7 Αξιόπιστη φιλοξενία WordPress για εταιρείες

Η βέλτιστη απόδοση, ο χρόνος λειτουργίας και η υποστήριξη είναι τρεις κρίσιμες προϋποθέσεις από τις πολλές που πρέπει να παρέχει μια υπηρεσία φιλοξενίας WordPress, ανεξάρτητα από το αν φιλοξενείτε τον ιστότοπο των πελατών σας ή τον δικό σας.

Ως εταιρεία, οι ευθύνες σας αυξάνονται περισσότερο καθώς χρειάζεται να διαχειριστείτε πολλούς ιστότοπους πελατών, να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του ιστότοπου, να εκχωρήσετε και να ελέγξετε τα δικαιώματα με σύνεση και να εξορθολογίσετε τη ροή εργασίας σας απρόσκοπτα.

Λόγω όλων αυτών των απαιτήσεων, πρέπει να επιλέξετε μια αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress. Θα παρέχει βασικές λειτουργίες που σας βοηθούν να απλοποιήσετε τη διαχείριση πολλών ιστότοπων χωρίς να διακυβεύεται η απόδοση και η ασφάλεια.

Αυτές οι δυνατότητες μπορεί να περιλαμβάνουν εύκολη μεταφορά ιδιοκτησίας, αναλυτικούς ελέγχους πρόσβασης, φιλική προς το χρήστη διεπαφή χρήστη, μετεγκατάσταση ιστότοπου, ενημερώσεις και αντίγραφα ασφαλείας, CDN και SSL, επιλογή κέντρων δεδομένων, τεχνικό 24/7 και πολλά άλλα με ευέλικτη δομή χρέωσης.

Όλες αυτές οι δυνατότητες θα σας βοηθήσουν να παρέχετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες σας, να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους και να αναπτύξετε περισσότερο την επιχείρησή σας.

Μπορεί επίσης να αναρωτιέστε γιατί το WordPress και τι περιλαμβάνει για εταιρείες που επιλέγουν τη φιλοξενία WordPress.

Ο λόγος είναι ότι αυτή η πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα προσφέρει μια απλοποιημένη διαδικασία για τη δημιουργία ιστοσελίδων, και ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να τη διαχειριστούν χωρίς τη βοήθεια προγραμματιστή. Διαθέτει επίσης 50k+ πρόσθετα για διάφορους σκοπούς, όπως σχεδιασμό, SEO, ασφάλεια, απόδοση και πολλά άλλα.

Το WordPress διαθέτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και προτύπων και άλλες ελκυστικές δυνατότητες για εύκολη σχεδίαση, διαχείριση και εκκίνηση ιστοτόπων. Δεν είναι περίεργο γιατί περισσότερο από το 41% ​​όλων των ιστότοπων στο διαδίκτυο χρησιμοποιούν WordPress.

Έτσι, όταν αναζητάτε υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress στο διαδίκτυο, θα έχετε πολλές επιλογές εκεί έξω, καθεμία από τις οποίες προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες, εργαλεία και άλλες δυνατότητες. Αλλά, τελικά, γίνεται σύγχυση τι θα λειτουργούσε για εσάς.

Σας φέρνει στο ερώτημα – ποια είναι η καλύτερη φιλοξενία WordPress για εταιρείες;

Αυτός είναι ο λόγος που έχω καταλήξει σε αυτήν τη λίστα με μερικές από τις πιο αξιόπιστες φιλοξενίες WordPress από τις οποίες μπορούν να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη οι εταιρείες.

Λοιπόν, ας δούμε αυτές τις υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress για να αποφασίσουμε ποιες μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα για εσάς.

Κίνστα

Πρόγραμμα συνεργατών εταιρείας από Κίνστα επιτρέπει στις εταιρείες να δημιουργούν, να εκκινούν και να διαχειρίζονται εύκολα ιστότοπους πελατών. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για δημιουργικές και διαδικτυακές εταιρείες που ασχολούνται με τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress για ιστότοπους πελατών.

Η Kinsta φροντίζει για τη μετεγκατάσταση του ιστότοπου ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητά του, εάν ο ιστότοπός σας φιλοξενείται αλλού. Από ιστότοπους χαρτοφυλακίου έως μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορούν να χειριστούν όλους τους τύπους τοποθεσιών και να τους μεταφέρουν τέλεια στο Kinsta χωρίς διακοπές.

