6 Καλύτεροι Διαχειριστές Διαμεσολάβησης για Διαχείριση Διαμεσολαβητών σε Κλίμακα

Οι πληρεξούσιοι είναι χρήσιμοι σε επιχειρήσεις, ιδιώτες, πανεπιστήμια, ΜΚΟ και άλλους οργανισμούς για τη συλλογή δεδομένων και την πρόσβαση στους πόρους που απαιτούνται στις ροές εργασίας τους.

Η χρήση διακομιστή μεσολάβησης μπορεί να προσφέρει υψηλότερο χρόνο λειτουργίας δικτύου, απεριόριστα ταυτόχρονα αιτήματα, αξιόπιστες διευθύνσεις IP, απεριόριστη εναλλαγή και πολλά άλλα.

Εκτός από αυτό, οι πληρεξούσιοι βοηθούν στην απόκρυψη των δεδομένων και της τοποθεσίας σας από εισβολείς στον κυβερνοχώρο για την πρόληψη κλοπών πληροφοριών και απώλειας φήμης και εμπιστοσύνης των πελατών.

Δεδομένου ότι οι μεγαλύτεροι οργανισμοί χρειάζονται πολλαπλούς διακομιστές μεσολάβησης για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, καθίσταται δύσκολη η διαχείριση και η παρακολούθηση όλων των διακομιστών μεσολάβησης που χρησιμοποιούν.

Αυτό είναι όπου ένας διαχειριστής μεσολάβησης μπορεί να τον βοηθήσει να διαχειριστεί τους διακομιστές μεσολάβησης και να κάνει εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών διακομιστών μεσολάβησης ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με την απαίτηση.

Παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία στους χρήστες που θέλουν να διαχειρίζονται και να ελέγχουν τους διακομιστές μεσολάβησης, την πρόσβαση του προσωπικού, τα αποτυχημένα αιτήματα κ.λπ. και να λαμβάνουν μια λεπτομερή αναφορά σε ένα μόνο μέρος.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω τους διακομιστές μεσολάβησης και τα πλεονεκτήματά τους και μερικούς από τους καλύτερους διαχειριστές μεσολάβησης από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε.

Ας ξεκινήσουμε!

Τι είναι ένας διακομιστής μεσολάβησης;

Ένας διακομιστής μεσολάβησης είναι μια πύλη μεταξύ του Διαδικτύου και εσάς. Είναι ένας ενδιάμεσος διακομιστής που διαχωρίζει τους τελικούς χρήστες από τους ιστότοπους που περιηγούνται. Με έναν διακομιστή μεσολάβησης, θα έχετε διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας, απορρήτου και λειτουργικότητας ανάλογα με τον τύπο που επιλέγετε για τις ανάγκες σας, την πολιτική οργάνωσης και τις περιπτώσεις χρήσης.

Με απλά λόγια, ένας διακομιστής μεσολάβησης είναι ένας δρομολογητής ή ένα σύστημα που μπαίνει μεταξύ του Διαδικτύου και των χρηστών για να αποτρέψει τους εισβολείς στον κυβερνοχώρο από το να κάνουν μια διαδρομή προς ένα ιδιωτικό δίκτυο. Μπορεί να υπάρχει στην ίδια συσκευή με διακομιστή τείχους προστασίας ή σε ξεχωριστό διακομιστή που προωθεί αιτήματα μέσω τείχους προστασίας.

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ενός διακομιστή μεσολάβησης είναι ότι η κρυφή μνήμη του εξυπηρετεί όλους τους χρήστες. Αυτό θα αυξήσει τον χρόνο απόκρισης του χρήστη. Ένας διακομιστής μεσολάβησης μπορεί επίσης να καταγράφει τις δικές του αλληλεπιδράσεις, κάτι που βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων.

Τι είναι ο Διαχειριστής μεσολάβησης;

Το Proxy Manager είναι λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για τη διαχείριση ή τον έλεγχο των διακομιστών μεσολάβησης ενός δικτύου υπολογιστών σε ένα μόνο μέρος. Βοηθά επίσης στη σύνταξη και εφαρμογή πολιτικών και φιλτράρισμα αιτημάτων πόρων. Αυτό βοηθά στην ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ασφάλειάς σας.

Μπορείτε να λάβετε πλήρη στατιστικά στοιχεία, έλεγχο περιστροφών IP και λεπτομερή αρχεία καταγραφής αιτημάτων με έναν καλό διαχειριστή μεσολάβησης.

