6 Καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης Nutanix για να διατηρήσετε την υποδομή σας υγιή

Οι οργανισμοί που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη ρύθμιση του Nutanix πρέπει να παρακολουθούν την υγεία, την απόδοση, την ασφάλεια και τη διαθεσιμότητα του συστήματός τους.

Αυτός ο οδηγός αξιολόγησε τις καλύτερες λύσεις παρακολούθησης της Nutanix και τα χαρακτηριστικά και το κόστος τους για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την καλύτερη επιλογή για την επιχείρησή σας.

Τι είναι το Nutanix;

Η Nutanix είναι ένας πάροχος λύσεων λογισμικού cloud και πρωτοπόρος λύσεων υπερσυγκλίνουσας υποδομής (HCI).

Οι λύσεις της εταιρείας περιλαμβάνουν υβριδική αρχιτεκτονική cloud, διαχείριση πολλαπλών νέφους, ενοποιημένη αποθήκευση, υπηρεσίες βάσης δεδομένων και υπηρεσίες επιτραπέζιου υπολογιστή για την εξυπηρέτηση εφαρμογών και φόρτου εργασίας ανεξάρτητα από την τοποθεσία.

Επιπλέον, τα προϊόντα τους χρησιμοποιούνται σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκινητοβιομηχανίας, της εκπαίδευσης, της κυβέρνησης, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της υγειονομικής περίθαλψης, της νομικής, της μεταποίησης, των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, του λιανικού εμπορίου και των παρόχων υπηρεσιών, για μείωση της πολυπλοκότητας, αύξηση της ευελιξίας και βελτίωση της απόδοσης.

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών της Nutanix περιλαμβάνει το λειτουργικό σύστημα Nutanix (Nutanix Acropolis), Nutanix AHV, Nutanix Clusters, Nutanix Distributed Storage Fabric (Nutanix AOS Storage), Flow Network Security, Nutanix Disaster Recovery, NCM Self-Service.

Και διάφορες επαγγελματικές υπηρεσίες ονομάζονται “Υπηρεσίες Nutanix Xpert”, όπως η παροχή συμβουλών στο cloud, η μετάβαση και ο μετασχηματισμός δεδομένων, οι λειτουργίες cloud και τα προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης.

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται το Nutanix;

Αν και οι περιπτώσεις χρήσης Nutanix μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον οργανισμό, η πλατφόρμα HCI ενσωματώνει διακομιστές, αποθηκευτικό χώρο, εικονικοποίηση, δικτύωση και υπολογιστικό νέφος για να απλοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο προμηθεύεστε, αναπτύσσετε και διαχειρίζεστε υπηρεσίες πληροφορικής. Με το Nutanix, μπορείτε να μετακινήσετε με ασφάλεια εφαρμογές σε υβριδικά, multi-cloud, δημόσια ή ιδιωτικά σύννεφα, διατηρώντας παράλληλα την ακεραιότητα των δεδομένων.

Το Nutanix βοηθά στη βελτίωση της διαθεσιμότητας της υποδομής cloud του οργανισμού σας προστατεύοντας την υπηρεσία και τα δεδομένα σας από αστοχίες υλικού, καταστροφές και κακούς παράγοντες. Αναπαράγεται σε άλλο HCI ή cloud για να προστατεύει τα δεδομένα και τον φόρτο εργασίας σας από καταστροφές.

Επιπλέον, η αυτοματοποίηση πληροφοριών Nutanix βελτιώνει την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής στο δημόσιο και ιδιωτικό cloud επιταχύνοντας την παράδοση περιβαλλόντων εφαρμογών πλήρους στοίβας που εκφράζονται ως υποδομή, λειτουργίες και διακυβέρνηση ως κώδικας.

Με την αυτοματοποίηση των μη αυτόματων εργασιών, μπορείτε να αυξήσετε την απόδοση και την επεκτασιμότητα, να μεγιστοποιήσετε τη χρήση πόρων και να μειώσετε το κόστος.