Ως συνεργάτης της Kinsta, επωφεληθείτε από τη ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία για τον ιστότοπό σας στο πρόγραμμα Pro και επιτύχετε την ίδια ασφάλεια και απόδοση με άλλους πελάτες της Kinsta μαζί με μια ομάδα υποστήριξης πελατών 5 αστέρων. Προσθέστε το λογότυπό σας γρήγορα χρησιμοποιώντας την προσθήκη καθαρής κρυφής μνήμης με λευκή ετικέτα που παρέχουν για καλύτερη επωνυμία και προβολή.

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο μεταφοράς ιστότοπου, την επισήμανση ιστοτόπων και τη μετονομασία ιστοτόπων, μπορείτε να οργανώσετε όλους τους ιστότοπους τακτοποιημένα ή να πραγματοποιήσετε γρήγορη μεταφορά ιδιοκτησίας μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, το πρόγραμμα συνεργατών σάς δίνει πρόσβαση σε εργαλεία Beta που μπορείτε να δοκιμάσετε και να παρέχετε σχόλια στο Kinsta, ώστε να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες σε εταιρείες.

Προσφέρουν έναν ισχυρό πίνακα εργαλείων MyKinsta εξοπλισμένο με πολλά χρήσιμα εργαλεία για τη διαχείριση των τοποθεσιών, την ενεργοποίηση του WP_DEBUG, την αναζήτηση και αντικατάσταση και πιο αποτελεσματικά. Το Kinsta APM περιλαμβάνεται επίσης στο MyKinsta – ένα αποτελεσματικό εργαλείο παρακολούθησης απόδοσης εφαρμογών που σας βοηθά να διορθώσετε αργούς ιστότοπους WordPress.

Επιπλέον, προσφέρουν το DevKinsta – ένα ισχυρό αλλά απλό εργαλείο τοπικής ανάπτυξης για εταιρείες και προγραμματιστές. Λάβετε επίσης υποστήριξη SSL και μια πλήρη στοίβα φιλοξενίας για να ξεκινήσετε τους ιστότοπους WordPress σας με λίγα κλικ. Άλλες λειτουργίες που περιλαμβάνονται σε αυτό είναι η γρήγορη αποθήκευση προσωρινής αποθήκευσης σε επίπεδο διακομιστή, η πλατφόρμα αυτόματης κλιμάκωσης που έχει δημιουργηθεί πάνω από την πλατφόρμα Google Cloud για τη διαχείριση υψηλής επισκεψιμότητας.

  Χρησιμοποιήστε ένα σενάριο Google ως εναλλακτικό Unroll.me ανοιχτού κώδικα

Επιπλέον, λαμβάνετε τακτικές σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού, τείχος προστασίας Cloudflare, προστασία DDoS, αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, PHP αυτοθεραπευόμενης, βελτιστοποιήσεις βάσεων δεδομένων κάθε εβδομάδα, παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας κάθε 2 λεπτά, πολυγλωσσική υποστήριξη και πολλά άλλα.

Τα προγράμματα φιλοξενίας WordPress της Kinsta για εταιρείες ξεκινούν από 340$/μήνα για 20 εγκαταστάσεις WordPress, 50 GB αποθηκευτικό χώρο, 400 χιλιάδες επισκέψεις και δωρεάν SSL και CDN.

Κινητήρας WP

Επιταχύνετε την επιχείρησή σας με Μηχανή WP Υπηρεσία φιλοξενίας WordPress και δημιουργήστε μια απίστευτη ψηφιακή εμπειρία για τους πελάτες σας. Σας βοηθά να δημιουργήσετε εξαιρετικούς ιστότοπους και να τους εκκινήσετε γρήγορα με βελτιωμένο SEO, μετατροπές και χαμηλά ποσοστά εγκατάλειψης.

Η προηγμένη και απλοποιημένη πλατφόρμα του WP Engine μειώνει τα τεχνολογικά εμπόδια και τις διαδικασίες, ώστε να μπορείτε να αποκομίζετε περισσότερα κέρδη προσγειώνοντας περισσότερα έργα και ανοίγοντας νέες ροές εσόδων. Επιπλέον, σας επιτρέπει να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα με πολύτιμα εργαλεία και δυνατότητες όπως Dev, SSH Gateway, Stage, SFTP, Git και Prod Environments.