Δεδομένου ότι η εξαγωγή δεδομένων από τον Ιστό είναι κρίσιμης σημασίας και μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό ή αποκλεισμό της διεύθυνσης ιστού σας, ένας διαχειριστής μεσολάβησης μπορεί να είναι χρήσιμος και σε αυτήν την περίπτωση. Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τους καλύτερους διακομιστή μεσολάβησης σε κλίμακα, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε με ασφάλεια την απόξεση ιστού.

Ο διαχειριστής μεσολάβησης χειρίζεται επαναλήψεις, εφαρμόζει εναλλαγή καθώς και λογική λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων και πολλά άλλα για να μεγιστοποιήσει την επιτυχία της επιχείρησής σας. Ως αποτέλεσμα, θα λαμβάνετε τα απαιτούμενα δεδομένα ιστού γρήγορα και αξιόπιστα.

Γιατί χρειάζεστε έναν Διαχειριστή μεσολάβησης;

Είναι σχετικά πιο εύκολο για μια μικρή ή αναπτυσσόμενη επιχείρηση να χειριστεί όλους τους πληρεξούσιους της. Ωστόσο, με τις αυξανόμενες απαιτήσεις, σταδιακά θα γίνει πιο ταραχώδες να διαχειρίζεστε όλους τους διακομιστή μεσολάβησης που χρησιμοποιείτε και να παρακολουθείτε κάθε ένα από αυτά.

Ο διαχειριστής μεσολάβησης θα σας βοηθήσει να προσθέσετε διακομιστές μεσολάβησης στη λίστα σας και να διαχειριστείτε όλους τους διακομιστές μεσολάβησης σε ένα μόνο μέρος, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία όποτε θέλετε. Σας προσφέρει τη δύναμη των δυνατοτήτων αυτοματισμού για να βελτιώσετε το ποσοστό επιτυχίας.

  Πώς να διορθώσετε τη συντριβή της ενημέρωσης του Apex Legends 1.84

Μπορείτε να διαχειριστείτε τις συνεδρίες σας από τον πίνακα ελέγχου και να στείλετε πολλαπλά αιτήματα από την ίδια IP. Μαζί με αυτό, μπορείτε εύκολα να οπτικοποιήσετε την απόδοση κάθε διακομιστή μεσολάβησης ή πολλαπλών διακομιστών σε μία οθόνη. Αυτό σας βοηθά να βελτιώσετε τις συστάσεις και να αποκτήσετε γρήγορα αυτό που αναζητάτε χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Ένας διαχειριστής μεσολάβησης όχι μόνο βοηθά στην κλιμάκωση, αλλά βελτιώνει επίσης την ασφάλεια, το απόρρητο και την προσβασιμότητα. Μπορεί να ελέγχει τη χρήση του Διαδικτύου, να παρέχει πρόσβαση σε αποκλεισμένους πόρους και να εξοικονομεί εύρος ζώνης. Επιπλέον, προστατεύει τη δραστηριότητα των εργαζομένων και εξισορροπεί την κίνηση στο Διαδίκτυο για να τους προστατεύει από ατυχήματα. Με έναν κατάλληλο διαχειριστή μεσολάβησης, μπορείτε να ελέγξετε την πρόσβαση του προσωπικού στους διακομιστές μεσολάβησης για να διατηρήσετε την ασφάλεια στον οργανισμό σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν Διαχειριστή μεσολάβησης;

Είτε χρησιμοποιείτε Windows, Linux ή macOS, μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν Διαχειριστή μεσολάβησης μέσω μερικών απλών βημάτων. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα σενάρια εγκατάστασης από τους παρόχους διακομιστή μεσολάβησης για να ενεργοποιήσετε τη διαχείριση διακομιστή μεσολάβησης στο σύστημά σας.

Οι συνιστώμενες απαιτήσεις για να έχετε έναν διαχειριστή μεσολάβησης στο σύστημά σας είναι 2 CPU, 4 GB RAM και 3 GB SSD.

