6 τρόποι για να κερδίσετε δωρεάν δωροκάρτες Walmart

Η Walmart είναι μια από τις σειρές καταστημάτων με τις περισσότερες επισκέψεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον κόσμο. Εκατομμύρια πελάτες καθημερινά ψωνίζουν από τα ράφια της Walmart. Το κατάστημα είναι επίσης διαθέσιμο online και οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους από την άνεση του σπιτιού τους. Οι αγοραστές μπορούν να κερδίσουν δωρεάν δωροκάρτες Walmart για χρήση στις αγορές τους. Αυτές οι δωροκάρτες μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες εκπτώσεις σε αντικείμενα. Ένας πελάτης μπορεί να κερδίσει μια δωρεάν δωροκάρτα Walmart $10 για να λάβει έκπτωση $10 σε επιλέξιμα αντικείμενα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αξία μιας δωροκάρτας μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη, ένας πελάτης μπορεί να κερδίσει μια δωρεάν δωροκάρτα 200 $ Walmart, η οποία μπορεί να του προσφέρει έκπτωση αξίας 200 $. Σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε λεπτομερείς τρόπους για να κερδίζετε δωροκάρτες Walmart και να τις χρησιμοποιείτε με τον καλύτερο τρόπο για να έχετε τις καλύτερες προσφορές.

Πώς να κερδίσετε δωρεάν δωροκάρτες Walmart

Σε αυτό το άρθρο, δείξαμε λεπτομερώς τους αποτελεσματικούς τρόπους για να κερδίσετε δωρεάν δωροκάρτες Walmart.

Τι είναι οι δωροκάρτες Walmart;

Οι δωροκάρτες Walmart είναι μοναδικές δωροκάρτες που παρέχουν ειδικές προσφορές στους αγοραστές. Μια δωροκάρτα μπορεί να επωφεληθεί από μια ειδική προσφορά ή μια έκπτωση σε ένα συγκεκριμένο είδος. Εκατομμύρια αγοραστές χρησιμοποιούν δωροκάρτες για να επωφεληθούν από μεγάλες εκπτώσεις στα καθημερινά είδη αγορών τους. Οι δωροκάρτες Walmart μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καταστήματα Walmart, για online και offline αγορές. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκτήσετε δωροκάρτες Walmart. Οι άνθρωποι πάντα αναζητούν νέους τρόπους και μεθόδους για να αποκτήσουν τις καλύτερες δωροκάρτες Walmart.

  13 Καλύτερο Μουσικό Οπτικοποιητή για Καλύτερη Δέσμευση

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές μέθοδοι για να κερδίσετε δωρεάν δωροκάρτες Walmart. Ωστόσο, πολλές μέθοδοι μπορεί να μην είναι σωστές και κάποιος μπορεί να σας ξεγελάει στο διαδίκτυο. Επομένως, να είστε πάντα προσεκτικοί όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε μια δωρεάν δωροκάρτα Walmart. Στις επόμενες ενότητες, έχουμε βρει όλες τις μεθόδους εργασίας για να αποκτήσετε δωρεάν δωροκάρτες Walmart.

Μέθοδος 1: Συμμετοχή σε διαδικτυακές έρευνες

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποκτήσετε δωρεάν δωροκάρτες Walmart, όπως μια δωρεάν δωροκάρτα 10 $ Walmart, είναι να συμμετάσχετε σε διαδικτυακές έρευνες. Υπάρχουν εκατοντάδες διαδικτυακές πλατφόρμες που παρέχουν έρευνες στις οποίες μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας. Όταν ένας χρήστης ολοκληρώνει μια συγκεκριμένη έρευνα, ανταμείβεται με διάφορα δώρα και προσφορές, όπως μια δωρεάν δωροκάρτα Walmart $200. Ωστόσο, πολλοί ψεύτικοι ιστότοποι και πλατφόρμες ισχυρίζονται ότι επιβραβεύουν δωροκάρτες και άλλα συναρπαστικά αντικείμενα με αντάλλαγμα τη συμμετοχή τους σε έρευνες. Επομένως, να είστε πάντα προσεκτικοί με τέτοιους δόλιους ιστότοπους ενώ ερευνάτε τρόπους για να κερδίσετε δωροκάρτες Walmart. Υπάρχουν πολλοί αξιόπιστοι και αξιόπιστοι ιστότοποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε αυτές τις δωροκάρτες.

Μέθοδος 2: Κερδίστε πόντους κατά τις αγορές

Όταν πραγματοποιείτε αγορές από ορισμένα από τα επιλεγμένα καταστήματα, ενδέχεται να λάβετε πόντους αγορών και στη συνέχεια να κερδίσετε δωρεάν δωροκάρτες Walmart. Αυτοί οι πόντοι μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα στα έξοδά σας, καθώς και να σας κάνουν να δικαιούστε μια δωροκάρτα Walmart. Πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα συνεργάζονται επίσης με τη Walmart και μπορούν να σας εξασφαλίσουν πόντους αγορών για κάθε φορά που ψωνίζετε εκεί. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους για να κερδίσετε δωροκάρτες, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε χρήματα στις αγορές σας. Μπορείτε να ελέγξετε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουν συνεργαστεί με τη Walmart και να προσφέρουν πόντους αγορών για την αγορά σας.

