6 λύσεις διαχείρισης ετικετών για βελτιστοποίηση των ετικετών σας

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι η διαχείριση ετικετών και γιατί να τη χρησιμοποιήσετε; Εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός και εργαλεία που πρέπει να προσέξετε.

Η κορυφαία προτεραιότητα των επαγγελματιών SEO ή των εμπόρων είναι η διατήρηση της απόδοσης του ιστότοπου. Από την ταχύτητα του ιστότοπου μέχρι την επισκεψιμότητα, την κατάταξη έως τη συντήρηση του ιστότοπου, όλα είναι ευθύνη των εμπόρων. Οι ετικέτες είναι ένας από τους σημαντικούς τρόπους για να διατηρήσετε τον ιστότοπο να επιπλέει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θεωρήστε την ετικέτα ως ένα απόσπασμα κώδικα που εφαρμόζεται για τη συλλογή δεδομένων ψηφιακού μάρκετινγκ και εργαλείων ανάλυσης. Αυτός ο κώδικας είναι ενσωματωμένος σε εφαρμογές για κινητές συσκευές, ιστοσελίδες και άλλα ψηφιακά κανάλια για τη συλλογή σχετικών δεδομένων για τη δημιουργία λιστών επαναληπτικού μάρκετινγκ και τη συμπεριφορά χρήσης. Η ετικέτα μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να ξεκινήσουν λειτουργίες προϊόντων, όπως συνομιλία και διαφήμιση.

Νωρίτερα, η ομάδα έπρεπε να στείλει ένα εισιτήριο για να ενημερώσει ή να αναπτύξει μια ετικέτα η οποία απαιτεί χρόνο για τους επαγγελματίες δεδομένων να λάβουν ταχύτερα αποτελέσματα. Ωστόσο, με τα συστήματα διαχείρισης ετικετών, είναι δυνατό να το κάνετε αμέσως χωρίς να εμπλέκεται η ομάδα IT. Επίσης, μπορεί να αναπτύξει κώδικα κοντέινερ αντί να αναπτύσσει κάθε ετικέτα.

Οι εταιρείες βασίζονται σε λύσεις διαχείρισης ετικετών για να αναλύουν τα αποτελέσματα και να ακολουθούν τις βέλτιστες πρακτικές. Τίθεται το ερώτημα: Τι είναι μια λύση διαχείρισης ετικετών και γιατί χρησιμοποιείται.

Τι είναι η Διαχείριση ετικετών;

Η Λύση/Λογισμικό/Σύστημα διαχείρισης ετικετών (TMS) επιτρέπει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να αναπτύξουν τις ετικέτες χρησιμοποιώντας μία ετικέτα κοντέινερ στον ιστότοπο ή στην εφαρμογή για κινητά. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί ενεργοποιητές ή ορίζει κανόνες στη διεπαφή ενώ ενεργοποιεί τις ετικέτες για να αυξήσει την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας. Οι έμποροι μπορούν να καθορίσουν τι σημαίνει η ετικέτα πριν την ενεργοποιήσουν, όπως υποβολές φόρμας, προβολές σελίδας κ.λπ.

Προσφέρει διαχείριση δεδομένων, προσαρμογή, τεχνική υποστήριξη και ελέγχους απορρήτου και ασφάλειας. Μαζί με αυτό, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί ολόκληρη τη διαδρομή κλικ, να διατηρεί τις ετικέτες και να τυποποιεί τη διαδικασία ενημέρωσης ετικετών. Το λογισμικό διαχείρισης ετικετών χρησιμοποιείται επειδή:

 • Επιτρέποντας στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να ενημερώνουν άμεσα τις ετικέτες
 • κάνοντας τις ιστοσελίδες να φορτώνουν πιο γρήγορα
 • Γρήγορη δοκιμή
 • Εξοικονόμηση χρημάτων κατά τη διαγραφή διπλών ετικετών
 • Ετικέτες παρακολούθησης
 • Ωριμμένο τοπίο
 • Παρακολούθηση και παρακολούθηση της αφοσίωσης των χρηστών

Με αυτά τα λόγια, εδώ είναι οι δημοφιλείς λύσεις διαχείρισης ετικετών στην αγορά.

