6 πλατφόρμες ευφυΐας κοινού που πρέπει να δοκιμάσετε ως έμπορος

Η ευφυΐα κοινού είναι ένα αναλυτικό εργαλείο για την επιτυχία του μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιώντας τέτοια εργαλεία, μπορείτε να γίνετε ένας υψηλής αξίας digital marketer.

Οι επιχειρήσεις πρέπει να πουλήσουν προϊόντα ή υπηρεσίες. Μπορούν να το κάνουν καλύτερα όταν υπάρχει προσωπική σύνδεση μεταξύ της επωνυμίας και του καταναλωτή.

Δεν μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε προσωπικές σχέσεις με τους καταναλωτές στέλνοντας τυχαία μηνύματα μάρκετινγκ. Αντίθετα, πρέπει να ερευνήσετε την παγκόσμια καταναλωτική αγορά και να στοχεύσετε μόνο εκείνα τα κοινά που θα εκτιμήσουν την επωνυμία σας.

Οι εταιρείες χρησιμοποιούν διάφορες τακτικές για να το επιτύχουν αυτό, αλλά ο καλύτερος τρόπος είναι να εφαρμόσουν την έννοια της έρευνας νοημοσύνης κοινού. Και, υπάρχουν πολλά αυτοματοποιημένα διαδικτυακά εργαλεία για τέτοιες εργασίες. Αυτό το άρθρο στοχεύει να σας παρουσιάσει τα καλύτερα εργαλεία που θα προσφέρουν ορατά οφέλη.

Τι είναι η νοημοσύνη κοινού;

Είναι μια προηγμένη τεχνική έρευνας μάρκετινγκ που υπερβαίνει τις φωνές των πελατών σας. Η ευφυΐα κοινού έχει να κάνει με τη συλλογή πολλών δεδομένων αλληλεπίδρασης με τους πελάτες και την εύρεση ενός μοτίβου από αυτά τα τεράστια ακατέργαστα δεδομένα. Το μοτίβο θα πει τελικά γιατί μια συγκεκριμένη ομάδα καταναλωτών μένει σε μια συγκεκριμένη μάρκα.

Τέτοια δεδομένα έρευνας μάρκετινγκ θα απαντήσουν επίσης σε τι κάνει το κοινό μιας επωνυμίας ξεχωριστό και τον καλύτερο τρόπο σύνδεσης με το κοινό.

Ως αποτέλεσμα, η ευφυΐα έρευνας κοινού συλλέγει διάφορα σημεία δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

 • Αλληλεπιδράσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Επισημάνσεις “μου αρέσει” και “δεν μου αρέσει” σε ένα βίντεο, σχόλιο, περιεχόμενο ή διαφήμιση
 • Κατανάλωση ειδήσεων
 • Ακολούθηση και συνδέσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Δεδομένα χρήσης σε εφαρμογές, διαδικτυακή αγορά και ιστότοπους
 • Επιλογές κατανάλωσης περιεχομένου για άρθρα, βίντεο ή ήχο

Τώρα, μια μελέτη ευφυΐας κοινού θα σας βοηθήσει να τμηματοποιήσετε, να μορφοποιήσετε και να δομήσετε τέτοια δεδομένα έρευνας. Αφού αναλυθεί, η ομάδα μάρκετινγκ μπορεί να απαντήσει στα ακόλουθα σχετικά με τις ομάδες καταναλωτών σας:

 • Οι καταναλωτές ακούν ποιον
 • Οι πηγές πληροφοριών τους
 • Τα ενδιαφέροντά τους για μάρκες και επιχειρήσεις
 • τις προτιμήσεις του πελάτη
 • Κοινωνικές και προσωπικές πεποιθήσεις
 • Επιλογές τρόπου ζωής και προσιτές τιμές αυτού του τρόπου ζωής

Με λίγα λόγια, η ευφυΐα κοινού εξαλείφει τις εικασίες από το μάρκετινγκ επωνυμίας και εντοπίζει τους πόρους διαφήμισης και μάρκετινγκ στους χρήστες που θα πραγματοποιήσουν μετατροπή.