Εκτός από αυτά, προσφέρουν αξιολογήσεις ετοιμότητας εκτόξευσης και τεχνική ενσωμάτωση, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε χωρίς σύγχυση ή ταλαιπωρία. Επιπλέον, το WP Engine διασφαλίζει ότι η φιλοξενία ιστού έχει ρυθμιστεί σωστά με ανίχνευση απειλών σε πραγματικό χρόνο, δωρεάν πιστοποιητικά SSL από την Let’s Encrypt, παγκόσμιο CDN, EverCache (η ιδιόκτητη τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης) και ενημερώσεις WordPress.

Έχουν συνεργαστεί με την πλατφόρμα Google Cloud και τις Υπηρεσίες Ιστού της Amazon για να σας παρέχουν λύσεις σε επίπεδο επιχείρησης, παρέχοντας αστραπιαίες, ασφαλείς, επεκτάσιμες και εξαιρετικά διαθέσιμες υπηρεσίες. Επιπλέον, φροντίζουν για τη βελτιστοποίηση του GCP και του AWS για WordPress που σας εξοικονομεί χρόνο.

Το WP Engine διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα συνεργατών για την υποστήριξη των οργανωτικών σας στόχων, προσφέροντας προηγμένα εργαλεία προγραμματιστών, παραπομπές δυνητικών πελατών και ευκαιρίες από κοινού μάρκετινγκ.

SiteGround

SiteGround είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας ιστοσελίδων, ακόμη και για πρακτορεία που προτείνει η ίδια η WordPress. Σας επιτρέπει να αναπτύσσετε, να διαχειρίζεστε και να ανοίγετε πολλαπλούς ιστότοπους απρόσκοπτα με τα φανταστικά εργαλεία και τις δυνατότητες του.

Αξιοποιήστε τον αυτοματοποιημένο οδηγό εγκατάστασης ιστότοπου και δημιουργήστε έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας το πακέτο φιλοξενίας. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα χρησιμοποιώντας έναν ενιαίο, εύχρηστο πίνακα ελέγχου και να αποκτήσετε γρήγορα πρόσβαση στα Εργαλεία ιστότοπου για κάθε ιστότοπο και στις επιλογές διαγραφής ή αναστολής ιστότοπων.

Μόλις ο ιστότοπος είναι έτοιμος, μπορείτε να τον παραδώσετε γρήγορα στους πελάτες σας και να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία με μερικά απλά κλικ. Μπορείτε επίσης να προτείνετε το καλύτερο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων με πρόσθετες υπηρεσίες στους πελάτες σας για τη νέα τοποθεσία και να τους βοηθήσετε στα επόμενα βήματά τους. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να παραμείνετε ως συνεργάτης για τον ιστότοπο.

Στα σχέδιά τους Cloud και Go Geek, είναι δυνατό να εγγράψετε τους πελάτες ως χρήστες στον λογαριασμό φιλοξενίας σας, παρέχοντας παράλληλα πρόσβαση λευκής ετικέτας σε αυτούς για τα Εργαλεία ιστότοπου. Ως αποτέλεσμα, δεν θα βλέπουν πουθενά το όνομα ή το λογότυπο του SiteGround όταν έχουν πρόσβαση στα Εργαλεία ιστότοπου του ιστότοπού τους. Μιλώντας για τα Εργαλεία τοποθεσίας, είναι διαισθητικά και ισχυρά για να επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο σε κάθε ιστότοπο που κατέχετε ή διαχειρίζεστε.

Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία εύκολα στους ιστότοπους χρησιμοποιώντας τη διαχείριση αρχείων, το εργαλείο σταδιοποίησης και τον διαχειριστή FTP που έχει δημιουργηθεί για το WordPress. Πραγματοποιήστε γρήγορες ενημερώσεις κώδικα, αναπτύξτε πιο γρήγορα και ελέγξτε καλύτερα το περιβάλλον σας με εργαλεία όπως το WordPress Staging, τα στοιχεία ελέγχου έκδοσης PHP, το WP-CLI, το MySQL manager, την ενσωμάτωση Git, το SSH και άλλα.

Απολαύστε δωρεάν CDN και SSL, αυτόματες ενημερώσεις, προσωρινή αποθήκευση WordPress, πρόγραμμα αποκλεισμού IP και άλλα χρήσιμα εργαλεία για την ενίσχυση της ταχύτητας και της ασφάλειας του ιστότοπου. Παίρνετε επίσης το WordPress Starter Plugin για να δημιουργήσετε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο σχεδιασμένο επαγγελματικά με βασικές λειτουργίες όπως φόρμες επικοινωνίας, χαρτοφυλάκια ή ηλεκτρονικά καταστήματα.