  Πώς να δείτε τον αριθμό τηλεφώνου στο Viber

Tealium iQ

Tealium iQ Η Λύση διαχείρισης ετικετών δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να διαχειρίζονται και να ελέγχουν τα δεδομένα τους σε IoT, κινητά, web και άλλες συνδεδεμένες συσκευές. Το Tealium iQ TMS προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως:

 • Οι ενοποιημένες πηγές δεδομένων πελατών που χρησιμοποιούν την προσέγγιση Universal Data Layer επιτρέπουν στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να αναπτύξουν έναν οδικό χάρτη. Θα επιτρέψει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να ενώσουν την ονοματολογία και τους τυπικούς ορισμούς για να εξηγήσουν τις αλληλεπιδράσεις.
 • Προστατέψτε τα δεδομένα και το απόρρητο για να κατανοήσετε τα ανεπεξέργαστα δεδομένα. Ωστόσο, επιπλέον, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιος χρησιμοποιεί τα δεδομένα και πόσο εξουσιοδοτεί να αναπτύξει πολιτικές για τη συλλογή δεδομένων, να ελέγξει τη συλλογή δεδομένων και να προσφέρει στους επισκέπτες του ιστότοπου μια βολική επιλογή.
 • Το μεγαλύτερο οικοσύστημα ολοκλήρωσης της βιομηχανίας για επιτάχυνση του χρόνου και αύξηση της αποτελεσματικότητας με περισσότερες από 1.300 ενσωματώσεις με το κλειδί στο χέρι, 50 επεκτάσεις και μια ευέλικτη προσέγγιση βάσει προγράμματος περιήγησης ή cloud.
 • Το ταχύτερο δίκτυο παράδοσης ετικετών για καλύτερη αξιοπιστία και ταχύτητα εξασφαλίζει συνεχή υψηλή απόδοση για τη διαχείριση ευφυών προμηθευτών και παγκόσμιας αρχιτεκτονικής πολλαπλών CDN.
 • Προσφέρει τη δυνατότητα κληρονομιάς ιδιοτήτων όπως η ρύθμιση πολλαπλών περιβαλλόντων ανάπτυξης, η εκχώρηση αδειών σε επίπεδο χρήστη, τα προφίλ ιστότοπου, η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση εσόδων κ.λπ.

Το Tealium iQ επιτρέπει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να επιλέγουν τις πιο επεκτάσιμες λύσεις διαχείρισης ετικετών, να εξυπηρετούν ταχύτερες ετικέτες και καλύτερες λύσεις για πολύπλοκες απαιτήσεις. Έρχεται με ένα επίπεδο δεδομένων API που επιτρέπει στο καθολικό αντικείμενο δεδομένων για απομακρυσμένη διαχείριση.

Διαχειριστής ετικετών Google

Διαχειριστής ετικετών Google έχει καταργήσει την απαίτηση επεξεργασίας κώδικα για τη διαχείριση ετικετών ιστότοπου. Παρέχει εύκολες, αξιόπιστες και απλές λύσεις στους εμπόρους δωρεάν. Το λογισμικό συμβάλλει στην αύξηση της ευελιξίας για την κατανόηση των αναλυτικών στοιχείων του ιστότοπου, της συνομιλίας κ.λπ. Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλές δυνατότητες της Διαχείρισης ετικετών Google, όπως:

 • Είναι εύκολο να ενσωματώσετε τον Διαχειριστή ετικετών Google με όλες τις ετικέτες τρίτων και της Google.
 • Άμεση συνεργασία με την ομάδα σε όλη την επιχείρηση.
 • Στα σημαντικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται τα λεπτομερή στοιχεία ελέγχου πρόσβασης, οι χώροι εργασίας και η υποστήριξη για δοκιμές πολλαπλού περιβάλλοντος.
 • Για τη διαχείριση των ετικετών, μπορείτε να αναζητήσετε γρήγορη φόρτωση ετικετών, λειτουργίες ασφαλείας και έλεγχο σφαλμάτων.
 • Προσφέρει πρότυπα με το κλειδί στο χέρι και ετικέτες τρίτων για να διευκολύνει τη διαχείριση ετικετών.

Η λύση διαχείρισης ετικετών προσφέρει ενεργοποιητές αυτόματων συμβάντων, εργαλεία εντοπισμού σφαλμάτων ή προεπισκόπησης και μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Είναι επίσης εύκολο να σχεδιάσετε ετικέτες τρίτων κατασκευαστών απρόσκοπτα για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα και να εξοικονομήσετε χρόνο. Το εργαλείο TMS είναι ιδανικό για το Google Ads που προσφέρει λειτουργίες δυναμικού επαναληπτικού μάρκετινγκ, βασικού επαναληπτικού μάρκετινγκ και παρακολούθησης μετατροπών.

