPhone σας. Είναι επίσης δυνατό να προσαρμόσετε αυτές τις εφαρμογές σύμφωνα με το πρόγραμμα δεδομένων σας και, σας προειδοποιούν πριν εξαντλήσετε πλήρως το ημερήσιο όριο σας. Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές είναι διαθέσιμες δωρεάν στο Apple App Store και άλλες χρεώνουν ένα αμελητέο ποσό για τους τόνους των λειτουργιών που παρέχουν.

  Πώς να διαγράψετε έναν καθαρό λογαριασμό

Ας συζητήσουμε τώρα μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης χρήσης δεδομένων για iPhone.

My Data Manager VPN Security

My Data Manager Το VPN Security είναι ένα ισχυρό και δωρεάν πρόγραμμα παρακολούθησης χρήσης δεδομένων για το iPhone σας που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Παρακολουθεί τη χρήση των δεδομένων σας, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε την καθημερινή και μηνιαία χρήση δεδομένων σας σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το πρόγραμμα παρακολούθησης θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε ανάλογα τα έξοδα δεδομένων και την κατανάλωση δεδομένων.

Αυτό το απλό και εύχρηστο πρόγραμμα παρακολούθησης χρήσης δεδομένων εντοπίζει επιδέξια το τρέχον ενεργό μέσο δεδομένων στο iPhone σας – Κινητό, Wi-Fi ή Περιαγωγή και διατηρεί το ιστορικό χρήσης δεδομένων για κάθε μέσο. Είναι σημαντικό να σας αποτρέψουμε από την υπερβολική δαπάνη των δεδομένων, την αύξηση των μηνιαίων λογαριασμών δεδομένων σας ή την πληρωμή περιττών δαπανών περιαγωγής. Είναι επίσης δυνατός ο ορισμός ενός ορίου χρήσης δεδομένων για να αποφευχθεί η υπερβολική χρήση των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ή η συμπλήρωση του ημερήσιου ορίου δεδομένων χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Αυτό το πρόγραμμα παρακολούθησης χρήσης δεδομένων για iPhone είναι συμβατό με τους πιο δημοφιλείς παρόχους υπηρεσιών, ορισμένοι από τους οποίους είναι οι AT&T, Verizon, T-Mobile, China Mobile, Vodafone, Airtel, Sprint, US Cellular και άλλα. Το My Data Manager έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 20 εκατομμυρίων χρηστών iPhone από την κυκλοφορία του το 2011.

Εκτός από ένα αποτελεσματικό εργαλείο παρακολούθησης χρήσης δεδομένων, το My Data Manager σάς προσφέρει επίσης μια ενσωματωμένη τεχνολογία VPN για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για να διατηρήσετε το απόρρητό σας ενώ σερφάρετε στο διαδίκτυο.

Ας δούμε τι έχει να σας προσφέρει το My Data Manager:

 • Διατηρήστε το απόρρητό σας στο διαδίκτυο με κρυπτογράφηση δεδομένων.
 • Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία VPN ενώ χρησιμοποιείτε δημόσιο Wi-Fi.
 • Ελέγξτε τη χρήση δεδομένων μέσω κινητού τηλεφώνου, Wi-Fi και περιαγωγής χωριστά.
 • Λάβετε προειδοποιήσεις χρήσης δεδομένων όταν φτάσετε στο προσαρμοσμένο όριο χρήσης δεδομένων.
 • Επίσης, ας διαχειρίζεστε τη χρήση δεδομένων άλλων μελών της οικογένειας.

DataMan – Γραφικό στοιχείο χρήσης δεδομένων

DataMan – Γραφικό στοιχείο χρήσης δεδομένων είναι ένα άλλο απλό και καθαρό εργαλείο παρακολούθησης χρήσης δεδομένων για τον έλεγχο της χρήσης δεδομένων για το iPhone σας. Μπορεί να παρακολουθεί αποτελεσματικά τόσο τα δίκτυα Wi-Fi όσο και τα κυψελωτά δίκτυα και να καταγράφει τα συνολικά δεδομένα που καταναλώνονται στη συσκευή iOS. Οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν το γραφικό στοιχείο ορίζοντας το όριο χρήσης δεδομένων, τον τύπο προγράμματος και την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος δεδομένων. Τα προηγμένα εργαλεία ανάλυσης του DataMan αναλύουν τον ρυθμό κατανάλωσης δεδομένων και πόσο καιρό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υπόλοιπα δεδομένα.