Τώρα που γνωρίζετε τον ορισμό αυτής της προηγμένης τεχνικής μάρκετινγκ, ήρθε η ώρα να ελέγξετε τις ακόλουθες πλατφόρμες ευφυΐας κοινού που κάνουν θραύση στον κλάδο:

Audiense

Δεν είναι όλοι το κοινό-στόχος σας. Ως εκ τούτου, ως έμπορος, πρέπει να κατανοήσετε και να προσεγγίσετε το κοινό που έχει σημασία. Το Audiense σάς βοηθά να το κάνετε αυτό χωρίς κόπο μέσω του εργαλείου ανάλυσης κοινού.

Χρησιμοποιεί κοινωνικά δεδομένα για να σας κάνει να κατανοήσετε το κοινό-στόχο σας και σας δίνει τη δυνατότητα να το προσελκύσετε έξυπνα. Έτσι, οι έμποροι μπορούν να προσδιορίσουν την ομάδα κοινού που έχει μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρησή τους. Αυτό σας οδηγεί στη λήψη καλύτερων επιχειρηματικών αποφάσεων και στη βελτίωση της συνάφειας.

Το Audiense σάς επιτρέπει επίσης να τμηματοποιείτε το κοινό δείχνοντας τι θέλει και πώς συνδέονται. Οι υπεύθυνοι του μάρκετινγκ μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ίδια πλατφόρμα για την αναγνώριση του επηρεαστή — έτσι ώστε να μπορούν να αλληλεπιδρούν με το κοινό με καλύτερο τρόπο.

  Το ONLYOFFICE είναι η συνεργατική σουίτα γραφείου που χρειάζεται η επιχείρησή σας

Επιπλέον, αυτό το εργαλείο μοιράζεται επίσης πληροφορίες προσωπικότητας στο κοινό σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατανοήσετε τη νοοτροπία των πελατών. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια ολιστική στρατηγική μέσων, θα σας βοηθήσει και σε αυτό.

Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να εξάγετε δεδομένα σε μορφές PDF, XLS και PPT για να τα μοιραστείτε με τους συμπαίκτες και τους πελάτες σας. Σας παρέχει επίσης ενσωματωμένα πρότυπα αναφορών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για συναντήσεις και αναλύσεις.

SparkToro

Με το SparkToro, λαμβάνετε άμεσα πληροφορίες για το κοινό σας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να αφιερώσετε το χρόνο σας ασχολούμενοι μαζί τους, αντί να κάνετε έρευνα. Αναλύει δεδομένα από 12 κοινωνικές πλατφόρμες — Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, LinkedIn, Reddit, Instagram, Pinterest και Vimeo για να αναφέρουμε μερικές.

Ενώ η μη αυτόματη ανάλυση δεδομένων με δυνατότητα δράσης στο κοινό σας μπορεί να είναι ταραχώδης, αυτό το εργαλείο κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς σε χρόνο μηδέν, ανιχνεύοντας σε 80 εκατομμύρια κοινωνικά προφίλ και ιστοσελίδες. Μόλις βρείτε τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν το κοινό σας, μπορείτε εύκολα να το τμηματοποιήσετε και να εφαρμόσετε κατά παραγγελία στρατηγικές μάρκετινγκ για αυτό.

Το SparkToro μπορεί να συλλέξει δημογραφικά δεδομένα για το κοινό σας, όπως φύλο, ονομασία, εκπαίδευση και πολιτικά ενδιαφέροντα. Μπορείτε επίσης να μάθετε για τη συμπεριφορά και τις δραστηριότητές τους στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο.

Η πλατφόρμα σάς βοηθά να συλλέγετε γρήγορα δομημένα δεδομένα για τους πελάτες σας και να τα φιλτράρετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να εξάγετε τα δεδομένα σε μορφή αρχείου CSV για να τα χρησιμοποιήσετε στις καμπάνιες μάρκετινγκ.

