6 Κορυφαίες επιλογές φιλοξενίας διακομιστή Barotrauma για την καλύτερη εμπειρία

Αν αγαπάτε το σασπένς και την επιβίωση, θα σας αρέσει να παίζετε Barotrauma στον υπολογιστή σας.

Είναι ένα 2D παιχνίδι προσομοίωσης και επιβίωσης υποβρυχίων που είναι μοναδικό σε σύγκριση με τα περισσότερα άλλα παιχνίδια.

Θα έλεγα ότι είναι ένας συνδυασμός και εξέλιξη ορισμένων ανεξάρτητων παιχνιδιών που είχαμε πριν από 10 χρόνια, αλλά το αποτέλεσμα είναι απολύτως εκπληκτικό για να παίξει κανείς γιατί είναι κάτι που δύσκολα φαίνεται στα παιχνίδια σήμερα.

Παρόλο που μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι στον υπολογιστή σας, είναι καλύτερο να έχετε έναν διακομιστή για να το φιλοξενήσει και να παίξει με πλήρη ελευθερία.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα εξετάσουμε τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού και τα πάντα σχετικά με τις επιλογές φιλοξενίας διακομιστή που θα χρειαστείτε για την καλύτερη εμπειρία.

Εισαγωγή στο Barotrauma

Το Barotrauma είναι ένα παιχνίδι τρόμου/επιβίωσης που περιλαμβάνει έντονες αποστολές, συμπεριλαμβανομένης της εχθρότητας της φυσικής των ragdoll και των εξωγήινων θαλάσσιων τεράτων👾. Έχει ενθουσιασμό, ομαδική εργασία και υπαρξιακό φόβο σε όλη τη διαδρομή του παιχνιδιού.

Το Barotrauma αναπτύχθηκε από το Finnish Studio Undertow Games και εκδόθηκε από την Daedalic Entertainment.

Παιχνίδι

Το gameplay του Barotrauma λαμβάνει χώρα κυρίως μέσα σε υποβρύχια βυθισμένα στα νερά του Ωκεανού της Ευρώπης🌊. Μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι, οι παίκτες έχουν διαφορετικούς ρόλους και εργασίες, κάτι που δίνει σε κάθε εξειδικευμένο χαρακτηριστικό και εξοπλισμό.

Όλο το πλήρωμα του υποβρυχίου θα πρέπει να εργαστεί στις δουλειές του και να ολοκληρώσει αποστολές, όπως:

 • Ανάκτηση εξωγήινων αντικειμένων
 • Μεταφορά και παράδοση φορτίου από το ένα σημείο στο άλλο
 • Κυνήγι πλασμάτων άγριας ζωής της θάλασσας

Κατά τη διάρκεια των αποστολών, οι παίκτες έχουν την ελεύθερη βούληση να ενεργήσουν κατά την κρίση τους και να επιτύχουν τους στόχους που δίνονται από το παιχνίδι.

Το συναρπαστικό μέρος είναι ότι κατά τη διάρκεια των αποστολών, το υποβρύχιο θα αντιμετωπίσει διάφορους κινδύνους όπως παράσιτα, προδότες, πανίδα κ.λπ. Ο στόχος σας είναι να διασφαλίσετε ότι αυτοί οι κίνδυνοι δεν θέτουν σε κίνδυνο το ταξίδι του υποβρυχίου.

Η ανικανότητα ενός παίκτη μπορεί επίσης να ληφθεί υπόψη, καθώς η ακατάλληλη συντήρηση και χειρισμός του υποβρυχίου μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιούν τις εργασιακές τους δεξιότητες για να αποφύγουν αυτού του είδους τις καταστάσεις.