  8 ιστότοποι Crypto News για να παρακολουθείτε τις τελευταίες ενημερώσεις

Εκκίνηση της πλατφόρμας Adobe Experience

Η Adobe είναι διάσημη για σχεδόν τα πάντα, από το σχεδιασμό μέχρι το μάρκετινγκ. Εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε ξεχωριστές εμπειρίες, Εκκίνηση της πλατφόρμας Adobe Experience μπορεί να είναι το πρώτο βήμα. Είναι γεμάτο με ενσωματωμένα και ενοποιημένα εργαλεία δεδομένων για σύνδεση με πολλές τεχνολογίες και λήψη κορυφαίων εμπειριών. Τα οφέλη του Adobe Experience Platform Launch είναι:

 • Αναπτύξτε πιο γρήγορα και αυτόματα για να γράψετε σενάρια χρησιμοποιώντας ισχυρά ανοιχτά API
 • Απλοποιημένες συλλογές δεδομένων για να λαμβάνετε χρήσιμες πληροφορίες
 • Η εξελισσόμενη τεχνολογία για τη δημιουργία των καλύτερων ενσωματώσεων χρησιμοποιώντας μηχανικούς τρίτων
 • Η ενοποιημένη τεχνολογία προσφέρει καλύτερη εμπειρία

Η πλατφόρμα TMS προσφέρει εμπλουτισμένα δεδομένα, ευέλικτες υλοποιήσεις, πιο ισχυρή διακυβέρνηση δεδομένων, καλύτερη απόδοση και είναι μελλοντική. Υποστηρίζει επίσης OTT, κινητά και web, παρέχοντας ομάδες μάρκετινγκ, προγραμματιστές και μέλη IT και ενοποιεί ανόμοια δεδομένα, αυτοματοποιεί διαδικασίες και φιλοξενεί νέες λειτουργίες. Οι χρονοβόρες εργασίες μπορούν να ανακάμψουν χρησιμοποιώντας σχέδια API-first για τη δημοσίευση της ροής εργασιών και την αυτοματοποίηση της ανάπτυξης.

Πράξη Διοικητών

Πράξη Διοικητών Η λύση διαχείρισης εταιρικών ετικετών είναι μια ασυνήθιστη λύση που διασφαλίζει ότι τα δεδομένα προστατεύονται για τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ. Αυξάνει την ευελιξία της ομάδας και διαφωτίζει τις ψηφιακές στρατηγικές για τις επιχειρήσεις, την τεχνολογία και τις νομικές ομάδες. Επιπλέον, το λογισμικό ακολουθεί τη διαχείριση δεδομένων για τη βελτιστοποίηση της αποθήκευσης, συλλογής και ενεργοποίησης, προσφέροντας ένα ασφαλές πλαίσιο.

Το εργαλείο προσφέρει επίσης ένα ψηφιακό τοπίο ενώ ακούτε τα σήματα κοινής χρήσης και πελατών. Στοχεύει στην επιτάχυνση της συλλογής δεδομένων πρώτου μέρους και στη μείωση της εξάρτησης από προγράμματα περιήγησης που εξουσιοδοτούν τους οργανισμούς. Το λογισμικό προσφέρει καλύτερη απόδοση και βελτιωμένη παραγωγικότητα για καλή ροή δεδομένων πελατών.

Το Commander Act περιλαμβάνει σχετικά δεδομένα σε συσκευές καμπάνιας για τη βελτιστοποίηση των επενδύσεων στα μέσα και τη βελτίωση των εμπειριών των χρηστών. Οι ευέλικτες και αυτόνομες πρωτοβουλίες βοηθούν τις τεχνικές ομάδες να σταματήσουν την προσαρμογή JavaScript και να εργαστούν πιο γρήγορα.

Σήμα

Σήμα Το Λογισμικό διαχείρισης ετικετών είναι μια εύχρηστη λύση για αναλυτικούς συνεργάτες και εμπόρους. Επιταχύνει τις πρωτοβουλίες που βασίζονται σε δεδομένα για τη βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπου, την επιτάχυνση της έναρξης της πρωτοβουλίας βάσει δεδομένων και τη δημιουργία κύκλων ανάπτυξης πληροφορικής. Το λογισμικό εκσυγχρονίζει τη συλλογή δεδομένων για προγράμματα μάρκετινγκ και ανάλυσης, προσφέροντας περισσότερο χρόνο για καινοτομίες και λιγότερο για κώδικα λογομαχίας.

