6 Καλύτερη φιλοξενία διακομιστή Arma Reforger για ομαλό παιχνίδι

Η τρέλα για παιχνίδια τακτικής σκοποβολής, όπως το Arma Reforger, είναι πάντα υψηλή στους λάτρεις του gaming.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να δείτε πολλά τέτοια βιντεοπαιχνίδια να αναπτύσσονται για να διασκεδάζουν τους παίκτες με μοναδικά και δημιουργικά χαρακτηριστικά.

Άρμα είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι που απολαμβάνουν να παίζουν εκατομμύρια παίκτες. Βλέποντας τη ζήτηση και την αγάπη για αυτό το παιχνίδι, οι παραγωγοί του βγαίνουν με μια ολόκληρη σειρά παιχνιδιών το ένα μετά το άλλο.

Arma Reforger είναι η συνέχεια του Arma, που έρχεται μεταξύ Arma 3 και Arma 4. Είναι ένα από τα καλύτερα τακτικά βιντεοπαιχνίδια με εκπληκτική στρατιωτική προσομοίωση, προηγμένες δυνατότητες και ατελείωτο περιεχόμενο.

Αν και θα βρείτε πολλά βιντεοπαιχνίδια που απεικονίζουν σύγχρονους πολέμους στο παιχνίδι, μόνο λίγα παιχνίδια έχουν καταφέρει να προσφέρουν μια ρεαλιστική εμπειρία.

Λοιπόν, το Arma Reforger είναι ένα τέτοιο παιχνίδι που είναι φωτορεαλιστικό με καταπληκτική ποιότητα ήχου. Σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι πραγματικά στο παιχνίδι και μπορείς να ακούσεις ακόμη και τα δικά σου βήματα.

Έτσι, αν έχετε ήδη παίξει τη σειρά Arma, πρέπει να ξέρετε τι ωραίο παιχνίδι είναι.

Αλλά ακόμα κι αν δεν το έχετε κάνει, μην ανησυχείτε. θα καλύψουμε τα πάντα για το παιχνίδι σε αυτό το άρθρο. Θα σας παρουσιάσω επίσης μερικούς από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών Arma Reforger για να σας βοηθήσουν να παίξετε το παιχνίδι με απαράμιλλη απόδοση.

Ορίστε!

Τι είναι το Arma Reforger;

Arma Reforger είναι ένα open-world στρατιωτικό παιχνίδι σκοποβολής πρώτου προσώπου που αναπτύχθηκε και δημοσιεύτηκε από την Bohemia Interactive. Το Arma Reforger ανήκει στη σειρά Arma. Η Bohemia Interactive ανέφερε ξεκάθαρα ότι το Arma Reforger μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ Arma 3 και 4.

Το Arma Reforger τροφοδοτείται από έναν κινητήρα Enfusion που σας επιτρέπει να πολεμήσετε πάνω από 51 km2 νησιωτικού εδάφους σε ένα περιβάλλον Ψυχρού Πολέμου. Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά σενάρια με τη βοήθεια της λειτουργίας κουρτίνας Game Master.

Αυτό το παιχνίδι είναι πλήρως τροποποιήσιμο, δημιουργικό και ευέλικτο που προσφέρει πολλές εκπληκτικές δυνατότητες για να παίξετε και πολλά άλλα έρχονται σύντομα στο δρόμο σας. Προσφέρει διάφορες λειτουργίες, όπως Everon, Conflict, Game Master mode, Multiplatform, Multiplayer, Workbench και Workshop.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για να παίξετε το Arma Reforger είναι ο υπολογιστής σας είναι οι εξής:

  • Windows 10 64-bit
  • Intel Core i5-4460/AMD FX-4300
  • 8 GB RAM και 15 GB διαθέσιμος χώρος
  • NVIDIA GeForce GTX 1650 ή παρόμοια
  • Έκδοση 12 του DirectX
  • Ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο

Παιχνίδι

Το Arma Reforger είναι ένα ανοιχτού κόσμου sandbox πρώτου προσώπου στρατιωτικό παιχνίδι σκοποβολής. Μετά την κυκλοφορία της σειράς Arma, η Bohemia Interactive ανέπτυξε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με νέες δυνατότητες και λειτουργίες.

Ας δούμε τι το κάνει τόσο καλό.