  11 Μετατροπέας δυαδικού σε κείμενο για γνώση

Μπορεί να έρθει ένα σημείο που η γάστρα του υποβρυχίου υποστεί ζημιά και το νερό αρχίσει να αναβλύζει στο πλοίο. Εάν οι παίκτες δεν είναι σε θέση να διορθώσουν την κατάσταση, υπάρχει πιθανότητα να πνιγούν ή να τσακιστούν από το Barotrauma.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πεθάνεις σε αυτό το παιχνίδι και ένα υποβρύχιο που έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά είναι ένας από αυτούς τους τρόπους, επομένως πρέπει να παίξεις αυτό το παιχνίδι με καλή ικανότητα και εστίαση.

Σκοπός

Ο πρωταρχικός στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να διατηρήσει το υποβρύχιο και να το περιηγηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού χωρίς να σκοτωθεί.

Πολλά εμπόδια θα έρθουν στα βάθη της Ευρώπης, οπότε κάθε μέλος πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά που του έχει ανατεθεί και να ολοκληρώσει τις δεδομένες αποστολές.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά και αποστολές

Εκτός από τον πρωταρχικό σκοπό του παιχνιδιού, υπάρχουν πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

 • Υποστήριξη για έναν παίκτη/πολλούς παίκτες
 • Επικοινωνήστε σε πραγματικό χρόνο με το πλήρωμά σας που αποτελείται από έως και 16 μέλη
 • Δημιουργήστε τα υποβρύχια και τα τέρατα σας μέσω ενός ενσωματωμένου επεξεργαστή
 • Τροποποιήστε το παιχνίδι πατώντας απευθείας στον πηγαίο κώδικα

Μπορείτε επίσης να παίξετε σε διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας, να ολοκληρώσετε ένα σωρό δευτερεύουσες αποστολές και να βοηθήσετε ολόκληρο το πλήρωμα να παραμείνει στην επιφάνεια (ή να τις πνίξει όλες). Υπάρχουν 13 κύριοι τύποι αποστολών που πρέπει να ολοκληρώσετε και μέσα σε αυτούς τους τύπους, υπάρχουν διαφορετικές παραλλαγές που μπορείτε να ολοκληρώσετε.

Το παιχνίδι λειτουργεί κυρίως μέσα στο υποβρύχιο αλλά ανάλογα με τη δεδομένη κατάσταση. Τα μέλη μπορούν να βγουν στην ανοιχτή θάλασσα με στολή κατάδυσης.

Απαιτήσεις συστήματος

Οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για τις διάφορες πλατφόρμες είναι οι εξής:

Windows

 • Bit: 64-bit
 • Λειτουργικό σύστημα: Windows 7/8.1/10
 • Επεξεργαστής: Διπύρηνος 2,5 GHz
 • Μνήμη: 4 GB RAM
 • Γραφικά: 2 GB Μνήμη (αποκλειστική VRAM ή κοινόχρηστη RAM), Shader Model 2.0+
 • DirectX: Έκδοση 11
 • Αποθηκευτικός χώρος: 1 GB

Μακ

 • Bit: 64-bit
 • ΛΣ: OSX 10.15 ή νεότερο
 • Επεξεργαστής: Διπύρηνος 2,5 GHz
 • Μνήμη: 4 GB RAM
 • Γραφικά: 2 GB Μνήμη (αποκλειστική VRAM ή κοινόχρηστη RAM), υποστήριξη OpenGL 3.0+
 • DirectX: Έκδοση 11
 • Αποθηκευτικός χώρος: 1 GB

SteamOS + Linux

 • Bit: 64-bit
 • ΛΣ: Ubuntu 18.04 LTS
 • Επεξεργαστής: Διπύρηνος 2,5 GHz
 • Μνήμη: 4 GB RAM
 • Γραφικά: 2 GB Μνήμη (αποκλειστική VRAM ή κοινόχρηστη RAM), υποστήριξη OpenGL 3.0+
 • DirectX: Έκδοση 11
 • Αποθηκευτικός χώρος: 1 GB
  5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ανοιχτού κώδικα [2022]

Διαβάστε επίσης: Καλύτεροι έλεγχοι συμβατότητας παιχνιδιών

Γιατί απαιτείται φιλοξενία για το Barotrauma;

Ο ξεκάθαρος λόγος που χρειάζεστε φιλοξενία για το Barotrauma είναι ότι δεν χρειάζεται να βασίζεστε πλήρως στους πόρους του υπολογιστή σας για να εκτελέσετε το παιχνίδι.