  Πώς να ξεπαγώσετε τον λογαριασμό Venmo

Το Signal επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν ταχύτητα και ευελιξία κατά τη διαχείριση ετικετών που προσφέρουν λιγότερα όρια και ταχύτερο χρόνο φόρτωσης σελίδας. Το TMS λειτουργεί σε τεχνολογία απευθείας διακομιστή αποτρέποντας την απώλεια δεδομένων και την περικοπή ετικετών. Είναι εύκολο να ενημερώσετε ή να διαμορφώσετε ετικέτες στη γραμμή χρόνου χωρίς να χάσετε περισσότερα από λίγα λεπτά.

Η τεχνολογία προσφέρει παραμέτρους συμβολοσειράς ερωτήματος URL, στοιχεία HTML και cookie πρώτου κατασκευαστή για την αποθήκευση και τη λήψη δεδομένων για τον ιστότοπο. Λειτουργεί με περιβάλλον συσκευής, αναγνωριστικά χρήστη και δεδομένα συμπεριφοράς για τον εντοπισμό των ίδιων χρηστών σε προμηθευτές, συσκευές και προγράμματα περιήγησης.

Piwik PRO

Piwik Pro Ο Διαχειριστής ετικετών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εστιάσετε στα δεδομένα αντί για ετικέτες. Είναι ένα βελτιωμένο λογισμικό που μπορεί να συλλέξει δεδομένα και να τα χρησιμοποιήσει λεπτομερώς. Τα σημαντικά χαρακτηριστικά που εμπλέκονται στο Piwik Pro είναι το απόρρητο δεδομένων, η ασφάλεια, ο έλεγχος δεδομένων, ο εντοπισμός σφαλμάτων και η δημιουργία ετικετών. Κάποιοι από αυτούς είναι:

 • Οι ενσωματώσεις αναλυτικών στοιχείων εκτός συσκευασίας συνοδεύονται από προσαρμοσμένες μεταβλητές, συμβάντα, μετατροπή στόχων, παρακολούθηση φόρμας και εικονικές προβολές σελίδων.
 • Περιλαμβάνει μια βιβλιοθήκη μεταβλητών, κανόνων και ετικετών χωρίς να γράφει κώδικα JavaScript.
 • Η διαχείριση στοίβας μάρκετινγκ για JS Code, pixel και ετικέτες για ψηφιακά προϊόντα και ιστότοπους.

Το TMS βοηθά στην ενίσχυση του απορρήτου για όλες τις ετικέτες για τον καθορισμό ετικετών και την προσαρμογή της παρακολούθησης. Είναι επίσης εύκολο να διορθώσετε σφάλματα και να δοκιμάσετε pixel, ετικέτες και εργαλεία μάρκετινγκ σε ασφαλές περιβάλλον για να ανακαλύψετε πιθανά προβλήματα. Οι δυνατότητες προσαρμογής ωφελούν τον διαχειριστή ετικετών Piwik Pro που δεν χρειάζεται να γράφει κώδικα JavaScript και να αξιοποιεί εξατομικευμένο περιεχόμενο.

συμπέρασμα

Πολλές επιλογές διαχείρισης ετικετών είναι διαθέσιμες στην αγορά, αλλά πώς μπορείτε να προσδιορίσετε τη σωστή. Είναι καλύτερο να λάβετε υπόψη τα κορυφαία χαρακτηριστικά του λογισμικού, όπως:

 • Δοκιμή ετικετών και έλεγχος σφαλμάτων
 • Εφαρμογή, συντήρηση και διαχείριση ετικετών
 • Επιλογές ανάπτυξης εσωτερικού χώρου και cloud
 • Ενσωματώνεται με προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο, περιεχόμενο τρίτων, γραφικά στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαφημίσεις κ.λπ.
 • Παρακολούθηση συμβάντων
 • Βιβλιοθήκη ετικετών, αντιστοίχιση μεταβλητών ετικετών, πρότυπα ετικετών, ασύγχρονες ετικέτες, προσαρμοσμένες ετικέτες
 • Δικαιώματα χρήστη βάσει ρόλων
 • Παρακολούθηση απόδοσης ετικετών
 • Μηχανή κανόνων πυροδότησης ετικέτας

Πριν οριστικοποιήσουν ένα, οι υπεύθυνοι του μάρκετινγκ πρέπει να εξετάσουν τα αναλυτικά στοιχεία ιστού, τις δυνατότητες, τα κέρδη μάρκετινγκ και τη λειτουργία ενσωμάτωσης των λύσεων διαχείρισης ετικετών. Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλά εργαλεία μάρκετινγκ που μπορεί κανείς να επιλέξει για να αυξήσει την προβολή του ιστότοπού του στην αγορά.