6 Καλύτερο λογισμικό ECAD για σχεδιασμό ηλεκτρονικών προϊόντων

Το λογισμικό Electronic Computer-Aided Design (ECAD) προσφέρει αποτελεσματικότητα και ευκολία κατά το σχεδιασμό ηλεκτρικών εξαρτημάτων χωρίς να εισάγει σφάλματα.

Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο με τεράστιο ανταγωνισμό, δεν υπάρχει χώρος για αναποτελεσματικότητα και λάθη.

Εάν εξακολουθείτε να συνεχίζετε τις παραδοσιακές, μη αυτόματες μεθόδους χρήσης μολυβιού και χαρτιού για το σχεδιασμό των ηλεκτρικών σας εξαρτημάτων, μπορεί να χρειαστούν πολλά χρόνια για να τα κατασκευάσετε ενώ αυξάνετε τα έξοδά σας σε εργατικό δυναμικό και πόρους.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία με τη βοήθεια του λογισμικού ECAD που μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε, να επεξεργαστείτε, να συναρμολογήσετε και να προσομοιώσετε τα στοιχεία σας σωστά και με ακρίβεια, ώστε τα σχέδιά σας να εγκρίνονται πιο γρήγορα.

Τελικά, μπορείτε να κατασκευάσετε ηλεκτρικά εξαρτήματα σε γρήγορους χρόνους ανάκαμψης με ποιότητα.

Λοιπόν, ας συζητήσουμε τι είναι το λογισμικό ECAD και πώς μπορεί να σας ωφελήσει.

Τι είναι το λογισμικό ECAD;

Το λογισμικό Electronic Computer-Aided Design (ECAD) είναι ένα εργαλείο για το σχεδιασμό και την τροποποίηση διατάξεων και διαγραμμάτων σε 3D και 2D για ηλεκτρικά κυκλώματα και ηλεκτρονικά συστήματα. Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία, τη συναρμολόγηση, την προσομοίωση και τη σύνθεση ηλεκτρικών κυκλωμάτων.

Διαφέρει ελαφρώς από το λογισμικό CAD που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό ενός συγκεκριμένου στοιχείου ή συγκροτήματος. Από την άλλη πλευρά, το λογισμικό ECAD θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα που αποτελείται από διάφορα εξαρτήματα που συνδέονται μεταξύ τους με τη βοήθεια ηλεκτρικών κυκλωμάτων.

Παράδειγμα: Σχεδιασμός πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος (PCB) υπολογιστή με χρήση λογισμικού ECAD. Ένας ηλεκτρολόγος σχεδιαστής δημιουργεί μια διάταξη PCB από τη σχηματική άποψη του σχεδιασμού του κυκλώματος και δημιουργεί μια τρισδιάστατη αναπαράσταση του εξαρτήματος PCB με τα τρισδιάστατα μοντέλα.

Το λογισμικό ECAD προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το κατάλληλο λογισμικό για τον οργανισμό σας με βάση τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Μερικές από τις δυνατότητες του λογισμικού ECAD είναι:

 • Διαγράμματα για τον καθορισμό των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται και των σημάτων που τα συνδέουν
 • Ανίχνευση δρομολόγησης για τον εντοπισμό της διαδρομής των συνδέσεων
 • Η διάταξη έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί ένα περίγραμμα PCB και να τοποθετεί εξαρτήματα μέσα σε αυτό
 • 3D συγκρότημα για τη δημιουργία του τρισδιάστατου μοντέλου PCB που ανιχνεύει παρεμβολές μέσα σε ένα σύστημα και διαχειρίζεται την απαγωγή θερμότητας από ηλεκτρονικά εξαρτήματα
 • Αυτοματισμός για αυτόματη δρομολόγηση ιχνών από ηλεκτρικά εξαρτήματα
 • Λειτουργία πολλαπλών πλακών για το σχεδιασμό και τη διάταξη διαφορετικών PCB που λειτουργούν μαζί ως ένα σύστημα
 • Έλεγχος κανόνων για σύγκριση σχεδίων PCB με κατευθυντήριες γραμμές ή κανόνες εταιρείας ή κλάδου και επισήμανση ζητημάτων που μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση PCB
 • Κατασκευή εξαγωγών για την παραγωγή παραδοτέων ECAM για την κατασκευή στρωμάτων PCB
 • Λειτουργίες συνεργασίας που βοηθούν τα μέλη της ομάδας να συνεργάζονται σε ένα σχέδιο, προσθέτουν σχόλια και δίνουν σχόλια για να βελτιώσουν το σχέδιο