  Οι καλύτερες ταινίες TCM για ροή στο HBO Max (Ιούνιος 2020)

Το SiteGround προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την προσθήκη Migrator, ώστε να μπορείτε να μετεγκαταστήσετε οποιονδήποτε αριθμό ιστότοπων θέλετε χωρίς να αλλάξετε διαμορφώσεις ή να αντιμετωπίσετε εμπόδια. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε την προσθήκη SG Optimizer που βοηθά στη βελτιστοποίηση της εφαρμογής σας και διευκολύνει τη δυναμική αποθήκευση στην κρυφή μνήμη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την τεμπέλικη φόρτωση εικόνων, ελαχιστοποιήσεις HTML και CSS και πολλά άλλα για καλύτερη απόδοση του ιστότοπου.

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα

Κλιμακώστε και πετύχετε δημιουργώντας περισσότερους ποιοτικούς ιστότοπους που αγαπούν οι πελάτες σας με την υπηρεσία φιλοξενίας Ιστού Τροχός κανονίζων την ταχύτητα. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες ροές εσόδων και να αναδιοργανώσετε την ομάδα σας χρησιμοποιώντας τον απλοποιημένο πίνακα ελέγχου και άλλα πολύτιμα εργαλεία.

Η διαχείριση της φιλοξενίας του WordPress, η συνεργασία με τους συναδέλφους σας και οι πελάτες τιμολόγησης έχει γίνει ένα cakewalk με το Flywheel. Μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε εύκολα με ενδιαφερόμενους εκτός της εταιρείας σας, όπως πελάτες, ανεξάρτητους προγραμματιστές, δοκιμαστές κ.λπ., προσθέτοντάς τους ως συνεργάτες με πρόσβαση στη διαχείριση ιστότοπου, ενημερώσεις βάσης δεδομένων και επεξεργασία αρχείων.

Μην ανησυχείτε για την κοινή χρήση κρίσιμων πληροφοριών μαζί τους, καθώς θα λάβουν ξεχωριστές μεμονωμένες συνδέσεις που λειτουργούν με το SFTP και το ταμπλό του Flywheel. Επιπλέον, τα μέλη της ομάδας σας εντός του οργανισμού μπορούν επίσης να δημιουργήσουν νέους ιστότοπους, να ζητήσουν χρέωση και να προωθήσουν αλλαγές στη φάση παραγωγής.

Λάβετε αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων σε πραγματικό χρόνο για να μάθετε ποιος κάνει τι στην ομάδα σας και να δημιουργήσετε καλύτερες στρατηγικές. Επιπλέον, μπορείτε να επιταχύνετε τη δημιουργία ιστότοπου χρησιμοποιώντας πρότυπα των προσθηκών και των θεμάτων που αγαπάτε να χρησιμοποιείτε. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τα πάντα ένα προς ένα, γεγονός που μειώνει έναν σημαντικό χρόνο ανάπτυξης.

Χρησιμοποιήστε το περιβάλλον τους για να κάνετε ενημερώσεις ιστότοπου εύκολα σε περιβάλλον sandbox. Σας βοηθά να προωθήσετε τις αλλαγές απευθείας στο στάδιο παραγωγής με ένα κλικ. Η ομάδα υποστήριξης της Flywheel είναι επίσης εξαιρετική και μπορείτε επίσης να ζητήσετε βοήθεια από την εις βάθος τεκμηρίωσή της.

Μερικά από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τους είναι ο απίστευτος γρήγορος χρόνος φόρτωσης χωρίς διαμόρφωση, πολλές επιλογές κέντρου δεδομένων σε όλο τον κόσμο, βελτιστοποιημένοι διακομιστές WordPress και CDN για επιπλέον ταχύτητα. Επιπλέον, λαμβάνετε λειτουργίες ασφαλείας όπως δωρεάν πιστοποιητικά SSL, καθημερινά νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας, γρήγορη πρόσβαση SFTP και δωρεάν εκκαθαρίσεις ιστότοπου για την αποφυγή εισβολών.

Δοκιμάστε το Τροχός κανονίζων την ταχύτητα σήμερα.