Το πεδίο μάχης για τους παίκτες όπου θα επιστρέψουν είναι ένα νησί Έβερον, μήκους 51 km2 στο μέσο του Ατλαντικού, το οποίο είναι ένα μικροκράτος. Είναι το πιο εμβληματικό έδαφος που έχει επανασχεδιαστεί και αποκατασταθεί πιστά, καθιστώντας το πιο φωτορεαλιστικό και όμορφο μέχρι σήμερα.

Μεταβείτε στη λειτουργία παιχνιδιού Arma Reforger σύγκρουσης για να ορίσετε έναν πόλεμο. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε σοβιετικές ή αμερικανικές δυνάμεις σε ένα σενάριο για πολλούς παίκτες, δυναμικό και ομάδα εναντίον ομάδας. Μπορείτε να εργαστείτε μαζί για να δημιουργήσετε άμυνες και δομές υποστήριξης, να συλλάβετε βασικούς στόχους, να επιβλέπετε τα logistics κ.λπ.

Στη λειτουργία Game Master, μπορείτε να επεξεργαστείτε αποστολές, να επιμεληθείτε εκδηλώσεις, να ορίσετε εργασίες και να απαντήσετε στους παίκτες της ομάδας σας στο πεδίο της μάχης. Εδώ, πρέπει να είστε τακτικοί και να ανταποκρίνεστε καθώς θα αντιμετωπίζετε διαφορετικά σενάρια μάχης κάθε φορά που βρίσκεστε σε δράση.

Θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να διαλέξετε την πλευρά σας και να ξεκινήσετε τη μάχη για το μέλλον στρατηγικά. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι η ίδια, αλλά ο κινητήρας είναι ο πιο πρόσφατος, που είναι μόνο η αρχή για τους παίκτες Arma Reforger. Μπορείτε να πάρετε τα εργαλεία και τις δυνατότητες που χρειάζεστε από τον πάγκο εργασίας και να τροποποιήσετε τα όπλα και άλλα πράγματα στο εργαστήριό σας.

  14 πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων για την ασφαλή αποθήκευση του κρυπτονομίσματος σας

Ετοιμαστείτε για μια μάχη. θυμηθείτε, αυτή είναι μόνο η αρχή!

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει μια φιλοξενία διακομιστή Arma Reforger;

Το gameplay και τα γραφικά του Arma Reforger είναι πολύ καλά. Το νησί είναι νέο, και τα χαρακτηριστικά του μοναδικά. Και αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το παιχνίδι και να το παίξετε σαν επαγγελματίας παίκτης, χρειάζεστε περισσότερη απόδοση και αποτελεσματικότητα.

Αλλά το κανονικό σας διαδίκτυο και το εύρος ζώνης του, το οποίο μοιράζονται πολλοί άλλοι, δεν θα είναι αρκετό για να ζήσετε την αληθινή μαγεία αυτού του παιχνιδιού.

Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι για να επιλέξετε τον καλύτερο διακομιστή παιχνιδιών για το Arma Reforger. Για παράδειγμα, δεν γνωρίζετε πότε το παιχνίδι ή ο διακομιστής σας μπορεί να καθυστερήσει ή να αντιμετωπίσει διακοπές λειτουργίας. Και όταν συμβεί αυτό, το παιχνίδι σας μπορεί να υποφέρει. Μπορείτε ακόμη και να χάσετε τα δεδομένα σας λόγω κάποιου σφάλματος ή ευπάθειας ασφαλείας.

Ως εκ τούτου, η χρήση μιας φιλοξενίας διακομιστή παιχνιδιών θα σας βοηθήσει να παίξετε το Arma Reforger με καλύτερη ταχύτητα, απόδοση, επεκτασιμότητα, ασφάλεια και πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Ας καταλάβουμε τι ρόλο παίζει η φιλοξενία διακομιστή παιχνιδιών στο να κάνει το παιχνίδι σας μια ευχάριστη βόλτα.

Αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας

Ο χρόνος λειτουργίας, προφανώς το αντίθετο του χρόνου διακοπής λειτουργίας, αναφέρεται στη διαθεσιμότητα του διακομιστή παιχνιδιών σας. Λοιπόν, ένας καλός πάροχος φιλοξενίας διακομιστή παρέχει χρόνο λειτουργίας 99,99%, που σημαίνει ότι το παιχνίδι σας είναι πάντα σε λειτουργία και λειτουργεί, ώστε να μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι όποτε θέλετε.

Χαρακτηριστικά και πρόσθετα

Με έναν premium κεντρικό υπολογιστή παιχνιδιών, θα λάβετε πρόσθετες δυνατότητες, πρόσθετα και mods.