Και δεδομένου ότι το Barotrauma είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι που επιτρέπει την αναπαραγωγή πολλών παικτών, δεν θέλετε να αντιμετωπίζετε διακοπές ενώ ολοκληρώνετε μια σημαντική αποστολή.

Εάν έχετε αδύναμο υπολογιστή ή κακή σύνδεση στο διαδίκτυο και δεν χρησιμοποιείτε φιλοξενία, θα αντιμετωπίσετε σφάλματα, καθυστερήσεις και σφάλματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ακολουθούν μερικά από τα πολλά οφέλη από τη χρήση της φιλοξενίας διακομιστή Barotrauma:

#1. Δυνατότητα χειρισμού υψηλής κυκλοφορίας

Όταν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία φιλοξενίας για να παίξετε το παιχνίδι, μπορείτε να φέρετε δεκάδες παίκτες χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν θα επηρεάσει καθόλου την απόδοση, αλλά μπορείτε ακόμα να ορίσετε ένα όριο για το πόσοι παίκτες μπορούν να εισέλθουν για να αποφύγετε τον συνωστισμό.

#2. Λιγότερη πιθανότητα κατεστραμμένων αρχείων αποθήκευσης

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η πρόοδος του παιχνιδιού σας θα αποθηκευτεί με επιτυχία όταν παίζετε σε διακομιστή φιλοξενίας. Είναι πιο αξιόπιστο από έναν συνηθισμένο διακομιστή παιχνιδιών και δεν θα δυσλειτουργούσε ανάμεσα σε σημαντικές στιγμές.

#3. Ομαλή και χωρίς καθυστερήσεις εμπειρία παιχνιδιού

Υποστηριζόμενο από υλικό κορυφαίας βαθμίδας και σύνδεση στο Διαδίκτυο, το παιχνίδι δεν θα είναι ποτέ καθυστερημένο και με λάθη κατά την αναπαραγωγή Barotrauma σε έναν διακομιστή φιλοξενίας.

Με αυτά τα λόγια, ας μεταβούμε στις καλύτερες επιλογές φιλοξενίας διακομιστή Barotrauma.

Διακομιστές Survival

Αυτή η υπηρεσία φιλοξενίας διακομιστή παιχνιδιών Barotrauma από την Survival Servers διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να τρέξετε ομαλά το παιχνίδι και να το απολαύσετε στο μέγιστο.

Διαθέτει έναν πίνακα διαχείρισης διακομιστή παιχνιδιών από τον οποίο μπορείτε να διαμορφώσετε και να προσαρμόσετε τον διακομιστή παιχνιδιών σας όπως θέλετε με μερικά κλικ.

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της υπηρεσίας περιλαμβάνουν:

 • Άμεση εγκατάσταση διακομιστή
 • Τελευταίες εκδόσεις mods
 • Εξαιρετικά γρήγορες μονάδες SSD NVMe
 • Προστασία DDoS
 • Πλαίσιο με κινητήρα Enfusion
 • Πλήρης πρόσβαση FTP

Μόλις γρατσούνισα την επιφάνεια εδώ. Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτήν την υπηρεσία διακομιστή φιλοξενίας που θα θέλατε να ανακαλύψετε.

GTX

Με παγκόσμια κάλυψη, ο διακομιστής παιχνιδιών Barotrauma της GTX καλύπτει όλες τις χώρες για να σας προσφέρει μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού. Παρέχει υποστήριξη 24/7, την οποία μπορείτε να προσεγγίσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και για άλλα παιχνίδια που φιλοξενείτε.

Έχετε επίσης προστασία DDoS, απεριόριστη μνήμη, εταιρικό υλικό και πλήρη πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου του διακομιστή.