Cloudways

Προσφέρετε εξαιρετικές εμπειρίες ιστότοπου σε όλους τους πελάτες σας χρησιμοποιώντας τη φιλοξενία ιστοσελίδων που εστιάζεται στην απόδοση για πρακτορεία από Cloudways που βοηθά εσάς και τους πελάτες σας να αναπτυχθείτε. Εξυπηρετούν πρακτορεία τα τελευταία δέκα χρόνια και έχουν φιλοξενήσει 600k+ ιστότοπους WordPress με 120k+ ενεργούς διακομιστές και 72 πυρήνα NPS.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ροές εργασίας και να προσθέσετε μέλη για αποτελεσματική συνεργασία και διαχείριση έργου. Επιλέξτε από τους πέντε καλύτερους παρόχους cloud IaaS, όπως Digital Ocean, Google Cloud, AWS, Linode και Vultr για να ξεκινήσετε τον ιστότοπο και επιλέξτε οποιονδήποτε αριθμό διακομιστών.

Μπορείτε να εκκινήσετε διάφορους ιστότοπους, από πολύπλοκες εφαρμογές ιστού πολλαπλών επιπέδων έως απλούς ιστότοπους χρησιμοποιώντας WordPress, PHP, Magento ή άλλους. Η διαισθητική πλατφόρμα τους σάς βοηθά να διαχειρίζεστε και να αναπτύσσετε κρίσιμους για την αποστολή τοποθεσίες γρήγορα με ένα κλικ.

Επιπλέον, λαμβάνετε προδιαμορφωμένες τεχνολογίες κρυφής μνήμης για να προσφέρετε αξιόλογες εμπειρίες ιστότοπου. Το Cloudways προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες που απλοποιούν τις διαδικασίες της εταιρείας σας. Περιλαμβάνει αναβάθμιση ιστότοπου με 1 κλικ για να κάνετε ενημερώσεις χωρίς διακοπή των τοποθεσιών παραγωγής, εγκατάσταση και διαχείριση απεριόριστων τοποθεσιών στον αποκλειστικό διακομιστή cloud.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστά αντίγραφα των τοποθεσιών σας ή να κλωνοποιήσετε ολόκληρο τον διακομιστή με ένα κλικ. Επιπλέον, προσφέρουν βελτιστοποιημένη και επεκτάσιμη φιλοξενία ιστού για WordPress με δυνατότητες ενίσχυσης της απόδοσης, όπως προηγμένες κρυφές μνήμες και CloudwaysCDN για την υποστήριξη όλων των καταστημάτων WooCommerce και των τοποθεσιών WordPress.

  Διορθώστε το Avast που δεν ενημερώνει τους ορισμούς ιών

Το Cloudways προσφέρει επίσης ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες μετεγκατάστασης ιστοτόπων για να σας γλιτώσει από τις ταλαιπωρίες της μετανάστευσης. Η τιμολόγησή τους ξεκινά από 10 $/μήνα για 1 GB RAM, 1 CPU, εύρος ζώνης 1 TB και αποθηκευτικό χώρο 25 GB.

Πιεστή

Ενισχύστε τους ιστότοπους των πελατών σας με μια αξιόπιστη, επεκτάσιμη και ασφαλή υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων Πιεστή. Προσφέρουν διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress για εταιρείες με ένα πλήρες σύνολο πολύτιμων εργαλείων, τεχνολογιών υψηλής απόδοσης και υποστήριξης.

Το Pressable είναι κατάλληλο για πρακτορεία όλων των μεγεθών, καθώς προσφέρουν προσιτά και πλούσια πακέτα, επιτρέποντας στις εταιρείες να κερδίζουν περισσότερα με λιγότερη εργασία, ενώ διαχειρίζονται πολλούς ιστότοπους. Αυτή η εύχρηστη πλατφόρμα φροντίζει επίσης τις βασικές ενημερώσεις του WordPress, ώστε να μπορείτε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη δημιουργία των τοποθεσιών και στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Βοηθούν στην προστασία των τοποθεσιών από επιθέσεις ωμής βίας, κακόβουλο λογισμικό και άλλες απειλές ασφαλείας. Επιπλέον, το Pressable προσφέρει το Jetpack Security ΔΩΡΕΑΝ με αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, διαχείριση προσθηκών και επιδιορθώσεις ασφαλείας με 1 κλικ.