Τα κοινά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν προστασία DDoS, αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας, δωρεάν βάση δεδομένων MySQL, κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο και πολλά άλλα για να σας δώσουν μια επιπλέον γροθιά στο παιχνίδι σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παίξετε ασταμάτητα χωρίς να ανησυχείτε για το χρόνο διακοπής λειτουργίας και την απώλεια δεδομένων.

Τα υποστηριζόμενα mod και τα ευέλικτα πρόσθετα αυξάνουν τη διασκέδαση και σας προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα επιπλέον εργαλείο όπως το Teamviewer για να μιλάτε με την ομάδα σας ενώ παίζετε.

Ασφάλεια

Όταν είστε συνδεδεμένοι, η ασφάλεια είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη λόγω ζητημάτων κυβερνοασφάλειας όπως κλοπή δεδομένων, πειρατεία κ.λπ.

Οι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών παιχνιδιών προσφέρουν λειτουργίες ασφαλείας όπως πρόληψη DDoS, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κ.λπ. Παραμείνετε πάντα ενεργοί για να προστατεύετε τα δεδομένα σας από απατεώνες. Έτσι, με μια αξιόπιστη φιλοξενία διακομιστή Arma Reforger, αφήστε τους απατεώνες να έρθουν να κυνηγήσουν και να επιστρέψουν με άδεια χέρια.

Τεχνολογία

Κατά την επιλογή του καλύτερου διακομιστή παιχνιδιών, πρέπει να ελέγξετε ποια τεχνολογία χρησιμοποιείται μέσα. Απαιτείται ένας καλός διακομιστής υλικού για να έχει ταχύτερη απόδοση και να ανταποκρίνεται καλά σε κάθε περίσταση. Ο σύγχρονος διακομιστής χρησιμοποιεί γενικά τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel ή AMD και μονάδες NVMe ή SSD για καλύτερη απόδοση και διαθεσιμότητα.

Συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι μια απαραίτητη λύση αποκατάστασης καταστροφών για κάθε επιχείρηση που μπορείτε να περιμένετε από τον κεντρικό υπολογιστή του διακομιστή παιχνιδιών. Μέσω αυτού, μπορείτε να προστατεύσετε τα αποθηκευμένα αρχεία, τις ρυθμίσεις παραμέτρων και τα παιχνίδια σας. Εάν μια καταστροφή ή ένα ατύχημα βλάψει τον διακομιστή, θα υπάρχει ένας διακομιστής αντιγράφων ασφαλείας για να επαναφέρετε όλα τα αρχεία σας. Έτσι, δεν θα χάσετε τα δεδομένα σας και θα αρχίσετε να παίζετε ό,τι κι αν γίνει.

GTXGaming

Αποκτήστε το αγαπημένο σας παιχνίδι από την GTXGaming, έναν από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών παιχνιδιών που προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες και λειτουργίες στην κατηγορία του. Ο πίνακας ελέγχου του κάνει τη δουλειά σας ακόμα πιο εύκολη στη ρύθμιση του διακομιστή παιχνιδιών Arma Reforger.

GTXGaming είναι η δύναμη πολλών λειτουργιών που σας βοηθούν να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι χωρίς κόπο. Απλώς επιλέξτε τις επιλογές σας με τη βοήθεια ρυθμιστικών και προγραμμάτων επεξεργασίας κειμένου. Με το GTXGaming, είναι πολύ εύκολο να κάνετε εναλλαγή μεταξύ παιχνιδιών από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Οι σταθμοί διακομιστών είναι διαδεδομένοι σε όλο τον κόσμο για να σας προσφέρουν την τέλεια ανάλυση του παιχνιδιού σας.

Λάβετε πλήρη κάλυψη για το παιχνίδι σας σε κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Ντάλας, το Μαϊάμι, το Κεμπέκ, τη Μόσχα, το Σίδνεϊ, τη Σιγκαπούρη, τη Σαρλότ, το Λονδίνο, τη Στοκχόλμη κ.λπ. πάντα συνδεδεμένος. Προστατεύει τον διακομιστή σας από ανεπιθύμητες επιθέσεις μέσω προστασίας DDoS και προσφέρει μια επιλογή αυτόματης ενημέρωσης mod για λήψη των πιο πρόσφατων ενημερώσεων.