  6 Καλύτερη Φιλοξενία Διακομιστών Don't Starve Together (DST) το 2022

Το GTX προσθέτει συνεχώς νέες δυνατότητες στους διακομιστές του, ώστε να είστε σίγουροι ότι βελτιώνεται μόνο από εδώ.

Διακομιστές Citadel

Κάλυψη σε περισσότερες από 18 τοποθεσίες, οι Citadel Servers, διαθέτουν διακομιστές παιχνιδιών που σας προσφέρουν πλήρη έλεγχο των διαμορφώσεων. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να μεταβείτε και να εγκαταστήσετε νέα mods απευθείας από τον πίνακα ελέγχου για να απολαύσετε τις εκτεταμένες λειτουργίες του παιχνιδιού.

Ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή
 • Πρόσβαση σε εργαλεία τρίτων
 • Πρόσβαση στη βάση δεδομένων
 • Υποστήριξη πιο πρόσφατων mods
 • Δυνατότητα αλλαγής τοποθεσιών ανά πάσα στιγμή
 • Προηγμένη προστασία DDoS

Λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις για τον διακομιστή ώστε να διατηρείται το περιβάλλον ασφαλές και απαλλαγμένο από σφάλματα.

PingPerfect

Μπορείτε να βρείτε έναν αξιόπιστο διακομιστή παιχνιδιών που φιλοξενεί το PingPerfect. Διαθέτει πλήρες σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και εταιρικό υλικό που χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες λύσεις CPU και αποθήκευσης.

Μπορείτε να διαμορφώσετε πράγματα από τον πίνακα ελέγχου στην επιφάνεια εργασίας, ακόμη και στην κινητή συσκευή σας. Ορισμένες άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν δωρεάν αλλαγή επωνυμίας, εναλλαγή παιχνιδιών και προστασία DDoS.

Το PingPerfect διαθέτει κέντρα δεδομένων στα περισσότερα μέρη του κόσμου, ώστε να μπορείτε να περιμένετε εξαιρετική εξυπηρέτηση όπου κι αν βρίσκεστε.

Zap Hosting

Ρυθμίστε άμεσα τον διακομιστή φιλοξενίας σας με το Zap Hosting, μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να παίζετε το Barotrauma απρόσκοπτα χωρίς κανέναν λόξυγκα.

Παρόλο που διατίθεται με ισχυρό υλικό, εξακολουθεί να διατηρεί μια εύχρηστη διεπαφή που είναι εύκολο να την μετακινήσετε.

Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο SSD για αστραπιαία επεξεργασία και εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού.

XgamingServer

Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά προγράμματα που παρέχονται από τον XgamingServer και να αρχίσετε να παίζετε το Barotrauma στον διακομιστή φιλοξενίας τους σχεδόν αμέσως.

Εδώ είναι μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά αυτής της υπηρεσίας:

 • Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας cloud
 • Διαισθητικός πίνακας ελέγχου
 • Προστασία DDoS
 • Στιβαρό υλικό
 • Απίστευτα χαμηλότερα ping
 • Δεν υπάρχουν όρια για κουλοχέρη παιχνιδιών

Όλοι οι διακομιστές τους παρακολουθούνται συνεχώς από την ομάδα τεχνολογίας και μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους 24/7 σε περίπτωση αμφιβολιών ή προβλημάτων.

Τελικές Λέξεις

Το Barotrauma είναι ήδη ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά μπορεί να είναι πιο ευχάριστο αν το παίξετε σε έναν αποκλειστικό διακομιστή, καθώς εξαλείφει κάθε άγχος από κολλήματα, σφάλματα και καθυστερήσεις.

Εσείς και οι φίλοι σας στο πλήρωμά σας μπορείτε να έχετε μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών. 🎮

Στη συνέχεια, μάθετε πώς να καταγράφετε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας λογισμικό εγγραφής παιχνιδιών.