Η σύγχρονη και καθαρή διεπαφή του γραφικού στοιχείου DataMan εμφανίζει την ταχύτητα δεδομένων Wi-Fi και κινητής τηλεφωνίας, τα συνολικά συνδεδεμένα δεδομένα, το ιστορικό χρήσης και πολλά άλλα. Το widget γίνεται κόκκινο όταν φτάσετε στο 75% του συνολικού ορίου κατανάλωσης δεδομένων. Αυτό βοηθά στη ρύθμιση της κατανάλωσης δεδομένων σας για να αποφύγετε την εξάντληση δεδομένων. Επιπλέον, είναι επίσης δυνατό να εξαγάγετε τα στατιστικά στοιχεία χρήσης δεδομένων σας και να γνωρίζετε τα δεδομένα μετατροπής.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το DataMan στο Apple Watch σας για να παρακολουθείτε τα συνολικά δεδομένα που καταναλώνονται από το wearable σας. Με ένα τόσο προηγμένο εργαλείο παρακολούθησης δεδομένων, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως παρακάμψετε ξανά το μηνιαίο όριο χρήσης δεδομένων σας.

Οι προηγμένες δυνατότητες του γραφικού στοιχείου παρακολούθησης δεδομένων είναι οι εξής:

 • Παρακολούθηση κινητής τηλεφωνίας και κατανάλωσης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο
 • Προβλέψτε έξυπνα πόσο θα διαρκέσουν τα δεδομένα σας, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον ρυθμό κατανάλωσης δεδομένων σας.
 • Προσαρμόστε το όριο κατανάλωσης δεδομένων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις πριν φτάσετε στο όριο.
 • Το Siri Integration σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τη χρήση των δεδομένων σας με πιο γρήγορο τρόπο χρησιμοποιώντας τη φωνή σας.
 • Συγχρονίζεται με τον μηνιαίο κύκλο χρέωσής σας και παρακολουθεί επίσης τα δεδομένα μετατροπής.

Όλες οι προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων είναι διαθέσιμες στην επαγγελματική έκδοση του widget με ελάχιστο κόστος 0,99 $.

Data Usage Pro

Αποφύγετε να πληρώνετε επιπλέον χρεώσεις για τη χρήση των δεδομένων σας Data Usage Pro– ένα έξυπνο πρόγραμμα παρακολούθησης χρήσης δεδομένων για τη συσκευή σας iOS. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή παρακολούθησης χρήσης δεδομένων, σας επιτρέπει να ελέγχετε τη χρήση των δεδομένων σας ταξινομώντας τα σύμφωνα με το μέσο χρήσης δεδομένων Wi-Fi ή Cellular. Αυτή η εφαρμογή παρακολούθησης δεδομένων εξαλείφει την ταλαιπωρία της δημιουργίας λογαριασμού και της μη αυτόματης προσαρμογής της παρακολούθησης χρήσης δεδομένων.

Αυτό που κάνει το Data Usage Pro να διαφέρει από τους ανταγωνιστές του είναι η μονάδα πρόβλεψης χρήσης δεδομένων που τροφοδοτείται με AI, η οποία μαθαίνει έξυπνα από το μοτίβο χρήσης δεδομένων σας και προβλέπει πόσο καιρό θα παραμείνετε εντός του ορίου χρήσης δεδομένων σας. Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτού του προηγμένου εργαλείου παρακολούθησης δεδομένων είναι ότι προτείνει μερικούς προσαρμοσμένους τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε στο έπακρο τα καθημερινά δεδομένα σας. Αυτό το πρόγραμμα παρακολούθησης χρήσης δεδομένων είναι καθαρό, μοντέρνο και διαισθητικό. τα γραφικά είναι ευχάριστα στα μάτια.