Η σημασία της παρακολούθησης του περιβάλλοντος Nutanix

Σύμφωνα με μια έκθεση της Gartner του 2014, το μέσο κόστος διακοπής λειτουργίας του δικτύου είναι 5.600 $ ανά λεπτό και μπορεί να αυξηθεί σε 300 χιλιάδες $ ανά ώρα.

Ομοίως, η μελέτη του Ινστιτούτου Ponemon διαπίστωσε ότι μια απρογραμμάτιστη διακοπή κοστίζει περίπου 9000 $ ανά λεπτό ή πάνω από 500 χιλιάδες $ ανά ώρα.

Αυτά τα κόστη μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εφαρμογή και το μέγεθος του οργανισμού. Ορισμένες μικρές μεσαίες επιχειρήσεις ενδέχεται να χάσουν περίπου 100.000 $ λόγω ξαφνικών διακοπών, ενώ ορισμένες εταιρικές εφαρμογές μπορεί να προκαλέσουν απώλεια εκατομμυρίων δολαρίων ανά ώρα.

Για να αποτρέψετε δαπανηρούς χρόνους διακοπής λειτουργίας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε λύσεις παρακολούθησης για τη διαχείριση της υγείας του περιβάλλοντος Nutanix. Αυτά τα εργαλεία παρέχουν ορατότητα στα περιβάλλοντα Nutanix από συμπλέγματα και κόμβους (CPU, μνήμη, RAM και αποθήκευση) έως κεντρικούς υπολογιστές και εικονικές μηχανές. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την απόδοση εφαρμογών και διακομιστή και κρίσιμες μετρήσεις, όπως η καθυστέρηση και η απόδοση.

  Γιατί το Tinder δεν με αφήνει να διαγράψω τον λογαριασμό μου;

Για να διασφαλίσετε ότι η υποδομή Nutanix λειτουργεί σωστά, πρέπει να έχετε τη σωστή παρακολούθηση. Χωρίς αυτό, μπορεί να χάσετε βασικά ζητήματα απόδοσης, οδηγώντας σε δαπανηρή διακοπή λειτουργίας ή απώλεια δεδομένων. Παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες λύσεις παρακολούθησης για το Nutanix:

ManageEngine Site24x7

Το ManageEngine Site24x7 παρέχει ζωτικής σημασίας δείκτες απόδοσης και δεδομένα απόδοσης στον διαχειριστή IT. Η λύση παρακολούθησης που βασίζεται σε SaaS παρέχει ορατότητα σε ιστότοπους, εφαρμογές ιστού, διακομιστές, δίκτυα και απόδοση υποδομής cloud από έναν ενιαίο πίνακα εργαλείων.

Πηγή εικόνας: ManageEngine Nutanix

Το ManageEngine Site24x7 παρακολουθεί το περιβάλλον Nutanix για την υγεία και την απόδοση του υπερεπόπτη Nutanix Acropolis, του ελεγκτή VM (CVM), των ελεγκτών αποθήκευσης και των κοντέινερ. Αυξάνει τον χρόνο λειτουργίας της υποδομής Nutanix ενός οργανισμού εντοπίζοντας ζητήματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δαπανηρή διακοπή λειτουργίας.

Χαρακτηριστικά

 • Ορατότητα: Αυτό το εργαλείο παρακολουθεί συμπλέγματα, κεντρικούς υπολογιστές και εικονικές μηχανές.
 • Οπτικοποίηση: Οι χρήστες μπορούν να οπτικοποιήσουν διαφορετικά δεδομένα σε μορφές όπως γραφήματα, γραφήματα, πίνακες εργαλείων και αναφορές.
 • Προσδιορισμός τάσεων χρήσης: Μπορείτε να προβάλετε βασικούς δείκτες απόδοσης (KPI) σε έναν προσαρμοσμένο πίνακα εργαλείων και τάσεις χρήσης για πόρους όπως η μνήμη, ο αποθηκευτικός χώρος και η σύνοψη της CPU.
 • Ειδοποιήσεις: Το Site24x7 αποστέλλει ειδοποιήσεις μέσω φωνητικής κλήσης, SMS, email και εργαλείων τρίτων όπως το Slack και το Microsoft Teams όταν εντοπίζεται ένα πρόβλημα.
 • Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: Το λογισμικό υποστηρίζει διάφορα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Linux, FreeBSD και OS