Υπάρχουν πολλές άλλες τεχνολογίες που μπορεί να χρειαστείτε για την ανταλλαγή δεδομένων και για να λάβετε αποτελέσματα χωρίς σφάλματα:

 • ECAE: Το λογισμικό Electrical Computer-Aided Engineering χρησιμοποιεί τη γεωμετρία που παράγεται με τη βοήθεια του λογισμικού ECAD για τη δημιουργία ενός μοντέλου ανάλυσης και την προσομοίωση της απόδοσης PCB
 • ECAM: Το Λογισμικό Κατασκευής με τη βοήθεια ηλεκτρικού υπολογιστή χρησιμοποιεί εξαγωγές λογισμικού ECAD και δημιουργεί διαδρομές εργαλείων για την παραγωγή στρώματος PCB.

ECAD και MCAD: Ποια είναι η διαφορά;

Το λογισμικό ECAD χρησιμοποιείται βασικά για τη δημιουργία ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, ενώ το MCAD χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό μηχανικών εξαρτημάτων.

Ορισμένα προϊόντα χρειάζονται μηχανικά καθώς και ηλεκτρικά χαρακτηριστικά στον σημερινό κόσμο που βασίζεται στην τεχνολογία. Έτσι, οι ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές ομάδες μπορούν να συνεργαστούν ανεξάρτητα σε μια ενιαία πλατφόρμα και να καινοτομήσουν εξαρτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

  Τρόπος αυτόματης προσθήκης εργασιών Microsoft Planner στο ημερολόγιό σας του Outlook

Μαζί, και οι δύο ομάδες μπορούν να ελέγξουν αν η συναρμολόγηση κάθε εξαρτήματος ταιριάζει με το άλλο. Αυτό είναι ένα πρόσθετο όφελος για τους οργανισμούς. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να εκτελέσετε μια τρισδιάστατη ανάλυση των συναρμολογημένων προϊόντων και να οπτικοποιήσετε εάν όλα πάνε καλά σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

Ποιες είναι οι εφαρμογές του λογισμικού ECAD;

Πολλοί οργανισμοί χρησιμοποιούν το ECAD για την εκπλήρωση των αναγκών σχεδιασμού και κατασκευής ηλεκτρικών προϊόντων με τη συναρμολόγηση ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Βρίσκει εφαρμογές σε τομείς, όπως:

 • Σχεδιασμός PCB: Οι πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων (PCB) έχουν διάφορα ηλεκτρικά εξαρτήματα και ηλεκτρικά κυκλώματα για την τροφοδοσία ηλεκτρονικών συσκευών. Οι ηλεκτρολόγοι μετατρέπουν τα σχηματικά διαγράμματα στην τρισδιάστατη διάταξη προσθέτοντας κάθε στοιχείο στο απαιτούμενο κύκλωμα και συναρμολογώντας τα.
 • Τεκμηρίωση: Το προϊόν πρέπει να περάσει τη δοκιμή ανάλυσης για να εγκριθεί για να προχωρήσει η διαδικασία κατασκευής. Το λογισμικό ECAD προσφέρει λεπτομερή τεκμηρίωση σύμφωνα με τις παραμέτρους εισόδου και τη διάταξη για να βοηθήσει στην ανάλυση κάθε λεπτομέρειας σχεδιασμού.
 • FEA: Το λογισμικό ECAD μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων (FEA) για τη δημιουργία τρισδιάστατων αντικειμένων από δισδιάστατες πληροφορίες.

Γιατί χρειάζεστε το λογισμικό ECAD;

Ο σχεδιασμός ηλεκτρονικών εξαρτημάτων στο λογισμικό ECAD είναι απλός καθώς χειρίζεται όλα τα βάρη, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό προϊόν στο τέλος. Σας εξοικονομεί από τον αγώνα με τις χειροκίνητες μεθόδους χρήσης μολυβιού και χαρτιού για τη σχεδίαση ενός ηλεκτρικού κυκλώματος.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα πλεονεκτήματα του λογισμικού ECAD στον οργανισμό σας.