  Ξύστε τα δεδομένα χωρίς να φοβάστε τους αποκλεισμούς με το Bright Data Web Unlocker grtechpc.org %

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της παρακολούθησης χρήσης δεδομένων είναι τα εξής:

 • Παρακολουθεί το ποσοστό χρήσης δεδομένων ως σήμα εφαρμογής. δεν χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή παρακολούθησης δεδομένων για να την ενεργοποιήσετε.
 • Ρυθμίστε προσαρμοσμένη παρακολούθηση δεδομένων για περισσότερα από ένα μέσα δεδομένων, όπως Wi-Fi, Cellular και Περιαγωγή.
 • Τα φωτεινά θέματα και χρώματα αντικατοπτρίζουν οπτικά την κατάσταση κατανάλωσης δεδομένων σας.
 • Λάβετε το ιστορικό κατανάλωσης δεδομένων σας με ακριβείς αναλύσεις χρήσης.
 • Το διαισθητικό widget απεικονίζει την κατανάλωση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο στο δίσκο ειδοποιήσεων του iPhone σας.
 • Συνιστά προσαρμοσμένες εισβολές εξοικονόμησης δεδομένων με βάση το μοτίβο κατανάλωσης δεδομένων σας.
 • Υποστηρίζει όλους τους παρόχους δικτύου και τα σχέδιά τους.

Η εφαρμογή My Data Usage Pro είναι διαθέσιμη για $1 στο Apple App Store. Ρυθμίστε προσαρμοσμένη παρακολούθηση δεδομένων για περισσότερα από ένα μέσα δεδομένων, όπως Wi-Fi, Cellular και Περιαγωγή.

Χρήση δεδομένων

Χρήση δεδομένων είναι η δωρεάν έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής Data Usage Pro που σας επιτρέπει να ελέγχετε την καθημερινή και μηνιαία χρήση δεδομένων σας. Ακριβώς όπως η επαγγελματική έκδοση, αυτό το πρόγραμμα παρακολούθησης δεδομένων παρακολουθεί επίσης την κατανάλωση δεδομένων σας και χρησιμοποιεί χρώματα, θέματα και γραφικά για να υποδείξει το ποσοστό των δεδομένων που καταναλώσατε. Δεν απαιτεί να το χειριστείτε χειροκίνητα. παρακολουθεί αυτόματα την κατανάλωση δεδομένων σας. Το σήμα της εφαρμογής του εμφανίζει την καθημερινή σας χρήση δεδομένων στο δίσκο ειδοποιήσεων του iPhone σας.

Η εφαρμογή χρήσης δεδομένων είναι συμβατή με όλους τους φορείς δεδομένων. Η έξυπνη λειτουργία πρόβλεψης κατανάλωσης δεδομένων ειδοποιεί την προβλεπόμενη χρήση δεδομένων σας για την ημέρα. Επιπλέον, θα δείτε επίσης μια χούφτα προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε με σύνεση το σχέδιο δεδομένων σας. Η διεπαφή είναι διαισθητική, κομψή και εύκολη στη χρήση. η ενότητα στατιστικών χρήσης δεδομένων χρησιμοποιεί γραφήματα και πίνακες για να απεικονίσει το ιστορικό χρήσης δεδομένων. Μια πολύχρωμη γραμμή προόδου αντικατοπτρίζει το ποσοστό των δεδομένων που καταναλώνετε.

Μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Data Usage είναι:

 • Το σημερινό γραφικό στοιχείο παρακολουθεί την καθημερινή σας κατανάλωση δεδομένων.
 • Προβλέψεις για να προβλέψετε πότε θα καταναλώσετε το ημερήσιο όριο σας.
 • Υποστηρίζει όλους τους παρόχους παρόχων και τα σχέδιά τους.
 • Αυτόματη επαναφορά του μηνιαίου κύκλου χρέωσης δεδομένων σας.
 • Χρησιμοποιεί γραφήματα και πίνακες για να εμφανίσει το ιστορικό χρήσης δεδομένων σας.

Συνολικά, η χρήση δεδομένων είναι επαρκής από μόνη της για να σας βοηθήσει να αποφύγετε την υπερβολική χρήση των δεδομένων σας και την υπέρβαση του μηνιαίου προϋπολογισμού δεδομένων σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να παρακολουθείτε την κατανάλωση δεδομένων σας για τα διαφορετικά κανάλια δεδομένων, θα πρέπει να επιλέξετε την επαγγελματική έκδοση της Χρήσης δεδομένων.

Παρακολούθηση κυκλοφορίας με Widget

Τι άλλο να κάνει μια εφαρμογή από την παρακολούθηση της κατανάλωσης δεδομένων σας; Το Traffic Monitor είναι αυτό που χρειάζεστε! Παρακολούθηση κυκλοφορίας με το Widget από την Treconite SL είναι ένας άλλος ισχυρός διαχειριστής χρήσης δεδομένων που σας βοηθά να ελέγχετε τη χρήση δεδομένων στο iPhone σας. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτήν την εφαρμογή παρακολούθησης δεδομένων είναι ότι είναι δωρεάν στη χρήση και δεν σας ενοχλεί με τις διαφημίσεις.