Επώνυμο ρολόι

Το Brandwatch είναι μια πλατφόρμα έρευνας καταναλωτών που εμπιστεύονται οι έμποροι από όλο τον κόσμο για ακριβή ανάλυση κοινού. Αυτό το ισχυρό εργαλείο έρευνας καταναλωτών είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε βαθιές γνώσεις καταναλωτών.

Χρησιμοποιεί 100 εκατομμύρια διαδικτυακές πηγές και περνά μέσα από περισσότερες από 1,4 τρισεκατομμύρια αναρτήσεις για να βρει ακριβή δεδομένα για τους πελάτες σας. Η εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία AI σάς επιτρέπει να βρείτε αμέσως αυτό που θέλετε. Το εργαλείο μπορεί ακόμη και να εκτελέσει ανάλυση εικόνας χρησιμοποιώντας βαθιά μάθηση και νευρωνικά δίκτυα.

Το Brandwatch χρησιμοποιεί την τεχνολογία μηχανικής εκμάθησης του Brightview για να κατηγοριοποιήσει τα δεδομένα ως επιλογή σας. Επίσης, ενσωματώνει δεδομένα από νέες πηγές πιο γρήγορα από τα άλλα εργαλεία της αγοράς. Μπορείτε επίσης να κλιμακώνεστε καθώς μεγαλώνετε και να το ενσωματώνετε με άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιείτε.

Το εργαλείο διαθέτει ένα ευέλικτο περιβάλλον χρήστη που μπορεί να εμφανίσει αποτελέσματα χρησιμοποιώντας περισσότερες από 50 ζωντανές απεικονίσεις. Είναι επίσης ικανό να συγκρίνει πολλαπλά σύνολα δεδομένων με γρήγορη ταχύτητα. Εκτός από τις προληπτικές ειδοποιήσεις και τις έξυπνες αναφορές, αυτό το εργαλείο είναι επίσης κατάλληλο για την ανταλλαγή πληροφοριών με τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Quantcast

Αναζητάτε κάποια γρήγορα δεδομένα για την συνεχώς εξελισσόμενη συμπεριφορά των καταναλωτών για την εταιρεία ή τους πελάτες σας; Το Quantcast μπορεί να παρουσιάσει όλες τις διαδραστικές πληροφορίες κοινού που θέλετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Κάνει τη δουλειά της έρευνας των δυνητικών τμημάτων πελατών σας για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα για να αναπτύξετε έξυπνα μέσα και στρατηγικές μάρκετινγκ. Οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ έχουν πρόσβαση σε 100 εκατομμύρια+ διαδικτυακές πηγές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κάνουν ακριβή σχέδια μάρκετινγκ. Αυτή η ενιαία πλατφόρμα είναι αρκετή για τη χάραξη στρατηγικών, την ενεργοποίηση και τη μέτρηση ισχυρών καμπανιών μάρκετινγκ.

Τα κρίσιμα ερευνητικά δεδομένα σχετικά με τα ενδιαφέροντα των καταναλωτών, το ιστορικό αγορών, το επάγγελμα, τη χρησιμοποιημένη συσκευή, τη συγγένεια τομέα και τα δημογραφικά στοιχεία είναι διαθέσιμα στο Quantcast. Εκτός από την αποκάλυψη μοναδικών πληροφοριών για τους υπάρχοντες πελάτες, σας επιτρέπει επίσης να ανακαλύψετε νέα είδη κοινού για να αυξήσετε την κεφαλαιοποίησή σας στην αγορά.

  Πώς να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του Google Cloud VM;

Οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ μπορούν επίσης να συγκρίνουν πολλαπλά σύνολα δεδομένων κοινού για να δουν την επικάλυψη κοινού και να προβλέψουν την προσέγγιση μοναδικού κοινού για αποτελεσματική κατανομή του προϋπολογισμού. Επιπλέον, σας βοηθά να προσεγγίσετε τους πιο σχετικούς πελάτες ενεργοποιώντας προσαρμοσμένα είδη κοινού.