Το ManageEngine Site24x7 προσφέρει διάφορα σχέδια τιμολόγησης για διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης. Η παρακολούθηση του ιστότοπου ξεκινά από 9 $ το μήνα (χρεώνεται ετησίως). Και η παρακολούθηση της απόδοσης υποδομής και εφαρμογών (APM) παρέχει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών αυτού του λογισμικού για να επιτρέψει στους πιθανούς χρήστες να εξερευνήσουν τις δυνατότητες και τις δυνατότητες της πλατφόρμας πριν κάνουν μια αγορά.

ServicePilot

Παρακολουθώντας τη χρήση των πόρων του περιβάλλοντος Nutanix και την απόδοση της εφαρμογής σας, ο διακομιστής και το λογισμικό παρακολούθησης εικονικοποίησης του ServicePilot παρέχουν πληροφορίες για την υγεία της υποδομής Nutanix. Αυτό σας επιτρέπει να οπτικοποιήσετε, να αναλύσετε και να αντιμετωπίσετε ολόκληρη τη στοίβα σας.

Πηγή εικόνας: ServicePilot Nutanix

Το ServicePilot συλλέγει πληροφορίες για ένα περιβάλλον Nutanix χρησιμοποιώντας το Simple Network Management Protocol (SNMP) και παρέχει λεπτομερείς μετρήσεις σχετικά με το πόσο καλά λειτουργεί το σύμπλεγμα σας.

Χαρακτηριστικά

Τα δεδομένα που συλλέγονται χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο περιλαμβάνουν:

 • Cluster: Το ServicePilot παρέχει μια επισκόπηση της κατάστασης και της συνολικής χρήσης του συμπλέγματος Nutanix.
 • Controller VM: Παρακολουθεί την κατάσταση και τη συνολική χρήση των ελεγκτών VM στο περιβάλλον Nutanix.
 • Hypervisor: Παρέχει μια επισκόπηση της χρήσης hypervisor του περιβάλλοντος Nutanix.
 • VM Utilization: Το ServicePilot παρέχει μετρήσεις σχετικά με το πόσο καλά λειτουργούν οι εικονικές μηχανές σας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της CPU, της μνήμης και του δίσκου.
 • Πισίνα αποθήκευσης: Παρακολουθήστε τη χρήση των δεξαμενών αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής χωρητικότητας και της εκχωρούμενης χωρητικότητας.
 • Container: Παρέχει μετρήσεις σχετικά με τη χρήση των κοντέινερ σας
 • Δίσκος: Παρακολουθήστε την κατάσταση κάθε δίσκου στην υποδομή Nutanix, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τους.

Το ServicePilot έχει τρία σχέδια τιμολόγησης. Είναι οι εξής:

 • Το σχέδιο παρακολούθησης υποδομής cloud ξεκινά από 100 $ το μήνα (150 αντικείμενα)
 • Το πρόγραμμα παρακολούθησης κεντρικού υπολογιστή ξεκινά από 100 $ ανά μήνα (10 υποδομές κεντρικού υπολογιστή)
 • Το πρόγραμμα παρακολούθησης πλήρους στοίβας ξεκινά από 200 $ ανά μήνα (10 κεντρικοί υπολογιστές full-stack)
  Πώς να αντιμετωπίσετε κοινά προβλήματα με τα Apple AirPods

HYCU

Το HYCU είναι ένας πάροχος αντιγράφων ασφαλείας ως υπηρεσίας με μια ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα προστασίας δεδομένων για περιβάλλοντα Nutanix, που προσφέρει προστασία από επιθέσεις ransomware.

Πηγή εικόνας: HYCU

Με αυτό το εργαλείο, οι οργανισμοί μπορούν να πραγματοποιήσουν αποκατάσταση από καταστροφή, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και μετεγκατάσταση τόσο για περιβάλλοντα εσωτερικού όσο και για δημόσιο cloud — όλα από μια ενιαία διεπαφή.