Μερικές φορές, μπορείτε να αναζητήσετε ένα αρχείο docker-compose.yml για να εκτελέσετε την εφαρμογή διαχείρισης μεσολάβησης. Ορισμένοι πάροχοι προσφέρουν επίσης επεκτάσεις διαχείρισης μεσολάβησης στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να παρέχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Αρχικά, πρέπει να κάνετε λήψη του αρχείου επέκτασης από το web store για να χρησιμοποιήσετε επεκτάσεις διαχείρισης μεσολάβησης. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία νέων αρχείων. Τώρα, η εφαρμογή διαχείρισης μεσολάβησης είναι μια εφαρμογή για κινητά για χρήστες Android. Κατεβάστε την εφαρμογή από το Playstore και χρησιμοποιήστε την ίδια στην κινητή συσκευή σας για να διαχειριστείτε τους διακομιστές μεσολάβησης και την πρόσβαση του προσωπικού από οπουδήποτε.

Τι εννοείτε με τον όρο επέκταση διακομιστή μεσολάβησης;

Τα proxies είναι ένα κρίσιμο εργαλείο για το απόρρητο στο διαδίκτυο. Λαμβάνουν τα αιτήματά σας, αντικαθιστούν την IP και άλλες απαραίτητες πληροφορίες και στέλνουν το αίτημά σας στον προορισμό. Αυτή η απλή λειτουργία διατηρεί την ασφάλεια του δικτύου σας παρέχοντας υψηλή ιδιωτικότητα.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ρυθμίσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης, όπως ρυθμίσεις στα λειτουργικά σας συστήματα κ.λπ. Απαιτείται βαθιά αναζήτηση σε μενού και υπομενού. και ως εκ τούτου, είναι κουραστικό. Επομένως, εάν θέλετε απλώς να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πολλών διακομιστών μεσολάβησης, η επέκταση διακομιστή μεσολάβησης είναι μια αποτελεσματική προσέγγιση.

Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστους διακομιστές μεσολάβησης και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους εύκολα με ένα μόνο κλικ στο πρόγραμμα περιήγησής σας—δεν χρειάζεται να ψάξετε στις επιλογές και να εισαγάγετε λεπτομέρειες.

Έτσι, μια επέκταση διακομιστή μεσολάβησης εξοικονομεί χρόνο και σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως τους διακομιστές μεσολάβησης.

Τώρα, έχετε μερικές ιδέες σχετικά με έναν διαχειριστή μεσολάβησης, τα οφέλη του και πώς μπορείτε να τον μεταφέρετε στο σύστημά σας. Λοιπόν, ας συζητήσουμε μερικούς από τους καλύτερους διαχειριστές μεσολάβησης που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε εύκολα όλους τους διακομιστές μεσολάβησης.

Φωτεινά δεδομένα

Αποκτήστε τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης των περιόδων σύνδεσης διακομιστή μεσολάβησης και βελτιώστε το ποσοστό επιτυχίας του scraper με το Proxy Manager του Bright Data. Μπορείτε να μετρήσετε στατιστικά στοιχεία από τη θύρα και να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο των περιστροφών IP και λεπτομερών αρχείων καταγραφής αιτημάτων.

Εάν λάβετε τυχόν αποτυχημένα αιτήματα, το Bright Data θα προσπαθήσει ξανά αυτόματα μέχρι να πετύχετε. Έτσι, εγγυάται ποσοστό επιτυχίας 99,99%. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τα δακτυλικά αποτυπώματα και τις κεφαλίδες SSL. Επομένως, πρέπει να εστιάσετε στα δεδομένα σας και να επιτρέψετε στον διαχειριστή μεσολάβησης να χειριστεί τα υπόλοιπα.

Με το Bright Data, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο. Μπορείτε να προσδιορίσετε ποιος έχει πρόσβαση σε ποιο διακομιστή μεσολάβησης, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων λιστών ή των λευκών λιστών. Επίσης, θα βρείτε ποιες χώρες να στοχεύσετε χρησιμοποιώντας αυτόν τον διαχειριστή μεσολάβησης. Θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε όλες τις IP σας μαζί με τις μετρήσεις τους σε ένα μόνο μέρος και να βελτιστοποιήσετε τη συνολική απόδοση.

Αποκτήστε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή ειδικά σχεδιασμένη από προγραμματιστές, ώστε να μην αντιμετωπίζετε ποτέ προβλήματα κατά τη χρήση της. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ορισμένους προσαρμοσμένους κανόνες για να ελαχιστοποιήσετε αποτελεσματικά το κόστος. Επιπλέον, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να δρομολογήσετε τα αιτήματα από τέσσερα δίκτυα μεσολάβησης.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο Wiki του Microsoft Teams

Το Bright Data’s Proxy Manager προσφέρει προηγμένες λειτουργίες, όπως προσαρμοσμένους κανόνες και regex, για να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους, όπως τη μείωση της επισκεψιμότητας. Μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα όλα τα αιτήματα που αποστέλλονται μέσω του διακομιστή μεσολάβησης μέσω αρχείων καταγραφής αιτημάτων.