  Το Google reCAPTCHA Mailhide κρύβει το email σας πίσω από το CAPTCHA για να σταματήσει το ανεπιθύμητο

Μέθοδος 3: Ανταλλάξτε τα αχρησιμοποίητα gadget σας με δωροκάρτες

Η κάρτα Gadget to Gift είναι ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε η Walmart Company. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν τα παλιά τους κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες, κονσόλες παιχνιδιών, βιντεοπαιχνίδια και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές με δωροκάρτες Walmart. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγείτε από τα ηλεκτρονικά σκουπίδια στο σπίτι σας και να κερδίσετε δωροκάρτες, όπως μια δωρεάν δωροκάρτα Walmart $10. Μπορείτε να ανταλλάξετε σχεδόν οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή που δεν χρειάζεστε πλέον για να αποκτήσετε συναρπαστικές δωροκάρτες, όπως μια δωρεάν δωροκάρτα Walmart 200$. Η διαδικασία για την ανταλλαγή είναι πολύ εύκολη, μπορείτε να ανταλλάξετε αντικείμενα είτε εκτός σύνδεσης μεταφέροντάς τα φυσικά σε ένα κατάστημα Walmart είτε εισάγοντας τα στοιχεία των ανταλλάξιμων αντικειμένων στο διαδίκτυο. Θα χρειαστεί να απαντήσετε μόνο σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη συσκευή που θέλετε να ανταλλάξετε με δωροκάρτες. Μόλις το αντικείμενο παραληφθεί και γίνει αποδεκτό από τη Walmart, θα λάβετε τη δωροκάρτα σας. Αυτός είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κερδίσετε δωροκάρτες Walmart.

Μέθοδος 4: Πουλήστε δωροκάρτα Amazon

Μια άλλη μέθοδος για να κερδίσετε δωρεάν δωροκάρτες Walmart είναι να αποκτήσετε πρώτα μια Δωροκάρτα Amazon. Ακριβώς όπως η Walmart, η Amazon εκτελεί επίσης ένα πρόγραμμα ανταλλαγής. Μπορείτε να ελέγξετε την αξία ενός αντικειμένου και στους δύο ιστότοπους και στη συνέχεια να πραγματοποιήσετε ανταλλαγή. Εάν έχετε καλύτερη προσφορά στο Amazon, ανταλλάξτε τα προϊόντα σας με μια δωροκάρτα Amazon. Στη συνέχεια, μπορείτε να πουλήσετε αυτές τις δωροκάρτες σε άνοδο για να αγοράσετε δωροκάρτες Walmart με έκπτωση. Χιλιάδες χρήστες χρησιμοποιούν αυτό το τέχνασμα για να λάβουν εξαιρετικές προσφορές στο Walmart.

  Πώς να διορθώσετε προβλήματα ήχου Crackly και άλλα προβλήματα ήχου Mac

Μέθοδος 5: Λάβετε δωροκάρτες Walmart για σάρωση γραμμωτών κωδίκων

Υπάρχουν μερικές εφαρμογές και πλατφόρμες που παρέχουν δωροκάρτες σαρώνοντας γραμμικούς κώδικες για επιλεγμένα αντικείμενα. Αυτές οι προσφορές είναι διαθέσιμες μόνο για κατάλληλα προϊόντα και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό προϊόν. Μπορείτε να βρείτε εφαρμογές στο διαδίκτυο που σας παρέχουν δωροκάρτες για την αγορά των προϊόντων τους ή των υποστηριζόμενων προϊόντων τους.

Μέθοδος 6: Αγοράστε δωροκάρτες Walmart με έκπτωση

Εάν δεν μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας για τις δωρεάν δωροκάρτες Walmart, όπως δωρεάν δωροκάρτα Walmart 10 $, μπορείτε να δοκιμάσετε να αγοράσετε τις δωροκάρτες Walmart, όπως μια δωρεάν δωροκάρτα Walmart 200 $ σε τιμή έκπτωσης. Πολλοί ιστότοποι αγοράζουν ανεπιθύμητες δωροκάρτες από διάφορα άτομα και στη συνέχεια τις πωλούν σε άλλους σε μειωμένες τιμές. Μπορείτε να ελέγξετε πολλές τέτοιες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και να τις χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να κερδίσετε δωρεάν Walmart δωροκάρτες.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω μια δωροκάρτα Walmart;

Απ. Μια δωροκάρτα Walmart μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να λάβετε εκπτώσεις σε διάφορα είδη αγορών από τη Walmart. Αυτές οι δωροκάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε καταστήματα Walmart.

Ε2. Παίρνω δωρεάν πράγματα από τη Walmart με μια δωροκάρτα;

Απ. Όχι, μια δωροκάρτα σας προσφέρει μόνο μια σταθερή έκπτωση. Όταν κάνετε αίτηση για δωροκάρτα, δικαιούστε έκπτωση που αξίζει την δωροκάρτα.

Ε3. Μπορώ να πάρω μια δωροκάρτα Walmart για έκπτωση;

Απ. Ναι, πολλοί ιστότοποι παρέχουν δωροκάρτες για τη Walmart σε πολύ μειωμένες τιμές. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί με δόλιες ιστοσελίδες.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να κερδίσετε δωρεάν δωροκάρτες Walmart. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.