Βελτιωμένος σχεδιασμός

Η χρήση λογισμικού αντί της μη αυτόματης δημιουργίας κυκλώματος καθιστά τη διαδικασία σχεδιασμού εύκολη. Εκτός από την απλοποίηση της διαδικασίας, παράγει σχέδια υψηλής ποιότητας και χωρίς σφάλματα στο τέλος. Θα λάβετε πολλά εργαλεία και διάφορες λειτουργίες, όπως μεταφορά και απόθεση, για να σχεδιάσετε τα στοιχεία σας. Θα έχετε επίσης μια εμπειρία χωρίς προβλήματα ενώ καινοτομείτε με ρεαλιστικές, τρισδιάστατες προβολές.

Κερδίζει χρόνο

Ο σχεδιασμός από την αρχή μπορεί να είναι δύσκολος και χρονοβόρος. Το λογισμικό ECAD προσφέρει πολλά προκατασκευασμένα στοιχεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας στο σχέδιό σας, καθορίζοντας τις απαιτήσεις σχεδιασμού και τις βασικές παραμέτρους. Πολλές επιλογές στο λογισμικό σάς επιτρέπουν να σκέφτεστε γρήγορα και να ενεργείτε γρήγορα. Ως εκ τούτου, όταν εξοικονομείτε χρόνο στο σχεδιασμό, θα συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητάς σας.

Βελτιώνει την απόδοση του προϊόντος

Η δημιουργία του στοιχείου και η συναρμολόγησή του στο μοντέλο δεν είναι το τελευταίο βήμα της διαδικασίας σχεδιασμού σας. Το προϊόν πρέπει να περάσει από τις διαδικασίες δοκιμής για να ελέγξει τη σωστή ροή ηλεκτρικής ενέργειας σε όλο το κύκλωμα.

Η χειροκίνητη δοκιμή είναι χρονοβόρα. Χάρη στο λογισμικό ECAD που μπορεί να σας βοηθήσει να δοκιμάσετε το προϊόν σας εύκολα χωρίς καμία ταλαιπωρία. Έτσι, μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα του προϊόντος διορθώνοντας γρήγορα τα προβλήματα στο λογισμικό πριν ολοκληρώσετε το έγγραφο για κατασκευή.

Διαφάνεια

Το λογισμικό ECAD προσφέρει πλήρη ορατότητα του προϊόντος σας διατηρώντας τη διαφάνεια κάθε στοιχείου με βάση το υλικό, το χρώμα κ.λπ. Η τρισδιάστατη απεικόνιση του προϊόντος σάς επιτρέπει να ελέγχετε το προϊόν από κάθε γωνία για να ελέγξετε τη σχεδίασή σας και πιο λεπτές λεπτομέρειες για να εντοπίσετε σφάλματα, εάν όποιος.

Αποδοτική

Από τον καταιγισμό ιδεών μέχρι την κατασκευή ενός τελικού προϊόντος απαιτεί πολύ εργατικό δυναμικό, μηχανήματα και κόστος. Ωστόσο, η χρήση του λογισμικού ECAD εξοικονομεί πολλά χρήματα και προσπάθεια. Το λογισμικό ECAD εξοικονομεί τους πόρους σας δημιουργώντας ένα σχέδιο χωρίς σφάλματα που μπορεί να πάει κατευθείαν στη φάση παραγωγής χωρίς σημαντικές αλλαγές.

Έτσι, εάν θέλετε να αξιοποιήσετε αυτά τα πλεονεκτήματα και αναζητάτε καλό λογισμικό ECAD, εδώ είναι μερικές επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε.

Altium CircuitMaker

Μετατρέψτε τη μοναδική σας ιδέα σε πραγματικότητα με το Altium εργαλείο σχεδιασμού. Το Altium CircuitMaker είναι ένα σχηματικό λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να σχεδιάζετε ηλεκτρονικά προϊόντα. Ο ισχυρός κινητήρας του και η βελτιωμένη διεπαφή σάς βοηθούν να σχεδιάζετε καλύτερα χωρίς προβλήματα.