Επιπλέον, οι μηχανικοί προτιμούν το Bright Data λόγω των δεδομένων υψηλής ποιότητας, του καλύτερου χρόνου λειτουργίας δικτύου, της ταχύτερης απόδοσης και της μεγαλύτερης κάλυψης GEO. Οι ελάχιστες απαιτήσεις για την εγκατάσταση αυτού του διαχειριστή μεσολάβησης είναι 1 CPU, 2 GB RAM και 3 GB σκληρός δίσκος.

Εγγραφείτε τώρα και ξεκινήστε τη διαχείριση όλων των διακομιστών μεσολάβησης σε ένα μόνο μέρος.

Nginx

Εκθέστε τις υπηρεσίες Ιστού σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα με τον Διαχειριστή μεσολάβησης της Nginx. Είναι τέλειο για οικιακά δίκτυα και έχει σχεδιαστεί με ασφάλεια. Θα λάβετε δωρεάν SSL μαζί με επιλογές για να διαλέξετε, Let’s Encrypt.

Συνδεθείτε παντού με υπηρεσίες ιδιωτικού δικτύου. Το Nginx προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που είναι ευχάριστη στη χρήση, η οποία βασίζεται στο Tabler. Αυτό κάνει επίσης τη διαμόρφωση ενός διακομιστή πιο εύκολη από πριν.

Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε άλλους χρήστες για να διαχειρίζονται ή να προβάλλουν τους κεντρικούς υπολογιστές τους. Λάβετε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης σε οτιδήποτε βρίσκεται στις υπηρεσίες σας. Το Nginx Proxy manager έχει δημιουργηθεί ως εικόνα Docker που απαιτεί βάση δεδομένων.

Θα λάβετε πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως:

 • Ασφαλής και όμορφη διεπαφή βασισμένη στο Tabler
 • Επιλογές όπως προώθηση τομέων, ροές, ανακατευθύνσεις, 404 κεντρικοί υπολογιστές και άλλα
 • Βασικός έλεγχος ταυτότητας HTTP μαζί με λίστες πρόσβασης
 • Διαχείριση χρηστών, αρχείο καταγραφής ελέγχου και δικαιώματα
 • Προηγμένη διαμόρφωση Nginx για σούπερ χρήστες

Ρυθμίστε τον διαχειριστή μεσολάβησης εγκαθιστώντας το Docker και το Docker-compose, δημιουργώντας ένα αρχείο docker-compose.yml, φέρνοντας τη στοίβα σας και συνδεθείτε στη διεπαφή χρήστη.

IPRoyal

Αποκτήστε τον διαχειριστή μεσολάβησης Google Chrome της IPRoyal και προσθέστε, αφαιρέστε ή πραγματοποιήστε εναλλαγή μεταξύ διακομιστών μεσολάβησης εύκολα. Διαμορφώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας Google Chrome ώστε να χρησιμοποιεί τους διακομιστές μεσολάβησης χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του λειτουργικού σας συστήματος.

Μπορείτε να διαμορφώσετε έναν εναλλακτικό διακομιστή μεσολάβησης για την κατάσταση όπου οποιοσδήποτε από τους διακομιστές μεσολάβησης που σχετίζονται με το πρωτόκολλο σταματά να λειτουργεί. Το IPRoyal έρχεται επίσης με επέκταση προγράμματος περιήγησης Firefox, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε αποκλειστικούς διακομιστή μεσολάβησης για κάθε πρωτόκολλο. Πρέπει να κάνετε λήψη του IPRoyal Proxy Manager από το web store του Firefox ή του Chrome για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διαχειριστή μεσολάβησης για όλους τους διακομιστές μεσολάβησης.

Μόλις εγκατασταθεί, κάντε κλικ στις επιλογές και ξεκινήστε να σχεδιάζετε νέα προφίλ. Η επέκταση και στις δύο περιπτώσεις προσφέρει μεμονωμένα αλλά και πολλαπλά προφίλ διακομιστή μεσολάβησης. Γενικά, χρησιμοποιείται ένας μόνο διακομιστής μεσολάβησης για την κίνηση του προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να ρυθμίσετε πολλούς διακομιστές μεσολάβησης για κάθε πρωτόκολλο, όπως FTP, HTTPS και HTTP.