Μοτίβο ανθρώπων

Το μοτίβο ατόμων σάς επιτρέπει να κατανοήσετε το μοτίβο των δυνητικών πελατών σας που χρησιμοποιούν την επιστήμη και τη συμπεριφορά του κοινού. Χρησιμοποιώντας το, οι έμποροι μπορούν εύκολα να αναλύσουν, να στοχεύσουν και να ενεργοποιήσουν τμήματα κοινού με μεγάλη απήχηση.

Ενώ η παραδοσιακή έρευνα αγοράς μπορεί να είναι προκατειλημμένη και χρονοβόρα, αυτό το εργαλείο αναλύει δεδομένα μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τεχνολογία επιστήμης δεδομένων για να δημιουργήσει αξιόπιστες πληροφορίες αγοράς. Μπορείτε να προσδιορίσετε δημογραφικά και ψυχογραφικά χαρακτηριστικά για το υπάρχον κοινό της εταιρείας σας.

Το People Pattern μπορεί επίσης να εντοπίσει και να αναλύσει το κοινό των ανταγωνιστών σας. Θεωρεί επίσης την προσωπικότητα του πελάτη-στόχου σας για τη δημιουργία δυνητικών πελατών από περισσότερους από 500 εκατομμύρια υποψηφίους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα για να αναπτύξετε μια εξατομικευμένη στρατηγική μέσων και να εντοπίσετε παράγοντες επιρροής για την προώθηση της επωνυμίας σας.

ΤΩΡΑ Αφίνιο

Οι διαδικτυακοί έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το NOW Affinio για να αναλύσουν, να κατηγοριοποιήσουν και να κατανοήσουν το κοινό-στόχο τους. Χρησιμοποιεί αναλύσεις γραφημάτων για να αποκαλύψει σημαντικά μοτίβα σε δεδομένα κοινωνικής δικτύωσης και μπορείτε να οπτικοποιήσετε το κοινό χρησιμοποιώντας τα κοινά ενδιαφέροντα και τις συνάφειές τους.

Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να αποκτήσετε την πλήρη εικόνα του κοινού, συμπεριλαμβανομένης της σιωπηλής πλειοψηφίας που αποφεύγει να δημοσιεύει ενεργά. Βοηθώντας σας να βρείτε το περιεχόμενο που καταναλώνει το κοινό σας, το NOW Affinio σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εξατομικευμένες προτάσεις πελατών.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση εξατομικευμένων καμπανιών, η πλατφόρμα είναι ιδανική για τη δημιουργία καλύτερων προσώπων, τη μελέτη ανταγωνιστών και την εύρεση σχετικών επιρροών.

Μέχρι στιγμής, έχετε ανακαλύψει ορισμένα εργαλεία για την ευφυΐα του κοινού. Τώρα, βρείτε παρακάτω περισσότερα για την περίπτωση χρήσης, την αποτελεσματικότητα του μάρκετινγκ και τα οφέλη.

Χρησιμοποιήστε περιπτώσεις ευφυΐας κοινού

Εντοπίζοντας το κοινό της επωνυμίας

Κάθε επιχείρηση πρέπει να προσδιορίζει το κοινό-στόχο της για να έχει μια σταθερή ροή εσόδων. Οι εξειδικευμένοι πωλητές προϊόντων και υπηρεσιών χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερο βαθμό αναγνώρισης των χρηστών, ώστε να μπορούν να εμπορεύονται τα προϊόντα τους σε προσιτό κόστος. Η ευφυΐα του κοινού σας βοηθά να το πετύχετε.

Κατηγοριοποίηση του κοινού σας

Οι ομάδες μάρκετινγκ πρέπει να τμηματοποιήσουν το κοινό-στόχο τους σε μικρότερες ομάδες, ώστε να μπορούν να προβάλλουν διαφημίσεις ή περιεχόμενο μάρκετινγκ αποτελεσματικά σε φθηνή τιμή. Η ευφυΐα κοινού χρησιμοποιεί κυρίως κριτήρια όπως το μέγεθος του κοινού, τα δημογραφικά στοιχεία, τα ψυχογραφικά στοιχεία, οι συμπεριφορές και τα ενδιαφέροντα για να κατηγοριοποιήσει το κοινό.