Εξασφαλίζει επίσης τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφάλειας και βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των STIG, NIAP, ISO 27001, PCI, HIPAA, Sarbanes Oxley (SOX) και GDPR.

Χαρακτηριστικά

 • Υποστηριζόμενες δημόσιες πλατφόρμες cloud: Amazon Web Service (AWS), Microsoft Azure και Google Cloud Platform (GCP).
 • Διακυβέρνηση: Ελέγξτε την πρόσβαση χρησιμοποιώντας ενσωματώσεις ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA), Ενιαίας σύνδεσης (SSO) και εγγενούς ταυτότητας και διαχείρισης πρόσβασης (IAM).
 • Υποστηριζόμενες ιδιωτικές πλατφόρμες cloud: Nutanix, VMware και Dell power scale.
 • Ανάκτηση: Επιτρέπει στους χρήστες να επαναφέρουν εφαρμογές, VM, δίσκους, φακέλους και αρχεία

Η HYCU δεν διαφημίζει τις τιμές των προϊόντων της στον ιστότοπό της. Οι πιθανοί αγοραστές μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα πωλήσεων για μια προσαρμοσμένη προσφορά. Μπορούν επίσης να ζητήσουν δωρεάν δοκιμή ή να κάνουν κράτηση για μια επίδειξη για να εξερευνήσουν τις δυνατότητες του προϊόντος.

LogicMonitor

Το λογισμικό παρακολούθησης Nutanix της LogicMonitor σάς επιτρέπει να συλλέγετε μετρήσεις από ολόκληρη την υποδομή σας και να κατανοείτε την υγεία κάθε στοιχείου.

Με τα αναλυτικά αναλυτικά στοιχεία του, έχετε πλήρη ορατότητα σχετικά με τη χρήση πόρων, το χρόνο λειτουργίας και τις τάσεις απόδοσης, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε προληπτικές αποφάσεις σχετικά με τη βελτιστοποίηση του συστήματός σας.

Επιπλέον, η δυνατότητα ειδοποίησης διασφαλίζει ότι τυχόν πιθανά ζητήματα θα επισημαίνονται, ώστε να μπορείτε να ανταποκρίνεστε γρήγορα και να ελαχιστοποιείτε την αναστάτωση.

Πηγή εικόνας: LogicMonitor

Το LogicMonitor σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε και να μετράτε την υποδομή Nutanix από τη συνολική υγεία του συμπλέγματος έως τη χωρητικότητα αποθήκευσης και τις λειτουργίες εισόδου/εξόδου ανά δευτερόλεπτο (IOPS), απόδοση και καθυστέρηση σε επίπεδο κοντέινερ, συμπλέγματος, πισίνας αποθήκευσης και μεμονωμένου δίσκου.

Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την από άκρο σε άκρο απόδοση κάθε Nutanix Hypervisor και VM, συμπεριλαμβανομένης της CPU, της χρήσης μνήμης, της αποθήκευσης IOPS/λανθάνουσας κατάστασης και της απόδοσης δικτύου.

Το LogicMonitor διευκολύνει την παρακολούθηση της υγείας των ελεγκτών Nutanix, διασφαλίζοντας ότι τυχόν πιθανά ζητήματα επισημαίνονται και αντιμετωπίζονται γρήγορα.

Χαρακτηριστικά

 • Ορατότητα: Οι πίνακες εργαλείων του LogicMonitor εμφανίζουν τη συνολική υγεία του συμπλέγματος, την απόδοση του ελεγκτή και τα δεδομένα υπερεπόπτη Nutanix από άκρο σε άκρο.
 • Παρακολούθηση VM: Το Active Discovery της LogicMonitor ανακαλύπτει αυτόματα νέες εικονικές μηχανές σε κεντρικούς υπολογιστές Nutanix hypervisor.
 • Ειδοποιήσεις: Λάβετε ειδοποιήσεις για υψηλή καθυστέρηση δίσκου, χαμηλή χωρητικότητα αποθήκευσης, υψηλή χρήση CPU, χαμηλή μνήμη, υψηλό ποσοστό πεσμένων πακέτων και αποτυχημένη κατάσταση υγείας σε οποιονδήποτε Nutanix hypervisor, VM, πισίνα αποθήκευσης, σύμπλεγμα, κοντέινερ ή δίσκο.
 • Παρακολούθηση δημόσιου νέφους: AWS, GCP και Azure