  Τα πιο τρομακτικά παιχνίδια και οι καλύτερες προσφορές που μπορείτε να πάρετε

Το Altium σάς παρέχει την ελευθερία να δημιουργείτε ηλεκτρονικά προϊόντα με ευελιξία με 16 επίπεδα επίπεδα, 16 σήματα και μηδενικούς περιορισμούς στις διαστάσεις. Η κοινοτική βιβλιοθήκη του περιέχει εκατοντάδες στοιχεία και μια φανταστική βάση δεδομένων Octopart για να τα υποστηρίζει όλα.

Τώρα, η τοποθέτηση εξαρτημάτων στα σχέδιά σας είναι εξαιρετικά εύκολη. Απλώς αναζητήστε τον αριθμό ανταλλακτικού του κατασκευαστή ή τις παραμέτρους σχεδίασης από τη βιβλιοθήκη για να λάβετε το ακριβές στοιχείο. Εάν δεν βρείτε το στοιχείο που χρειάζεστε, προσθέστε τα σχεδιαστικά μέρη και τα στοιχεία σας στη βιβλιοθήκη της κοινότητας.

Όταν ολοκληρώσετε το σχέδιό σας, μπορείτε να το μοιραστείτε με την ομάδα ή την κοινότητά σας ή με τους συγκεκριμένους συγγραφείς της επιλογής σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα και θα σας δώσει μια σαφή ιδέα ενώ συνεργάζεστε με την ομάδα σας σχετικά με το σχεδιασμό.

Το Altium μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση από άλλους για να δημιουργήσουν κάτι νέο ή να προσθέσουν ορισμένες δυνατότητες στο προϊόν. Προσφέρει επίσης την εγγενή 3D εμφάνιση του προϊόντος σας, δρομολόγηση Push-N-Shove, σχηματικό πρόγραμμα επεξεργασίας πολλών φύλλων, τοπολογικό αυτόματο δρομολογητή και επικυρωμένες εξόδους DFM/DRC.

Κατεβάστε αυτό το δωρεάν λογισμικό ECAD για να σχεδιάσετε το υπέροχο προϊόν σας και να απολαύσετε την απλότητά του.

Fusion 360

Συμπληρώστε το κενό μεταξύ του παραδοσιακού λογισμικού MCAD και ECAD χρησιμοποιώντας Fusion 360. Θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα πλήρες προϊόν τόσο με μηχανικά όσο και ηλεκτρικά χαρακτηριστικά. Το Fusion 360 επιτρέπει στους σχεδιαστές να εργάζονται στο ίδιο έργο ανεξάρτητα μέσα στην ίδια πλατφόρμα σχεδίασης.

Δεν χρειάζεται να ενσωματώσετε λογισμικό τρίτων, να ανταλλάξετε, να μεταφράσετε ή να εξάγετε αρχεία εάν χρησιμοποιείτε το Fusion 360. Παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για διαχείριση δεδομένων, διαχείριση μηχανικού σχεδιασμού και σχεδιασμό PCB. Μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε με τις ομάδες σας για να κατανοήσετε καλύτερα το πρόβλημα και να εργαστείτε πάνω σε αυτό για να ολοκληρώσετε το έργο εντός του καθορισμένου χρόνου.

Η πλατφόρμα παρέχει ένα σύνολο δεδομένων και δεδομένα 3D PCB, συμπεριλαμβανομένου υλικού πυρήνα, εξαρτημάτων, χαλκού πλακέτας και πολλά άλλα, ώστε να μπορείτε να επαληθεύσετε, να επικυρώσετε και να αναλύσετε στο λογισμικό MCAD για να πληροίτε τις προδιαγραφές του προϊόντος. Επιπλέον, η ενσωμάτωση του λογισμικού ECAD και MCAD θα σας δώσει ηλεκτρονικά εργαλεία για την προσομοίωση, σχηματικά, κατασκευή, διαχείριση κ.λπ., καθώς και εργαλεία σχεδίασης 3D για σκίτσο, ενσωμάτωση PCB, λαμαρίνα, συγκροτήματα και άλλα.