  Πώς να διορθώσετε αυτόματα τις στραβές φωτογραφίες του iPhone σας

Επιπλέον, οι αποθηκευμένοι φάκελοι και οι προσθήκες API είναι ασφαλείς με ένα μηχάνημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Όταν ο διακομιστής σας αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα, δημιουργεί αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας κλώνου για τα αποθηκευμένα στοιχεία σας. Το GTXGaming χρησιμοποιεί ισχυρούς επεξεργαστές Intel E3 των τελευταίων εκδόσεων i7 και i9, μαζί με ισχυρή AMD Ryzens για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Υποστηρίζει όλους τους χάρτες του Arma Reforger και αμέσως προσθέτει τους τελευταίους.

Επιλέξτε τους κουλοχέρηδες σας και νοικιάστε τον διακομιστή παιχνιδιών Arma Reforger τώρα.

XGamingServer

Βελτιώστε την εμπειρία παιχνιδιού σας προσπαθώντας XGamingServer για να αποκτήσετε έναν εικονικό αποκλειστικό διακομιστή παιχνιδιών Arma Reforger και φιλοξενία διακομιστή παιχνιδιών γυμνού μετάλλου. Προσφέρει αποκλειστικό χώρο αποθήκευσης, RAM, CPU και υψηλή απόδοση και ασφάλεια.

Το πάνελ παιχνιδιών του XGamingServer βασίζεται εξ ολοκλήρου στο πτεροδάκτυλο, το οποίο περιέχει δυνατά χαρακτηριστικά. Ο πίνακας ελέγχου είναι εύκολος στη χρήση, ώστε να μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του διακομιστή και των αρχείων του παιχνιδιού σας. Το XGamingServer παρέχει επίσης αυτοματοποιημένο αντίγραφο ασφαλείας για τα αποθηκευμένα αρχεία και τις διαμορφώσεις σας.

Κατεβάστε το αντίγραφο ασφαλείας όποτε θέλετε από το χώρο αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας και μην ανησυχείτε για απώλεια δεδομένων. Αποκτήστε βάσεις δεδομένων MySQL, έναν διαχειριστή mod, την επιλογή δημιουργίας χρονοδιαγραμμάτων, πρόσκλησης χρηστών και πολλά άλλα από τον προσαρμοσμένο πίνακα. Στεγάζει την τεράστια υποδομή του σε 4 περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ανατολικών και δυτικών ακτών της Βόρειας Αμερικής, της Αυστραλίας και της Ευρώπης.

Με τον XGamingServer, μπορείτε να απολαύσετε χαμηλό ping, ομαλό παιχνίδι, χρήσιμες λειτουργίες και υψηλή απόδοση. Χρησιμοποιεί τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel και AMD με υψηλό εύρος ζώνης και NVMe SSD. Αποκτήστε τον διακομιστή σας online μέσα σε λίγα λεπτά από την εγγραφή σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε αμέσως.

Ενοικιάστε τον διακομιστή παιχνιδιών Arma Reforger με 8 $/μήνα και αποκτήστε απεριόριστες θέσεις αναπαραγωγής, 30 GB SSD, 2 GB RAM κ.λπ.

Nitrado

Συνδεθείτε με παίκτες και φίλους για να παίξετε το καλύτερο παιχνίδι με το Nitrado, το οποίο προσφέρει premium φιλοξενία διακομιστή Arma Reforger για καλύτερο παιχνίδι. Ο πλήρως προσαρμόσιμος πίνακας παιχνιδιών του σας επιτρέπει να ρυθμίσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση αμέσως με πλήρη έλεγχο του διακομιστή.

Παίξτε με πλήρη υποστήριξη για mods και μεταφέρετε τον διακομιστή του παιχνιδιού σας στο επόμενο επίπεδο. Οι ειδικοί μπορούν να κάνουν αλλαγές στον διακομιστή με διαφορετικούς τρόπους, προκειμένου να τον κάνουν βολικό, διασκεδαστικό να παίζει και να φέρουν νέες προκλήσεις. Όχι μόνο οι τεχνικοί χρήστες, αλλά ακόμη και οι κανονικοί χρήστες μπορούν να κάνουν αλλαγές στις ρυθμίσεις του διακομιστή τους.

Με το σύστημα προπληρωμής της Nitrado, μπορείτε να αποκτήσετε αμέσως πρόσβαση στον διακομιστή και να τον αποκτήσετε online. Επιπλέον, εναλλάξτε τις διαθέσιμες υπηρεσίες άμεσα χωρίς να πληρώσετε επιπλέον. Διαχειριστείτε όλες τις υπηρεσίες εύκολα σε έναν μόνο λογαριασμό και αποκτήστε διακομιστές παιχνιδιών ESL Premium και πλήρη πρόσβαση μέσω της διεπαφής ιστού, του RCON και του FTP της Nitrado.