Επιπλέον, το IPRoyal παρέχει γρήγορες συνδέσεις με τις προσφορές, συμπεριλαμβανομένων των οικιακών proxies, των proxies για κέντρα δεδομένων, των sneaker proxies και των στατικών οικιακών proxies μαζί με τις προηγμένες λειτουργίες του. Τώρα, θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε περαιτέρω στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Κάντε εναλλαγή μεταξύ διακομιστή μεσολάβησης κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του διαχειριστή μεσολάβησης στο Google Chrome ή τον Firefox και επιλέγοντας οποιοδήποτε προφίλ. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τους διακομιστή μεσολάβησης σας και επίσης να τους ενεργοποιήσετε όποτε χρειάζεστε. είναι τόσο απλό.

Παραγγείλετε τις απαιτούμενες υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης και πραγματοποιήστε λήψη της επέκτασης του προγράμματος περιήγησής σας σήμερα. Ξεκινήστε να ελέγχετε όλους τους διακομιστή μεσολάβησης σας σε ένα μέρος.

Zyte

Η Zyte προσφέρει έναν έξυπνο διαχειριστή μεσολάβησης για όλους τους διακομιστές μεσολάβησης, ώστε να μην χρειάζεται να βαρεθείτε το άγχος της διαχείρισής τους. Είναι κρίσιμο να εξαγάγετε δεδομένα ιστού χρησιμοποιώντας τη διαχείριση μεσολάβησης, αλλά αυτός ο έξυπνος διαχειριστής μεσολάβησης θα επιλέξει αυτόματα τους καλύτερους διακομιστές μεσολάβησης για να σας βοηθήσει να λαμβάνετε τα δεδομένα.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tinder με τρία απλά βήματα

Ο έξυπνος διαχειριστής μεσολάβησης της Zyte χειρίζεται επαναλήψεις. Επιπλέον, εφαρμόζει τη λογική δακτυλικών αποτυπωμάτων και περιστροφής για να βελτιώσει το ποσοστό επιτυχίας σας. Θα διαχειρίζεται εκατοντάδες χιλιάδες διακομιστές μεσολάβησης για λογαριασμό σας για τη λήψη δεδομένων ιστού γρήγορα και αξιόπιστα.

Το Zyte προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως:

 • Αυτόματες επαναλήψεις
 • Αυτόματη εναλλαγή διακομιστή μεσολάβησης
 • Γεωτοποθεσία
 • Ανίχνευση βαν
 • IP κατοικιών
 • Υποστήριξη συνεδρίας
 • Μιμηθείτε πραγματικό πρόγραμμα περιήγησης
 • Ισχυρές ιδέες
 • Υποστήριξη προγράμματος περιήγησης χωρίς κεφαλή

Διαχειριστείτε τις δικές σας συνεδρίες και στείλτε πολλαπλά αιτήματα μέσω της ίδιας IP. Μπορείτε να ενσωματώσετε τα εργαλεία απόξεσης του προγράμματος περιήγησης χωρίς κεφάλι με τις βιβλιοθήκες πελατών της Zyte για Selenium, Puppeteer και Playwright. Αποκτήστε οφέλη από έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου και οπτικοποιήστε τη συνολική απόδοση του ανιχνευτή. Θα λάβετε επίσης λεπτομερείς αναφορές και προτάσεις βελτιώσεων.

Δοκιμάστε τον διαχειριστή μεσολάβησης της Zyte ΔΩΡΕΑΝ για έως και 14 ημέρες και πληρώστε μόνο για επιτυχημένα αιτήματα. Αποκτήστε τον διακομιστή μεσολάβησης που θέλετε σε τιμή εκκίνησης 29 $/μήνα.

Oxylabs

Απολαύστε μια δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης μεσολάβησης με την Oxylabs που λειτουργεί με σχεδόν κάθε πάροχο μεσολάβησης. Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση και υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες εκδόσεις Android. Θα σας βοηθήσει να προσθέσετε και να διαχειριστείτε όλους τους διακομιστές μεσολάβησης απευθείας από την κινητή συσκευή σας.

Κάντε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών IP με ένα μόνο κλικ και αποκτήστε όλες τις βασικές λειτουργίες στα χέρια σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Επέκταση διακομιστή μεσολάβησης για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Η εφαρμογή Proxy Manager της Oxylabs λειτουργεί καλά με κάθε διακομιστή μεσολάβησης της επιλογής σας.