Με το Fusion 360, μπορείτε να εκτελέσετε αποτελεσματικά θερμική προσομοίωση του PCB στα αρχικά στάδια. Επιπλέον, συνδέστε ολόκληρη τη διαχείριση του προϊόντος σας από την πλατφόρμα που βασίζεται στο cloud. Μπορείτε επίσης να λάβετε προηγμένες λειτουργίες όπως γενετικός σχεδιασμός, ένθεση, κατασκευή πρόσθετων, μηχανική κατεργασία, κατασκευή και να ανακαλύψετε επεκτάσεις εάν λειτουργούν ομαλά.

Τα σχέδιά τους ξεκινούν από $42/μήνα έως $987/3 χρόνια. Προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε εάν το εργαλείο είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας ή όχι.

Creo

Δημιουργήστε και καινοτομήστε ρεαλιστικά προϊόντα από τη φαντασία σας με Creo λογισμικό. Αυτή η λύση 3D CAD σάς βοηθά να δημιουργήσετε καλύτερα προϊόντα και να συνδυάσετε την αποδεδειγμένη και ισχυρή λειτουργικότητά της χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες, όπως η επαυξημένη πραγματικότητα, η κατασκευή προσθέτων, η προσομοίωση, ο γενετικός σχεδιασμός και πολλά άλλα.

Το Creo σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε ποιοτικά προϊόντα από τα μετασχηματιστικά εργαλεία για να κερδίσετε μερίδιο αγοράς και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Εισάγει πολλές δυνατότητες σε διάφορους τομείς, από μηχανικό σχεδιασμό έως ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

Από τη σχεδίαση μέχρι το τελικό προϊόν και το πλέγμα μέχρι την προσομοίωση, το Creo σας βοηθά σε κάθε βήμα με την εύκολη στην κατανοητή διεπαφή του. Το Creo προσφέρει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες για κάθε σχέδιο που δημιουργείτε και παρέχει τεχνολογίες για τον εξελισσόμενο κόσμο.

Η Creo εισάγει διάφορα πακέτα κατανοώντας τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η τιμή του πακέτου ξεκινά από 2480$. Εγγραφείτε τώρα και ξεκινήστε να σχεδιάζετε ηλεκτρονικά προϊόντα από την αρχή. Σας προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή για εσάς.

  Πώς να αφαιρέσετε συσκευές από το Google Home σας

SOLIDWORKS

Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές αναζητούν πάντα τις καλύτερες λύσεις και εργαλεία για την ανάπτυξη προϊόντων υψηλής ποιότητας και SOLIDWORKS είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο. Σας βοηθά να σχεδιάζετε εξαιρετικά προϊόντα για την αγορά και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών.

Είτε έχετε ένα απλό στοιχείο για να σχεδιάσετε είτε πολύπλοκο, μπορείτε να ολοκληρώσετε το προϊόν σας εντός της προθεσμίας με ταχύτητα και ακρίβεια. Παρέχει επίσης ελέγχους κατασκευής και εργαλεία εκτίμησης για την προετοιμασία για την παραγωγή και το κόστος του προϊόντος.

Η αλληλεπίδραση και η συνεργασία με τα μέλη της ομάδας και τους ενδιαφερόμενους είναι εύκολες με εργαλεία διαχείρισης δεδομένων και λύσεις που συνδέονται με το cloud. Επιπλέον, τα εργαλεία ανάλυσης θα σας βοηθήσουν να εξαλείψετε σφάλματα στο σχέδιό σας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας.

Το SOLIDWORKS παρέχει μια διαισθητική διεπαφή για σχεδιασμό και μπορείτε να ενσωματώσετε τα ηλεκτρικά σας σχηματικά με τα τρισδιάστατα μοντέλα. Σας αποτρέπει από την εκτέλεση επαναλαμβανόμενων ενεργειών κατά την ανάπτυξη σχηματικών. Θα λάβετε μια κοινή βάση δεδομένων για το ECAD και το MCAD για συνέπεια και εξοικονόμηση χρόνου κατά την τεκμηρίωση.

Δώστε ζωή στα ηλεκτρονικά προϊόντα σας με αυτό το λογισμικό. Δοκιμάστε το δωρεάν και εξερευνήστε πώς κάνει τη διαδικασία σχεδιασμού χωρίς προβλήματα.

nanoCAD

nanoCAD είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα CAD που δίνει στους σχεδιαστές και τους μηχανικούς τις δυνατότητες να σχεδιάζουν τρισδιάστατα μοντέλα και ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ρεαλιστικά σχέδια από απλά έως σύνθετα με τη βοήθεια διαφόρων εργαλείων και δυνατοτήτων που θα αποκτήσετε σε αυτό το λογισμικό.

