6 τρόποι για απρόσκοπτη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά δεδομένων LINE

Οι εφαρμογές επικοινωνίας είναι απαραίτητες αυτές τις μέρες και η συνομιλία LINE είναι μια εξαιρετική επιλογή που υπερβαίνει τις συνήθεις λειτουργίες μιας εφαρμογής messenger.

Είναι διαθέσιμο σε συσκευές iOS και Android και παρέχει τις επιλογές βιντεοκλήσεων, ηχητικών κλήσεων και συνομιλίας κειμένου εντελώς δωρεάν.

Όπως το Whatsapp και άλλες εφαρμογές messenger, η LINE chat σάς επιτρέπει να τη χρησιμοποιείτε εν κινήσει για να παραμένετε σε επαφή με άτομα όποτε θέλετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Δεδομένου ότι εφαρμογές όπως αυτή μεταφέρουν πολλές από τις βασικές συνομιλίες μας και άλλα δεδομένα, είναι σημαντικό να μάθετε πώς να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και να τα επαναφέρετε σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Αυτό θα μάθουμε σε αυτή την ανάρτηση!

Χαρακτηριστικά της συνομιλίας LINE

Εκτός από τις συνήθεις λειτουργίες, όπως βιντεοκλήσεις και ομαδικά γραπτά μηνύματα, η LINE chat έχει πολλές συναρπαστικές λειτουργίες που θα βελτιώσουν τον τρόπο επικοινωνίας με τους ανθρώπους. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

Στείλτε χρήματα 💵

Το LINE chat διαθέτει ένα πορτοφόλι που σας επιτρέπει να στέλνετε χρήματα και να κάνετε πληρωμές απρόσκοπτα εντός της εφαρμογής, καθώς και να κάνετε αγορές για τον εαυτό σας ή να στέλνετε δώρα σε φίλους.

Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα, emojis και θέματα 😍

Έχει πολύχρωμα θέματα και πολλά emoji, μαζί με αυτοκόλλητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν συνομιλείτε με τους φίλους σας. Αυτά τα αυτοκόλλητα και τα emoji σας διευκολύνουν να εκφράσετε καλά τα συναισθήματα και τα συναισθήματά σας.

Εξερευνήστε περιεχόμενο χρησιμοποιώντας την καρτέλα “Για εσάς” 📲

Μπορείτε να εξερευνήσετε πολύ συναρπαστικό περιεχόμενο που μπορεί να σας αρέσει στην καρτέλα “Για εσάς” κάθε φορά που αναζητάτε κάποια γρήγορη ψυχαγωγία.

Βρείτε άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα 👥

Είναι εύκολο να κάνετε νέους φίλους και να γνωρίσετε άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα για να δημιουργήσετε σχέσεις μαζί τους. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους και να μοιραστείτε διασκεδαστικά νέα και πληροφορίες.

  Samsung Galaxy S20: Πώς να απενεργοποιήσετε πλήρως το Bixby

Λόγοι για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά δεδομένων συνομιλίας LINE

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τα δεδομένα συνομιλίας LINE, και είναι απαραίτητο να το κάνετε.

Ένας συνηθισμένος λόγος είναι ότι εάν επαναφέρετε εργοστασιακά το τηλέφωνό σας ή κάνετε κάτι που μπορεί να επηρεάσει τα δεδομένα του τηλεφώνου σας, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων είναι μια έξυπνη κίνηση και περιλαμβάνει δεδομένα συνομιλίας LINE, όπως συνομιλίες, κοινόχρηστα αρχεία κ.λπ.

Με αυτόν τον τρόπο, μόλις το τηλέφωνό σας ενεργοποιηθεί μετά το σκούπισμα, μπορείτε να επαναφέρετε όλα αυτά τα δεδομένα χωρίς να χάσετε σημαντικές πληροφορίες.

Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι ότι όταν ο αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου σας είναι μπλοκαρισμένος και πρόκειται να γεμίσει το όριο, επηρεάζει τις συνομιλίες LINE επειδή δεν θα λαμβάνετε νέα μηνύματα αποτελεσματικά.

