6 Καλύτερο εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για iPhone και iPad [iOS Backup Software]

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων είναι ίσως η πιο παραμελημένη πτυχή της χρήσης μιας ψηφιακής συσκευής, αλλά είναι αναμφίβολα η πιο σημαντική.

Ο κύριος λόγος είναι ότι, χωρίς τα δεδομένα σας, η συσκευή σας δεν είναι κυριολεκτικά άχρηστη, εκτός από μερικές προκατασκευασμένες εφαρμογές που λειτουργούν εκτός σύνδεσης. Εκτός από αυτό, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα δεδομένα σας. Επομένως, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε ότι εάν η συσκευή σας εξαλειφθεί, έχετε ακόμα τα δεδομένα σας αποθηκευμένα κάπου για να τα επαναφέρετε.

Εξάλλου, σας βοηθά:

  • Αποκτήστε γρήγορη πρόσβαση στα αρχεία σας.
  • Μεταφέρετε αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη
  • Αποκτήστε ηρεμία ✌

Υπάρχει iCloud Αυτό κάνει καλή δουλειά στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Ωστόσο, δεν είναι το πιο προηγμένο και δεν διαθέτει πολλά καλά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με αυτά που θα αναφέρω σε αυτό το άρθρο. Αυτά τα εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για το iPhone και το iPad σάς επιτρέπουν να κάνετε περισσότερα από την απλή αποθήκευση των δεδομένων σας.

Έτσι, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, ας μεταβούμε κατευθείαν στη λίστα.

iCareFone

Δημιουργήστε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας IOS στον υπολογιστή με iCareFone.

Σας επιτρέπει να εισάγετε, να εξάγετε, να προσθέτετε και ακόμη και να αφαιρείτε διπλότυπα με λίγα μόνο κλικ, και αυτό επίσης δωρεάν. Μπορείτε να διαχειριστείτε πολλά πράγματα, όπως επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, εφαρμογές και σελιδοδείκτες. Το εκπληκτικό είναι ότι μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία πολυμέσων μεταξύ άλλων συσκευών IOS και iTunes χωρίς κανέναν περιορισμό.

Εκτός από τις δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας/επαναφοράς του iCareFone, σας επιτρέπει επίσης να διορθώσετε τυχόν απροσδόκητα προβλήματα με τη συσκευή σας IOS, όπως:

  • Δυσλειτουργία Touch ID
  • Γρήγορη αποστράγγιση μπαταρίας
  • Υπερθερμασμένη συσκευή
  • Πάγωμα της λειτουργίας ανάκτησης
  • Η οθόνη έχει κολλήσει στο λογότυπο της Apple.
  Μετάφραση και αποστολή κειμένου από το εσωτερικό του πληκτρολογίου iOS

Για πρόσθετη ασφάλεια, μπορείτε να κρυπτογραφήσετε φωτογραφίες με κωδικό πρόσβασης και να τις επαναφέρετε χωρίς απώλεια δεδομένων.

Dr.Fone

Dr.Fone σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων iPhone/iPad στον υπολογιστή σας και να επαναφέρετε τα αντίγραφα ασφαλείας iCloud/iTunes στη συσκευή σας IOS χωρίς να ανησυχείτε για απώλεια δεδομένων. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κλικ για να συνδέσετε τη συσκευή σας και να ξεκινήσετε το αντίγραφο ασφαλείας, πολύ επιλεκτικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε κάθε στοιχείο στη συσκευή σας. Απλώς επιλέξτε αυτά που θέλετε να κάνετε και είστε έτοιμοι.

Από σημειώσεις, ιστορικό κλήσεων και φωνητικά σημειώματα έως φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα, το Dr.Fone σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας πολλών διαφορετικών επιλογών δεδομένων. Μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν χρησιμοποιώντας τη δωρεάν δοκιμή προτού μεταβείτε σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή που ξεκινά από μόλις 19,99 $/έτος.

iMazing

Απολαύστε αυτόματα και ασύρματα αντίγραφα ασφαλείας με του iMazing εκπληκτική τεχνολογία που σας δίνει τον έλεγχο και την ευκολία. Μπορείτε να το κάνετε κατ’ απαίτηση ή να το προγραμματίσετε καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία ανάλογα με την άνεσή σας.

Κάθε ένα από τα δεδομένα αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να αποθηκευτεί με ασφάλεια και μπορείτε να επαναφέρετε οποιαδήποτε από τις εκδόσεις μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Επίσης, με την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και AES-256, δεν υπάρχει περίπτωση να χειριστούν τα δεδομένα σας οπουδήποτε. Μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά, γνωρίζοντας ότι η διαδικασία είναι ασφαλής και ασφαλής.