Το nanoCAD εκτελείται σε μορφή DWG χωρίς να χρειάζεται μετατροπή και μετάφραση. Μπορείτε εύκολα να αναπτύξετε τις εφαρμογές CAD σύμφωνα με τις ανάγκες σας με το Open API. Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε υπολογισμούς, σχέδια συνδέσεων και να αυτοματοποιήσετε δραστηριότητες σχεδίασης με εξωτερικές βάσεις δεδομένων.

Το nanoCAD API υποστηρίζει C, C++, .NET, VBscript, δέσμες ενεργειών εντολών, JavaScript, LISP και COM. Παρέχει επίσης μια οικεία διεπαφή, ώστε να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας ενώ φροντίζετε τη σχεδίαση του εξαρτήματος. Είτε σχεδιάζετε ένα ηλεκτρονικό εξάρτημα είτε ένα προϊόν, μπορείτε να έχετε την ταχύτητα που επιθυμείτε για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Επιλέξτε ένα πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σας σε τιμή εκκίνησης 200 $/έτος. Μπορείτε επίσης να πάτε για μια δωρεάν δοκιμή όλων των ενοτήτων.

IntelliCAD

Αποκτήστε μία από τις καλύτερες πλατφόρμες ανάπτυξης CAD – IntelliCAD που συνοδεύεται από λύσεις λογισμικού επαγγελματικής ποιότητας για το σχεδιασμό προϊόντων υψηλής ποιότητας. Σας επιτρέπει να εστιάσετε στα βασικά πράγματα, δηλαδή στις κάθετες λύσεις του προϊόντος του πελάτη σας.

Εισάγει εκτεταμένα API σε διαφορετικές γλώσσες, έτσι ώστε οι προγραμματιστές να μπορούν να δημιουργούν προσαρμοσμένες εφαρμογές, κάθετες λύσεις και προσαρμοσμένα αντικείμενα. Το IntelliCAD περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε εύκολα και να βελτιώσετε την απόδοση του τελικού προϊόντος σας.

Μπορείτε να εισάγετε αρχεία pdf και αρχεία σημείου όπως αρχεία .txt και .csv. Η εισαγωγή δυναμικών μπλοκ είναι πλέον εύκολη. απλά πατήστε Ctrl για να εισάγετε συνεχώς σημεία που ορίζονται από τις παραμέτρους του. Θα λάβετε επίσης μια δυνατότητα επεξεργασίας για κελιά πίνακα που υποστηρίζει τόσο κελιά όσο και στυλ πίνακα.

Επιπλέον, η εντολή κλώνος καθιστά εύκολη την γρήγορη αναπαραγωγή οντοτήτων. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε την επιλογή μετάβασης προβολής για να παρέχετε μια απλή κίνηση μεταξύ της περιστροφής προβολής, της μετατόπισης, των αλλαγών προβολής και του ζουμ. Θα λάβετε επίσης λειτουργίες όπως ομάδες, εισαγωγή shapefiles, γεωγραφικούς χάρτες, πολλαπλές διατάξεις σχεδίασης, επεξεργασία οντοτήτων πίνακα και πολλά άλλα.

συμπέρασμα

Το λογισμικό ECAD διαθέτει δυνατότητες που σας βοηθούν να σχεδιάσετε, να συναρμολογήσετε και να προσομοιώσετε τα ηλεκτρικά κυκλώματα και τα εξαρτήματά σας αποτελεσματικά και εύκολα χωρίς σφάλματα. Επίσης, σας εξοικονομεί χρόνο και πόρους ενώ ενισχύει την παραγωγικότητά σας, ώστε να μπορείτε να παραδίδετε έγκαιρα τελικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Έτσι, επιλέξτε το κατάλληλο λογισμικό ECAD με βάση τις απαιτήσεις σας από την παραπάνω λίστα και σχεδιάστε τα ηλεκτρικά σας εξαρτήματα με αποτελεσματικότητα.