Επιπλέον, τα κέντρα δεδομένων της Nitrado είναι διαθέσιμα σε επτά διαφορετικές τοποθεσίες για χαμηλά ping και υψηλή απόδοση. Θα βρείτε υλικό διακομιστή που είναι ασφαλές για σφάλματα και υψηλής ποιότητας αντί για φθηνά εξαρτήματα. Επίσης, δημιουργεί καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας των αποθηκευμένων αρχείων σας για την ασφάλεια των δεδομένων σας. Θα λάβετε γρήγορη σύνδεση 500 Gbit και άμεσες ομότιμες συνομιλίες με τις TeliaSonera, UnityMedia/UPC, Deutsche Telekom και Tiscali.

Παίξτε το παιχνίδι σας χωρίς διακοπές με το μικρό πακέτο μάχης της NItrado στα 3,25 $/μήνα. Μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε το πακέτο σας σε 12,99 $/μήνα ή περισσότερο.

Λογικοί Διακομιστές

Ζήστε καλύτερο παιχνίδι με Logic Servers’ Ο διακομιστής παιχνιδιών Arma Reforger φιλοξενεί και δείχνει την πλήρη φόρμα των παικτών σας με μια πλήρως τροποποιήσιμη, δημιουργική και ευέλικτη πλατφόρμα. Οι Logic Servers διαθέτουν πίνακα ελέγχου TCAdmin που σας επιτρέπει να ελέγχετε τις ρυθμίσεις του διακομιστή σας και να χρησιμοποιείτε τον διακομιστή σας σύμφωνα με την επιλογή σας.

Οι ειδικοί θα έχουν πλήρη πρόσβαση στο FTP και στους διαχειριστές αρχείων που βασίζονται στον ιστό για να κάνουν αλλαγές στο παιχνίδι και να επεκτείνουν περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες. Λάβετε λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τα αποθηκευμένα αρχεία και τα παιχνίδια σας και επαναφέρετέ τα ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε και ξεκινήστε από το παιχνίδι σας στο σημείο που τελειώσατε πριν.

  Πώς να πραγματοποιήσετε αναζήτηση σε μηνύματα κειμένου σε iPhone ή iPad

Χρησιμοποιήστε εύκολα το πρόγραμμα επεξεργασίας ρυθμίσεων, τις γραμμές εντολών και τον προσαρμοσμένο πίνακα παιχνιδιών. Το πρόγραμμα ενημέρωσης με ένα κλικ σάς βοηθά επίσης να ενημερώσετε εύκολα τυχόν mods ή άλλα στοιχεία. Οι Logic Servers τροφοδοτούν τους διακομιστές σας με επεξεργαστή 4 GHz+ και αποθήκευση NVMe/SSD και τους προστατεύουν με προστασία DDoS όλη την ώρα, ακόμα κι αν δεν είστε συνδεδεμένοι.

Οι Logic Servers σας προσφέρουν ένα ευρύ δίκτυο για τον διακομιστή παιχνιδιών σας, ώστε να μην αντιμετωπίζετε ποτέ διακοπές λειτουργίας. Τα κέντρα δεδομένων του είναι διασκορπισμένα σε πολλές περιοχές, όπως το Λονδίνο, η Στοκχόλμη, η Φρανκφούρτη, η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Ντάλας, το Σικάγο, το Σίδνεϊ, η Μελβούρνη, η Σιγκαπούρη και το Σάο Πάολο.

Νοικιάστε τον διακομιστή του παιχνιδιού τώρα και απολαύστε το παιχνίδι σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον διακομιστή σας αμέσως μέσα σε λίγα λεπτά και να ετοιμαστείτε για ένα παιχνίδι.

1GServerHost

Αποκτήστε την αποτελεσματική φιλοξενία διακομιστή παιχνιδιών Arma Reforger με 1GServerHost και ζήστε τη μάχη ψυχρού πολέμου με φίλους. Σας προσφέρει ταχύτητα διακομιστή 5,20 GHz, απεριόριστη χωρητικότητα αναπαραγωγής και αποθήκευση 2 TB NVMe. Πληρώστε το πρώτο σας τιμολόγιο και αποκτήστε άμεσα τον διακομιστή σας online.