Έρχεται με ένα ενσωματωμένο widget που όχι μόνο παρακολουθεί τη χρήση των δεδομένων σας, αλλά και δοκιμάζει την ταχύτητα σύνδεσής σας 3G / 4G / 5G. Το Traffic Monitor μπορεί επίσης να επιθεωρήσει αυτόματα το διαθέσιμο δίκτυο χάρη στην ενσωματωμένη δοκιμή ταχύτητας εύρους ζώνης.

Οι ενότητες του είναι οι εξής:

Δοκιμή ταχύτητας δικτύου

Η ενότητα δοκιμής ταχύτητας της εφαρμογής παρακολούθησης δεδομένων εμφανίζει με ακρίβεια την ταχύτητα και την καθυστέρηση των δικτύων LTE, VoLTE και Wi-Fi. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δείτε τις ταχύτητες μεταφόρτωσης, λήψης και ping ξεχωριστά. Λαμβάνετε επίσης μια αναφορά της ταχύτητας του δικτύου σας αφού τη συγκρίνετε με άλλους χρήστες στην περιοχή σας. Η εφαρμογή αποθηκεύει το ιστορικό όλων των δοκιμών ταχύτητας για μελλοντική αναφορά.

Κάλυψη Δικτύου

Αυτή η ενότητα έχει έναν χάρτη που απεικονίζει την κατάσταση δικτύου της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας. Εδώ θα δείτε επίσης τον λόγο για την υποτονική συμπεριφορά του δικτύου. Αυτή η ενότητα είναι διαθέσιμη μόνο για ορισμένες χώρες προς το παρόν.

  Πόσοι παίκτες μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα στο Switch;

Χρήση δεδομένων

Εδώ μπορείτε να προσαρμόσετε το σχέδιο χρήσης δεδομένων σας, προσδιορίζοντας τον κύκλο χρέωσης και τον μηνιαίο προϋπολογισμό δεδομένων. Θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την κατανάλωση δεδομένων σας. ώστε να μπορεί να σας προειδοποιήσει πριν φτάσετε στο όριο χρήσης δεδομένων σας.

Γραφικό στοιχείο

Το Traffic Monitor διαθέτει επίσης ένα Widget που σας επιτρέπει να ελέγχετε την ημερήσια κατανάλωση δεδομένων από το Κέντρο ειδοποιήσεων του iPhone.

Βοηθητικό πρόγραμμα δικτύου

Βοηθητικό πρόγραμμα δικτύου Το App είναι ένα βοηθητικό εργαλείο δικτύου από τον Fausto Ristagno που προσφέρει πολλές δυνατότητες παρακολούθησης δικτύου με παρακολούθηση χρήσης δεδομένων. Ας δούμε τι μπορεί να κάνει όλο το Network Utility για το iPhone σας:

Πληροφορίες δικτύου παρόχου

Αυτή η ενότητα παρέχει μια εις βάθος αναφορά των παρόχων του δικτύου σας. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες όπως IP, IPv6, άλλες διευθύνσεις. Μπορείτε επίσης να δείτε τα στατιστικά της κατανάλωσης δεδομένων σας για διαφορετικά μέσα όπως Wi-Fi, Cellular ή δεδομένα περιαγωγής.

Παρακολούθηση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας

Αυτή η καρτέλα σάς επιτρέπει να ελέγχετε το ιστορικό χρήσης δεδομένων σας, ταξινομημένο ως Ημερήσιο, Εβδομαδιαίο, Μηνιαίο και ακόμη και για 90 ημέρες.

LAN Scanner

Θέλετε να παρακολουθείτε όλους τους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή στο Wi-Fi σας; Το εργαλείο σάρωσης LAN του βοηθητικού δικτύου είναι το καλύτερο από αυτή την άποψη. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε το δίκτυό σας κατηγοριοποιώντας τα σε υποδίκτυα.

Ping

Αυτό το εργαλείο επιτρέπει τον έλεγχο οποιασδήποτε συσκευής IPv4 και IPv6, συμπεριλαμβανομένων των διακομιστών. Εδώ θα βρείτε επίσης πολλά προηγμένα εργαλεία όπως το μέγεθος πακέτου, τα χρονικά όρια, τα διαστήματα και άλλα.