Τμηματοποίηση κατά Social Demographs

Το μάρκετινγκ σας πρέπει επίσης να συνδέσει τις κουκκίδες μεταξύ των μικρών ομάδων πελατών για να βρει ένα κοινωνικό δημογραφικό μοτίβο που συνδέει όλους αυτούς τους καταναλωτές στην παγκόσμια σκηνή. Αυτή η έρευνα είναι πέρα ​​από τα γενικά δημογραφικά δεδομένα και αφορά περισσότερο την απεικόνιση της επωνυμίας σας ως πολιτιστικής συνάφειας στο παγκόσμιο κοινό σας.

Ανακάλυψη Influencer

Η ευφυΐα κοινού σάς βοηθά επίσης να προσδιορίσετε το άτομο που λειτουργεί ως παράγοντες επιρροής για τις προηγουμένως τμηματοποιημένες ομάδες κοινού. Στη συνέχεια, μπορείτε απλώς να συνεργαστείτε με αυτούς τους παράγοντες επιρροής για να προβάλετε περισσότερο την επωνυμία σας στις αναρτήσεις και τις δραστηριότητές τους.

Media Planning και PR

Η μελέτη νοημοσύνης κοινού σάς βοηθά να εντοπίσετε τα σωστά μέσα ειδήσεων, κοινωνικά κανάλια, μέσα δημοσίων σχέσεων κ.λπ., που ακολουθεί το κοινό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε απλώς να δημοσιεύσετε τα μηνύματα της επωνυμίας σας σε αυτές τις επιλεγμένες πλατφόρμες αντί να καλύπτετε όλα τα κανάλια πολυμέσων.

  4 Χρήσιμα διαδικτυακά εργαλεία αναζήτησης DNS και αντίστροφης διεύθυνσης IP

Στόχευση μέσων κοινωνικής δικτύωσης για διαφημίσεις

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική μάρκετινγκ για να προβάλλετε διαφημίσεις και διαφημιστικές καμπάνιες στις κατάλληλες ομάδες και πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να προσελκύσετε το κοινό-στόχο.

Πώς μπορούν οι Digital Marketers να αξιοποιήσουν τη νοημοσύνη του κοινού

Ανακαλύψτε Ευκαιρίες Μάρκετινγκ

Η κύρια πρόκληση μιας ομάδας ψηφιακού μάρκετινγκ είναι να αυξήσει την προσπάθεια μάρκετινγκ σε σύγκριση με αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή. Με την ευφυΐα συμπεριφοράς των καταναλωτών, η ομάδα μάρκετινγκ μπορεί να βρει περισσότερες περιοχές, πόλεις και πολιτισμούς, όπου μπορεί να προωθήσει την επωνυμία σας.

Βρείτε περισσότερα είδη κοινού

Ίσως να είχατε κρατήσει στην άκρη μια ομάδα κοινού στο παρελθόν, καθώς μια διαφημιστική καμπάνια σε αυτήν την ομάδα δεν απέφερε καλά αποτελέσματα. Μπορείτε να εφαρμόσετε ξανά την έρευνα ευφυΐας κοινού σε αυτές τις ομάδες για να ανακαλύψετε χρήσιμες πληροφορίες για να επεξεργαστείτε ξανά τη στόχευση κοινού.

Παραγωγή Δημιουργικού Περιεχομένου

Η ευφυΐα του κοινού μπορεί να αποκαλύψει τον χαρακτήρα, την ιστορία, τα γραφικά και το συναίσθημα που αρέσει στο κοινό-στόχο σας. Αντίστοιχα, μπορείτε να παράγετε το περιεχόμενο ψηφιακού μάρκετινγκ που ταιριάζει με αυτά τα δεδομένα για να κάνετε το περιεχόμενό σας πιο αποτελεσματικό.