Το 1GServerHost σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα τον διακομιστή σας, να φορτώσετε το παιχνίδι και να ξεκινήσετε να παίζετε. Κάθε κέντρο δεδομένων προσφέρει δωρεάν προστασία DDoS, αποκλειστικές προδιαγραφές και την καλύτερη συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο για την παροχή πραγματικού πλεονασμού. Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να επιλέξετε το πλησιέστερο κέντρο δεδομένων για να επωφεληθείτε από μια δυνατότητα χαμηλού ping.

Το 1GServerHost χρησιμοποιεί έναν εξαιρετικά προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου TCAdmin που περιλαμβάνει πρόσβαση FTP και επιλογές διαχείρισης αρχείων sunning, ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε αλλαγές και να προσθέσετε mods. Εάν κάτι πάει νότια, αποθηκεύει τα προηγούμενα αποθηκευμένα στοιχεία σας σε εφεδρικό χώρο αποθήκευσης, από όπου μπορείτε να τα επαναφέρετε ανά πάσα στιγμή.

Με τη λειτουργία εύκολης εναλλαγής παιχνιδιών, μπορείτε να παίξετε άλλα παιχνίδια για να ανανεώσετε το μυαλό σας. Το 1GServerHost εξαλείφει πολύπλοκα αρχεία διαμόρφωσης. Οι επεξεργαστές ρυθμίσεών του σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε ανώτερες και εύχρηστες επιλογές. Ο πίνακας ελέγχου του προσφέρει επίσης μια πλήρως αυτοματοποιημένη εμπειρία στους χρήστες, από αυτόματη επανεκκίνηση έως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, εντελώς δωρεάν.

Ενοικιάστε το διακομιστή Arma Reforger τώρα με 12,95 $/μήνα και επωφεληθείτε από πλήρη επιστροφή χρημάτων 72 ωρών, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι.

GPORTAL

GPORTAL προσφέρει μια premium φιλοξενία διακομιστή Arma Reforger με υψηλή απόδοση, χαμηλό ping, άμεση εγκατάσταση και έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου. Το Gamecloud του σας δίνει την επιλογή να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διαθέσιμων παιχνιδιών όποτε θέλετε.

Νοικιάστε τον αγαπημένο σας διακομιστή παιχνιδιών τώρα και συνδεθείτε στο διαδίκτυο μέσα σε 3 λεπτά, χάρη στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Η απίστευτα γρήγορη ταχύτητα της GPORTAL θα μπορούσε να αποδοθεί στο υλικό υψηλής τεχνολογίας και στους διακομιστές NVMe SSD. Συνεργάζεται επίσης με την Corero και την Bulwark για την παροχή πολλαπλών επιπέδων προστασίας από επιθέσεις DDoS.

Επιπλέον, το GPORTAL προσφέρει 500 GB εφεδρικού χώρου για την προστασία των διαμορφώσεων, των δεδομένων και των παιχνιδιών σας. Θα βρείτε επίσης διάφορα κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, όπως Λος Άντζελες, Ντάλας, Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Σάο Πάολο, Λονδίνο, Φρανκφούρτη, Βαρκελώνη, Γιοχάνεσμπουργκ, Τόκιο, Ταϊπέι, Σιγκαπούρη και Σίδνεϊ. Επιλέξτε την πλησιέστερη τοποθεσία για το παιχνίδι σας για να μην έχετε χρόνο διακοπής λειτουργίας και υψηλή απόδοση.

Αποκτήστε την πλήρη ευελιξία της φιλοξενίας διακομιστή Arma Reforger νοικιάζοντάς την τώρα στα 4,91 $ για 3 ημέρες.

συμπέρασμα

Αν αγαπάτε τα παιχνίδια έντονης μάχης και τακτικής σκοποβολής, το Arma Reforger είναι για εσάς. Βελτιώστε πολλαπλά το παιχνίδι σας ενοικιάζοντας την καλύτερη φιλοξενία διακομιστή Arma Reforger που μπορεί να προσφέρει υψηλή ταχύτητα, χαμηλότερες καθυστερήσεις, εξαιρετική απόδοση και συνεχή ασφάλεια και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους παρόχους φιλοξενίας παιχνιδιών που αναφέρονται παραπάνω που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες στο gaming και να παίξετε το ισχυρό παιχνίδι online χωρίς διακοπές.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια καλή οθόνη παιχνιδιών.