Το LogicMonitor προσφέρει δύο προγράμματα τιμολόγησης: Pro και Enterprise. Η τιμολόγηση εξαρτάται από τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που απαιτούνται. Οι πιθανοί αγοραστές μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα πωλήσεων της LogicMonitor για μια προσαρμοσμένη προσφορά. Προσφέρουν επίσης μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

eG Innovations

Το Nutanix AHV Monitoring της eG Innovations είναι μια άλλη ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης απόδοσης για περιβάλλοντα Nutanix. Σας δίνει βαθιά ορατότητα στην υγεία της υποδομής Nutanix AHV, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων της.

Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση και τη χρήση του hypervisor, των VM, των λειτουργικών συστημάτων, των πόρων διακομιστή (μνήμη και CPU), των δίσκων αποθήκευσης, των συμπλεγμάτων και των κοντέινερ.

  8 Καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο πράσινης οθόνης για αφαίρεση ή αλλαγή φόντου

Πηγή εικόνας: eG Innovations

Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να αξιολογήσετε τη χωρητικότητα της ανάπτυξης του Nutanix, να εντοπίσετε σημεία συμφόρησης απόδοσης και να προβλέψετε τη ζήτηση χωρητικότητας. Επιπλέον, αυτό το εργαλείο προσφέρει λεπτομερείς δυνατότητες ανάλυσης και αναφοράς για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε προβλήματα, να ελέγξετε και να βελτιστοποιήσετε την ανάπτυξη του Nutanix.

Χαρακτηριστικά

 • Ανακάλυψη: Εντοπίζει αυτόματα τη στοίβα Nutanix AHV και την υποστηριζόμενη υποδομή
 • Παρακολούθηση VM: Παρακολουθεί τη χρήση πόρων και τις τάσεις χρήσης καταγραφής
 • Ανάλυση βασικής αιτίας: Προσδιορίζει την πηγή των προβλημάτων απόδοσης συσχετίζοντας την εφαρμογή και την εικονικοποίηση και παρέχοντας πληροφορίες
 • Αποθήκευση: Παρακολουθεί την καθυστέρηση, το IOPS και το εύρος ζώνης του χώρου αποθήκευσης

Το eG Innovations προσφέρει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Η τιμολόγηση για αυτό το εργαλείο βασίζεται στο μοντέλο ανάπτυξης.

 • Το πρόγραμμα SaaS ή cloud ξεκινά από 125 $ ανά μήνα
 • Το πρόγραμμα συνδρομής ξεκινά από 100 $ μηνιαίως
 • Το διαρκές σχέδιο ξεκινά από 10.000 $

Η αδειοδότηση για το APM, την ενοποιημένη παρακολούθηση ή την παρακολούθηση εταιρικών εφαρμογών καθορίζεται από τον αριθμό των OS, των συσκευών αποθήκευσης και των υπερεπιβλέπων που πρέπει να παρακολουθήσετε. Επιπλέον, για ψηφιακούς χώρους εργασίας, η αδειοδότηση εξαρτάται από τον αριθμό των χρηστών που έχουν πρόσβαση στο χώρο εργασίας. Οι πιθανοί αγοραστές μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα πωλήσεων της eG Innovations για προσαρμοσμένες προσφορές.

Paessler PRTG

Το Paessler PRTG παρακολουθεί συμπλέγματα Nutanix και hypervisors με SNMP. Παρέχει ένα σύνολο ειδικών αισθητήρων Nutanix (SNMP Nutanix Cluster Health Sensor και SNMP Nutanix Hypervisor Sensor) για την παρακολούθηση κρίσιμων στοιχείων όπως η χρήση του κεντρικού υπολογιστή και η κατάσταση του συμπλέγματος.