  Αφαιρέστε τυχόν ανεπιθύμητα στοιχεία από τη διεπαφή iOS 7 με το HideMe7

Μπορείτε να εξαγάγετε τα αντίγραφα ασφαλείας σας σε Mac, υπολογιστή Windows, εξωτερική μονάδα δίσκου ή ακόμα και μονάδα NAS.

FonePaw

Ένας άλλος εκπληκτικός υποψήφιος στη λίστα, FonePaw, σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε δεδομένα από τη συσκευή σας IOS. Μόλις συνδεθεί στον υπολογιστή σας Windows/Mac, ξεκινά σαρώνοντας το τηλέφωνό σας για δεδομένα, μετά από την οποία το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κλικ για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά αντίγραφα ασφαλείας χωρίς να παρακάμψετε το παλιό.

Εκτός από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά, το FonePaw μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τα χαμένα αρχεία σας από το iCloud και το iTunes. Εάν αντιμετωπίζετε μικρά προβλήματα με τη συσκευή σας IOS, όπως το πάγωμα, τότε αυτή η υπηρεσία μπορεί να το επιδιορθώσει και αυτό. Μιλήστε για τη βοήθεια με πολλούς τρόπους!

Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το λογισμικό δωρεάν για να ξεκινήσετε.

iTransor

Με iTransor, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, να επαναφέρετε και να εξάγετε δεδομένα αποτελεσματικά χωρίς να ανησυχείτε για απώλεια δεδομένων κατά τη διαδικασία. Μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα από μια συσκευή σε άλλη και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας/επαναφορά δεδομένων από ορισμένες εφαρμογές, όπως το Whatsapp και το WeChat.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αυτής της υπηρεσίας είναι ότι σας επιτρέπει να προβάλετε τα δεδομένα πριν την επαναφέρετε για να είστε σίγουροι τι κάνετε. Επίσης, τα εφεδρικά μηνύματα από εφαρμογές όπως το Whatsapp μπορούν να αποθηκευτούν σε πολλές διαφορετικές μορφές, συμπεριλαμβανομένων HTML και XLS, ενώ τα αρχεία πολυμέσων θα παραμείνουν στην αρχική τους μορφή.

  Πώς να σαρώσετε έναν κωδικό QR στην εφαρμογή κάμερας στο iOS 11

Το iTransor υποστηρίζεται από μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες, όπως η Techradar και η Tech Advisor, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν πολλά να αμφισβητήσετε την εξυπηρέτησή τους. 🙂

Ακρόνης

Acronis Cyber ​​Protect κατέστησε εύκολη τη γρήγορη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων για να κρατήσει τον χρήστη ασφαλή από απειλές στον κυβερνοχώρο. Είναι μια τέλεια λύση που επιτρέπει την ενοποίηση για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την προστασία δεδομένων. Το εργαλείο προστατεύει τα πάντα, από εφαρμογές σε αρχεία, συστήματα έως φωτογραφίες και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας εξαλείφοντας το κόστος της πολυπλοκότητας.

Οι χρήστες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας για οτιδήποτε στο Acronis Cloud και να επαναφέρουν το σύστημά σας όταν απαιτείται. Κάποιος μπορεί να επαναφέρει γρήγορα το νέο υλικό και ολόκληρο το σύστημα με μερικά κλικ. Τα αντίγραφα ασφαλείας cloud-to-cloud γίνονται για τον λογαριασμό Microsoft 365 άμεσα με μερικά κλικ.

Ακολουθεί τον κανόνα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας 3-2-1 που αποθηκεύει τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας τοπικά σε αντιγραφή εκτός τοποθεσίας, μονάδες δικτύου, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, συσκευές NAS κ.λπ. Οι διακομιστές και οι υπολογιστές απομακρυσμένων δικτύων μπορούν εύκολα να αποθηκεύσουν τα δεδομένα ως προληπτικό μέτρο έναντι τοπικών υλικές ζημιές. Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις, όπως η Premium και η Advanced που προσφέρουν αποθήκευση στο cloud στο Acronis Cyber ​​Protect Home Office, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα από οπουδήποτε.

συμπέρασμα

Τα παραπάνω εργαλεία θα είναι αρκετές επιλογές για να διαλέξετε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας/επαναφορά των δεδομένων σας IOS χωρίς κόπο. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την ανάκτηση των ήδη χαμένων δεδομένων σας, φροντίστε να ελέγξετε αυτά τα εργαλεία.