Βρείτε την GEO IP

Θέλετε να εντοπίσετε γεωγραφικά οποιονδήποτε διακομιστή ή διεύθυνση IP; Με το εργαλείο GEO IP του βοηθητικού προγράμματος δικτύου, μπορείτε να βρείτε τη θέση οποιασδήποτε διεύθυνσης IP και να λάβετε άλλες σχετικές λεπτομέρειες, όπως ο Πάροχος Υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) ή ο Αυτόνομος Πάροχος Υπηρεσιών (ASN).

Υποστήριξη widget

Αυτό το πρόγραμμα παρακολούθησης χρήσης δεδομένων διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη widget που εμφανίζει την κατανάλωση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με το δίκτυο απευθείας στο κέντρο ειδοποιήσεων του iPhone σας.

Λειτουργία εξαγωγής

Μπορείτε να εξαγάγετε το ιστορικό χρήσης δεδομένων σας και τις σχετικές λεπτομέρειες σε άλλες εφαρμογές iPhone, όπως το File App, το Notes App και ακόμη και να το αντιγράψετε ως ανεπεξέργαστα δεδομένα.

Υποστήριξη Mac

Η εφαρμογή Network Utility διαθέτει επίσης μια έκδοση για Mac που ονομάζεται Network Utility X, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το Mac App Store.

Databit

Databit είναι μια άλλη λύση για να ελέγξετε τη χρήση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και να αναλύσετε τον τρόπο με τον οποίο διαφορετικές εφαρμογές στο iPhone σας χρησιμοποιούν αυτά τα δεδομένα. Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη για να γνωρίζετε ποιες εφαρμογές καταβροχθίζουν τα δεδομένα σας. ειδικά, όταν βασίζεστε στα περιορισμένα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας.

Το Databit είναι μια ισχυρή, φιλική προς το χρήστη εφαρμογή παρακολούθησης χρήσης δεδομένων με ακρίβεια έως και 1 byte. Αυτό το πρόγραμμα παρακολούθησης χρήσης δεδομένων υποστηρίζει όλους τους δημοφιλείς παρόχους δικτύου όπως η T-Mobile, η AT&T, η Verizon και η Vodafone. Επιπλέον, μπορεί επίσης να παρακολουθεί τη χρήση των δεδομένων σας, είτε το δίκτυό σας είναι 2G, 3G, 4G ή 2G LTE. Πρέπει να παρέχετε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα δεδομένων σας, όπως το όριο δεδομένων και τον κύκλο δεδομένων, ώστε το Databit να κατανοήσει το πρόγραμμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

 • Στατιστικά στοιχεία χρήσης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο
 • Λάβετε ειδοποίηση πριν υπερβείτε το όριο χρήσης δεδομένων
 • Εξαγωγή του ιστορικού χρήσης δεδομένων σας
 • Γνωρίστε την καθημερινή και μηνιαία χρήση δεδομένων σας σε μορφή πίνακα
 • Αυτόματη επαναφορά του κύκλου χρέωσης
 • Υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς εταιρείες κινητής τηλεφωνίας
 • Δυνατότητα μέτρησης συνδεδεμένων δεδομένων

Το Databit σάς βοηθά να περιορίσετε το μηνιαίο πρόγραμμα δεδομένων σας και μπορείτε να το κατεβάσετε από το Apple App Store για 1,99 $.

Συμπέρασμα 👩‍🏫

Δυσκολεύεστε να αποφύγετε υπερβολές δεδομένων και καταλήγετε πάντα να καταναλώνετε περισσότερα δεδομένα από όσα σκοπεύετε; Χρειάζεστε μία από τις προαναφερθείσες αποτελεσματικές εφαρμογές για τη συσκευή σας iOS για να ελέγχετε την ημερήσια ή μηνιαία κατανάλωση δεδομένων. Άλλωστε θα σε ειδοποιήσουν πριν βρεθείς στα πρόθυρα εξάντλησης της ημερήσιας ποσόστωσής σου.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν οι καλύτερες εφαρμογές εγγραφής κλήσεων iPhone.

Σχετίζεται με:

Ελέγξτε την υγεία της μπαταρίας iPhone, iPad και MacBook με αυτά τα 7 εργαλεία

Πώς να κάνετε εγγραφή οθόνης στο iPhone

6 εφαρμογές για να αντικατοπτρίζουν την οθόνη του iPhone σας

5 καλύτερα εργαλεία ξεκλειδώματος iPhone