Λήψη αποφάσεων εταιρικής σχέσης επωνυμίας

Μερικές φορές η επωνυμία σας χρειάζεται να συνεργαστεί με άλλη επωνυμία δημιουργικού ή τεχνολογίας για να λάβει βοήθεια στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ. Μια ακριβής μελέτη ευφυΐας κοινού θα αποκαλύψει ποιοι συνεργάτες επωνυμίας είναι πιο αποτελεσματικοί για την επιχείρησή σας.

Τα οφέλη της νοημοσύνης του κοινού

 • Μπορείτε να κατανοήσετε με σαφήνεια τις ομάδες κοινού σας και να ορίσετε αποτελεσματικά στρατηγικές μάρκετινγκ.
 • Οι ομάδες μάρκετινγκ μπορούν να αποκαλύψουν παράγοντες ανθρώπινου κίνητρου πίσω από τις προτιμήσεις επωνυμίας και μπορούν να αξιοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για να τροποποιήσουν τις επωνυμίες τους.
 • Το φάσμα των καταναλωτών αλλάζει κατά ημέρες, εβδομάδες, μήνες, ακόμη και με διαφορετικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη νοημοσύνη του κοινού για να κατανοήσετε τα ερεθίσματα για τέτοιες αλλαγές πιο γρήγορα από τον ανταγωνιστή σας και να αλλάξετε τις προσφορές σας ανάλογα.
 • Μπορείτε να μειώσετε το κόστος για γενικές διαδικτυακές διαφημίσεις, περιεχόμενο και καμπάνιες μάρκετινγκ καταφεύγοντας σε εξατομικευμένες καμπάνιες ανά ομάδα κοινού.
 • Εάν η στρατηγική μάρκετινγκ της επωνυμίας σας επιτρέπει να επενδύσετε σε χορηγίες εκδηλώσεων και συνεργατών, μπορείτε να το κάνετε αποτελεσματικά.
 • Μπορείτε να τοποθετήσετε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις σας στα σωστά μέσα και πλατφόρμες όπου το κοινό σας περνά περισσότερο χρόνο.
 • Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τον προϋπολογισμό μάρκετινγκ σε εκατοντάδες επιρροές και συνεργάτες του μάρκετινγκ. Μπορείτε απλώς να εντοπίσετε ποιος αξίζει τα περισσότερα και να συνδεθείτε μόνο με αυτές τις θυγατρικές και τους παράγοντες επιρροής.
 • Τελικές Λέξεις

  Η ανάλυση νοημοσύνης κοινού είναι μια προηγμένη και πολύπλοκη έρευνα μάρκετινγκ που πρέπει να πραγματοποιήσετε προσεκτικά. Η εσφαλμένη εικόνα μάρκετινγκ θα σπαταλήσει τον χρόνο, την προσπάθεια και τον προϋπολογισμό μάρκετινγκ. Για να μην αναφέρουμε, το έδαφος που θα χάσετε από τους ανταγωνιστές σας.

  Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε απλώς να προχωρήσετε και να επιλέξετε οποιοδήποτε διαδικτυακό εργαλείο για έρευνα κοινού. Πρέπει να εκτελέσετε λεπτομερή ερευνητική εργασία στις πλατφόρμες για να επιβεβαιώσετε εάν είναι πιστοί στα λόγια τους ή όχι.

  Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα στην έρευνα αγοράς ελέγχοντας τα παραπάνω εργαλεία για έργα ανάλυσης νοημοσύνης κοινού. Εάν βρίσκετε κάποιο εργαλείο ικανοποιητικό και προσφέρει αποτελέσματα σύμφωνα με το επιχειρηματικό σας μοντέλο, μπορείτε να εγγραφείτε στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτός ο οδηγός ανάλυσης συναισθήματος και τα καλύτερα εργαλεία κοινωνικής ακρόασης για να κάνετε την ομάδα μάρκετινγκ πιο ισχυρή.