Πηγή εικόνας: Paessler PRTG

Επιπλέον, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα προσαρμοσμένων αισθητήρων για να δημιουργήσετε τους δικούς σας αισθητήρες για την παρακολούθηση πρόσθετων πτυχών του συστήματος Nutanix.

Χαρακτηριστικά

 • ITOps Board (πίνακες εργαλείων πολλών διακομιστών)
 • Προσαρμόσιμη αναφορά
 • Αυτόματη ανακάλυψη δικτύου
 • Χάρτες και πίνακες ελέγχου
 • Κατανεμημένη παρακολούθηση
 • Ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις

Η Paessler PRTG προσφέρει τρία σχέδια τιμολόγησης. Περιλαμβάνουν:

 • Το πρόγραμμα παρακολούθησης δικτύου PRTG ξεκινά από 1.799 $ ανά άδεια διακομιστή (50 συσκευές)
 • Το πρόγραμμα παρακολούθησης επιχειρήσεων PRTG ξεκινά από 16.600 $ ετησίως
 • Το πρόγραμμα παρακολούθησης που φιλοξενείται από το PRTG ξεκινά από 149 $ ανά μήνα (50 συσκευές)

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης Nutanix

Η καλύτερη λύση παρακολούθησης Nutanix εξαρτάται από τις ανάγκες, τις περιπτώσεις χρήσης και τις προτιμήσεις σας. Όταν αγοράζετε ένα εργαλείο παρακολούθησης Nutanix, ξεκινήστε αξιολογώντας τις ανάγκες σας. Αξιολογήστε τους τύπους δεδομένων που πρέπει να παρακολουθήσετε και τα επίπεδα απόδοσης που χρειάζεστε από το λογισμικό παρακολούθησης.

Στη συνέχεια, ερευνήστε διάφορα εργαλεία παρακολούθησης και συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά και τους βασικούς διαφοροποιητές τους.

Επίσης, αξιολογήστε το κόστος του λογισμικού για να βεβαιωθείτε ότι είναι εντός του προϋπολογισμού σας. Οι κριτικές προϊόντων είναι χρήσιμοι πόροι όταν αναζητάτε την καλύτερη λύση παρακολούθησης Nutanix. διαβάστε κριτικές από ιστότοπους τρίτων για να αποκτήσετε πληροφορίες για τις τρέχουσες και προηγούμενες εμπειρίες των χρηστών τους.

Τέλος, δοκιμάστε το λογισμικό που έχετε επιλέξει για να βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και εξυπηρετεί τον σκοπό σας. μπορείτε να προγραμματίσετε μια επίδειξη προϊόντος ή να ζητήσετε μια δωρεάν δοκιμή για να αξιολογήσετε το εργαλείο πριν αναλάβετε μια οικονομική δέσμευση.

συμπέρασμα

Εξετάσαμε δεκαπέντε λογισμικά παρακολούθησης Nutanix για να προσδιορίσουμε τις επιλογές με την καλύτερη βαθμολογία και περιορίσαμε τη λίστα στα έξι καλύτερα. Επιλέξαμε τις κορυφαίες λύσεις με βάση τα χαρακτηριστικά, την επεκτασιμότητα, την υποστήριξη και το κόστος τους.

Πριν επιλέξετε μια λύση, βεβαιωθείτε ότι παρέχει ολοκληρωμένη ορατότητα στο περιβάλλον Nutanix, υποστηρίζει υβριδικό περιβάλλον και περιβάλλον πολλαπλών νέφους και στέλνει μια αυτοματοποιημένη ειδοποίηση για να αναφέρει ζητήματα απόδοσης συστήματος ή χωρητικότητας. Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες, μπορείτε να βρείτε την καλύτερη λύση λογισμικού παρακολούθησης Nutanix του οργανισμού σας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε κάποιο λογισμικό παρακολούθησης δικτύου για επιχειρήσεις.