Έτσι, αντί να διαγράφετε τις συνομιλίες για να ελευθερώσετε χώρο, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε ασφαλές μέρος για να διασφαλίσετε ότι δεν θα τις χάσετε.

Τώρα, τίθεται το ερώτημα: πώς δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφέρουμε τις συνομιλίες LINE; Κάθε εφαρμογή έχει τον δικό της τρόπο να το κάνει. αυτό συμβαίνει με την εφαρμογή LINE. Ωστόσο, είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε και θα εξετάσουμε μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συνομιλίας LINE και να τους επαναφέρετε.

iTransor για LINE

Τα εργαλεία της iMyFone δεν απογοητεύουν ποτέ και το iTransor for LINE είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού. Παρέχει έναν από τους καλύτερους τρόπους διαχείρισης των δεδομένων συνομιλίας LINE. Το μόνο που χρειάζονται είναι μερικά κλικ για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων LINE από τη συσκευή iOS ή Android στον υπολογιστή σας.

Σας επιτρέπει ακόμη και να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα LINE από το ένα τηλέφωνο στο άλλο, ανεξάρτητα από το αν το κάνετε από Android ή iOS. Αυτή είναι μια βολική λειτουργία, ειδικά όταν έχετε αγοράσει ένα νέο τηλέφωνο και θέλετε να μεταφέρετε απευθείας όλα τα δεδομένα, όπως συνομιλίες, αυτοκόλλητα, φωτογραφίες κ.λπ.

Εκτός αυτού, αυτό το εργαλείο επιτρέπει την επαναφορά δεδομένων μεταξύ διαφορετικών συσκευών και μπορείτε να εξάγετε συνομιλίες σε διάφορες μορφές, όπως HTML, CSV, PDF και XLS.

Χρήση των ρυθμίσεων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς της εφαρμογής LINE στο Android

Το Android είναι ένα πολύ ευέλικτο λειτουργικό σύστημα και αυτή η μέθοδος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς των δεδομένων συνομιλίας LINE δείχνει ακριβώς γιατί. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των συνομιλιών σας και άλλων δεδομένων στον λογαριασμό σας στο Google Drive χωρίς να αποχωρήσετε από την εφαρμογή LINE. Δείτε πώς:

  Πώς να στρατολογήσετε νέους χωρικούς στο "Animal Crossing: New Horizons"

Βήμα 1: Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή LINE στο τηλέφωνό σας Android και πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι.

Βήμα 2: Πατήστε εκεί που λέει “Chats” για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις συνομιλίας.

Βήμα 3: Στην κορυφή, θα δείτε την ενότητα “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά ιστορικού συνομιλίας”. Προχωρήστε και πατήστε σε αυτό.

Βήμα 4: Θα έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των συνομιλιών στο Google Drive σας, αλλά φροντίστε πρώτα να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Google με το LINE.

Μόλις το κάνετε αυτό, όλο το ιστορικό συνομιλιών σας θα αποθηκευτεί στο Google Drive σας.

Τώρα, η επαναφορά των συνομιλιών είναι εξαιρετικά εύκολη. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα παραπάνω, εκτός από το ότι, αντί να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των συνομιλιών στο Google Drive, θα πατήσετε εκεί που λέει “Επαναφορά”.

Θα δείτε ότι όλες οι συνομιλίες σας επιστρέφουν στην εφαρμογή LINE.

Μέσω iCloud χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας της εφαρμογής LINE στο iPhone

Η διαδικασία για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά των δεδομένων συνομιλίας LINE στο iPhone είναι σχεδόν η ίδια όπως στο Android. Τα παρακάτω βήματα χρειάζονται μόνο ένα ή δύο λεπτά.

Βήμα 1: Στο iPhone σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > πατήστε στο αναγνωριστικό σας > πατήστε στο iCloud > εναλλάξτε την επιλογή iCloud Drive.