Ξεχάστε το άλμα από μια ρύθμιση και επιλογή μενού σε μια άλλη. προσθέστε τυχόν διακομιστές μεσολάβησης που έχετε σε πολλές πλατφόρμες και μείνετε ήσυχοι. Δεν χρειάζεται να κάνετε root τη συσκευή σας και να επιλέξετε τον προτιμώμενο διακομιστή μεσολάβησης για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής από το Google Playstore.

Ορίστε το προτιμώμενο θέμα καθώς το Oxylabs υποστηρίζει και φωτεινές και σκοτεινές λειτουργίες. Εάν δεν διαθέτετε ακόμη πάροχο μεσολάβησης, μπορείτε να βρείτε έναν, όπως οικιακούς διακομιστές μεσολάβησης, διακομιστές μεσολάβησης nest-gen, διακομιστές μεσολάβησης SOCKS%, διακομιστή μεσολάβησης κέντρων δεδομένων κ.λπ., απευθείας από την αρχική σελίδα της Oxylabs.

Κλιμακώστε την επιχείρησή σας σήμερα με κατάλληλα δεδομένα από το δίκτυο, χρησιμοποιώντας τον διαχειριστή μεσολάβησης της Oxylabs. Εγγραφείτε σήμερα και απολαύστε τη χρήση των διακομιστών μεσολάβησης με την καλύτερη απόδοση.

OpusXenta

Διαχειριστείτε τις ψηφοφορίες μεσολάβησης αποτελεσματικά και αποδοτικά για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και τα δικαιώματά σας με τον διαχειριστή πληρεξουσίου της OpusXenta. Απλοποιεί τη διαδικασία ψηφοφορίας καταγράφοντας απαντήσεις, συνοψίζοντας τα αποτελέσματα και διανέμοντας τεκμηρίωση.

Διαχειριστείτε όλες τις συσκέψεις σας στέλνοντας γρήγορα πληροφορίες σχετικά με συσκέψεις με αυτοματοποιημένες καμπάνιες. Το Proxy Manager της OpusXenta είναι ενσωματωμένο με το εργαλείο διαχείρισης αρχείων για τη δημιουργία εγγράφων για τους ενδιαφερόμενους φορείς σας. Δημιουργεί επίσης ετικέτες αλληλογραφίας μετά την αποστολή των δικαιωμάτων σας μέσω email.

Αυτός ο διαχειριστής μεσολάβησης καταγράφει τις απαντήσεις με ακρίβεια από τους διακομιστές μεσολάβησης. Η διαδικασία βήμα προς βήμα απλοποιεί τη συλλογή δεδομένων και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο σφαλμάτων, εξοικονομώντας προσπάθεια και χρόνο του προσωπικού. Παρέχει επίσης ευνόητες αναφορές, ώστε να έχετε μια σαφή ιδέα των αποτελεσμάτων.

Ο διαχειριστής μεσολάβησης του OpusXenta σάς βοηθά να επικυρώσετε τις ψήφους εντός του συστήματος και να προετοιμαστείτε για τη συνάντηση. Μπορείτε να ζητήσετε μια δωρεάν επίδειξη για να κατανοήσετε καλύτερα την έννοια. Συμπληρώστε τη φόρμα και κάντε το επόμενο βήμα προς την επιτυχία.

συμπέρασμα

Οι διαχειριστές μεσολάβησης είναι εύχρηστες εφαρμογές που σας προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως αβίαστη διαχείριση, λεπτομερείς αναφορές και πολλά άλλα κατά τη χρήση διακομιστών μεσολάβησης. Είτε θέλετε να εγκαταστήσετε έναν διαχειριστή μεσολάβησης στο σύστημά σας απευθείας μέσω κώδικα, είτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής στην κινητή συσκευή σας είτε να δοκιμάσετε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης, θα έχετε τα ίδια οφέλη.

Επομένως, διαχειριστείτε αποτελεσματικά τους διακομιστές μεσολάβησης επιλέγοντας τον καλύτερο διαχειριστή μεσολάβησης με βάση τις οργανωτικές σας απαιτήσεις και τις περιπτώσεις χρήσης.

Αν θέλετε να βελτιώσετε το απόρρητό σας στο Διαδίκτυο, θα πρέπει να δείτε μερικά από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης Proxy.