Οι ίδιοι δημιουργοί WordPress και το WooCommerce ανέπτυξαν το pressable. Ως εκ τούτου, μπορεί να προσφέρει βέλτιστη αξιοπιστία και ταχύτητα τοποθεσίας. Επιπλέον, το εύρωστο δίκτυό τους διαθέτει κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο μαζί με ένα παγκόσμιο CDN για να εξυπηρετεί τους πελάτες σας ανεξάρτητα από το πού ζουν.

Έχετε δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπων για οποιονδήποτε αριθμό τοποθεσιών με ευκολία. Και αν θέλετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αυτοματοποιημένη προσθήκη WordPress Migrator με απλά κλικ. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη βοήθειά τους με απεριόριστες μετεγκαταστάσεις ιστοτόπων με διαχείριση λευκών γαντιών δωρεάν.

Το Pressable εγγυάται 99,99% χρόνο λειτουργίας που αποκλείει την προγραμματισμένη συντήρηση. Επιπλέον, θα πιστώσουν το 5% της μηνιαίας χρέωσης στον καταχωρισμένο λογαριασμό σας για κάθε 30 λεπτά διακοπής λειτουργίας και ένα μέγιστο 100% μηνιαία χρέωση εάν επηρεαστεί ο διακομιστής(οι).

Η τιμολόγηση του Pressable ξεκινά από 31,50 $/μήνα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Πρεσίδιο

Τα πρακτορεία σε όλο τον κόσμο μπορούν να επιλέξουν Πρεσίδιο να αναζητήσετε premium, προσιτή και διαχειριζόμενη φιλοξενία ιστού WordPress. Δεν σας αφήνουν ποτέ να ανησυχείτε για τους χρόνους διακοπής λειτουργίας του ιστότοπου, καθώς παρακολουθούν συνεχώς τους διακομιστές τους.

Συνεχίστε να κερδίζετε την εμπιστοσύνη των πελατών με τα βέλτιστα χαρακτηριστικά ασφαλείας που προστατεύουν τους ιστότοπούς σας από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Διαθέτουν επίσης μια σταθερή και προηγμένη υποδομή για να χειρίζονται ξαφνικές αυξήσεις της κυκλοφορίας. Επιπλέον, ο πίνακας ελέγχου του Pressidium είναι όμορφος και παρέχει πλήρη έλεγχο στους ιστότοπούς σας, όπως διαχείριση αδειών ομάδας, διαχείριση βάσης δεδομένων και πολλά άλλα, χωρίς να απαιτείται πτυχίο πληροφορικής.

Αφήστε τους να χειριστούν διαμορφώσεις αντιγράφων ασφαλείας, ρυθμίσεις διακομιστή και αντιμετώπιση προβλημάτων φιλοξενίας, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ειρηνικά ιστότοπους και να τους εκκινήσετε γρήγορα. Προσφέρουν καθημερινά αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας για να αυξήσετε την ασφάλεια των δεδομένων και μπορείτε επίσης να τραβήξετε στιγμιότυπα ιστότοπου και να επιστρέψετε εάν κάτι πάει στραβά.

Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα τοποθέτησης του ιστότοπού τους για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ιστότοπου και να κάνετε αλλαγές σχεδίασης χωρίς να επηρεαστεί ο ζωντανός ιστότοπος. Αφού ολοκληρώσετε το σχέδιο, μπορείτε να το αναπτύξετε γρήγορα. Επίσης, αναβαθμίζουν το WordPress σας, εφαρμόζουν ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και ελέγχουν για ευάλωτες προσθήκες για να προσφέρουν καλύτερη ασφάλεια.

Τα σχέδια του Pressidium ξεκινούν από 42 $/μήνα για 3 ιστότοπους, 30 χιλιάδες επισκέψεις, απεριόριστο εύρος ζώνης και 10 GB αποθηκευτικό χώρο.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές εάν αναζητήσετε μια υπηρεσία φιλοξενίας WordPress για πρακτορεία. Και για να επιλέξετε το καλύτερο για τις ανάγκες σας, πρέπει να βρείτε τη σωστή λύση. Πρέπει να σας βοηθήσει να παρέχετε ιστότοπους υψηλής απόδοσης σε πελάτες, να διευκολύνει την εργασία σας με την ολοκληρωμένη διαχείριση ιστοτόπων, να σας επιτρέπει να διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο και να σας παρέχει μια καλή ευκαιρία κερδών.

Ως εκ τούτου, επιλέξτε αυτό που μπορεί να εξισορροπήσει αυτές τις πτυχές φιλοξενίας WordPress και εξακολουθεί να εμπίπτει στον προϋπολογισμό σας.