Βήμα 2: Ανοίξτε την εφαρμογή LINE στο iPhone σας και πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι.

Βήμα 3: Στην ενότητα Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και μεταφορά, πατήστε εκεί που λέει “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστορικού συνομιλίας”.

Βήμα 4: Εμφανίζεται αυτή η σελίδα. Αναζητήστε το κουμπί στο κάτω μέρος που λέει “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα” και πατήστε το.

Αυτό θα είναι για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων στο iCloud σας.

Τώρα, για να επαναφέρετε τα δεδομένα σε μια νέα συσκευή ή στην ίδια, μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή κατεβάζοντας ξανά την εφαρμογή LINE και αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, θα έχετε την επιλογή να επαναφέρετε τις συνομιλίες από το iCloud σας.

  Πώς να παρακάμψετε τους περιορισμούς Wi-Fi στο σχολείο (Λύσεις εργασίας για το 2020)

Αυτό θα πρέπει να επαναφέρει όλα τα δεδομένα συνομιλίας σας.

MobileTrans

Μια πολύ γνωστή λύση, το MobileTrans μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα δεδομένα LINE από το ένα τηλέφωνο στο άλλο με ευκολία. Υποστηρίζει:

  • Android σε iOS
  • iOS σε Android
  • Android σε Android
  • iOS σε iOS

Μπορεί επίσης να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων στον υπολογιστή σας και να τα επαναφέρει κατ’ απαίτηση μέσα σε λίγα κλικ. Αυτή η λύση είναι ένα εργαλείο all-in-one για διάφορες εφαρμογές messenger όπως WhatsApp, Kik, Wechat κ.λπ.

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν για να ξεκινήσετε αμέσως.

AppTrans

Παρόμοια με την παραπάνω λύση, το AppTrans μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρει πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του LINE. Εκτός αυτού, επιτρέπει την άμεση μεταφορά του ιστορικού συνομιλίας μεταξύ διαφορετικών συσκευών και λειτουργικών συστημάτων και η όλη διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από λίγα λεπτά.

Το AppTrans δίνει έμφαση στην ασφάλεια και προσφέρει λειτουργίες όπως έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, διπλή εξουσιοδότηση και κρυπτογράφηση SSL-256. Το AppTrans σας διαβεβαιώνει ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή κατά τη χρήση αυτού του λογισμικού.

UltFone

Ένα εξαιρετικό λογισμικό διαχείρισης δεδομένων για το LINE, το UltFone μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους υπολογιστές σας Windows και Mac με ελάχιστες απαιτήσεις προδιαγραφών.

Με αυτή τη λύση, μπορείτε:

  • Μεταφέρετε δεδομένα LINE μεταξύ διαφορετικών smartphone
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων στον υπολογιστή
  • Επαναφέρετε δεδομένα τόσο σε Android όσο και σε iPhone
  • Επιλέξτε επιλεκτικά ορισμένα αρχεία μέσα στα δεδομένα για εξαγωγή

Η όλη διαδικασία για οποιαδήποτε από τις παραπάνω ενέργειες διαρκεί από δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό και γίνεται με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

συμπέρασμα

Για τους περισσότερους από εμάς, το ιστορικό συνομιλιών μπορεί να είναι απίστευτα σημαντικό για επαγγελματικούς ή προσωπικούς σκοπούς. Θα μπορούσε να περιέχει κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες ή μερικές υπέροχες αναμνήσεις που δεν θέλετε να χάσετε.

Οι παραπάνω τρόποι δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς των δεδομένων LINE θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα βασικά δεδομένα για τον εαυτό σας και να μην τα χάσετε. Το καλύτερο κομμάτι? Είναι όλα εύκολο στην εφαρμογή και δωρεάν για να ξεκινήσετε.

Θα θέλατε επίσης να ελέγξετε αυτά τα εργαλεία για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, να επαναφέρετε και να μεταφέρετε τα δεδομένα σας WhatsApp.